marshall
10 06 2003, 14:05
jesli co niektorzy nie chca LIVE to za darmoche maja Connecta jaki problem? he he
popiel25
10 06 2003, 14:59
jesli co niektorzy nie chca LIVE to za darmoche maja Connecta jaki problem? he he

Ale na XBC juz sobie nie pogadamy przez headset, sukcesywnie miniej gier bedzie go supportowac, nkie sciagniemy Kola Cell ani update'u do UCh...
marshall
10 06 2003, 21:49
to ja rozumiem ale czytajac wczesniejsze posty co niektorzy pisali ze nie beda sie z Live bawic wiec chodzi mi o to ze maja na razie nie wielka ale zawsze alternatywe
PS. popiel jaki masz nick na Live moj to marshall82 teraz gram w Wolfensteina napisz w co grasz :wink:
popiel25
10 06 2003, 21:59
W nic nie gram, bo gier Live'owych nie mam
No dobra, demko Moto GP
marshall
10 06 2003, 22:10
popiel jaki masz nick na live swoj?

my xb live GamerTag: Hp FIL4 (Top Spin & Halo2)
marshall
11 06 2003, 06:16
daj namiar w co grasz jak cos pisz na gg 1566021
marshall
11 06 2003, 17:36
moze ktos mi wytlumaczyc jak podlaczyc rownoczesnie kompa i Xboxa przez huba lub 2 sieciowki mo juz mnie szlag trafia na wczesniejszym kompie podlaczylem przez sieciowki i hulalo wszystko elegancko (Win.Millenium)teraz na XP nic nie chodzi dajcie znac ale konkretnie bo sie zdenerwuje i cos z balkonu wyleci
Witamy!
Z przykrością zawiadamiamy, że zmuszeni byliśmy usunąć Twoje konto
o nazwie xblive2, gdyż liczba punktów, które otrzymywałeś za kliknięcia
w bannery, spadła poniżej zera.
Konta o tej nazwie nie będzie można ponownie założyć przed upływem
miesiąca. Jesteśmy skłonni rozpatrzyć indywidualne prośby o możliwość
ponownego założenia konta z tą samą nazwą, ale zastrzegamy sobie możliwość
nie odpowiadania na emaile.
--
obsługa free.kOmrEl
.
www.piwko.pl tam macie darmowe konta z 60 mb i bez takich gówien jak są na komrelu ( klikanie w banery)
popiel25
14 06 2003, 17:09
Przedziwna rzecz
Mam w swoim Xboxiku wylacznik chipa. Jak odpale go z biosem Microsoftu, to aldnie Live sie "connected". PRzelaczam na Xecuter2, tez ladnei wszystko chodzi (oprocz Live

), a gdy znow upoworce d ooryginalnego dasha i biosu konsola gubi pamiec o DNSach i namiarach na necik.
Czy tylko ja tak mam (mam plyte Xboxa 1.2)?
Pewnie masz oryginalnego Xecutora 2

U mnie tez tak bylo, ustawilem dnd w live ale zapomnialem w evox i po resecie tez nie bylo w dodatku xbconnect przestawal chodzic jak w evo dodalem to juz trzyma ustawienia
A.Z.BEST
26 06 2003, 00:54
AFAI think, to EvoX rypie ustawienia. W EvoX'ie masz pewnie inne ustawienia sieci a jest on jakoś integralnie (w tym miejscu) powiązany z ustawieniami sieciowymi oryginalnego dasha, choć korzysta z pliku *.ini

. Ja też tak mam... niestety

. EvoX - łączenie z pc, xodash - łączenie z Live! i trzeba ręcznie ustawiać ciągle

. Oczywiście ustawienia EvoX'a zawsze są takie same, tylko muszę zmieniac ustawienia xodasha.
LoneWolf
10 09 2003, 15:49
moj gamerstag: LoneWolfREV
gry: Midtown Madness 3, Ghost Recon, Moto GP 2
Cholera...
PoLIVEowałbym sobie ale największy problem jest na razie w zdobyciu starter kita

.
Może były na lotnisku we Frankfurcie??
Albo w Singapurze? (tam maja rózne regiony, może PAL by sie trafił)
No jak sie nie znajdzie to chyba kupie sobie Network Adaptora do PS2 >:(
Hej a starter kit NTSC? Dla takiego trzeba miec pewnie konsole w NTSC
Kurna!!
Jeżeli macie problem z rejestracją karty kredytowej to bardzo łatwo go rozwiążac.Nie trzeba kraść porfeli,walić w dyche itp tylko znaleść zajedwabisty nielegalny programik do generowania numerów kart kredytowych(i nie tylko numerów kart),mi łyknęlo bez problemu,a adres mam na nic nie kumającą rodzinke w Anglii<lol>
popiel25
2 10 2003, 14:40
Cholera...
PoLIVEowałbym sobie ale największy problem jest na razie w zdobyciu starter kita

.
Może były na lotnisku we Frankfurcie??
Albo w Singapurze? (tam maja rózne regiony, może PAL by sie trafił)
No jak sie nie znajdzie to chyba kupie sobie Network Adaptora do PS2 >:(
Hej a starter kit NTSC? Dla takiego trzeba miec pewnie konsole w NTSC
Kurna!!
Wszystko jedno jaki masz starter

liczy sie tylko kod, ktory jest w komplecie. Tylko, ze bedzie problem z odpaleniem zalaczonych demek...
helciio
22 10 2003, 16:26
wie ktos gdzie moge znalezc generator kart
bo wpisujac numer karty moich starych wyskakuje zly numer
Ryo-San
22 10 2003, 16:28
generator znajdziesz, przez wyszukiwarki. A numer starszych pewnie Ci nie dziala bo nie masz Visy albo MasterCard ( o American Express nie wspomne).
z generatorem numerow nie masz szans bo takie cos jest wogule poblokowane. Musisz poczekac az bedziesz mial wlasne karty lub az starzy wymienia swoje na visa lub master card
Ps.visa electron tez nie wchodzi sprawdzone
popiel25
22 10 2003, 17:51
W takim wypadku radze sobie zalozyc specjalnie konto w jakims banku na dogodnych warunkach z VISA Classic, bo innego wyjscia juz chyba nie ma (no, chyba, ze masz tak dobrych kumpli, ze uzycza Ci kart

).
Podobno dziala tez VISA Electron z Inteligo (kolega ma i dziala mu).
helciio
22 10 2003, 20:27
A JA DALEJ NIE MOGE ZDOBYC NUMERU KARTY KREDYTOWEJ
NIKT NIE WIE GDZIE MOGE ZNALEZC GENERATOR KART KREDYTOWYCH
BOŻE MIEC LIVE PRAWIE 2 MIESIACE I NIE MUW GO ODPALIC SZCZYT
NA SWOICH 3 KARTACH PRUBOWAŁEM I NIC
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
POMUZCIE PLISSSSSSS
na jakich kartach probowales ??????
moze zle numer wpisujesz ??
helciio
30 10 2003, 21:26
a tak z ciekawosci spytam ile microsoft zamierza pobierac opłaty za live
Wlasnie jestem po pierwszych sesjach z R6 i musze to powiedziec - xbl jest MEGA ZAEJ,BISTY. Mam jeszcze XIII ale jeszcze nie gralem. Jak ktos chcialby w cos ze mna szarpnac to na gg albo gamertag - Cegla
LUnAtiC`n01
9 01 2004, 13:27
Jak podłączyć sie do live przez neo jeśli niemam kompa?a z TP do neo dają modem USB z którym nic niezrobie:(
czy jak podłącze zwykły modem z wejścicm RJ45 to wszystko zadziała?!?!?!
prosze o pomoc!
Może byś udostępnił w kompie połączenie śieciowe i ixa do kompa podłączył?
ale chodzi o to, że koleś nie a kompa.
popiel25
9 01 2004, 17:18
Jak podłączyć sie do live przez neo jeśli niemam kompa?a z TP do neo dają modem USB z którym nic niezrobie:(
czy jak podłącze zwykły modem z wejścicm RJ45 to wszystko zadziała?!?!?!
prosze o pomoc!
Kupic modem z routerem (ok. 350zl).
marshall
9 01 2004, 20:55
A powiedzcie bo juz sam zglupialem da rady orginalnego ixa podpiac do xbc ???jesli tak jak ustawic zeby xbc znalazl xbox-a konsola jest podpieta pod routera :roll:
marshall, masz probemy z pamięcią

przecież sam podpinałeś swojego(oryg, bios), żeby sprawdzić bo gdalismy wtedy na gg wlasnie o tym. Zresztą rozmawialem tez na ten temat z FIL4'em i też to potwierdził.
marshall
9 01 2004, 23:31
dziury w mozgu co zrobic

tylko zastanawia mnie fakt ze kiedys czekalismy na jakiegos 4 gracza wlazl niemiec i pytalismy czy ma ver.NTSC a on na to ze nie i byl zdziwiony ze mamy chipy w konsoli :? hmm z tego wynikalo ze ma nieprzerobionego ixa,dlatego mnie to nurtuje :wink:
Heh ze szwabami nie wiadomo powiedzieli mu w sklepie ze to jest dobre i tak ma byc wiec on to wzial a ze tam jest chip to on juz nie wie
LUnAtiC`n01
11 01 2004, 10:48
ha,mam niusa!wczoraj bylem u kumpla co ma net z kablowki(u nas to jest Multimedia)koles mowil ,ze to LAN jest.. i elegancko wszystko polaczylem,tylko jeszcze czekam na karte z inteligo(dzieki Ryo:)
modem jest zwykly z wejsciami RJ45
mysle ze bez kompa powinno wszystko samo sie ustawic bo w setingach dalem ip i reszte na automatic bo mialem jakies numerki.
pozdr
BTW ile kosztuje abonament? I czy pytaja sie chociaz czy naliczaja automatycznie jesli nie ma sprzeciwu?
popiel25
11 01 2004, 21:12
BTW ile kosztuje abonament? I czy pytaja sie chociaz czy naliczaja automatycznie jesli nie ma sprzeciwu?
Ok. 6$ miesiecznie za kontynuacje i oczywiscie pytaja.
A placi sie miesiecznie czy za rok? czy jest opcja wyboru?
popiel25
11 01 2004, 22:53
A placi sie miesiecznie czy za rok? czy jest opcja wyboru?
Za caly rok w sklepie (i dostaje sie plecak Xbox gratis) lub co miesiac z karty (to odpada, chyba, ze masz karte znajomego z zagranicy).
No prosze a ja tyle tego plecaka szukalem....
popiel25
11 01 2004, 23:11
No prosze a ja tyle tego plecaka szukalem....
Nie wiem, czy to ten plecak, ktory chodzil po 250zl, ale w kazdy mrazie dodaja jakas torbe sportowa albo plecak z logo Xa. Masz to opisane na www.xbox.com/live .
CZy te darmowe 2 miechy maja jakas date waznosci? i czy mozna uzyc kilku korzystajac z jednego konta? Jednym slowem czy jak zdabede teraz zapas na poltora roku to sie one nie zmarnuja lub bede mosial zmieniac gamertagi?
popiel25
13 01 2004, 17:31
CZy te darmowe 2 miechy maja jakas date waznosci? i czy mozna uzyc kilku korzystajac z jednego konta? Jednym slowem czy jak zdabede teraz zapas na poltora roku to sie one nie zmarnuja lub bede mosial zmieniac gamertagi?
Musisz zakladac nowe konta, bo to jest kupon na rejestracje, -a nie- kupon przedluzajacy.
Ale majac pozniej startera moge przedluzyc?
popiel25
13 01 2004, 21:12
Ale majac pozniej startera moge przedluzyc?
Nie. W starter kicie tez masz kupon na nowa subskrypcje.
Kupon przedluzajacy jest razem w torba/plecakiem (jakos ostatnio byla taka promocja).
marshall
13 01 2004, 22:17
ja mam startera i dwa kupony po 2 miechy wiec narazie wykorzystam kupony a startera do Halo2 trzymam
PS.A moze ktos chce kupon kupic :)okazyjnie opchne
LUnAtiC`n01
14 01 2004, 12:46
niejestem pewien ale wydaje mi sie ,że zdrapki to promocja jakoś do marca;)))a nawet jak bys chcial zmieniea to bys musial zakladac nowe konto i cale rankingi szkag trafi;)))
sprzedam zdrapke na 2 miechy Xbox live za 25zł.+ wysyłka jeszcze niezdrapana

wiecej info na PW.
marshall
18 01 2004, 19:42
niejestem pewien ale wydaje mi sie ,że zdrapki to promocja jakoś do marca;)))a nawet jak bys chcial zmieniea to bys musial zakladac nowe konto i cale rankingi szkag trafi;)))
Nie wszyscy wogole maja startera i wogole dostep do niego wiec moga sprawdzic jak sie sprawuje XL jak wogole to wyglada w praniu
popiel25
18 01 2004, 20:15
UPDATE!
Jednak mozna przedluzyc 2-miesiaczna subskrypcje poprzez kod ze starter kita.
marshall
18 01 2004, 21:16
To wiec juz nie aktualna sprzedaz

A da rade w druga strone ???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.