LOL
Już edytuje bo o wszystko sie już czepiają
Aha Kenshin co do patcha do PES4 to coś go nie widać
Aha Kenshin co do patcha do PES4 to coś go nie widać

Gdzies czytałem (PSX lub NEO+) ze mozna sie go spodziewac w lutym-marcu.
Kaczor_666
30 12 2004, 19:08
w PE czytałeś
Ale pieprzenie w bambus patch bedzie w połowie stycznia będą walkowery i nie będzie lagów
Kenshin
31 12 2004, 01:45
Ale pieprzenie w bambus patch bedzie w połowie stycznia będą walkowery i nie będzie lagów :twisted:
No ja mam nadzieje bo juz chcialem sobie kupic PES4 ale cale te rewelacje z lagami i innymi (pipi)ami troche mnie odstraszyly, no coz poczekam do stycznia i wtedy kuopie coby niepsoc seobie zabawy
gwiazdka
31 12 2004, 07:34
Mam kilka triali i mam pytanie za ile moge opchnąć jednego??? Jak a jest ich cena !!?? Boo po co mi 10 ??
Na forum ludzie rozdaja to za darmo :wink:
gwiazdka
31 12 2004, 09:40
a ale dzieki za info !!
Wiec i ty możesz rozdać

:oops:
Bo i tak nikt nie kupi bo to sie generuje za darmo
gwiazdka
31 12 2004, 09:50
czyli co mam powysylac?? nie mam kasy na wysylanie !! a w dodatku x'sa mam przerobionego wiec nie pogram predko na livie !! bo musze kupic nowy chip i halo 2 orginala!! moze wiecie co zrobic zeby grac na xbc bo kiedys gralem a teraz zoonk !! kupilem karte sieciowa i kiedy podlaczam x boxa ona nie wykrywa kabla!!!
Jak ktoś będzie chciał to zdrapiesz i mu podasz kod -
Kensihn no ja też czekam na tego patcha narazie nie gram (gram na single

). Po wypuszczeniu patcha ma być reset rankingów
Kenshin
31 12 2004, 13:03
czyli co mam powysylac?? nie mam kasy na wysylanie !! a w dodatku x'sa mam przerobionego wiec nie pogram predko na livie !! bo musze kupic nowy chip i halo 2 orginala!! moze wiecie co zrobic zeby grac na xbc bo kiedys gralem a teraz zoonk !! kupilem karte sieciowa i kiedy podlaczam x boxa ona nie wykrywa kabla!!!

A kabel masz skrosowany ?
Kaczor_666
31 12 2004, 13:08
Mam takie pytanko
Gdy wpisujemy ten 2miesieczny kod to M$ sciaga nam ta złotówke, później gdy przedłuzamy 12miesiecznym starterem M$ sciaga kolejna złotówke?
Pytam sie bo juz wszytsko mam (zdrapke 2 miesieczna) tylko jeszcze nie wpłaciłem kasy na konto (w piatek byly za duze kolejki ;P)
A ha najlepiej chyba wybrac Stany Zjednoczone (chodzi tu o opłty za rozne dodatki)
Kaczor_666
2 01 2005, 22:02
A ha najlepiej chyba wybrac Stany Zjednoczone (chodzi tu o opłty za rozne dodatki)
Zależy od kursu, napewno nie UK bo będziesz płacił najdrożej (jak ja

), nie polecam też Australii. USD lub Euro.
Frank Jaeger
2 01 2005, 23:32
...nie polecam też Australii...
Dlaczego

Wygenerowałem sobie traila na stronce australijskiej, więc musze podać takie same dane, jak tam podałem przy rejestracji. A jeśli to takie nie korzystne... mógłby ktoś na PW albo GG obstawić traila

:roll:
adres podany na tej australijskiej stronce nie ma nic wspolnego z adresem ktory podasz przy rejestracji do Xbox Live...tam podales australijski adres(bo poprostu musiales) a przy rejestracji mozesz podac calkowicie inny...
Mam kilka pytań odnośnie rejestracji.
Klikam na New Accovent (wypełniam Region, Gametarg itd.)
I na samym dole klikam na Policies:
Terms of Use
Code of...
i Privacy Statement
co mam tu wpisac?
Dalej to
Cardholder Name (czyli imie i nazwisko z karty?)
C.C Number (tu wiadomo, numer karty)
Phone Number (mam podawac prawdziwy?)
Postal Code (jakis tam adres z google?)
Mam kilka pytań odnośnie rejestracji.
Klikam na New Accovent (wypełniam Region, Gametarg itd.)
I na samym dole klikam na Policies:
Terms of Use
Code of...
i Privacy Statement
co mam tu wpisac?
Tam się chyba tylko zatwierdza - dajesz YES i tyle.
Dalej to
Cardholder Name (czyli imie i nazwisko z karty?)
C.C Number (tu wiadomo, numer karty)
Phone Number (mam podawac prawdziwy?)
Postal Code (jakis tam adres z google?)
Cardholder Name - Imię i nazwisko. :P
Phone number - jak najbardziej prawdziwy; musi byc identyczny jak w danych które podawałes przy zakładaniu konta, inaczej nie zaakceptuje karty.
Postal Code - adres z kraju który wybrałeś.
Cradholder Name musi byc takie same jak na karcie. Inaczej nie zadziala.
I jestem po kilku godzinnej sesji w Halo 2
Wszystko smiga płynnie (łącze 160/128 kb/s)
GT:YETI PL
Do zobaczenia na serverach Livea
PS. Wielkie dzieki wszystkim których meczyłem pojedynczymi pytaniami, i wielkie THX dla Ryo-Sana.
Kaczor_666
3 01 2005, 20:17
Miejmy nadzieję, że w końcu naprawi swojego własnego Live'a
gwiazdka
3 01 2005, 20:37
mam małe pytanie zeby podłaczyc x'sa do x'sa wystrczy mi kabel skrosowany ?? nie musze kupowac zadnego linka ???
Dokladnie tak.Jezeli jedank chcesz popodłaczac 3 lub iwecej ixów potrzebny ci switch lub hub :wink:
gwiazdka
3 01 2005, 22:29
Dzięki !!
Spoko luzna guma
Miejmy nadzieję, że w końcu naprawi swojego własnego Live'a

chyba mi sie Live sam naprawił
Wpadł kumpel do ktorego miałem isc sprawdzic Live na innym łaczu...i odpalam X'a zeby mu pokazac co u mnie jest zwalone...podpinam erjota..odpalam Xa..i...poszło 8O
siedem friend requestów..jakies nowe logo 2005 w dashu..wogole nie wiem co sie dzieje
oczywiscie nie chwale dnia przed zachodem slonca..bo juz tak kiedys mialem ze Live mi zaskoczyl na jeden dzien..a potem kapa..dlatego czekam do wieczorka i znowu sprawdze...jak bedzie smigalo..to gram dzisiaj cała noc.. :wink:
jak znowu cos sie zacznie kaszanic..to zmieniam łacze na neło i ch$##
p.s Yeti wyslalem Ci friend requesta :wink: a Tobie Ozi voice mesejdża na Halo 2
A mi nie działa ...Grałem sobie przed UWAGA 10cioma minutami w halo wracam odpalam ponownie i kupa :xKabel link sie swieci na pomarańczowo :?
Odpalam wyszukiiwanie tak jak za 1szym razem i moovi ze nie znajduje serwerów DNS HELP :!:
Wylacz modem/kompa i wlacz jeszcze raz. Xboxa tez wylacz na chwile. Jak to nie zadziala to ustaw ustawienia manualne/automatyczne (zaleznie jakie teraz masz) a nastepnie powroc do tych co miales.
No wkońcu Ryo wraca
cinek będziesz musiał mi pare tematów w Splinterze powiedzieć bo nie kumam troche tego szpila
chyba sobie kupie na allegro Kingdom Under Fire...ciekawe jak w strategicznej jatce wypada opcja IKS BOX LAJF..
mial moze ktos do czynienia z tą szpilą na serwerach Bill'a;]
Nic nie musi byc prawdziwe. Ja na poczatku wymyslilem wszystko (oprocz numery karty:)) i zadzialalo
Nic nie musi byc prawdziwe. Ja na poczatku wymyslilem wszystko (oprocz numery karty:)) i zadzialalo
no widzisz..a mi np. nie zadzialalo..musialem wpisac imie i nazwisko takie jak jest na karcie oraz numer telefonu dokladnie taki sam..jaki podalem przy wniosku o karte..inaczej Xbox Live nie chcial zaakceptowac karty.
Nic z tego odlaczanie , grzebanie nie pomogło...Błagam was ludziska pomocy...Dlaczego pali sie (miga) ta pomaranczowa diodzie przy kalbu skrosowabyn...Czy mozliwym jest by padły francuskie serwery

jestem zalogowany wlasnie tam...
No widzisz a mi nie chce zadzialac (mam duga karte MasterCard i nie dziala bo sa na niej polsie litery ktorych na XBL nie ma [dokladnie chodzi o "Ó"]).
Maiden a lampka zielona sie swieci? Bo zielona to jest wtedy jak jest polaczenie aktywne a pomaranczowa jak cos sciaga/wysyla (mozliwe ze jest na odwrot, sorka ale juz nie pamietam :roll: )
Zielona swieci sie cały czas a pomarańczowa na miga
Dlaczego pali sie (miga) ta pomaranczowa diodzie przy kalbu skrosowabyn....
Zielona oznacza po prostu wpięty kabel. Pomarańczowa miga przy wymianie danych.
Kaczor_666
5 01 2005, 20:06
chyba sobie kupie na allegro Kingdom Under Fire...ciekawe jak w strategicznej jatce wypada opcja IKS BOX LAJF..
mial moze ktos do czynienia z tą szpilą na serwerach Bill'a;]
Jeszcze nie i narazie nie mam ochoty, przeszedłęm single i mi się znudziło
konstant
5 01 2005, 20:57
A ja mom pyt. : jaka jest roznica w szybkosciach XBL i XBC
grasz z headsetem czy bez? jesli z to czy masz wtedy lagi i czy rozmowy sa bez opoznien?
Flik wrog gra na SDI (dla przypomnienia 115/155) i dziala mu calkiem nizle. Gra z HS i zadko kiedy ma lagi (najczesniej je ma jak jego brat zacznie grac w CS'a na kompie

)
Kaczor_666
8 01 2005, 16:28
zadko kiedy ma lagi
Wogóle rzadko gra
ja mam neo 163... ale uploadu nie znam. podejrzewam ze jest 4razy mniejszy.
ja mam neo 163... ale uploadu nie znam. podejrzewam ze jest 4razy mniejszy.
128/64 - sprawdzilem wlasnie na stronie neostrady.
grasz z headsetem czy bez? jesli z to czy masz wtedy lagi i czy rozmowy sa bez opoznien?
na chwile obecna bez, ale jak ktos wczesniej wspomnial wrog gra na SDI (z tego co wiem to ma headseta) i gra mu chodzi bez zadnych zwolnien.
Ja gram na Neostradzie + 128 i mam headseta nie zaobserwowalem zadnych spowolnien jak rozmawiam
konstant
8 01 2005, 17:42
(pipi) mac na 128 wam dobrze chodzi

:!:
Jeszcze niedawno bylo mowione ze min. to 512 8O
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.