Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX LIVE ROXX! :)
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
Kenshin
To co jest to jedna sprawa a to co mowili to chyba wymyslili osobiscie zanam osobe ktora gran na SDI:D pozdro wrog biggrin.gif
Flik
...pozdro wrog biggrin.gif

pan popularny XD

mam modem sagema i sieciowke wolna... to wystarczy zeby sie polaczyc?
Jędrek
...pozdro wrog biggrin.gif

pan popularny XD

mam modem sagema i sieciowke wolna... to wystarczy zeby sie polaczyc?

LoL, przeciez musisz podlaczyc sie bezposrednio do modemu/routera, a nie do PC.
bartiz
Tak
Jędrek
Tak

Mozna Live do PC podlaczyc ?
bartiz
Tak - tylko dajesz zeby PC udostepnił połączenie. Opisałem to pare stron wcześniej.
Jędrek
Aha spoko. Sorry Flik. Ale bylem pewnien, ze nie mozna... :oops:
Flik

... i co LOLKU. smile.gif
dzieki bartiz
Kenshin

... i co LOLKU. smile.gif
dzieki bartiz

hehehe ja tak wlasnie gram , udostepniam net na konsole przez PC biggrin.gif
konstant
A mozna wtyczke od neta wlozyc bezposrednio do xklocka question.gif
Kenshin
Zależy co masz na myśli mówiąc wtyczke ? jeśli chodzi ci o kabel RJ-45 to tak
YETI
Dziś przekonałem się co to znaczy być „niemową” (czytaj brak headseta) na lajwie -_-‘
Kenshin i c1n3k wiedzą o czym mowa wink.gif
Kenshin
Przecie wiesz że to były niewinne dziecinne żarciki biggrin.gif
A.Z.BEST
Aż się pochwalę tongue.gif. Nadal nie mam bana smile.gif. Widocznie te nowe zabezpieczenie M$u ma dziury, ale to chyba dlatego, że mam dysk WDC (a że większy, to inna bajka). Ale coś mnie do Live'a już nie ciągnie... :|. Wogle do grania mnie nie ciągnie, ale to inna historia.
Maiden
Ludzie poratujcie :cry: :!: Czy XBL moze mi nie dzialac dlatego ze mam MASE trojaow question.gif Odziwo ostatnio nawet XBC mi nie dziala :cry: ...BTW czy granie na DZIEWICZEJ konsolce przez LIVE :!: Banuje
<RILES>
Mam pare pytan do ludzi z tego działu forum, którzy grają na Xbox Live przez Neostrade 128 kb.
1. Czy te 7 gb limitu starczy na miesiąc ostrego ciorania na xbox live?
2. Z tego co czytałem tu na forum to w takie Halo 2, można grać na neo 128 kb, a jak z innymi grami np. PGR2, RSC2, Top Spin?
3. Czy sądzicie ze takie neo 128 kb wystarczy do w miare komfortowego grania np. Dead or Alive Ultimate w palu, czy juz raczej nie?
4. Czy przy modemach od Tp (Sagem , Thomson) mozna grac bez udostepniania polaczenia z kompa, czy bedzie potrzebny jakis router albo switch?
5. Jak to jest z ta opłata dla indywqidualnych uzytkownikow neo 128, placi sie 59 bez vatu czy 71 z vatem?
c1n3k
Dziś przekonałem się co to znaczy być „niemową” (czytaj brak headseta) na lajwie -_-‘

Przeciez my tak nie na serio smile.gif Wogole kiedy my cos na serio mowimy? biggrin.gif

Maiden: Jak masz dziewicza konsolke to niemozliwe jest aby ci ja zbanowalo. Ja dostalem z 6 banow, kupilem nowa konsole i wszystko dziala. Sproboj sformatowac PeCeta - wyglada na to ze masz go zasmieconego.
Maiden
Thx cinku.W pitek wbije sie do mnie easye i mi wszystko
zfrormatuje" i uporaadkuje w razie czego sie odezwe... :cry:
Ryo-San
i jak Kenshin u Ciebie z Live'm? wczoraj Ci wygasł trial..sciagneli Ci cos kasy z karty?
Kenshin
Live dziala, kasy nie sciagneli bo mam aktualny do 10 czyli dzisiaj mi jeszcze dziala zobaczymy co bedzie za 3 i pol godziny , ale jakby co to kolejny trial heh sad.gif
gorillaz66
co do przedłużenia:
konto wygasło mi 5 stycznia ,w dashu mam zaznaczone ofkoz monthly renewal.
do dziś m$ nie zassał mi ani grosza z konta (a mam na nim 5 dych) i live działa tongue.gif
Kenshin
co do przedłużenia:
konto wygasło mi 5 stycznia ,w dashu mam zaznaczone ofkoz monthly renewal.
do dziś m$ nie zassał mi ani grosza z konta (a mam na nim 5 dych) i live działa tongue.gif

moze pobiora za caly rok ??
gorillaz66
neee
w dashu zaznaczyłem juz na samym początku użytkowania lajwa monthly renewal
teraz jak wejde w opcje subscription jest ładnie piknie: monthly subsc.. started 5/1/2005
jedyne co mnie niepokoi to to że kasa z konta nie znika
Kenshin
niewiem czemu ci nie sciaga kaski zobaczymy jak bedzie zemna za 2h
YETI

Przeciez my tak nie na serio smile.gif Wogole kiedy my cos na serio mowimy? biggrin.gif

Oczywiscie zdaje sobie z tego sprawe ze to wszystko zarty, ale ciezko przebolec ze nie mozna nic z siebie wydusic hyh.gif

A jeśli chodzi o ten 2-miesięczny trail…gdy wygasa to M$ sciaga kasa z konta czy dostajemy jakas wiadomosc (w dashu?) z zapytaniem czy przedłużamy konto o roczny starter?

Można przedłużyc 2miesieczna traila następnym 2miesiecznym ?
gorillaz66
A jeśli chodzi o ten 2-miesięczny trail…gdy wygasa to M$ sciaga kasa z konta czy dostajemy jakas wiadomosc (w dashu?) z zapytaniem czy przedłużamy konto o roczny starter?

ja żadnej wiadomosci nie dostałem,ustawiłem sobie w dashu aby przedłuzał co miesiąc subskrypcję (defaultowo jest na rok)
Można przedłużyc 2miesieczna traila następnym 2miesiecznym ?

nie
Kenshin
XboxFan mam tak samo jak ty nic mi niepociagnelo z konta , sadze ze po roku dopiero M$ upomni sie o kaske .
Diabeu
neee
w dashu zaznaczyłem juz na samym początku użytkowania lajwa monthly renewal 
teraz jak wejde w opcje subscription jest ładnie piknie: monthly subsc.. started 5/1/2005 
jedyne co mnie niepokoi to to że kasa z konta nie znika

icon_twisted.gif heh a jak masz podpisaną umowę na kartę? wiesz?
równie dobrze już pobrali z kredytu a tobie z konta dopiero w określonym umową terminie icon_twisted.gif
gorillaz66
konto inteligo
żadnych kredytów,debetów nie uruchamiałem (nie zarabiam na siebie jeszcze)
Diabeu
icon_twisted.gif heh ale masz kartę albo kredytową albo z odroczoną płatnością, raczej to drugie z uwagi na to że nie masz dochodów

ale i tak to jest karta kredytowa, różnice pomiędzy nimi są niewielkie i dotyczą głównie rozliczenia kredytu

dowiedz się na infolinii jak masz rozliczane icon_twisted.gif
killert
Cze! Odesłał mnie tutaj Raptor.
Przewertowałem cały ten topic i dalej nie kumam kilka spraw
po pierwsze primo: jak mam x-a z dyskiem maxtora i jakimś tam chipem bez przełącznika a na dodatek bez oryginalnego dashboarda to KUPA nie ma szans na odpalenie live'a???
po drugie primo: załóżmy że kupię drugiego x-a (goła używka nieprzerobiona to raptem z 500zł) SKĄD WZIĄŚĆTEGO TRIALA O którym wszyscy mówią że za free jest???
po trzecie primo - ultimo biggrin.gif tak się składa, że dysponuję kartą kredytową, mimo tego nie mogę legalnie sam wprowadzić swoich danych z tej karty i zapłacić nią za dostęp do XBOX LIVE?
proszę o pomoc
biggrin.gif
Raptor
po drugie primo: załóżmy że kupię drugiego x-a (goła używka nieprzerobiona to raptem z 500zł) SKĄD WZIĄŚĆTEGO TRIALA O którym wszyscy mówią że za free jest???

http://www.xbox.com.au/livetrial/form1.aspx?c=en-au
wybierz kraj australia, postal code: 0200, podaj numer seryjny swojego xboxa oraz email... na maila dostaniesz 2 miesiecznego triala. Ofcorz pozostale dane tez wypelnij ;P
Ryo-San
niestety na tym Xie, ktorego teraz posiadasz nie masz szansy na Live'a.

po trzecie primo - ultimo biggrin.gif tak się składa, że dysponuję kartą kredytową, mimo tego nie mogę legalnie sam wprowadzić swoich danych z tej karty i zapłacić nią za dostęp do XBOX LIVE?
proszę o pomoc  
biggrin.gif

nie bardzo Killert rozumiem o co chodzi ;/ jakbys mogl to jasniej napisac a napewno odpowiem...
gorillaz66
Kenshin> własnie dzis powstała blokada środków na moim koncie (domyślam sie że za live'a)
2005-01-13 Transakcja kartowa -29,15
Kenshin
Ale dalej możesz grać na Live czy nie ??
gorillaz66
oczywiście że moge tongue.gif
marshall
Mam pytanie:... Rejestrujac sie na live podawalem numer karty ktorej juz nie posiadam, czy jest mozliwosc zmiany numeru w przypadku jesli chcialbym sciagac jakies platne dodatki itp;itd ?
Raptor
Mam pytanie:... Rejestrujac sie na live podawalem numer karty ktorej juz nie posiadam, czy jest mozliwosc zmiany numeru w przypadku jesli chcialbym sciagac jakies platne dodatki itp;itd ?

Oczywiscie, ze tak. Wchodzisz w ustawieniach konta do Credit Card (czy jakos tak) i tam po kolei zmieniasz (chyba jest na 2giej stronie - po continue).
killert

proszę o pomoc 
biggrin.gif

nie bardzo Killert rozumiem o co chodzi ;/ jakbys mogl to jasniej napisac a napewno odpowiem...

Konkluzja
a) musze kupić dziewiczego x-a lub takiego z chipem z wyłącznikiem?
b)no mam kartę kredytową, dokładnie VISA INTERIA.PL taka z oczkiem z BPH mogę nią płacić za live czy nie?? (jest autoryzowana przez internet bez żadnych problemów)
Ryo-San

proszę o pomoc 
biggrin.gif

Konkluzja
a) musze kupić dziewiczego x-a lub takiego z chipem z wyłącznikiem?
b)no mam kartę kredytową, dokładnie VISA INTERIA.PL taka z oczkiem z BPH mogę nią płacić za live czy nie?? (jest autoryzowana przez internet bez żadnych problemów)

1. tak..albo dziewice..albo konsolke z chipem ktory posiada wylacznik biosu..jednak jezeli zdecydujesz sie na konsole z chipem to pamiętaj aby nie wymieniac dysku na większy :!: W Xboxie ma siedziec standardowy dysk 8 gb..
2. Jezeli karta jest bezproblemowo autoryzowana przez net...to Live napewno ją zaakceptuje
marshall

Oczywiscie, ze tak. Wchodzisz w ustawieniach konta do Credit Card (czy jakos tak) i tam po kolei zmieniasz (chyba jest na 2giej stronie - po continue).

Dino tylko jest jeden problem confused.gif nie pamietam 4 ostatnich cyfr tamtej karty i ni h.u.j.a nie da rady wejsc confused.gif Chyba bede musial zadzwonic na infolinie Live sad.gif
Diabeu
icon_twisted.gif trza było nie wywalać papierów z banku, tam też jest numer karty icon_twisted.gif
marshall
Mow mi tak jeszcze biggrin.gif Ta karte mam od x czasu i k.u.r.w.a musialbym przemeblowac pol chaty zeby to teraz znalesc confused.gif Jakos sobie poradze, te p.i.z.d.y na infolini tylko sekretare wlaczyly bo pewnie im sie kawy zachcialo confused.gif normalnie jak za PRL-u icon_evil.gif
Ozi
Mow mi tak jeszcze :D Ta karte mam od x czasu i k.u.r.w.a musialbym przemeblowac pol chaty zeby to teraz znalesc

Nie narzekaj tylko bierz sie za szukanie... :P
Raptor
powiem tak... dzwon na (se)X-Linie. Ktorys z operatorow powinien ci podac twoje 4 cyferki w koncu (tak bylo u kumpla mojego - UK).
marshall
Thx ale jutro zadzwonie bo teraz nikt nie odbiera, pewnie juz grzeja dupska w domu confused.gif
Diabeu
icon_twisted.gif ty patrz, a u nas to jest 24h, dzwoń nie pitol:f albo ryj w śmieciach icon_twisted.gif
peter
a mam pytanko następujące mam założone konto na Live-a na 2 miechy właśnie kończy mi sie ten okres, i teraz pytanie czy musze do tego czasu zdąrzyć je przedłużyć np. kupując Starter Kit czy w każdym momencie moge to zrobić, i jak sie bedzie objawiał brak aktywnego Live-a ? i w jak wygląda przedłużenei tego konta za pomocą Starter Kitu.
LUnAtiC`n01
lepiej by było gdybyś zdazył przed upływem tych 2 miesięcy bo oni po upływie -free- ciagna kaske z karty, a zakladanie czy przedluzanie konta nierozni sie zbytnio od tego zdrapkowego cool.gif icon_twisted.gif pozdro
btw grasz w r6?
Frank Jaeger
Aż się pochwalę tongue.gif. Nadal nie mam bana smile.gif. Widocznie te nowe zabezpieczenie M$u ma dziury, ale to chyba dlatego, że mam dysk WDC (a że większy, to inna bajka). Ale coś mnie do Live'a już nie ciągnie... :|. Wogle do grania mnie nie ciągnie, ale to inna historia.

Może przylamerze, ale co to jest dysk WDC question.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.