To co jest to jedna sprawa a to co mowili to chyba wymyslili osobiscie zanam osobe ktora gran na SDI:D pozdro wrog
...pozdro wrog

pan popularny XD
mam modem sagema i sieciowke wolna... to wystarczy zeby sie polaczyc?
...pozdro wrog

pan popularny XD
mam modem sagema i sieciowke wolna... to wystarczy zeby sie polaczyc?
LoL, przeciez musisz podlaczyc sie bezposrednio do modemu/routera, a nie do PC.
Tak
Mozna Live do PC podlaczyc ?
Tak - tylko dajesz zeby PC udostepnił połączenie. Opisałem to pare stron wcześniej.
Aha spoko. Sorry Flik. Ale bylem pewnien, ze nie mozna... :oops:
... i co LOLKU.
dzieki bartiz
... i co LOLKU.
dzieki bartiz
hehehe ja tak wlasnie gram , udostepniam net na konsole przez PC
konstant
8 01 2005, 20:02
A mozna wtyczke od neta wlozyc bezposrednio do xklocka
Zależy co masz na myśli mówiąc wtyczke ? jeśli chodzi ci o kabel RJ-45 to tak
Dziś przekonałem się co to znaczy być „niemową” (czytaj brak headseta) na lajwie -_-‘
Kenshin i c1n3k wiedzą o czym mowa
Kenshin
10 01 2005, 01:11
Przecie wiesz że to były niewinne dziecinne żarciki
A.Z.BEST
10 01 2005, 01:15
Aż się pochwalę

. Nadal nie mam bana

. Widocznie te nowe zabezpieczenie M$u ma dziury, ale to chyba dlatego, że mam dysk WDC (a że większy, to inna bajka). Ale coś mnie do Live'a już nie ciągnie... :|. Wogle do grania mnie nie ciągnie, ale to inna historia.
Ludzie poratujcie :cry: :!: Czy XBL moze mi nie dzialac dlatego ze mam MASE trojaow

Odziwo ostatnio nawet XBC mi nie dziala :cry: ...BTW czy granie na DZIEWICZEJ konsolce przez LIVE :!: Banuje
<RILES>
10 01 2005, 09:50
Mam pare pytan do ludzi z tego działu forum, którzy grają na Xbox Live przez Neostrade 128 kb.
1. Czy te 7 gb limitu starczy na miesiąc ostrego ciorania na xbox live?
2. Z tego co czytałem tu na forum to w takie Halo 2, można grać na neo 128 kb, a jak z innymi grami np. PGR2, RSC2, Top Spin?
3. Czy sądzicie ze takie neo 128 kb wystarczy do w miare komfortowego grania np. Dead or Alive Ultimate w palu, czy juz raczej nie?
4. Czy przy modemach od Tp (Sagem , Thomson) mozna grac bez udostepniania polaczenia z kompa, czy bedzie potrzebny jakis router albo switch?
5. Jak to jest z ta opłata dla indywqidualnych uzytkownikow neo 128, placi sie 59 bez vatu czy 71 z vatem?
Dziś przekonałem się co to znaczy być „niemową” (czytaj brak headseta) na lajwie -_-‘

Przeciez my tak nie na serio

Wogole kiedy my cos na serio mowimy?
Maiden: Jak masz dziewicza konsolke to niemozliwe jest aby ci ja zbanowalo. Ja dostalem z 6 banow, kupilem nowa konsole i wszystko dziala. Sproboj sformatowac PeCeta - wyglada na to ze masz go zasmieconego.
Thx cinku.W pitek wbije sie do mnie easye i mi wszystko
zfrormatuje" i uporaadkuje w razie czego sie odezwe... :cry:
Ryo-San
10 01 2005, 21:00
i jak Kenshin u Ciebie z Live'm? wczoraj Ci wygasł trial..sciagneli Ci cos kasy z karty?
Kenshin
10 01 2005, 21:26
Live dziala, kasy nie sciagneli bo mam aktualny do 10 czyli dzisiaj mi jeszcze dziala zobaczymy co bedzie za 3 i pol godziny , ale jakby co to kolejny trial heh
gorillaz66
10 01 2005, 21:35
co do przedłużenia:
konto wygasło mi 5 stycznia ,w dashu mam zaznaczone ofkoz monthly renewal.
do dziś m$ nie zassał mi ani grosza z konta (a mam na nim 5 dych) i live działa
Kenshin
10 01 2005, 21:37
co do przedłużenia:
konto wygasło mi 5 stycznia ,w dashu mam zaznaczone ofkoz monthly renewal.
do dziś m$ nie zassał mi ani grosza z konta (a mam na nim 5 dych) i live działa

moze pobiora za caly rok ??
gorillaz66
10 01 2005, 21:40
neee
w dashu zaznaczyłem juz na samym początku użytkowania lajwa monthly renewal
teraz jak wejde w opcje subscription jest ładnie piknie: monthly subsc.. started 5/1/2005
jedyne co mnie niepokoi to to że kasa z konta nie znika
Kenshin
10 01 2005, 21:53
niewiem czemu ci nie sciaga kaski zobaczymy jak bedzie zemna za 2h

Przeciez my tak nie na serio

Wogole kiedy my cos na serio mowimy?
Oczywiscie zdaje sobie z tego sprawe ze to wszystko zarty, ale ciezko przebolec ze nie mozna nic z siebie wydusic
A jeśli chodzi o ten 2-miesięczny trail…gdy wygasa to M$ sciaga kasa z konta czy dostajemy jakas wiadomosc (w dashu?) z zapytaniem czy przedłużamy konto o roczny starter?
Można przedłużyc 2miesieczna traila następnym 2miesiecznym ?
gorillaz66
10 01 2005, 22:13
A jeśli chodzi o ten 2-miesięczny trail…gdy wygasa to M$ sciaga kasa z konta czy dostajemy jakas wiadomosc (w dashu?) z zapytaniem czy przedłużamy konto o roczny starter?
ja żadnej wiadomosci nie dostałem,ustawiłem sobie w dashu aby przedłuzał co miesiąc subskrypcję (defaultowo jest na rok)
Można przedłużyc 2miesieczna traila następnym 2miesiecznym ?
nie
Kenshin
11 01 2005, 00:31
XboxFan mam tak samo jak ty nic mi niepociagnelo z konta , sadze ze po roku dopiero M$ upomni sie o kaske .
neee
w dashu zaznaczyłem juz na samym początku użytkowania lajwa monthly renewal
teraz jak wejde w opcje subscription jest ładnie piknie: monthly subsc.. started 5/1/2005
jedyne co mnie niepokoi to to że kasa z konta nie znika

heh a jak masz podpisaną umowę na kartę? wiesz?
równie dobrze już pobrali z kredytu a tobie z konta dopiero w określonym umową terminie
gorillaz66
11 01 2005, 17:19
konto inteligo
żadnych kredytów,debetów nie uruchamiałem (nie zarabiam na siebie jeszcze)

heh ale masz kartę albo kredytową albo z odroczoną płatnością, raczej to drugie z uwagi na to że nie masz dochodów
ale i tak to jest karta kredytowa, różnice pomiędzy nimi są niewielkie i dotyczą głównie rozliczenia kredytu
dowiedz się na infolinii jak masz rozliczane
killert
12 01 2005, 15:32
Cze! Odesłał mnie tutaj Raptor.
Przewertowałem cały ten topic i dalej nie kumam kilka spraw
po pierwsze primo: jak mam x-a z dyskiem maxtora i jakimś tam chipem bez przełącznika a na dodatek bez oryginalnego dashboarda to
KUPA nie ma szans na odpalenie live'a???
po drugie primo: załóżmy że kupię drugiego x-a (goła używka nieprzerobiona to raptem z 500zł) SKĄD WZIĄŚĆTEGO TRIALA O którym wszyscy mówią że za free jest???
po trzecie primo - ultimo

tak się składa, że dysponuję kartą kredytową, mimo tego nie mogę legalnie sam wprowadzić swoich danych z tej karty i zapłacić nią za dostęp do XBOX LIVE?
proszę o pomoc
po drugie primo: załóżmy że kupię drugiego x-a (goła używka nieprzerobiona to raptem z 500zł) SKĄD WZIĄŚĆTEGO TRIALA O którym wszyscy mówią że za free jest???
http://www.xbox.com.au/livetrial/form1.aspx?c=en-au
wybierz kraj australia, postal code: 0200, podaj numer seryjny swojego xboxa oraz email... na maila dostaniesz 2 miesiecznego triala. Ofcorz pozostale dane tez wypelnij ;P
Ryo-San
12 01 2005, 15:41
niestety na tym Xie, ktorego teraz posiadasz nie masz szansy na Live'a.

tak się składa, że dysponuję kartą kredytową, mimo tego nie mogę legalnie sam wprowadzić swoich danych z tej karty i zapłacić nią za dostęp do XBOX LIVE?
proszę o pomoc

nie bardzo Killert rozumiem o co chodzi ;/ jakbys mogl to jasniej napisac a napewno odpowiem...
gorillaz66
13 01 2005, 18:53
Kenshin> własnie dzis powstała blokada środków na moim koncie (domyślam sie że za live'a)
2005-01-13 Transakcja kartowa -29,15
Kenshin
13 01 2005, 21:05
Ale dalej możesz grać na Live czy nie ??
gorillaz66
13 01 2005, 21:28
oczywiście że moge
marshall
14 01 2005, 03:26
Mam pytanie:... Rejestrujac sie na live podawalem numer karty ktorej juz nie posiadam, czy jest mozliwosc zmiany numeru w przypadku jesli chcialbym sciagac jakies platne dodatki itp;itd ?
Mam pytanie:... Rejestrujac sie na live podawalem numer karty ktorej juz nie posiadam, czy jest mozliwosc zmiany numeru w przypadku jesli chcialbym sciagac jakies platne dodatki itp;itd ?
Oczywiscie, ze tak. Wchodzisz w ustawieniach konta do Credit Card (czy jakos tak) i tam po kolei zmieniasz (chyba jest na 2giej stronie - po continue).
killert
14 01 2005, 11:35

proszę o pomoc

nie bardzo Killert rozumiem o co chodzi ;/ jakbys mogl to jasniej napisac a napewno odpowiem...
Konkluzja
a) musze kupić dziewiczego x-a lub takiego z chipem z wyłącznikiem?
b)no mam kartę kredytową, dokładnie VISA INTERIA.PL taka z oczkiem z BPH mogę nią płacić za live czy nie?? (jest autoryzowana przez internet bez żadnych problemów)
Ryo-San
14 01 2005, 12:34

proszę o pomoc

Konkluzja
a) musze kupić dziewiczego x-a lub takiego z chipem z wyłącznikiem?
b)no mam kartę kredytową, dokładnie VISA INTERIA.PL taka z oczkiem z BPH mogę nią płacić za live czy nie?? (jest autoryzowana przez internet bez żadnych problemów)
1. tak..albo dziewice..albo konsolke z chipem ktory posiada wylacznik biosu..jednak jezeli zdecydujesz sie na konsole z chipem to pamiętaj aby nie wymieniac dysku na większy :!: W Xboxie ma siedziec standardowy dysk 8 gb..
2. Jezeli karta jest bezproblemowo autoryzowana przez net...to Live napewno ją zaakceptuje
marshall
14 01 2005, 16:08
Oczywiscie, ze tak. Wchodzisz w ustawieniach konta do Credit Card (czy jakos tak) i tam po kolei zmieniasz (chyba jest na 2giej stronie - po continue).
Dino tylko jest jeden problem

nie pamietam 4 ostatnich cyfr tamtej karty i ni h.u.j.a nie da rady wejsc

Chyba bede musial zadzwonic na infolinie Live

trza było nie wywalać papierów z banku, tam też jest numer karty
marshall
14 01 2005, 16:17
Mow mi tak jeszcze

Ta karte mam od x czasu i k.u.r.w.a musialbym przemeblowac pol chaty zeby to teraz znalesc

Jakos sobie poradze, te p.i.z.d.y na infolini tylko sekretare wlaczyly bo pewnie im sie kawy zachcialo

normalnie jak za PRL-u
Mow mi tak jeszcze :D Ta karte mam od x czasu i k.u.r.w.a musialbym przemeblowac pol chaty zeby to teraz znalesc
Nie narzekaj tylko bierz sie za szukanie... :P
powiem tak... dzwon na (se)X-Linie. Ktorys z operatorow powinien ci podac twoje 4 cyferki w koncu (tak bylo u kumpla mojego - UK).
marshall
14 01 2005, 17:17
Thx ale jutro zadzwonie bo teraz nikt nie odbiera, pewnie juz grzeja dupska w domu

ty patrz, a u nas to jest 24h, dzwoń nie pitol:f albo ryj w śmieciach
a mam pytanko następujące mam założone konto na Live-a na 2 miechy właśnie kończy mi sie ten okres, i teraz pytanie czy musze do tego czasu zdąrzyć je przedłużyć np. kupując Starter Kit czy w każdym momencie moge to zrobić, i jak sie bedzie objawiał brak aktywnego Live-a ? i w jak wygląda przedłużenei tego konta za pomocą Starter Kitu.
LUnAtiC`n01
15 01 2005, 19:34
lepiej by było gdybyś zdazył przed upływem tych 2 miesięcy bo oni po upływie -free- ciagna kaske z karty, a zakladanie czy przedluzanie konta nierozni sie zbytnio od tego zdrapkowego

pozdro
btw grasz w r6?
Frank Jaeger
15 01 2005, 19:46
Aż się pochwalę

. Nadal nie mam bana

. Widocznie te nowe zabezpieczenie M$u ma dziury, ale to chyba dlatego, że mam dysk WDC (a że większy, to inna bajka). Ale coś mnie do Live'a już nie ciągnie... :|. Wogle do grania mnie nie ciągnie, ale to inna historia.
Może przylamerze, ale co to jest dysk WDC
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.