wczoraj na stronce Xbox Live wpisałem numer konsoli,mail,adres i takie tam i mieli mi odesłac na mail kod na 2 miechy live
To juz 24 godziny a ja dalej nie mam

Tez tyle czekaliscie ??
Frank Jaeger
5 02 2005, 18:36
Ja wszedłem na skrzynke i odrazu miałem...
Pewnie ktos ma nie potrzebna zdrapke na 2 miechy to niech ci poda.
ja czekalem 1 dzień , w skrzynce tam gdzie spam znalazłem , wiec moze ty tez tam masz.
PS: Lunatic ty jestes z klanu VR?
wczoraj na stronce Xbox Live wpisałem numer konsoli,mail,adres i takie tam i mieli mi odesłac na mail kod na 2 miechy live
To juz 24 godziny a ja dalej nie mam

Tez tyle czekaliscie ??
Jezeli masz na o2 to sprawdz folder ze spamem. Ja czekalem chwile odrazu mi sie na poczcie pojawil...
lol, Jędrek wiadomosć była na SPAMIE w o2...
thx
LUnAtiC`n01
5 02 2005, 20:41
heh to byś się naczekał
zaqwsx: nie:)
tarrarara
lol, Jędrek wiadomosć była na SPAMIE w o2...
thx
nie ma za co
Wracajac do przypadkowych banow, to ja sobie dodatkowo ulozylem kod z przyciskow od pada (4mozliwosci). Zanim sie zaloguje musze sobie wcisnac 4 przyciski, tak jak sobie wczesniej wymyslilem
Ja czekam trzeci dzień i kodu nie ma. Skrzynka wp.pl - w spamie też nie ma. Już nie wiem co mam kumplowi powiedzieć. :roll:
shi
ja akurat na Wp.pl dostalem kod wiec musisz czekać, chyba ze skrzynke masz pelna
Ja czekam trzeci dzień i kodu nie ma. Skrzynka wp.pl - w spamie też nie ma. Już nie wiem co mam kumplowi powiedzieć. :roll:
shi
Podac wreszcie ten serial
shiva może źle wpisałeś mail ??
niema jak dziewicza konsola :wink:
A.Z.BEST
6 02 2005, 02:09
Azbestos a co z toba i livem mam cie na liscie a le nigdy cie nie ma.Nie zalozyles innego konta

Nie, ja nadal mam to samo, po prostu nie gram wogle ostatnio na konsolkach ;|. Kupiłem se Gacława a i tak za dużo nie pykam :}. Jak ktoś chce to teraz możemy se popykać w Splintera dwójkę, bo naszła mnie ochota

.
shi
Moze juz kiedys brales traiala na ten serial konsoli... ;/
shi
Moze juz kiedys brales traiala na ten serial konsoli... ;/
tak sie nieda bo przez rejestracje ten sam nie przejdzie.
marshall
6 02 2005, 14:31
Specjalnie czytajac te posty wzialem sprawdzilem, wypisalem i po 5 minutach dostalem 2-go triala.
Shiva zglos sie to ci go dam.
czy jest mozliwosc grania we dwoch na 1 konsoli oczywiscie przy uczestnictwie xbl chodzi mi o to ze np ja gram z qumplem w jednej druznie na jednej konsoli przeciwko jakiemus kolesiiowi ze swiata (przyklad z PES4)
Mam nadzieje ze ktos to zrozumial
marshall
6 02 2005, 16:41
czy jest mozliwosc grania we dwoch na 1 konsoli oczywiscie przy uczestnictwie xbl chodzi mi o to ze np ja gram z qumplem w jednej druznie na jednej konsoli przeciwko jakiemus kolesiiowi ze swiata (przyklad z PES4)

Powinno byc to mozliwe, zapraszasz kolege jako goscia, tak jak maiden juz wspomnial w takim H2 mozesz grac w 4 majac jednego GamerTaga.
w każda gre mozna tak grac..
popiel25
6 02 2005, 17:32
w każda gre mozna tak grac..
W RtCW napewno tak nie mozna
mam pytanie , za pare dni najprawdopodobnie bede mial nową konsole(wymieniam sie) i czy jak przeniose caly C:(i savy) na nowy dysk to dostane za to bana? bo wtedy najlatwiej by mi bylo uzywac dalej tego konta , a danych nie pamietam wiec wiadomo :x
mam pytanie , za pare dni najprawdopodobnie bede mial nową konsole(wymieniam sie) i czy jak przeniose caly C:(i savy) na nowy dysk to dostane za to bana? bo wtedy najlatwiej by mi bylo uzywac dalej tego konta , a danych nie pamietam wiec wiadomo :x
Przeniesienie danych nic nie da...
konta nie przeniesiesz kopiujac C: ani E:. Jedyna metoda to wlasnie account recovery lub przeniesc za pomoca memorki. Nie ma szans na wydostanie konta w inny sposob.
Przeniesienie danych nic nie da...
konta nie przeniesiesz kopiujac C: ani E:. Jedyna metoda to wlasnie account recovery lub przeniesc za pomoca memorki. Nie ma szans na wydostanie konta w inny sposob.
A to lipa :cry: :cry: strace 2 miechy :cry:
Wracajac do przypadkowych banow, to ja sobie dodatkowo ulozylem kod z przyciskow od pada (4mozliwosci). Zanim sie zaloguje musze sobie wcisnac 4 przyciski, tak jak sobie wczesniej wymyslilem

To nie jest dobry sposob bo np. w dashu kod trzeba wpisac dopiero jak chce sie gdzies wejsc np. do friendsow (przynajmniej u mnie tak bylo

)
U mnie to zdaje egzamin poniewaz prawie w ogole nie wchodze do dasha i nigdy tak nie odpalam XBlive. Zawsze w czytniku mam Halo2 i dopiero z Halo2 startuje Live'a.

W PES4 jest tylko biedne 1vs1:/
jak w temacie LIVE ROXXXXXXXXXX
Mam pytanko , zaejstrowalem sie teraz na te 2 miechy grania za darmo , czy jak to mi sie skonczy i skasuje konto to bede mogl ponownie sie zarejstrowac na te 2 miechy grania za darmo?( nr konsoli wezme od kogos)
czy moze te nr pasuja tylko do jednej konsoli?
Możesz sobie założyć nawet 100 Gamertargów, jak będziesz miał 100 triali.
shi
PS. Raptor, Marshall - dziekuję!
UPDATE: Ale przeciez jak zablokuje na jednej karcie, ze nie bedzie placil, to MS przyjmnie mu karte przy ponownej rejestracji? Jakies dziwne to...
UPDATE: Ale przeciez jak zablokuje na jednej karcie, ze nie bedzie placil, to MS przyjmnie mu karte przy ponownej rejestracji? Jakies dziwne to...
A czemu miałby nie przyjąć? Nie chcesz przedłużac jednego konta - Twoja sprawa. Chcesz załozyć inne, masz triala, karta kredytowa jest ważna - proszę bardzo.
shi
No w sumie masz racje. Jednak ja na miejscu MS zastosowalbym troche inna polityke do tych, ktorzy co 2 miechy regularnie zmieniaja GamerTaga. Czyli wychodzi na to, ze jedna karta mozna placic za 2 konta jednoczesnie ?
heh to jest spoko bede sobie co 2 miechy zmienial gamertaga i mial liva za friko
No to jest moim zdaniem glupie. Mi tam zalezy na moim GT i nie chce go zmieniac, ale levelki/statsy to fajna sprawa....
LUnAtiC`n01
7 02 2005, 20:32
wiesz moj gt jest juz legenda na serwerach xbl, nie chce go zmieniać co 2 miechy:P
hehe
Tak, możesz "płacić" jedna kartą za dwa konta - sprawdzone.
shi
Ciekawe czy jak bym drugie konto zarejestrowal na inny kraj to by sie zorientowali, ze cos nie tak
popiel25
7 02 2005, 20:35
Ale zeby skasowac konto musisz wykonac telefon do LIVE za granice, a to juz takie tanie nie jest (rozmowa trwa ponad 10 minut i trzeba podac wszystkie dane uzyte w rejestracji).
Nie. Jedno konto mam na Wielką Brytanię, a drugie na USA.
popiel25, jesteś pewien, że tylko przez telefon? Zawsze można nie mieć pieniędzy na koncie - spróbują ściągnąć, nie uda się, i tyle.
shi
popiel25
7 02 2005, 20:53
Ale po co miec potem problemy w banku? MS po 50x dziennie probuje pobrac pieniadze, przez co karta moze zostac zablokowana.
Ja wolalem zadzwonic i nie miec problemow.
Mysle, ze Karty Ci nie zablokuja. Poprostu kiedys dadza sobie spokoj. Dostaniesz mase maili, ale to tyle...
PS. Gdzie sie wylacza licznik postow ?
Albo zmień numer karty podanej w dashu i zapomnij !
A.Z.BEST
8 02 2005, 13:31
heh to jest spoko bede sobie co 2 miechy zmienial gamertaga i mial liva za friko :twisted:
Stuprocentowa prawda, poza tym, że będziesz się trudził z wymyślaniem dziesiątego z rzędu Gamertaga, tak aby ludzie Cię jeszcze rozpoznawali

.
shiva: na jednej konsoli można trzymać do ośmiu GT AFAIR. No chyba, ze ma się memorki, to jeszcze chyba po 8 slotów można doliczyć.
kamson11
8 02 2005, 13:43
Panowie mam pytanie chciałbym sobie założyc Live'a, tyle, że mam przerobioną konsole bezchipowo (biosem xecuter czy jakos tam ;p)
Jakie jest wyjście z tej sytuacji? Musze kupić nową, czysta konsole czy dalo by rade wmontować chipa i włożyc standartowy dysk ( bo z tego co słyszałem aby pykać na live'ie trzeba mieć standartowy dysk ) ale jak to by zrobić, żeby nie rezygnować z piratów :roll: Da się 2 dyski podłączyć czy coś poradzcie ;p
Musisz mieć chipa z wyłacznikiem (Alladin,Duo) i dysk fabryczny 8,4/10 GB
To wszystko :wink: No, ale wtedyt masz tylko do dyspozycji na piraty jedynie GB :wink:
Tak, możesz \"płacić\" jedna kartą za dwa konta - sprawdzone.
Do 6-8 chyba mozna. Ja na swojej utrzymuje 6 kont (2 swoje - reszta znajomych, eh

).
Kamson11: Zamontowac chip i przywrocic oryginalny bios (jest na xbins).
Kenshin: Numer karty musi sie zgadzac, tzn. byc aktywny bo z niego MS pobiera ok. 1zl (u mnie 1zl2gr za kazda operacje - afair zwracaja ja po 1-2tyg. <- tak mam przy rejestracji GT i zmianie danych).
Triale mozna anulowac na dwa sposoby: Telefon (do kraju, w ktorym mamy afaik) lub w dashu (pod warunkiem, ze nie zmienimy metody platnosci - mi po zmianie opcja Cancel znikla gdzies...).
Jedrek: Nie interesuje ich na jaki kraj bys rejestrowal 2gie konto - wazne, ze z karty moga pobrac kase jak beda potrzebowali i tyle.
popiel25
8 02 2005, 16:31
Komus dziala opcja cancel z poziomu dasha? W moim starym gt jej nie bylo, ale ponoc po jej nacisnieciu w nowszych pojawia sie tylko prosba o kontakt telefoniczny z MS?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.