A ten za nim to chyba Nissan Skyline
jaszczoor
18 09 2003, 12:36
jeszcze na żadnym zdjęciu nie widziałem nissana skyline ale mam nadzieje że będzie ten wózek w grze bo jest wypasowy:D
skyline? ...waski jak dupa weza ...nie podoba mi sie ten samochod .... ale mozliwe ze ten z tylu to wlasnie skyline
A mi sie wydaje ze to jest raczej Mitsubishi Eclipse (supra ma inne swiatla) a ten z tylu to Hyundai Coupe.
Liquid(c)
18 09 2003, 13:26
Ten za nim to napewno Eclipse bo sa zdjecia z nim na wp

Ja już kocham tą gre ale niech tylko ją zrabia to wezme karabin i zrobie rzez w siedziebie EA taka jak w amerykanskich szkolach
Mnie tylko ciekawi, czy grafa będzie taka sama jak na tych wszystkich screenach. Bo jeżeli tak to, nie potrafie sobie tego wyobraźić (w tej chwili). Oby na koniec nie okazało się, że grafa będzie taka jak w NFS Hot Pursiut 2, a tam przecież nie była, aż taka ładna! :roll:
A widziales ten filmik z NFS:U? Tam widac jak na dloni ze grafa jest zarabista a i speed tez niesamowity.
ja niestety nie mam jak ogłądać filmików, ale wierze wam na słowo
A widziales ten filmik z NFS:U? Tam widac jak na dloni ze grafa jest zarabista a i speed tez niesamowity.
to jest jakis filmik z gry ktory przedstawia ja w akcji :!:
lustereczko powiedz przecie ile kasy znow wyciagniesz
nie wszystko gra co sie swieci
w blasku Twojej chwaly gt4 bedzie maly...
MichAelis
18 09 2003, 20:54
Nie wiem moze moj post byl nie widzialny ale co tam Wczoraj widzialem na giga games NFS:U, na Ps2 gra wyglada bardzo dobrze ale nie tak jak na screenach. Z tego co widzialem jest niezle
A ja widzialam i uwazam ze to bardzo udana pozycja EA.
jaszczoor
19 09 2003, 13:15
fajne te filmiki ale wie ktoś czy mają być zniszczenia bo na tych filmach nie widać żeby auta ulegały uszkodzeniom:(
muszą być, w końcu to nie GT4
jaszczoor
19 09 2003, 21:10
no właśnie nie jestem pewien czy będą zważywzy na to że na filmikach tego nie widać a jeszcze do tego ta gra ma być zrobiona na silniku nfs:hp2 a w tamtej grze niby były zniszczenia ale barzdo znikome.
Mam taką cichą nadzieje że jednak EA zrobi nam niespodzianke i doda uszkodzenia
Oby...
no właśnie nie jestem pewien czy będą zważywzy na to że na filmikach tego nie widać a jeszcze do tego ta gra ma być zrobiona na silniku nfs:hp2 a w tamtej grze niby były zniszczenia ale barzdo znikome.
Mam taką cichą nadzieje że jednak EA zrobi nam niespodzianke i doda uszkodzenia
Oby...
huh znikome byly? chyba w nie ta gre grales
jaszczoor
19 09 2003, 21:22
dużo w nią nie grałem ale tyle ile grałem to nie zauważyłem żeby były jakieś duże
poprzedni NFS szybko się nudził, ten zapowiada sie na rewolucję ( małą ), dopalacze itp itd
poprzedni NFS szybko się nudził, ten zapowiada sie na rewolucję ( małą ), dopalacze itp itd
a mc2?
burnout 2?
a mc2?
burnout 2?
Właśnie też się zastanawiam, jak wypadnie konfrontacja B2 vs. NFS:U...
Po filmikach wydaje mi sie, ze underground bedzie znacznie szybszyod b2. No i mozliwossc tuningowani to dla mnie raj. Czuje, że burnout kleknie przed nowym nfs`em.
wlasnie skonczylem ogladac te filmiki!!! ta gra bedzie przewypasna, a ile bedzie mozna robic roznych kombinacji z tymi czesciami do tuningu!!!
jaszczoor
20 09 2003, 08:43
no ten tuning to jest wypaśny
http://www.gameonly.net/newsy/2003-09-18/1570/3.jpg
http://www.gameonly.net/newsy/2003-09-18/1570/4.jpg
Te 2 auta to są te same modele mazdy a na pierwszy i też drugi:) żut oka tego wogóle nie widać.
No nie, jak tak się przedstawia sprawa tuningu, to ja nie mam pytań...
tego, czemu Shiva napisał, że premiera w grudniu ... mam nadzieje, że to PALowa wersja w grudniu, a NTSC ukaże się jak zapowiadano w listopadzie ...
otworzyli oficjalna strone !!! :
http://www.eagames.com/official/nfs/underg...sp?skin=default <== nie wchodzcie, nie warto
W PE#75 ma być zapowiedź NFS, a premiera za miesiąc, 17 listopada 2003. Jeszcze tyle czasu :roll:
jaszczoor
19 10 2003, 18:31
w neo też już była zapowiedź i bardzo dobrze o tej grze pisali wiec sie hit zapowiada na 100%
-=Burthess=-
19 10 2003, 19:50
no ten tuning to jest wypaśny
http://www.gameonly.net/newsy/2003-09-18/1570/3.jpg
http://www.gameonly.net/newsy/2003-09-18/1570/4.jpg
Te 2 auta to są te same modele mazdy a na pierwszy i też drugi:) żut oka tego wogóle nie widać.
Oł maj gad. Kurde jak tak będzie można robić to spełnie moje marzenia
jaki jest wasz rekord w zaje|biscie trudnym dragu?
moj 26.09
yhmn trudny jest a najbardziej wqrwia samochod wyjezdzajacy z boku i pociag ....po za tym ekran caly sie trzesie ale to jest fajne
czekam na pelna wersje ...
a moze ktos chce pograc online?
Tuning przedstawia sie (pipi)
Czekam na pełną wersje w demko narazie nie grałem
Gram w demo na pc i mam taka zajakwe,adrenalina skacze mi do granic mozliwosci
btw mam pytanie czy w grze ujrzymy samochod:Nissan SkyLine?
Dr. Ucher
8 11 2003, 12:27
kurde, nie ma ktoś z was linka do dema. Bo nie chce mi się czekać na www.gry.wp.pl 3 godzin. Pomóżcie!!
jaszczoor
8 11 2003, 13:01
Gram w demo na pc i mam taka zajakwe,adrenalina skacze mi do granic mozliwosci
btw mam pytanie czy w grze ujrzymy samochod:Nissan SkyLine?
Na niektórych zdjęciach widać nissana skyline
daj linka do takiego zdjecia
gamecubek
8 11 2003, 13:36
jest dostępny Nissan skyline jak by mogło zabraknąć samochodu maniaków tuningu pomyślćie :wink:
oto lista samochodow dostepnych w grze :>
toyota supra
acura RSX type s
honda s2000
nissan skyline r34 gtr
nissan sentra se-r spec v
dodge neon 2-door
peugeot 206 gti/s16
nissan 240sx se
nissan 350z
toyota celica gt-s
honda civic si coupe
mistubishi eclipse gsx
ford focus zx3
mazda rx-7
volksvagen golf gti 2.0
subaru impreza 2.5 rs
acura integra type r
mitsubishi lancer 2.5 rs
mazda miata mx5
hyundai tiburon gt
gamecubek
8 11 2003, 13:42
kurde sporo zajefistych fórek sie szykuje
szczegolnie golfik....kurde przydalo by sie jeszcze czinqeczento
gamecubek
8 11 2003, 13:57
nie no jedno trzeba przyznać ze gra zapowiada śie bardzo smakowićie
Ja grałem w demko na pececie. Grafika jest spoko, a miodność (jak dla mnie) (pipi).sta. Już się nie moge doczekać aż dorwe ją na PS2
Tylko głupio że nie ma zniszczeń samochodów. Ale gierka rządzi. Demko mnie (pipi).ście wciągnęło
Ja grałem w demko na pececie. Grafika jest spoko, a miodność (jak dla mnie) (pipipi).sta. Już się nie moge doczekać aż dorwe ją na PS2
Tylko głupio że nie ma zniszczeń samochodów. Ale gierka rządzi. Demko mnie (pipipi).ście wciągnęło

nfs: hot pursuit 2 na PC tez nie mialo zniszczen, a na PS2 jakos sa

, wiec moze tak samo bedzie z underground
No mam nadzieje że bedą, bo dziwnie wyglądają tam wypadki bez znieszczeń, wygląda to tak jak wypadki w Burnout tylko wlaśnie bez uszkodzeń, troche dziwnie.
Zej.bisty w tej gierce jest tryb Drag, po prostu rządzi
Drag jest spoko tylko trzeba juz umiec okielznac takie bestie :> (samochody) aby sie w nic nie wiejpac
Drag jest spoko tylko trzeba juz umiec okielznac takie bestie :> (samochody) aby sie w nic nie wiejpac
i nie przegrzać silnika
A co do Drag to jaki macie rekordowy czas na tej trasie dostępnej w tym demku

Ja miałem 26.20s
ja 31 koma cos
premiera ma być chyba 17, czy 20, spoko, dema nie śćiągnąłem, bo mam za słaby PC, ale wersje na ps2 bede miał na 100%
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.