Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed series
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Sojer
A ten za nim to chyba Nissan Skyline ohmy.gif
jaszczoor
jeszcze na żadnym zdjęciu nie widziałem nissana skyline ale mam nadzieje że będzie ten wózek w grze bo jest wypasowy:D
fagg
skyline? ...waski jak dupa weza ...nie podoba mi sie ten samochod .... ale mozliwe ze ten z tylu to wlasnie skyline
INsejn
A mi sie wydaje ze to jest raczej Mitsubishi Eclipse (supra ma inne swiatla) a ten z tylu to Hyundai Coupe.
Liquid(c)
Ten za nim to napewno Eclipse bo sa zdjecia z nim na wp smile.gif Ja już kocham tą gre ale niech tylko ją zrabia to wezme karabin i zrobie rzez w siedziebie EA taka jak w amerykanskich szkolach smile.gif
Sojer
Mnie tylko ciekawi, czy grafa będzie taka sama jak na tych wszystkich screenach. Bo jeżeli tak to, nie potrafie sobie tego wyobraźić (w tej chwili). Oby na koniec nie okazało się, że grafa będzie taka jak w NFS Hot Pursiut 2, a tam przecież nie była, aż taka ładna! :roll:
INsejn
A widziales ten filmik z NFS:U? Tam widac jak na dloni ze grafa jest zarabista a i speed tez niesamowity.
palo
ja niestety nie mam jak ogłądać filmików, ale wierze wam na słowo smile.gif
norm
A widziales ten filmik z NFS:U? Tam widac jak na dloni ze grafa jest zarabista a i speed tez niesamowity.

to jest jakis filmik z gry ktory przedstawia ja w akcji :!: question.gif
Gemi
lustereczko powiedz przecie ile kasy znow wyciagniesz

nie wszystko gra co sie swieci

w blasku Twojej chwaly gt4 bedzie maly...
MichAelis
Nie wiem moze moj post byl nie widzialny ale co tam Wczoraj widzialem na giga games NFS:U, na Ps2 gra wyglada bardzo dobrze ale nie tak jak na screenach. Z tego co widzialem jest niezle
-iCe-
A ja widzialam i uwazam ze to bardzo udana pozycja EA.
YETI
Prosze bardzo...
http://www.videogamerx.net/bbs/view.php?id...id=vx01&no=2140
jaszczoor
fajne te filmiki ale wie ktoś czy mają być zniszczenia bo na tych filmach nie widać żeby auta ulegały uszkodzeniom:(
palo
muszą być, w końcu to nie GT4 icon_twisted.gif
jaszczoor
no właśnie nie jestem pewien czy będą zważywzy na to że na filmikach tego nie widać a jeszcze do tego ta gra ma być zrobiona na silniku nfs:hp2 a w tamtej grze niby były zniszczenia ale barzdo znikome.
Mam taką cichą nadzieje że jednak EA zrobi nam niespodzianke i doda uszkodzenia
Oby...
fagg
no właśnie nie jestem pewien czy będą zważywzy na to że na filmikach tego nie widać a jeszcze do tego ta gra ma być zrobiona na silniku nfs:hp2 a  w tamtej grze niby były zniszczenia ale barzdo znikome.
Mam taką cichą nadzieje że jednak EA zrobi nam niespodzianke i doda uszkodzenia
Oby...

huh znikome byly? chyba w nie ta gre grales
jaszczoor
dużo w nią nie grałem ale tyle ile grałem to nie zauważyłem żeby były jakieś duże
palo
poprzedni NFS szybko się nudził, ten zapowiada sie na rewolucję ( małą ), dopalacze itp itd
fagg
poprzedni NFS szybko się nudził, ten zapowiada sie na rewolucję ( małą ), dopalacze itp itd

a mc2?
burnout 2?
WooKIE

a mc2?
burnout 2?

Właśnie też się zastanawiam, jak wypadnie konfrontacja B2 vs. NFS:U... icon_twisted.gif
Yaxa
Po filmikach wydaje mi sie, ze underground bedzie znacznie szybszyod b2. No i mozliwossc tuningowani to dla mnie raj. Czuje, że burnout kleknie przed nowym nfs`em.
norm
wlasnie skonczylem ogladac te filmiki!!! ta gra bedzie przewypasna, a ile bedzie mozna robic roznych kombinacji z tymi czesciami do tuningu!!!
jaszczoor
no ten tuning to jest wypaśny
http://www.gameonly.net/newsy/2003-09-18/1570/3.jpg
http://www.gameonly.net/newsy/2003-09-18/1570/4.jpg

Te 2 auta to są te same modele mazdy a na pierwszy i też drugi:) żut oka tego wogóle nie widać.
WooKIE
No nie, jak tak się przedstawia sprawa tuningu, to ja nie mam pytań...
palo
tego, czemu Shiva napisał, że premiera w grudniu ... mam nadzieje, że to PALowa wersja w grudniu, a NTSC ukaże się jak zapowiadano w listopadzie ...
norm
otworzyli oficjalna strone !!! : http://www.eagames.com/official/nfs/underg...sp?skin=default <== nie wchodzcie, nie warto biggrin.gif
palo
W PE#75 ma być zapowiedź NFS, a premiera za miesiąc, 17 listopada 2003. Jeszcze tyle czasu :roll:
jaszczoor
w neo też już była zapowiedź i bardzo dobrze o tej grze pisali wiec sie hit zapowiada na 100%
-=Burthess=-
no ten tuning to jest wypaśny
http://www.gameonly.net/newsy/2003-09-18/1570/3.jpg
http://www.gameonly.net/newsy/2003-09-18/1570/4.jpg

Te 2 auta to są te same modele mazdy a na pierwszy i też drugi:) żut oka tego wogóle nie widać.

Oł maj gad. Kurde jak tak będzie można robić to spełnie moje marzenia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
fagg
jest demo na pc w sieci ....zajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebista gra
udalo im sie wrzucic nowiuskiego nissana 350 z za moge im nogi umyc ...dziekiiii icon_twisted.gif tongue.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
fagg
jaki jest wasz rekord w zaje|biscie trudnym dragu?
moj 26.09
yhmn trudny jest a najbardziej wqrwia samochod wyjezdzajacy z boku i pociag ....po za tym ekran caly sie trzesie ale to jest fajne
czekam na pelna wersje ...
a moze ktos chce pograc online?
bartiz
Tuning przedstawia sie (pipi) cool.gif
Czekam na pełną wersje w demko narazie nie grałem laugh.gif
JJJ
Gram w demo na pc i mam taka zajakwe,adrenalina skacze mi do granic mozliwosci biggrin.gif
btw mam pytanie czy w grze ujrzymy samochod:Nissan SkyLine?
Dr. Ucher
kurde, nie ma ktoś z was linka do dema. Bo nie chce mi się czekać na www.gry.wp.pl 3 godzin. Pomóżcie!!
jaszczoor
Gram w demo na pc i mam taka zajakwe,adrenalina skacze mi do granic mozliwosci biggrin.gif
btw mam pytanie czy w grze ujrzymy samochod:Nissan SkyLine?

Na niektórych zdjęciach widać nissana skyline biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
JJJ
daj linka do takiego zdjecia smile.gif
gamecubek
jest dostępny Nissan skyline jak by mogło zabraknąć samochodu maniaków tuningu pomyślćie :wink:
JJJ
oto lista samochodow dostepnych w grze :>
toyota supra

acura RSX type s

honda s2000

nissan skyline r34 gtr

nissan sentra se-r spec v

dodge neon 2-door

peugeot 206 gti/s16

nissan 240sx se

nissan 350z

toyota celica gt-s

honda civic si coupe

mistubishi eclipse gsx

ford focus zx3

mazda rx-7

icon_twisted.gif volksvagen golf gti 2.0 icon_twisted.gif

subaru impreza 2.5 rs

acura integra type r

mitsubishi lancer 2.5 rs

mazda miata mx5

hyundai tiburon gt
gamecubek
kurde sporo zajefistych fórek sie szykuje
JJJ
szczegolnie golfik....kurde przydalo by sie jeszcze czinqeczento icon_twisted.gif
gamecubek
nie no jedno trzeba przyznać ze gra zapowiada śie bardzo smakowićie
kedar
Ja grałem w demko na pececie. Grafika jest spoko, a miodność (jak dla mnie) (pipi).sta. Już się nie moge doczekać aż dorwe ją na PS2 biggrin.gif
Tylko głupio że nie ma zniszczeń samochodów. Ale gierka rządzi. Demko mnie (pipi).ście wciągnęło smile.gif
Sojer
Ja grałem w demko na pececie. Grafika jest spoko, a miodność (jak dla mnie) (pipipi).sta. Już się nie moge doczekać aż dorwe ją na PS2  biggrin.gif 
Tylko głupio że nie ma zniszczeń samochodów. Ale gierka rządzi. Demko mnie (pipipi).ście wciągnęło  smile.gif

nfs: hot pursuit 2 na PC tez nie mialo zniszczen, a na PS2 jakos sa icon_twisted.gif , wiec moze tak samo bedzie z underground cool.gif
kedar
No mam nadzieje że bedą, bo dziwnie wyglądają tam wypadki bez znieszczeń, wygląda to tak jak wypadki w Burnout tylko wlaśnie bez uszkodzeń, troche dziwnie.
Zej.bisty w tej gierce jest tryb Drag, po prostu rządzi smile.gif
JJJ
Drag jest spoko tylko trzeba juz umiec okielznac takie bestie :> (samochody) aby sie w nic nie wiejpac
Jakuza
Drag jest spoko tylko trzeba juz umiec okielznac takie bestie :> (samochody) aby sie w nic nie wiejpac

i nie przegrzać silnika smile.gif
kedar
A co do Drag to jaki macie rekordowy czas na tej trasie dostępnej w tym demku question.gif Ja miałem 26.20s biggrin.gif
JJJ
ja 31 koma cos biggrin.gif
palo
premiera ma być chyba 17, czy 20, spoko, dema nie śćiągnąłem, bo mam za słaby PC, ale wersje na ps2 bede miał na 100% cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.