Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed series
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
fagg
update 24.73 cholernie trudny jest ...raz udalo mi sie przejechac nie przeskakujac pociagu
kedar
Cholernie dobry czas masz smile.gif , jak to robisz question.gif Ja jeszcze ani razu przez paciąg nie przeskakiwałem, zawsze obok przejeżdżam biggrin.gif
fagg
musisz jak najmniej ruchow kierownica robic ....
znaczy skrecac..
JJJ
ja zawsze przed pociagiem przejezdzam biggrin.gif
SIKI
fuck, ale wam zazdroszcze, ja mam słabego kompa sad.gif sad.gif sad.gif Może by mój CELERON400 128MB RAM, GEForce2 32MB pociągnoł to demo ????
palo
Firma Electronic Arts podała do wiadomości, iż jej gra Need for Speed Underground uzyskała już status złotej, co oznacza, iż ukończono nad nią prace. Jak zapowiada producent, tytuł powędruje do sklepów 17 listopada tego roku. Gra, o której mowa, stworzona została przez EA Black Box i rzucić ma gracza w świat wyścigów po mieście, gdzie zwycięzca otrzyma za wygrany wyścig sporą ilość pieniędzy.

źródło: gry.wp.pl

Myśle, ze w nadchodzącym tygodniu, piraci już beda mieli tą grę :wink: Co wybrać, wzyciu nie było na rynku tylu fajnych gier jednocześnie.
Dr. Ucher
Kurde najpierw grałem w to demo na sieci przez godzinię, a potem chciałemtylko na chwilę włączyć draga i co?? I po półtorej godziny siłą wyszedłem. Niby jeden odc. jedno auto a jakie to wciągające. Gra jest super chociaż mi nie podobaja się za bardzo auta - są cukierkowe. Al sama jazda i uczucie prędkości daje popalić.
Mój czas to: 26:03 sek.
SIKI
AAAAAAAA GRA JEST JUSH NA NFORCE w PAL'U FULL DVD............ Nie moge się doczekać kiedy pirat będzie miał, oby w przyszlym tygodniu .........
palo
Kupiłem sobie SSX3 na DVD, tak przegladam menu i trafiłem na filmiki z nadchodzacych gier. Patrze i oczom nie wierze. NFS:U ! Szybko dałem krzyżyk i odjechałem z tego swiata, po pólminutowym filmiku tylko mrugnąłem i dałem drugi raz krzyżyk. Filmik obejrzałem cztery razy pod rząd z zapartym tchem, jeżeli gra w akcji tak NAPRAWDĘ wygląda, to ja nie mam więcej pytan. Ide sobie jeszcze raz włączyc ten trailer laugh.gif

P.S. Nie wiem, czy ten filmik był na necie, bo mam za słabego PC i nie ściągam trailerów, więc jedyna moja szansa na nadchodzace gry w akcji to demówki, fimiki w jakis grach no i ... gamebox.
TaKeShiX
Kupiłem sobie SSX3 na DVD, tak przegladam menu i trafiłem na filmiki z nadchodzacych gier. Patrze i oczom nie wierze. NFS:U !  Filmik obejrzałem cztery razy pod rząd z zapartym tchem, jeżeli gra w akcji tak NAPRAWDĘ wygląda, to ja nie mam więcej pytan. Ide sobie jeszcze raz włączyc ten trailer  laugh.gif 

to tylko intro. sama gra [w akcji] na 100% tak nie wygląda [niestety :cry: ]
Sojer
jezeli macie mozliwosc to zassajcie sobie z torrenta demo nfs: ug!, gierka jako tako wymiata, ale boje sie ze grafa nie bedzie za piekna na ps2 o xboxa sie nie martwie, jezeli chodzi o pc to grafa daje rade - szczególnie w wysokich rozdzialkach!

btw. demo równiez mozna sciagnac z wp!
CELL7777
http://www.nforce.nl/index.php?do=nfo&id=49518
teraz tylko czekam na paczkęsmile.gif
MichAelis
fuck, ale wam zazdroszcze, ja mam słabego kompa sad.gif sad.gif sad.gif Może by mój CELERON400 128MB RAM, GEForce2 32MB pociągnoł to demo ????

cos czuje ze nie...
hyukki
i tylko paczka i szkoła won z mego życia tylko konsole telewizor i wszystko jasne to jest screen z jakiejś nowej gry ''psi ops''
Jakuza
i tylko paczka i szkoła won z mego życia tylko konsole telewizor i wszystko jasne to jest screen z jakiejś nowej gry ''psi ops''

Czy ten screen ma się jakoś do Speeda question.gif
JJJ
dla mnie nie...moze w nfs:u bedzie wychodzenie z auta i razenie wszystkim pradem ;D lul
hyukki
nie wiem chyba nie ale tak walnęłem

fagg
dla mnie nie...moze w nfs:u bedzie wychodzenie z auta i razenie wszystkim pradem ;D lul

jak nie bedzie to gra bedzie smierdziala
JJJ
fagg no zgadzam sie z toba w zupelnosci hyh.gif
huykk...ale z jakiej to gry jest screen? przybliz nam troche historie jego pochodzenia
palo
to ja się podjarałem, a to tylko intro ...
^BlaZzin^DMC
Be or not to be that's the biggest question --> Yup,NFS Underground is in da house ->Source Nforce ->Need For Speed Underground *NTSC* *PS2DVD*->Size = 41x50 MB. cool.gif
Megus
ja ostatnio z gamespot'a dorwalem trailera no i coz powiedziec - dla mnie gierka bedzie rzadzila, ten tuning samochodow... eh, poezja...
fagg
juz mozna kupic
norm
juz mozna kupic

a mozesz zalatwic, bo u mnie jeszcze kuternoga nie ma ? biggrin.gif
szczurek
8.8 dostał na IGN, mamy hicior
SIKI
hmmm myślałem ze dostani z 9.5 ale i tak jest dobrze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Liquid(c)
Juz jest 8O smile.gif smile.gif smile.gif question.gif
Akuma
Dzisaj na Hyperze puszczali filmiki z gry (gameplay a nie żadne intro czy inne bzdury) i wyglądało to nawet ciekawie smile.gif. Szkoda ze nie było napisane z jakiej wersji ów film pochodzi - jesli z ps2 to juz radze odkładac kase icon_twisted.gif
T3xz
ludzie zapodajcie link do pliku bittorenta cd-r lub dvd-r. Ja takowego nie umiem znalezc. Niech sie powiekszy grono ludzi zainteresowanych NFS:UDG.
MichAelis
a jest juz wersja Pal?? Juz jakis czas temu widzialem ja na PS2 na giga games ale mieli jakas wczesniejsza wersja, ale wygladala bardzo dobrze.
Diabeu
icon_twisted.gif widziałem u kumpla piecowe demko, niezłe graficznie, uczucie prędkości zabija - jedna wielka plama rozmazana - model jazdy erkejd ale to mi pasi icon_twisted.gif
Loku
Ja slyszalem od kumpla ktory sobie sciagnol i mowil ze jest duzo tuningow
i to co mi sie naj bardziej podoba to nitro hehe slyszalem ze jest z tym fajna zbawa.Spodziewam sie dobrej grafy smile.gif
SIKI
zamówiłem dzisiaj u piratka... jutro będe miał... Na dvd ... Dodam recke biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dante2003
Recka już leży na IGN
http://ps2.ign.com/articles/440/440657p1.html

Dla niecierpliwych - ocena 8.9 biggrin.gif
T3xz
sciagnelem sobie jakis czas temu demko z giga games... i moge powiedziec ze mam czego zalowac ze gierki w pore jeszcze nie dorwalem ... ta skaczaca kamera ... whoa!!
Sojer
Recka już leży na IGN  
http://ps2.ign.com/articles/440/440657p1.html

Dla niecierpliwych - ocena 8.9  :D

to troche malo, ale dobre i to !
jednym slowem nie zje.bali gry icon_twisted.gif
Ryo-San
Nie wiem czym ludzie sie tak podniecają, dla mnie ta gra to zwykła kaszana, zresztą seria NFS zawsze była do (pipi) icon_twisted.gif
WooKIE
Nie wiem czym ludzie sie tak podniecają, dla mnie ta gra to zwykła kaszana, zresztą seria NFS zawsze była do (pipi) icon_twisted.gif

To kwestia gustu - każda gra ma swoich zwolenników i przeciwników...
smile.gif
Dex

To kwestia gustu - każda gra ma swoich zwolenników i przeciwników...
smile.gif

Dokładnie biggrin.gif Ale fakt ze w pewnym momencie seria zeszla na zla droge :wink: Przynajmniej jak dalmnie, teras diwe ostatnie czesci podobaja mi sie i to nawet bardzo icon_twisted.gif
Megus
Fakt NFs:U rzeczywiscie daje czadu - musze skads dorwac oryginala...
INsejn
W Ultimie juz mozna zamawiac za 150 zeta a normalnie po premierze ma kosztowac 169 smile.gif
JJJ
jutro bede mial na PC pelna wersje gry... :>
oczywiscie wersje zapasowa ,ale jak mi sie spodoba na maxa to chyba kupie orginal bo na piracie przez neta chyba nie pogram confused.gif
SIKI
no więc mam... Grafika świetna, szczególnie asfalt 8O 8O 8O 8O Jak włączacie nitro to jest efekt nie do opisania... screene tego nie pokazują... Muza świetna, prawdziwe kawałki tunningowców... Czyli hard rock, nu metal... Samochody są pięknie zrobione, tak samo plansze, nie do opsiania... Jedyne co jest "tylko" ładne to inne samochody jeżdżące po mieście... A o tuningach nic nie poweim bo dużo nie grałem bo nie miałem czasu... moja ocena 9,3/10 .... Aha i są dodatkowe punkty jak w Bournout2 za slide, bliskie ominięcia aut, za skoki... A jak się wwalisz w inne auto, to następuje zwolnienie i pokazana jest jak lecimy.... albo można tesh się uratować cool.gif cool.gif cool.gif GIERKA SUPEEEER :!: :!: :!: must have :!: :!: :!:
Liquid(c)
Masz na PS2 czy na PieCa ??
MichAelis
Masz na PS2 czy na PieCa ??

Wlasnie... i czy ktos moze powiedziec jak bardzo jest rozbudowany tunning... zewn i wewn smile.gif
fagg
hmmm z tego co wyczailem to tylko wizualny i typu brewki czy spoilery czy progi czy zmniejszenie przeswitu...do tego nitro ....modyfikacje silnika czy np. wymiana wydechu nie uswiadczysz
Sojer
jest juz na torrencie pelna wersja gry, NFS: UG FuLL DVD! icon_twisted.gif

mam nadzieje ze jutro juz bedzie RiP! cool.gif
WooKIE
Chyba sobie tą gierę sprawie... icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
SIKI
na ps2 :!: :!: :!:
ShibbY
jest juz na torrencie pelna wersja gry, NFS: UG FuLL DVD! icon_twisted.gif  

mam nadzieje ze jutro juz bedzie RiP! cool.gif

pelna wersja na ps2? jak tak to gdzie? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.