update 24.73 cholernie trudny jest ...raz udalo mi sie przejechac nie przeskakujac pociagu
Cholernie dobry czas masz

, jak to robisz

Ja jeszcze ani razu przez paciąg nie przeskakiwałem, zawsze obok przejeżdżam
musisz jak najmniej ruchow kierownica robic ....
znaczy skrecac..
ja zawsze przed pociagiem przejezdzam
fuck, ale wam zazdroszcze, ja mam słabego kompa

Może by mój CELERON400 128MB RAM, GEForce2 32MB pociągnoł to demo ????
Firma Electronic Arts podała do wiadomości, iż jej gra Need for Speed Underground uzyskała już status złotej, co oznacza, iż ukończono nad nią prace. Jak zapowiada producent, tytuł powędruje do sklepów 17 listopada tego roku. Gra, o której mowa, stworzona została przez EA Black Box i rzucić ma gracza w świat wyścigów po mieście, gdzie zwycięzca otrzyma za wygrany wyścig sporą ilość pieniędzy.
źródło: gry.wp.pl
Myśle, ze w nadchodzącym tygodniu, piraci już beda mieli tą grę :wink: Co wybrać, wzyciu nie było na rynku tylu fajnych gier jednocześnie.
Dr. Ucher
9 11 2003, 01:40
Kurde najpierw grałem w to demo na sieci przez godzinię, a potem chciałemtylko na chwilę włączyć draga i co?? I po półtorej godziny siłą wyszedłem. Niby jeden odc. jedno auto a jakie to wciągające. Gra jest super chociaż mi nie podobaja się za bardzo auta - są cukierkowe. Al sama jazda i uczucie prędkości daje popalić.
Mój czas to: 26:03 sek.
AAAAAAAA GRA JEST JUSH NA NFORCE w PAL'U FULL DVD............ Nie moge się doczekać kiedy pirat będzie miał, oby w przyszlym tygodniu .........
Kupiłem sobie SSX3 na DVD, tak przegladam menu i trafiłem na filmiki z nadchodzacych gier. Patrze i oczom nie wierze. NFS:U ! Szybko dałem krzyżyk i odjechałem z tego swiata, po pólminutowym filmiku tylko mrugnąłem i dałem drugi raz krzyżyk. Filmik obejrzałem cztery razy pod rząd z zapartym tchem, jeżeli gra w akcji tak NAPRAWDĘ wygląda, to ja nie mam więcej pytan. Ide sobie jeszcze raz włączyc ten trailer
P.S. Nie wiem, czy ten filmik był na necie, bo mam za słabego PC i nie ściągam trailerów, więc jedyna moja szansa na nadchodzace gry w akcji to demówki, fimiki w jakis grach no i ... gamebox.
TaKeShiX
12 11 2003, 23:53
Kupiłem sobie SSX3 na DVD, tak przegladam menu i trafiłem na filmiki z nadchodzacych gier. Patrze i oczom nie wierze. NFS:U ! Filmik obejrzałem cztery razy pod rząd z zapartym tchem,
jeżeli gra w akcji tak NAPRAWDĘ wygląda, to ja nie mam więcej pytan. Ide sobie jeszcze raz włączyc ten trailer
to tylko intro. sama gra [w akcji] na 100% tak nie wygląda [niestety :cry: ]
jezeli macie mozliwosc to zassajcie sobie z torrenta demo nfs: ug!, gierka jako tako wymiata, ale boje sie ze grafa nie bedzie za piekna na ps2 o xboxa sie nie martwie, jezeli chodzi o pc to grafa daje rade - szczególnie w wysokich rozdzialkach!
btw. demo równiez mozna sciagnac z wp!
CELL7777
13 11 2003, 03:18
MichAelis
13 11 2003, 11:47
fuck, ale wam zazdroszcze, ja mam słabego kompa

Może by mój CELERON400 128MB RAM, GEForce2 32MB pociągnoł to demo ????
cos czuje ze nie...
i tylko paczka i szkoła won z mego życia tylko konsole telewizor i wszystko jasne

to jest screen z jakiejś nowej gry ''psi ops''
i tylko paczka i szkoła won z mego życia tylko konsole telewizor i wszystko jasne

to jest screen z jakiejś nowej gry ''psi ops''
Czy ten screen ma się jakoś do Speeda
dla mnie nie...moze w nfs:u bedzie wychodzenie z auta i razenie wszystkim pradem ;D lul
nie wiem chyba nie ale tak walnęłem
dla mnie nie...moze w nfs:u bedzie wychodzenie z auta i razenie wszystkim pradem ;D lul
jak nie bedzie to gra bedzie smierdziala
fagg no zgadzam sie z toba w zupelnosci
huykk...ale z jakiej to gry jest screen? przybliz nam troche historie jego pochodzenia
to ja się podjarałem, a to tylko intro ...
^BlaZzin^DMC
16 11 2003, 01:48
Be or not to be that's the biggest question --> Yup,NFS Underground is in da house ->Source Nforce ->Need For Speed Underground *NTSC* *PS2DVD*->Size = 41x50 MB.
ja ostatnio z gamespot'a dorwalem trailera no i coz powiedziec - dla mnie gierka bedzie rzadzila, ten tuning samochodow... eh, poezja...
juz mozna kupic
a mozesz zalatwic, bo u mnie jeszcze kuternoga nie ma ?
szczurek
16 11 2003, 18:19
8.8 dostał na IGN, mamy hicior
Liquid(c)
16 11 2003, 22:09
Dzisaj na Hyperze puszczali filmiki z gry (gameplay a nie żadne intro czy inne bzdury) i wyglądało to nawet ciekawie

. Szkoda ze nie było napisane z jakiej wersji ów film pochodzi - jesli z ps2 to juz radze odkładac kase
ludzie zapodajcie link do pliku bittorenta cd-r lub dvd-r. Ja takowego nie umiem znalezc. Niech sie powiekszy grono ludzi zainteresowanych NFS:UDG.
MichAelis
17 11 2003, 10:24
a jest juz wersja Pal?? Juz jakis czas temu widzialem ja na PS2 na giga games ale mieli jakas wczesniejsza wersja, ale wygladala bardzo dobrze.

widziałem u kumpla piecowe demko, niezłe graficznie, uczucie prędkości zabija - jedna wielka plama rozmazana - model jazdy erkejd ale to mi pasi
Ja slyszalem od kumpla ktory sobie sciagnol i mowil ze jest duzo tuningow
i to co mi sie naj bardziej podoba to nitro hehe slyszalem ze jest z tym fajna zbawa.Spodziewam sie dobrej grafy
dante2003
17 11 2003, 20:39
Recka już leży na IGN
http://ps2.ign.com/articles/440/440657p1.html
Dla niecierpliwych - ocena 8.9
sciagnelem sobie jakis czas temu demko z giga games... i moge powiedziec ze mam czego zalowac ze gierki w pore jeszcze nie dorwalem ... ta skaczaca kamera ... whoa!!
Recka już leży na IGN
http://ps2.ign.com/articles/440/440657p1.html
Dla niecierpliwych - ocena 8.9 :D
to troche malo, ale dobre i to !
jednym slowem nie zje.bali gry
Ryo-San
18 11 2003, 14:21
Nie wiem czym ludzie sie tak podniecają, dla mnie ta gra to zwykła kaszana, zresztą seria NFS zawsze była do (pipi)
Nie wiem czym ludzie sie tak podniecają, dla mnie ta gra to zwykła kaszana, zresztą seria NFS zawsze była do (pipi)

To kwestia gustu - każda gra ma swoich zwolenników i przeciwników...

To kwestia gustu - każda gra ma swoich zwolenników i przeciwników...

Dokładnie

Ale fakt ze w pewnym momencie seria zeszla na zla droge :wink: Przynajmniej jak dalmnie, teras diwe ostatnie czesci podobaja mi sie i to nawet bardzo
Fakt NFs:U rzeczywiscie daje czadu - musze skads dorwac oryginala...
W Ultimie juz mozna zamawiac za 150 zeta a normalnie po premierze ma kosztowac 169
jutro bede mial na PC pelna wersje gry... :>
oczywiscie wersje zapasowa ,ale jak mi sie spodoba na maxa to chyba kupie orginal bo na piracie przez neta chyba nie pogram
no więc mam... Grafika świetna, szczególnie asfalt 8O 8O 8O 8O Jak włączacie nitro to jest efekt nie do opisania... screene tego nie pokazują... Muza świetna, prawdziwe kawałki tunningowców... Czyli hard rock, nu metal... Samochody są pięknie zrobione, tak samo plansze, nie do opsiania... Jedyne co jest "tylko" ładne to inne samochody jeżdżące po mieście... A o tuningach nic nie poweim bo dużo nie grałem bo nie miałem czasu... moja ocena 9,3/10 .... Aha i są dodatkowe punkty jak w Bournout2 za slide, bliskie ominięcia aut, za skoki... A jak się wwalisz w inne auto, to następuje zwolnienie i pokazana jest jak lecimy.... albo można tesh się uratować

GIERKA SUPEEEER :!: :!: :!: must have :!: :!: :!:
Liquid(c)
18 11 2003, 22:09
Masz na PS2 czy na PieCa ??
MichAelis
18 11 2003, 22:14
Masz na PS2 czy na PieCa ??
Wlasnie... i czy ktos moze powiedziec jak bardzo jest rozbudowany tunning... zewn i wewn
hmmm z tego co wyczailem to tylko wizualny i typu brewki czy spoilery czy progi czy zmniejszenie przeswitu...do tego nitro ....modyfikacje silnika czy np. wymiana wydechu nie uswiadczysz
jest juz na torrencie pelna wersja gry, NFS: UG FuLL DVD!
mam nadzieje ze jutro juz bedzie RiP!
jest juz na torrencie pelna wersja gry, NFS: UG FuLL DVD!
mam nadzieje ze jutro juz bedzie RiP!

pelna wersja na ps2? jak tak to gdzie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.