Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed series
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
jaszczoor
jest juz na torrencie pelna wersja gry, NFS: UG FuLL DVD! icon_twisted.gif  

mam nadzieje ze jutro juz bedzie RiP! cool.gif

pelna wersja na ps2? jak tak to gdzie? smile.gif

zobacz na www.suprnova.org

domyślam sie że jak sie pytasz gdzie to nie wiesz co to jest torren więc zobacz na http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?p...p=265011#265011
biggrin.gif
fabryk
no więc mam... Grafika świetna, szczególnie asfalt  8O  8O  8O  8O Jak włączacie nitro to jest efekt nie do opisania... screene tego nie pokazują... Muza świetna, prawdziwe kawałki tunningowców... Czyli hard rock, nu metal... Samochody są pięknie zrobione, tak samo plansze, nie do opsiania... Jedyne co jest \"tylko\" ładne to inne samochody jeżdżące po mieście... A o tuningach nic nie poweim bo dużo nie grałem bo nie miałem czasu... moja ocena 9,3/10 .... Aha i są dodatkowe punkty jak w Bournout2 za slide, bliskie ominięcia aut, za skoki... A jak się wwalisz w inne auto, to następuje zwolnienie i pokazana jest jak lecimy.... albo można tesh się uratować  8)  8)  8) GIERKA SUPEEEER :!: :!: :!: must have :!: :!: :!:
niema sie czym jarac icon_twisted.gif ta gra to dlmnie 7/10 fajny jest tylko tuning samochodow i tryb drift a pozatym to mi ta gra do gustu nieprzypadla(GT3 rulezz) :!: :!: :!:
ShibbY
Spox dzieki za wyjaśnienia ale wiem co to bittorent tongue.gif Tylko nie moge znaleść tego pliku z NFS U w DVD confused.gif
JJJ
prosze Cie bardzo
EDIT
sprobuj teraz
http://suprnova.dataracks.net/torrents/599...AS_TEAM.torrent
ShibbY
tylko tyle sad.gif

Page URL Not Found!!

The requested page does not exist on this server. The URL you typed or followed is either outdated or inaccurate.
JJJ
kliknij teraz juz powinno dzialac
Owiec
no dziala icon_twisted.gif
JJJ
mi dziala...widocznie torrenta nie masz zainstalowanego
ShibbY
sorrka juz mi dziala smile.gif ale wszedlem na suprnova i tam jednak byl juz smile.gif Dzieki za pomoc smile.gif
MichAelis
w ultimie za 154 w przedsprzedazy...a normalnie 169 zl cos tanio. Dziwne.
palo
w ultimie za 154 w przedsprzedazy...a normalnie 169 zl cos tanio. Dziwne.

Gra jest od EA, a w Polsce ostatnio EA załozyła swój oddział, w związku z tym gry beda tańsze, a takie np. LOTR bedzie po polskum ( czy już jest, nie wiem ... )
MichAelis
a no tak zapomnialem... ee to fajnie przeciez FF 10-2 wydaje EA w Polsce:)
andrew24
Pierwszy raz wypowiadam sie na forum, wiec trzeba kulturalnie: dzien dobry smile.gif.

A teraz do sedna. Ja jako posiadacz tej gry (PS2) chcialbym troche stonowac optymistyczne nastroje. Ta gra wcale nie jest taka piekna, jak moglyby wskazywac wszechobecne screeny - prawie wszystkie sa z intra, tudziez z NFS-u ale na PC. Na PS2 z grafika nie jest pieknie - jest zle. Zreszta sami niedlugo ocenicie - zwroccie jednak uwage, za ile juz mozna bylo kupic gre w pre-orderze oryginal - cos niebywale atrakcyjna ta cena, nieuwazacie? Tylko dlaczego dostajemy taki prezent? Moim zdaniem ta gra po prostu przerosla mozliwosci PS2...

O grafice juz bylo (wg. mnie b. slaba), teraz o samej grze. Tutaj jest zdecydowanie lepiej (czytaj srednio). Jesli chodzi o tzw. miodnosc jest ona wysoka. Mamy opcje rodzaju 'carrer', gdzie zaczynamy z 'golasem' (na poczatku do wyboru jeden z pieciu), ktoremu wygrywajac kolejne wyscigi nadajemy atrakcyjny wyglad wink.gif (oczywiscie jest takze tunning 'wewnetrzny').

Oczywiscie, o tym, ze gdy autem z predkoscia 170km/h uderzysz w inny samochod, to nie stracisz nawet reflektora nie trzeba wspominac wink.gif (jedynym ubytkiem jest pare sekund straty na 'powrot na droge').

Ogolnie w gre da sie pograc... Ale jak bym mial oryginal to bym sie chyba pochlastal... (chodzi o to co mialo byc, a co jest)... - uwazam ze nie przedstawienie PRAWDZIWYCH scrennow z PS2 jest zagraniem nie fair...
Z grafika to tutaj nie jest zdecydowanie dobrze...

Zegnam smile.gif.
norm
wlasnie zasysyam z torrenta FULL DVD VERSION icon_twisted.gif . zobaczymy jaka ta giera jest biggrin.gif
ShibbY
A jeżeli podobała mi się na maxa NFS HP 2 to ta jest lepsza czy gorsza question.gif
JJJ
zdecydowanie gra jest leprza od HP2
ShibbY
No to ja już mam na nią zajawkę biggrin.gif
Liquid(c)
Pierwszy raz wypowiadam sie na forum, wiec trzeba kulturalnie: dzien dobry smile.gif.

A teraz do sedna. Ja jako posiadacz tej gry (PS2) chcialbym troche stonowac optymistyczne nastroje. Ta gra wcale nie jest taka piekna, jak moglyby wskazywac wszechobecne screeny - prawie wszystkie sa z intra, tudziez z NFS-u ale na PC. Na PS2 z grafika nie jest pieknie - jest zle. Zreszta sami niedlugo ocenicie - zwroccie jednak uwage, za ile juz mozna bylo kupic gre w pre-orderze oryginal - cos niebywale atrakcyjna ta cena, nieuwazacie? Tylko dlaczego dostajemy taki prezent? Moim zdaniem ta gra po prostu przerosla mozliwosci PS2...

O grafice juz bylo (wg. mnie b. slaba), teraz o samej grze. Tutaj jest zdecydowanie lepiej (czytaj srednio). Jesli chodzi o tzw. miodnosc jest ona wysoka. Mamy opcje rodzaju 'carrer', gdzie zaczynamy z 'golasem' (na poczatku do wyboru jeden z pieciu), ktoremu wygrywajac kolejne wyscigi nadajemy atrakcyjny wyglad wink.gif (oczywiscie jest takze tunning 'wewnetrzny').  

Oczywiscie, o tym, ze gdy autem z predkoscia 170km/h uderzysz w inny samochod, to nie stracisz nawet reflektora nie trzeba wspominac wink.gif (jedynym ubytkiem jest pare sekund straty na 'powrot na droge').  

Ogolnie w gre da sie pograc... Ale jak bym mial oryginal to bym sie chyba pochlastal... (chodzi o to co mialo byc, a co jest)... - uwazam ze nie przedstawienie PRAWDZIWYCH scrennow z PS2 jest zagraniem nie fair...
Z grafika to tutaj nie jest zdecydowanie dobrze...  

Zegnam smile.gif.

:x :cry: dlaczego to napisales ;( WHY !!!!!!!!!!!!!!??????????
MichAelis
Moze dlatego ze tak uwaza/ taka jest prawda... ja nie wiem bo nie gralem.
Sojer
w psx extreme beta werdykt dalo ocene: 7 :cry: , zeby grafa byla chociaz taka jak w hot pursuit 2
joseph
no grafy chyba tak niespiepszą by była gorszy niż w HP2 (oby!!!)
Vlad_Drac
Jestem ciekawy jak bedzie z plynnoscia. Hot Pursuit 2 bardzo mi sie podobal i sporo w niego gralem...do czasu az kupilem Burnouta 2. Po sesji w B2 od razu odpalilem NFS i zaczalem rzucac cialem do przodu zeby szybciej jechac:) No zalamka. Po B2 juz nie moge sie przestawic na wolniejsze gry. To jak F1 i wozek z weglem. Zobaczymy ak bedzie z NFS U ale pewnie z plynnoscia bedzie cienko...
Xan
Powiem wprost niema co spekulowac poczkamy zobaczymy.
andrew24
Moze dlatego ze tak uwaza/ taka jest prawda... ja nie wiem bo nie gralem.

Witam,

To co napisalem w swoim poscie powyzej jest wszystko prawda. Grafika jest b.slaba. Nie mam zadnego celu w klamaniu. Zreszta ta gra juz chyba wyszla na oryginale, ktos z forum ja dorwie, to zapewne potwierdzi moje slowa sad.gif.

A grafika wyglada gorzej niz w Hot Pursuit 2. Po prostu naladowali tam pelno szczegolow (swiecace budynki noca etc.) na ktorych widac jej mizernosc, pikselowatosc... sad.gif. Szkoda gadac sad.gif. Zreszta w ktoryms z magazynow konsolowych w zapowiedzi ktos o tej slabosci grafiki napisal...

P.S. Bylo pytanie o plynnosc - gralem laczennie ok. 4 godzin, w tym czasie pare razy (3-4) zwolnilo sad.gif
Liquid(c)
I mamy pewnie crapa :cry: A tak czekałem na tą grę :cry: Chyba nie kupię oryginała. Jak tylko ktoś będzie tego oryginała posiadał niech pisze jaka jest gra tongue.gif
oni
Powiem tyle ,stracilem niepotrzebnie DVD-r naprawde na ta wersje NFS szkoda DVD-r jest do kitu ,osobiscie bardzo lubie serie NFS ,ale NFS U to totalne nieporozumienie ,to co napisal andrew24 to sama prawda.Wsumie nawet ujol to wszystko bardzo delikatnie :-)

Ale sami musicie sparwdzic by ocenic .

Pozdrawiam
palo
mam pytanko, czy gra ma wiele błędów, brzydka grafike itd, czy po prostu nie spełniła waszych oczekiwań ? gdyby ukazała się znikmąd, bez szumnych zapowiedzi ( ICO ? ) czy dalibyście jej wyższą ocenę ?
SIKI
mi się podoba.... nie mam zastrzeżeń... nie żałujeee.... A muzyka to poprostu kawał świetnej robotyyy...
andrew24
Palo, czy ma duzo bledow to nie wiem, bo jak pisalem duzo w nia nie gralem (razem ok. 4H)... Ale naprawde, to co jest na scrennach i rzeczywistosc, to jest jak Trabant i Mercedes sad.gif. A co mi sie nie poda:
- grafika (ale juz o tym pisalem, ale nie zaszkodzi powtorzyc, bo dawno juz nie widzialem takiego PARTACTWA na PS2).
- do wyboru na poczatku 5 aut. Daj Boze zeby to bylo tylko 5 aut, ale zeby oni jeszcze je jakos dopracowali sad.gif. Pozniej mozesz zapewne odkrywac nowe ale juz beze mnie, jakos nie moge sie przemoc aby zaczac w nia znowu grac - SSX3, PES3, JAK2 (grywalnosc, grafika) maja sie nijak do tego co uswiadczasz w nowym Speedzie sad.gif. Potrzebujesz ulicznych wyscigow, kupuj Midnighta...
- brak jakichkolwiek uszkodzen auta po wyscigu (ale to mozna przebolec)
- jest opcja sprintu. Fajnie. Nie rozumiem jednak dlaczego kamera lata jak glupia (tzn. trzesie sie caly czas) - mialo to niby oddac zapewne odczucia kierowcy, ale IMO jest fatalne. A wiesz na czym polega sterowanie auta w tej opcji??? Masz trzy pasy: lewy, srodek, prawy. A pozycje zmieniasz po prostu naciskajac kierunek. Naciskasz 'lewo', zjezdza IDEALNIE na lewy pas, po prostu auto prowadzi sie jak po szynach! Grzejesz 180 km/h, naciskasz lewo i jestes IDEALNIE na lewym pasie (mam nadzieje ze ktos zalapal o co mi chodzi smile.gif.
- tunning zewnetrzny jest wiejski smile.gif. Moze to tylko na pierwszym poziomie (jest kilka poziomow, ale ja doszedlem tylko tutaj, nie zmienia to faktu, ze chcac zdobyc reputacje MUSISZ kupowac wszystko co jest mozliwe... Brak mozliwosci zrobienia auta wg. wlasnego upodobania.
- rzadko, bo rzadko, ale plynnosc gra 'haczy'

MAM!!!! Jeszcze o grafice. Jak pisze przyszlo mi idealne skojarzenie smile.gif Pamietacie Silenta Hilla 3 i poczatek gry? Jak jestes w tym 'nierealnym' swiecie? W NFSU MASZ TAKA GRAFIKE CALY CZAS sad.gif. I to jest niestety realne sad.gif.

I na koniec odpowiedz na pytanie Palo:
Gdyby gra wyszla bez zadnych zapowiedzi, reklamy etc. i przede wszystkim bez udzialu EA to ta gra zostalaby wysmiana... Jak cos moze spelnic moje oczekiwania, skoro odpycha po pierwszym zagraniu???

P.S. Ja pisze o tej grze na PS2, na pieca i X-Boxa bedzie zapewne o niebo lepiej (grafika). Chociaz EA dostalo FFX-2, wiec moze na konsole Microsoftu gra nie bedzie wygladala o wiele lepiej niz na PS2 (przeciez na swiecie nie ma nic za darmo, poprzednia czesc na X-a spartalczyli) sad.gif.
Zreszta jest juz demo na PC, niech ktos kto posiada dobrego pieca i PS2 wlaczy jednoczesnie te dwie gry... I niech zaplacze nad konsola sad.gif. Amen. Bo chyba cos umarlo. To chyba pierwsza gra ktora pokazuje przepasc miedzy mozliwosciami graficznymi PS2 a b.dobrym PC sad.gif((. Bo jak inaczej wytlumaczyc, ze tutaj jest brzydko, a tam pieknie??????
norm
andrew24 a chcialbys sprzedac ta gre ? biggrin.gif jak cos to na prv...
fagg
przesada...gra jest w porzadku,mnie wciagnela
andrew24

Ale nie widzisz roznicy w grafice? Nie zaprzeczasz ze grafika jest 'troche' niedorobiona?
Sojer

oryginala masz ?
kiender
Panowie - ogólnie rzeknę że gra jest słaba !!! Grafika z animacją tworzą syfon na ekranie, wszystko chrupie jak na słabym PCecie. Tuning fur jest przymusowy , aby mozna było zdobywać prestiż - czy chcesz czy nie musisz upiększać furę...
Ogólnie zawiodłem się na tej produkcji, miałem straszny apetyt a danie mało strawne :oops:
YETI
Poczekajmy na oceny w naszej prasie.
Dzis widzaiłem fragmenty gry na GameBoxie, prawdopodobnie była to wersja na PC, ale wszystko prezentowało sie bardzo dobrze.
ShibbY
ja też widziałem na GameBoxie i dla mnie wypas smile.gif
kotlet_schabowy

Ale nie widzisz roznicy w grafice? Nie zaprzeczasz ze grafika jest 'troche' niedorobiona?

Ciągle tylko mówisz najwięcej o grafice, ale to nie wszystko. Wiadomo, że jak są też jakieś minusy w grywalności, to źle, ale Ty ciągle piszesz o tej grafice, i porównujesz wersję na PS2 z wersją na PC. Jak dla mnie, to na przykład słabo prezentuje się Midnight Club - jakoś dziwnie się te pojazdy ruszają, takie są sztywne. A jak patrzyłem na NFS:U to widać było, jak one kozacko się poruszają, i było czuć prędkość.
norm
jutro najprawdopodobniej bede mial na DVD, zobaczymy jakie to jest naprawde icon_twisted.gif
palo
na GameBox'ie nie wyglądało źle, ale cos mi ten filmik smierdział PC ... w PE gra dostała 7, czyli ewentualnie mozna zobaczyć :wink:
SIKI
gra spoko, lecz mnie na razie nie wciągneła... Wole PoP: SoT :!: :!: :!:
dante2003
Średnia na Gamerankings - 86%. Chyba przesadzacie z narzekaniem.
bartiz
Ja pogram jak coś to na kompie bo szkoda mi na oryginał na ps2 ;p
jaszczoor
a ja pogram na PS2 na piracie icon_twisted.gif
Liquid(c)
a ja pogram na PS2 na piracie icon_twisted.gif

ciii POLICJA jest wszedzie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sojer
jest juz dvd rip ? biggrin.gif
Sp3ct3R
GENIALNA GIERA!!! hyh.gif lupie juz od piatku, imho najlepsza scigalka wszechczasow, a ta grafika... masaaaaa, w 1280x1024 na full detali to cos pieknego (haaa, nie macie na plejach ustawien rozdzialki, co? ;] )
Roki
Pokazywali dzisiaj gre w GAMEBOX i musze przyznac ze grafika jest calkiem ladna, a ta predkosc ... icon_twisted.gif
Ölschmitz
Na mnie grafa wrażenia nie zrobiła, samochody wyglądają nieźle, ale w dzisiejszych czasach brak wizualizacji uszkodzeń pojazdu to chańba. Otoczenie wyglądało dość przeciętnie, słabe teksturki, chociaż przez dużą prędkość do końca ich nie czuć. Samochód wykonany poprawnie, aczkolwiek IMO Burnout 2 wygląda lepiej (o Project Gotham Racing 2 nie wspominając). O same grze, grywalności itp. wypoeim się jak sam zagram, ponieważ narazie jestem po projekci kilku trailerów, oraz prezentacji w Gameboxie (dzisiaj wstałem wcześniej ;p).
Sp3ct3R
z tego co mowicie (ze grafa niby slaba) wnioskuje ze na ps2 jest slabsza niz na piecu, bo tu gra wyglada BOSKO. co do uszkodzen- owszem, na poczatku tez sie na to wkurzalem, ale jak sie pogra i zaliczy te wszystkie stluczki itd to sie ciesze ze takowych nie wprowadzili hyh.gif swoja droga, brakuje trybu Crash... to byloby miodzio ;]
Ölschmitz
Grafa nie jest słaba, w PE dostała bodajże 8, tylko nie rzuca na kolana. Moze na wypasionym kaloryferze jest inaczej... Nie wiem, nie gralem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.