Palo, czy ma duzo bledow to nie wiem, bo jak pisalem duzo w nia nie gralem (razem ok. 4H)... Ale naprawde, to co jest na scrennach i rzeczywistosc, to jest jak Trabant i Mercedes

. A co mi sie nie poda:
- grafika (ale juz o tym pisalem, ale nie zaszkodzi powtorzyc, bo dawno juz nie widzialem takiego PARTACTWA na PS2).
- do wyboru na poczatku 5 aut. Daj Boze zeby to bylo tylko 5 aut, ale zeby oni jeszcze je jakos dopracowali

. Pozniej mozesz zapewne odkrywac nowe ale juz beze mnie, jakos nie moge sie przemoc aby zaczac w nia znowu grac - SSX3, PES3, JAK2 (grywalnosc, grafika) maja sie nijak do tego co uswiadczasz w nowym Speedzie

. Potrzebujesz ulicznych wyscigow, kupuj Midnighta...
- brak jakichkolwiek uszkodzen auta po wyscigu (ale to mozna przebolec)
- jest opcja sprintu. Fajnie. Nie rozumiem jednak dlaczego kamera lata jak glupia (tzn. trzesie sie caly czas) - mialo to niby oddac zapewne odczucia kierowcy, ale IMO jest fatalne. A wiesz na czym polega sterowanie auta w tej opcji??? Masz trzy pasy: lewy, srodek, prawy. A pozycje zmieniasz po prostu naciskajac kierunek. Naciskasz 'lewo', zjezdza IDEALNIE na lewy pas, po prostu auto prowadzi sie jak po szynach! Grzejesz 180 km/h, naciskasz lewo i jestes IDEALNIE na lewym pasie (mam nadzieje ze ktos zalapal o co mi chodzi

.
- tunning zewnetrzny jest wiejski

. Moze to tylko na pierwszym poziomie (jest kilka poziomow, ale ja doszedlem tylko tutaj, nie zmienia to faktu, ze chcac zdobyc reputacje MUSISZ kupowac wszystko co jest mozliwe... Brak mozliwosci zrobienia auta wg. wlasnego upodobania.
- rzadko, bo rzadko, ale plynnosc gra 'haczy'
MAM!!!! Jeszcze o grafice. Jak pisze przyszlo mi idealne skojarzenie

Pamietacie Silenta Hilla 3 i poczatek gry? Jak jestes w tym 'nierealnym' swiecie? W NFSU MASZ TAKA GRAFIKE CALY CZAS

. I to jest niestety realne

.
I na koniec odpowiedz na pytanie Palo:
Gdyby gra wyszla bez zadnych zapowiedzi, reklamy etc. i przede wszystkim bez udzialu EA to ta gra zostalaby wysmiana... Jak cos moze spelnic moje oczekiwania, skoro odpycha po pierwszym zagraniu???
P.S. Ja pisze o tej grze na PS2, na pieca i X-Boxa bedzie zapewne o niebo lepiej (grafika). Chociaz EA dostalo FFX-2, wiec moze na konsole Microsoftu gra nie bedzie wygladala o wiele lepiej niz na PS2 (przeciez na swiecie nie ma nic za darmo, poprzednia czesc na X-a spartalczyli)

.
Zreszta jest juz demo na PC, niech ktos kto posiada dobrego pieca i PS2 wlaczy jednoczesnie te dwie gry... I niech zaplacze nad konsola

. Amen. Bo chyba cos umarlo. To chyba pierwsza gra ktora pokazuje przepasc miedzy mozliwosciami graficznymi PS2 a b.dobrym PC

((. Bo jak inaczej wytlumaczyc, ze tutaj jest brzydko, a tam pieknie??????