Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed series
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Yaxa
whitesand - czy ty masz jakies problemy? Czlowieku jesli nie jarasz sie tunignowaniem fur (co jest oczywiste po twoim poscie, przynajmniej tak to wyglada) to po keigo grasz w takie gry? A to, ze lubisz disco polo nieznaczy, ze w kazdej grze ma ono byc. HH i Rock idealnie pasuja do klimatow nielegalnych wyscigow. Dlaje, wyglada na to, ze chcialbys zaczac gre i od razu miec caly sprzet do tuningowania. Jak jestes taki ambitny chlopak to poszukaj sobie kodow na sieci i juz. Wogule caly twoj post jest napisany tak jakbys tylko ty sie znal na grach i wszysytkie gry powinny byc takie jakie tobie sie podobaja. Rozmycie obrazu to IMO swietny efekt, trafiony w dziesiatke. Chyba musisz kolego popracowac nad asertywnym wyrazaniem mysli bo masz z tym ogromne problemy...
SIKI
whitesand - czy ty masz jakies problemy? Czlowieku jesli nie jarasz sie tunignowaniem fur (co jest oczywiste po twoim poscie, przynajmniej tak to wyglada) to po keigo grasz w takie gry? A to, ze lubisz disco polo nieznaczy, ze w kazdej grze ma ono byc. HH i Rock idealnie pasuja do klimatow nielegalnych wyscigow. Dlaje, wyglada na to, ze chcialbys zaczac gre i od razu miec caly sprzet do tuningowania. Jak jestes taki ambitny chlopak to poszukaj sobie kodow na sieci i juz. Wogule caly twoj post jest napisany tak jakbys tylko ty sie znal na grach i wszysytkie gry powinny byc takie jakie tobie sie podobaja. Rozmycie obrazu to IMO swietny efekt, trafiony w dziesiatke. Chyba musisz kolego popracowac nad asertywnym wyrazaniem mysli bo masz z tym ogromne problemy...

racja Yaxa jakiś tuningowiec z naklejkami DISCO POLO wwalił sie na forum i cfaniakuje jaki to on nie jest laugh.gif
fagg
zarowno film [obie czesci] jak i gra nfs:u byla skierowana w pewne grono odbiorcow ...a ci co wogole nie jarza klimatu od razu zjezdzaja bo im sie nie podoba i wyzywa tych co to odpowiada od kretynow 5 letnich [vide myshaq hiv i i niektorzy inni na tym forum] gra mi podchodzi i ja mecze dalej..
uhh uhh ale sie zrylem
Sojer
wiesz w PE dostala ocene 7 a w N+ juz 9.1 ...tak samo VJ w PE dostal 7+ a w N+ 9.6...wiec albo ja czegos nie rozumiem albo pewne osoby moze w ogule nie graly w owe gry i sie sugerowaly wypowiedziami np na zachodznich serwiasach. Dla mnie jest pewne ze nowy NFS jest mega kozacki ,zagrywam sie w niego na wszelkie mozliwe sposoby ,poprostu bardzo dobra gra

Słyszałem takie plotki, że ocena jest subiektywna i wyraża opinię autora recenzji na temat danej gry. Czyli nie każda gra musi się wszystkim podobać.

z reguły wszystkie oceny w psx extreme sa subkietywne, które to podaje autor zrecenzowanej gry, a jak już to przy recenzji zawsze pisze - średnia ocen, tak jak to ma miejsce w poradniku

Ja tylko nie rozumiem, dlaczego niektórym nie podoba się ocena w N+.

tym co sie nie podoba widocznie nie sa fanami Szybkich i Wscieklych, oraz podstawowej rzeczy - tuningu!!! laugh.gif
ja sie zgadzam jak najbardziej z taka ocena! icon_twisted.gif
JJJ
ma ktos liste tytulow pisoenke z tej swietnej gry?
jezeli tak to niech zapoda
Sp3ct3R
jednym z plusow tej gry jest multiplayer czyli mozliwosc grania ps2 vs pc icon_twisted.gif
Anonymous
ROTFL.
Zawieszenie KONI z regulacją siły tłumienia + sprężyny H&R + strumienica Jones + wydech Remus + magnetyzer + filtr stożkowy K&N + rozpórka OMP . Domyślcie się o czyj samochód chodzi kochane dzieci ? Bo jak nazwać inaczej fanoof Szybkich i Wściekłych ? Zrozumcie wreszcie - gra jest średnia - sam pomysł z tuningiem wporządku (+kilka wpadek) , ale model jazdy odbiega od standardów . Zagrajcie sobie lepiej w PGR2 niedawno wyszedł , tam są PRAWDZIWE samochody . A nie jakieś zabawki jakimi jeździmy na codzień (tak , ja też) icon_twisted.gif .
Sojer
gral juz ktos przez neta w NFS UG na PC ?, bo ja chcialem zagrac to musialem patch sciagnac, jak go juz sciaglem to nie chciala sie gra uruchomic, zgralem spowrotem cracka i zas nie dziala icon_evil.gif , orginalna trzeba miec czy co ?
Yaxa
whitesand pograzasz sie smile.gif Samochody z PGR2 jak to ujol zgrabnie gosc z N+ "sa dobre dla zblazowanych milionerow". Prawdziwa zabawa to wlasnie tuningowanie samochodu i to wlasnoreczne. Kazdy frajer z milionami moze sobie kupic ferrai i podrywac na nie tempe blachary. I nie mow mi, ze gra jest slaba bo wg mnie jest swietna. To bardzo dobrze, ze model jazdy odbiega od standardow. Jak bym chcial reali to bym pogral w gt3.
INsejn
Samochody z PGR2 jak to ujol zgrabnie gosc z N+ \"sa dobre dla zblazowanych milionerow\". Prawdziwa zabawa to wlasnie tuningowanie samochodu i to wlasnoreczne. Kazdy frajer z milionami moze sobie kupic ferrai i podrywac na nie tempe blachary.

Racja odpowiednio stuningowane autko jest wstanie wziasc ferrari czy inne tego typu ekskluzywne autko. Tak po za tym mam filmik jak odpowiednio stuningowana Supra bierze Suzuki Hayabusa biggrin.gif
easye
Zreszta po co porownywac PGR do NFS ? Przeciez to zupelnie inne klimaty...
Boczek
Dopiero gre sobie załatwiłem ale widze ostre granie przez najbliższe tygodnie. tongue.gif tongue.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif .Ta gra ma POWER!!
c1n3k
Jak kto bedzie gral online na PC lub PS2 to niech da mi znac. Pogramy razem icon_twisted.gif Ja gram na PS2.
Liquid(c)
ma ktos liste tytulow pisoenke z tej swietnej gry?
jezeli tak to niech zapoda

“Who’s Who” by Dilated Peoples “Doomsday” by Overseer “Supermoves” by Overseer “Body Rock” by X-ecutioners “Keep It Coming” by Nate Dogg featuring Rob Stricklong “Get Low” by Lil Jon & the East Side Boyz featuring Ying Yang Twins “Born Too Slow” by The Crystal Method “Kimosabe” by BT “Ride” by lostprophets “Smashing The Gas” by Mystikal “Need For Speed” by Petey Pablo “Two - Lane Blacktop” by Ron Zombie “24’s” by T.I. “Out Of Control” by Rancid “The Only” by Static X “Broken Promises” by Element Eighty “And The Hero Will Drown” by Story of the Year “Fortress Europe” by Asian Dub Foundation "Sucked In" by Jerk “Snapshot” by Fluke “Action Radius” by Junkie XL “Glitterball” by FC Kahuna “Quarter” by Fuel “The Wonders Of You” by Andy Hunter “Swallow” by Blindside “Invisible” by Hotwire

Sorki,że mało czytelnie smile.gif
JJJ
dzieki ale juz sobie z suprnovy sciagnolem caly OSt hyh.gif ..ale jeszcze raz dzieki za checi tongue.gif
Anonymous
Kazdy frajer z milionami moze sobie kupic ferrai i podrywac na nie tempe blachary.

ROTFL.Tylko tak się składa , że te tępe blachary prędzej polecą na Mitsubishi Eclipse , wyglądające jak pier.dolona choinka rodem z filmu \"Za szybcy i za wściekli\" . Niż na dajmy na to Lotusa Super 7 , Elise , Audi RS6 , czy też Porsche Carrera . No bo przecież jak oglądała \"Sz i W\" robiąc loda chłopakowi to tam taką furę widziała i była fajna , a zresztą jej chłopak powiedział że taką sobie kupi jak ich puszczą na VIVIE (tfu) . A i jeszcze jedno , nie każdy frajer z milionami może sobie kupić np. Ferrari F50 (przypomnę tylko że seria była limitowana , trzeba było się zapisać i czekać na pozytywną weryfikację ludzi z Ferrari - najlepiej posiadać kilka modeli firmy - i dopiero kupić upragniony model) . Ponadto część występujących w grze samochodów , tak nadaje się do jeżdzenia po drogach (a tym samym podrywania blachar) jak piła tarczowa do obierania selerów (cytat z opisu Porsche GT2 - chyba ?!) . A teraz na 'topie' jest tunindżenie fur , więc taki 'zblazowany' milioner prędzej kupi sobie Toyotę Suprę i podda tuningowi (podda to za dużo powiedziane - da ją do przerobienia - tfu) niż kupi w/w Ferrari lub Porsche . Bo teraz tuning jest trendy (tfu!) i cacy . A takie Ferrari jest drogie , nie świeci i w ofercie ma tylko jeden rodzaj ospojlerowania , nie wspominając już o płomieniach , czy nitro .
To bardzo dobrze, ze model jazdy odbiega od standardow. Jak bym chcial reali to bym pogral w gt3.

icon_twisted.gif Odbiega od standardów ? Ta gra jest niedorobiona , 2 x lepiej jeździło mi się w NFS:HP2 , animacja tnie nawet na Xie , otoczenie zlewa się w całość (gdzie ta droga?) , brak uszkodzeń . I nie mów mi tu o GT3 (respect) , pomówmy o czymś bardziej arcade - właśnie PGR & PGR2 . Odpal sobie którąkolwiek z części Racingoof (nawet MSR) , a wtedy ujrzysz prawdziwe oblicze rajcownych wyścigów ©arcade (thx to Hyph za dobre określenie gaunku) . Zobaczysz jak wyglądają samochody , jak powinno wyglądać otoczenie , jaka powinna być muza w grach i jak powinna zapier.dalać animacja .
Racja odpowiednio stuningowane autko jest wstanie wziasc ferrari czy inne tego typu ekskluzywne autko. Tak po za tym mam filmik jak odpowiednio stuningowana Supra bierze Suzuki Hayabusa

A to zostawiłem na deser .
Ta wypowiedź przypomina mi zamierzchłe czasy gdy zbierało się samochody z gum do żucia marki Turbo (kto pamięta ? łapka w górę) i klasyfikowało wg prędkości max. Im większa tym lepszy samochód icon_twisted.gif . Ludzie ! Nie porównujcie arcydzieła techniki motoryzacyjnej jakim jest (dajmy na to) Enzo Ferrari , Ferrari F40 czy Lotus Esprit do jakiegoś japońskiego/francuskiego/amerykańskiego chłamu schodzącego z linii produkcyjnej w tysiącach egzemplarzy . Prędkość maksymalna , przyśpieszenie i kilogramy szpachli to nie wszystko . Zwłaszcza w tak nędznym wydaniu . Naprawdę chcecie pobawić się w tuning ? To pożyczcie od kumpla DeCeka i odpalcie Tokyo Street Racer (czy jakoś tak) - tam znajdziecie esencję tuningu i nocnych wyścigów ulicami miasta , a także najbardziej rice'owe spojlery wszech czasów icon_twisted.gif . Ejmen .

A jak kogoś jeszcze rażą me wypowiedzi niech sobie doda w formie wstępu , przed każdą wypowiedzią magiczne literki IMO !

Ejmen po raz drugi !
INsejn
Racja odpowiednio stuningowane autko jest wstanie wziasc ferrari czy inne tego typu ekskluzywne autko. Tak po za tym mam filmik jak odpowiednio stuningowana Supra bierze Suzuki Hayabusa

A to zostawiłem na deser .
Ta wypowiedź przypomina mi zamierzchłe czasy gdy zbierało się samochody z gum do żucia marki Turbo (kto pamięta ? łapka w górę) i klasyfikowało wg prędkości max. Im większa tym lepszy samochód icon_twisted.gif . Ludzie ! Nie porównujcie arcydzieła techniki motoryzacyjnej jakim jest (dajmy na to) Enzo Ferrari , Ferrari F40 czy Lotus Esprit do jakiegoś japońskiego/francuskiego/amerykańskiego chłamu schodzącego z linii produkcyjnej w tysiącach egzemplarzy . Prędkość maksymalna , przyśpieszenie i kilogramy szpachli to nie wszystko . Zwłaszcza w tak nędznym wydaniu . Naprawdę chcecie pobawić się w tuning ? To pożyczcie od kumpla DeCeka i odpalcie Tokyo Street Racer (czy jakoś tak) - tam znajdziecie esencję tuningu i nocnych wyścigów ulicami miasta , a także najbardziej rice'owe spojlery wszech czasów icon_twisted.gif . Ejmen .

A jak kogoś jeszcze rażą me wypowiedzi niech sobie doda w formie wstępu , przed każdą wypowiedzią magiczne literki IMO !

Ejmen po raz drugi !

Wiadomo, ze Ferrari czy inne cuda to klasa sama w sobie tylko kosztuja tyle kasiory, ze glowa mala. A cena takiej Supry po odpowiednim tunningu (chodzi mi glownie o mechaniczny) jest 3 czy nawet 4-krotnie nizsza niz Ferrari. Wlasnie wszystko zalezy od portfela. I raczej wiekszosci ludzi zalezy na osiagach, niz tylko samej prezencji. I w mojej poprzedniej wypowiedzi chodzilo mi o stosunek ceny do osiagow a nie jaranie sie max predkoscia.
Kroolik
Skończyłem robie UNINSTALL a gra do pieca...

1. Jesli w koncowych wyścigach jesteś 3ci to daj sie wyprzedzic 4temu bo inaczej tych dwóch przed tobą nie dogonisz....
2.Komp wchodzi w zakręty nawet 90 stopni....
3.Ile nerwow stracilem to moje....
4.Jak mozna niewygrac w drift'ach?
5.Ty masz stłuczkę z np. taryfą - 20m w górę, komp ma z taryfą - jedzie dalej.... icon_twisted.gif

Przejść i zapomnieć to moja rada dla was.... Wolę Burnouta 2 na PS2...
Sojer

1. Jesli w koncowych wyścigach jesteś 3ci to daj sie wyprzedzic 4temu bo inaczej tych dwóch przed tobą nie dogonisz....
5.Ty masz stłuczkę z np. taryfą - 20m w górę, komp ma z taryfą - jedzie dalej....  :twisted:  

yyy... o co jakby chozi ? laugh.gif
Kroolik
N4S underground to zjechana gra.....
A "hendikap" to ja już dziękuję....
Jedziesz 5 okrążeń i ledwo za nimi jedziesz; stajesz w miejscu, robisz ich przewagę do 10 sekund, ruszasz i jak masz 100 km/h to już nadrabiasz do nich.... i po połowie okrążenia masz już tylko 3 sekundy straty.... masa...
ShibbY
Mnie tam sie podoba gra hyh.gif Bo ja lubie takie autka kozackie biggrin.gif Jeszcze jakby można było pojeździć jakąś bryką z tej gry na prawde to już był by wypas biggrin.gif:D:D
-=Burthess=-

5.Ty masz stłuczkę z np. taryfą - 20m w górę, komp ma z taryfą - jedzie dalej....  :twisted:  

yyy... o co jakby chozi ? laugh.gif

Chodzi chyba o to że koleś ma gre na pc, skończył ją teraz robi uninstall. Jego zdaniem gra jest do pieca czyli do (pipi). I wymiena jej błędy. Ja to tak rozumiem.

A teraz pytanie do ogółu: NFS jest takie z(pipi)ane jak kroolik pisze 8O ? bo jeśli tak to chyba nie kupie confused.gif
Sojer
Ja tez mam gre na PC i jakos rajcuje mnie, ale przestałem grać bo w sobote albo w niedziele bede miał na PS2. Dla mnie ta gra to najlepszy NFS ze wszystkich NFS! icon_twisted.gif . Nie mam pojęcia dlaczego co niektórym sie nie podoba, chyba tuning ich nie kręci...
JJJ
zgodze sie z przedmowca tylko ze jesze jeden nfs mi sie podobal a mianowicie hot pursuit 1 hyh.gif
Kroolik
ostatni post w tym temacie. Grałem na PC. Kręcą mnie wyścigi wszelakie (Burnout 2, Midnight Club 2, Gran turismo na PS2, N4s itd.) ale wkurza mnie gdy widzę że zakręt na którym ja muszę zwolnić do 180 lub wejść poślizgiem+kontakt ze ścianą komputerowy zawodnik wchodzi ze skrętem 90' i nawet nieociera sie o bandy. Cos tu nie tak. Gra jest świetna ale strasznie nerwy psuje (jak nieidzie ofkorz).

To jest tylko i wyłącznie moje zdanie więc weźcie to tylko pod uwagę a decuzja i tak należy do was. Ja polecam tę grę bo jest świetna ale....
Diabeu
icon_twisted.gif ....ale coś w niej jest nie tak, a dokładnie handicap, ty nawet srając z wysiłku będziesz ledwo sobie radził a komp to tnie jak po szynach. Frustrujące, a ten tuning Sojer to ch... nie tuning, jedynie wygląd zmieniasz i jak już do wymiana części na nowsze, zero grzebania i podkręcania - za cenę dzisiejszą to nie kupię (mimo że w MM jest po 145 pln) ale tak za 6m-cy spadnie w paltynkę to się zastanowię mocno, bo gra jest dobra mimo wszystko, tylko trzeba uważać na poziom frustracji bo coś można popsuć icon_twisted.gif
Anonymous
Ja tez mam gre na PC i jakos rajcuje mnie, ale przestałem grać bo w sobote albo w niedziele bede miał na PS2. Dla mnie ta gra to najlepszy NFS ze wszystkich NFS! icon_twisted.gif . Nie mam pojęcia dlaczego co niektórym sie nie podoba, chyba tuning ich nie kręci...

Dlaczego im się nie podoba ? Nie wiesz ? To przeczytaj nasze posty (skup się na mnie , krooliku i Bse - co byś daleko nie szukał) . Tuning - 'w porzo' , ale niedopracowana gra z masą błędów i do tego w sztuczny sposób wydłużona to już 'w porzo' nie jest .
"I tak koofva do zaje.bania"
fagg
icon_twisted.gif ....ale coś w niej jest nie tak, a dokładnie handicap, ty nawet srając z wysiłku będziesz ledwo sobie radził a komp to tnie jak po szynach. Frustrujące, a ten tuning Sojer to ch... nie tuning, jedynie wygląd zmieniasz i jak już do wymiana części na nowsze, zero grzebania i podkręcania - za cenę dzisiejszą to nie kupię (mimo że w MM jest po 145 pln) ale tak za 6m-cy spadnie w paltynkę to się zastanowię mocno, bo gra jest dobra mimo wszystko, tylko trzeba uważać na poziom frustracji bo coś można popsuć icon_twisted.gif

noo dokladnie....za duzo obiecywali pod wzgledem tuningu..ale gra jest fajna,wciaga i niezla alternatywa dla midnight club2 w ktora przegralem 4 miesiace ...
jaszczoor
wie ktoś czy jest już dvdrip??
fagg
jak juz pisalem "jest jest"
pod 15 listopada....
pisalem gdzie jest ale jakis zlosliwy troll skasowal posta...
fagg
jak juz pisalem "jest jest"
pod 15 listopada....
pisalem gdzie jest ale jakis zlosliwy troll skasowal posta...
Mati
ogo;nie to nie przepadam za to seria wole GT ale mozliwosci tuningowania sa ogromne i to sie ceni smile.gif
Vlad_Drac
A mi sie ta gra srednio podoba. Rzeczywiscie przez chwilke czlowiek jest zagrzany grafika, furami i klimatem ale zaraz zauwaza sie niedorobki i wkurzajace detale; brak powtorek, chrupiaca animacja, wszystkie trasy w nocy i w sumie podobne. Po prostu NFS U nie jest na maxa dopracowany a tylko na takie gry z czystym sumieniem wydaje kaske. Burnout 2 zjada go na kolazio smile.gif))
joseph
hmm jest wersja spiracona na cd?
Diabeu
hmm jest wersja spiracona na cd?

icon_twisted.gif hmmmm a kogo to? idź do babki na turzynie, pewno ma icon_twisted.gif
Kroolik
niezla alternatywa dla midnight club2 w ktora przegralem 4 miesiace ...

taaa N4S ug. skończyłem w 5 dni.... a Midnight Cluba 2 do dziś męczę icon_twisted.gif Wole produkt Rockstar niż EA. amen
fagg
dlatego napisalem alternatywa....innych nie ma...
joseph
lol BsE neiwiedziałem że jesteś ze szczecina smile.gif no i mnie to obchodzi biggrin.gif

a na turzynie niekupuje:P
Kroolik
jam tez z "dres city" szczecin icon_twisted.gif
Diabeu
lol BsE neiwiedziałem że jesteś ze szczecina smile.gif no i mnie to obchodzi biggrin.gif

a na turzynie niekupuje:P

icon_twisted.gif jak nie na turzynie to pewno u Konrada, chyba wszyscy od niego biorątongue.gif btw w MediaMarkt NFS:U kosztuje 145pln a Worms3D kosztuje 255pln - niezła bzdura icon_twisted.gif
piotrszwiec
ludzie nie kupujcie tego hłamu jak dla mnie to najkgorsza czesc serii nuda nuda i jeszcze raz nida lepiej odkurzyc Bournauta 2 niz meczyc sie z tym hlamem jak dla kogo ale ja nie polecam
miecho
Już nie mogę się doczekać kiedy uścisne tą gre w włoże do konsoli nacisne start GAZ i NOSSSS!!!
LunatiC
gram juz 2 dni mam 73/111 rajdoow, gra wymiata, choc przyznam, ze juz zaczyna sie nudzic (bo prawie wszyskie upgrady juz mam) ale jak tylko przejde zaczyna od nowa, gra dla tych co czuja klimat i tyle. Jest Nissan 240 SX, mialem kiedys na wlasnosc nissana 200 SX, ale buda jest ta sama (roznia sie pojemnosciami silnika 2.0T i 1.8 Turbo) i mam wielka frajde przerabiajac teraz ta bryke, ktora mi kiedys brat przerobil na drzewie. NIGDY NIE DAWAJCIE SAMOCHODU SWOJEMU MLODSZEMU BRATU BEZ PRAWA JAZDY.
jaszczoor
troche nia na temat ale jak zakładałem ten topić to jeszcze wtedy głośno było o grze szybcy i wściekli a teraz cisza.
Co sie z nią wogóle dzieje i kiedy wyjdzie jeśli wogóle??
SIKI
gram juz 2 dni mam 73/111 rajdoow,

troche mi się w to nie chce wierzyć.... chyba że grasz 12/24 h w NFS ...
kedar
Wczoraj pograłem troche w wersje na PS2, co do grywalnosci i innych kwestii tej gry narazie sie nie wypowiadam, ale jak mozna bylo tak zj.bac graficznie ta gre question.gif (chodzi mi o wersje na PS2, bo na pececie zaj.biscie wyglada). Przeciez to jest porażka. Tak sie napalilem na ten tytul, ale grac w niego to chyba bede na pececie sad.gif
SIKI
Wczoraj pograłem troche w wersje na PS2, co do grywalnosci i innych kwestii tej gry narazie sie nie wypowiadam, ale jak mozna bylo tak zj.bac graficznie ta gre question.gif  (chodzi mi o wersje na PS2, bo na pececie zaj.biscie wyglada). Przeciez to jest porażka. Tak sie napalilem na ten tytul, ale grac w niego to chyba bede na pececie sad.gif
z grafiką na sp2 nie jest aż taak źle... Ja tam nie narzekam... grywalność jest za.je.bis.ta szczególnie dla tych osób co interesują sie tuningiem (czyli ja) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... kocham tą gre za tuning :!: :!: :!: Niby MC II tesh tuning ale nie ma własnego wybory części :!: :!: :!:
Glucik
A mnie tam rajcują same dosyć dynamicznie zmontowane wyścigi - po prostu miodzio !
Yaxa
Gra jest wyglebista choc pare rzeczy do poprawy. Przedewszystkim malo zroznicowane trasy i jazda dosyc szybko sie nudzi. Brak aliasing razi po oczach niemilosiernie. No i jeszcze model zniszczen a bylo by elegancko na maxa. Ale gra i tak jest swietna, tycho szybko zaczyna sie nudzic, jak Burnout 2. No ale to i tak jeden z najlepszych racerow w moim rankingu, obrywa mu sie jedynie od GT3 i WRC2. No i ten tuning, jak ja to kocham....
SIKI
Gra jest wyglebista choc pare rzeczy do poprawy. Przedewszystkim malo zroznicowane trasy i jazda dosyc szybko sie nudzi. Brak aliasing razi po oczach niemilosiernie. No i jeszcze model zniszczen a bylo by elegancko na maxa. Ale gra i tak jest swietna, tycho szybko zaczyna sie nudzic, jak Burnout 2. No ale to i tak jeden z najlepszych racerow w moim rankingu, obrywa mu sie jedynie od GT3 i WRC2. No i ten tuning, jak ja to kocham....
Wiesh Yaxa ostatnio z kumplem zastanawialiśmy się jakby to wyglądało jak podczas jazdy odpada ci próg, lub przwdni zderzak pokryty winylem... takie piękne auta i by sie roz*****alały... Dlatego mi to tam nie przeszkadza... A trasy mi się tam na razie podobają (mam 30/111) ... grafa mi się podoba na ps2... W wyścigach arcade to jest mój no1 egzekfo z Bornout 2 ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.