Kazdy frajer z milionami moze sobie kupic ferrai i podrywac na nie tempe blachary.
ROTFL.Tylko tak się składa , że te tępe blachary prędzej polecą na Mitsubishi Eclipse , wyglądające jak pier.dolona choinka rodem z filmu \"Za szybcy i za wściekli\" . Niż na dajmy na to Lotusa Super 7 , Elise , Audi RS6 , czy też Porsche Carrera . No bo przecież jak oglądała \"Sz i W\" robiąc loda chłopakowi to tam taką furę widziała i była fajna , a zresztą jej chłopak powiedział że taką sobie kupi jak ich puszczą na VIVIE (tfu) . A i jeszcze jedno , nie każdy frajer z milionami może sobie kupić np. Ferrari F50 (przypomnę tylko że seria była limitowana , trzeba było się zapisać i czekać na pozytywną weryfikację ludzi z Ferrari - najlepiej posiadać kilka modeli firmy - i dopiero kupić upragniony model) . Ponadto część występujących w grze samochodów , tak nadaje się do jeżdzenia po drogach (a tym samym podrywania blachar) jak piła tarczowa do obierania selerów (cytat z opisu Porsche GT2 - chyba ?!) . A teraz na 'topie' jest tunindżenie fur , więc taki 'zblazowany' milioner prędzej kupi sobie Toyotę Suprę i podda tuningowi (podda to za dużo powiedziane - da ją do przerobienia - tfu) niż kupi w/w Ferrari lub Porsche . Bo teraz tuning jest trendy (tfu!) i cacy . A takie Ferrari jest drogie , nie świeci i w ofercie ma tylko jeden rodzaj ospojlerowania , nie wspominając już o płomieniach , czy nitro .
To bardzo dobrze, ze model jazdy odbiega od standardow. Jak bym chcial reali to bym pogral w gt3.

Odbiega od standardów ? Ta gra jest niedorobiona , 2 x lepiej jeździło mi się w NFS:HP2 , animacja tnie nawet na Xie , otoczenie zlewa się w całość (gdzie ta droga?) , brak uszkodzeń . I nie mów mi tu o GT3 (respect) , pomówmy o czymś bardziej arcade - właśnie PGR & PGR2 . Odpal sobie którąkolwiek z części Racingoof (nawet MSR) , a wtedy ujrzysz prawdziwe oblicze rajcownych wyścigów ©arcade (thx to Hyph za dobre określenie gaunku) . Zobaczysz jak wyglądają samochody , jak powinno wyglądać otoczenie , jaka powinna być muza w grach i jak powinna zapier.dalać animacja .
Racja odpowiednio stuningowane autko jest wstanie wziasc ferrari czy inne tego typu ekskluzywne autko. Tak po za tym mam filmik jak odpowiednio stuningowana Supra bierze Suzuki Hayabusa
A to zostawiłem na deser .
Ta wypowiedź przypomina mi zamierzchłe czasy gdy zbierało się samochody z gum do żucia marki Turbo (kto pamięta ? łapka w górę) i klasyfikowało wg prędkości max. Im większa tym lepszy samochód

. Ludzie ! Nie porównujcie arcydzieła techniki motoryzacyjnej jakim jest (dajmy na to) Enzo Ferrari , Ferrari F40 czy Lotus Esprit do jakiegoś japońskiego/francuskiego/amerykańskiego chłamu schodzącego z linii produkcyjnej w tysiącach egzemplarzy . Prędkość maksymalna , przyśpieszenie i kilogramy szpachli to nie wszystko . Zwłaszcza w tak nędznym wydaniu . Naprawdę chcecie pobawić się w tuning ? To pożyczcie od kumpla DeCeka i odpalcie Tokyo Street Racer (czy jakoś tak) - tam znajdziecie esencję tuningu i nocnych wyścigów ulicami miasta , a także najbardziej rice'owe spojlery wszech czasów

. Ejmen .
A jak kogoś jeszcze rażą me wypowiedzi niech sobie doda w formie wstępu , przed każdą wypowiedzią magiczne literki IMO !
Ejmen po raz drugi !