Czemu wy tak narzekacie na ta grafike ,w końcu w PSXE i NEO+ ,grafika otrzymała wysokie noty.
Nie no grafika jest bardzo dobra tylko brakuje anty-aliasingu. SIKI - masz dopiero ok 1/4 gry wiec niedziw sie, ze jeszcze sie nieznudzila

Ja mam 102/111 i juz powoli odechciewa mi sie grac. A model zniszczen powinien byc, to na bank. Ale rozumiem, ze to by kosztowalo mnostwo pracy i mocy obliczeniowej konsoli zeby dla kazdej czesci opracowac model zniszczen. Ale gra i tak jest swietna.
ja jestme w 66/111 i mnie krew zalewa nie moge 6-o okrozeniowego rajdu wygrac

,bialej goraczki wrecz dostaje
To prawda ze jest tylko tuning wizualny i nie mozna zmieniac ustawien??
gram juz 2 dni mam 73/111 rajdoow,
troche mi się w to nie chce wierzyć.... chyba że grasz 12/24 h w NFS ...
Gdzies tyle dziennie gram, a wczoraj ja przeszedlem, czyli w niecale 3 dni pekla. rajdow jest 112 albo 113/111. Zaczalem od nowa, gra wymiata.
ludzie nie kupujcie tego hłamu jak dla mnie to najkgorsza czesc serii nuda nuda i jeszcze raz nida lepiej odkurzyc Bournauta 2 niz meczyc sie z tym hlamem jak dla kogo ale ja nie polecam
Przestan z Burnoutem - zero realizmu i ladowanie boosta za poslizgi, albo ktos tam jeszcze pisal ze niby midnight club 2 lepsze, jasne, zwlaszcza od momentu jak dostajesz umiejetnosc jezdzenia na dwoch kolach (samochodem:) i ladowania boosta podczas jazdy za przeciwnikiem. Need For Speed U... jest najrealniejsza z tych gier, a poczucie predkosci wymiata, przerabianie fur...gram na X-ie, wiec chyba lepiej wyglada niz na PS2.
Ja grałem u qmpla na X'e i powiem tylko: Giera wymiata !! Tuning, poczucie prędkości, samochody, dużo wyścigów, wogule gierka jak dla mnie jedna z leprzych samochodówke na X'a. Wyścigi draksterów rulezz
To prawda ze jest tylko tuning wizualny i nie mozna zmieniac ustawien??

ano, tak jest
ja jestme w 66/111 i mnie krew zalewa nie moge 6-o okrozeniowego rajdu wygrac :D ,bialej goraczki wrecz dostaje :)
Przyznaje sie bez bicia, ze raz uzylem pewnego fortelu, aby wygrac jeden z tych duzookrazeniowych rajdow i zmniejszylem moc mojej bryki, a wtedy przeciwnicy tez maja slabsze fury i jest o wieeeeele latwiej wygrac. Sposob ten nie jest jeszcze opatentowany, wiec smialo mozesz z niego skorzystac.
Zagrałem dzisiaj na PC.Całkiem fajna gierka
Kroolik
10 12 2003, 19:55
Ukończyłem ją ponad tydzień temu i NAPEWNO nie będę do niej wracał..... Fajna gra ale...... (patrz moje posty)
A zadań jest 112

jedno ukryte
aha GRAJCIE NA HARDZIE TO DŁUŻEJ POGRACIE!
red2000
10 12 2003, 20:55
ja sobie dzisiaj zagralem w demko tej gry i co moge powiedziec...musze ja kupic! strasnie mi sie spodobala!tylko nie podoba mi sie np jak jade szybko to wszystkie teksturki sa takie zamazane.jak jechalem waska jakas chinska uliczka to samochod jest ostry jak zyleta a reszta taka dziwnie zamglona,ale i tak jest cool!a drag rzadzi!
Siemka!!!
Zna ktoś stronę gdzie można wsysnąć N4S Underground (DVDRip)???? Może jakiegoś linka do Overnet'a czy cóś.
Jak szykałem w Overnecie, to znalazłem linki, ale poniżej był plik tekstowy informujący o skopanym BINie. Ktoś może ściągał przez Overneta????
POMOCY!!!!!
kotlet_schabowy
11 12 2003, 19:17
Denerwuje mnie, jak ktoś narzeka na grafikę w wersji z PS2 - według mnie jest zaje.bista, a nie mogę zrozumieć, jak ktoś pisze, że mu się chciało wymiotować, jak zobaczył tą wersję. Właśnie grałem w demko, i bardzo mi się podoba.
Denerwuje mnie, jak ktoś narzeka na grafikę w wersji z PS2 - według mnie jest zaje.bista, a nie mogę zrozumieć, jak ktoś pisze, że mu się chciało wymiotować, jak zobaczył tą wersję. Właśnie grałem w demko, i bardzo mi się podoba.
właśnie święta racja... przyczepiają się do grafyy.. mi się bardzo podoba... A i widziałem u kumpla wersje na PC na max detalach... I rzeczywiście textury, itp ładniejsz, lecz modele samochodów wydają mi się gorsze... Natomiast efekt nitro na PC jest zupełnie zj.e.b.any :!: :!: :!: Nie ma tego świetnego rozmazania co na ps2... wogóle neony nie są tak fajnie rozmazane... a co do ofektu nitro, to czy wy tesh to zauważyliście n PC
-=Burthess=-
11 12 2003, 19:36
Siemka!!!
Zna ktoś stronę gdzie można wsysnąć N4S Underground (DVDRip)???? Może jakiegoś linka do Overnet'a czy cóś.
Jak szykałem w Overnecie, to znalazłem linki, ale poniżej był plik tekstowy informujący o skopanym BINie. Ktoś może ściągał przez Overneta????
POMOCY!!!!!

:roll:
Afaik z overneta to się ircem ściąga, przynajmniej ja tak robiłem...
kotlet_schabowy
11 12 2003, 19:43
Ja niestety nie widziałem wersji na PC'ta, ale mój brat, który grał u kumpla na PC mówi, że lepiej wygląda na PS2 ( a ten koleś miał praktycznie wszystko ustawione wysoko.
Yo !
Mam takie pytanko: Słyszałem, że aby zobaczyć rozmazywanie ekranu (nosa) na PC trzeba mieć kartę Radeon 9100 i wzwyż. Czy to prawda ??
Yo !
Mam takie pytanko: Słyszałem, że aby zobaczyć rozmazywanie ekranu (nosa) na PC trzeba mieć kartę Radeon 9100 i wzwyż. Czy to prawda ??
wiesh mój kumpel ma Athlona 2300 karte 128MB GeoForce4 i 512RAM i wsio na max i ni ma efektu rozmazania ani w nitro, ani w mieście ...
mam ta gierke dopiero dwa dni, jestem na 51 wyscigu. i nie mam pojecia co wy chcecie od tej grafiki na PS2, mi sie ona zayebi**ie podoba !! szkoda tylko ze nie mozna zmieniac ustawien, ale ta gra RZADZI !!!
Dla mnie najlepsza scigalka tego roku ! Kupowac w ciemno a dla tych co lubia takie tematy czyli tuning i te sprawy to jest absolutny musthave !!!!
O dzisiaj jeszcze nowe info usłyszałem. Żeby był widoczny nos na NFS:U na PC trzeba miećRadeona 9100, albo GeForce 4 FX, ponoć MX i Titanium tego nie obsługują, czyli tylko FX !! Słyszał może ktoś coś podobnego ??
O dzisiaj jeszcze nowe info usłyszałem. Żeby był widoczny nos na NFS:U na PC trzeba miećRadeona 9100, albo GeForce 4 FX, ponoć MX i Titanium tego nie obsługują, czyli tylko FX !! Słyszał może ktoś coś podobnego ??
bez sensu 80% pc'towców nie ma efektu nitro, bo mała czesc ma te karty ... bania
Tak PC to wspaniala sprawa, moj kumpel ma GeForce 2 i niema ani rozmycia przy nitro ani wogule zadnego rozmycia! Buhhah
Tak PC to wspaniala sprawa, moj kumpel ma GeForce 2 i niema ani rozmycia przy nitro ani wogule zadnego rozmycia! Buhhah
wogule nie ma na PC chyba kuzyn mojego kumpla ma Radeona 9600 PRO i ch.uj.a ma a nie rozmazanie
Pograłem dłuzej i to chyba najlepszy NFS jaki wyszedł
I do tego przy fajnej muzie
I do tego przy fajnej muzie

muza jest zay.e.bista.... Tak mi sie podoba ze chyba sobie nagram muze z PC'ta na płytke audio i bede w wiezy słuchał.... bartiz masz oryginała swojego, czy demko, czy piratka
Gram na PC

Bo na PS2 troche mi szkoda 150zł na oryginał.
Ale i tak jest spoko
Hmmmmmm..........Moim zdaniem jakby nie patrzec to najwieksza zaleta tej gry to muzyka>.....>>>>>>>Jest extra,leca fajne kawalki super wykonawcow

Ale troche moze denerwowac muza ktora leci zawsze po rozpoczeciu gry(jest zawsze taka sama) No tu autorzy sie nie popisali ale to mala niedorobka przy innych zaletach.Ogolnie gra jest spOx i wypas.Milo sie spedza z nia czas
PS.Tryb drift i drag-EXTRA TRYBY
PS2.Warto naprawde warto!!
Hmmmmmm..........Moim zdaniem jakby nie patrzec to najwieksza zaleta tej gry to muzyka>.....>>>>>>>Jest extra,leca fajne kawalki super wykonawcow

Ale troche moze denerwowac muza ktora leci zawsze po rozpoczeciu gry(jest zawsze taka sama) No tu autorzy sie nie popisali ale to mala niedorobka przy innych zaletach.Ogolnie gra jest spOx i wypas.Milo sie spedza z nia czas
PS.Tryb drift i drag-EXTRA TRYBY
PS2.Warto naprawde warto!!

Przeciez mozna sobie ustawiac jaka i gdzie(w wyscigu, menu czy wszedzie) ma leciec muza i czy ma byc po kolei czy losowo.
Gram na PC

Bo na PS2 troche mi szkoda 150zł na oryginał.
Ale i tak jest spoko

Media Markt nabylem za 139
Hehe masz racje wlasnie to zrobilem

Moje gapiolstwo

Thx........Idiot ze mnie :
Media Markt nabylem za 139

W moim mieście niema Media Markt
jaszczoor
23 12 2003, 14:51
Sojer to chyba ty mówiłeś że ściągnąłeś piosenki z nfsu.
Z kąd ściągnąłeś??
A jak z kazy to mógłby mi ktoś podać pełną liste tytułów

(pipi) ostatni raz to robicie, takie pytania to wal na PW, po to to jest - chooy mnie interere gdzie to można zassać
jaszczoor
23 12 2003, 15:09
no ale może inni też by chcieli sobie to ściągnąć??
Przeciez w grze jest spis piosenek dajesz opcje i EA TRAX
jaszczoor
23 12 2003, 15:12
wiem ale nie chce mi sie przepisywać
ale jak będe musiał to trudno sie mówi
Gram od pewnego czasu na X i wprost nie mogę w to uwierzyc, jak dla niektorych z was ta gra może byc hitem. Przeciez to jest smieszne – nie dosc, ze grafika razi niska rozdzielczością to jeszcze animacja zwalnia systematycznie. Pomijam już fakt, ze na Ps2 podobno jest jeszcze gorzej. Dla mnie tak wykonana gra nie nadaje się nawet do krótkiego pogrania. Niedługo będziecie dostawac gry jak na PC – zwalniające bezustanie, ale i tak się znajda jacys zaslepieni idioci mówiący, ze to w ogole nie przeszkadza i ze nie zwalnie przeciez często. Nie mam pytan...
Gram od pewnego czasu na X i wprost nie mogę w to uwierzyc, jak dla niektorych z was ta gra może byc hitem. Przeciez to jest smieszne – nie dosc, ze grafika razi niska rozdzielczością to jeszcze animacja zwalnia systematycznie. Pomijam już fakt, ze na Ps2 podobno jest jeszcze gorzej. Dla mnie tak wykonana gra nie nadaje się nawet do krótkiego pogrania. Niedługo będziecie dostawac gry jak na PC – zwalniające bezustanie, ale i tak się znajda jacys zaslepieni idioci mówiący, ze to w ogole nie przeszkadza i ze nie zwalnie przeciez często. Nie mam pytan...
Popieram w 100%
Wczoraj pierwszy raz zagrałem w NFS:U(demko). Gra wyglada nie zaciekawie, a wykonanie samochodów...szkoda słów. Juz NFS:HP2 prezentował się o niebo lepiej.

(pipi) ostatni raz to robicie, takie pytania to wal na PW, po to to jest - chooy mnie interere gdzie to można zassać

pewnie dlatego jest kndydatem do bana
macie ktos pelna liste samochodow dostepnych w grze?
Popieram w 100%
Wczoraj pierwszy raz zagrałem w NFS:U(demko). Gra wyglada nie zaciekawie, a wykonanie samochodów...szkoda słów. Juz NFS:HP2 prezentował się o niebo lepiej.
Nie popieram w 100%. Wg. mnie jest to b. dobra gra. Przeszedlem ja i nie zaluje ani chwili spedzonej przy tej grze. To tyle

.
Moze zbyt duzo oczekaiwaliscie od tej gry, a teraz sie zawiedliscie.
nara
babooshka76
5 01 2004, 05:24
Gra jest super, i mówi to kobieta, która samochodówek nie cierpi!
Jedyne uwagi:
- trasy, przez to że wszystkie są w nocy, stają się nieco monotonne.
- mapka nie oddaje ostrości zakrętów ani odległości do nich, coś jest nie tak ze skalą
- za mało lasek na linii startu!
- po co komu te decalsy? Daliby lepiej jakieś fajne napisy, typu 'madafaka' Takie w klimacie gry!
- w częściach wymiennych danego rodzaju i levelu sa zwykle 3,4 do wyboru, ale one niczym się nie różnią tylko nazwa firmy!
- ludzie, a gdzie system zniszczeń?! Żeby chociaż wizualnie się psuły!
Mam demko gierki na PS2 i duzo lepsza grafa niz umnie na PC,wszystkie odblaski extra po prostu 8O
Na pc te efekty trzeba sobie uruchomic. Jak masz dobry (bardzo dobry) sprzet to bedzie wygladalo tak jak na PS2.
nara
Moze zbyt duzo oczekaiwaliscie od tej gry, a teraz sie zawiedliscie.
nara
Napewno - ja oczekiwałem płynnej animacji i rzeczywiscie sie zawiodlem.
Na pc te efekty trzeba sobie uruchomic. Jak masz dobry (bardzo dobry) sprzet to bedzie wygladalo tak jak na PS2.
nara
Zapewniam Cie, ze jak masz juz bardzo dobry sprzet to bedzie wygladac 2 razy lepiej, a animacja nawet nie szarpnie...
No ale mam cienkiego kompa autka wygladaja jak resoraki a trasa wogle sie nie swieci

Probowalem włączac ale zaczelo sie ciąć a na PS2 wcale tak nie tnie i wszystko fajnie jest rozmazane jak wlaczam np. nitro
Jezeli dla Ciebie "wcale tak nie tnie", to chyba dawno plynnej gry nie widziales.
Albo Ty nie widziałes jak gra moze przycinac
Gra wymiata(szczegolnie tryb Drag :!: ), mam jush 87 misję i dalej walczę. Trochę wkorwia mnie to że mało plansz jest, i że puźniej wszystko ogranicza się do większej ilości lapów, ale i tak jest fajnie.
co fakt to fakt... plansze są te same alie i tak jest spox >>> drag is the best.. szczególnie jak z kumplami sie pobija rekordy o 0,01 s...
ex-death
5 01 2004, 22:41
NFSU to najlepsza ścigałka jaka ostatnio wyszła- trasy, fury, a przede wszystkim SPEEEEEEED!!!!!!! Speed urywa czape- tylko weźcie widok sprzed auta to wtedy serducho aż się zaczyna pocić

Polecam każdemu fanowi dobrego arkejdu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.