Anonymous
6 01 2004, 22:23
musielibyscie zobaczyc andegranda na moim kompie to jest malo powiedziec cudownie piekne. jakies chu jne gt3 nie moze sie równac z tym. no na konsolach to wątpie zeby robilo wrazenie hehe. na ps2 napewno daremnie wygląda tj gt3. nie ma sie czym jarac. na dobrych kompach to kosmos i wogule lepiej na kompie w to grac wszystko dokladniejsze. yoyoyo
hahaha
musielibyscie zobaczyc andegranda na moim kompie to jest malo powiedziec cudownie piekne. jakies chu jne gt3 nie moze sie równac z tym. no na konsolach to wątpie zeby robilo wrazenie hehe. na ps2 napewno daremnie wygląda tj gt3. nie ma sie czym jarac. na dobrych kompach to kosmos i wogule lepiej na kompie w to grac wszystko dokladniejsze. yoyoyo
hahaha
"andegranda"

Tych debili co na forum się wbijają jest corazzzzzz więcej, i coraz bardziej debilowaci...

Tym razem napalony PC'ciarz na "andegranda"

S-Z-A-C-U-K-E-N dla Krycher'a

ROTFL
CH U J N E GT3

?
bartiz: daj spokój spójrz co napisałem, no comments Krycher ROTFL
No nie. EA mnie rozwścieczyła zrobiła arcade game dla bezmózgich stworzeń. Jest taka liniowośc tej gry. Nic nie idzie zrobić, ścigasz się, jak będziesz dobry to odblokujesz sobie tuning, z góry ustalony jaki. Kupisz dwie rzeczy, zmienisz marne felgi i dalej się scigasz. Żadnego wolnego wyboru, może to kupię, a potem to, bo teraz kasy nie mam. albo to kupie i to naprawie. U mnie EA przesadziła, jeszcze brak widoku z kierwonicą. Za liniowośc tej gry i brak większego wyboru 0 punktów
niestety taka jest rzeczywistosc, spodziewalem sie czegos wiecej po tym tytule, choc gra przeszedlem cala, taka na jeden raz
I ta chrupiaca animacja ! Nedza z brydzą...
gt3 wygląda lipnie? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Wiesz z takimi ludzmi nie ma co rozmawiac. Chlopak nawet sie nie zastanowi, kiedy GT sie ukazalo i ze pomimo tego gra nadal cieszy oko. Najlepiej po prostu go olac...
Denerwuje mnie, jak ktoś narzeka na grafikę w wersji z PS2 - według mnie jest zaje.bista, a nie mogę zrozumieć, jak ktoś pisze, że mu się chciało wymiotować, jak zobaczył tą wersję. Właśnie grałem w demko, i bardzo mi się podoba.
właśnie święta racja... przyczepiają się do grafyy.. mi się bardzo podoba... A i widziałem u kumpla wersje na PC na max detalach... I rzeczywiście textury, itp ładniejsz, lecz modele samochodów wydają mi się gorsze... Natomiast efekt nitro na PC jest zupełnie zj.e.b.any :!: :!: :!: Nie ma tego świetnego rozmazania co na ps2... wogóle neony nie są tak fajnie rozmazane... a co do ofektu nitro, to czy wy tesh to zauważyliście n PC

Troche dlugi cytat ale nie chce mi sie ciac.
Ma z(pipi)any efekt bo moze ma za slaba karte graficzna. Ja na GF3Ti200 na najnowszych sterownikach (09.12.2003) na procku 1,7 na max detalach efekcik mam zaaaaajeeeebiiii_sty - na konsoli nie gram w to bo mam nieprzerobiona i wolalem sobie kupic PES3 niz te gierke ale N4SU na PC wymiata (oczywiscie gram na podpietym padzie :-) i czasami z wyjsciem na tv a czasami nie).
Ogolnie rzecz biorac - tne w to jakis tydzien i mam dopiero 60 ktorys wyscig :-) Dokladnych ustawien swoich nie pamietam (z roboty teraz isze) ale wyglada to mniejwiecej tak rozdzialka 800/600(i tak na tv wiecej nie wyciaga a monitor mam 14" :-) ) detala na max a w szczegolowych ustaiwniach detale wokol trasy 2/3, odswierzanie "blyszczenia" fur 2/3 reszta na maxa i ta opcja ktora jest nad head klights wylaczona chyba i wszysciutko pieknie wyglada. Rozmycie przy duuzych predkosciach i za****y ekekcik przy nitro oraz rozmycie ulicy (w koncu jest mokra) w wyscigach drift (wyglada jak w gt3 albo i lepiej). Oczywiscie modele samochodow sa o wiele gorsze niz w gt3 ale ne o to w tej grze chodzi - tu chodzi o styling i on oddany jest (pipi)isxcie. Zwracajac sie do kilku osob piszacych wczesniej - jak bierzesz jakas czesc to rozne typy roznia sie tylko nazwa bo to czysta reklama ale i to jest spoko bo ja sobie wszystkie zestawy tylko od konkretnuch firm :-), wyscigi sa tylko w nocy bo kto widzial ludzi scugajacych sie np na 400m w srodku dnia ?:-) A jezeli chodzi o nudzenie sie gry - style points juz mam nabite na maxa (nabilem na driftcie w quick race) i teraz odkrywam juz jakies ostatnie czesci ale czekam na jedna rzecz NISSAN SKYLINE jak juz go dorwe to udezam nanecik (narazie wszystko przegrywam swoja subarka :-) ) i wtedy dopiero zacznie sie jazda - pobijanie najlepszego czasu w gragu (17sek z hakiem) itp - bedzie sie dzialo :-)
A ja NFS do GT 3 nawet bym nie porownywal, bo tak jakbym pisal o roznicach miedzy PGR 2 a Crash Nitro Cart.
NFS jest gra z nizszej polki...
A ja NFS do GT 3 nawet bym nie porownywal, bo tak jakbym pisal o roznicach miedzy PGR 2 a Crash Nitro Cart.
NFS jest gra z nizszej polki...
Zgadzam sie w 100% ale do czegos trzeba bylo porownac a ani w MC2 anie B2 nie gralem (patrz nieprzerobiona konsola ;-)
hahaha
Chopok dobrze prawi, spalic go
speedi torun
11 01 2004, 00:21
.... A jezeli chodzi o nudzenie sie gry - style points juz mam nabite na maxa (nabilem na driftcie w quick race) i teraz odkrywam juz jakies ostatnie czesci ale czekam na jedna rzecz NISSAN SKYLINE jak juz go dorwe to udezam nanecik (narazie wszystko przegrywam swoja subarka :-) ) i wtedy dopiero zacznie sie jazda - pobijanie najlepszego czasu w gragu (17sek z hakiem) itp - bedzie sie dzialo :-)
Nie wiem czy wiesz, ale zrobienie takiego czasu jest możliwe tylko z kodem na nieskończone nitro. Ja też zamierzam zagościć na necie, dlatego kupuję tę grę na blaszaka. Na razie jednak mam problem z wpisaniem kodu na nieskończone nitro w wersji na czarnulkę. Gdzie to się dokładnie wpisuje.POMOCY!!!!!!!
Kroolik
11 01 2004, 03:29
hahaha
Taaaaaa Kupiłem konsolę 1-1.5 lata temu (jakoś tak) i grafa nadal mną pomiata a ty w tym czasie włożyłeś w swego blaszaka z 2 tyś. i targasz dobrym imieniem PS2. Człowieku obudz się! Porównaj kompa jakiego miałeś kilka lat temu z PS2... i co? niemam pytań
kroolik: nawet nie wdawaj się w rozmowe z tym wjejskim chlopokiem

to nie ma sensu
hahaha
Kto cie uczy polskiego chłopczyku?
VuLcAnO
11 01 2004, 10:57
A tam nie znacie się
Mnie jakos wciągło, ale potem gra robi się troche nudna(te same plansze tylko więcej lapów), ale jakoś fajnie mi się w to grało(te 111 plansz troche mi zajeło, i nie zawiodłem się), no ale nie porównujcie go do GT3 bo to wogule inna szkoła jazdy, ale pozytywnie mnie zaskoczyła(DRAG rulssss :!: ).
speedi torun
11 01 2004, 22:01
Panowie, co z tym kodem na nieskończone nitro???????Może ktoś wie gdzie się to wpisuje???????W PSX napisali że w menu głównym, ale mi jakoś nie wchodzi.
villain
12 01 2004, 11:12
Nie wiem czy wiesz, ale zrobienie takiego czasu jest możliwe tylko z kodem na nieskończone nitro.
Tak? No to mnie troszku zmartwiles

Ale na necie i tak sie poscigam :-)
Nie bede zakladal nowego tematu, bo po co ? Napiszcie jakim samochodem pomykacie w NFS: Underground...
W moim przypadku sa to 2 auta:
Ford Focus oraz GOLF IV
villain
16 01 2004, 09:19
Ale oczywiscie nie jednoczesnie ?? Bo AFAIK nie mozna miec 2 jednoczenie ?? A ja smigam Skyline'em oczywiscie...
Ale oczywiscie nie jednoczesnie ?? Bo AFAIK nie mozna miec 2 jednoczenie ?? A ja smigam Skyline'em oczywiscie...
Na zmiane jezdze raz tym raz tym uzywam opcji Trade in
Da best Supra choć ma średnie osiągi lecz spox jak sie dotuninguje mała jest tego warta:)
Liquid(c)
18 01 2004, 12:16
Oczywiście w moim przypadku nie mogło być inaczej

Nissan Skyline
A ja sobie pykam Dodgem Neon'em

(mam dopiero 28 wyscigow)
Jesli komus sie juz to znudzilo niech sie do mnie odezwie, chetnie kupie badz zamienie sie za cos innego

Wiecej info na priv lub gg 1792286
mig2701
20 01 2004, 01:08
Peugeot!Mała, szybka fura:)
LegionPolski
22 01 2004, 12:56
Ja tym pierwszym w 1 wyścigu Mam zripowaną wersję

.Po pierwszym wyścigu w Undermode mam wybrać swą brykę.No wciskam X i nic,wiecie o co chodzi?Sorki za offtopic!
Wlasnie ja tez tak mam...
Leo_Sten
22 01 2004, 18:02
Skyline rulsss, hehe sentyment do Japonii =D a oprócz niego Acura jest wypaśna.
MichAelis
22 01 2004, 22:52
To warto kupic orygnal? Bo niedlugo bedzie po sesji no i moze zakupie sobie pare gierek... wiec pytam.
Anonymous
22 01 2004, 23:34
To warto kupic orygnal? Bo niedlugo bedzie po sesji no i moze zakupie sobie pare gierek... wiec pytam.
zależy za jaką cenę
Ja bym więcej niż 100zł nie dał.Na początku giera sie wydaje świetna ale później troche nudzi.Twój wybór...
OsciBosci
23 01 2004, 12:40
Fajna fajna. Szczegolnie w sieci. Tylko niewiem czyja to wina ale jak gralem w czterech to im samochody skakały?? Kto tu laguje...?
zależy za jaką cenę
Ja bym więcej niż 100zł nie dał.Na początku giera sie wydaje świetna ale później troche nudzi.Twój wybór...
A mi sie wlasnie nie nudzi. Im dluzej gram tym gra mi sie bardziej podoba. Moze jestem inny
No napewno nie jestes inny, bo wiele ludzi lubi, uwielbia a nawet kocha te gre.......No np. Ja, ja uwielbiam :wink:
red2000
23 01 2004, 21:26
zależy za jaką cenę
A mi sie wlasnie nie nudzi. Im dluzej gram tym gra mi sie bardziej podoba. Moze jestem inny

tak kazdy ma ale sprobuj np odpalic te gre po calym jej przejsciu to wtedy pogadamy
OsciBosci
23 01 2004, 23:16
Uhh gra wymiata online. Jest ktos z was w Top100 w trybie circiut??
zależy za jaką cenę

tak kazdy ma ale sprobuj np odpalic te gre po calym jej przejsciu to wtedy pogadamy

Jestem przy samym koncu, i jak narazie sie nie nudzi. Napisze jak juz calosc lykne
Gierka jest swietna i nie nudzi sie nawet po przejsciu. Po przejsciu nalepiej jest usisc z kumplem i pobawic sie w multiplyer'a
Opłaca się kupić orginał , przeszedłem całą , teraz przesiadłem się na wersje PC i ostro ciupie Online...
...warto wydać to 150 zł na orginał
Dzisiaj właśnie nabyłem całkowicie nową gierke jeszcze w folii. Wymieniłem z Tenchu właśnie na NFS za jakieś 40zł i NIE ŻAŁUJĘĘĘĘĘĘĘ.
Gra ma FENOMENALNY Force Feedback, dzieki temu nawet przegrywanie to przyjemnosc

Na padzie juz mnie tak nie ciagnie...
Na Allegro jest za 135zł w folii.W sumie przeszedłem pół gry na PC ale wygladalo to jak (pipi)
Gralem w demko na PS2 to mi sie podoba tylko jak jest kolomnie 3 typów to gra tnie mi bardziej niz na kompie :|
Na Allegro jest za 135zł w folii.
To bardzo tanioo...

A gra jest bardzo żywotna... W końcu to 111 wyścigów...
112

Tyle że jad długo grasz i jestes dobry to te 112 wyścigów na długo nie starczy.
Ja tak mysle czy nie lyknac sobie tej gierki na GC ;p
Ja tak mysle czy nie lyknac sobie tej gierki na GC ;p
Łyknij i zdaj relacje jak sie gra na tej konsoli.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.