Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed series
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Sojer
Ja tak mysle czy nie lyknac sobie tej gierki na GC ;p

Łyknij i zdaj relacje jak sie gra na tej konsoli.

Tylko nie wiem czy sie oplaca, jezeli mam ja na PS2 ;p
bartiz
Czekam już na tą giereczke icon_twisted.gif
Kubaa__
Właśnie zainstalowałem - przejechałem jeden wyścig i już moge stwierdzić - ta gra jest ZAYEBISTA icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif . Ide grać - odwale sobie taką fure, że hej !!
bartiz
Dzisiaj dostałem wersje na PS2.Gra sie wyyyyebiscie,wszystkie odblaski mmmmm miodzio smile.gif
Jakim
Kurtna..gram tydzień dzień po dniu po 5 godzin i nie mam dość. Gra wymiata!!
Pavlus
Sam sie nawet w niej zaduzylem smile.gif Jeszcze tylko kilka wyscigow i koniec.
vip77
Nie bede zakladal nowego tematu, bo po co ? Napiszcie jakim samochodem pomykacie w NFS: Underground...

Dodge Neon :!: Jak macie problem z jakims wyscigiem to polecam to autko extra trzyma sie drogi.
Pavlus
Toyota Supra -drift
Mazda RX-7 -reszta
Kubaa__
Ja póki co pomykam tylko Neonem, ale później pewnie przerzuce się na jakieś inne auto (najlepiej Supra albo Skyline).
Anonymous
nissan skyline
Ukyo_Tachibana
Ja tez sie wypowiem hyh.gif krotko i tresciwie nigdy nie gralem w nic bardziej frustrujacego confused.gif w tej grze nie wystarczy umiec prowadzic fure tam poprostu trzeba miec szczescie motywy z gatunku koles przedemna robi karambol zeby inni przejechali to jakies nieporozumienie podobnie jak jakies krzywe akcje pokroju wszyttkie samochody z trafficu jada na mnie choc musze przyznac ze dalej w ten "syf" geram
Anonymous
laugh.gif Myślę,że ta gra będzie świetna z tego co wniej grałem na demie to była ona super fajnie się zaperd.ala samochodami icon_twisted.gif
Pavlus
laugh.gif Myślę,że ta gra będzie świetna z tego co wniej grałem na  demie to  była ona super fajnie się zaperd.ala samochodami icon_twisted.gif

Bez komentarza 8O , a tak btw juz jestem przy koncowce w nfs smile.gif
Greg

Łyknij i zdaj relacje jak sie gra na tej konsoli.

Tylko nie wiem czy sie oplaca, jezeli mam ja na PS2 ;p

olej to, gra jest denna na wszystkich platformach icon_twisted.gif kup lepiej F Zero GX (wspomnialem ze chce sprzedac? icon_twisted.gif )
gamecubek
gra jest słaba nawet ten tuning potem staje śie nudny i wkuiajacy
Kubaa__
Gra nie jest słaba - ale np. mając ją na kompie na pewno nie kupiłbym jej na żadną konsole (na GC planuje kupić Burout'a), mi się gra świetnie, a tuning mimo wszystko sprawia mi przyjemność (takie pierdółki, ale podoba mi się to).
McDrive
Ja jak gram to tylko Mitsubishi Lancer'em.
Arek_
WRAŻENIA Z ONLINE PS2.
Na początek, jak zdobyć resztę częsci po skończeniu trybu Underground?

Bo moja bryka jest przy słaba, co prawda MX5 to chyba najlepsza bryka, ale wybrałem specjalną redukcję wagi, a powinienem turbo, a może da radę wszystkie specjale?
Online:
1.Dobra wszedłem, trzeba mieć w ksywie chyba duże i małe litery i cyfry
2.W godzinę gry przez Neo+ po 3-4 razy zerwało mi połączenie i wywaliło przez firewalla, na szczęście nie podczas jazdy. Na serwerze o 9 rano było 30 osób, ponadto samochody im skaczą, mam połączenie 4/6 kresek
3.Mój rekord na 1-szej trasie (oceanic?) 42.29 bez nitro tu nie znaczy nic bo rekord ogólny to 27 sek. Problem że podejrzewam, że niejaki Circan z wynikiem 35.xx może nie oszukiwać, bo jest także w klasyfikacji ogólnej 3-ci, a moją Mazdą MX5 nikt nie zrobi poniżej 40 sek, podejrzewam że brakuje mi częsci, szczególnie że nie odkryłem też 5-ciu magazynów, czyżby tryb UG od nowa?
helveg
----help------
ma ktos RIPa ? bo ja mam i sie wiesza, cos czytalem zeby w opcjach muzyke na 0 i cos jeszcze to sie nie zaiwiesi, wie cos ktos kiedys?
.:Kondzik:.
Spox gierka i tyle.Można se fajnie samochodzik zrobić . biggrin.gif
Mr_selfdestruct
..gre mam na kompie..robi bardzo dobre wrazenie..wymiata..niezly speed..muzyka wyczepista...gralem malo..(z 10 wyscigow)..ale naprawde mi sie podoba...a na PS2 kupilem dzisiaj Burnout 2 (zaryzykowalem..kiedys mi sie nie spodobala zbytnio)..ciekawe czy sie nie zawiode po NFSU...mam nadzieje ze nie..zaraz odpalam...
Sentenced
Gram od pewnego czasu na X i wprost nie mogę w to uwierzyc, jak dla niektorych z was ta gra może byc hitem. Przeciez to jest smieszne – nie dosc, ze grafika razi niska rozdzielczością to jeszcze animacja zwalnia systematycznie. Pomijam już fakt, ze na Ps2 podobno jest jeszcze gorzej. Dla mnie tak wykonana gra nie nadaje się nawet do krótkiego pogrania. Niedługo będziecie dostawac gry jak na PC – zwalniające bezustanie, ale i tak się znajda jacys zaslepieni idioci mówiący, ze to w ogole nie przeszkadza i ze nie zwalnie przeciez często. Nie mam pytan...

Popieram w 100%
Wczoraj pierwszy raz zagrałem w NFS:U(demko). Gra wyglada nie zaciekawie, a wykonanie samochodów...szkoda słów. Juz NFS:HP2 prezentował się o niebo lepiej.
Nie popieram w 100%. Wg. mnie jest to b. dobra gra. Przeszedlem ja i nie zaluje ani chwili spedzonej przy tej grze. To tyle icon_twisted.gif .
Moze zbyt duzo oczekaiwaliscie od tej gry, a teraz sie zawiedliscie.

nara

mam giere na xboxie juz dawno i wygląda bardzo dobrze duzo lepiej niz na ps2 nie wiem gdzie te zwolnienia też są bo nie odnotowalem polecam jedna rzecz moze mnie denerwuje a mianowice mały wybór częsci i wolałbym system nie jakiejś reputacji ale kasy wydechy turbiny polerowanie kanalow chipy aby wsio bylo dostępne od razu tylko sparawa kasy wchodzila w gre ale polecam dobry tytuł i niezła grafa ......ps2 sie umywa
Grzybo

Ja lyknolem te giere na Cube'a, i zryla mi beret. Wedlug GameRankings jest lepsza od pozostalych next-genow tongue.gif
Jakim
A Niby czym sie rózni od pozostałych wersji??
Pavlus

Grafika i frameratem bo czym moze sie roznic icon_twisted.gif
Grzybo

Grafika i frameratem bo czym moze sie roznic icon_twisted.gif

Zgadza sie - grafa i framerate ciut lepszy.
nWo
rety ileż można pisać o tej grze question.gif toż to dla mnie gorsze od poprzedniej cześci
Arek_
rety ileż można pisać o tej grze  :?:  toż to dla mnie gorsze od poprzedniej cześci

Dużo można pisać bo gra jest rewelacyjna. Nareszcie zmienili model jazdy, i jest bardzo szybko i bardzo dynamicznie (co dla tej serii jest niewyobrażalnym osiągnięciem). Klimat też jest super i grywalność.
Ponadto zagraj sobie Online, wtedy jest prawdziwa REWELACJA, a to pierwsza gra wyścigowa Online na PS2 (shitu MC2 nie liczę).
<RILES>
rety ileż można pisać o tej grze  question.gif  toż to dla mnie gorsze od poprzedniej cześci

Zgadzam sie w 100%. need for speed zawsze kojarzył mi sie z wypasionymi europejskimi i amerykanskimi furami a te w undergroundzie zasysaja na maxa, prawie same japonczyki :?
Il Capitano
Dlatego same JApończyki,ponieważ te samochody to jedne z najlepszych fur na świecie,niezawodne,oryginalne ,trzymające się w cenie cool.gif
Anonymous
To killer dark - NeedforSpeed:Underground
Nie jest słaba gra.
Jakim
Te ziomki mam pytanko. Przeszedłem własnie Cały Underground Mode, ale nie zdobyłem wszystkich okładek. Dalej nie moge grac chyba że zrobie nowy profil. Co trzeba zrobic aby po przejściu gry odblokowac resztę bonusów??
red2000
ja tez sie nad tym zastanawialem.pradwopodobnie nie da sie zdobyc juz nowych okladek chyba ze zaczniesz do nowa ale i tam nie zdobedziesz wszystkich jezeli:
a)musisz pobijac rekordy dragow,driftow,sprintow i circuitow wtedy pojawia ci sie nowe okladki
b)bez grania online nie dostaniesz chyba 4 okladek bo przez net tez sie zdobywa(treba tam miec jakies punkty reputacji)
Jakim
dzięki za sprostowanie.. myślałem że za przechodzenie na Hard mozna wywalczyć jakies jeszcze.
Mackal21
Fajna,aczkolwiek prosta gra wyścigowa z cudną grafiką i wypas muzyką.
SOAD
Lubię w nocy. biggrin.gif
INsejn
Lubię w nocy. biggrin.gif

Tez lubie, w szczegolnosci z ladna babka tongue.gif
A tak w ogole to cos przeczuwam, ze niedlugo nie bedziesz mogl napisac jakiegokolwiek posta smile.gif
MichAelis
Moze mi ktos odpowiedzec czy w tej grze sa repleye po wyscigu??
red2000
ano wlasnie niema ale mam nadzieje w w underground 2 chociaz zrobia
red2000
na www.ign.com sa nowe filmiki z tej gry sprawdzcie to!
a co do nich...
nareszcie fiolka to fiolka a nie cien samochodu biggrin.gif do tego mamy wielkie cale miasto supeeer.zabraklo ci nosa? robisz drifty i znow go masz!bomba!oczywiscie grafika jest lepsza ale efekt rozmazania taki jak byl na x'a badz na pc dalej go nie widze na ps2...ale maja jeszcze czas smile.gif
_Bobek_
NFS:U jak dla mnie najlepsza gierka wyscigowa cool.gif
Tego trzeba bylo arrow.gif tunningowanie samochodow itd.. :wink:
Mackal21
Ta gra to żadna rewelacja.Prosta arcadówka,a na dodatek nie ma replayów.Solidna wyścigówka,która się szybko nudzi.Moja ocena - 8
Soq
Nie pamietam, czy tutaj coś pisałem, ale stwierdzam, że NFS:U to gra bardzo dobra :!:
Muszę przyznać, że gdy popatrzyłem na czasy w Lipcowym PE to trochę się zdziwiłem, gdyż sam uzyskałem lepsze wyniki (pomimo tego, że z wyścigami nic szczególnego mnie nie łączy). Niedługo wyślę do Gamery moje czasy.
kraczek
Nie pamietam, czy tutaj coś pisałem, ale stwierdzam, że NFS:U to gra bardzo dobra :!: 
Muszę przyznać, że gdy popatrzyłem na czasy w Lipcowym PE to trochę się zdziwiłem, gdyż sam uzyskałem lepsze wyniki (pomimo tego, że z wyścigami nic szczególnego mnie nie łączy). Niedługo wyślę do Gamery moje czasy.

W lipcowym PE wyniki były tragiczne,na przykład na 14th and Vine było 38s a ja miałem 21s. A żaden debesciak ze mnie nie jest
Krychuone
nowy nfs, nowe emocje smile.gif piszcie o ewentualnych problemach. moj jest taki- czy zadania (w karierze) bounty mozna jakos zaliczac, tak aby byly one odchaczone jak zwykle eventy, czy poprostu trzeba ponabijac troche punktów, rozwalic radiowozy i ogólnie siac niszczenie na drodze po czym pokonywac kolejnych cianasów blush.gif
Pavlus
No to tak. Jak pierwszy raz wlaczylem nfsa i wybralem sie w trase to zaskoczyla mnie fizyka - pierwsze wrazenie - calkiem do bani...Pozniej jakos zdzarzyl sie czlowiek przyzwyczaic i jakos mozna juz te slajdy na recznym robic z palcem w d... smile.gif

Oczywiscie grafika zabija jak zawsze, muza [w tym dzwieki fur] lechca moje ucho smile.gif jak w gierkach od EA. Ale jak tez w gierkach od ea wszystko staje sie z biegiem czasu strasznie monotonne, nabijanie bounty juz tak nie racjuje jak na poczatku, a to za sprawa dennego AI policji.

Ogolnie czasami przyjemnie popykac sobie w ta gre, ale to nie to zeby mnie wciagnelo na amen. Ciesza rozbudowane opcje tuningu i furki. No to by bylo tyle jak narazie o tej grze, jeszcze dobrze sie w nia nie wgryzlem, pokonalem bodajrze 4 z blacklist, wiec jeszcze mam sporo do roboty ;]

Ogolnie gre oceniam na 8-.
ash77
QUOTE(Krychuone @ 5 12 2005, 22:48) *

nowy nfs, nowe emocje smile.gif piszcie o ewentualnych problemach. moj jest taki- czy zadania (w karierze) bounty mozna jakos zaliczac, tak aby byly one odchaczone jak zwykle eventy, czy poprostu trzeba ponabijac troche punktów, rozwalic radiowozy i ogólnie siac niszczenie na drodze po czym pokonywac kolejnych cianasów blush.gif

ja gram po polsku więc jeśli bounty to zadania z policją to zaliczasz je gdziekolwiek podczas przypadkowych pościgów. Np: trzeba rozwalić 8 radiowozów więc jeśli gdziekolwiek w jakimś pościgu zrobisz to i potem uciekniesz to masz to zaliczone.
Krychuone
to o czym mowisz to milestones ale to juz niewazne, jest inna glupota tej gry, gram z bratem na 2 sejvy, on dostaje fury bosów po pokonaniu ich a ja nie :|
Pavlus
To zalezy od jakiegos blizej nieokreslonego czynnika biggrin.gif Pewnie od tego z jakim czasem dojechales przed nim do mety, lub moze z jaka predkoscia sie na niej pojawiles. Ja dostalem tylko jeden samochod bossa smile.gif Po 4 gosciach z black listy.
mariusz025
mój problem- czy w polskiej wersji językowej nie ma trybu online?bo w mojej niema sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.