Ja tak mysle czy nie lyknac sobie tej gierki na GC ;p
Łyknij i zdaj relacje jak sie gra na tej konsoli.
Tylko nie wiem czy sie oplaca, jezeli mam ja na PS2 ;p
Czekam już na tą giereczke
Kubaa__
13 02 2004, 20:28
Właśnie zainstalowałem - przejechałem jeden wyścig i już moge stwierdzić - ta gra jest ZAYEBISTA

. Ide grać - odwale sobie taką fure, że hej !!
Dzisiaj dostałem wersje na PS2.Gra sie wyyyyebiscie,wszystkie odblaski mmmmm miodzio
Kurtna..gram tydzień dzień po dniu po 5 godzin i nie mam dość. Gra wymiata!!
Sam sie nawet w niej zaduzylem

Jeszcze tylko kilka wyscigow i koniec.
Nie bede zakladal nowego tematu, bo po co ? Napiszcie jakim samochodem pomykacie w NFS: Underground...
Dodge Neon :!: Jak macie problem z jakims wyscigiem to polecam to autko extra trzyma sie drogi.
Toyota Supra -drift
Mazda RX-7 -reszta
Kubaa__
14 02 2004, 18:23
Ja póki co pomykam tylko Neonem, ale później pewnie przerzuce się na jakieś inne auto (najlepiej Supra albo Skyline).
Anonymous
14 02 2004, 19:54
nissan skyline
Ukyo_Tachibana
14 02 2004, 21:40
Ja tez sie wypowiem

krotko i tresciwie nigdy nie gralem w nic bardziej frustrujacego

w tej grze nie wystarczy umiec prowadzic fure tam poprostu trzeba miec szczescie motywy z gatunku koles przedemna robi karambol zeby inni przejechali to jakies nieporozumienie podobnie jak jakies krzywe akcje pokroju wszyttkie samochody z trafficu jada na mnie choc musze przyznac ze dalej w ten "syf" geram
Anonymous
17 02 2004, 17:54

Myślę,że ta gra będzie świetna z tego co wniej grałem na demie to była ona super fajnie się zaperd.ala samochodami

Myślę,że ta gra będzie świetna z tego co wniej grałem na demie to była ona super fajnie się zaperd.ala samochodami

Bez komentarza 8O , a tak btw juz jestem przy koncowce w nfs
Łyknij i zdaj relacje jak sie gra na tej konsoli.
Tylko nie wiem czy sie oplaca, jezeli mam ja na PS2 ;p
olej to, gra jest denna na wszystkich platformach

kup lepiej F Zero GX (wspomnialem ze chce sprzedac?

)
gamecubek
17 02 2004, 18:59
gra jest słaba nawet ten tuning potem staje śie nudny i wkuiajacy
Kubaa__
17 02 2004, 19:55
Gra nie jest słaba - ale np. mając ją na kompie na pewno nie kupiłbym jej na żadną konsole (na GC planuje kupić Burout'a), mi się gra świetnie, a tuning mimo wszystko sprawia mi przyjemność (takie pierdółki, ale podoba mi się to).
McDrive
17 02 2004, 20:35
Ja jak gram to tylko Mitsubishi Lancer'em.
WRAŻENIA Z ONLINE PS2.
Na początek, jak zdobyć resztę częsci po skończeniu trybu Underground?
Bo moja bryka jest przy słaba, co prawda MX5 to chyba najlepsza bryka, ale wybrałem specjalną redukcję wagi, a powinienem turbo, a może da radę wszystkie specjale?
Online:
1.Dobra wszedłem, trzeba mieć w ksywie chyba duże i małe litery i cyfry
2.W godzinę gry przez Neo+ po 3-4 razy zerwało mi połączenie i wywaliło przez firewalla, na szczęście nie podczas jazdy. Na serwerze o 9 rano było 30 osób, ponadto samochody im skaczą, mam połączenie 4/6 kresek
3.Mój rekord na 1-szej trasie (oceanic?) 42.29 bez nitro tu nie znaczy nic bo rekord ogólny to 27 sek. Problem że podejrzewam, że niejaki Circan z wynikiem 35.xx może nie oszukiwać, bo jest także w klasyfikacji ogólnej 3-ci, a moją Mazdą MX5 nikt nie zrobi poniżej 40 sek, podejrzewam że brakuje mi częsci, szczególnie że nie odkryłem też 5-ciu magazynów, czyżby tryb UG od nowa?
----help------
ma ktos RIPa ? bo ja mam i sie wiesza, cos czytalem zeby w opcjach muzyke na 0 i cos jeszcze to sie nie zaiwiesi, wie cos ktos kiedys?
.:Kondzik:.
6 03 2004, 17:15
Spox gierka i tyle.Można se fajnie samochodzik zrobić .
Mr_selfdestruct
23 03 2004, 20:26
..gre mam na kompie..robi bardzo dobre wrazenie..wymiata..niezly speed..muzyka wyczepista...gralem malo..(z 10 wyscigow)..ale naprawde mi sie podoba...a na PS2 kupilem dzisiaj Burnout 2 (zaryzykowalem..kiedys mi sie nie spodobala zbytnio)..ciekawe czy sie nie zawiode po NFSU...mam nadzieje ze nie..zaraz odpalam...
Sentenced
10 04 2004, 13:21
Gram od pewnego czasu na X i wprost nie mogę w to uwierzyc, jak dla niektorych z was ta gra może byc hitem. Przeciez to jest smieszne – nie dosc, ze grafika razi niska rozdzielczością to jeszcze animacja zwalnia systematycznie. Pomijam już fakt, ze na Ps2 podobno jest jeszcze gorzej. Dla mnie tak wykonana gra nie nadaje się nawet do krótkiego pogrania. Niedługo będziecie dostawac gry jak na PC – zwalniające bezustanie, ale i tak się znajda jacys zaslepieni idioci mówiący, ze to w ogole nie przeszkadza i ze nie zwalnie przeciez często. Nie mam pytan...
Popieram w 100%
Wczoraj pierwszy raz zagrałem w NFS:U(demko). Gra wyglada nie zaciekawie, a wykonanie samochodów...szkoda słów. Juz NFS:HP2 prezentował się o niebo lepiej.
Nie popieram w 100%. Wg. mnie jest to b. dobra gra. Przeszedlem ja i nie zaluje ani chwili spedzonej przy tej grze. To tyle

.
Moze zbyt duzo oczekaiwaliscie od tej gry, a teraz sie zawiedliscie.
nara
mam giere na xboxie juz dawno i wygląda bardzo dobrze duzo lepiej niz na ps2 nie wiem gdzie te zwolnienia też są bo nie odnotowalem polecam jedna rzecz moze mnie denerwuje a mianowice mały wybór częsci i wolałbym system nie jakiejś reputacji ale kasy wydechy turbiny polerowanie kanalow chipy aby wsio bylo dostępne od razu tylko sparawa kasy wchodzila w gre ale polecam dobry tytuł i niezła grafa ......ps2 sie umywa
Ja lyknolem te giere na Cube'a, i zryla mi beret. Wedlug GameRankings jest lepsza od pozostalych next-genow
A Niby czym sie rózni od pozostałych wersji??
Grafika i frameratem bo czym moze sie roznic
Grafika i frameratem bo czym moze sie roznic

Zgadza sie - grafa i framerate ciut lepszy.
rety ileż można pisać o tej grze

toż to dla mnie gorsze od poprzedniej cześci
rety ileż można pisać o tej grze :?: toż to dla mnie gorsze od poprzedniej cześci
Dużo można pisać bo gra jest rewelacyjna. Nareszcie zmienili model jazdy, i jest bardzo szybko i bardzo dynamicznie (co dla tej serii jest niewyobrażalnym osiągnięciem). Klimat też jest super i grywalność.
Ponadto zagraj sobie Online, wtedy jest prawdziwa REWELACJA, a to pierwsza gra wyścigowa Online na PS2 (shitu MC2 nie liczę).
<RILES>
18 04 2004, 17:23
rety ileż można pisać o tej grze

toż to dla mnie gorsze od poprzedniej cześci
Zgadzam sie w 100%. need for speed zawsze kojarzył mi sie z wypasionymi europejskimi i amerykanskimi furami a te w undergroundzie zasysaja na maxa, prawie same japonczyki :?
Il Capitano
18 04 2004, 17:29
Dlatego same JApończyki,ponieważ te samochody to jedne z najlepszych fur na świecie,niezawodne,oryginalne ,trzymające się w cenie
Anonymous
18 04 2004, 22:33
To killer dark - NeedforSpeed:Underground
Nie jest słaba gra.
Te ziomki mam pytanko. Przeszedłem własnie Cały Underground Mode, ale nie zdobyłem wszystkich okładek. Dalej nie moge grac chyba że zrobie nowy profil. Co trzeba zrobic aby po przejściu gry odblokowac resztę bonusów??
ja tez sie nad tym zastanawialem.pradwopodobnie nie da sie zdobyc juz nowych okladek chyba ze zaczniesz do nowa ale i tam nie zdobedziesz wszystkich jezeli:
a)musisz pobijac rekordy dragow,driftow,sprintow i circuitow wtedy pojawia ci sie nowe okladki
b)bez grania online nie dostaniesz chyba 4 okladek bo przez net tez sie zdobywa(treba tam miec jakies punkty reputacji)
dzięki za sprostowanie.. myślałem że za przechodzenie na Hard mozna wywalczyć jakies jeszcze.
Mackal21
15 05 2004, 18:56
Fajna,aczkolwiek prosta gra wyścigowa z cudną grafiką i wypas muzyką.
Lubię w nocy.
Lubię w nocy.

Tez lubie, w szczegolnosci z ladna babka
A tak w ogole to cos przeczuwam, ze niedlugo nie bedziesz mogl napisac jakiegokolwiek posta
MichAelis
15 07 2004, 13:49
Moze mi ktos odpowiedzec czy w tej grze sa repleye po wyscigu??
red2000
16 07 2004, 14:21
ano wlasnie niema ale mam nadzieje w w underground 2 chociaz zrobia
red2000
16 07 2004, 14:49
na www.ign.com sa nowe filmiki z tej gry sprawdzcie to!
a co do nich...
nareszcie fiolka to fiolka a nie cien samochodu

do tego mamy wielkie cale miasto supeeer.zabraklo ci nosa? robisz drifty i znow go masz!bomba!oczywiscie grafika jest lepsza ale efekt rozmazania taki jak byl na x'a badz na pc dalej go nie widze na ps2...ale maja jeszcze czas
_Bobek_
31 07 2004, 17:34
NFS:U jak dla mnie najlepsza gierka wyscigowa
Tego trzeba bylo

tunningowanie samochodow itd.. :wink:
Mackal21
31 07 2004, 20:53
Ta gra to żadna rewelacja.Prosta arcadówka,a na dodatek nie ma replayów.Solidna wyścigówka,która się szybko nudzi.Moja ocena - 8
Nie pamietam, czy tutaj coś pisałem, ale stwierdzam, że NFS:U to gra bardzo dobra :!:
Muszę przyznać, że gdy popatrzyłem na czasy w Lipcowym PE to trochę się zdziwiłem, gdyż sam uzyskałem lepsze wyniki (pomimo tego, że z wyścigami nic szczególnego mnie nie łączy). Niedługo wyślę do Gamery moje czasy.
Nie pamietam, czy tutaj coś pisałem, ale stwierdzam, że NFS:U to gra bardzo dobra :!:
Muszę przyznać, że gdy popatrzyłem na czasy w Lipcowym PE to trochę się zdziwiłem, gdyż sam uzyskałem lepsze wyniki (pomimo tego, że z wyścigami nic szczególnego mnie nie łączy). Niedługo wyślę do Gamery moje czasy.
W lipcowym PE wyniki były tragiczne,na przykład na 14th and Vine było 38s a ja miałem 21s. A żaden debesciak ze mnie nie jest
Krychuone
5 12 2005, 20:48
nowy nfs, nowe emocje

piszcie o ewentualnych problemach. moj jest taki- czy zadania (w karierze) bounty mozna jakos zaliczac, tak aby byly one odchaczone jak zwykle eventy, czy poprostu trzeba ponabijac troche punktów, rozwalic radiowozy i ogólnie siac niszczenie na drodze po czym pokonywac kolejnych cianasów
No to tak. Jak pierwszy raz wlaczylem nfsa i wybralem sie w trase to zaskoczyla mnie fizyka - pierwsze wrazenie - calkiem do bani...Pozniej jakos zdzarzyl sie czlowiek przyzwyczaic i jakos mozna juz te slajdy na recznym robic z palcem w d...
Oczywiscie grafika zabija jak zawsze, muza [w tym dzwieki fur] lechca moje ucho

jak w gierkach od EA. Ale jak tez w gierkach od ea wszystko staje sie z biegiem czasu strasznie monotonne, nabijanie bounty juz tak nie racjuje jak na poczatku, a to za sprawa dennego AI policji.
Ogolnie czasami przyjemnie popykac sobie w ta gre, ale to nie to zeby mnie wciagnelo na amen. Ciesza rozbudowane opcje tuningu i furki. No to by bylo tyle jak narazie o tej grze, jeszcze dobrze sie w nia nie wgryzlem, pokonalem bodajrze 4 z blacklist, wiec jeszcze mam sporo do roboty ;]
Ogolnie gre oceniam na 8-.
QUOTE(Krychuone @ 5 12 2005, 22:48)

nowy nfs, nowe emocje

piszcie o ewentualnych problemach. moj jest taki- czy zadania (w karierze) bounty mozna jakos zaliczac, tak aby byly one odchaczone jak zwykle eventy, czy poprostu trzeba ponabijac troche punktów, rozwalic radiowozy i ogólnie siac niszczenie na drodze po czym pokonywac kolejnych cianasów

ja gram po polsku więc jeśli bounty to zadania z policją to zaliczasz je gdziekolwiek podczas przypadkowych pościgów. Np: trzeba rozwalić 8 radiowozów więc jeśli gdziekolwiek w jakimś pościgu zrobisz to i potem uciekniesz to masz to zaliczone.
Krychuone
6 12 2005, 19:28
to o czym mowisz to milestones ale to juz niewazne, jest inna glupota tej gry, gram z bratem na 2 sejvy, on dostaje fury bosów po pokonaniu ich a ja nie :|
To zalezy od jakiegos blizej nieokreslonego czynnika

Pewnie od tego z jakim czasem dojechales przed nim do mety, lub moze z jaka predkoscia sie na niej pojawiles. Ja dostalem tylko jeden samochod bossa

Po 4 gosciach z black listy.
mariusz025
6 12 2005, 21:06
mój problem- czy w polskiej wersji językowej nie ma trybu online?bo w mojej niema
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.