Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed series
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
palo
ale nie ma motorów ... wielka szkoda ... jakoś tak to sobie uzmysłowiłem, bo u mnie w mieście właśnie jest zlot motocykli laugh.gif
Roki
Nowy NFS bedzie potezna konkurencja dla B3 oraz GT4. Jak na razie gra prezentuje sie bardzo dobrze.
Greg
dla Burnouta bedzie konkurencja, ale dla GT4 napewno nie... nie ta liga
tewus
ale niech sie auta rozwalajaaaa! ... i troche dziwnie wyglada brak obicia samochodu na odbijajacym wszystko inne asfalcie:/ duchi?
miguel
Jedna rzecz mnie niepokoi: wyścigi na 400 m? to może być nudaaaa. Loadingi, ustawianie przekładni, grzebanie w silniku, potem znowu loading i...kilkanaście sekund jazdy. Czy to się może udać?
snk
A może to nie będzie NFS ino Szybcy i Wściekli??
WooKIE
Powstaje już gra o takim tytule, ale NFS:U jest bardzo zbliżony klimatem... I dobrze, bo lubię takie gry biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bartiz
No giereczka moze byc cool ale tez wychodzi GT4 a ja w 3 nawet nie gralem wink.gif
Ardas
wedlug kodeksu drogowego jest to legalnbe o ile ma to \"uznawany\" w polsce atest inna sprawa ze ledy i neony to nie to samo...

sorry za OT smile.gif ale się nie moglem powstrzymać...
AFAIK to nielegalne są takie rzeczy (między innymi) które oślepiają innych użytkowników dróg lub odwracają ich uwagę (to o oświetleniu smile.gif ) czyli na upartego to gliniarz się nawet może przyczepić do świecących wentyli (IMHO bezsens) albo do jakichś halogenów albo innych lamp smile.gif. A co do neonów w podwoziu to można to mieć w wozie ale nie wozić się po mieście tylko np. na zlotach...
Widziałem kiedyś w zimie podświetlonego Focusa - wypasiony efekt biggrin.gif (potem już nie jeździł z podświetleniem biggrin.gif )...
WooKIE
Jedna rzecz mnie niepokoi: wyścigi na 400 m? to może być nudaaaa. Loadingi, ustawianie przekładni, grzebanie w silniku, potem znowu loading i...kilkanaście sekund jazdy. Czy to się może udać?

Właśnie, o tym samym sobie pomyślałem. Jazda na 400 metrów to jakieś 30 sekund, nie wydaje mi to się bardzo rajcowne, Z drugiej strony, może być to tylko jakiś tam tryb boczny, a sama gra będzie tonąć pod ciężarem odjechanych tras – taka perspektywa przemawia do mnie o wiele bardziej. Ta gra to będzie wielki hicior i kropka. Duże nadzieje pokładam też w rozbudowaniu opcji tuningowania aut. Co myślicie question.gif
jaszczoor
ta jazda na 400m to będzie raczej tylko dodatek do normalnych tras bo ja sobie nie wyobrażam jazdy po prostej przez 20sek.
A wogóle widać po screenach że na trasach są zakręty a w wyścigach na 1/4 mili nie ma zakrętów tylko jest jedna prosta.
WooKIE
Racja – screeny zaprzeczają informacjom... :wink:
Ardas
ta jazda na 400m to będzie raczej tylko dodatek do normalnych tras bo ja sobie nie wyobrażam jazdy po prostej przez 20sek.
A wogóle widać po screenach że na trasach są zakręty a w wyścigach na 1/4 mili nie ma zakrętów tylko jest jedna prosta.

tak naprawde to wypasione tuningowane fury smile.gif osiągają najczęściej poniżej 10 sekund na 1/4 mili (rekord Polski to chyba jakoś koło 11 sekund) także tak źle nie będzie tym bardziej że ważny jest start (wkońcu są te analogowe przyciski smile.gif) no i samemu się nie będzie jechać...
a kto wie? może będzie możliwość ścigania się na 400m we trzy lub cztery osoby (multiplayer, internet smile.gif ) do tego przegrany oddaje furę wygranemu... heh...mógłbym tak długo smile.gif
jaszczoor
ja bym tak długo nie mógł
WooKIE
Heh, to z tym oddawaniem i dostawaniem fur (vide Szybcy i Wściekli 2) było by całkiem ciekawym i klimatycznym dodatkiem. I nie mówię tu tylko o graniu przez sieć, więc... Módlmy się laugh.gif
palo
Link ten ktoś podał już w PS2 news, ale co tam, nie wszyscy czytają ten temat :wink: http://www.videogamerx.net/bbs/view.php?id...id=vx01&no=1671 8O niech teraz ktoś mi powie, że ta gra nie zarządzi laugh.gif Moim zdaniem będzie lepsza o d Burnauta2:POI :!:
YETI
Niedawno (kilka dni temu) odbywały sie targi w Lipsku,NFS:U dostał nagrode za tytuł który posiada najlepszą grafike.
Fokus
Link ten ktoś podał już w PS2 news, ale co tam, nie wszyscy czytają ten temat  :wink:  http://www.videogamerx.net/bbs/view.php?id...id=vx01&no=1671  8O niech teraz ktoś mi powie, że ta gra nie zarządzi  :lol:  Moim zdaniem będzie lepsza o d Burnauta2:POI  :!:

Gr graficznie wymiata. Modele samochodow sa zrobione perfekcyjnie. Skromnie wyglada za to troche otoczenie. Ale ogolnie grafa zamiata.
Sojer
Łorzesz w morde! Będzie się działo, oj będzie icon_twisted.gif
fagg

tak naprawde to wypasione tuningowane fury smile.gif osiągają najczęściej poniżej 10 sekund na 1/4 mili (rekord Polski to chyba jakoś koło 11 sekund) także tak źle nie będzie tym bardziej że ważny jest start (wkońcu są te analogowe przyciski smile.gif) no i samemu się nie będzie jechać...
a kto wie? może będzie możliwość ścigania się na 400m we trzy lub cztery osoby (multiplayer, internet smile.gif ) do tego przegrany oddaje furę wygranemu... heh...mógłbym tak długo smile.gif

fajne smiechy
najpierw 0k.30 potem zeszlo do 20 teraz ponizej 11...
zaden samochod w polsce nie zszedl ponizej 11 sec i prawdopodobnie nie zejdzie bo na nawierzniach gdzie jest to mierzone w polsce "slicki" czyli opony nie oddaja wystarczajacej mocy...no dokladnie nie przenosza
rekord polski na 400 m to 12,7 sec
w nfs glownym motywem nie bedzie wyscig na 1/4 mili tylko zwykla jazda jak w poprzednich wersjach tyle ze po miescie i w nocy...cos w stylu midnight club 2 ,tylko pewnie nie bedzie takiej "dowolnosci" wyboru trasy i to jest pewne na 100%...
jednak mysle ze bedzie tryb wyscigu na 400 m ,taka ciekawostka jak crash w b2....konkurencja dla burnout 3 i gt4? zapowiedzieli wogole juz b3? a gt4 jak juz ktos wspomnial to nie ta liga...to dalej bedzie nfs...tylko z opcja obudowania sobie samochodu spoilerami ,modyfikacja silnika i innych czesci ,zmeini sie troche system rozgrywki, inna klasa samochodow no i opcja prze net...spokojnie mogla by miec ta gra numerek 7 ...zreszta ciekawe czy bedzie hot pursit ...i policja bedzie sie czepiac...poczerkamy ....
fagg
wedlug kodeksu drogowego jest to legalnbe o ile ma to \"uznawany\" w polsce atest inna sprawa ze ledy i neony to nie to samo...

sorry za OT smile.gif ale się nie moglem powstrzymać...
AFAIK to nielegalne są takie rzeczy (między innymi) które oślepiają innych użytkowników dróg lub odwracają ich uwagę (to o oświetleniu smile.gif ) czyli na upartego to gliniarz się nawet może przyczepić do świecących wentyli (IMHO bezsens) albo do jakichś halogenów albo innych lamp smile.gif. A co do neonów w podwoziu to można to mieć w wozie ale nie wozić się po mieście tylko np. na zlotach...
Widziałem kiedyś w zimie podświetlonego Focusa - wypasiony efekt biggrin.gif (potem już nie jeździł z podświetleniem biggrin.gif )...

polska to polska...przy(pipi)a sie do podswietlanych wentylow opon , a ze tak powiem kaszlaki ktore nie powinny dostac pozwolenia na poruszanie sie po ulicach sobie jezdza...zreszta co za debil jezdzi trasA gdansk-warszawa z podswietlonym "dolem"
zreszta pies raz zatrzymal bo sie uszczelka od bagaznika troche odlepila...
wez takiego wasacza nie wysmiej
WooKIE
A nie zauważyliście, że coś z niektórymi screenami jest nie tak question.gif Auta są na nich naklejone na otoczenie... :? Dlaczego sobie na to pozwalają question.gif
jaszczoor
nie rozumiem cie.Jakto naklejone na otoczenie??
WooKIE
No po prostu – jest jakieś tam wygenerowane tło (dobrze się przyjżyj), a na nie nałożona jest fura, która stoi. Nie mówię o screenach, na których auta się poruszają. Przyjżyj się uważnie – o są odczucia moje i kumpla... :?
jaszczoor
to zapodaj jakiegoś screena żebym sie mógł przyjżeć
WooKIE
O tych ciągle mówiłem - http://www.videogamerx.net/bbs/view.php?id...id=vx01&no=1671 cool.gif
jaszczoor
no może masz i racje ale nie osądzajmy przedwcześnie:)
WooKIE
Nie tyle co osądzam, co raczej się zastanawiam, po co takie coś question.gif Nie lepiej puścić zdjęcia z gry właściwej? A zresztą... I tak uważam, że ta gra zarządzi. cool.gif Ciekaw jestem, co wypadnie lepiej w konfrontacji – nowy NFS, czy może Burnout 2... icon_twisted.gif Może być ciekawie... icon_twisted.gif
palo
Co do wklejania samochodów na tła to bym się nie zgodził ... wg mnie wszystko jest ok, ktos wcześniej wspominał o biednych poboczach, przecież tutaj wcale nie wieje pustka, wszędzie pełno budybków, reklam i inyych dupereli, kiedy jest data premiery, ale tak dokładnie, bo w kalendarzu mam już w czerwonym kółeczku 7 paxdziernika (Tony Hawk Underground ) i chciałbym sobie postawić drugie laugh.gif
kamson11
Bez wątpienia bedzie wymiatała cool.gif
norm
http://www.gameplanet.co.nz/mag.dyn/News/5834.html <=== pod tym adresem pisze kiedy wyjdzie wersja na PieCa(to juz niedlugo !!!), niestety nic nie pisze o wersjach na next-geny...
Jakuza
Ja chce Demo na PieCa :cry: jużbym w to zagrał
Yaxa
NFS: U prawdopodobnie ukaze sie dopiero w przyszlym roku (pewnie jesien). Kurcze tyle czekania na taka odlotowa gre...
palo
ja słyszałem o gwiazdce, ktos tu kłamia smile.gif
WooKIE
ja słyszałem o gwiazdce, ktos tu kłamia smile.gif

Ja tak samo... :?
CELL7777
20 Listopad 2003 Need for Speed Underground - Electronic Arts premiera w usa europa pewnie troszkę wcześniej.
fagg
20 Listopad 2003 Need for Speed Underground - Electronic Arts    premiera w usa  europa pewnie troszkę wcześniej.

hell yeah icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
palo
20 Listopad 2003 Need for Speed Underground - Electronic Arts    premiera w usa  europa pewnie troszkę wcześniej.

czad, już odliczam dni biggrin.gif
-=Burthess=-
Ja też czekam bo jak dla mnie nowy N4S rządzi:) tunning te sprawy
jaszczoor
nowe screeny
http://www.gameonly.net/?konsola=ps2
już sie doczekać nie moge...
palo
28 listopada w europeskich sklepach, a kiedy bedzie NTSC ???
CELL7777
28 listopada w europeskich sklepach, a kiedy bedzie NTSC ???

20 Listopad 2003
Liquid(c)
Tylko żeby ta gra nie została crapem bo się powiesze smile.gif czekam na nią jak na Max Payne 2 wink.gif
jaszczoor
Tylko żeby ta gra nie została crapem bo się powiesze smile.gif czekam na nią jak na Max Payne 2 wink.gif

ja na tą gre i na Prince of Persia czekam najbardziej:D
Jak będzie crapem to do EA wyśle bombe icon_twisted.gif
MichAelis
Ogladajcie dzis Giga Games, bo bedzie NFS:U w wersji na PS2
dante2003
Szkoda, że ma być tylko około 20 fur sad.gif
Liquid(c)
Ale jeśli te 20 fur będzie dopieszczone na maxa to ja nie mam nic przeciwko temu żeby było ich "tylko" 20 smile.gif
jaszczoor
a wogóle te 20 fur będzie można bardzo różnie tuningować
jaszczoor
nowe zdjęcia: http://www.gameonly.net/
a to auto wdł. mnie wygląda oblędalnie:D

btw.co to za samochód??
fagg
nowe zdjęcia: http://www.gameonly.net/
a to auto wdł. mnie wygląda oblędalnie:D

btw.co to za samochód??

toyota supra...
swoja droga troche kapa ze tylko 20 samochodow...i mam nadzieje ze online bedzie mozna sie scigac tylko zmodernizowanymi pzez siebie wozkami...no..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.