Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed series
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
ash77
QUOTE(Krychuone @ 6 12 2005, 21:28) *

to o czym mowisz to milestones ale to juz niewazne, jest inna glupota tej gry, gram z bratem na 2 sejvy, on dostaje fury bosów po pokonaniu ich a ja nie :|

w sprawie losowania fury po wygraniu z gościem z listy
pokazuje sie 6 kart
3 karty to wyjścia z więzienia lub/i odzyskanie samochodu z policyjnego parkingu lub/i fura gościa z listy
czyli pod jedną z tych 3 kart jest ta fura

3 karty do unikalnego tunigu

losujesz 2 karty z 6
jak masz szczęście to masz furke
Krychuone
dzieki ash77 o to chodzilo icon_twisted.gif RAP!
Pavlus
QUOTE(Krychuone @ 7 12 2005, 21:04) *

dzieki ash77 o to chodzilo icon_twisted.gif RAP!

Wiec moj wspolczynnik szczescia wynosi 25% ;] To niewiele blush.gif Mam tez wrazenie, ze dorobienie sie wiekszej kasy, na nbowy auta i tuning jest o wiele zmudniejsze niz w poprzednich wersjach confused.gif
ash77
dalej o kartach i szczęściu w losowaniu

mamy 3 karty
pod którąś z nich jest samochód
losujes pierwszą jak jest to ok reszte losujesz jak chcesz, jak nie
bierzesz drugą z tej kategori jak jest auto ok jak nie ma to było auto pod trzecią
tak więc niefart nie zdobycia samochodu wynosi
z matematyki wychodzi że nie bedziesz miał samochodu ok30% (przy tej metodzie losowania kart)

jesli chodzi o kase to sądzę że kasa leży na ulicy (dosłownie i w przenośni) wykonujesz wszystkie zadania i kasy jak lodu (nie kupisz wszystkich samochodów ale napewno 3 sztuki dopieścisz (ja tak mam a załatwiłem dopiero gościa z miśkiem evo pozycja bodajże 10)
Krychuone
ja juz mam ponad 60% gry i woże sie wypasioną corvettą icon_twisted.gif wczesniej lancerem ale juz jest za slaby wink.gif
wygralem juz z 4 furki, raz mi nie trafilo na gallardo ale cóż smile.gif wybieranie ikon "?" zaczynam od środka, jak nie trafi fury to jeszcze wybór lewo/prawo cool.gif
a co do kasy to łatwo sie zdobywa, mam ponad 500tys $$$ i nie mam co z tym zrobic happy.gif
Grzehoo
QUOTE(Krychuone @ 10 12 2005, 01:36) *

ja juz mam ponad 60% gry i woże sie wypasioną corvettą icon_twisted.gif wczesniej lancerem ale juz jest za slaby wink.gif
wygralem juz z 4 furki, raz mi nie trafilo na gallardo ale cóż smile.gif wybieranie ikon "?" zaczynam od środka, jak nie trafi fury to jeszcze wybór lewo/prawo cool.gif
a co do kasy to łatwo sie zdobywa, mam ponad 500tys $$$ i nie mam co z tym zrobic happy.gif

Hehe, też mam Corvette, ponad 500k i 60%, tyle że zamiast Lancera posiadam RX-7 wink.gif
L0SER
Ja ja troche nie na temat;)
Musze przyznac, ze jestem BARDZO pozytywnie zaskoczony gra biggrin.gif
Mam do dyspozycji Punto S1600, Lancera, Impreze - prawie gra rajdowa biggrin.gif
Szkoda, ze na PS2 potrafi przycinac, albo spowalniac:(
Ale i tak warto pograc!!
Pavlus
QUOTE(ash77 @ 10 12 2005, 01:07) *

dalej o kartach i szczęściu w losowaniu

mamy 3 karty
pod którąś z nich jest samochód
losujes pierwszą jak jest to ok reszte losujesz jak chcesz, jak nie
bierzesz drugą z tej kategori jak jest auto ok jak nie ma to było auto pod trzecią
tak więc niefart nie zdobycia samochodu wynosi
z matematyki wychodzi że nie bedziesz miał samochodu ok30% (przy tej metodzie losowania kart)

jesli chodzi o kase to sądzę że kasa leży na ulicy (dosłownie i w przenośni) wykonujesz wszystkie zadania i kasy jak lodu (nie kupisz wszystkich samochodów ale napewno 3 sztuki dopieścisz (ja tak mam a załatwiłem dopiero gościa z miśkiem evo pozycja bodajże 10)

ta, prawdopodobienstwo bleeah ;]

No tak, wiadomo ze kaska lezy na ulicy. Ale bardzie rajcownie byloby gdyby furki i czesci mozna bylo kupowac za punkty, np dostajesz 2000 punktow za wyscig + pts za rozne bonusy podczas tego wyscigu, np. duza przewaga nad rywalami, predkosc na mecie itp. smile.gif

Zreszta ostatnio wpadlem w okropna rutyne... eventy, bounty, blacklist i tak w kolko. Zaczyna sie robic nudno.
ash77
zaczyna sie robić nudno
a czego sie spodziewałeś latania samolotem, symulatora koparki między wyścigami

to nfs więc sie jeździ i jeździ

a z tymi punktami to by była kołomyja, bo nieraz przegrywasz lub wygrywasz przez przypadek bo ci przy prędkośc 220km/h wyskoczy auto na skrzyżowaniu
Pavlus
Nie latania sie nie spodziewalem ;]

Ale nadal sadze ze punkty bylyby lepsze, w kazdym razie jest kasa i trudno ;] nie zmienie tego ;p
Gawlick
Ja mam pytanie z troche innej beczki. Czy jest polska wersja Black Edition?
Krychuone
no to ja chyba jako pierwszy moge pochwalic sie iż udało mi sie ukonczyc tryb kariery na 100% wczoraj o godzinie 17 icon_twisted.gif
teraz robie challenges, jest ich chyba 69 a wiec troche to przedluza obcowanie z tym tytułem cool.gif
nie chce wam zdradzac szczegółów ale końcówka troche mnie zadziwila, Mia okazala sie kims innym niz mozna sie bylo spodziewac ale jednak jednak nie byla taka zla, zresztą sami sie przekonacie wink.gif
Iitem
ile jest samochodów ????
Thompson
Czy w wersji na PS2 da się grać we dwie osoby na jednej konsoli?
Krychuone
pewnie da sie grac, ale na 2 memorki wink.gif
Thompson
Ja jakoś nie mam daru rozumowania wszelkich ironii i sarkazmu i nie wiem za bardzo o co Ci chodziło wink.gif
KILL
Oczywiscie ze sie da grac na podzielonym ekranie w 2 osoby , wlaczasz tylko tyb splite screen i grasz z kumplem , ale niestety gra wyglada wtedy fatalnie tak jakby ktos wylal wiadro z pastelowa farba :| , koszmar ...
Krychuone
myslalem ze chodzi Ci o granie na 2 save'y wink.gif
mario-x
NFS:MW jest tragiczna , szczególnie na PS2
Krychuone
to ty chyba w tragiczne gry nie grałes biggrin.gif
Cerb
W N4S : U2 gralem bo byla naprawde niezla, klimat Street Racingu, muza, fury. Teraz gram w N4S : MW na piecu i gra jest jeszcze lepsza ! Fury masakra, muza tez, nie nudzi sie tak jak Underground 2, no i pozostaje jeszcze grafa. Grafa jest zwyczajnie powalajaca, lakiery kamaleony (nie wiadomo ktory wybrac bo kazdy masakruje), efekty pogodowe, oswietlenie, to wszystko masakruje galki oczne. Nie wiem jak gra wyglada na konsolach ale na dobrym piecu kasuje wszystko co widzialem do tej pory. Teraz juz rozumiem ten poscig za wysoka rodzialka na konsolach.

Prowadzenie aut idealnie trafia w moj gust, bryczki wpadaja w ladne poslizgi, efekt nitro wciska w fotel, fakt ze to czysty arcade ale zrobiony naprawde porzadnie. Poscigi policyjne tez daja rade, pozniej juz troche mecza jak chcesz pojezdzic furka ktora juz troche nabroiles icon_twisted.gif .

gre oceniam na 8/10 a nawet 9/10 za te fury
mario-x
Gra jest wtórna do bólu.Identyczne prowadzenie samochodu jak w poprzednich częsciach.

Chodzi mi o płynność jazdy.Jest tragiczna.Na dobrym kompie albo xboxie360 jest rewelacja , ale to ta sama gra. Można pstryknąć ale bez podniecenia.
Krychuone
zgadzam sie z tym co napisal Cerb, masz racje ziom! zresztą wg. wielu graczy MW został grą roku 2005 excl.gif i nie ma co dyskutowac, model jazdy jest o wiele lepszy niz w serii U, trasy bdb, wkoncu czuc ten klimat co w N4S:HS/RC
co do lakierów kameleonów to jest jeszcze dobry patent ktory ja sam czasami stosuje w ciemnych kolorystykach, montuje carbon fiber albo jak to sie nazywalo (vinyl) i wtedy fura staje sie ciemniejsza, bdb. efekt w niebieskim i bordowo-czerwonym
wujek_dobra_rada
wlasnie skonczylem mini sesje z ta gra....

koorwa jestem zly, niewyspany, zmeczony i na dodatek kolejny nid for spid musial mnie dobic.....
odgrzewany kotlet...na dodatek kotlet z przypalona panierka....nie ma klimatu high stakes gdzie poginalo sie " red bi em dabliu em fajw". ta seria juz dawno umarla..po padaczkowatym undg2 EA wypuscilo jeszcze wiekszy gniot...

o boze....panie moj jednyny...w ciagu 5 minut moje galki oczne zostaly zmasakrowane w obrzydliwy i niecny sposob. zdecdoanie lepiej to wygladalo w undg1 gdzie noc maskowala
oblesne texturki. widac panowie jeszcze nie w pelni opanowali sztuke poslugiwanai sie blurem... przy predkosci ok 100kmh wszystko sie rozmywa, framerate tnie (a wlasciwie rznie jak dziki rzeznik gustaw) caloksztalt wyglada jakby kto sie zrzygal na kolorowy recznik
muzyka?bez komentarza....sa gusta, gusciki,mtv

caly ten most wanted to kolejny "hicior" spod znaku naklepek i wiejskiego tunningu. produkt wzorowany na amerykanskim brugerze za dolara i dziewietnascie centow: breja ociekajaca tluszczem zapakowana w ladny papierek;/
Cerb
QUOTE(wujek_dobra_rada @ 16 01 2006, 21:25) *
muzyka?bez komentarza....sa gusta, gusciki,mtv

Watpie czy Diselboy'a, Status, Evol Intent uslyszysz gdzies w MTV, owszem moze Static X i hip hop leci ale wiekszosc kawalkow na tym kanale nie goscila nigdy. Muza moim zdaniem jest o wiele lepsza niz w N4S : U2 a i do klimatu gry pasuje idealnie. Zreszta nie wiem czego sie czepiasz, przeciez soundtrack oferuje tyle gatunkow ze kazdy znajdzie cos dla siebie, a i playliste mozna sobie ustawic.
QUOTE(wujek_dobra_rada @ 16 01 2006, 21:25) *
caly ten most wanted to kolejny "hicior" spod znaku naklepek i wiejskiego tunningu. produkt wzorowany na amerykanskim brugerze za dolara i dziewietnascie centow: breja ociekajaca tluszczem zapakowana w ladny papierek;/

Nie rozumiem tez czepiania sie wygladu samochodow, przeciez to typowi przedstawiciele amerkanskiej szkoly tunnigu. Moze nie wszystkim taki styl pasowac ale masz szczescie ze nie wzorowali sie na francuskim rynku bo tam to jest dopiero tandeta. Zarzucany tez czesto klimat "dresiarstwa" wykreowal film "Szybcy i wsciekli" i to do nich powinny byc wonty, to nie wina EA ze film ogladalo ze stojacymi pytami 90% meskiej populacji.

Zreszta mi filmiki bardzo sie podobaja, po prostu az chce sie skopac dupe Razorowi (genialnie zagrany) laseczki tez na wysokim poziomie. Czego tu wiecej chciec ? Idealna gra na odsteresowanie i jako odskocznia od powazniejszych wyscigow.
daxrider
Wy tu wszyscy jaracie się grafą, kameleonami, rpg-owatym trybem kariery, ale k***a ja się pytam:
gdzie się podziały replaye? Na replay'u widzę swoją technikę jazdy - gdyby Gran Turismo nie posiadało replay'ów zapewne nie miałoby tylu fanów. Oceniam grę 4/10.
Krychuone
replaye sa zbedne w NFS'ach, jak ty chcesz podziwiac technike jazdy po replayach to szkoda slow laugh.gif powinienes wyczuc fure a nie ogladac powtorki, pozatym jaka technika w NFS'ach huh.gif wystarczy gnac i ciac gdzie sie da, co do GT to zapewniam ze replaye nie mialy znaczenia na sukces calej serii icon_twisted.gif
Gasei
Słyszę wiele niepochlebnych opinii o tej grze...hmm...a myślicie że dla kogoś dla kogo bedzie to 1 gra z serii need for speed (no moze nie dokonca pierwsza ale w zdnego underground nie grałem)bedzie todobry zakup??
daxrider
Słyszę wiele niepochlebnych opinii o tej grze...hmm...a myślicie że dla kogoś dla kogo bedzie to 1 gra z serii need for speed (no moze nie dokonca pierwsza ale w zdnego underground nie grałem)bedzie todobry zakup??
Jeśli już chcesz kupić NFS'a,to radzę Underground 2.Most Wanted jest syfna i praktycznie nie ma ingerencji w tuning.Jest kilka spojlerów,parę wersji nadwozia na samochód i skubańce z EA wywalili większośc japońskich ścigaczy.Gwożdziem do trumny-brak replay'ow.A tak w ogóle to rządzą GT4 i Forza na Xklocka którego mam.
replaye sa zbedne w NFS'ach, jak ty chcesz podziwiac technike jazdy po replayach to szkoda slow powinienes wyczuc fure a nie ogladac powtorki, pozatym jaka technika w NFS'ach wystarczy gnac i ciac gdzie sie da, co do GT to zapewniam ze replaye nie mialy znaczenia na sukces calej serii
Przerabiam sobie furę,daję super kolorek,alufele,spojler i do jasnej chcę zobaczyć jak to wygląda w interakcji z otoczeniem,a nie oglądać bez przerwy samochód od ''zadka''.Większośc prawdziwych fanów serii GT przyzna mi rację że jeżdzi się najczęściej dla replaya,gdyż bez tego po przejściu wszystkich wyścigów gra zaczyna się nudzić,a replay przedłuża ją praktycznie w nieskończonośc.Sam do dzisiaj lubię szarpnąć w GT2 na PSone,bo PS2 pchnąłem kosztem Xclocka
Norbias
Gdy pierwszy raz załączyłem grac w NFS most wanted to miałem dziwne odczucie ... NIebyło w nim m.in spinerów i innych bajerów upiększających nasze autko jak w Undergroundzie 2. Do dzis nieumiem zapomnieć mojejego Peugota 106 z undergrouna 2 który jeżdził ok 300 km/h a w nowym NFS odrazu szybkie wozy i troche to nudne ... NIestety grafika jest masakryczna ... szkoda lecz sam patent z policją mi do gustu nieprzypadł smile.gif
Gasei
Mhm...raczej wezme GT4 smile.gif
Krychuone
co do tuningu wizualnego to faktycznie NFS:U2 wymiata kazdą grą, pamietam ze zrobilem przepiekną supre i wiele innych fur, a w MW supra nie moze wygladac choc w polowie tak bajerancko jak w U, ale na co komu wizualia rolleyes.gif MW to najlepszy NFS na PC, na PS2 mozliwe ze najlepsze jest U1 wink.gif
Gasei co do GT4 to sie nawet nie zastanawiaj, to najlepszy wybór icon_twisted.gif
boros_24
tak jest polska wersja black edytion bo sam widzalem posiadam ps2 szczerze mowiac troche rozczarowal mnie nowy nfs pod wzgledem graficznym mozna sie w niego wkrecic i jest naprawde swietny dziwi mnie to ze zarowno nfs jak i burnot revenge pochodzi od tej samej firmy a niestety przepasc graficzna miedzy nim przynajmniej w wersji na ps2 jak dla mnie jest ogromna porownujac jakosc detali oraz ogolnie wrazenia audio wizualne to nfs wypada slabiutko pamietam ze po pierwszym wlaczeniu nowego nfs przezylem szok ze to tak wyglada jednak z czasem gdy w to gralem doszedlem do wniosku ze nie licza sie roznice lecz sama przyjemnosc z grania jednak nie ulega watpliwosc ze skopali tego nfs w porownaniu do burnota mimo tego gra jest fantastyczna bo jezeli chodzi o miod plynacy z gry to nie mam zadnych zastrzezen gdyby nie ta grafika gra nie miala by rownych pozdrawiam wszystkich siemka
L0SER
Popykalem sporo w gre, nawet sie wciagnalem, tworzac imitacje rajdowego Punto Super 1600, ale po przesiadce z Toca 3 gra mnie znieszmaczyla - predkosc animacji, lagi, tekstury, a nawet reakcja na molestowanie pada - niestety, nie ta liga...
Norbias
HEHE w Most wanted jeżdziłem Fiatem punto które wyciągało 320 km/h hehe jezeli chodzi o auta które mu się równały to był dopiero Porsche i chyba Lamborgini Murcielago czy gajardo niewiem jakoś tak ( wiem ze brakowało ok 1 kereseczki to wszystkiego na MAX. i jeszcze podkreciłem nitro dzieki temu wylatywało dużo nitro szybko , ale dając pożądnego kopa bo ok jadąc 180 km/h i dajac 1/2 nitro już jechałem ok 250-260 km/h możliwości super lecz grafa ... happy.gif mizerne hehe
Emet
Eh, ja nie wiem czy tylko mi się takie rzeczy przydażały, ale jest to strasznie irytujące (było bo już ukończyłem grę smile.gif ). Chodzi o to, że jak ścigamy się z psami (w Mile Stones) bywają sytuacje, że nagle wszyscy znikną (w sensie takim, ze jakby pały same się gubią), a ja mogę jeździć tak do końca (aż pasek na dole zleci) i nikt (ani cywile, ani policja) się nie pojawi i jak mam np. już zadania wykonane prawie do końca (np. zostało mi jeszcze ominąć jedną blokadę itp.) wszystko szlag trafia. To było tak wku***ające, że... żeby nie zrobić krzywdy konsoli musiałem wyłączyć NFS'a mad.gif
Krychuone
w trybie challenges jest zadanie by "bawić" się z policją przez 30 minut icon_twisted.gif mając do dyspozycji lambo gallardo chyba, trzeba uważać na pałarzy bo łatwo ich pogubić ehh, 30 minut jazdy po przelotówkach a na końcu pursuitbreaker w mieście, by zaliczyc to zadanie trzeba użyc 'kryjówki'! Za pierwszym razem poprostu ich zgubilem 'pursuit breakereem' i zaczekalem gdzies na poboczu az kreska calkowicie znikła - i CH*J zadanie nie zaliczone, 30 min. jazdy poszłe sie ... za drugim razem juz skorzystalem z kryjówki ehh wink.gif
kazio
WIecie, mam 89%, pisało, że odblokowałem bryki , ale nie wiem, gdzie są.

Gra jest średniawa jak dla mnie. Trochce zestarzał się ten tytuł.
ako
Ja wlasnie zaliczylem calego NFS:MW (Black, PS2) na 100% wiec w skrocie i ja doloze swoje 3 grosze biggrin.gif

Po pierwsze, ta nieszczesna grafika. Ostatnio takie pomyje widzialem w... chyba w Virtual Karting 2 na Amige 500 biggrin.gif Ale powaznie... fury wygladaja jeszcze w miare, mozna przelknac, ale otoczenie, rozdzialka i tekstury to jest porazka. No i ten motion blur, WTF?

Co dalej... przekombinowana fizyka i nieziemskie akcje (ten helikopter policyjny nurkujacy pomiedzy wiezowce i szorujacy ogonem po asfalcie to juz szczyt), masa bugow (zwlaszcza jak chcesz pokonac policyjna blokade - raz przejedziesz, innym razem sie zatrzymasz, jeczcze innym auto wystrzeli w powietrze jak rakieta startu poziomego wink.gif). Model jazdy moze byc, arcade, mi sie podoba. Natomiast AI gliniarzy i gosci z czarenj listy to smiech na sali. Goscie laduja sie na byle barierki, odwalaja jakies dziwne akcje. Z policja to juz wogole cyrki - sami sie rozwalaja, gubia jak przycisniesz pedal gazu do dechy, i ogolnie nie moga sie pozbierac (na heat level 5/6 jest lepiej, no ale tez bez rewelacji). Dodatkowo wkurzaja nagle pojawiajace sie blokady.

W karierze ponadto zbyt szybko wkrada sie nuda - wyscig, bounty, rival, wyscig, bounty, wyscig, rival... A i mozliwoci upiekszania wozow nie zachwycaja zeby mozna sie tym zajac. Znikoma w porownaniu do U2 ilosc czesci, malo mozliwosci. Lipa. Challenges to po prostu naciagacz czasu gry. A nagrody za ukonczenie gry... ja wiem jak to nazwac... marne? Nie warte zachodu? Przynajmniej wg. mnie.

Jeszcze wstawki filmowe... pomysl ok, ale wiekszosc aktorow ktorzy tam wystepuja prezentuja tak czysta amatorke ze az zal ogladac. Razor to taki sztuczny kozak, Mia bez wyrazu, reszta ziomkow to smiech na sali. Tylko komisarz Cross WYMIATA! Yeah.

Mimo wszystko w MW bawilem sie calkiem dobrze, wciagnelo mnie na tyle zeby zrobic 100%. Gierka ma cos w sobie, jakis przeblysk powera. Za to klimat NFS'a uciekl zupelnie. Szkoda.

Ocena: 7/10.

QUOTE(kazio @ 24 02 2006, 12:41) *

WIecie, mam 89%, pisało, że odblokowałem bryki , ale nie wiem, gdzie są.

Gra jest średniawa jak dla mnie. Trochce zestarzał się ten tytuł.

Mozesz sobie bonusowymi brykami pojezdzic w Quick Race. Podczas wyboru bryki w tym trybie uzywaj "up" i "down" na krzyzaku, wtedy zmieniasz kategorie wozow (My Cars, Career, Bonus Cars, Stock Cars)
ATG
Hmm, ciekawe czy bedzie to kolejny szajs

Gierka wyjdzie na: PS2, PS3, X, X360, Wii, PC

Trailer:
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/...anyonteaser.wmv

Grafika troche cienka, modele pojazdów.

screen:
http://www.nfsc.info/nfscarbon.jpg

Więcej znajdziecie w necie.
*:::PLACHU:::*
Nie wiem co wy o tym myslicie ale jak na mnie to strasznie bieda wieje z tego screna...
Ja tam widze strasznie biedna texturke siatki nad rurami wydechowymi w Lamborghini, po nowym nfs spodziewam sie o wiele wiecej confused.gif zobaczymy co z tego bedzie confused.gif
Emet
Nie przeżywaj tongue.gif

Ps. Temet jest już w forum PS2 i PS3...
nWo
Na screnie widze od lewej Cude, Evo i bejbi Lambo na filmiku tylko Evo i chyba Cuda.

Tytuł Carbon moze oznaczac odejscie od serii underground ale foto na to nie wskazuje. Carbon to specyficzne tworzywo (włókno węglowe) z ktorego zrobione są karoserie Super Sportowych Furek.
Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT3, Paggani Zonda, McLaren Mercedes SLR - to zdradza jakie furki powinny być na starcie dostępne.

Sama koncepcja gry przedstawiona na filmiku zalatuje, Initial D, mega drifft uphill i downhill.

Ahh gdzie ten stary poczciwy NFS:Hot Pursuit i High Stakes - te wersje z PSX'a wub.gif
SturmBlackHole
Na PS3 byłoby nawet fajnie, ale jak dla mnie nowy NFS to niezbędna (jeśli ta gra naprawdę będzie tego warta) wymiana sprzętu, bo MOST WANTED ledwo mi uszedł. confused.gif
Szabla8
Ja od siebie dodam pare screenow biggrin.gif

il capitano
Czekam - bo lubię serię i dażę sporym sentymentem. Zagrywałem się w każdą część. Mam tylko nadzieję, że będzie to lepsza odsłona N4S bo Most Wanted mimo, iż efektowny to nie przyciągnął mnie na tyle niźli edycje Underground.
Szabla8
Ja wlasnie mecze NFS:U2 biggrin.gif
w NFS:MW juz gralem i chociaz grafa jest lepsza to ogolnie fajniesze jest undeground smile.gif
Emet
Lista części aut: http://media.ps3.ign.com/media/826/826965/imgs_1.html - Screeny z PS3/X360.

Fajne autka są. Pocieszne to troche. Przede wszystkim moje ukochane Audi LM Quattro wub.gif
yuzumi
Dla mnie NFS Carbon mogłoby być poprawionym MW tj dodane replaye,tryb driftowania,japońskie autka z U2 i bardziej złożony tuning smile.gif
condom
kolejny suchar :f
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.