Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed series
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
maciekk
No wlasnie.Ja do PC niejestem przekonany bo na kompie latwo cos "polepszyc" w grze.
I czemu twierdzisz ze lamy?Ze niby na kompie sie gra lepiej albo poziom jest wiekszy?

Jak byscie mogli podac linki do filmikow z czolowki to bym byl wdzieczny smile.gif
PiotrB
QUOTE(maciekk)
Ja do PC niejestem przekonany bo na kompie latwo cos "polepszyc" w grze.

Właśnie. Na Hall of Fame (Codemasters) w grze TOCA Race Driver 3 użytkownicy grający na PC mogą używać modów dzięki którym np. można mieć DTM takie czasy jak Formułą 1. Nie twierdzę, że wszyscy gracze grający na PC to cziterzy, ale możliwość oszustwa jest.

QUOTE(maciekk)
I czemu twierdzisz ze lamy?Ze niby na kompie sie gra lepiej albo poziom jest wiekszy?

Przypadek, że najlepsi są na PC (tzn. wybrali wersję na PC) czy mają większe możliwości na PC?

QUOTE(Arek_)
A co do tych mistrzów, to nie mówię, że Bibiking jesteś kiepski, nawet nie wiem jak dobry jesteś, ale dla polskiej czołówki kultowy jest NFSU i tam są najbardziej chore czasy-wykręć coś w NFSU1 (najlepiej Atlantica lub National). Ja w każdym razie nie mam z nimi szans, no chyba że pojawi się jak w Burnoucie spory ruch uliczny.

Chore czasy? Według mnie każdy czas da się pobić. Wciąż się zastanawiam czy każdy gdyby odpowiednio potrenował byłby tak samo dobry w daną grę. Bo na razie bardziej zgadzam się z wersją większy - mniejszy talent.
Arek_
Żartuję, że to lamy. Po prostu na PC gra się "zawodowo", bo co roku są MŚ na WCG, jak też graczy PC jest o wiele więcej w NFS. Ponadto dodam, że wersje się potrafią różnić i NFSU na PS2 było dużo trudniejsze (bo samochody mniej stabilne, no i moje rekordy są z PC).
QUOTE(PiotrB @ 6 01 2007, 20:20) *
Chore czasy? Według mnie każdy czas da się pobić. Wciąż się zastanawiam czy każdy gdyby odpowiednio potrenował byłby tak samo dobry w daną grę. Bo na razie bardziej zgadzam się z wersją większy - mniejszy talent.

Pewnie, że talent, że tylko przypomnę turniej retro w GT gdzie 90% graczy nie zrobiło czasów na "brąz" mając na to aż 2 godz (podczas gdy każdy z czołówki GT-nawet nigdy nie grając w GT, np.10lat temu zrobi złoto). Dodam, że Robert Kubica wygrał Mistrzostwa Polski w Colina4 (niewątpliwie-nie grając po 4-5h/dobę jak inni).

A co do chorych czasów w NFS to najlepiej spróbuj pobić coś w NFS:MW.
Światowa Elita grała na WCG Lotusem Elise i ich wyniki/rekordy no NOS, no junkman (do obejrzenia na stronie klanu USRR) to:
Bay Bridge 1.08.81
Diamond 1.32.33
Dunwich Bay 1.13.64
East Park 1.28.45
Heritage H 1.10.49
PiotrB
QUOTE(Arek_)
Pewnie, że talent, że tylko przypomnę turniej retro w GT gdzie 90% graczy nie zrobiło czasów na "brąz" mając na to aż 2 godz (podczas gdy każdy z czołówki GT-nawet nigdy nie grając w GT, np.10lat temu zrobi złoto). Dodam, że Robert Kubica wygrał Mistrzostwa Polski w Colina4 (niewątpliwie-nie grając po 4-5h/dobę jak inni).

Z tym turniejem retro GT1 to mówisz serio? Aż 90%? Sprawdzałem wyniki tegoż turnieju i widzę, że czołowa trójka była bardzo dobra, a potem długo długo nic i następny gracz.

Przypadek Roberta Kubicy potwierdza, że aby być mistrzem nie trzeba grać kilka godzin dziennie, a wystarczy mieć talent i go odpowiednio wykorzystać.
BIBIKING
33.141? No to ladnie, BMW co najwyzej zejde troszke ponizej 35 sek. i nic wiecej nie wykombinuje:( chyba bede musial wziasc i ustawic Corvette ona chyba niema konkurencji... na krotkich malo kretych trasach
MatMax
A ja mam pytanie odnosnie NSF:U2 i netu - podłączam się wszystko jest OK, wchodze do lobby a tam na dole pisze że graczy np koło 20 , games created (czy jak to tam pisze) np 7 a na liście nie ma żadnej... odświerzanie też nie pomaga... raz udało mi sie tylko zagrac... no ja rozumiem jakby nikt w to nie grał na ale kilku jest, no i pisze ze created jest kilka gier... to gdzie one ?
maciekk
Mam takie pytanko.Czy przeszedl ktos w serii prob "przepychanke" z policja w ktorej trzeba zniczczyc 30 radiowozow i uciec.Oczywiscie chodzi mi o Gold.Jezdzi sie Chevroletem Chevelle SS. Probowalem juz chyba z 50 razy i nie moge tego przejechac huh.gif
BIBIKING
Ukonczylem to 3 razy ( po jednym razie na kazdy login) zasada jest prosta musisz uzywac "przeszkadzajek" i ciezarowek;) jak dobrze pamietam sa tam do rozjeebania najslabsze radiowozy wiec wystarczy je uderzyc i juz po nich jak natrafisz na blokade zniszcz ja cala ( uderzasz w jeden, nawrot i kolejny pamietaj zeby nie odjezdzac zbyt daleko bo blokada zniknie). I to tyle ile moge pomóc natomiast mnie nurtuje inne pytanie w jaki sposob mozna osiagnac erii prob, proba predkosci( bronze) wynik ponad 1300 km/h ohmy.gif? Biore rowniez pod uwage to ze wynik jest zwyklym klamstwem jest to jedyna proba ( nieliczac driftow) na ktorej niewiem OCB z tak wysokim wynikiem;p
Pablo el
QUOTE(BIBIKING @ 18 01 2007, 12:33) *
natomiast mnie nurtuje inne pytanie w jaki sposob mozna osiagnac erii prob, proba predkosci( bronze) wynik ponad 1300 km/h ohmy.gif? Biore rowniez pod uwage to ze wynik jest zwyklym klamstwem jest to jedyna proba ( nieliczac driftow) na ktorej niewiem OCB z tak wysokim wynikiem;p

juz Ci odpowiadam - to wlasnie sa hacki na infinte nos oraz speed hack w akcji. Thanks EA excl.gif
BIBIKING
A moglbys opisac w jaki to sposob dziala? oto link do tego rekordu

http://cyberscore.net/chart-30399.php
Pablo el
Dziala to tak ze odpalasz sobie trainer (maly programik) w ktorym ustawiasz hacki np infnite nos. Potem odpalasz gre i masz infinte nos grze - online i offline.

Wyniki ktore podales wyzej nie sa nienormalne - pamietaj ze to suma kilku predkosci (speed trap w koncu) ale takie predkosci chwilowe sa jak najbardziej osiagalne na hackach.
BIBIKING
Dla mnie akurat ten rekord jest "nienormalny" moj najwiekszy wynik to ponad 2800 km/h Corvetta z Nos-em i pomocnikiem ( http://cyberscore.net/chart-30307.php ) przydatny taki programik przydal by mi sie do poprawienia 2 rekordow na cyberscore.net wtedy bym mial pelen komplet ( wszystkie trasy, sprinty, proby predkosci, canyony i checkpointy;))
Pablo el
Jak beda mieli ghosta z przejazdu to sie skleja ze cos nie halo.

Ja nie podam Ci gdzie to lezy w sieci bo sie brzydze takimi chłytami... wiec zostaje pan googiel wink.gif
maciekk
QUOTE(BIBIKING @ 18 01 2007, 18:33) *

Ukonczylem to 3 razy ( po jednym razie na kazdy login) zasada jest prosta musisz uzywac "przeszkadzajek" i ciezarowek;) jak dobrze pamietam sa tam do rozjeebania najslabsze radiowozy wiec wystarczy je uderzyc i juz po nich jak natrafisz na blokade zniszcz ja cala ( uderzasz w jeden, nawrot i kolejny pamietaj zeby nie odjezdzac zbyt daleko bo blokada zniknie). I to tyle ile moge pomóc natomiast mnie nurtuje inne pytanie w jaki sposob mozna osiagnac erii prob, proba predkosci( bronze) wynik ponad 1300 km/h ohmy.gif? Biore rowniez pod uwage to ze wynik jest zwyklym klamstwem jest to jedyna proba ( nieliczac driftow) na ktorej niewiem OCB z tak wysokim wynikiem;p

Ze trzeba tego uzywac to wiem wink.gif ale tego nie moge przejechac tongue.gif Reszte juz mam zrobiona i to nawet bez wiekszych problemow.
BIBIKING
Jak dla mnie jedyne problemy w serii prob stanowila "zabawa" z policja reszta jest dziecinnie prosta...
Bala
witam
mam mały problem z nfs.undergroun2
-mam 98% ukończenia gry
-mam przejechane wszystkie z mapy świata
-i nie ma już wyścigu w którym mógłbym pojechać
co dalej ?
<chodzi o wersie na pc dodam >

hellp!!!!11
Pablo el
trzeba przejechac wszystkie quick race
Bala
QUOTE(Pablo el @ 22 01 2007, 23:06) *

trzeba przejechac wszystkie quick race

sprawdze ale z gory dzieki :*
kamillo1985
Witam czy w Carbonie jest możliwość swobodnej jazdy po mieście poza karierą? Chodzi mi oto czy po stworzeniu samochodu będę nim mógł swobodnie jeździć poza karierą
maciekk
Poza karierą nie.Tylko w jeździe dowolnej w karierze smile.gif
Ps.czy jest jakis sposob na kase?bo brakuje mi ok 400k tongue.gif
BIBIKING
Jest..... Jezeli to mozna nazwac sposobem jest jedno ALE potrzebujesz bardzo mocnego muscle car ( zalecam corvette). Wystarczy wygrywac wyscig w canyonie z czerwonym lancerem ( nazwy gostka niestety nie pamietam) z tego co sie orientuje trasa jaka bedzie przerabiac jest Journeyman's Bane. Musisz ustawic samochod pod przyspieszenie wyprzedzasz go na samym poczatku i... to juz koniec jezeli dobrze wejdziesz w najblizsze kilka zakretow:) wyscig trwa ponizej 20 sekund z tego co pamietam:)
maciekk
Hmm.No nie o takie cos mi calkiem chodziło tongue.gif Twoim sposobem musiał bym przejechac to 1.000.000 (milion) razy żeby zdobyć 500k kasy laugh.gif Wlaśnie w tym sęk bo za te wyścigi dostaje sie tylko 500. rolleyes.gif
michal51
Ostatnio grałem w Carbona na PS2 nawet niezły smile.gif Lubię serię NFS, ale uważam że powinna otrzymać tytuł "Najbardziej Wku*wiającej serii świata". Chodzi mi o niewidzialne ściany(jedziesz blisko bandy i nagle łup - stoisz), radiowozy o wadze 15 ton (czego byś nie zrobił nie zepchniesz...), masz już czystą drogę do ucieczki i wtedy "busted" (szczególnie HP2:]).
RaVeN86
Panowie jedno pyt. (plz nie śmiejcie sie mam kompa od tyg. smile.gif ) mianowicie jest mozliwosc pykania w Carbona na necie na piracie ? Ja mam takowy zalogowlaem sie na Lobby założylem konto ale nie moge sie połaczyc z serwem smile.gif WTF ?
Linek
Ok, oto dokładna instrukcja jak to zrobić:
1. Wchodzisz do katalogu z grą.
2. Klikasz na Uninstall.
3. Po skończeniu operacji wyciągasz z napędu płytę.
4. Bierzesz cyrkiel i rysujesz na niej szlaczki wzdłuż ścieżek.
5. Jeśli nie masz cyrkla możesz zastosować metodę płyta-kolano (dla zaawansowanych).
6. Bierzesz do ręki portfel.
7. Idziesz/jedziesz do sklepu i kupujesz NFS Carbon.

Powodzenia.
BIBIKING
Nie glupi pomysl,a jezeli ktos korzysta z obrazu plyty i wirtualnego napedu to co wtedy zrobic:O? ( i np. nieposiada nagrywajki co by mogl wypalic Carbona na plytke:) )
Pablo el
QUOTE(BIBIKING @ 7 02 2007, 12:46) *

Nie glupi pomysl,a jezeli ktos korzysta z obrazu plyty i wirtualnego napedu to co wtedy zrobic:O? ( i np. nieposiada nagrywajki co by mogl wypalic Carbona na plytke:) )

zawsze mozna wyjac talerze z HDD i przeprowadzic wyzej opisana operacje tongue.gif
RaVeN86
Spox :)good idea z tymi talerzami z Hdd smile.gif smile.gif
BIBIKING
A ja mam pytanko z innej beczki prawie ze nie na temat;p
Co trzeba zrobic zeby scigac sie w Quick Race na trasach Tollbooth ( checkpointy?) w grze pt. Need for Speed : Most Wanted? ukonczyc serie challenge?
Pablo el
Kontynuacja rozmowy z topku PS3 (strona 88 wink.gif) o tym jaki to carbon najgorszy w historii jest itp:

QUOTE(rad @ 14 02 2007, 19:53) *

Taa znakomity. Najlepsze, ze wszystkie samochody opisywaly 3 cechy: akceleracja, speed i hamowanie, a roznice w jezdzeniu kazdym polegaly na wygladzie nadwozia i ogdlosie silnika. I pomyslec ze przechodzilem cala gre tylko po to, aby sprawdzic jak sie jezdzi Evo i Skylinem z AWD...Gdybyl wydal na te gre 250zl, chyba bym sie pochlastal.

roznice w prowadzeniu aut sa ZNACZNE i wcale nie ograniczaja sie do acc, speed i brake.
Porownaj sobie Evo vs Skyline - niby 4x4, podobne osiagi ale evo jest zupelnie inne niz skyline.
To samo - Viper vs Corvette. Dwa zupelnie inne auta.

Czy mam wymieniac dalej? smile.gif

Powtarzam jeszcze raz - w Carbonie sam model jazdy jest bardzo dobry natomiast cala "reszta" (lacznie ze zbalansowaniem autek a raczej jego braku) ssie ostro pale. Klimat moze wam nie odpowiadac ale dla mnie Canyon to wizytowka nowego NFS, nadzieja na przyszlosc.

Jezeli szukacie NFSa w starym stylu - Test Drive Unlimited. Bo stary NFS juz nie wroci. Wiecie dlaczego Carbon zostal wydany tak tragicznie? Zeby zdarzyc na premiere filmy Tokyo Drift na DVD w USA. No comment...

QUOTE(rad @ 15 02 2007, 11:15) *

Most Wanted wcale.

MW najblizej jest do starego klimatu. Obadaj screeeny. Kompletna porazka to model jazdy i to zabilo te gre.
Amatorek
Ja generalnie nie przepadam za arcade i do czasu Carbona trzymałem się od tej serii z daleka.
Dla rozlużnienia nabyłem sobie NFS Carbon na 360 w przekonaniu, że pewnie znów kolejna gra na wymianę bedzie. Nie spodziewałem się zatem wiele po tym jak wcześniej pomykałem przez 2 godziny (na wiecej szkoda czasu) w Most Wanted.

Ale to co zobaczyłem i usłyszałem wcale mnie nie rozczarowało. Wrecz odwrotnie. To co mnie zawsze bolało w Underground na Playstation 2 to "szklana" grafika, małe i sztucznie połyskliwe auta..... no i po co ten tuning, skoro nie wiele było widać w akcji. Te rozmycia przy wiekszym speedzie..... beee. Dla porównania taki Juised był o niebo ładniejszy.

W Carbon grafika jest....hmmm... widowiskowa i "szpanerska" ale nie do przesady. Na zwykłym TV 100Hz wyglada pięknie, odgłosy silnika w 5.1 to mistrzostwo a scenki w przerwach są bardzo fachowe. Mam chyba tylko jedno ale: gdzie te powtórki! Kurde.... zawsze mi czegoś w tych seriach brakuje. Ale jesli nikt się nie nastawia na jakiś realizm, to nie powinien się zawieść, przynajmniej w wersji na X-360.
Piszecie tu o sterowaniu.... ja mam mieszane odczucia. Moim zdaniem najlepiej prowadziło się wozy w Underground 2. Ale teraz wyglada to dziwnie: przy widoku zza samochodu, wydaje się jakby....... powiedzmy..... jedno lub dwa koła w dziwny sposób nie obracały się odpowiednio (nie wiem jak to opisać: zatarte łożyska? laugh.gif ). Przy widoku z maski jakby wszystko wracalo do normy . A jesli chodzi o drift to trochę jakiś przekombinowany..... niby autko się ślizga, ale zaraz po skontrowaniu łapie przyczepność na momencik, aby znów dać slizg..... coś tu nie zazębiło wacko.gif .

Dobra, się rozpisałem.... ide pograć choćby dla samej grafy i niepowtarzalnego dzwięku..... biggrin.gif
Pablo el
QUOTE(Amatorek @ 15 02 2007, 13:27) *

Mam chyba tylko jedno ale: gdzie te powtórki! Kurde.... zawsze mi czegoś w tych seriach brakuje.

bo zawsze sa niedorobione w jakims stponiu - w koncu to EA tongue.gif
Pablo el
QUOTE(rad @ 15 02 2007, 14:47) *

Przejrzalem ten topic, jednak nie mam tyle czasu aby sie w niego zaglebiac, jest bardzo rozlegly. Ja tez co mialem, napisalem smile.gif Nurtuje mnie jeszcze tylko jedna sprawa: z tego co pamietam w UG w trakcie wyscigow byl ruch uliczny. Wroc. Zle porownanie. W UG2, gdzie bylo otwarte miasto, podczas wyscigow byl rowniez ruch uliczny, w Carbonie jest tylko podczas freeride...czy to ja mam jakas zwalona wersje?

Kolejna zwalona sprawa w Carbonie - w UG2 byl fajny freeride online ktorego wlasnie zabraklo censored2.gif censored2.gif censored2.gif EA censored2.gif censored2.gif censored2.gif

I jak napisal Mczaper ruch uliczny jest wink.gif
RaVeN86
No i Misie moje kochane kupilem ogrinał i pykam na necie .Masakra jak tam weszlem to poczułem sie jak w świątyni cheatów i tipsów (robionych u PlaYmna wink.gif) tam sie grać nie da ale dałem przełknołem łyzke dziekciu i zaczołem grać dołączyłem sie do jakiegos kolesia odpaliłem wyścig ..... lodaing....... i ruszyliśmy smile.gif był to Canion ja jechałem moim ukochanym Baby Lambo koles startował Evo ładny widoczek nawet ładnie spasowana furka smile.gif i po około 10 sek koles wypada ale nie o tym smile.gif wszedliśmy 2 raz dodalem go do Friendsow napisał mi rewanżyk mówi łokej moim polsh englisz biggrin.gif powiedzial chwila i chyba załączył jakiś syff smile.gif weszliśmy na trase 0 trafiku ja i on na sprinta dośc prosty nie kojarze nazwy smile.gif i po około 30 sek koles byl na mecia a mi trasa zajeła kolo 2 min :-/ Lambo szło jak marzenie dopuki jakoś dziwne opatrzenie losu kolesiowi w dupe nie zawiało i jechał 800 km na h biggrin.gif ale looz biggrin.gif Wydałem 100 na crap smile.gif Over And Out ( Pablo thx za ostrzeżenia )
G.Stylaz
Tylko 800kmh?? Corvetta przy odpowiednich ustawieniach wyciagaja 3,500kmh... niech zyje realistyka!!
TheDupa
Jak odblokować Koenigsegga i zonde w carbonie na gc ????
BQG
NfS ProStreet
Kto mi powie o co biega w tym Sector Shootout question.gif
Niby mam instrukcje po Polsku, ale w wyscigu, albo zdobywam 0 punktow, albo max 350, co nie zmienia faktu, ze jestem ostatni. confused.gif
Emet
Na PS3 jak się domyślam skoro nie ma języka PL w grze??
Tak czy inaczej...
Liczy się czas w poszczególnych sektorach trasy (oznaczone takimi kropajkami). Na górze ekranu masz wyświetlaną ilosc pkt jaką dostaniesz (ciągle maleje, aż do momentu dojechania do końca sektora). Wyzej masz też taki punkcik przesuwajacy się w prawo, ktory pokazuje ile ci jeszcze zostało czasu abyś zdążył pobić rekord tego co zrobił przed tobą najlepszy czas.
W skrócie: Musisz jak najszybciej przejechać poszczególne odcinki.
Jeszcze krócej: Jedź najszybciej jak potrafisz tongue.gif
BQG
Tak na PS3. Mogłem kupić MotoGP 07 na PS2 zamiast tego confused.gif
Ten Sector Shootout nie mogę przejść Pontiac'kiem GT (albo GTO). Tym rzęchem nie da się sterować, przy 40 km/h wypada z zakrętu. Po przejechaniu sektora ciągle wyskakuje "missed sector jakiśtam o 7, albo ileśtam punktów".
Jeszcze jedno pytanko:
Dlaczego Chevroleta Cobalta nie mogę użyć jako auta "grip", tylko jako Dragstera? Skoro "komputerowi" przeciwnicy mogą się ścigać na trasach grip (czyli na torze w kółko). Mam nadzieję, że nie zamotałem. wink.gif Aha no i skąd mam wiedzieć, czy np. Impreza, czy Skyline to auto grip, czy dragster, czy inne question.gif
Emet
A więc tak... polecam Nissana 350Z (lub jak się da już kupić to Nissana GT-R nowego (R35)).
Co do drugiego pytania: Każdym autem można jeździć w każdej kategorii za wyjątkiem samochodów z napędem 4x4, tymi nie da się driftować.
A czemu nie możesz Cobaltem startować w grip? Jeździsz nim w dragu a w tym NFS'ie jest tak, że każde auto jakie masz możesz wykorzystać do TYLKO JEDNEGO rodzaju konkurencji. Jeśli chcesz mieć go do gripu musisz wcisnąć kwadrat (w garażu jak masz "wybrane" to auto) i wybrać grip (ale rówa sie oczywiście z utratą możliwości jazdy nim w dragu). Musisz wtedy na nowo zakładać mu części i robić modyfikacje wizualne (za części które miałeś nie musisz juz płacić).
No cóż gram na PS2 a na PS3 podobno jest nieco inny model jazdy, ale do dragu polecam (tu pewnie zmiany są minimalnie, lub nie ma w ogóle) Nissana 240SX. Tani a po podrasowaniu można na 1/4 mili zejsć nawet nieco poniżej 8 sekund (przynajmnije na PS2 wink.gif). W drifcie jeżdżę BMW M3 E46, a na próbie prędkości (u ciebie pewnie speed challenge) Pontiaciem GTO (wygrałem go gdzieś tam).
BQG
Ponizej 8 sek. to schodze 350Z, ale doszedlem do miejsca w ktorym to juz jest za malo zeby wygrac. Stad moje pytania:
a) jakie jest najlepsze auto na Grip
b) j.w. na Drag i whellie
c) jakie samochody sa do wygrania
Narazie wygralem (albo i nie) nastepujace:
Golf GTI
350Z
G35
Skyline R34
Viper
M3
Pontiac GT
Supra
Chevrolet Cobalt
240SX (S13)
i to chyba wszystkie.
Emet
Skoro 8s na dragu to zaczyna być mało... to oznacza, że na PS2 jeżdzą nieco wolniej. Do tej pory chyba zeden przeciwnik nie osiągnał czasu mneijszego niz 8,5s. Zależy też w jakim statium kariery jestes. Ja mam niby coś koło 40%. Pokonałem mistrzynię dragu (przy pomocy 240sx) i dostałem Mustanga. Czasy minimalnie lepsze niż 240sx, Wheelie robię nim na ok 320-330m i to wystarcza spokojnie. Obecnie na Grip jeżdżę NISSANem GTR nowym i póki co wsytarcza.
Jeśli chodzi o samochody do wygrania to oprócz wymienionych (z tym "albo i nie" miałeś na myśli, że wybraleś jednego znich, tak?) są jeszcze auta tych "mistrzów" klas plus moze jeszcze jakaś parka, ale tego nie wiem jeszcze.
BQG
Jak gralem w sieci, to jakis francuz Supra wykrecil 6.44 sek. na 1/4 mili, inny Zonda 6.78 (mniej wiecej).
Nie wiem, czy zbierac kase na Zonde, czy moze mozna ja wygrac. Niestety na gamefaqs sa narazie pustki. confused.gif
t3xz
Przechodź turnieje w trybie kariery i spróbuj wyrwać Coina na darmowy zakup danej fury z Car Lot. Kiedy ukończysz 3 Showdown zyskasz dostęp do wszystkich fur dostępnych w grze i wtedy możesz go wykorzystać.
BQG
CYTAT(t3xz @ 9 12 2007, 16:00) *
Przechodź turnieje w trybie kariery i spróbuj wyrwać Coina na darmowy zakup danej fury z Car Lot. Kiedy ukończysz 3 Showdown zyskasz dostęp do wszystkich fur dostępnych w grze i wtedy możesz go wykorzystać.

Mam juz dostep do wszystkich fur.
A skad ten "Coin" question.gif
t3xz
CYTAT(BQG @ 9 12 2007, 19:19) *
CYTAT(t3xz @ 9 12 2007, 16:00) *

Mam juz dostep do wszystkich fur.
A skad ten "Coin" question.gif

Na koniec danego Race Day po wygraniu i zdominowaniu masz kilka możliwości wybrania sobie prezentu: od ulepszeń do fur, po coiny reperujące, przez dodatkową kasę, aż do darmowych fur zgarnianych w Car Lot.
O to właśnie biega. Jak na razie tylko 2 razy udało mi się zdobyć takiego Coina. Dużo należy od szczęścia. Po prostu trzeba grać, przechodzić... do skutku.
BQG
Chcialbym powiedziec, ze serwery zdechly. :[ Wszystkie. Koniec.
Aha... Jakby ktos chcial: NSX'a, Lexusa IS 350, Pontiaca Solscite (jakos tak), Audi RS4 sedan i nie kupowac ich na US PS Store, to niech da znac.
GMB
Czy ktoś może mi doradzić. Opłaca się brać NFS:Pro Street? Grywalne jest? Tryb Drift jest fajny? Demo nawet mi się podobało jak na arcade bo czasem lubię oderwać się od symulatorów i pobawić się jaką ścigalką nastawioną bardziej na fun niż na symulację.
rikardo85
jaki ten sector shootout jest przewalony.
Właśnie jestem w momencie kiedy pretenduję do tytułu mistrza gripu (gram ostatni race day przed spotkaniem z mistrzem).
Są tam dwa SS i jest wałek. Gram Zondą i nawet jak koleżka wjedzie w jakis sektor przede mną a wyjedzie za mną to i tak ma lepszy wynik. O co chodzi jakby? Miał ktoś taki przypadek. Gram na pc. Koleżka co tak przewala jeździ 911.
Pozdrawiam.
BQG
Ello ziom, szkoda ze PeCeciarz. Mieszkasz ode mnie +/- 13 km.
Sprawa jest prosta jak 3 metry sznurka w kieszeni wink.gif jak sie wie o co chodzi.
Trzeba ciac zakrety i jezdzic po trawie, tam gdzie sie da. biggrin.gif
Przeszedlem gireke na 100%. smile.gif
Drift jest fajny
Szybkosciowe wyscigi sa fajne
Drag tez jest fajny
Tuning niezly
Reszta chala
Jak stanieje do 120 PLN mozesz brac, albo teraz bo w sumie nie ma ciekawszych wyscigow. confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.