Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed series
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
rymek1987
NFS : Pro Street jest dobry!
Mam wersje na PS2 i nie ma co:)
ta gierka jest dobra.szkoda ze nie ma efektu zniszczen furki dry.gif
siema
Witam.Mam pytanie- w grze Need for speed most wantes pojawia się komunikat/juz dwukrotnie musiałem zaczynać od nowa i dzisiaj to samo-błąd wczytywania.Dane zapisu gry na memory card znajdujace się w gniezdzie /memory card 1/są prawdopodobnie uszkodzone-o co tu chodzi?
BQG
CYTAT(rymek1987 @ 8 01 2008, 14:52) *
Mam wersje na PS2 i nie ma co:)
ta gierka jest dobra.szkoda ze nie ma efektu zniszczen furki dry.gif

Na PS3 niszczą się fury. rolleyes.gif

Zauważyłem, że jak ktoś ma jakiś samochód bonusowy (czytaj z PS Store na przykład), to może go przesłać komuś znajomemu za pomocą SHARE Car po wciśnięciu R3. Wystararczy, że 1 osoba zakupi ze sklepu, albo ładnie się poprosi jakiegoś jankesa. wink.gif
boski_karol
Ale działa na wersji gry PAL? Bo kupiłem z US Store jedno autko na próbę i nie mogę go nigdzie znaleźć a koleżka ma wersje US i to auto normalnie wykrywa jego gra... Może coś robię nie tak... huh.gif
Cr3aTiVe
Witam mam pytanie mianowicie jak podczas dragu mogę stanąć na tylnich kołach? Mam Pontiaca GTO Silnik i całą reszte zakupiłem na poziomie 3 i 1/4 mili robie w około 7.25 sekund co mam zrobić ??
boski_karol
CYTAT(Cr3aTiVe @ 15 04 2008, 17:42) *
Witam mam pytanie mianowicie jak podczas dragu mogę stanąć na tylnich kołach? Mam Pontiaca GTO Silnik i całą reszte zakupiłem na poziomie 3 i 1/4 mili robie w około 7.25 sekund co mam zrobić ??

Spróbuj ustawić tylne zawieszenie na miękkie a przód na twardo. Powinno pomóc...
Cr3aTiVe
Niestety sad.gif Ktoś ma jakieś inne rady,wskazówki?
boski_karol
A przynajmniej podrywa ci na chwilę te przednie koła? Jak tak to wciśnij boosta jak masz koła uniesione. Poprzesówaj może suwaki w silniku na max'a i wtedy spróbuj?
rymek1987
A po pierwsze to ile masz koni w Pontiacu?Ja u siebie w Mazdzie Rx7 mam równo 700 koni to rwie mi maksymalnie przez 140 metrow na tylnich kółkach
boski_karol
CYTAT(rymek1987 @ 16 04 2008, 11:42) *
A po pierwsze to ile masz koni w Pontiacu?Ja u siebie w Mazdzie Rx7 mam równo 700 koni to rwie mi maksymalnie przez 140 metrow na tylnich kółkach

Nie tam żebym się chwalił, ale ja mam też tą mazdę(nie pamiętam mocy ale też coś w kole 700KM) i 410m przejeżdżam nią...
Cr3aTiVe spróbuj założyć jakiś duży spoiler i trochę nim posteruj...
BQG
Wer. PS3 PAL
Ja mam Zonde i Wheelie przejeżdżam na odcinku 400 m.
Jak ruszasz, to duś gaz, następnie wciskasz bieg 1, 2, 3, jak samochód zaczyna opadać to włączasz nitro, potem kolejne biegi i meta.
Nie sprawdzałem jak jest po Update, ale wcześniej to można było się cofnąć po woli i przejechać 1/4 mili na odcinku 1/4 mili jakieś 403-404m. Ale to już jest czitowanie. cool.gif
rymek1987
Uuups to ja nie mam skilla co do Draga:)hehe
boski_karol
CYTAT(BQG @ 16 04 2008, 12:58) *
Wer. PS3 PAL
Jak ruszasz, to duś gaz, następnie wciskasz bieg 1, 2, 3, jak samochód zaczyna opadać to włączasz nitro, potem kolejne biegi i meta.
Nie sprawdzałem jak jest po Update, ale wcześniej to można było się cofnąć po woli i przejechać 1/4 mili na odcinku 1/4 mili jakieś 403-404m. Ale to już jest czitowanie. cool.gif

Masz PAL'owego NFS'a i działają ci bonusowe furki ze sklepu US? To ja nie wiem co robie nie tak... Jak możesz to prześlij mi jakieś autko, bo to co ja ściągłem nie pokazuje mi się... confused.gif
BQG
CYTAT(boski_karol @ 16 04 2008, 17:10) *
CYTAT(BQG @ 16 04 2008, 12:58) *
Wer. PS3 PAL

Masz PAL'owego NFS'a i działają ci bonusowe furki ze sklepu US? To ja nie wiem co robie nie tak... Jak możesz to prześlij mi jakieś autko, bo to co ja ściągłem nie pokazuje mi się... confused.gif

Mam tylko porshe carrera GT. Ty tez mi coś wyślij.
boski_karol
Chętnie bym ci moje bugatti podesłał ale go nie widzę confused.gif
Cr3aTiVe
Koni prawie 900 w tym swoim GTO. Niestety po ustawieniu tylniego zawieszenia na miękkie nic nie idzie do góry. Spoiler mam ogromny. Tych koników to około 895
Mr. Blue
Info od WP

Mafia? Transporter? Czy my na pewno mówimy o NFS, czy to już Driver?

Przynajmiej nie będzie wydany po roku jak poprzednicy...
mcsis
Witam,

Niestety musze grac w NFS'a na kompie lecz udalo mi sie skolowac pada i odpowiednia przejsciowke. Problem polega na tym iz przyciski sa zle skonfigurowane, a chcialbym ustawic je tak na padzie konsolowym [wiem, glupi kaprys...] Jakby byl ktos tak mily zeby podac domyslna klawiszologie do NFS: MW na padzie to bylbym wdzieczny.

Pozdrawiam,
Kamil
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.