Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed series
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
jaszczoor
Ja myśle że ta gra będzie niezła ale wątpie żeby podniosła poprzeczke takim tytułom jak Burnout2 czy Midnight Club2.A może sie myle....
Piszcie tu newsy dotyczące tej gry jak i swoje opinie.Nara cool.gif

PS.Pod tym adresem można znaleźć pierwsze screeny:

http://uk.playstation.com/news/newsStory.j...mp;linktype=MPC
Fokus
Gra moze byc dobra. Grafa mila. Tylko jakos na niektorych screenach grafa zasysa :? Popatrzcie np. na tego:
jaszczoor
No ten to mi przypomina jakąś starą gre z pieca ale reszta jest spox
YETI
Z tego co czytałem,to bedzie mozliwosc przeprowadzenia dosc duzego tunningu smile.gif

Widzialem intro z gry,wyglądało to ładnie smile.gif
kedar
No moze wreszcie wprowadza cos nowego do serii NFS......i mam nadzieje ze nie bedzie tak nudna jak NFS:HP2 (przynajmniej dla mnie). Czekam na jakis filmik pokazujacy gre w akcji.

PS. Jestem ciekaw, ktora gra bedzie lepsza: NFS: Undergrade czy Szybcy i Wsciekli (ja osobiscie stawiam na to drugie, chociaz nie wiem czemu, moze kobieca intuicja :wink: )
biggrin.gif
jaszczoor
Z tego co czytałem,to bedzie mozliwosc przeprowadzenia dosc duzego tunningu smile.gif

Widzialem intro z gry,wyglądało to ładnie smile.gif

z kąd wziołeś ten filmik question.gif Podaj jakiegoś linka czy coś smile.gif
jaszczoor
No moze wreszcie wprowadza cos nowego do serii NFS......i mam nadzieje ze nie bedzie tak nudna jak NFS:HP2 (przynajmniej dla mnie). Czekam na jakis filmik pokazujacy gre w akcji.

PS. Jestem ciekaw, ktora gra bedzie lepsza: NFS: Undergrade czy Szybcy i Wsciekli  (ja osobiscie stawiam na to drugie, chociaz nie wiem czemu, moze kobieca intuicja :wink: )
biggrin.gif

Jak widziałem filmik z Szybkich i Wściekłych to model jazdy mi bardziej pod symulacje podchodził a NFS raczej nigdy nie był symulatorem więc myśle że i teraz tak będzie,Ja raczej stawiam na NFS.
INsejn
Najfajniesze w NFS:UG bedzie mozliwosc tuningu oryginalnymi czesciami wszelakich firm , czyli wyglada na to ze bedzie to bardzo rozbudowany tuning.
Sojer
no no... gra zapowiada się obiecująco. Tylko czy te screeny pochodzą z wersji na PS2 laugh.gif . Grywalnością i tak napewno rozłoży tych, jak im tam szło - Szybkich i Wściekłych cool.gif
kedar
)Sojer a skad Ty wiesz ze "grywalnosciowo napewno rozlozy Szybkich i Wscieklych" question.gif Żadna z tych gier jeszcze nie wyszla, o kazdej z niej malo wiadomo, a Tu juz piszesz co bedzie napewno lepsze. Totalny bezsens.

Jaszczoor masz racje, SiW bedzie chyba bardziej podchodzic pod symulacje niz arkad (osobiscie wole symulacje smile.gif ). Ale poczekamy zobaczymy.

PS. Kiedy premiera NFS:U question.gif
Sojer
)Sojer a skad Ty wiesz ze \"grywalnosciowo napewno rozlozy Szybkich i Wscieklych\" question.gif  Żadna z tych gier jeszcze nie wyszla, o kazdej z niej malo wiadomo, a Tu juz piszesz co bedzie napewno lepsze. Totalny bezsens.

Jaszczoor masz racje, SiW bedzie chyba bardziej podchodzic pod symulacje niz arkad (osobiscie wole symulacje smile.gif ). Ale poczekamy zobaczymy.

PS. Kiedy premiera NFS:U question.gif

kedar: według mnie to można się domyśleć, że EA nas nie zawiedzie... Ile to już części powstało NFS ??? ( w pizdu !) i żadna z nich nas nie zawiodła teraz z pewnością też tak będzie. A Szybcy i Wściekli to nowy tytuł i wątpie żeby ktoś wybierał pomiędzy wyprubowaną produkcją a czymś nowym. Ja poprostu wiem że NFS: UNDERGROUND będzie lepsze i tyle cool.gif . A wymyślcie co chcecie laugh.gif

A premiera coś ok. I kwartał 2004 roku.
Roki
Najfajniesze w NFS:UG bedzie mozliwosc tuningu oryginalnymi czesciami wszelakich firm , czyli wyglada na to ze bedzie to bardzo rozbudowany tuning.

Ja jednak nie licze na "bardzo rozbudowany tuning". Tuning z pewnoscia nie bedzie taki jak w GT, ale mam nadzieje ze tym razem sama gra bedzie reprezentowala wyzszy poziom niz poprzednicy , choc ostatnia czesc tej gry byla calkiem udana (jak dla mnie :wink: ).
jaszczoor
http://www.gametrailers.com/
na tej stronce jest filmik z NFS.Co prawda nie jest to bezpośrednio z gry ale warto zobaczyc biggrin.gif
YETI
Dzis widziałem urywki "Szybcy i Wściekli2"
Od razu na myśl nasunełam mi sie gra od EA
Widać że chłopaki wiedzą kiedy wypuścić gierke smile.gif..........$
To bedzie coś,TUNING pełną gębą ^^
Na taka gre czekałem,no i te lakiery(kameleony itp.)
ehh...coś pieknego
Czekam z niecierpliwoscią
Kiedy premiera???

Ciekawe czy bedzie lepsze od Szybkich I Wściekłych...
jaszczoor
w PE napisali że nie wcześniej jak wiosną 2004.Też sie doczekać nie moge!!!!!
spaceman
Ja mam sentyment do serii NFS. Mam nadzieje, że Underground będzie dobry ale jak dla mnie pierwsza część jest nie do przebicia.
palo
Ostatni NFS nudzi po dłuższym graniu, mam nadzieję, że ten będzie inny ... swoja droga to się porobiło, NFS: UNDERGROUND i TONY UNDERGROUND, ciekawe ile jeszcze wyjdzie podziemnych gier :wink:
fagg
strasznie sie na te gre nagrzalem huhuhuuuhuhuhuhhuhuuh
Kriseh
Ten filmik z gametrailers daje rade jak cholera, napalilem sie na ta gre. Oby EA tego nie skopalo...
szczurek
Treiler naprawdę fajny, zapowiada się mega miodne ściganie na wszystkie next-geny. Ale co za przeproszeniem robi napis "NOS" koło włącznika turbo?
Dla słabo kapujących: NOS jest to nazwa 'turbo' przyspieszenia w filmie "Szybcy i wściekli" ( w sequelu też ) i zapewne znajdzie się w grze 'The fast & the furious". :?
Ale kij z tym, jeżeli już jest to mam nadzieję że będzie z prawdziwego zdarzenia!!
Kriseh
NOS to jest nazwa wlasna, nie wymyslona na potrzeby filmu. Funkjonowala juz o wiele wczesniej. NOS - Nitrous Oxide System - podtlenek azotu.
fagg
Dla słabo kapujących: NOS jest to nazwa 'turbo' przyspieszenia w filmie \"Szybcy i wściekli\"

buehahah roftl ja tu znajduje jedno okreslenie na l i konczase sie na a...
szczurek
NOS to jest nazwa wlasna, nie wymyslona na potrzeby filmu. Funkjonowala juz o wiele wczesniej. NOS - Nitrous Oxide System - podtlenek azotu.

8O 8O 8O 8O
Cool wink.gif tym mnie zagiąleś.
fagg: lanca? icon_fuck.gif
Fokus

Heh, nie wpadl bym na to wink.gif
fagg
inna sprawa ze NOS ktory jest w f&f to firma ktora produkuje podtlenek azotu,stosuje sie go by podkrecic silnik o pare koni mechanicznych "na moment"
w polsce nawet jest dosc tani...
Kriseh
O pare? LOL Standardowo NOS zwieksza prace silnika i moment obrotowy o 30% Mowie o modelach dry, bo wet jest mocniejsze, ale jest ryzyko wybuchu mieszanki w przypadku niewlasciwego uzycia. Nie musze chyba dodawac, ze NOS drastycznie przyspiesza zuzycie silnika smile.gif
fagg
o pare bo dpowiednio o 35 ,50 i 75 swoja droga ni ejest to najlepszy pomysl na podkrecenie przerobki bo zwykla butla [50] ma 36 strzalow po 10 sec[okolo] wiec latwo obliczyc ze to 6 minut a same ladowanie butli juz nie jest takie tanie...........ale mimo wszystko warto
Kriseh
Z tego co ja wiem to ladowanie butli to koszt okolo 250 zlotych. Dobra, ale wracajmy juz do tematu jakim jest nowa gra z serii NFS hyh.gif
fagg
no 220 zeta ale laduj tak co 2 tygodnie...wracajac do tematu do sikam z niecierpliwosci .......uuhuh toz to piekne tylko zeby mozna bylo jezdzic w dzien ,nie tylko w nocy i full swobody w tuningu...uhhh zeby to ju zbylo ehh
kedar
Przełożyli premiere z 2004 roku na jesień roku 2003 biggrin.gif , ja jestem very happy z tego powodu.
fagg
w n+ jest przecierz napisane ze w listopadzie
Fokus
Przełożyli premiere z 2004 roku na jesień roku 2003  :D , ja jestem very happy z tego powodu.

No swietnie. Malo kiedy premiera przesuwa sie w ta strone...
jaszczoor
nowe zayebiste zdjęcia: http://emu.makii.pl/posthead.php3?shownews=6323
Matko, już sie doczekać nie moge na tą gre!!!!
PS>Nie wie nikt czy przypadkiem mają być zniszczenia??
palo
Też już nie moge sie doczekac, ale jeszcze trochę czasu zostało ... zniszczenia pewnie bedą, dodam jeszcze, że moim zdaniem ta gierka moze prześcignąc Burnauta2:POI, tuningowanie fur, a bajery typu naklejki, progi i rury wydechowe też robią swoje, jeszcze ta grafika, bedzie hit ! Tak apropo to kto jeszcze nie przeczytał na www.gameonly.net znajduje sie zapowiedź tej gierki ( w dziale PS2 ).
fagg
Też już nie moge sie doczekac, ale jeszcze trochę czasu zostało ... zniszczenia pewnie bedą, dodam jeszcze, że moim zdaniem ta gierka moze prześcignąc Burnauta2:POI, tuningowanie fur, a bajery typu naklejki, progi i rury wydechowe też robią swoje, jeszcze ta grafika, bedzie hit ! Tak apropo to kto jeszcze nie przeczytał na www.gameonly.net znajduje sie zapowiedź tej gierki ( w dziale PS2 ).

wiesz akurat mysle ze bedzie to maly miki te naklejki,miodzik bedzie w podkrecaniu silnikow i granie potem w sieci...to bedzie cos ,a i zeby efekt wizualny nie byl tylko "wizualny" ,znaczy na przyklad zeby dodany spoiler rzeczywiscie poprawil przyczepnosc np. a tak po za tym chcialbym zeby mozna bylo dodawac wszelkie ledy do wnetrza,duzo ledow oj tak ....
palo
mam pytanko, co to są "nedy" ?
dante2003
ledy to są (chyba) diody LED.
kedar
Ledy to są chyba te malutkie fioletowe światełka zakładane przez niektórych na samochody, a za które policja łapie, bo nie można ich zakładać. Ale moge się mylić bo 100% pewny nie jestem.
kiender
mam pytanko, co to są \"nedy\" ?

Ledy to nowoczesny system oświetlenia stosowany w samochodach. Reflektory zamiast żarówek mają światła "diodowe".
palo
Jeżeli chodzi o te fioletowe światła, to mój sasiad ma to w audicy, jest to legalne, czy nie, bo chce na niego donieść laugh.gif
Cegla
Jeżeli chodzi o te fioletowe światła, to mój sasiad ma to w audicy, jest to legalne, czy nie, bo chce na niego donieść  :lol:

myske ze mowisz i tzw neonach i nie jest to legalne . jak Cie policja zhaltuje z takimi to przypal smile.gif
fagg
wedlug kodeksu drogowego jest to legalnbe o ile ma to "uznawany" w polsce atest inna sprawa ze ledy i neony to nie to samo...
salas
Myślę że to będzie najlepsza część serii, już szykuję na nią kasiorkę biggrin.gif
Greg
czekam na ta gre w rownym stopniu co na GT4 (i obie zamierzam nabyc smile.gif )
R_L_S_
Na razie zapowiada sie zaje,biscie zobaczymy co z tego wyjdzie ja mam nadzieje ze bedzie tak udane jak "Szybcy i Wsciekli" zreszta podobnej do tej gier trza wiecej. icon_twisted.gif
WooKIE
Oby tylko programiści czegoś nie zkiepszczyli... :roll:
Fokus
Sa juz na necie jakies filmiki pokazujace gre w akcji?
T3xz
spox... developer z NFS na PS2... to się nie może nie udać.
palo
spox... developer z NFS na PS2... to się nie może nie udać.

Jak nie, jak tak ?! To będzie hit !
norm
Są nowe zdjęcia !!! http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,8409 8O 8O Czy wy widzicie jak to wygląda !!!! 8O 8O
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.