Ma ktoś taką grę albo info o niej itp

Jeśli tak proszę pisać tu albo na gg 4787722
NAjbardziej solucja a jak nie ma to kody
Tylko lamerzy grają na kodach. A nie możesz sobie poszukać sam na necie ?!
kuurva nie tylko lamerzy .. lamer to typ ktory sie wymadrza a ch*j wie .przyklad jadac w metrze slyszalem rozmowe 3 z(pipi)kow ,jeden opowiadal jak sie wlamywal do bazy danych pentagonu[?] ale mu puscili impuls i spalili modem [moj amina wygladala mniej wiecej tak 8O a potem

] ja na przyklad czasem gram na kodach w gta bo jeszcze przed wkacjami przed szkola sobie wlaczalem i maly burdel zrobic , wiec nie wyzywac od lam jak sie samemu nia jest...
No właśnie dobrze powiedziane
Ja jestem posiadaczem tej wspaniałej gierki. Kto woli bardziej rolki od deski to powinien być w siódmym niebie. Grywalnością i ogromnymi lokacjami gra powala nawet serje Tonego Hawka. Mam nadzieje że już niebawem ujrzymy drugą część tego wspaniałego tytułu.
PS: A po jakiego ch*ja ci kody ??? Gra jest maksymalna, dlatego też grzechem było by zagrać używając kodów !!! Synku... Prosze, nie bluźnij
Jeśli chodzi o grę to jest tylko dobra. O wiele bardziej leży mi seria tonego od AI. Próbowałem się wkręcić ale jakoś mi nie leży ten klimat
jaszczoor
6 07 2003, 19:36
też mam tą gre ale nie jest znowu jakaś genialna i wspaniała.Dla mnie jest gorsza od tonyego, więc jak już przeszliście thps to możecie kupić.
Słuchaj, jeżeli chcesz przechodzić tą gre z kodami to prosze cie odpuść sobie. Popsujesz sobie zabawe, natomiast jeżeli już ją przeszedłeś i chcesz sie troche pobawić jeszcze to jak kupujesz regularnie PSX Extreme to kodziki sobe napewno znajdziesz :wink:
jaszczoor
15 07 2003, 18:39
Wie ktoś czy ma być 2 część a jeśli tak to kiedy???
Wie ktoś czy ma być 2 część a jeśli tak to kiedy???

ja się spytam ciebie a ty mnie, zapewne wielu by takie info ucieszyło, btw kim śmigacie? ja głównie Thaigiem
jaszczoor
17 07 2003, 09:42
Ja Jarenem a to dlatego że jak pierwszy raz włączyłem tą gre to sie przeoczyłem i myślałem że on sie nazywa Jarek,a ja mam właśnie tak na imie i tak już zostało:)
ja smigam Eito, a od dzisiaj sobie odswiezam gierke, bo jeszcze nie mam 100% ;]. W ogole to

ze jest kawalek Pharcyde w tej grze . Ogolnie muza fajna, pasuje jak ulal do rolek ;}

tam w sumie jest tylko jeden totalnie zyebany kawałek, "I've got an idea for a movie" no i POD w sumie, a reszta to spox - Pharcyde bryluje
Youssef
22 07 2003, 14:10
Granie na kodachto jak granie wnoge przy uzyciu rak- mozna ale niema juz zabawy.
Ludzie mam 1 problem jak zrobiliscie to z tymi wskazuwkami od zegara w Civic Center

Ja tam normalnie grinduje po tej niby wyskoczni robie to na fladze ( horizontal pole

:!: ) ale nie moge trafic w skazowki ;(
Red_XIII
26 02 2004, 15:30
Witam!
Sorry, że odgrzebuję stary temat, ale muszę się niedługo zdecydować na zakup jednej gry: mam do wyboru - AGGRESSIVE INLINE (jak w temacie) lub AIRBLADE. Co bardziej polecacie??? Przejrzałem recki na gamefaqs (Airblade słabo: 1/10, 3/10, 6/10, 8/10) i już sam nie wiem - wydawało mi się, że ta "decholotka" jest świetna. No, ale kasę mogę wydać tylko raz - co radzicie, rollery czy hoverboard? Dzięki z góry za reakcję.
Pozdro
RE DOWN:
Dzięki Goju! Myślę podobnie jak Ty, też jestem bardziej przekonany co do AI.
Red ja bym Ci radzil AI, nie dosc ze gra sie bardzo fajniscie to jeszcze tego grania jest w chooooy
ps. Ocena w PE o ile sie nie myle to 9/10
ps2. Dobrze ze odkurzyles stary temat a nie zakladales nowego
ps3. BsE kim teraz grasz
zdecydowanie Aggressive Inline. W Airblade mozna pograc, ale pare minut ;]

goju kurde grałem nie gram:p i Thaigiem, fajna koszula i pantalony
W AI nie grałem, ale w Airblade za to pocinałem ... dwa dni

Po takim własnie czxasie gra sie nudzi. Niby nowe plansze, ale zadania jednakowe ... Mozna pozyczyc od kumpla, ale nie kupowac.
tooom19
26 02 2004, 22:09
Panowie ta gra jest niezła tylko z nazwy ........sama gra jest do pogrania ale tylko dla maniaków rolek itp... normalny człek zachwyci się bracmi Yaysumoko (znanych z extreme chanell) ale poza tym gra jest średnia , próbuje w sposób śtredni naśladować Tonyego howka........
LegionPolski
26 02 2004, 23:14
Przeszłem całą grę panowie problem jakiś to na GG do mnie (poniżej!),chętnie odpowiem na pytania dot. tej kofanej gierunci

BTW:Jak dla mnie to 9+/10 bo dużo innowacji względem toniacza 3(Tony 4 suck najgorsza część zrzynająca od AI)!
Kroolik
27 02 2004, 01:13
hhhmmm AI jest grą conajmniej dobrą, a że ktoś za rolkami nieprzepada to nieoznacza że jest ta giera do bani. Masa sekretów i dobrze skonstruowany i rozbudowany system tricków oraz duże plansze gwarantują mase zabawy. Polecam.
A Tony 4 ssie , wolę THUG'a
LegionPolski
27 02 2004, 01:26
No Kroolik,Toniacz 4 jest NAJGORSZĄ częścią serii,równie zrzyna od AI,czekam na AI2!(THUG,mi się też podoba!)
THPS4 najgorszy ? Grałem w niego ładny miesiąc w zimie a potem jeszczr całe wakacje, a THUG ? To fakt, że innowacje i ogólnie spoko, ale po tygodniu szarpania poszedł na półkę ... to troche malutko. Nie ma takich hardcorowych zadać jak w czwórce, a szkoda.
LegionPolski
28 02 2004, 00:05
No dla mnie 4 jest najgorsza z serii(mam porównanie 1 i 2 cała a 3,4 i 5 na 100%APDEJT 99% bo bez gapów! ),fakt długa,duuuuuużo dłuższa od ToniaczaAnderka(skończyłem,w 3 dni!),ale dla mnie monotonna.
To nie jest temat o THPS co nie??
Co do AI grałem niedawno ale znudzil mi się po tygodniu grania.
Red_XIII
1 03 2004, 17:19
Cześć!
W końcu zakupiłem AI na allegro. Cena 70zł - na ultimie nówki nie mają, a w madgames.pl używana stoi za 109zł więc myślę, że chyba warto było. Kupiłem tę grę w sumie z przypadku - nie grałem w żadne demko, kiedyś tylko czytałem recenzję. Za to diabelnie lubiłem Tony`ego 3 i katowałem rampy ile się dało. Mam nadzieję, że Aggressive da mi przynajmniej drugie tyle zabawy.
Pozdro i dzięki za wcześniejsze opinie!
(teraz wypada czekać na przesyłkę)
Panowie ta gra jest niezła tylko z nazwy ........sama gra jest do pogrania ale tylko dla maniaków rolek itp... normalny człek zachwyci się bracmi Yaysumoko (znanych z extreme chanell) ale poza tym gra jest średnia , próbuje w sposób śtredni naśladować Tonyego howka........
ja wiem czy probuje nasladowac TH?.. W AI gra sie (przynajmniej dla mnie) inaczej niz w TH i mysle ze dla ludzi ktorzy lubia te gry, AI jest conajmniej warte uwagi.
LegionPolski
1 03 2004, 20:31
Toom nie ściamniaj,to Toniak 4 zerżnął od AI na całej linii!A Agressive to naprawdę dobra gra,ot ja np.nie lubię rolek,a baaardzo mi się podoba!

hehehe a mi się wydawało że to tany kopiuje AI, chodzi o 4czkę - dopiero po wypuszczeniu AI wafle z Neversoft zaczęły knuć bo inaczej bysmy mieli kojeną edycję "2 minuty i łap litery" - AI jest dobra, bardzo dobra nawet - jak ktoś lubi totalny fristajl i nie lubi patrzeć na zegar to to jest dla niego gra - a seria tony niech spi........ na sosnę
Red_XIII
4 03 2004, 13:25
Właśnie listonosz przyniósł paczkę - a właściwie to ja po nią zbiegłem jak tylko zobaczyłem go z okna:). Odpaliłem Aggressive Inline, włączyłem freeride, biorę pierwszą lepszą trasę (ja chcę zagrać, szybko!!!) i... khem, grafa miała być na 9 (tyle chyba dostało w NEO+), a tymczasem aliasing zniszczył i wypalił mi gałki oczne (wszystkie drzewa, poręcze, nawet rolkarz mają ząbki...

). Ale wiadomo, że nie ocenia się książki po okładce - póki co łącznie grałem w to minutę

, jak tylko skończe pisać tego posta biorę się za dalsze poznawanie gry - mam nadzieję, że gameplay jest świetny (tylko ta rozdzielczość, ech.... Tony 3 tak nie migotał, a na moim 14" TV horyzont po prostu mryga jak cholera).

olej freerida, od razu na karierę leć, tam też mozesz fristajlować na maxa i na dodatek ci będą rosły umiejętności
Red_XIII
4 03 2004, 16:22
Niom racja, tryb kariery jest bardzo interesujący. Po praktyce w Toniaczu 3 od razu zacząłem siekać wielotysięczne kombosy:]. Ciekawy jest system questów - po zaliczeniu jednych pojawiają się nowe i jest tego od cholery. Póki co twierdzę, że jest to b. dobra gra - miodne rozwinięcie serii TH. Wracam do gry, na razie :wink:
PS (ale dałbym wszystko za anty-aliasing

)
Jak dla mnie o wiele lepszy jest Rolling. Jako ze jezdze na rolkach mam jakis tam przeglad tego wszystkiego i Rolling jako symulator bije AI na glowe...chociaz wiem ze wy wolicie lajtowa jazde od symulatora. No i w AI sa sami skateparkowcy (a po co mi oni?) a w Rollingu mam wszystkich prosow ze streetu, mase oryginalnych ciuchow, gazet, rolek (sa moje USD Feinbergi :>) i prawdziwe lokacje. No i w Rolling widac kazdy trik bardzo ladnie i plynnie a nie jak w AI polowa wyglada tak samo i maja smieszne duze kolk jak przy rolkach rekreacyjnych

. A do tego msa filmow z VG, Life+ TV i innych, ktore pokazuja (pipi) street a nie jakies tam rampy. Tyle i ja zostaje przy Rollingu.
Red_XIII
6 03 2004, 22:23
Hmmm... z tego co kojarzę Rolling zbierał cienkie noty - jednak nie grałem, więc się nie będę wypowiadał. Co do Aggressive Inline, to muszę powiedzieć, że rządzi na całej linii!!! WRESZCIE jest sens machania tych wszystkich trików (porównując do TH3), ponieważ oprócz robienia kłestów rośnie nam experiencja!. I o to chodzi - skaczemy, grindujemy i ślizgamy po to, aby nasz pupilek rósł nam w oczach - ciekawe kiedy mój Taig będzie miał wszystkie statsy na maxa:). Jazda po ścianach daje niesamowitą radochę, a wszystkie chwyty można łączyć w niesamowicie długie kombosy (po dwóch dniach grania treningu udało mi się zrobić tak z 2,000,000 pkt na kombo, ale przy dłuższej cierpliwości i dobrej rampie da się i więcej z pewnością). Ogólnie to dzięki, że mi poleciliście AI - najbliższy tydzień spędzę uprawiając sporty extremalne (siedząc wygodnie w fotelu ofkoz;]).
LegionPolski
7 03 2004, 10:07
Ja na temat Rolling sie nie moge wypowiedzieć,wiem tylko że dostała 6.1 w enplusie,nie pamiętam ile w PE.Ale AI to poezja,grafika i te zadania nie no chyba jeszcze raz ją przejde!
Leo_Sten
7 03 2004, 10:54
Zalezy co kto lubi ja w AI jeszcze nie grałem bo kasy narazie brak :roll: heh jednak sam jeżdże na rolkach i wydaje mi się że to dla mnie pozycja obowiązkowa bo deski za bardzo mnie nie ciągną vide thps
Red_XIII
7 03 2004, 17:54
Trenuję w AI i idzie mi coraz lepiej. Może niech wyjadacze pochwalą się, jakie największe kombo wydusili? W moim przypadku: jedna z ramp w Museum, combo za 22,106,159 pkt (nie wiem czy to specjalnie dużo - jak nabiję więcej to dopiszę, jednak juice meter schodzi do 0 przy dłuższym kombosie, więc jest ryzyko "gameover`a" przy najmniejszym upadku...).
A ja znam sposob na max. ilosc punktow (jezeli taka jest, ale ja mialem *x99 chyba

) Cholera dawno w to nie gralem, ale na tej planszy z wesolym miasteczkiem jest taka latarnia morska i tam jak wjedziesz do srodka to wystarczywjechac na sciane i jechac caly czas do gory, a jak bedziesz juz prawie na samej gorze to troche popuszczasz i tak w kolko

Nabilem tak sobie tez umiejetnosc jazdy po swcianach na max'a
halfcab bs royal na switch acid 360 off...dobre?
Kurde napaliłem sie na ta giere

:!:
Moze ma ktoś na sprzedaż
Kurde napaliłem sie na ta giere

:!:
Moze ma ktoś na sprzedaż

pirat?
Musi sie spodobac! Gra jest bardzo rozbudowana... Nie moge sie doczekac drugiej czesci
btw. i prosze tu nie pierdoIic, ze ten tytul to zrzynka z THPS! - co ma piernik do wiatraka ?

heh Sojer jak już to THPS4 to zżyna z AI - ale nie offtopujemy, jak rolki to rolki, żadnych blatów
Na stronie NAMAXA pisze ze na plansze przypada 60 zadań 8O
To prawda

nie liczyłęm ale masa tego jest, część lajtowo , część corowa a dopiero po zrobieniu niektórych to się kolejne odblokują, do tego ukryte lokacje które mają własne zadania, masa tego jest
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.