Sam tego Ozi chcialeś...
Przejrzalem jeszcze raz poprzednie posty i nie natrafilem na nikogo, kto cię nazwal lamerem. Spisek ?
Jakiej pomocy od nas oczekujesz ? Czy da się pokonać Omege na "twoich" warunkach ? Nie. Wystarczy ?
I jeszcze jedno - zero konstruktywnych porad i odpowiedzi!!!
Chcesz, żeby ktoś ci napisal: \"użyj Gamesharka\" ?
I ja mam swoje wpisy w Kąciku RPG (pod inną ksywką) i także nie mam się czego wstydzić
Ja mam PS3 w szafie

Jeśli nie potrafisz udowodnić swoich wyczynów, to nie chwal się (to chyba będzie dobre slowo) nimi.
bo lubię życie se utrudniać i w ogóle to jezdem uparty i upierdliwy...
Dać ci questa ? Pokonaj Emeralda na 50 lv. , bez używania materi, limitów, przedmiotów, KOTR i szczęścia

Daj znać, czy to możliwe.
Czego ty się spodziewaleś ? Uścisku dloni zgredów ? Zmiany rangi z "nieznajomego" na "hardkorowca" (bo chyba ten numer z dwoma takimi samymi postami już nie przejdzie) ? Tekstów w stylu: "Jesteś debest Ozi. Ja myślalem, że Omega to ostatnia litera chińskiego alfabetu, a ty chcesz pokonać ją "bez niewidzialności" ".
Dlaczego większość "nieznajomych" chce wszystkim pokazać, jacy są "masta" ? Takich Ozich bylo tu wielu... Jeśli chcesz popisać się wiedzą ,lub umiejętnościami, to odpowiedz na jakieś pytanie z Kącika RPG, lub napisz coś mądrego na jeden z tematów.
Zawsze możesz zalożyć wlasny temat "osiągnięcia Oziego do wglądu". Może znajdziesz swoich fanów ?