Nie wiem czy dobrze robie zakladajac ten topic ale nigdzie nie widzialem podobnego, wiec jakby co ta ja nic nie wiem
Co sadzicie o clipach muzycznych anime, jakie sa wasze ulubione etc.
Tu mozna znalesc kilka(nascie) takich klipow:
http://overkill.nob.nl/~dario/manganificen...a/videopro.html
Od siebie dodam ze moim faworytem jest klip Kena Ishiiego - Extra.

tiaaa, Ken Ishii daje radę z tym klipem, ja ostatnio miałem w łapach klipy z MindWarp 2001-2002 i trza przyznać że niektórzy to fachowcy pierwszej wody, a ulubiony klip to muza "Dead Bodies everywhere" korniszonów ((pipi)asta muza) a obrazki są "violent&adult only" - i tylko te obrazy mi się totalnie podobają, muzę bym zmienił hehehehehe - aha kto widział 'superbeast" Roba Zombiego i klip z DB? popłakać się idzie ze śmiechu
deph // 0Z0
14 07 2003, 16:50
ano ja widzialem, rotfl faktyczny ;]
ja od siebie polecam klipy ermaca -
http://www.ermacstudios.org
ot- zna ktos moze progsy do obrobki avi, bo coraz bardziej mnie korci zeby cos takiego samemu zrobic ? ;>
U mnie przez pewien czas panowała mania na owe Clipy...Mam ich masę...A zaczeło się od Evangeliona-Final Coutdown...Dzieku temu lubie Oldschoolowa muzę:)Zrobiłam kiedys głupi klip z Dragon Half-Asereje...Tylko gdzie ja go mam?
Obsolete
31 10 2003, 01:36
ano ja widzialem, rotfl faktyczny ;]
ja od siebie polecam klipy ermaca -
http://www.ermacstudios.org
ot- zna ktos moze progsy do obrobki avi, bo coraz bardziej mnie korci zeby cos takiego samemu zrobic ? ;>
videomach, animated shop tez chyba
A ja będę prostakiem i powiem szczerze, że to właśnie FC jest dla mnie the BEST!!!
a ja mam pytanie - na Bace we wrocku widzialem klip "manga maniac" czy ktos wie skad go zassac?
A mi się nawet bodobeł ten z Mortala tylko ludzie go jakoś nie lubią...czemu?
mi sie odoba teledysk z DBZ - Godsmack - Awake (walka z komórczakiem!)
klip Kena Ishiiego - Extra daje nawet rade

Podoba mi sie nawet ;p
najciekawsze ? Korn - Dead Bodies Everywhere...

tiaaa, Ken Ishii daje radę z tym klipem, ja ostatnio miałem w łapach klipy z MindWarp 2001-2002 i trza przyznać że niektórzy to fachowcy pierwszej wody, a ulubiony klip to muza \"Dead Bodies everywhere\" korniszonów ((pipi)asta muza) a obrazki są \"violent&adult only\" - i tylko te obrazy mi się totalnie podobają, muzę bym zmienił hehehehehe - aha kto widział 'superbeast\" Roba Zombiego i klip z DB? popłakać się idzie ze śmiechu

muza tez fajna

szczegolnie cymbalki na poczatku i na koncu huh

tiaaa, Ken Ishii daje radę z tym klipem, ja ostatnio miałem w łapach klipy z MindWarp 2001-2002 i trza przyznać że niektórzy to fachowcy pierwszej wody, a ulubiony klip to muza \"Dead Bodies everywhere\" korniszonów ((pipi)asta muza) a obrazki są \"violent&adult only\" - i tylko te obrazy mi się totalnie podobają, muzę bym zmienił hehehehehe - aha kto widział 'superbeast\" Roba Zombiego i klip z DB? popłakać się idzie ze śmiechu

muza tez fajna

szczegolnie cymbalki na poczatku i na koncu huh

eeetam, ja bym dał Primer55 "Violence"
Oczywiście Kyoto Doll
dupa nie pasowalo by to...teledysk musial by byc bardziej dynamiczny

nawiązujesz do czego??
do primera55
ale ku|rwa wpusc mnie........tak na serio w zime nie ma u nas cyrkow

że niby Primer55 jest za słaby? i po co ja ci z powrotem dostęp dawałem????
geeeeeeeeeeeeez klipo jest za slaby...bardziej dynamiczne klipo by musialo byc

bo ja wiem? tam jest duża rotacja obrazów, a te kawałki mają w miarę podobne tempo
Jeszcze 'Cruel' z YnM i 'A Killer Smile' z WK
Ryo-San
27 11 2003, 22:13
mi lezy fanowski clip do xenogearsa z kawałkiem "where is my mind'
[quote]Nie wiem czy dobrze robie zakladajac ten topic ale nigdzie nie widzialem podobnego, wiec jakby co ta ja nic nie wiem
Co sadzicie o clipach muzycznych anime, jakie sa wasze ulubione etc.
Tu mozna znalesc kilka(nascie) takich klipow:
http://overkill.nob.nl/~dario/manganificen...a/videopro.html
Od siebie dodam ze moim faworytem jest klip
Kena Ishiiego - Extra
KOSMOS! Najlepszy klip anime IMO
Moim debesciakiem jest klip z OAV Kenshina z muza Slipknot - Wait and Bleed. to jest COS!
Lp_dream
30 11 2003, 17:56
Najlepszy teledysk anime jaki widzialam dotychczas to taki z evangeliona+muza Rammstein. Niezłe brzechy miałam, jak Shinji podśpiewywał cieniutkim głosikiem dziewczyny.
Moim debesciakiem jest klip z OAV Kenshina z muza Slipknot - Wait and Bleed. to jest COS!
Yeah to było mocne ale moim debeściakiem był Klip z OAV RK chyba Otaku revenge ale muza....Majestrzyk.
And the winner is.......
"Narutrix: Re-Ninja'd"
Znalazłem taki wynalazek na www.narutocentral.com , dźwięki z trailera Matrixa: Reaktywacji podłożone pod fragmenty Naruto, RULZ

("Somehow he's found a way to copy himself" <=zgadnijcie kto robi za Smitha

)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.