Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Shenmue III
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
nintendo
Czy myślisz że Shenmue III wyjdzie na Gacka?
szczurek
Naprawdę chciałbym aby ten tytuł ukazał się na GC ale narazie kieruje się raczej w stronę Xkloca
roofoos
to swieta prawda ale glos dalem optymistyczny
Cegla
ja nie wiem na co wyjdzie (i chyba jeszcze nikt nie wie) z lekka nadzieja ze jednak bedzie to xbox a glos oddalem tylko po to by sprawdzic wynik ankiety smile.gif
Nicker
Jak zaglosowalem ze jesli wyjdzie to bedzie
multimplatformowy... najbardziej prawdopodobne
moim zdaniem bo duzo hajsu by lyknęli... icon_twisted.gif tongue.gif
Sarni
Jeśli wogóle wyjdzie, to chyba tylko na X'a:)
mangus_jap
Sedze trza kasy,i będzie to multiplatform chyba ze gejtz sypnie kasą i sie sega na nas wypnie icon_evil.gif
Dante
Małe szanse aby ta gra wyszła na gacka
roofoos
istnieje rowniez duze prawdopodobienstwo ze bedzie to tylko na x i ps2 tak jak duzo gierek ostatnio

powiem jedno - wszystko jest mozliwe
Odyn
mysle ze nie nam przyjdzie o tym zdecydowac wiec nieglosuje tongue.gif
Kaxi
Naj[prawdopodbniej bedzie to X-Box ale mam pewna teorie (ktorej tu nie przytocze), wedlug ktorej bedzie to exclusive na kostke.
Manor
tez uwazam ze bedzie xbox, ale nie ddaje glosu, bo nie ma tu nic pewnego.....obojetnie gdzie sie ukaze to i tak w nia nie zagram, bo nie gralem w poprzednie czesci:(((
Anonymous
Nie sądzę by Billy 'wypuścił' Ryu Hazukiego z lepkich łapek , a szkoda ...
Mausy
Podzielam zdanie przedmówców, myśle że będzie to gra exkluzywna na Xa, choć oczywiście bardzo miło by było zobaczyć ją na kostce, jak będzie zobaczymy niebawem...
sterna
Ja uwazam ze bedzie only on xbox i bardzo mi to odpowiada icon_twisted.gif
Jędrek
Dokladnie. Najpewniejsze jest to ze SIII bedzie only on XBOX.
nintendo
To w takim razie przenieś sie na forum xboxa! icon_evil.gif
^CzarnY
Swieta Panienko... wiecie co, ja mam nadzieje ze *w ogole* wyjdzie, a Wy mi z takimi teoriami... wink.gif
na co nie wyjdzie, posiade i zatrace sie, rozkoszujac sie jej walorami...

btw, nie bylo mnie przez trzy tygi - przed wyjazdem slyszalem cos o planowanym oswiadczeniu Suzukiego nt. przyszlosci serii, jesli juz sie okazalo to czy moglby ktos przytoczyc?
Cegla

powinien Cie przeprosic za swoja upodobania ?
R_L_S_
Co za temat ehh...
Shenmue III wyjdzie pewnie tylko na x'a mozliwe ze bedzie konwersja na Ps2 ale watpie nie mowiac juz o GC.
fagg
marze o tym by wyszla na dc [rowniez] z nie zmieniona grafa ...jednak nie ma raczej takiej opcji...choc mam ps2 mysle ze wyjdzie na x tylko i w sumie tez sie z tego ciesze...
CreateMAN
Raczej X-BoX only gdzieś słyszałem że jużrobią konwersje 1 na cyklopa
Picool
Licze na Multiplatforme ale przewiduje żę bedzie tylko dostępny na sprzęcie Billa. Biorąc pod uwage pojemność DVd mogliby wypuścić wszystkie części na jednej lub 2ch płytach w komplecie. Byłby to nie głupi pomysł.
Kaxi
Jeżeli na TGS najblizszym nie zapowiedza ShenmMue 3 na GC to na 99% bedzie to iXclusive.
Xarou
Jeżeli na TGS najblizszym nie zapowiedza ShenmMue 3 na GC to na 99% bedzie to iXclusive.

A co ma przysłowiowy "pernik" do "wiatraka" >>>??? :wink: Równie dobrze może wyjść na wszystko... Od wykupienia RARE przez Microsoft nie mozna byc niczego pewnym ohmy.gif
paroofa
Myślę, jak większość, że gra ukaże się wyłącznie na Xbox'a, ale w ogóle trzymam kciuki za to, aby wyszła, bo jak już wyjdzie na np. GCN, którego nie mam, to za wszelką cenę będę musiał go zdobyć wink.gif.
Kaxi

A co ma przysłowiowy \"pernik\" do \"wiatraka\" >>>???  :wink: Równie dobrze może wyjść na wszystko... Od wykupienia RARE przez Microsoft nie mozna byc niczego pewnym  ohmy.gif

A ma do tego i to sporo. W mega-skrócie wygląda to tak, że na TGSie SEGA ma pokazac na GC Virtua Fighter Quest. A sęk w tym ze ta gra byla juz zapowiedziana na Saturna ale po wielu bojach i przetasowaniach wyszlo Shenmue. Tyle ze na DC.
CreateMAN
ja słyszałem coś o jakimś specjalnym wydaniu Shenmue ze wszystkimi 3 częsciami (oczywiście jak wyjdzie III część) i jakimis bonusami
Cegla
a tak wlasciwie to w ogole nie rozumiem tej ankiety . Bo moze mi ktos powiedziec z jakiej okazji ta gra miala by wyjsc np na ps2 ? :? jaki to ma w ogole zwiazek ? podziwiam te 3 osoby ktore tak wytypowaly i jestem bardzo ciekaw na jakiej podstawie . moim zdaniem albo multi albo x ps2 i gc raczej nie maja szans na forme wylacznosci
Cameoxbox
Boże jak się ciesze.
Będzie kolejne Shenmue.
To jest rzecz....
fagg

boli cie cos?
Cameoxbox
E.tam
Napewno wyjdzie na x'a.
Na gacka Sega nie ma powodzenia laugh.gif
Poza tym Nintendo zachowałeś się nie kulturalnie.
Forum poza tym jest dla wszystkich!!!
Ja też się ciesze że będzie na x'a.
Splender
Ja nie wiem czy nie ma powodzenia, przykładowo Sonic 2 sprzedał się w zdecydowanie większej ilości na GC niż na Dreamcascie...
paroofa
Ja nie wiem czy nie ma powodzenia, przykładowo Sonic 2 sprzedał się w zdecydowanie większej ilości na GC niż na Dreamcascie...

A którą konsolę kupiła większa liczba Graczy? smile.gif
fagg

ktora?
paroofa

ktora?

GaCka :roll:
Ryo-San
O temat o Shenmue III ale fajnie cool.gif
gruby+
Mi tam się wydaje, że Shenmue wyjdzie dopiero na konsoli Sega-Sammy biggrin.gif
Picool
Mi sie wydaje ze jest to póki co gdybanie o niczym. jasne ze najfajniej byloby jakby Shenmue 3 było multiplatformowe ale jak bedzie tego na razie niewiemy. Z takim tematem wstrzymac sie nalezy eszcze z pol roku.
easye
Dokladnie. W ogole nie wiem po co takie tematy zakladac...
HunterX
Dokladnie. W ogole nie wiem po co takie tematy zakladac...

Już Ci mówię: otóż gry nie ma, nie ma także żadnych informacji na jej temat. W związku z tym można sobie pogdybać o sprawach z nią związanych. A gdyby gra nie wyszła na Kostkę, to zawsze można skasować temat, nie?

Poza tym to nie do Was należy decyzja o istnieniu tematu, a skoro Ryo go nie zamknął, to jednak oznacza, że temat może nadal sobie być. cool.gif
Hela
A jesli Shenmue 3 nigdy nie wyjdzie? Wszak Segi juz nie ma!! I podobno wszystkie projekty zostaly anulowane!
HunterX
A jesli Shenmue 3 nigdy nie wyjdzie? Wszak Segi juz nie ma!! I podobno wszystkie projekty zostaly anulowane!

Ja bym ich wszyskich po prostu icon_chainsaw.gif !
Ryo-San
temat zostaje cool.gif podobnie jak tematy o PS3, Nintendo Rev. i Xbox 2 (no tyle narazie wiemy o tych konsolach ze hoho), jak juz Sega poda platforme docelową to sie temat przeniesie bądź zostawi. A tak BTW to wydaje mi sie ze chyba jednak Shenmue 3(jak wogole wyjdzie) uderzy na X'a, chociaz na chwile obecną(sprzedaz Segi itp) jest to wlasnie wielka niewiadoma.
sokol
Ja sądzę że Billy zarobił na poprzednich częściach(przecierz ta seria to hicior), i nie wypuści 3 ze swoich łapsk.Ale kto wie może być inaczej, przypominam że np. virtua fighter 4 evolution początkowo też był zapowiedziany na Xboxa, a wylądował ostatecznie na PS2.Nie zgadzam się natomiast jakoby trujeczka była grą multiplatformową.Ta seria jest za dużym hiciorem.Moim zdaniem będzie ona exclusivem na jakąś obecną konsolkę(najprawdopodobniej Xbox), a już napewno będzie obiektem zainteresowania nie tylko microsoftu ale także niny i sony.
kubson
a moze tak Shenmue III pojawi sie na kostke wink.gif lub jakis super pak zawierajacy 3 czesci hehe smile.gif
lysy1983
Marzenia... Ech Shenmue 3 jak wyjdzie to najszybciej na Xboxa, jeśli wogóle wyjdzie, chyba że Sega Sammy będzie chciała kasy natrzepać!
piNiEk
Ja tam zagłosowałem na X-Boxa, ale moim zdaniem wogole nie wyjdzie... najlepiej by było jakby wyszedł na Dreamcasta! :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.