Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Która seria bijatyk jest najlepsza?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
SilverHairedDevil
No własnie która!!
Ja typuje na pierwsze miejsce VF !!A jakie jest wasze zdanie??:?:
MTL
...mam dziwne wrazenie, ze taki temat juz gdzies byl - glos naturalnie oddany na Tekken'a icon_twisted.gif
B4rb
Tekken mnie ma icon_twisted.gif
sterna
Ja zaglosowalem na MK gdyz porownujac CALE serie u mnie wygrywa wlasnie Mortal
MANIEK
Cos niedokladna ta ankieta... Brakuje takiej serii jak Street Fighter[Że o innych, swietncyh bijatykach 2d nie wspomnę...]!!! :!: !!! To woła o pomstę do nieba...
Soul
nastepny matiz123 w dodatku lubi bijatyki;> apokalipsa.......
Btw:Sc,Vf,Tk
MTL
Cos niedokladna ta ankieta... Brakuje takiej serii jak Street Fighter[Że o innych, swietncyh bijatykach 2d nie wspomnę...]!!! :!: !!! To woła o pomstę do nieba...

Przeciez masz opcje "inne" XP
Łysy
Głosuje na "VIRTUA FIGHTER EVO".Ta gra mnie pipip poprostu heeheheh
Geloo
Lubie wszytkie gierki z ankiety ale jednak na Tekken'a oddaje głos;>.
sterna
Głosuje na \"VIRTUA FIGHTER EVO\".Ta gra mnie pipip poprostu heeheheh

To chyba nie jest seria :wink:
Jędrek
Najlepsze bijatyki to seria SC.
Manor
ja glosuje na mortala ze wzgledu ze tylko w to gralem jako serie.....debest bijatyka jest tekken 3 ale gralem tylko w ta czesc.....mortal jako seria rulzzzzzzz
Swayman
cool.gif Tekken is the best!!!
Seia SC tez wymiata.No ale cuz takie zycie... Tekken rula :!: :!: :!: icon_twisted.gif
kordi
Przedmowca prawdomowca !! smile.gif

BTW.
Widze ze od FB3, a w sumie to juz wczesniej, nastapilo cos w rodzaju:
Swayman Reloaded biggrin.gif
Bo przez pewien czas odnosilem wrazenie, ze przestales wyznawac
ta jedyna sluszna religie :wink:.
T_4_killer
jestem za tekkenem, chociaz lubiem tez Soul Blade
Picool
Jestem od samego początku wierny serii MK. Fakt że teraz gram więcej w SC2 które jest obecnie chyba jedynym mordobiciem w które gram. Mimo to nadal często wlączem Trylogie llub MK Gold na DC.
-Sora-
Jestem wierny jednej serii SoulCalibur! Bijatyka bez wad!(choć mam rowniez Tekkeny i Virtu'y i inne bijatyki)
Vince
Jezeli widzicie glos oddany na DOA, to jest moj biggrin.gif Nie bede pisal dlaczego bo juz zdrowia nie mam tongue.gif

Kordi: Zarabiscie, ze sie pojawiles tutaj. Szkoda, ze nie bylo cie na FB3 - ludzie z Cyberlandu mowili, ze bys wszystkich rozjechal swoim Lee :wink:

-Sora-: Male pytanko - skad jest postac na twoim avatarze? Cos mi swita, ale nie moge sobie przypomniec :roll:
MUTTI
Ehhh, w sumie postawiłbym na równi SC i DoA, a głosować mi się w ogóle nie chce tongue.gif Natomiast wielkim debeściakiem byłby dla mnie nowy Toshinden (wiadomość o Guilty Gear 3d wywołała u mnie dreszcz podniety) icon_twisted.gif
Mendrek
Obstawie Tekkena, choc rownie moge rzec ze King of The Fighters
tez mi sie zawsze podobal. A gral ktos kiedys w Waku Waku 7?
kordi

Kordi: Zarabiscie, ze sie pojawiles tutaj. Szkoda, ze nie bylo cie na FB3 - ludzie z Cyberlandu mowili, ze bys wszystkich rozjechal swoim Lee

Hehe, fajnie jest miec swoich wyznawcow. Najsmieszniejsze jest to,
ze oni w to na prawde wierza biggrin.gif .
Powiem ci, ze nie trudno bylo ich zdobyc. Odkad tam poszedlem za
pierwszym razem i rozjechalem Szable na perfekcie, to wierza, ze
jestem wszechmocny cool.gif .
Dobrze, ze nie widzieli jak kiedys gralem tam z toba, bo szybko
zmienili by religie laugh.gif .
Filip
ja tylko powiem TEKKEN IS THE BEST FIGHTING SERIES ON THE WORLD
kordi
Jak juz chcesz sie popisac angielskim, to przynajmniej upewnilbys
sie, ze nie robisz bledow .....
Kama
Oczywiście że Tekken. To jest jedyna gra w którą mogę grać i grać smile.gif
mashter
TEKKEN - "najlepszy z tych co byli, najlepszy z tych co będą..."
Sojer
Tekken... A jak biggrin.gif
Viper
Taa, i znowu będzie nudna odpowiedź, że.... TEKKEN...

Aha, Vince, ta panna na avatarze -Sora- jest z "War of Genesis".
Diabeu
icon_twisted.gif kij z "Teczkenem" (to w SS było??? chyab tak), mi kopie jaja seria Bloody Roar icon_twisted.gif
Pablo
Mooooooooooooortal Kooooooombat
Elessar
dla mnie najlepsza seria bijatyk jest "inne" bo ma najmniej bugow z podanych przykladow icon_twisted.gif
Gemi
a ja mysle ze ten topic nie MA SENSU...przekonajcie mnie ze jest inaczej :>
40i4

Nie sadze zeby sie ktos taki znalazl. Wiadomo, przeciez ze to kwestia gustu....
Moze bylo by inaczej gdyby incjator topika zmienil przymiotnik na np. najpopularniejsza. Albo chociaz podal dziedzine w ktorej mialaby ow nalepsza gra rzadzic.
A tak to pozostaje tylko niestrawnosc:/

=====
40i4
Pablo

No to oczywiste, że jest to czysty spam ale przynajmniej zbiorowy i w miarę ukryty.
Ukyo_Tachibana
Jako ze na ma SF wiec zaglosowalem na "inne" co jak co ale przy SF to wale cale te Tekkeny
Anonymous
Tekken jest the best ale inne sa niczego sobie
mashter
gemi nie masz racji, bo przeciez nie wiadomo ktora seria jest najlepsza:)
heh oczywiscie, ze to jest bez sensu tak jak polowa topikow na tym forum, takze daj ludzio pograzyc sie w beztroskiej otchlani glupich tematow, ktorych i tak nikt nigdy nie doprowadzi do jakiejs "szerszej" spojnosci...
a tak na marginesie, wlasnie (pipi) sie bawie na domowej imprezie, hejo hej...
Hwo_
masther a kiedy ty sie NIE bawisz (pipi) ??? icon_twisted.gif
bartiz
Zarówno Tekken jak i Virtua Fighter mi sie podoba biggrin.gif wiec oddaje głos na VF ale chciałbym tez na Tekkena ale sie nie da tongue.gif
Boczek
cool.gif TEKKEN cool.gif rulezz!!!!!
sp1979
Street fighter i tekken chociaz seria soul tez ma klimacik niczego sobie...
Antares
Ja uważam że każda seria zasługuje na chwałę (mówię tu o VF, Tekkenie, DoA i MK oraz o seriach bijatyk 2D takich jak SF,GG czy SNK itd) ale najbardziej lubię Tekkena mimo że najnowsza część ma mnóstwo bugów.
sanset0
tekken najlepszy z tego całego towarzystwa- vf zbyt mnie flustrują a w Doa3 za duzo zalezy od szczęscia
tekken 4 eva
Gaucho
Tobal no.1 ... ups nie ma tego w ankiecie laugh.gif no to tekken tongue.gif
SilverHairedDevil
Tobal no.1 ... ups nie ma tego w ankiecie  laugh.gif  no to tekken  tongue.gif

:wink: Jest opcja "inne'!!
Ukyo_Tachibana
Jakis ty bystry wink.gif normalnie super tongue.gif zreszta sikac na SF doszedlem do wniosku ze Soul-e rox klimatem przebijaja wszystkie DOA Tekkeny czy inne VF-y
Soul
Ba Soul'e sa najlepsze jako seria wszystkie czesci tey serii to epopeje tak wspaniale tak potezne klimatycznie ze lep urywa;D muzyka z kazdego intra rzadzi potega w tey serii nie bylo slabey czesc aaa vf i tk mialy takie czesci :wink:
Feanor
Dla mnie seria tekken jest najlepsza spedzilem duuuzo czasu przy niej ale seria virtua tez jest OK smile.gif
ex-death
Tekken jest najbardziej uniwersalną bitką- dla każdego coś się znajdzie. Można w niego ciorać godzinami i wogóle się nie znudzi. Poza tym ba bardzo charyzmatyczne postacie i ciekawą otoczkę fabularną. Ale i tak MKT rządzi :wink:
CHINDOOS
Jak na mój gust to najlepsze są serie bijatyk od Capcomu. One przechodzą największe ewolucje i wogóle są git:) Chociaż Tekkena czy VF też bardzo cenię...
CHINDOOS
:roll: A tak poza tym to zapomniałem dodać że najnajnajlepszą serią bijatyk jest dla mnie (i pewnie tylko dla mnie :? ) SMACKDOWN od THQ. icon_twisted.gif

Gemi: dobrze ze nie zapomniales o mederowaniu postow!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.