Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
YETI
cegła, cegła..........lepiej sie zapytaj ludzi z Sony co oni w tym widzą, ze wykupili z miejsca wyłącznosc na ta gre.
barth
KZ ma szanse stać sie hitem, ale nie koniecznie, jak wiadomo, dużo gier było zapowiedziane na MEGA MADAFAKING KILLA OF OL TAJMS, ale tak sie niestało, więc zamiast sie podniecać, lepiej sie modlić, coby to był narawde taki hicior, jak zapowiadają.
-=Burthess=-
No cóż gra wygląda za przeproszeniem smile.gif wypie**liście. I pokładam w niej duuuże nadzieje... Barth ma racje trzeba siem modlić a nie gadać że Xbox i jego Halo już po tym wymrze smile.gif
Akuma
No cóż gra wygląda za przeproszeniem smile.gif wypie**liście. I pokładam w niej duuuże nadzieje... Barth ma racje trzeba siem modlić a nie gadać że Xbox i jego Halo już po tym wymrze smile.gif

Dobrze powiedziane - ta gra nie ma pobić Halo, ma być świetnym szuterem na ps2 i niczym więcej. Mało ???
Goju
Dobrze powiedziane - ta gra nie ma pobić Halo, ma być świetnym szuterem na ps2 i niczym więcej. Mało ???

Wystarczajaco icon_twisted.gif Mam nadzieje ze bedzie taki ciezki klimat jak na tych screen'ach. No i grafa ma byc tak, no, przej*bana biggrin.gif
Cegla
cegła, cegła..........lepiej sie zapytaj ludzi z Sony co oni w tym widzą, ze wykupili z miejsca wyłącznosc na ta gre.

jak dla mnie to akurat czysta proba opchniecia produktu, robia w okol niego otoczke, tajemnice i potem 100 tysiecy losi to kupi tak jak bylo z "jezdzcem grobowcow". nie mowie ze ta gra to poraszka, mozliwe ze bedzie hit, ale wedlug mnie nie mozna wywnioskowac tego po tych screenach
-=Burthess=-

jak dla mnie to akurat czysta proba opchniecia produktu, robia w okol niego otoczke, tajemnice i potem 100 tysiecy losi to kupi tak jak bylo z \"jezdzcem grobowcow\". nie mowie ze ta gra to poraszka, mozliwe ze bedzie hit, ale wedlug mnie nie mozna wywnioskowac tego po tych screenach

Akurat tutaj widac że gra ma potencjał. A że Sony robi wokół gierki otoczkę to bardzo dobrze.
Liquid(c)
Uważam,że będzie to "tylko"dobra gra.Jak było ze Stuntmanem albo z The Getaway też była tajemnica zdjęcia retuszowane(Stuntman).
-=Burthess=-
Uważam,że będzie to \"tylko\"dobra gra.Jak było ze Stuntmanem albo z The Getaway też była tajemnica zdjęcia retuszowane(Stuntman).

The Getaway jest świetne nie wiem co chcesz - to jest w 100% hit
karlo_s
Uważam,że będzie to \"tylko\"dobra gra.Jak było ze Stuntmanem albo z The Getaway też była tajemnica zdjęcia retuszowane(Stuntman).

The Getaway jest świetne nie wiem co chcesz - to jest w 100% hit

Getaway jest całkiem całekiem. Mi się wydaje że będzie tu tak samo jak ze stuntmanem. Tu mosi tkwić haczyk
CELL7777
pierwszy filmik z KILLZONE!!!!
http://img.gameonline.jp/movie/ps2/killzon.../killzone01.wmv
:!: :!: :!: :!: :!:
dee
Wiele to tu nie widać prócz gościa z padem...No,ale jeśli to pierwszy filmik ...Chyba nie był kręcony zbyt legalnie.
mik13
Ale prezetuje sie calkiem calkiem:))
kotlet_schabowy

To, że zdjęcia być może są retuszowane, to nie oznacza od razu, że gra będzie słaba ( lub tylko dobra, co kojarzy się z przeciętniakiem ).
VuLcAnO
Pożyjemy, zobaczymy(czas pokaże).
Myślę że będzie z tego coś bardzo wielkiego.
Zarządzi oj zarządzi.
CELL7777
nowy filmik z Killzone
http://www.dgs-online.nl/nieuws/?id=12241

Divx 5.0.5 Codec
-Windows Media Audio VS
-320 x 240
-23 fps
-6.02 min
-34.7 mb

nowe screny
http://www.playstationmagazine.com/slidesh...&a=60596,00.asp
dante2003
http://uk.playstation.com/news/newsStory.j...WS&linktype=MPC

Nowe screeny 8O
SIKI
no szykuje sie pogromca HALO, choć ciekawe co pokaże HALO2 :wink: :wink: :wink: Ja uważam, że PS2 pociągnie KillZone'a, ta konsola ma duży potencjał, co widać z roku na rok... I oby KillZone pjawił się w 2004r.... WTEDY BY BYŁA REWOLUCJA :!: :!: :!:
kotlet_schabowy
Po pierwsze - nie ma się co zbytnio podniecać, że gra zarządzi, znając jej grafikę, i to, że Sony rzuciło się, żeby od razu załatwić exclusive'a. W sumie myślę, że ta gra pokaże niedowiarkom co potrafi PS2. A tak poza tym, to czekam na dalsze informacje o grze. Wyobraźcie sobie demo disc z grami : Killzone. MGS3, nowe GTA, The Getaway 2 ? ?
Gemi
killzone moze nie ale juz mgs3 napewno pokaze co ps2 potrafi smile.gif
Glucik
Tak samo zapowiadało się z Getawey - też miała wspaniałą grafikę, którą podobno miała wypluwać podczas gry - a jak już było to chyba sami wiecie (...)
Matrox
Tak samo zapowiadało się z Getawey - też miała wspaniałą grafikę, którą podobno miała wypluwać podczas gry - a jak już było to chyba sami wiecie (...)

NO nie wiem grafika w TG nie jest najgorsza (ani taka jak zapowiadali) ale sama gra jest swietna. Ja tam wierze w KillZOne
YETI

Nie wiem po co ta dyskusja. Gra wyglada identycznie jak na screenach. Zostały już wydane chyba dwa filmiki, słabej jakości ale są i widać że grafika prezentuje sie tak jak na screenach...czyli jest (pipi)ista.
kotlet_schabowy
Ściagnąłem jeden z ostatnich filmików - cieszyłem się, że ujrzeę dosyć dużo Killzone w akcji, a tu jakieś wypowiedzi autorów, wywiad i tak dalej. Ogólnie ściagnąłem filmik 32 megabajty, 6 minut, a jakość taka, że nie wiem co tam tyle zajmuje. Usunąłem go. Zobaczymy, jaka będzie wstępna ocena jakiejś grywalnej wersji dla prasy ( PsxEXtreme, Neo Plus ).
YETI
Zobaczymy, jaka będzie wstępna ocena jakiejś grywalnej wersji dla prasy ( PsxEXtreme, Neo Plus ).
To sobie jeszcze dłuuugo poczekasz smile.gif
SIKI
YETI: pierwsze grywalne demka, lub jakieś specjalne pokazy mogą być za miesiąć lub dwa... :wink: :wink: :wink: W końcu premiera ma być jeszcze w 2004r... smile.gif
YETI
Premiera ma nastąpić na gwiazdke, więc wątpie aby za dwa miesiące było dostępne jakieś demo dla prasy.
Soul
Kosmos juz nie moge doczekac sie ash w to zagram:)
Ryo-San
za mocna konkurencja na ten rok w fpp icon_twisted.gif wydaje mi się nie KZ nie da rady konkurencji w postaci HALO2,DOOM3, HL2.
CELL7777
za mocna konkurencja na ten rok w fpp icon_twisted.gif wydaje mi się nie KZ nie da rady konkurencji w postaci HALO2,DOOM3, HL2.

silna konkurancja jest zawsze dobra bo my na tym zyskamy czyli gracze wpostaci lepszych produktów cool.gif
jaszczoor

ale killzone będzie (chyba) najlepszym fpp na PS2
Ryo-San

ale killzone będzie (chyba) najlepszym fpp na PS2

jesli chodzi PS2 to napewno.
Sojer
Mam nadzieje ze animacja nie bedzie mocno szarpac w wersji na Czarnulke icon_twisted.gif
Matrox
Mam nadzieje ze animacja nie bedzie mocno szarpac w wersji na Czarnulke icon_twisted.gif

Eeeeee ze co ? Przeciez KZ wyjdzie tylko na PS2 biggrin.gif
Sojer

Wierzysz w to ? icon_twisted.gif
Matrox

Wierzysz w to ? icon_twisted.gif

Sony juz na tym lezy i mocno trzyma smile.gif.... to napewno zostanie na PS2.... poza tym juz zaplacili tongue.gif
Soul
Sojer Powiedz jaka gra sie nie rwie z Fpp'ow?:}
Sojer
Sojer Powiedz  jaka gra sie nie rwie z Fpp'ow?:}

Ekhm, na PS2 chyba kazda laugh.gif . I dlatego coraz więcej gier które ukazują sie na machine Sony posiadaja te wade - i to mnie wpienia maksymalnie!. Teraz to zrozumialem, dopiero teraz kiedy to jestem posiadaczem GC, różnica w płynności jest kosmiczna - niestety icon_twisted.gif
Ryo-San
Mówiąc o GC i fpp masz na myśli chyba tylko MP, bo np. MoH frontline rwie sie na GC jak cholera
Matrox
Sojer Powiedz  jaka gra sie nie rwie z Fpp'ow?:}

Ekhm, na PS2 chyba kazda laugh.gif . I dlatego coraz więcej gier które ukazują sie na machine Sony posiadaja te wade - i to mnie wpienia maksymalnie!. Teraz to zrozumialem, dopiero teraz kiedy to jestem posiadaczem GC, różnica w płynności jest kosmiczna - niestety icon_twisted.gif

A ja na to zlewam i tak nie gram w FPP na PS2 tylko na kompie (wlasciwie to i tak gram tylko w Counter Strike'a smile.gif
Soul
Sojer Nie Tylko na PS2 na wszystkie konsole Nawet Halo zrywa :}
kotlet_schabowy
Ja tam się " zrywaniem " nie przejmuję - zbytnio tego nie zauważam ( gra, która jest ostatnio ciągle podawana jako przykład gry z nierowną animacją - w demie nie zauważyłem żadnego rwania, a skoro jest tak poważnie, to powinno być nawet przy tych kilku dostępnych arenach / postaciach ). W PsxExtreme był kiedyś jakiś list, w którym koleś kilka hitów porównywał do crap'ów ze względu za szarpanie animacji. Ktoś musi chyba nie robić nic innego w czasie grania, niż wypatrywać błedów w grafice / animacji, i informować o tym ludzi. Na PSX'ie gralo się dobrze, mimo, że nie było prawie wogóle gier ze stałą animacją, nawet 30 fps, chyba. I było fajnie. Ale to nie temat o technikaliach, tylko o Killzone. Na pewno będzie to exclusive na PS2 - Sony podobno, gdy zobaczyli w akcji grę i pierwsze założenia, to " rzucili się ", żeby wykupić tę grę. Nie wiem, czy Sony zdecydowało by się na to, żeby osiągnąć niesamowitą grafikę, nie przejmując się przy tym animacją. Pewnie mają jakiś kozacki silnik, maksymalnie wykorzystują wszystko, co potrafi PS2 ( choć o takich rzeczach mówi się już od dosyć dawna i ciągle pojawia się coślepszego. Przykład - Gran Turismo 4 ).
Sojer

Metroid Prime nie zrywa icon_twisted.gif
Ryo-San

Sojer wiesz czemu MP nie zrywa question.gif question.gif Bo tam nic sie nie dzieje, porównaj sobie akcje z Halo do tego co sie dzieje w MP icon_twisted.gif
Sojer

Sojer wiesz czemu MP nie zrywa question.gif question.gif Bo tam nic sie nie dzieje, porównaj sobie akcje z Halo do tego co sie dzieje w MP icon_twisted.gif

Eee ?, ale FPP to FPP i mi to lata kolo (pipi) co sie dzieje w Halo a co w MP, tylko stwierdzam fakty i to wszystko icon_twisted.gif
Ryo-San
to jest różnica, bo jak w MP wyskakuje mi dwóch przeciwników to gra nie ma prawa zwolnić( nawet na pegazusie icon_twisted.gif ), a jak w Halo wyskakuje mi 30 pierdzielonych zlych ufoludków to gra chcac niechca zwalnia icon_twisted.gif
Sojer
Dobra, dobra... koniec gadki, to temat przeca o KilLLZonE icon_twisted.gif
SIKI
Ja widizałem Halo i to coo się tam się działo, sieka większ niż w Unreal Tournament na PC, i to ma prawo zrywac... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif myśle że KillZone tesh będzie zrywać jak każda gra z gatunku sieczek FPP, jak HALo czy UT. Unreal Tournament zrywał nawet na the best kompach :wink:
Elmer
Unreal Tournament na PC

Chodzi Ci o 2003 ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.