Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
SIKI
Unreal Tournament na PC

Chodzi Ci o 2003 ?
2003 i ten pierwszy... a niedługo 2004, tam będzie ostra sieka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sojer
eee ? UT nie zrywa! wlacz sobie na arenie 20 botów i ty jeden na GodLike icon_twisted.gif - ani troche nie zwalnia! (przynajmniej jezeli chodzi o UT a nie o UT 2003 biggrin.gif )
YETI
Mam nadzieje ze animacja nie bedzie mocno szarpac w wersji na Czarnulke icon_twisted.gif

Eeeeee ze co ? Przeciez KZ wyjdzie tylko na PS2 biggrin.gif

Wierzysz w to ? icon_twisted.gif

Ten tytul juz jest tylko i wyłącznie dla Sony.
Poprostu wykupili chłopaków z Amsterdamu (Guerrera-czy jakos tak)
Jest to juz firma pracująca dla Sony
SIKI
UT2003, zwalnia jak sie da na max botów.. Czasami, ale zwalnia... icon_twisted.gif Co do KillZone, to bedzie tylko na PS2, Sony jest wydawcą, czyli TYLKO PS2 :!:
Sojer
Te screeny to niezle mydlenie oczu, bedzie to samo co w przypadku NFS: Underground, zobaczycie icon_twisted.gif
easye
Z pewnoscia nie bedzie tak jak na screenach.
c1n3k

Skad mozesz o tym wiedziec? Jak Sony wykupilo cala firme aby zapewnic exclusive dla PS2 to musi to o czyms swiadczyc.
Matrox

Skad mozesz o tym wiedziec? Jak Sony wykupilo cala firme aby zapewnic exclusive dla PS2 to musi to o czyms swiadczyc.

Bo przeciez czlowiek posiadajacy Xboxa i Halo nie moze powiedziec ze cos moze mu dorownac a co dopiero przebic wink.gif
Masz racje jezeli Sony sie tak na to rzucilo to cos musi w tym byc.
easye
A ja was nie rozumiem - dlatego, ze Sony to wykupilo to wierzycie, ze gra bedzie tak wygladac jak na Screenach ? Przeciez ja nie neguje, ze gierka moze byc wypasiona, po prostu nie wierze, ze tak bedzie wygladac...
jaszczoor
tylko co ztego że SONY wykupiło tą firme??
W przeszłości to też sony retuszowało zjęcia the getaway to dlaczego nie mieli by tego zrobić teraz??
Obym sie mylił... wink.gif
Matrox
W przeszłości to też sony retuszowało zjęcia the getaway to dlaczego nie mieli by tego zrobić teraz??

Ale zes sie czepil tego TG... retuszowali to prawda, ale w koncu zrobili swietna gre wiec niewiem czego sie czepiasz.
YETI
Te screeny to niezle mydlenie oczu, bedzie to samo co w przypadku NFS: Underground, zobaczycie icon_twisted.gif

-_-'

SĄ JUŻ CHYBA DWA TRAILERY NA ,KTÓRYCH WIDAĆ GRE W AKCJI!!!
WIĘC NIE WIEM PO CO TAKIE GŁUPIE TEKSTY?
SIKI
Sojer: Screeny a filmik to dwie rózne rzeczy :wink: :wink: :wink: Co ty nawet jak są troche podpakowane, to zapewne i tak będzie bardzo dobrze, nawet świetnie :wink:
Sojer
Dobra jak tam chcecie - gra napewno bedzie super icon_twisted.gif , filmiki z NFS UG tez byly i gra prezentowala sie bosko, a w rzeczywistości ? eh, grafa nie taka fajna icon_evil.gif

Ale kochajmy sie ludzie, trzeba byc dobrej mysli, moze akurat biggrin.gif
jaszczoor

Ale zes sie czepil tego TG... retuszowali to prawda, ale w koncu zrobili swietna gre wiec niewiem czego sie czepiasz.

ja nie twierdze że TG jest zły a wręcz przeciwnie bo bardzo mi sie podobał ale takie retuszowanie zjęć jest wdł. mnie troche nie fair w stosunku do klienta.
To tak jak by na zdjęciu pokazywać komuś czerwone lśniące auto a potem mu sprzedać brudne i odrapane czyli brzydsze.
Mi sie jednak wydaję że screeny z killzone nie są retuszowane.
Zwłaszcza po obejrzeniu filmików.
Cegla

-_-'

SĄ JUŻ CHYBA DWA TRAILERY NA ,KTÓRYCH WIDAĆ GRE W AKCJI!!!
WIĘC NIE WIEM PO CO TAKIE GŁUPIE TEKSTY?

tak i gra tam jest jak cholera ciemna wiekszosc to urywki i nawet te urywki nie wygladaja w polowie tak jak ten screen
YETI
No to chyba oglądałeś inny trailer niż ja.
Albo oglądałes inną gre
Xarou
Albo oglądałes inną gre

Zróbmy najprościej... Daj linki do tych trailerów tutaj, a my je obejrzymy, i wtedy wypowiemy się.
Sojer
Zastanówcie się... Przecież ta gra nigdy na PS2 nie będzie wyglądać tak jak na tym screenie icon_twisted.gif - to jest logiczne, przynajmniej dla mnie.
SIKI
Sojer: "nie mów hop, dopóki nie podskoczysz" icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
YETI
Albo oglądałes inną gre

Zróbmy najprościej... Daj linki do tych trailerów tutaj, a my je obejrzymy, i wtedy wypowiemy się.

Trailer oglądałem jakieś 2-3miechy temu. Poszukam moze znajde.
Były chyba trzy trailery.Jeden przedstawiał prace programistów,drugi spory kawałek gry no i trzecji helikopter z którego wyskakiwali żołnierze i zaczynała sie niezła jatka.
I MÓWIE WAM ŻE GRAFIKA PREZENTUJE SIĘ EXTRA.
Ale wy wiecie swoje a ja swoje.
easye
Zobaczymy - sam kiedys nie wierzylem w wyglad gier (np. DOA 3) i sie bardzo milo rozczarowalem. A jezeli chodzi o Killzone to programisci beda musieli sie ostro napocic,zeby ta konsola to pociagnela...
dante2003
Polecam stronę www.killzonegame.com - jest tam dużo informacji i materiałówna temat Killzone (m.in wspomniane trailery, trzeba się zarejestrować aby je ściągnąć).
Ryo-San
to oficjalna strona, pewnie naściemniane na potęge icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif więcej wiary, jak ten tytuł spi/er/dolą i skriny plus trailery okażą się FAKE to ich zjedzą żywcem wszyscy - nie oszukujmy się icon_twisted.gif
AVErsiv
JA mam nadzieje ze giera bedzie super ( licze na fajny klimat )
Ale szczeze mowiac to FPSy to nie jest moj ulubiony gatunek gier wole pogiercowac w takiego Princa albo Castlevanie SOTN :roll:
Soul
Zastanówcie się... Przecież ta gra nigdy na PS2 nie będzie wyglądać tak jak na tym screenie icon_twisted.gif - to jest logiczne, przynajmniej dla mnie.

a Teraz czego Jestes Fanboyem? laugh.gif
Sojer

a Teraz czego Jestes Fanboyem? laugh.gif

Nie jestem zadnym fanboyem, poprostu stwierdzam fakty. I jezeli chodzi ci o to ze mam GC to nie znaczy ze sie na nie przerzuciłem, a PS2 wurzycilem. Grubo sie mylisz, dla mnie PS2 jest najlepsza konsola ever! Ale screeny jak screeny, z NFS UG też ładne są icon_twisted.gif
YETI
No dobra koniec tej głupiej gatki. Poczekamy na jakies najblizsze targi, gdzie gra bedzie prawdopodobnie zaprezentowana. Zobaczymy wtedy zobaczymy jakie zdanie o grafice ma prasa.

Boże przecież są trailery!
;p hehe
dante2003
to oficjalna strona, pewnie naściemniane na potęge icon_twisted.gif

To jest strona nieoficjalna.
Cegla
Albo oglądałes inną gre

nie ogladalem ten sam trailer. I zrozum nie mowie, ze z tej gry nie bedzie hitu (bo niby na jakiej podstawie) poprostu nie uwierze, ze ps2 cos takiego pociagnie - nie widzialem jeszcze w zadnej grze na ps2 tak rownych obiektow... no chyba, ze mapy beda mialy 100 m2...
Roki
Ja w tej grze pokladam takie same nadzieje co w MGS3 - to musi byc HIT :!:
Sojer
Ja tam wole z lekkim dystansem do tego tytulu, nie chce byc pozniej rozczarowany icon_twisted.gif
red2000
ja czuje ze ta gra bedzie najladniej wygladajaca gra na ps2.ciekawe czy tylko bedzie miala ciekawy scenariusz.wiem jedno napewno.jesli ta gra bedzie miala taka grafe to napewno nie bedzie trybu na split screenie,najwyzej tylko przez linka.
-Sora-
Heh szkoda ale to by było super tak samo jak było w Halo Multi na dwóch cop. jak się patrzy moze jednak nie wszystko stracone? jeśli Guerilla się postara to moze by był a co za tym idzie większa frajda z grania:)
Roki
Gra zapowiada sie na dluga - przeszlo 20 poziomow. Nawet gdyby kazdy z nich mozna bylo przejsc w godzine to i tak czas bylby zadowalajacy - bedzie dobrze.
YETI
Gra zapowiada sie na dluga - przeszlo 20 poziomow. Nawet gdyby kazdy z nich mozna bylo przejsc w godzine to i tak czas bylby zadowalajacy - bedzie dobrze.

Poziomów ma byc cos koło 30 (chyba 26 dokładnie)
Oczywiscie mozliwosc gry przez sieć
21 typów broni, każda z dwoma rodzajami pocisków !!!
4 grywalne postacje
J jak Guerrilla Games zapewnia "wiele dróg pokonania każdego poziomu"

Nudzić napewno sie nie bedziemy smile.gif
Tokar
Ja tam przewaznie zlewam na wszystkie efpepy z gory na dol,ale dla Killzone raczej zrobie wyjatek.Screeny takie,ze mozg staje,design tez zdecydowanie na miejscu....bedzie porgromca Halo?Nie wiem,bo sie nie znam z powodu, ktory wymienilem na poczatku biggrin.gif
Ryo-San
bedzie porgromca  Halo?

Widze, że czytasz Playstation Magazyn, tym tekstem przywitali nas w pierwszym numerze i myslalem, że padne ze śmiechu :twisted:Ty przynajmniej dałes na koncu znak zapytania icon_twisted.gif Nie bedzie pogromca Halo, bo Halo sie nie da pogromic icon_twisted.gif Zresztą każdy FPP jest na swoj sposób inny. Zobaczymy czas pokaże, a z tągrafąna screenach to bym sie tak bardzo nie podniecał, zresztą popieram słowa Sojera icon_twisted.gif
SIKI
bedzie porgromca  Halo?

Widze, że czytasz Playstation Magazyn, tym tekstem przywitali nas w pierwszym numerze i myslalem, że padne ze śmiechu :twisted:Ty przynajmniej dałes na koncu znak zapytania icon_twisted.gif Nie bedzie pogromca Halo, bo Halo sie nie da pogromic icon_twisted.gif Zresztą każdy FPP jest na swoj sposób inny. Zobaczymy czas pokaże, a z tągrafąna screenach to bym sie tak bardzo nie podniecał, zresztą popieram słowa Sojera icon_twisted.gif

Ryo-San ma rację..... Jedyny FPP który może pobić Halo to HALO2... Ta gra nie ma konkurencji w dziedzinie FPP na next-geny ... Może KillZone się zbliży do tego pozimu question.gif
kotlet_schabowy
Po co mi to, żeby pogromił Halo ? To będzie inna gra, może o podobnej tematyce. Liczy się to, żeby ta gra była fajna, przyjemnie się w nią grało, i żeby była długa i dopracowna. Nie będę się podniecał, że w prasie by pisali " pogromca HALO " : nie czuję frajdy z tego, choć trochę by to zdenerwowało tych, co tak strasznie piszą o tym, że na PS2 nie mamy HALO, ani gry podobnej do niego. Ale nie jestem jak oni, więc mi to niepotrzebne ( pisanie jako o pogromcy ).
palo
Ja teoretycznie strzelanin nie lubie. Tylko MOH:RS przeszedłem, nic wiecej. Jezeli zapowiedzi okazą sie prawdziwe, to Killzone bedzie moją drugą strzelanką w życui, jaką przejdę wink.gif
SIKI
palo: wiesh jak się gra w taki shit jak MOH: RS to nic dziwnego ... Rising Sun to najgrszy Medal w jakiekokolwiek grałem :!: A co do strzalanin to zapodaj sobie Call of Duty, to jest dopiero MIÓD... MOH: RS nie do rasta CoD do pięt :wink: :wink: :wink: a co do KillZone to będzie świetna taktyczna strzelanina ze świetną grafą...
Cegla
CoD jest rzeczywiscie dobry - po totalnie gownianym BF, ktorym wszyscy sie podniecali jest w co pograc. Aczkolwiek do HALO to temu bardzo daleko (mimo odmiennej tematyki)
mig2701
Oby grywalnosc była lepsza od halo!co-operativ(czy jak to sie tam pisze:)na 2 osoby minimum!
kotlet_schabowy
Przedtem ten tekst wpisałem w temacie Playstation 2 News - coś mi się pomyliło :
Przeczytajcie ten News :

Sony potwierdziło właśnie, że około połowa gier rzadko wykorzystuje w pełni możliwości drzemiące w tej platformie. Czyżby więc PS2 była silniejsza niż podejrzewamy? Sony twierdzi, że tak właśnie jest.
Według Playstation Magazine europejski oddział Sony stworzył coś co nazywa się \"performance analyzer\", by przebadać kilka najładniej wyglądających gier. Wyniki były dość zaskakujące, okazało się bowiem, że około 60% chodzi z prędkością zaledwie 30fps. A mogłyby wyświetlać grafikę w co ajmniej 60fps.
Wszystko dlatego, że większość tytułów nie wykorzystuje Vector Units (koprocesor stworzony by pomóc Emontion Engine w tworzeniu fizyki lub AI), a należą do nich konwersje z innych platform. Gdyby tylko Sony skłoniło developerów do używania VU, gry chodziłyby jeszcze lepiej niż dotychczas.

Ktoś powie, że nie ma co zbyt tak wieżyć w takie news'y, ale równie dobrze ja mogę powiedzieć, że nie ma się co sceptycznie nastawiać. Założę się, że ktoś po przeczytaniu tego pomyśli " to skoro taka jest ich konsola mocna, to czemu nie pokażą, jak robić piękne gry ? ". I odpowiedzią na to może być własnie Killzone ( niech ma to 30 fps'ów, ale żeby grafika była taka, jak się zapowiada ). Może Sony tym developer'om wyjawiło jakiś " tajny sposób " na osiągnięcie takich efektów : ) po czym później przekażą to wszystkim developer'om i pokażą, na co stać PS2 (zaskoczenie, po jakimś roku nie ukazywania się rewolucyjnych graficznie gier).
_Bardock
Oby grywalnosc była lepsza od halo!

Na to bym nie liczył... Wątpię czy KILLZONE przebije starego mistrza...
Anonymous
Oby grywalnosc była lepsza od halo!

Na to bym nie liczył... Wątpię czy KILLZONE przebije starego mistrza...

Nawet nie zagrałeś a już wiesz...
Wkurza mnie takie gadanie icon_evil.gif
_Bardock
Nawet nie zagrałeś a już wiesz...

Masz rację - nie grałem, ale wiem czym zazwyczaj kończą się przechwalanki developerów, i wiem również jaki dobre jest HALO.
Nawet jeśli zdarzy się cud - to nie na długo, bo przecież zbliża się również HALO2...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.