Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Diabeu
icon_twisted.gif heh zabawne i to bardzo, wpierw zagrajcie, potem oceńcie - wracać do tematu - tu nie miejsce na dysputy czy halo lepshe czy nie - okaże się po premierce icon_twisted.gif
kotlet_schabowy

Nawet jeśli zdarzy się cud - to nie na długo, bo przecież zbliża się również HALO2...
Halo 2 ma się ukazać przed Killzone ( tak gdzieś czytałem ). Co do tematu : nawet jeżeli screen'y byłyby retuszowane, to czy to ma oznaczać, że gra będzie słaba ? Poza tym jak będzie gorsza od Halo to co ? Trzeba będzie się cieszyć, jeżeli to będzie dobra gra, że to jest dobra gra. A jeżeli byłaby to najlepsza strzelanina FPP na Playstation 2, ale gorsza od Halo, to też trzeba się cieszyć. Mnie już denerwuje to porównywanie do Halo, czy Halo 2 ( choć sami wydawcy to robią ). Niech będzie normalną, bardzo dobrą grą, a nie jakimś" pogromcą " innych gier.
Tokar
bedzie porgromca  Halo?

Widze, że czytasz Playstation Magazyn, tym tekstem przywitali nas w pierwszym numerze i myslalem, że padne ze śmiechu :twisted:Ty przynajmniej dałes na koncu znak zapytania icon_twisted.gif Nie bedzie pogromca Halo, bo Halo sie nie da pogromic icon_twisted.gif Zresztą każdy FPP jest na swoj sposób inny. Zobaczymy czas pokaże, a z tągrafąna screenach to bym sie tak bardzo nie podniecał, zresztą popieram słowa Sojera icon_twisted.gif

No wiec PSM2 widuje tylko zafoliowany w empiku i tak po prostu haslo walnalem,a tu prosze-udarz w stol,a nozyce sie odezwa^__^
Od razu wojna Halo vs. Killzone,co jest tym ciekawsze,ze Killzone'a nikt jeszcze na oczy nie widzial, ale juz wszyscy uczestnicza w debacie jaka bedzie mial grywalnosc...
Ryo-San
nie ma mowy o wojnie halo vs kz icon_twisted.gif ale w koncu przydał by sie jakiś dobry fpp na ps2. cos pomiedzy halo a MP icon_twisted.gif
Cegla

Od razu wojna Halo vs. Killzone,co jest tym ciekawsze,ze Killzone'a nikt jeszcze na oczy nie widzial

Nie ma zadnej wojny tylko jest dyskusja (jak dla mnie) i nic dziwnego w koncu jak nazwano ta gre HALO killerem dyskusja musi byc.
A co do Killzona to jestes poprostu nie do informowany sa juz trailery na ktorych widac gameplay nie wiele ale widac...
Quby
Bedzie sie dzialo,ta gra niezle namiesza. Chcialbym juz to miec icon_twisted.gif
TaKeShiX
nie ma mowy o wojnie halo vs kz icon_twisted.gif  ale w koncu przydał by sie jakiś dobry fpp na ps2. cos pomiedzy halo a MP icon_twisted.gif

A dupa icon_twisted.gif Nie chce z killzone żadnych ufoków, różowych laserów,zielonych galaretek, pluszowych misi itp.

Ma być "realistyczny" konflikt przyszłości. Taki MoH 20XX :wink:

ps. TimeSplitters 2 jest na ps2 i jest dobry
Ryo-San
A dupa icon_twisted.gif Nie chce z killzone żadnych ufoków, różowych laserów,zielonych galaretek, pluszowych misi itp.

Ma być \"realistyczny\" konflikt przyszłości. Taki MoH 20XX :wink:

8O wiesz ze akcja KZ toczy sie w przyszlości miszczu i będziesz tam miał lasery na bank( ufoków pewnie kilku tez tam sie znajdzie) icon_twisted.gif
Cegla
nie ma mowy o wojnie halo vs kz icon_twisted.gif  ale w koncu przydał by sie jakiś dobry fpp na ps2. cos pomiedzy halo a MP icon_twisted.gif

dam wszystkie pieniadze ze i tak obie gry beda nastawione na MP...
mig2701
widze ze wszczełem awanture na forum:) jaka bedzie? i tak ja biore!
YETI

8O wiesz ze akcja KZ toczy sie w przyszlości miszczu i będziesz tam miał lasery na bank( ufoków pewnie kilku tez tam sie znajdzie) icon_twisted.gif

może jakies lasery będą, ale ufoków to raczej tam nie zobaczysz.
Poczytaj sobie fabułe
TaKeShiX

pisząc "nie chce.." stwierdzałem tylko fakty
poczytaj se np to MISZCZFUtrututu icon_twisted.gif

http://www.psx.net.pl/txt/fl-26.htm

żadnych leserów na banki, ufoków itp

nie pamiętam gdzie to czytałem [doś dawno temu] ale jeden z twórców powiedział coś takiego: "strzelające zielonymi glutami pistolety to fajna sprawa ale my chcieliśmy stworzć naszą własną wojne" [jakoś tak to szło]
Diabeu
icon_twisted.gif was poyebało tutaj, jakie lasery? jakie ufoki? weźcie poczytajcie infosy o grze zanim takie brednie będziecie uskuteczniać icon_twisted.gif
Ryo-San
jeszcze wracając do sprawy grafiki, fakt, że na screenach moze być sciema, ale wcale nie musi to być sciema, przecież jak ktoś by mi pokazał wczesniej screeny z Metrid Prime na Gacka to tez bym nie uwierzył, że GCN pociagnie taką gre, skoro GCN pociagnął to PS2 tez bezproblemo moze to zrobic. GCN technicznie do ps2 JEST W STOSUNKU 1:1, WIEC NIE WIDZE PRZESZKÓD.
Jakim
GCN jest technicznie lepszą oknsolą od PS2!
Więc posiada większe minimalnie możliwości.
Diabeu
icon_twisted.gif a wiesz co mnie twoje dywagacje obchodzą Jakim? wracać do tematu icon_twisted.gif
Jakim
jaaaaa ja wiem ...spoko. Chodzi mi o to w kwestii grafiki. Nie wiem czemu ktoś mówi że Ps2 nie pociągnie tej gry, bo na screenach wygląda ona aż tak ładnie. Wg mnie cholera ona na screenach nie wygląda jak ósmy cud świata, tylko jak ładny fpp. Nie wiem o co to wielkie..HALO biggrin.gif
-Sora-
Jak to tylko na screenach;p? przecież są filmiki do ściągmnięcia jak jakiś koleś w nią gra i widać że grafika jest uciągnięta przez PS2. Daje rade;p
SIKI
icon_twisted.gif was poyebało tutaj, jakie lasery? jakie ufoki? weźcie poczytajcie infosy o grze zanim takie brednie będziecie uskuteczniać icon_twisted.gif

właśnie, racja BsE... icon_twisted.gif W grze mają być bronie przyszłości... Ale nie takie jak w HALO... Po prostu to co mam teraz tylko upgradowane na przyszłościowe... icon_twisted.gif
MichAelis
Jak to tylko na screenach;p? przecież są filmiki do ściągmnięcia jak jakiś koleś w nią gra i widać że grafika jest uciągnięta przez PS2. Daje rade;p

No niby widzialem ten filmik ale jakis on podejrzany jest dla mnie... Tv i zaraz pokazuja pada od PS2 zeby bylo wiadomo ze to ps2...no ale filmik spoko:)
Akuma
Moze puszczaja giere spod stacji roboczej - na czyms takim kazda gra na ps2 wyglada jakby wspaniale biggrin.gif. Czekam na Killzone z niecierpliwoscią ale mamm też nadzieje że pod wzgledem rozgrywki nie bedzie to kolejny MoH gdzie sie tylko ciśnie bezmyslnie do przodu. Za takie nastawienie jest odpowiedzialny Metroid Prime biggrin.gif.

Ryo-San, nie masz racji. NGC jest mocniejsze od ps2. Spójrz na specyfikacje techniczna typu procek, ram i inne bajery - NGC w kazdym przypadku wygrywa na tym polu z PS2.
Ryo-San
dokładnie, gamepaly może ciągnąć stacja graficzna, więc narazie nie ma czym sie podniecać, trzeba poczekac na byle jakie grywalne demko w tym żalosnym Playstation Magzyn icon_twisted.gif

Gacek ciągnie mniej poligonów od PS2, a jak jest mocniejszy to tylko minimalnie, zresztą jakoś tego nie widać
SIKI
Właśnie chciałbym, zeby było dużo urozmaiconych zadań typu: rozbroj bombe, czy inne ciekawe, a nie prucie przed siebie.. icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
To logiczne, że GCN jest mocniejszy w parametrach od PS2, w końcu GCN wyszedł dużo później, podobnie jak z Xboxem... icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
-Sora-
MichAelis pomyśl sobie że jakby nie pokazali tego pada to byście spekulowali że to może nie jest wersja z PS2 tylko jakiś nakręcony badziew a tak chociaż jest jakaś tam pewność ;p
MichAelis
MichAelis pomyśl sobie że jakby nie pokazali tego pada to byście spekulowali że to może nie jest wersja z PS2 tylko jakiś nakręcony badziew a tak chociaż jest jakaś tam pewność ;p

Wlasnie mi o to chodzi ze za bardzo go pokazuja, tak zeby nie bylo watpliwosci. Zadnych! nie mogli pokazac normalnego filmiku? ten jest podejrzany.
Diabeu
icon_twisted.gif buahahahaha przeciez nieważne czy by pokazali pada, czy to że wkładają płytkę i odpalają czy sam filmik to i tak byście poddawali to w wątpliwość - nerwowy rok przed wami widzę, niahniah icon_twisted.gif
-Sora-
Najlepiej jakby wogóle tego filmiku nie było;p Wszyscy by poprostu opierali się na screenach;p Ciekaw jestem jakie będą reakcje jak gra wyjdzie:>
MichAelis
icon_twisted.gif buahahahaha przeciez nieważne czy by pokazali pada, czy to że wkładają płytkę i odpalają czy sam filmik to i tak byście poddawali to w wątpliwość - nerwowy rok przed wami widzę, niahniah icon_twisted.gif

Nic nie poddaje watpliwosci, tylko mniej podejrzane by bylo gdyby pokazali normalny filmik, a tak koles gra zblizenie na pada... to dziwne.
Diabeu
icon_twisted.gif jakby nie pokazali pada to też by było podejrzane - jak napisałem, nadinterpretujecie:p icon_twisted.gif
SIKI
Ludzie skończcie wreszcie tą poj/je/baną rozmowe... Nie wiecie ta wersja była na Comandore64 z przejściówką na DualShock'a laugh.gif
Roki
Comandore64 z przejściówką na DualShock'a laugh.gif

Hehe ... a co to jest "Comandore64" question.gif laugh.gif
-Sora-
Podróba Comodore64 zapewne biggrin.gif ale co tam ciekaw jestem ile poświęcą w grze na animacje postaci;>
SIKI
fuck, ale siara :oops: :oops: :oops: Pomyliłem się... zresztą miałem go dawno, zapomniałem jak się pisze laugh.gif Nieważne...
KONIEC ZBĘDNEGO PIE/RDO/LENIA :!: :!: :!:
YETI
Dzis przeczytałem (psxe) , że muzyke do KillZone tworzy 72 osobowa Rosyjska Orkiestra Filharmoniczna oraz 40 osobowy chór !!!
icon_twisted.gif
szczurek
Dzis przeczytałem (psxe) , że muzyke do KillZone tworzy 72 osobowa Rosyjska Orkiestra Filharmoniczna oraz 40 osobowy chór !!!
icon_twisted.gif

to pięknie, podczas gry bedziecie słyszeć takie coś:
"papierosy, wódka, ciaaaało" ;]
MichAelis
icon_twisted.gif

Tak, bo zapewne nikt nie czytal, tego... sorry za zlosliwosc ale mam zly dzien. Co do tego filmiku to ja tam nie wiem, ale podejrane to jest dla mnie, choc moze to ma przekonac wszystkich niedowiarkow ze to wlasnie na PS2 smiga.
YETI
sorry za zlosliwosc ale mam zly dzien.

ok, rozumiem, kazda kobieta ma te kilka złych dni w miesiącu wink.gif hehe
Slasz
W sumie to tez to przeczytalem i mnie troche zatkalo bo po co do FPP'a lub FPS'a robic az taka muzyke i wogole. Pozatym ja za takim rodzajem muzyki nie przepadam ale gierce to to moze i dodac klimatu biggrin.gif
A ogolnie to wyczekuje z niecierpliwoscia niusow bo to moze byc naprawde cos dobrego.
dee
Przypomnijcie sobie jakiego kopa dawała filmowa muza (tez nagrywana przez orkiestrę symfoniczną) we wszystkich Medalach.Jeśli w Kz otrzymamy coś podobnego to już przynajmniej strona dźwiękowa ma u mnie pewną conajmniej "9" .Ta gra to totalny priorytet dla Sony i każdy element musi być wypieszczony na maxa,więc nie spodziewajcie się ,że jako podkład muzyczny wpierdzielą sample z Budki Suflera lub siakieś muzyczki a'la Król Lew.
Tokar
Osobiscie zdziwilbym sie,gdyby w grze nie pojawily sie kawalki orkiestrowe.Przecie taka gra az sie o to prosi...
-Sora-
Według mnie ostre gitarowe kawałki też by tam pasował i dawały by większe poczucie dynamiki:)
Slasz
Według mnie ostre gitarowe kawałki też by tam pasował i dawały by większe poczucie dynamiki:)

Zgadzam sie. Jak ktos gral naprzyklad w SeriousSam'a na kompa to dobrze wie o co chodzi. icon_twisted.gif No ale dobra nieczepiajmy sie bedzie mozna komentowac ta muze po jej uslyszeniu dopiero :wink:
Anonymous
dla mnie taka muzyka jaka ma być jest idealnie pasująca do klimatu
Jakim
NM..tak samo jak w DMC..gdy zaczęła sie walka ostro muzyczka leciała.
Slasz
NM..tak samo jak w DMC..gdy zaczęła sie walka ostro muzyczka leciała.

O no dokladnie a jakos mi to z glowy wylecialo i podalem za przyklad Serious'a Sam'a ale musisz przyznac ze w nim ostra muzyczka dodawala klimatu icon_twisted.gif
dante2003
Może z oceną muzyki wstrzymacie się do usłyszenia jej.
Tokar
Spoko,tu juz cala gra zostala rozlozona na czynniki pierwsze i oceniona na wszystkie mozliwe sposoby na rok przed premiera,wiec ocenianie sciezki dzwiekowej,ktorej nikt jeszcze nie slyszal jest chyba jak najbardziej na miejscu icon_twisted.gif
YETI
Spoko,tu juz cala gra zostala rozlozona na czynniki pierwsze i oceniona na wszystkie mozliwe sposoby na rok przed premiera,wiec ocenianie sciezki dzwiekowej,ktorej nikt jeszcze nie slyszal jest chyba jak najbardziej na miejscu icon_twisted.gif

hehhe
dobrze powiedziane
jedyny sensowny post w tym temacje od kilku dni.
Ölschmitz
Jęsli chodzi o tą rosyjską orkiestrę, jest to genialne posunięcie ze strony programistów. Narzekacie, ze w FPPie powinna byc muza rozkowa itp.
Hitman 2 pokazał, że orkiestra potrafi zrobic genialną scezkę dziwiękowa do strzelaniny. Wyobrazcie sobie zmasowany atak komandosów, wszedzie wybuchy, bezwladnie padajace na ziemie ciala twoich kumpli, wszystko to w rytm wspaniale skomponowanego kawalka, ktory tylko podkresla dramaturgie calego wydarzenia.
Nie ma co, zazdroszcze Wam (posiadacza PS2) tej gry jak cholera!
red2000
w killzonie powinny znajdowac sie kawalki ciezkie (dla ostrzejszych jatek) i chor(do pobiegania ,badz jakis smutne wydarzenie np. zginal twoj partner smile.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.