Niema co orgiestra moze dac czadu (vide MGS pikna muza) Mysle ze taki tytulik z pod nadzoru panow z sony nie moze miec ciankiej muzy chociasz ja bym chetnie posluchal jakis znanych wykonawcow
Orkiestra może być wporządku.
A wie ktoś może:
Czy znana jest już data wydania
Czy gra będzie obsługiwała headset
Czy są już jakieś oficjalne trailery tejże gry
Hm ... no właśnie, co z trailerami ukazującymi GamePlay ? Czyżby miałyby nie pojawić się aż do premiery ?
Trailer juz jest, ale slaby. Wystarczy troche w sieci poszukac :wink:
Hitman 2 pokazał, że orkiestra potrafi zrobic genialną scezkę dziwiękowa do strzelaniny. Wyobrazcie sobie zmasowany atak komandosów, wszedzie wybuchy, bezwladnie padajace na ziemie ciala twoich kumpli, wszystko to w rytm wspaniale skomponowanego kawalka, ktory tylko podkresla dramaturgie calego wydarzenia.
Nie ma co, zazdroszcze Wam (posiadacza PS2) tej gry jak cholera!
No w Hitmanie2 Jesper Kyd (chyba tak się pisze- nie pamiętam) odwalił kawał dobrej roboty.... Ta muza pasowała do misji Htmana idealnie...

Oby w KillZone tesh było taaaaak dobrze
Nie wiem jak jest w HALO ale podobno tam tez jest muzyka symfoniczna(nagrana przez orkiestrę) i nie wiem dokładnie jak ona tam pasuje(nie grałem), ale podobno świetnie, więc i na ps2 powinno być dobrze.
na
GameTrailers.com pojawil sie najnowszy filmik prezentujacy gre. grafa wymiata tylko male zastrzezenia budzi GP i AI przeciwnikow ale to pewnie jakas bardzo wczesna beta - w koncu maja czas do swiat :wink:
Polecam zassac
Pierwszy porzadny trailer z gry ale jakos mnie nie zachwycil ,co ci przeciwnicy tacy glupi :cry:
Alpha Trion
20 02 2004, 11:12
Dla tych co przekladaja realistyczne klimaty nad SF Halo ta pozycja bedzie napewno Hitem , a jak jeszcze dodamy rozgrywke multiplayer...
Jak tak wyglądać ma gra, to szykuje się wielki hit. Oby tylko podnieśli Al. Oraz była rozgrywka On-Line.
zapraszam na www.killzonegame.com.Po zalogowaniu mozna ściągnąć kilka naprawde świetnych i nigdzie nie spotykanych filmików z gry.Gra wygląda świetnie ale nie podobają mi sie 2 rzeczy:zbytnia liniowość(analizując filmiki)oraz AI bo czytając zapowiedzi mialo być rewelacyjne a jest troszke przygłupie(ponoć do premiery mają poprawić)
zapraszam na www.killzonegame.com.Po zalogowaniu mozna ściągnąć kilka naprawde świetnych i nigdzie nie spotykanych filmików z gry.Gra wygląda świetnie ale nie podobają mi sie 2 rzeczy:zbytnia liniowość(analizując filmiki)oraz AI bo czytając zapowiedzi mialo być rewelacyjne a jest troszke przygłupie(ponoć do premiery mają poprawić)
No, nareszcie "normalny" trailer. I tak:
Grafika - ładna, troszke szarawa, ale trzyma futurystyczny poziom, a w powietrzu czuc jakis klimacik wojenny (chociaz wrogow jakos malo)
Bronie - normalne
Przeciwnicy - pokazali tylko tych podstawowych zolniezy(chyba...) i prezentuja sie nie zaciekawie.
A teraz to co najbardziej rzuca sie w oczy: tragiczne AI!!! Twórcy chwala sie ze to wlasnie AI bedzie takie genialne, a tu prosze - jest slabo, jak w kiepskich FPSach na PC. No i co jeszcze widac to otoczenie kompletnie nie podatne na zniszczenia. Nawet nie ma takiej drobnostki jak slady po kulach, co przy silniku HF2 prezentuje sie miernie.
Ogólnie - teraz widac, że texty krzykaczy o "HALO Killerze" ni jak maja sie do rzeczywistosci.
Ogólnie - teraz widac, że texty krzykaczy o \"HALO Killerze\" ni jak maja sie do rzeczywistosci.
Spoko, jest jeszcze masa czasu na poprarawienie wszelkich niedorobek i ulepszenie engina jaki i AI. Zreszta pokazywanie takiego dema tak wczesnie to bardzo dobry znak bo bardzo duzo pracy jest juz za nimi.jestem pewien ze developer nie zawiodzie. zreszta sony wpakowalo w ten projwekt tyle kasy ze poprostu nie ma takiej opcji.
Oraz była rozgrywka On-Line.

Gra przez NET jest juz zapowiedziana. Ma byc to tak mocny punkt gry jak naprzykład w Halo.
Artemiz
20 02 2004, 17:18
Po obejrzeniu tego trailera moje emocje zwiazane z tym tytułem padły na pysk... Wiem wiem to tylko trailer, do wersji full jeszcze daleko ale nie spodziewam sie rewelacji powiem szczerze-przynajmniej na razie, jakiś taki bezpłodny ten Killzone w tym trailerku- nie wspomne o kretynie na końcowej scenie który kręci sie wkoło jakby robaki miał a koleś do niego sadzi z pestek jak na strzelnicy... poczekamy ale juz bez takiego entuzjazmu jak wcześniej
CELL7777
20 02 2004, 17:35
Mi osobiscie trailer się spodobał. Właśnie tego mniej wiecej sie spodziewałem (chodz to przeciez zaledwie kilka minut gry)
A wiadomo już czy gra będzie obsługiwała headset jak np. Socom'y ??
Anonymous
20 02 2004, 21:10
online będzie obsługiwała a tak normalnie to nie wiem
Mi osobiscie trailer się spodobał. Właśnie tego mniej wiecej sie spodziewałem (chodz to przeciez zaledwie kilka minut gry)
Panie i panowie czy nie nauczyliscie się przez te kilka giercowania że screeny nigdy nie odzwiercedlają rzeczywstej grafiki w grze, niektóre wygladają mi na arty, a niektóre są byc moze ściagniete z sekwencji FMW, dopóki nie ujrze gry w akcji( jakiejś filmiki promujące grę) wsztrzymam się ze wstepnną oceną tego waszego potencjalnego hiciora.
A ja moge sie załozyc ze gra bedzie wygladała jeszcze lepiej niż na tych screenach.
zobaczycie......

No nie wiem, przeglądając posty z początku wydaje sie, że spodziewałeś się czegoś lepszego.
Ktoś mówił, że AI i niedoróbki mozna poprawić. Oczywiście poprawić mogą, mają na to czas. Jednak nie dla zabawy wypuścili ten trailer.. To co na nim pokazują ma służyć jako zachęta graczy do tego tytułu, a nie hasło: "patrzcie, teraz jest troche..., ale poprawimy". Porównałbym to do trailera gry Bungie z E3 2003 (ktory byl "baaardzo poprawny"), ale tego nie zrobie
Tylko jak będą poprawiali to z tego może wyjść sytuacja jak z Fable (kiedy premiera? Lato 2004 czy Grudzień 2005?

)
tak ,bedzie możliwośc rozmowy z innmi graczami przez headset
Xarou , własnie ten kawałek gry przypomina mi bardzo Halo2 (trailer zaprezentowany na targach E3)
Xarou , własnie ten kawałek gry przypomina mi bardzo Halo2 (trailer zaprezentowany na targach E3)
To bardzo nie dobrze... Porównujesz spotkanie z 2ma żołnierzami, przelot malych samolocików i rozwalenie dwóch tępych żołnierzy do filmowo złożonej planszy w HALo2...
To bardzo nie dobrze... Porównujesz spotkanie z 2ma żołnierzami, przelot malych samolocików i rozwalenie dwóch tępych żołnierzy do filmowo złożonej planszy w HALo2...
hmm...to moze ja widziałem inny trailer Halo2?
Tam takze było kilku żołnierzy przeciw kilkunastu kosmitów plus jakies wielkie działo, wszytsko rozgrywało sie na wielkim terenie(jakies zabudowania).
Ale mi chodzi głównie o klimat o rozgrywe, są bardzo podobne, cos przelatuje, nasi zołnierze wala w wrogów, ktos nam wydaje polecenia.
Trailer HALO2 był dłuższy, co czyniło go bardziej rozbudowanym.
Jednak nie możesz powiedzieć, że akcja na trailerze KZ jest porównywalna do tej z H2.
Jednak nie możesz powiedzieć, że akcja na trailerze KZ jest porównywalna do tej z H2.
Oczywiscie ze nie. Na trailerze Halo2 jak i na tym przedstawiajacym fragment Kill Zone toczy sie bardzo podobna akcja.
Sorry, ale obejrzałem specjalnie jeszcze raz trailer HALO 2, i na samym początku, kiedy nie ma jeszcze strzelaniny jest więcej akcji niż w tym trailerze KZ.
gamecubek
21 02 2004, 20:23
Sorry, ale obejrzałem specjalnie jeszcze raz trailer HALO 2, i na samym początku, kiedy nie ma jeszcze strzelaniny jest więcej akcji niż w tym trailerze KZ.
niechcem śie wtrącać ale niema oco śie kłućić Hallo 2 gra świetna
ale moim zdaniem Killzone zapowiada śie bardziej smakowićie
niechcem śie wtrącać ale niema oco śie kłućić
No własnie
Poczekamy do premiery Kill Zone i ocenimy co wyszło chłopaka z Amsterdamu.
Anonymous
21 02 2004, 21:33
po obejrzeniu tego filmuiku troche zgasł zapał na tą gre
no ale poczekamy-zobaczymy
na kilku stronach internetowych podano ze trailery zostały wykradzione chłopcom pracujacym przy killzone i to co widzimy na ekranie jest wczesną wersją przeznaczoną dla betatesterów.Obecnie ponoć już jest w grze wysokie IA,cienie postaci i kilka nowszych bajerów.Pozostaje pytanie czy tak jest faktycznie czy Sony broni się przed nienajlepszymi opiniami jakie dostał ten fragment gry.Ja osobiście wierze że tak nie będzie wyglądała właściwa gra a to co nam pokazano jest wczesną wersją.Bo jakos wydaje mi sie nierealne ze po tylu miesiącach ciszy Sony pokazałoby trailer gry z takimi niedoróbkami.
Ps.Może powstała burza natchnie wkońcu ludzi odpowiedzialnych za produkt by pokazali światu jak "naprawde" wygląda ich cudowny halo-killer
obejzalem trailer i...
AI tragiczne - da sie dopracowac
Przeciwnicy nie raguja na to jak sie do nich strzela - tez da sie poprawic
Grafika - b.dobra jak na standardy PS2
Wyglad broni i terenu b.dobry tylko cienko z horyzontem
Klimat niezly z tego co bylo widac, katajace stateczki itd...
ogolne wrazenia dobre ale jezeli SONY uwaza ze to bedzie HALO killer to moge powiedziec tylko jedno - w SONY siedza idioci...
Tylko ci idiocie wydali kilkanaście wielkich gier...mi się wydaje ze znają sie dobrze na swojej pracy...no ale poczekajmy do premiery.
gamecubek
23 02 2004, 17:18
Tylko ci idiocie wydali kilkanaście wielkich gier...mi się wydaje ze znają sie dobrze na swojej pracy...no ale poczekajmy do premiery.
zgadzam śie całkowićie i Killzone moze być naprawde grą wybitą
Idioci w sensie nabierania ludzi na cos takiego...
BTW ile Guerilla setek gier zrobila 8O
W koncu to ma byc kandydat do gry roku 2K4
W koncu to ma byc kandydat do gry roku 2K4

Nominowany przez Sony
Nowy Filmik - 8.70 mb:
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_kil...illzone_gp3.wmv
Filimik prezentuje akcje w Budynku ,grafa jest spox a przeciwnicy sa troszke madzrzejsi.
ale detekcja kolizji i sama akcja troche szwankuje :?
mimo to jestem caly czas dobrej mysli. Guerilla da rade :!:
Jedno jest pewne ten gosc na tym trailerze chyba wklepał kod na niesmiertelnosc
Grafika luks...
Grafika luks...
Mi to raczje przypomina
lepszą wersje BreakDown.
gamecubek
24 02 2004, 15:14
Grafika luks...
Mi to raczje przypomina
lepszą wersje BreakDown.
a mi śie wydaje że poprostu zazdrośc cie wzieła :wink:
Grafika luks...
Mi to raczje przypomina
lepszą wersje BreakDown.

a mnie to twoje pieprzenie irytuje, skończ prowokować ich, (pipi) mnie interesuje co to ci przypomina, kapish? wracaj do dyskusji na temat a jak nie potrafisz to sobie odpuść
Dyskusja jak najbardziej na temat. Wyrażam swoje zdanie, że grafika w pomieszczeniach przypomina podrasowane BreakDown. Prowakacja? Mozliwe. Pamiętam co ludzie pisali na pierwszych stronach, patrze na KillZone, i mysle ze paru osobom powinno byc teraz głupio

Wporzadku, ty tu teraz rzadzisz, a moje dalsze posty beda o tym jakie KillZone jest wspaniałe... Hmm Wtedy na pewno będzie na temat.

ale ty jesteś tępy, z każdym postem to pokazujesz - killzone wspaniały? skąd to wiesz? grałeś? równie dobrze qpa wyjdzie, mi ta gra wisi, nie jestem fanem fpp i nie kupię tego - zasada jest prosta,
jak nie masz nic konkretnego na temat to daj sobie siana - i to dotyczy WSZYSTKICH w tej zyebanej dyskusji - takie twoje nap/ierd/alanie w stylu jak posty powyżej to czyste prowokacje, po co to robisz? bo ciebie prowokowali? to się nie dawaj - koniec
Nie odpowiem, że jesteś tępy, bo jak wszyscy tutaj wiemy nie jesteś. Mój post był tyle samo na temat co 80% pozostalych w tym temacie, wiec o co chodzi?
. Mój post był tyle samo na temat co 80% pozostalych w tym temacie, wiec o co chodzi?

o to że zeszliście z tematu i wdaliście się w bezsensownę paplaninę - już wszystko zostało napisane o KillZone? jeśli chcecie dalej ten temat tak ciągnąć bo bitte fritte kaine grencen, róbcie tak dalej, ja się nie będę wtrącał, tylko bez narzekania potem że syf itp. - oki? no to loos, miłego czegokolwiek
No to wracamy...
Xarou widac ze grafika jest ładna (to mało powiedzina) ,dym, ogien, otoczenie, wszystko wyglada...luks
I chyba zapomniałes że to trailer ,co innego gdy gre odpalimy na TV (moze byc plazmówka

).
Powiedz mi co lepiej wygląda Halo czy BreakDown
Tej drugiej nie widziałem na zywo.
No to wracamy...
Xarou widac ze grafika jest ładna (to mało powiedzina) ,dym, ogien, otoczenie, wszystko wyglada...luks
I chyba zapomniałes że to trailer ,co innego gdy gre odpalimy na TV (moze byc plazmówka

).
Ha, i to i to oceniam na podstawie filmów. To chyba JASNE, że oceniam to co widze, i to co jest na obecną chwilę. Niestety, dla niektórych to nie jest oczywiste.
Ogladając drugi film z KZ, grafika skojarzyła mi się z BreakDown.
PS. Przeanalizowałem ten filmik dokładniej. Grafika jest super jak na PS2
No to wracamy...

).
Ha, i to i to oceniam na podstawie filmów. To chyba JASNE, że oceniam to co widze, i to co jest na obecną chwilę. Niestety, dla niektórych to nie jest oczywiste.
Ogladając drugi film z KZ, grafika skojarzyła mi się z BreakDown.
PS. Przeanalizowałem ten filmik dokładniej. Grafika jest super jak na PS2
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.