Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
SIKI
Jakim: Jesteś pewny, że screen jest najnowszy hyh.gif IMO ja go jush widziałem chyba i to w N+ daaaaaawno temu hyh.gif icon_twisted.gif
Batman
Mi też się zdaje, że widziałem ten screen wcześniej. Obym się mylił i w grze znalazło się duuuużo juchy icon_twisted.gif.
Jakim
Skoro screen jest stary ( a jest) to o co była ta kłótnia parę stron wcześniej (wykasowana)???????????? question.gif

Widocznie nie patrzycie dokładnie na obrazki smile.gif
MichAelis
Skoro screen jest stary ( a jest) to o co była ta kłótnia parę stron wcześniej (wykasowana)???????????? question.gif 

Widocznie nie patrzycie dokładnie na obrazki  smile.gif

Bo to jest stary screen z jucha dodana... ;]
Slasz
Ja to juz nie wiem jak to jest ale krew widac. Tylko ze to moze byc tylko taki maly bryzg ktory po sekundzie znika wiecie o co mi chodzi question.gif wiec chyba nie ma co sie raczej nastawiac i trzeba poczekac na jakies informacje.
Jakim
Jesli ktoś ma neo+ nr 64 (ten z Killzone na okładce) to niech zobaczy sonie strone nr 31. Oststni screen na dole po prawej stronie. Rzeka krwii.
palo
w finalnej wersji mogą to skasować :wink:
Sojer_Junior
Chciałbym mieć tą wspaniałą gierke cool.gif
SIKI
I ku.rwa znowu zaczyna się dyskusja o KRWI :!: :!: :!: Ludzie przestańcie, przecież MichAelis sie ostro napracował przy kasowaniu :!:
icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
MichAelis
I ku.rwa znowu zaczyna się dyskusja o KRWI :!: :!: :!: Ludzie przestańcie, przecież MichAelis sie ostro napracował przy kasowaniu :!:  
icon_twisted.gif  :twisted:  :twisted:

wink.gif juz skonczmy temat kasowania... przypomne ze nie chodzilo tam glownie o krew itp...
Jednakze wszyscy sie ciesza ze krew bedzie.
Kapu
ej ludzie dajcie juz spokoj z tym kasowaniem. forum jest po to zeby dyskutowac - nawet o najmniej istotnych i blachych szczegolach. Jesli kgos boli krew badz jej brak - niech to z siebie wyrzuci(byle z sensem i jakas mysla przewodnia a nie: "krew jest ble/mniam")
SIKI
Dobra nieważne... Temat krwi zostawiamy do PREMIERY GRY, bo wtedy okaże się czy ona będzie czy nie :!: icon_twisted.gif
Sojer
Napewno bedzie opcja: wlacz/wylacz... krew :>
Slasz
Nie Sojer nie juz nie starczy o tej krwi juz nie ma sensu. Fajnie bylo ale sie skonczylo :wink:
YETI
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_kil...zone_e3_2k4.wmv
Nowy trailer
Fajnie rozwiązali sprawe z granatmi.
ginger
Swietnie zrobiona animacja smile.gif bardzo plynna... jesli nie bedzie lagow to w trybie online bedzie super smile.gif
Slasz
huh niezle niezle. Granaty rzeczywiscie fajnie zrobione. Grafika spoko, ale troche zbyt szaro...
ginger
na wojnie tez jest szaro... od dymu smile.gif jest wiec bardzo realistyczna smile.gif
Slasz
Wiem ze jest szaro i wiem ze to jest realistyczne ale po pewnym czasie moze sie to znudzic. Spojrz na ta gierke od tworcow Killzona ta z wietnamen tam jest kolorowo a i tak jest swietny klimat wojny :wink:
Anonymous
Oglądam teraz ten filmik:

ftp://mirrors.blueyonder.co.uk/sites/kiki...killzone_04.wmv

Co prawda jakość jest bardzo słaba ale widać co nieco zwłaszcza podoba mi się wizja zniszczongo miasta jak nie przepadam za grami FPP na konsoli to dla tej gry zrobie chyba wyjątek.
SIKI
[quote]
Konlizja: KillZone nie da się spieprzyć. Zapewniam Was, że będzie ostro.
I być może po polsku, ale ćsiii...
Co o tym sądzicie question.gif icon_twisted.gif Może być ciekawie icon_twisted.gif
McDrive
[quote][quote]
Konlizja: KillZone nie da się spieprzyć. Zapewniam Was, że będzie ostro.
I być może po polsku, ale ćsiii...
Co o tym sądzicie question.gif icon_twisted.gif Może być ciekawie icon_twisted.gif[/quote]
Ciekawie to mało powiedziane.
Batman
Jeśli rzeczywiście Killzone miał by być spolszczony, choć nie sądzę, to powinna być kinowa wersja, albo wybór między całkowicie spolszczoną lub orginalną. A całkowitym spolszczeniem powinno zająć się CD-Projekt, które profesjonalnie dobiera głosy aktorów i ich spolszczenia są prawie bez błędne.
Agent_Man
Jeśli rzeczywiście Killzone miał by być spolszczony, choć nie sądzę, to powinna być kinowa wersja, albo wybór między całkowicie spolszczoną lub orginalną. A całkowitym spolszczeniem powinno zająć się CD-Projekt, które profesjonalnie dobiera głosy aktorów i ich spolszczenia są prawie bez błędne.

Co do poprawności spolszczeń się zgodze, ale z podkładaniem głosów różnie bywa:p
SIKI
Jeśli jush to tylko spolszczenie kinowe icon_twisted.gif Dubbing nie wchodzi w grę icon_twisted.gif
MichAelis
Jeśli jush to tylko spolszczenie kinowe  icon_twisted.gif Dubbing nie wchodzi w grę  icon_twisted.gif

na pewno nie bedzie dubbingu. Za duza inwestycja jak na polski rynek.
Batman
Jeśli jush to tylko spolszczenie kinowe  icon_twisted.gif Dubbing nie wchodzi w grę  icon_twisted.gif

Dodajmy jak na nasz konsolowy polski rynek. Bo jeśli chodzi o gry na pieca to nawet podjęto się zlokalizowania Morrowinda, a do nie których gier są zatrudniani sławni ludzie, aby podkładać głosy postaciom z gier. Smutne, ale prawdziewe.
SIKI

Zresztą po chooy w FPP dubbing question.gif icon_twisted.gif Lepiej z RPG i gry z dobrą fabułą wzieli za tłumaczenie icon_twisted.gif
Slasz
Co tutaj by dal pelny dubing glosowy, zamiast Fire in the hole by krzyczeli pozar na froncie laugh.gif lepiej napisy do fppi tylko w przerywnikach miedzy misjami albo w jakis spokojnych momentach, albo do wlasnego wyboru zeby mozna bylo je wlaczac i wylaczac.
szczurek
siki : po to zeby po ustrzeleniu przeciwnika tez krzyknal "o zesz ty w ku.rwe je.bany patatajcu!" tongue.gif
maciek88
Ja jednak zostaje przy swoim - gierka na 7+/8-. Za wcześnie na podniety. Dopoki nie wyjdzie skreslam tego pseudo killera. Ki problem zrobic duzo halasu wokol i je.bnac kilka ladnych (jak na Czarną) screenow?
SIKI
szczur: Taaaaaaaa icon_twisted.gif Co jeszcze byś chciał hyh.gif
Może: "Ruszaj dupe do okopów jeebaany spedalony chooyu" hyh.gif
Fuck temat lokalizacji na konsolki zaczyna się ruszać na poważnie hyh.gif KillZone, nowy Medal, StarCraft: Ghost 8O ....
dee
Nie ma się czym podniecać.Plota o spolszczeniu to najpewniej chytry wybieg dystrybutora,żeby o grze było wciąż głośno,wciąż się dyskutowało.A jeśli już nawet-to akurat w strzelance fpp polski język nie jest czymś ,bez czego by się nie można obejść.
dante2003
Nie ma się czym podniecać.Plota o spolszczeniu to najpewniej chytry wybieg dystrybutora,żeby o grze było wciąż głośno,wciąż się dyskutowało.A jeśli już nawet-to akurat w strzelance fpp polski język nie jest czymś ,bez czego by się nie można obejść.

Już na pewno dystrybutor nie ma co robić i rozgasza plotki aby poruszyć polski "rynek".
dee

Już na pewno dystrybutor nie ma co robić i rozgasza plotki aby poruszyć polski \"rynek\".

Mało jeszcze wiesz...
Bardzo mało.
Ölschmitz
Fire in the hole by krzyczeli pozar na froncie  :lol:

taa albo ogień w dziurze!

Kto gral w Operation Flashpoint PL? W wersji ang. mowiono "Damn, two (czyli 2 - nr zolnierza) is down" Co znaczy mniej wiecej - "Cholera, dwojka nie zyje". Nasi tlumacze zrozumieli to "Cholerna dwojka za tobą".
Nic dodac, nic ujac...
Slasz
No wiec sami widzicie Jackass i ja dalismy przyklady takie tlumaczenia, chcecie to moge odpalic jeszcze jakies gierki i posprawdzac co wygaduja biggrin.gif ale sadze ze nie ma sensu bo i tak dubinngu nie bedzie
Cegla
a pamietacie tlumaczenie pecetowego hitu comandos ?

gdy wziales komandosa i kazales mu wejsc w miejsce niedostepne, np na dach mowil:

za pierwszym razem: Niewykonalne, Potem: To niemożliwe. I za trzecim razem: A Was to co ? Popier,dolilo ? biggrin.gif
Elmer
Fuck temat lokalizacji na konsolki zaczyna się ruszać na poważnie hyh.gif KillZone, nowy Medal, StarCraft: Ghost

WTF? Niech tylko spróbują, jajca pourywam. icon_twisted.gif
SIKI
Fuck temat lokalizacji na konsolki zaczyna się ruszać na poważnie hyh.gif KillZone, nowy Medal, StarCraft: Ghost

WTF? Niech tylko spróbują, jajca pourywam. icon_twisted.gif

Spotkaliśmy się także z polskim wydawcą, który potwierdził plany lokalizacji. A więc: będzie po polsku!

Ofkoz text pochodzi z relacji E3 ---> napisane przy StarCraft: Ghost icon_twisted.gif Tak więc możesz jush zacząc te jaja urywać icon_twisted.gif
MichAelis

to nam wlasnie mowi,ze nie tylko szare etapy nas czekaja... biggrin.gif
T800

Widać , że gierka może mieć klimacik , fajowe bronie (jedna ma identyczne odgłosy przeładowania jak spluwa w Terminator 2 biggrin.gif , bomba ) , ale , ale. Przeciwnicy i kompani z drużyny nie wykazują raczej nawet przeciętnej inteligencji! To największa WADA i np. w moim przypadku raczej nie do przełknięcia. Muszą to poprawić bo będzie lipa.
McDrive
Przeciwnicy i kompani z drużyny nie wykazują raczej nawet przeciętnej inteligencji! To największa WADA i np. w moim przypadku raczej nie do przełknięcia. Muszą to poprawić bo będzie lipa.

Poprawią i to napewno, mają przecie jeszcze dość dużo czasu.
Batman
Po obejrzeniu filmiku wyciągam dwa wnioski: primo, będą tereny podmokłem i trawiaste! Duo: sorry, że się powtarzam, ale czy mi się tylko zdawało czy ja na filmiku widziałem juchę icon_twisted.gif question.gif Chyba, że żołnierze helgastu trzymają pomidorówkę w kieszenie, no to sorry :wink: A jeśli chodzi o inteligencję przeciwników to chyba nie jest tak źle... Ale twórcy już jej nie podkręcą raczej bo jest na to za mało czasu (jest to bardzo czasochłonne).
kedar
Nie wiem czy je widzieliście, czy tu były zamieszczane, ale daje trzy filmiki (zaj.biste):
http://www.kikizo.com/viewer/vidview_games...ne05_level1.wmv
http://www.kikizo.com/viewer/vidview_games...ne06_level2.wmv
http://www.kikizo.com/viewer/vidview_games...ne07_level3.wmv
easye
A jeśli chodzi o  inteligencję przeciwników to chyba nie jest tak źle... Ale twórcy już jej nie podkręcą raczej bo jest na to za mało czasu (jest to bardzo czasochłonne).

Nie jest tak zle ? Albo stoja jak kaczki, albo wybiegaja wprost pod lufe.
Tak czy siak najwazniejszy jest Multiplayer. Zobaczcie na HALO - przeciez wszyscy w to graja od dwoch lat nie dlatego, ze ma fajny tryb na 1 gracza (choc ma), ale dlatego, ze tak super sie gra przez siec i z kumplami...
Batman
A jeśli chodzi o  inteligencję przeciwników to chyba nie jest tak źle... Ale twórcy już jej nie podkręcą raczej bo jest na to za mało czasu (jest to bardzo czasochłonne).

Nie jest tak zle ? Albo stoja jak kaczki, albo wybiegaja wprost pod lufe.Tak czy siak najwazniejszy jest Multiplayer. Zobaczcie na HALO - przeciez wszyscy w to graja od dwoch lat nie dlatego, ze ma fajny tryb na 1 gracza (choc ma), ale dlatego, ze tak super sie gra przez siec i z kumplami...

Wiesz choć z drugiej strony inteligencja przeciwników w Killzone nie powinna być za wysoka. Jak by nie było to na PS2 nie da się tak wygodnie grać w FPP jak na piecach. Oczywiście można sobie dokupić klawiaturę i mysz, ale nie wiele posiadaczy pleja2 ma taki sprzęt, przynajmniej w Polsce gdzie cena combo mysz+klawiatura jest straaasznie wysoka. Jeśli chodzi o multi to nie jest on najważniejszy. Niezapominaj, że Halo wyszło na Xboxa, a możliwość grania przez neta jest dla maszyny Billa priorytetem. Co innego na PS2, bo na tej konsolce gra przez neta dopiero się rozkręca. Twórcy Killzone koncentrują się głównie na grze w singlu. Gdyby jeszcze tak dodać tryb kooperacji tak jak w TS to by było piękne... tarlala marzyć każdy może :wink:
Cegla

Nie jest tak zle ? Albo stoja jak kaczki, albo wybiegaja wprost pod lufe.Tak czy siak najwazniejszy jest Multiplayer. Zobaczcie na HALO - przeciez wszyscy w to graja od dwoch lat nie dlatego, ze ma fajny tryb na 1 gracza (choc ma), ale dlatego, ze tak super sie gra przez siec i z kumplami...

Wiesz choć z drugiej strony inteligencja przeciwników w Killzone nie powinna być za wysoka. Jak by nie było to na PS2 nie da się tak wygodnie grać w FPP jak na piecach.

LOL czyli wedlug Ciebie przeciwnicy powinni byc glupi bo sobie nie poradzisz na Dualu - ROTFL zaje,bisty tok rozumowania
Batman
Czy napisałem gdzieś, że przeciwnicy powini być głupi? Napisałem że przeciwnicy nie powini mieć za wysokiej inteligencji, bo gracz grający na DS2 nie miał by z nimi szans. Jeśli nie widzisz różnicy między graniem na klawiaturze i myszce, a padem to no coment. Nie mówie, że na Dualu nie da się grać w gry FPP, bo da się nawet dość dobrze, ale spróbuje sobie zagrać w takiego Unreala (jedynke) na padzie. Jeśli dożyjesz 20 minut to będzie dobrze. Tam przeciwnicy są tak cholernie ruchliwi i robią tyle uników, że na padzie byłoby bardzo trudno trafić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.