maciek88
7 06 2004, 14:53
Ale pier.dolisz. Mozna przeciez sterowanie dobrze rozpracowac a nie odrazu gre psuc. Np. dla hardkorowcow normal, ale dla laikow autocelowanie.
Jak by nie było to na PS2 nie da się tak wygodnie grać w FPP jak na piecach.
Mylisz sie, na PS2 sie gra duuuuuzo wygodniej niz na piecu. Siadasz sobie wygodnie na fotelu przed 32 calowym TV, obok piwko...... i dajesz czadu
A na piecu ??? na piecu mozesz wytrzeszczu oczu dostac siedzac z nosem w monitorze i myszka
Oczywiście można sobie dokupić klawiaturę i mysz, ale nie wiele posiadaczy pleja2 ma taki sprzęt, przynajmniej w Polsce gdzie cena combo mysz+klawiatura jest straaasznie wysoka.
nastepna bzdura.. klawierka kosztuje 25zl.. a mysz to nie wiem ci po co przed TV, hahaha
Twórcy Killzone koncentrują się głównie na grze w singlu.
i jeszcze jedna bzdura, hahahahahaha
[quote="ginger"] Mylisz sie, na PS2 sie gra duuuuuzo wygodniej niz na piecu. Siadasz sobie wygodnie na fotelu przed 32 calowym TV, obok piwko...... i dajesz czadu
A na piecu ??? na piecu mozesz wytrzeszczu oczu dostac siedzac z nosem w monitorze i myszka

[quote]
Tia, napewno. Spróbuj sobie pograć padem w CS albo w RtCW:ET, wielu headshotów życze...
nastepna bzdura.. klawierka kosztuje 25zl.. a mysz to nie wiem ci po co przed TV, hahaha [quote]
Chodziło mi o porządną klawiaturę na PS2, z nie na pieca. Takie napewno nie kostują 25zł.
No dobra ale może już skończymy z tym tematem, bo zaraz nam Trzcina powie że spamujemy i będzie miał rację.
Czy napisałem gdzieś, że przeciwnicy powini być głupi? Napisałem że przeciwnicy nie powini mieć za wysokiej inteligencji, bo gracz grający na DS2 nie miał by z nimi szans. Jeśli nie widzisz różnicy między graniem na klawiaturze i myszce, a padem to no coment. Nie mówie, że na Dualu nie da się grać w gry FPP, bo da się nawet dość dobrze, ale spróbuje sobie zagrać w takiego Unreala (jedynke) na padzie. Jeśli dożyjesz 20 minut to będzie dobrze. Tam przeciwnicy są tak cholernie ruchliwi i robią tyle uników, że na padzie byłoby bardzo trudno trafić.
o gosh... Masz racje, napewno gra bedzie lepsza, gdy strzelacjac do prezciwnika ten bedzie z usmiechem na ryju zjadal Twoje kule, zamiast ukryc sie za winklem. Co do roznicy to pewnie, ze ja widze, na padzie gra sie o niebo lepiej, wygodniej, mozesz ustawic sobie rece jak chesz. Co do unreala to tak sie sklada, ze gralem w niego bardzo duzo na badzie i bylo calkeim wesolo. Dobra koniec OT bo sie znowu kaszana zrobi
Cegla - Ty grasz na balonie od X. Ten pad to zadne poruwnanie, gdyz do FPS'ow nadaje sie jak ulal, a na Dualu - fakt gra sie z lekka cienko. Co nie znaczy, ze trzeba wstawiac idiotyczny wrecz algorytm do gry, zeby sie lepiej grało, bo to totalny idiotyzm...
Panowie , straszne głupoty pierd olicie , nie wiem czy się śmiać czy płakać!
Po 1:
-inteligencja w grze powinna być na jak najwyższym poziomie , ale jak narazie chłopki z Killzone zachowują się jak młotki!
Po 2:
- od czego są 2 porty USB w PS2? Według mnie normalnym powinno być , że jak producent wydaje jakiegoś FPS-a na konsole to zawsze , powtarzam zawsze powinna być dodana obsługa klawiatury i myszki! Myślę że za 70 zł można kupić w miare pożądną mysz i jakąś tanią klawierke , która w zupełności wystarczy do gry.
od czego są 2 porty USB w PS2? Według mnie normalnym powinno być , że jak producent wydaje jakiegoś FPS-a na konsole to zawsze , powtarzam zawsze powinna być dodana obsługa klawiatury i myszki! Myślę że za 70 zł można kupić w miare pożądną mysz i jakąś tanią klawierke , która w zupełności wystarczy do gry.
to tak samo jest z gra przez linka.jest wejscie trzeba tylko dokupic kabel(tak jak klawiere) i gramy! granie przez linka powinna
kazda gra na ps2 (no oprocz bijatyk i gier ktore nie da sie grac na 2 np :rpg).dobre gry ktore znam i obsluguja ten motym to gt3 i armored core.a reszta panowie?a inne wyscigi? a naprzyklad ace combat 4? itd itp.
[quote=\"Batman\"][quote=\"ginger\"] Mylisz sie, na PS2 sie gra duuuuuzo wygodniej niz na piecu. Siadasz sobie wygodnie na fotelu przed 32 calowym TV, obok piwko...... i dajesz czadu

[quote]
Tia, napewno. Spróbuj sobie pograć padem w CS albo w RtCW:ET, wielu headshotów życze...[/quote]
Nie porownujcie wiec tego bo to zupelnie co innego
na piecach sie gra myszka, a na konsolach padem
[quote]
Chodziło mi o porządną klawiaturę na PS2, z nie na pieca. Takie napewno nie kostują 25zł. [/quote]
a czym sie rozni ? tylko tym ze ta oryginalna ma naklejke Sony, i za to placisz 5 razy drozej
Po 1:
-inteligencja w grze powinna być na jak najwyższym poziomie , ale jak narazie chłopki z Killzone zachowują się jak młotki!
Po 2:
- od czego są 2 porty USB w PS2? Według mnie normalnym powinno być , że jak producent wydaje jakiegoś FPS-a na konsole to zawsze , powtarzam zawsze powinna być dodana obsługa klawiatury i myszki! Myślę że za 70 zł można kupić w miare pożądną mysz i jakąś tanią klawierke , która w zupełności wystarczy do gry.
konsola to nie komputer !!!! na konsolach sie gra padem.... to zupelnie inna wygoda gry przed TV a przed kompem. bedziesz siedzial z myszka 10cm od 32 calowego TV ?? Zastanow sie... hehehehehe
Masz zle nawyki piecowe
Po 1:
Po 2:
konsola to nie komputer !!!! na konsolach sie gra padem.... to zupelnie inna wygoda gry przed TV a przed kompem. bedziesz siedzial z myszka 10cm od 32 calowego TV ?? Zastanow sie... hehehehehe
Masz zle nawyki piecowe

Niestety stary, ale w gry FPP i takie gdzie trzeba
szybkiego i precyzyjnego sterowania najlepiej się gra na klawie i nie przekonasz mnie że jest inaczej.
Swoją drogą mam rozwiązanie na pada do gier FPP!!!
Niestety stary, ale w gry FPP i takie gdzie trzeba szybkiego i precyzyjnego sterowania najlepiej się gra na klawie i nie przekonasz mnie że jest inaczej.
Alez wcale nie mam zamiaru cie przekonywac

Ty pececiarz wolisz grac klawa i myszka, a ja konsolowiec wole padem
klawiatura i myszka hmmmm fakt wygodniej ale do konsoli mi nie pasują takie gadżety;] ja wole pada, to kwestia przyzwyczajenia. Od czasów PSX'a(1996 rok) korzystam do gry tylko pada. Pad jest dobry do każdego gatunku gier, chociaż oczywiście nie przecze ze myszka i klawiorką są be bo jest to kombo stworzone do gier fpp, ale ze jestem konsolomaniakiem od urodzenia i jakos wole padem:)
klawiatura i myszka hmmmm fakt wygodniej ale do konsoli mi nie pasują takie gadżety;] ja wole pada, to kwestia przyzwyczajenia. Od czasów PSX'a(1996 rok) korzystam do gry tylko pada. Pad jest dobry do każdego gatunku gier, chociaż oczywiście nie przecze ze myszka i klawiorką są be bo jest to kombo stworzone do gier fpp, ale ze jestem konsolomaniakiem od urodzenia i jakos wole padem:)
Mi tam też nie pasi klawa i mysz do konsoli, bo poprostu jeżeli grać na konsoli to padem a nie wydawać jeszcze kasy tylko dlatego że trudno sie gra i nie można nikogo trafić. Praktyka czyni mistrza.
Mi tam też nie pasi klawa i mysz do konsoli, bo poprostu jeżeli grać na konsoli to padem a nie wydawać jeszcze kasy tylko dlatego że trudno sie gra i nie można nikogo trafić. Praktyka czyni mistrza.
To gratulacje , jeśli uważasz , że na padzie możesz dorównać szybkością i precyzją klawie i myszce

.
To gratulacje , jeśli uważasz , że na padzie możesz dorównać szybkością i precyzją klawie i myszce

.
Według mnie myche i klawe do konsoli kupują ludzie leniwi i niecierpliwi którym nie chcesie celować gałką tylko pójdą na łatwizne i se kupią myche i klawe.

.
Według mnie myche i klawe do konsoli kupują ludzie leniwi i niecierpliwi którym nie chcesie celować gałką tylko pójdą na łatwizne i se kupią myche i klawe.
Teraz to mnie rozbroiłeś doszczętnie , nie mam więcej pytań

.
Dobra - skonczcie juz ten temat, bo zaczyna sie to robic nudne. Ludzie maja rozne poglady i tyle. Jasne, ze jak ktos gra na myszcze to jest o wiele szybszy, ale ja takze cale zycie gram na padzie i ostatnio grajac z kumplami w HALO na Pc nie mialem z nimi zadnych szans. Zalowalem, ze nie da sie podlaczyc pada od X, bo wtedy bylbym napewno szybszy. Moze nie od nich, ale mialbym troszke wieksze szanse, dlatego tylko, ze ja w ogole nie gram na Pc...
McDrive
10 06 2004, 10:44
Dobra, dobra już kończe.
Tak będzie wyglądać pudełko amerykańskiej wersji Killzone!

Możecie obejrzeć okładki ..
McDrive
15 06 2004, 15:26
Tak będzie wyglądać pudełko amerykańskiej wersji Killzone!

Możecie obejrzeć okładki ..

Zarąbiste jak cholera: "Image Hosted by tripod".
No kolega SOAD (czyzby nasz stary znajomy

) chyba cos sie pomylil albo cos mu nie wyszlo
Europejska okładka
Europejska okładka

Hehehe... Znam ten obrazek... Bo wisi u mnie na ścianie
Ale napis "KillZone" mógłby być lepszy
Agent_Man
13 07 2004, 19:26
Europejska okładka

Okladka fajna, ale... to 16+ nioe nastraja optymistycznie (brak krwi ?

)
Agent_Man: To według ciebie jeśli w Killzone byłaby krew to sprzedawano by go dopiero od 18lat? To w tym momencie musiał by być tak brutalny jak Manhunt , a przecież nie jest. Jeśli nawet w Killzone będzie krew to i tak można będzie go kupić od 16.
Ryo-San
13 07 2004, 21:20
Agent_Man: To według ciebie jeśli w Killzone byłaby krew to sprzedawano by go dopiero od 18lat? To w tym momencie musiał by być tak brutalny jak Manhunt , a przecież nie jest. Jeśli nawet w Killzone będzie krew to i tak można będzie go kupić od 16.
ale zapewne będą jakieś ograniczenia, tak jak to jest w PAL'owskiej wersji Ninja Gaiden, która na siłe została w Europie wydana własnie z 16+ ;/
McDriv3r
13 07 2004, 21:28
Europejska okładka

8O 8O 8O 8O :!: PiEkNe :!: 8O 8O 8O 8O
Ja chce ta gre!!.Kiedy wyjdzie?
Agent_Man
13 07 2004, 21:29
Batman - heh nie zauważyłem, że to okładka z europejskiej wersji gry, a z tego co pamiętam, to w hAmeryce gry są ostrzej cenzurowane, aby dostały 16tke. My mistake.
Ryo-San: Możesz mi powiedzieć na czym polegały te ograniczenia w NG?
Z tego, co sie orientuje np. nie mozna bylo scinac glow, co w wersji NTSC jest podstawa...
pioter_2005
13 07 2004, 22:35
mi sie narazie podobalo wszystko co widzialem mimo ze nie lubie FPP
Z tego, co sie orientuje np. nie mozna bylo scinac glow, co w wersji NTSC jest podstawa...
Mam nadzieje, że jeśli chodzi Killzone to nie będzie aż takich ograniczeni. Byle z Killzone nie zrobino kolejnego MoH w którym po posłaniu przeciwnikowi serii w łep widzimy tylko dym.
VuLcAnO
14 07 2004, 11:42
Bardzo czekam na tą grę i myślę że się nie zawoidę :!:
Bardzo klimatyczna, normalnie miodzio :wink:

lol, przecież można
Ryo-San
14 07 2004, 11:49
ale tylko nie-ludziom przecież

ej no dobra, więcej tam robali niż ludzi - a dekapitacje są chociaż dziwnie ograniczone
A kiedy premiera PAL?? (październik czy listopad?)
Po obejrzeniu jednego z trailerów mogę powiedzieć, że klimat w tej grze urywa łeb! Mało tego, mi się spodobało bardziej niż filmik Halo 2, w którym Marines przylatują do opanowanego przez obcych miasta. Mam nadzieję, że ten potencjał nie zostanie zmarnowany i dostaniemy dobrą alternatywę dla Halo.

No i rzecz jasna następny genialny FPS na konsole. :wink:
Nie wiem czy było strony?
www.killzoneps2.com
Anonymous
17 07 2004, 12:59
A co ty tutaj masz kiepskiego?
Może grafa,która wygląda tak jaj wygląda i jest robiona całkiem nowym systemem.Niekażdy wie ,ale kolesie z sony nałożyli na obiekty kilkuwarstwowe tekstury wysokiej rozdziekczości.Wygląda to w ruchu rewelacyjnie.
Może muzyka ci się niepodoba?
Muzyka jest nagrywana przez rosyjską filcharmonie
Co do projektów plansz to za to odpowiedzialny jest osobna grupa devloperska.Założenia i rozgrywka jest swego rodzaju rewolucyjna ,bo w jakim innym fpp kierujeny małym oddziałem i możemy się wcielić w dowolnego osobnika z naszej załogi.
(wybieramy szpiego ,będziemy musieli się skradać.
Wypierzemy speca od broni ciężkiej ,wykosimy wszystkich w pień)
Killzone rozwala klimatem ,nie czuć od niego amerykańskiej komerchy czy fantazii japończyków.To ma być gra realistyczna-wystarczy spojżeć na szkice programistów.
Heh takie dziwne troche, wygladaja tak strasznie niechlujnie, juz byly wczesniej duzo lepsze no nie? Grafika chyba nie bedzie az tak wspaniala....
MichAelis
28 07 2004, 11:23
Dla mnie wygladaja bardzo dobrze...
Może muzyka ci się niepodoba?
ROTFL

LOL

Tak, nie podoba mi sie muzyka - zwłaszcza po tym jak zobaczyłem te screeny!!!
A tak całkiem serio to nie podobają mi sie tekstury, które są po prostu kiepskiej jakości (przynajmniej tak to wygląda tutaj - spójrzcie na maszyny bojowe, coś okropnego). I mam na myśli tylko te obrazki, bo wcześniejsze, które dane mi było zobaczyć wyglądały bardzo \"fajnie\".
Killzone rozwala klimatem ,nie czuć od niego amerykańskiej komerchy czy fantazii japończyków.
To rozumiem wywnioskowałeś ze szkiców?
może jednak najpierw zagraj, a później gadaj takie głupoty...
A skąd wogóle pochodza te obrazki? Ma ktos link?
A skąd wogóle pochodza te obrazki? Ma ktos link?
Te akurat pochodzą z www.jeux-france.com ale identyczne znajdziesz np. na ps2.ign.com. :wink:
Jak dal mnie sa okropne te obrazki, te tekstury na jednym z czolgow :? co to wogole jest :?
Wczesniej byly wypuszczane lepsze screeny, moze byly retuszowane a te sa prawdziwe :?
Jak dal mnie sa okropne te obrazki, te tekstury na jednym z czolgow :? co to wogole jest :?
Wczesniej byly wypuszczane lepsze screeny, moze byly retuszowane a te sa prawdziwe :?
No właśnie Slasz, o tym samym mówiłem, ale weź przekonaj zapatrzonych fanbojów!?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.