Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
maciek88
Ale pier.dolisz. Mozna przeciez sterowanie dobrze rozpracowac a nie odrazu gre psuc. Np. dla hardkorowcow normal, ale dla laikow autocelowanie.
ginger
Jak by nie było to na PS2 nie da się tak wygodnie grać w FPP jak na piecach.

Mylisz sie, na PS2 sie gra duuuuuzo wygodniej niz na piecu. Siadasz sobie wygodnie na fotelu przed 32 calowym TV, obok piwko...... i dajesz czadu smile.gif
A na piecu ??? na piecu mozesz wytrzeszczu oczu dostac siedzac z nosem w monitorze i myszka smile.gif

Oczywiście można sobie dokupić klawiaturę i mysz, ale nie wiele posiadaczy pleja2 ma taki sprzęt, przynajmniej w Polsce gdzie cena combo mysz+klawiatura jest straaasznie wysoka.

nastepna bzdura.. klawierka kosztuje 25zl.. a mysz to nie wiem ci po co przed TV, hahaha

Twórcy Killzone koncentrują się głównie na grze w singlu.

i jeszcze jedna bzdura, hahahahahaha
Batman
[quote="ginger"] Mylisz sie, na PS2 sie gra duuuuuzo wygodniej niz na piecu. Siadasz sobie wygodnie na fotelu przed 32 calowym TV, obok piwko...... i dajesz czadu smile.gif
A na piecu ??? na piecu mozesz wytrzeszczu oczu dostac siedzac z nosem w monitorze i myszka smile.gif [quote]

Tia, napewno. Spróbuj sobie pograć padem w CS albo w RtCW:ET, wielu headshotów życze...

nastepna bzdura.. klawierka kosztuje 25zl.. a mysz to nie wiem ci po co przed TV, hahaha [quote]

Chodziło mi o porządną klawiaturę na PS2, z nie na pieca. Takie napewno nie kostują 25zł.

No dobra ale może już skończymy z tym tematem, bo zaraz nam Trzcina powie że spamujemy i będzie miał rację.
Cegla
Czy napisałem gdzieś, że przeciwnicy powini być głupi? Napisałem że przeciwnicy nie powini mieć za wysokiej inteligencji, bo gracz grający na DS2 nie miał by z nimi szans. Jeśli nie widzisz różnicy między graniem na klawiaturze i myszce, a padem to no coment. Nie mówie, że na Dualu nie da się grać w gry FPP, bo da się nawet dość dobrze, ale spróbuje sobie zagrać w takiego Unreala (jedynke) na padzie. Jeśli dożyjesz 20 minut to będzie dobrze. Tam przeciwnicy są tak cholernie ruchliwi i robią tyle uników, że na padzie byłoby bardzo trudno trafić.

o gosh... Masz racje, napewno gra bedzie lepsza, gdy strzelacjac do prezciwnika ten bedzie z usmiechem na ryju zjadal Twoje kule, zamiast ukryc sie za winklem. Co do roznicy to pewnie, ze ja widze, na padzie gra sie o niebo lepiej, wygodniej, mozesz ustawic sobie rece jak chesz. Co do unreala to tak sie sklada, ze gralem w niego bardzo duzo na badzie i bylo calkeim wesolo. Dobra koniec OT bo sie znowu kaszana zrobi
easye
Cegla - Ty grasz na balonie od X. Ten pad to zadne poruwnanie, gdyz do FPS'ow nadaje sie jak ulal, a na Dualu - fakt gra sie z lekka cienko. Co nie znaczy, ze trzeba wstawiac idiotyczny wrecz algorytm do gry, zeby sie lepiej grało, bo to totalny idiotyzm...
T800
Panowie , straszne głupoty pierd olicie , nie wiem czy się śmiać czy płakać!
Po 1:
-inteligencja w grze powinna być na jak najwyższym poziomie , ale jak narazie chłopki z Killzone zachowują się jak młotki!
Po 2:
- od czego są 2 porty USB w PS2? Według mnie normalnym powinno być , że jak producent wydaje jakiegoś FPS-a na konsole to zawsze , powtarzam zawsze powinna być dodana obsługa klawiatury i myszki! Myślę że za 70 zł można kupić w miare pożądną mysz i jakąś tanią klawierke , która w zupełności wystarczy do gry.
red2000
od czego są 2 porty USB w PS2? Według mnie normalnym powinno być , że jak producent wydaje jakiegoś FPS-a na konsole to zawsze , powtarzam zawsze powinna być dodana obsługa klawiatury i myszki! Myślę że za 70 zł można kupić w miare pożądną mysz i jakąś tanią klawierke , która w zupełności wystarczy do gry.

to tak samo jest z gra przez linka.jest wejscie trzeba tylko dokupic kabel(tak jak klawiere) i gramy! granie przez linka powinna kazda gra na ps2 (no oprocz bijatyk i gier ktore nie da sie grac na 2 np :rpg).dobre gry ktore znam i obsluguja ten motym to gt3 i armored core.a reszta panowie?a inne wyscigi? a naprzyklad ace combat 4? itd itp.
ginger
[quote=\"Batman\"][quote=\"ginger\"] Mylisz sie, na PS2 sie gra duuuuuzo wygodniej niz na piecu. Siadasz sobie wygodnie na fotelu przed 32 calowym TV, obok piwko...... i dajesz czadu smile.gif
A na piecu ??? na piecu mozesz wytrzeszczu oczu dostac siedzac z nosem w monitorze i myszka smile.gif [quote]

Tia, napewno. Spróbuj sobie pograć padem w CS albo w RtCW:ET, wielu headshotów życze...[/quote]

Nie porownujcie wiec tego bo to zupelnie co innego smile.gif
na piecach sie gra myszka, a na konsolach padem smile.gif

[quote]
Chodziło mi o porządną klawiaturę na PS2, z nie na pieca. Takie napewno nie kostują 25zł. [/quote]

a czym sie rozni ? tylko tym ze ta oryginalna ma naklejke Sony, i za to placisz 5 razy drozej smile.gif
ginger
Po 1:
-inteligencja w grze powinna być na jak najwyższym poziomie , ale jak narazie chłopki z Killzone zachowują się jak młotki!
Po 2:
- od czego są 2 porty USB w PS2? Według mnie normalnym powinno być , że jak producent wydaje jakiegoś FPS-a na konsole to zawsze , powtarzam zawsze powinna być dodana obsługa klawiatury i myszki! Myślę że za 70 zł można kupić w miare pożądną mysz i jakąś tanią klawierke , która w zupełności wystarczy do gry.

konsola to nie komputer !!!! na konsolach sie gra padem.... to zupelnie inna wygoda gry przed TV a przed kompem. bedziesz siedzial z myszka 10cm od 32 calowego TV ?? Zastanow sie... hehehehehe

Masz zle nawyki piecowe smile.gif
T800
Po 1:
Po 2:

konsola to nie komputer !!!! na konsolach sie gra padem.... to zupelnie inna wygoda gry przed TV a przed kompem. bedziesz siedzial z myszka 10cm od 32 calowego TV ?? Zastanow sie... hehehehehe

Masz zle nawyki piecowe smile.gif

Niestety stary, ale w gry FPP i takie gdzie trzeba szybkiego i precyzyjnego sterowania najlepiej się gra na klawie i nie przekonasz mnie że jest inaczej.

Swoją drogą mam rozwiązanie na pada do gier FPP!!!
ginger

Niestety stary, ale w gry FPP i takie gdzie trzeba szybkiego i precyzyjnego sterowania najlepiej się gra na klawie i nie przekonasz mnie że jest inaczej.

Alez wcale nie mam zamiaru cie przekonywac smile.gif Ty pececiarz wolisz grac klawa i myszka, a ja konsolowiec wole padem smile.gif
Ryo-San
klawiatura i myszka hmmmm fakt wygodniej ale do konsoli mi nie pasują takie gadżety;] ja wole pada, to kwestia przyzwyczajenia. Od czasów PSX'a(1996 rok) korzystam do gry tylko pada. Pad jest dobry do każdego gatunku gier, chociaż oczywiście nie przecze ze myszka i klawiorką są be bo jest to kombo stworzone do gier fpp, ale ze jestem konsolomaniakiem od urodzenia i jakos wole padem:)
McDrive
klawiatura i myszka hmmmm fakt wygodniej ale do konsoli mi nie pasują takie gadżety;] ja wole pada, to kwestia przyzwyczajenia. Od czasów PSX'a(1996 rok) korzystam do gry tylko pada. Pad jest dobry do każdego gatunku gier, chociaż oczywiście nie przecze ze myszka i klawiorką są be bo jest to kombo stworzone do gier fpp, ale ze jestem konsolomaniakiem od urodzenia i jakos wole padem:)

Mi tam też nie pasi klawa i mysz do konsoli, bo poprostu jeżeli grać na konsoli to padem a nie wydawać jeszcze kasy tylko dlatego że trudno sie gra i nie można nikogo trafić. Praktyka czyni mistrza.
T800

Mi tam też nie pasi klawa i mysz do konsoli, bo poprostu jeżeli grać na konsoli to padem a nie wydawać jeszcze kasy tylko dlatego że trudno sie gra i nie można nikogo trafić. Praktyka czyni mistrza.

To gratulacje , jeśli uważasz , że na padzie możesz dorównać szybkością i precyzją klawie i myszce laugh.gif .
Cegla
No bo taka prawda :roll:
McDrive

To gratulacje , jeśli uważasz , że na padzie możesz dorównać szybkością i precyzją klawie i myszce laugh.gif .

Według mnie myche i klawe do konsoli kupują ludzie leniwi i niecierpliwi którym nie chcesie celować gałką tylko pójdą na łatwizne i se kupią myche i klawe.
T800

Według mnie myche i klawe do konsoli kupują ludzie leniwi i niecierpliwi którym nie chcesie celować gałką tylko pójdą na łatwizne i se kupią myche i klawe.

laugh.gif laugh.gif
Teraz to mnie rozbroiłeś doszczętnie , nie mam więcej pytań laugh.gif .
easye
Dobra - skonczcie juz ten temat, bo zaczyna sie to robic nudne. Ludzie maja rozne poglady i tyle. Jasne, ze jak ktos gra na myszcze to jest o wiele szybszy, ale ja takze cale zycie gram na padzie i ostatnio grajac z kumplami w HALO na Pc nie mialem z nimi zadnych szans. Zalowalem, ze nie da sie podlaczyc pada od X, bo wtedy bylbym napewno szybszy. Moze nie od nich, ale mialbym troszke wieksze szanse, dlatego tylko, ze ja w ogole nie gram na Pc...
McDrive
Dobra, dobra już kończe.
SOAD
Tak będzie wyglądać pudełko amerykańskiej wersji Killzone! icon_twisted.gif Możecie obejrzeć okładki .. icon_twisted.gif

McDrive
Tak będzie wyglądać pudełko amerykańskiej wersji Killzone! icon_twisted.gif Możecie obejrzeć okładki .. icon_twisted.gif  

Zarąbiste jak cholera: "Image Hosted by tripod".
Slasz
No kolega SOAD (czyzby nasz stary znajomy laugh.gif ) chyba cos sie pomylil albo cos mu nie wyszlo icon_twisted.gif
YETI
Europejska okładka
SIKI
Europejska okładka

Hehehe... Znam ten obrazek... Bo wisi u mnie na ścianie hyh.gif icon_twisted.gif
Ale napis "KillZone" mógłby być lepszy icon_twisted.gif
Agent_Man
Europejska okładka

Okladka fajna, ale... to 16+ nioe nastraja optymistycznie (brak krwi ? sad.gif )
Batman
Agent_Man: To według ciebie jeśli w Killzone byłaby krew to sprzedawano by go dopiero od 18lat? To w tym momencie musiał by być tak brutalny jak Manhunt , a przecież nie jest. Jeśli nawet w Killzone będzie krew to i tak można będzie go kupić od 16.
Ryo-San
Agent_Man: To według ciebie jeśli w Killzone byłaby krew to sprzedawano by go dopiero od 18lat? To w tym momencie musiał by być tak brutalny jak Manhunt , a przecież nie jest. Jeśli nawet w Killzone będzie krew to i tak można będzie go kupić od 16.

ale zapewne będą jakieś ograniczenia, tak jak to jest w PAL'owskiej wersji Ninja Gaiden, która na siłe została w Europie wydana własnie z 16+ ;/
McDriv3r
Europejska okładka

8O 8O 8O 8O :!: PiEkNe :!: 8O 8O 8O 8O

Ja chce ta gre!!.Kiedy wyjdzie?
Agent_Man
Batman - heh nie zauważyłem, że to okładka z europejskiej wersji gry, a z tego co pamiętam, to w hAmeryce gry są ostrzej cenzurowane, aby dostały 16tke. My mistake.
Batman
Ryo-San: Możesz mi powiedzieć na czym polegały te ograniczenia w NG?
easye
Z tego, co sie orientuje np. nie mozna bylo scinac glow, co w wersji NTSC jest podstawa...
pioter_2005
mi sie narazie podobalo wszystko co widzialem mimo ze nie lubie FPP
Batman
Z tego, co sie orientuje np. nie mozna bylo scinac glow, co w wersji NTSC jest podstawa...

Mam nadzieje, że jeśli chodzi Killzone to nie będzie aż takich ograniczeni. Byle z Killzone nie zrobino kolejnego MoH w którym po posłaniu przeciwnikowi serii w łep widzimy tylko dym.
VuLcAnO
Bardzo czekam na tą grę i myślę że się nie zawoidę :!:
Bardzo klimatyczna, normalnie miodzio :wink:
Diabeu

icon_twisted.gif lol, przecież można icon_twisted.gif
Ryo-San
ale tylko nie-ludziom przecież
Diabeu
icon_twisted.gif ej no dobra, więcej tam robali niż ludzi - a dekapitacje są chociaż dziwnie ograniczone icon_twisted.gif
SOAD
A kiedy premiera PAL?? (październik czy listopad?)
Matrix
Po obejrzeniu jednego z trailerów mogę powiedzieć, że klimat w tej grze urywa łeb! Mało tego, mi się spodobało bardziej niż filmik Halo 2, w którym Marines przylatują do opanowanego przez obcych miasta. Mam nadzieję, że ten potencjał nie zostanie zmarnowany i dostaniemy dobrą alternatywę dla Halo. icon_twisted.gif No i rzecz jasna następny genialny FPS na konsole. :wink:
SOAD
Nie wiem czy było strony?
www.killzoneps2.com
Anonymous
Strona była ale fajna tapeta!!

http://www.killzoneps2.com/killzone4_1024.html
Matrix

Najnowsze screeny z Killzone... jak dla mnie wyglądają kiepsko. icon_twisted.gif
Stachu
A co ty tutaj masz kiepskiego? laugh.gif
Może grafa,która wygląda tak jaj wygląda i jest robiona całkiem nowym systemem.Niekażdy wie ,ale kolesie z sony nałożyli na obiekty kilkuwarstwowe tekstury wysokiej rozdziekczości.Wygląda to w ruchu rewelacyjnie.
Może muzyka ci się niepodoba?
Muzyka jest nagrywana przez rosyjską filcharmonie

Co do projektów plansz to za to odpowiedzialny jest osobna grupa devloperska.Założenia i rozgrywka jest swego rodzaju rewolucyjna ,bo w jakim innym fpp kierujeny małym oddziałem i możemy się wcielić w dowolnego osobnika z naszej załogi.
(wybieramy szpiego ,będziemy musieli się skradać.
Wypierzemy speca od broni ciężkiej ,wykosimy wszystkich w pień)

Killzone rozwala klimatem ,nie czuć od niego amerykańskiej komerchy czy fantazii japończyków.To ma być gra realistyczna-wystarczy spojżeć na szkice programistów.
Slasz
Heh takie dziwne troche, wygladaja tak strasznie niechlujnie, juz byly wczesniej duzo lepsze no nie? Grafika chyba nie bedzie az tak wspaniala.... icon_evil.gif
MichAelis
Dla mnie wygladaja bardzo dobrze...
Matrix
Może muzyka ci się niepodoba?

ROTFL icon_twisted.gif LOL laugh.gif Tak, nie podoba mi sie muzyka - zwłaszcza po tym jak zobaczyłem te screeny!!! laugh.gif

A tak całkiem serio to nie podobają mi sie tekstury, które są po prostu kiepskiej jakości (przynajmniej tak to wygląda tutaj - spójrzcie na maszyny bojowe, coś okropnego). I mam na myśli tylko te obrazki, bo wcześniejsze, które dane mi było zobaczyć wyglądały bardzo \"fajnie\". icon_twisted.gif

Killzone rozwala klimatem ,nie czuć od niego amerykańskiej komerchy czy fantazii japończyków.

To rozumiem wywnioskowałeś ze szkiców? icon_twisted.gif laugh.gif

może jednak najpierw zagraj, a później gadaj takie głupoty...
Jakim
A skąd wogóle pochodza te obrazki? Ma ktos link?
Matrix
A skąd wogóle pochodza te obrazki? Ma ktos link?

Te akurat pochodzą z www.jeux-france.com ale identyczne znajdziesz np. na ps2.ign.com. :wink:
Slasz
Jak dal mnie sa okropne te obrazki, te tekstury na jednym z czolgow :? co to wogole jest :?
Wczesniej byly wypuszczane lepsze screeny, moze byly retuszowane a te sa prawdziwe :?
Matrix
Jak dal mnie sa okropne te obrazki, te tekstury na jednym z czolgow  :?  co to wogole jest  :? 
Wczesniej byly wypuszczane lepsze screeny, moze byly retuszowane a te sa prawdziwe  :?

No właśnie Slasz, o tym samym mówiłem, ale weź przekonaj zapatrzonych fanbojów!? icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.