Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Diabeu
icon_twisted.gif to było twoje zdanie? to brzmi jak pyskówa zacietrzewionego typka, i w tym momencie to nie jest artykuł - a co do textów na temat jakości gier itp. to ty nigdy nie powinieneś się wypowiadać - jesteś największym fanbojem na tym forum icon_twisted.gif
erbosss
http://www.xboxonline.pl/text.php?id=29 poczytajcie sobie i sie posmiejcie.

Buahahahahahahahahahaahahhahahaaah!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

1. Mechanicalgod - nie przejmoj sie takim Xarou bo to jest wlasnie najwiekszy fanboy tego forum a wszystkich innych wyzywa od "siebie" laugh.gif

2. Xarou jestes beznadziejny, zalosny, diecinny.. laugh.gif Nie no brak mi slow po przeczytaniu tego "artykulu" laugh.gif Znakomicie sie podsumowales pod koniec artykulu - to motto idealnie pasuje do ciebie biggrin.gif

Jednak wracajac do Killzone. To moze byc cos, ale na razie nie ma co sie zachwycac, przydalyby sie jakies filmiki prosto z gry (ciekawe ile wyciaga klatek), ale grafa zapowiada sie ciekawie..
wsm
nic narrazie nie wiadomo - gra moze w ogole nie wyjsc (malo prawdopodobne, ale mozliwe) i wrzucanie na Halo czy tym bardziej na tych ktorzy wrzucaja na Halo jest malo sensowne i bezpodstawne....
Xarou
icon_twisted.gif to było twoje zdanie? to brzmi jak pyskówa zacietrzewionego typka, i w tym momencie to nie jest artykuł - a co do textów na temat jakości gier itp. to ty nigdy nie powinieneś się wypowiadać - jesteś największym fanbojem na tym forum icon_twisted.gif

pyskówka? Owszem, ale do typków typu Mechanical...

Jednak wracajac do Killzone. To moze byc cos, ale na razie nie ma co sie zachwycac, przydalyby sie jakies filmiki prosto z gry (ciekawe ile wyciaga klatek), ale grafa zapowiada sie ciekawie..

No widzisz, sam sobie wyjaśniłeś. Gra zapowiada się ciekawie, a wielu ludzi na podstawie pierwszych screenów odrazu zdecydowało, że gra jest lepsza od HALO. W moim artykule chodziło właśnie o to. To nie był artykuł o KillZone, tylko o wypowiedziach jakie ta gra wywołała...

BsE co ja tam takiego straszliwego w tym artykule napisałem?
Diabeu
icon_twisted.gif jush ci napisałem - to nie jest artykuł icon_twisted.gif
_M_a_T_i_Z_1_2_3_
Mówisz że to nie jest artykuł o KillZone? To poco opisywales w artykule przebieg gry? Założe się że gdyby HALO wyszło tylko na PS2 to byś się na nie wyparł! I teraz moje ulubione słowo : Ehhhh...
Xarou
Mówisz że to nie jest artykuł o KillZone? To poco opisywales w artykule przebieg gry? Założe się że gdyby HALO wyszło tylko na PS2 to byś się na nie wyparł! I teraz moje ulubione słowo : Ehhhh...

O Matiz jak sie moje oczy cieszą (tja), że znowu piszesz tongue.gif Co mi szkodziło podać kilka tych drobnych informacji o KZ?
_M_a_T_i_Z_1_2_3_
Nie będe odpowiadał fanboyowi... Przynajmniej zmien tego posta w którym napisales ze to nie byl artykuł o KillZone.
Reset
Posiadacze ps2 parę ładnych razy już się przejechali na niby killerach (The Bouncer, ta strzelanka od Hideo z mechami, Gateway [screeny na dopingu]).Wiele ludzi zakłada że to będzie gniot bo jakiś mały developer (kto słyszał o Bungie przed Halo).Jak się okaże, że to jednak killer to jeszcze jakiego szoku dostaniemy 8O
Xarou
Posiadacze ps2 parę ładnych razy już się przejechali na niby killerach (The Bouncer, ta strzelanka od Hideo z mechami, Gateway [screeny na dopingu]).Wiele ludzi zakłada że to będzie gniot bo jakiś mały developer (kto słyszał o Bungie przed Halo).Jak się okaże, że to jednak killer to jeszcze jakiego szoku dostaniemy 8O

Ja słyszałem o Bungie! Myth I&II (moje ukochane gry),ONI - kto by nie słyszał?
Agent_Man
Xarou - taaaaa ale my tu a grach na konsole mówimy. ONI wyszło na Ps2 , ale rozgłosu chyba nie miało zbytniego. Przedtem CHYBA mało który konsoloowiec o tej firmie słyszał.

A co do tematu - totalnie wali mnie narazie killzone. Dopiero jak będą jakieś konkretne rzeczy (filmy, dobre screeny, oceny w prasie) to wtedy sensowne będzie gadanie na temat szpilu.
dante2003
Fanboyu, ONI było tworzone równolegle z HALO i okazało się grą przerekalmowaną. O Killzone wypowiadają się pochlebnie ludzie z czasopisma Edge, więc ma dużą szansę stać się hitem.
-Sora-
Dylema dylema ale koniec konców jesli bylaby chocby dobra to i tak kupa ludzi kupi ją w to nie wątpie przeciez wychodzi na to ze to będzie najlepszy fpp na ps2
Greg
ja tam czekam na Call of Duty a nie na żadne Kill Zone (wole klimaty 2 Wojny Swiatowej)

co do Bungie : to ze jest sie konsolowcem nie znaczy ze nie trza znac jednej z najlepszych strategii jakie wyszly (mowie o znawcach tego typu rozrywki)
Xarou
Fanboyu, ONI było tworzone równolegle z HALO i okazało się grą przerekalmowaną. O Killzone wypowiadają się pochlebnie ludzie z czasopisma Edge, więc ma dużą szansę stać się hitem.

Fanboyu a w Clicku mówili pochlebnie, o Shin Megami Tensei Nine, więc ma dużą szansę stać się hitem. Za to w Clicku źle mówili o MGS3, więc ta gra ma raczej małe szanse stać się hitem. LOL laugh.gif

Co z tego, ze równolegle? Wyszło wcześniej... i ja o grze słyszałem.

Ten kto nie zna Mytha, jego strata...
Reset
Mytha znam, ale nie wiedziałem iż to od Bungie :oops: .A na ps2 przydałby się jakis wypupiasty FPP (GCN ma Metroida, Xbox ma nirvanę shooterów:Halo, w przyszłości Halo2, HalfLife 2, Doom 3).
Isildur
A może by tak przestać wyzywac się od faboyow bo to jest troche dziecinne..
Greg
Xarou : porownanie Clicka do Edge jest troche nie na miejscu, nie sadzisz? ta dwa czasopisma prezentuja "lekko" inny poziom... co do KillZone : porownania do Halo, hasla ze ta gra rozwali Halo wynikaja z zazdrosci... tak, posiadacze PS2 zazdroszcza Halo posiadaczom X-Boxow (wiem, bo sam zazdroszcze)... a to ze X-Boxowcy maja o wiele wiecej powodow do zazdrosci wobec posiadaczy PS2 to inna sprawa icon_twisted.gif ... niech KillZone rozwali Halo, a co tam, dobrych gier nigdy dosc, a potem niech kazdy nastepny tytul rozwala poprzedni, ja jestem bardzo bardzo ZA
Xarou
Xarou : porownanie Clicka do Edge jest troche nie na miejscu, nie sadzisz? ta dwa czasopisma prezentuja \"lekko\" inny poziom... co do KillZone : porownania do Halo, hasla ze ta gra rozwali Halo wynikaja z zazdrosci... tak, posiadacze PS2 zazdroszcza Halo posiadaczom X-Boxow (wiem, bo sam zazdroszcze)... a to ze X-Boxowcy maja o wiele wiecej powodow do zazdrosci wobec posiadaczy PS2 to inna sprawa  :twisted:  ... niech KillZone rozwali Halo, a co tam, dobrych gier nigdy dosc, a potem niech kazdy nastepny tytul rozwala poprzedni, ja jestem bardzo bardzo ZA

Nie wiem jak ty, ale w moim przypadku nie mam czego zazdrościć, bo nawet nie mam czasu na gry wydane na Xia. Z tym "Clickiem" to chodziło mi o to, że każda gazeta/strona może napisać i czuć inaczej, dlatego praktycznie nic dla mnie nie znaczy, że jakaś gazeta dobrze wypowiedziała się o grze...
Greg
wiesz, to nie jest jakas tam gazeta tylko powazany i szanowany magazyn, nie mow wiec ze to co napisalo Edge jest warte tyle co napisze pan "PS2FanboyManiak" na swojej stronie...

Co do zazdrosci... nie chodzi mi o samo uczucie tylko o ilosc hitow (excl) na x`a i na ps2... zreszta niewazne, nie chodzi o to zeby sie klucic co jest lepsze (dla ciebie x-box bo masz a dla mnie ps2 bo mam smile.gif )

a jak sie ustosunkujesz do mojej ostatniego zdania mojej poprzedniej wypowiedzi? icon_twisted.gif
Xarou
"Niemożliwe, po drugie mam 8 gier na GC w tym Metroida i Zelde i naprawde konsola WYMIATA mówie wam chłopaki, ale jak bym nie miał konsoli pewnie bym PS2 kupił bo GC kupiłem po PS2 no ale X-Box niegdzie sie nie umywa! Grałem raz w HALO, dobra odpalamy z kumplem multiplayer, itp. opcje bla bla, okay jestesmy banalna scenka z otwirajaca sie kopula statku, i troche dymu - 30 FPS!!!!!!!!!!!! Nie nadaje sie ten X-Box Microsoft wycofywać się póki nie późno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

"A X-Box.......jak na razie cieniutko,dobrych gier wychodzi bardzo malo"

Takie opinie też są ciekawe wink.gif
Greg
eh, no to sa opinie ludzi ktorzy X-Boxa i gier na niego nie widzieli nigdy... X to super konsolka (jak kazda) ale gry na niej nie sa dla mnie wiec jej nie kupie (w przeciwienstwie do PS2 i GCN ktore mam smile.gif )
wsm
Nie wiem jak ty, ale w moim przypadku nie mam czego zazdrościć, bo nawet nie mam czasu na gry wydane na Xia.

taaaa - to ze bys nie zagral w jakikolwiek hit na PS2 jest taka sama herezja ze ja bym nie zagral np. w Halo.
erbosss
Fanboyu a w Clicku mówili pochlebnie, o Shin Megami Tensei Nine, więc ma dużą szansę stać się hitem. Za to w Clicku źle mówili o MGS3, więc ta gra ma raczej małe szanse stać się hitem. LOL  :lol:

Porownanie Clicka z Edge najbardziej swiadczy o tym jaki jestes dojrzaly i jakie i dlakogo sa takie szmatlawce jak Click

Nie wiem jak ty, ale w moim przypadku nie mam czego zazdrościć, bo nawet nie mam czasu na gry wydane na Xia

Taaa. Zreszta podsumujmy. PS2 ma: najlepsze wyscigi (GT3), najlepsze bijatyki (VF4, T4, SC2), najlepszą piłke (PES/WE), najlepsze platformery (J&D, R&C, Sly Racoon), najlepsze gry muzyczne itd. A Xbox ma najlepszego FPS (Halo).
Nie wcale nie jestem zlosliwy Xarou icon_twisted.gif I o co tu sie klucic icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
YETI
Proponuje moderatorom
a)zamknąć temat na jakis czas
b)skasowac wszystkie posty nie dotyczace Kill Zone
c)lub zareagowac bardziej ostro...........
easye
Yeti - po co w ogole zakladales temat - przecie Ty i tak pograsz sobie na Pc laugh.gif
YETI
Yeti - po co w ogole zakladales temat - przecie Ty i tak pograsz sobie na Pc  :lol:

heheh następny LOLek
Temat założyłem po to aby PODYSKUTOWAC o KillZone
A na PC w KZ sobie nie pogram bo gra ukaze sie tylko na PS2
Głupie pytanie glupia odpowiedz.
jumbo
(pipi)icie ludziska glupoty. :wink:

Za niedlugo ukaze sie oficjalny filmik z KILLZONE a ci co maja "znajomosci" mowia ze go juz widzieli i gra rzadzi - chodzi w 60fps i wyglada lepiej niz Halo 2 i nawet Half-Life 2. Prawda czy nie prawda? Kazdy ma prawo myslec co chce - ja na przyklad im wierze. Gra byla w produkcji od poczatku 2002 i ma sie ukazac za rok - pod koniec 2004. Guerilla mowi, ze roz(pipi)ali ps2 na kawalki i wyciagaja z niego wszystko co sie da. Jesli SONY sponsoruje i wspomaga ten projekt to napewno bedzie hicior (na dodatek bedzie FULL online).

Poczekamy, zobaczymy. Wszystkie screeny ktore widzielismy do tej pory sa wziate z gry nie z filmikow CGI. Nawet nie chce myslec co bedzie sie dzialo w pelnej grze.......
YETI
[quote="jumbo"](pipipi) ludziska glupoty. :wink:

Za niedlugo ukaze sie oficjalny filmik z KILLZONE a ci co maja "znajomosci" mowia ze go juz widzieli i gra rzadzi - chodzi w 60fps i wyglada lepiej niz Halo 2 i nawet Half-Life 2. Prawda czy nie prawda? . Guerilla mowi, ze (pipipi) ps2 na kawalki i wyciagaja z niego wszystko co sie da. [;/quote]
hmm.......widziałem filmik Halo2 i Half-Life2,HL2 wygląda pieknie (moze to zasłuba ekranu na jakim był wyswietlany),na Halo2 sie zawiodłęm(chodzi o grafike),nic specialnego,znaczy sie grafika jest piekna(nie az tak jak w HL2),ale spodziewałem sie czegos lepszego.
KillZone,nie wydaje mi sie zeby pobił HL2,ale Halo2?,kto wie moze bedzie na tym samy,m poziomie.
Jesli Guerilla oświadczyła że rozłozyła PS2 na kawałki,to trzeba tylko sie cieszyc i czekac na jakis wy(pipi)ista prezentacje Kill Zone.
Neeldan
Half Life'a 2 nic nie pobije :wink:
Gemi
Half Life 2 to juz teraz jest najlepsza gra wszech czasow... i watpie zeby Doom 3 ja pobil. Poprostu to co oni zrobili z silnikiem tej gry przechodzi wszelakie pojecie (kto widzial filmik bodajze 500 mb trwajacy jakies 30 min to wie o co chodzi). Ciekaw jestem tylko jaki sprzet to pociagnie ;>

Co do Halo 2 .. hmm podrasowana jednynka...wiecej wybuchow wiecej bajerkow ale jak dla mnie nie bedzie to jakas straszna rewelacja. Oczywiscie gra max wypasna... Jednak rozmawiamy o czyms wiecej.

Killzone ? pff przeciez nic jeszcze nam tworcy nie pokazali. Shoty to kazdy moze dac, pamietacie Stuntmana ? :>
dante2003
Twórcy Killzone co krok powtarzają, że te screeny nie są podrasowane.
Xarou
A twórcy The Getaway też mówili, że screeny nie są podrasowane laugh.gif

A wiecie, że DOOM4 będzie lepszy od HALO3? Bo ja wiem, tylko trzeba poczekać na jakąs prezentacje laugh.gif

PS. To ma być HALO killer, a nie HALO2 killer - nie te progi :wink: (joke)
dante2003
Tórcy The Getaway nie mówili ,że nie podrasowali screenów.
Isildur
Ja nie widze możliwosci żeby Killozne moglo wyglądać lepiej niż Halo 2,HL2 lub Doom3 i chodzi tu tylko i wyłącznie o mozliwosci sprzętu..
Gemi
Ja nie widze możliwosci żeby Killozne moglo wyglądać lepiej niż Halo 2,HL2 lub Doom3 i chodzi tu tylko i wyłącznie o mozliwosci sprzętu..

a widziales juz silent hill 3 ? (w ruchu)
Isildur
[quote=\"YETI\"][quote](pipipi) ludziska glupoty. :wink:

Za niedlugo ukaze sie oficjalny filmik z KILLZONE a ci co maja \"znajomosci\" mowia ze go juz widzieli i gra rzadzi - chodzi w 60fps i wyglada lepiej niz Halo 2 i nawet Half-Life 2. Prawda czy nie prawda? . Guerilla mowi, ze (pipipi) ps2 na kawalki i wyciagaja z niego wszystko co sie da. [;/quote]
hmm.......widziałem filmik Halo2 i Half-Life2,HL2 wygląda pieknie (moze to zasłuba ekranu na jakim był wyswietlany),na Halo2 sie zawiodłęm(chodzi o grafike),nic specialnego,znaczy sie grafika jest piekna(nie az tak jak w HL2),ale spodziewałem sie czegos lepszego.
KillZone,nie wydaje mi sie zeby pobił HL2,ale Halo2?,kto wie moze bedzie na tym samy,m poziomie.
Jesli Guerilla oświadczyła że rozłozyła PS2 na kawałki,to trzeba tylko sie cieszyc i czekac na jakis (pipipi) prezentacje Kill Zone.[/quote]

Sorry,Halo 2 nie wygląda może tak dobrze jak Doom 3 i HL2(wiadomo,super szybki pc jest dużo mocniejszy od konsoli)ale i tak w tej chwili jest jedną z najlepiej wyglądających gier..nie wiem dokładnie na czym polegał twój "zawód"
Isildur

a widziales juz silent hill 3 ? (w ruchu)

Widziałem SH3 w ruchu..your point? :?
Trzcina
Point w tym ze graficznie ta gra zjada wszystko...

Sorry,Halo 2 nie wygląda może tak dobrze jak Doom 3 i HL2(wiadomo,super szybki pc jest dużo mocniejszy od konsoli)ale i tak w tej chwili jest jedną z najlepiej wyglądających gier..nie wiem dokładnie na czym polegał twój \"zawód\" 

A czy moglibyscie mowic o grach ktore ukazaly sie juz na rynku? Ja moglbym za argument uznac tekken 44 i 1/4 bedzie miaaaaaal taka grafe ze zje, ple ple ple...
MechanicalGod
Xarmou, to co myslę o Halo jest tylko i wyłącznie moją opinią, którą mam prawo wygłosić, jak zamierzasz się rzucać to się misiek rzucaj...
Fakt, znudziły mi się FPSy już dawno temu, ale nie oznacza to tego, że "twoja racja jest bardziej twojsza niż mojsza".
Nie zamierzam ci ubliżać bo nie jesteś wart jakiejkowliek inwencji.

Dlaczego po screenach twierdzę, że gra będzie dobra? A dlaczego ludzie po screenach czekali z wywieszonymi jęzorami na MGS1, potem na MGS2?
Halo nie jest niedoścignionym wzorcem - jest starym hitem, który jak mówiłem nie musi się każdemu podobać. Ja np. nie podniecam się Final'ami, ot co fajne gierki - nic więcej. Więc jak widzisz moja opinia nie opiera się na uwielbieniu do PS2.
KillZone zapowiada się znakomicie i liczę na ten tytuł - liczę na dobrą grę, a tak jak powiedziałem - dla mnie to nie musi być hallo killer, bo mi halo nie podpasiło.
Moją opinię o Halo najlepiej obrazuje poniższy komiks:
_Gmeru_
Xarmou, to co myslę o Halo jest tylko i wyłącznie moją opinią, którą mam prawo wygłosić, jak zamierzasz się rzucać to się misiek rzucaj... 
Fakt, znudziły mi się FPSy już dawno temu, ale nie oznacza to tego, że \"twoja racja jest bardziej twojsza niż mojsza\".
Nie zamierzam ci ubliżać bo nie jesteś wart jakiejkowliek inwencji.

Dlaczego po screenach twierdzę, że gra będzie dobra? A dlaczego ludzie po screenach czekali z wywieszonymi jęzorami na MGS1, potem na MGS2? 
Halo nie jest niedoścignionym wzorcem - jest starym hitem, który jak mówiłem nie musi się każdemu podobać. Ja np. nie podniecam się Final'ami, ot co fajne gierki - nic więcej. Więc jak widzisz moja opinia nie opiera się na uwielbieniu do PS2. 
KillZone zapowiada się znakomicie i liczę na ten tytuł - liczę na dobrą grę, a tak jak powiedziałem - dla mnie to nie musi być hallo killer, bo mi halo nie podpasiło.
Moją opinię o Halo najlepiej obrazuje poniższy komiks:

laugh.gif zrób komiks o mechanikach laugh.gif
Xarou
Taki mały żarcik laugh.gif :

http://strony.wp.pl/wp/xarou/przyjaciele.htm
Isildur

Sorry,Halo 2 nie wygląda może tak dobrze jak Doom 3 i HL2(wiadomo,super szybki pc jest dużo mocniejszy od konsoli)ale i tak w tej chwili jest jedną z najlepiej wyglądających gier..nie wiem dokładnie na czym polegał twój \"zawód\" 

A czy moglibyscie mowic o grach ktore ukazaly sie juz na rynku? Ja moglbym za argument uznac tekken 44 i 1/4 bedzie miaaaaaal taka grafe ze zje, ple ple ple...

SH3 wygląda super ale to czy graficznie zjada wszystko....nie powiedzialbym..tym bardziej jeśli się wezmie pod uwage na czym polega ta gra...zmkniete pomieszczenia...puste korytarze,wszedzie mrok albo pół mrok...dlatego można pokazać ladne teksturki tam gdzie trzeba no i świetnie wyglądające postacie.
Trzcina
Ekhem a grales ty w to? ... Postacie w Sh3 wygladaja lepiej niz te z renderow w FFX, to ze pomieszczenia sa zamkniete niczego nie zmienia, sa tam zarowno duzo, nawet olbrzymie lokacje jak i mlautkie pokoje, zreszta jak sie nie ma do czego przyczepic to sie przyczepi do czegokolwiek... rownie dobrze mozna powiedziec ze wielkie polacie terenu w halo, to w sumie jedno i to samo w kolko macieja bez krzy roznorodonosci (oczywiscie generalizujac i mzoe troche zbyt skrajnie) itditp... To wszystko nie zmieni jednak faktu ze graficznie SH3 zjada to co sie do tej pory ukazalo, przynajmniej na PS2 (o X'si sie nei wypowiadam bo nie widzialem na oczy gier ktore ustalaja na niej standardy) a nie mam najmniejszego zamiaru bawic sie w cyrki i porownywac do czegos co nei wyszlo, jak niektorzy tutaj... tak wiec SH3 jest potezne i to bardzo.

btw zboczylismy z tematu jakim jest Killzone czy ktos ma moze jakies filmiki z tego?
Isildur
Spoko,najwyraźniej źle cię zrozumiałem...myslalem że stwierdasz że SH3 zjada graficznie WSZYSTKO na sniadanie.
Xarou

No i chyba o to mu chodziło? :?
Akuma
Na www.psx.net.pl pojawił się własnie nowy screenpack z Killzone - radze obejrzeć bo te screeny naprawde robią wrażenie.
Cegla

co Wy w tym widzicie :?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.