Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
FBI
W Half - Life Counter - Strike gram od wersji 1.0 zaraz jak sie ukazal teraz CS 1.6 na tomiast to co zobaczylem na tych teaserach KILLZONE naprawde berety z glow, dla mnie mistrzostwo swiata , nie bede sie zastanawial czy to kupic czy nie. Wpadam do sklepu i kupuje. Ryo -San nie znasz sie i nie przekonuj mnie bo mam afekt do M$ shitu ku.rwa.
YETI
Polecam filmik z tej strony.
Luger Styl, mozna zobaczyc min. jak kolezanka wykancza przeciwników nozem od tyłu (mniam icon_twisted.gif)
MasterOmen
Bez wątpienia na to tylko czekam, olać halo2 :wink:
Ins
heh gdybym mial tylko PS2 to byc moze tez bym olewal Halo ;]
2razyjot
Bez wątpienia na to tylko czekam, olać halo2 :wink:

Oby tylko chlopaki z "Guerilla" (czy jak tam) nie przeniesli "na zywce" inteligencji przeciwnikow z "Shellshocka" do "Killzone" bo jesli wiezyc opiniom ludkow na wszelakich forach moze sie rozlegnac pusty smiech ... ;]

A w "Killzone" chetnie szarpne, co jak co ale syte i wkretowne fpp-y lubie nader wszystko! icon_twisted.gif
Kenshin
Czy przeniosą czy nie mnie to ryba biggrin.gif, jak dlamnie ta gra wogule mogłaby nie mieć trybu dla pojedyńczego gracza, mam nadziejeże tryb Online biggrin.gif będzie wspaniały bo pewnie singla nawet nietkne , tak jak w przypadku Socoma 2ki icon_twisted.gif
Ryo-San
. Ryo -San nie znasz sie i nie przekonuj mnie bo mam afekt do M$ shitu ku.rwa.
Możesz sprecyzowac o co Ci biega?

A co do tego mega fankilkul "killera"..to z tego co widze, że gra tylko w pewnych kultowych kręgach nie posiada błędów i tylko w tych kręgach piszą piesni pochwalne na temat gry od Guerilla - a gra z tego co mozna przeczytac to minusów ma więcej niż plusów O_o o ile Ściera tak średnio skrytykował ten tytuł to Butcher pojechal z nim po calości..zresztą czego sie mozna spodziewać po teamie, który jest ojcem słabiutkiego, no dobra srednio udanego "Shellshock'a"...z każdym artykułem(nie wliczając pewnych "kultowych" kręgów) widac jak na dloni, ze zapewne będziemy mieli do czynienia z grą na 7/8(czy to mało??) a nie z jakims "bog wie jakim killerem"....oczywiscie IMO...
Anonymous
I znowu gadanie o grze której jeszcze na oczy nie widzieliście.Oczywiśćie forum jest poto aby dyskutować o róznych żeczach ale jeżeli ktoś ocenia gre przed jej premierą i sugeruje się jednym tytułem to sorry ale dla mnie to jest po prostu ŚMIESZNE!!Będzie jak będzie ale to mozna dopiero stwierdzić po zagraniu w dany tytuł.To tak jak kiedys po nieudanym GTA 2 ktoś by powiedział że GTA 3 będzie kiszką totalną a bo oni..... ludzie przestańćie!!Ryo-San szkoda że Killzone nie wychodzi na Xboxa prawda bo wtedy to by był Hit Murowany ponieważ na X'a może wyjśc tylko dobre FPP :wink:.
dante2003
zresztą czego sie mozna spodziewać po teamie, który jest ojcem słabiutkiego, no dobra srednio udanego \"Shellshock'a\"

A słyszałeś o takiej grze Full Spectrum Warrior? Była stworzona przez team od Army Man RTS i jeszcze jakiegoś innego crapa więc jakim cudem wyszedł hit?
Ryo-San
Ryo-San szkoda że Killzone nie wychodzi na Xboxa prawda bo wtedy to by był Hit Murowany ponieważ na X'a może wyjśc tylko dobre FPP  :wink:.

stary mi to wisi, ze nie wychodzi na Xbox'a - bo mam tez PS2 wiec dla mnie to zadna roznica - oczywiscie wolalbym KillZone na X'ie bo wtedy gra była by poprostu ładniejsza, płyniejsza, miałą dźwięk Dolby Digital 5.1, szybsze loadingi i takie tam...ja w przeciwientwie do innych jestem realistą i wiem, ze na PS2 nienadaje sie na konsole na ktorej ukarze sie dobry FPP...od tego gatunku mam wlasnie X 'a...a PS2 kozaczy w jRPG/platformówkach i to wlasnie dla nich kupilem "czarnule"...a PS2 i FPP nieeeee jakos mi to nie pasujeeee....PS3 i fpp ofszem a nie PS2....
Diabeu
icon_twisted.gif ja zapytam tak: co z tego że graficznie jest nieźle skoro AI nie istnieje na tą chwilę? miał byc mocny tytuł a jest wątpliwy jak na razie dla mnie, to nie te czasy panowie że dawało się skrypty i po frytach, teraz trza się postarać - jak nie poprawią tego to wyjdzie kit nie hit - szkoda by było icon_twisted.gif
dee
A najlepsze jest to ,że ogłupione marketingową propagandą masy (na Zachodzie ofkoz) i tak rzucą się na ten tytuł,windując go na top listy bestsellerów.Nawet,jeśli Guerilla wyda produkt ssący w wielu ważnych aspektach.Przypadek Driv3r udowodnił,że liczy się reklama i wciskanie kitu,a nie szlifowanie wydawanych gier-i inni to podchwytują.
Anonymous
Zgadzam się ze tobą wszystko to podwyzsza grywalnosc (ale nie przesadzaj że na PS2 nie da się zrobić b.dobrej grafy!! i dzwiek 5.1 tez da sie da zrobic) ale to nie znaczy ze na PS2 nie da sie zrobic dobrego FPP i z tym chyba zgodzi sie ze mną wiekoszosc osub na tym forum bo tak czy tak nie tylko super hiper mega grafika i mega super dzwiek sie liczy zeby gra była B.Dobra.A skoro już jestesmy przy realistach to ja równiez nim jestem,i PS2 i Xbox i inne platformy musza sie umyć pod wzgledem FPP do PC!!!I na PS2 nie grałem jeszcze w żadną FPP ponieważ od tego mam PC.Ale tak jak już wczesniej pisałem Killzone zapowiada sie naprawde niezle i moze to bedzie pierwsza i chyba jedyna gra FPP w jaka zagram na konsoli!!Oczywiscie dobrze ze na Xboxa wychodzi duzo FPP i tak czy tak na tym polu jest lepszy od PS2 ale powturze TO NIE ZNACZY ZE NA PS2 NIE DA SIĘ ZROBIC B.DOBREGO FPP!!I jezeli nie bedzie nim Killzone to będzie to inna gra,Ale nie oceniajcie z góry gry w którą jeszcze nie GRALISCIE bo to jest nienormalne!!!!!
Diabeu
icon_twisted.gif bełkoczesz, mówimy o KZ a nie o tym że na ps2 da się / nie da się zrobić FPP icon_twisted.gif
SM1
WIDZIELIŚCIE!!!!!!! to co zobaczyłem..... mnie roz@$#@%@^#^ło!!!!!!
http://www.ps2on.com/cgi-bin/veure_grafic....illsup0011.jpeg

przywróciło mi to wiare w ludzi!!!!!

http://www.ps2on.com/cgi-bin/veure_grafic....illsup0001.jpeg

równie pyszne jak pierwszy link :lol:
http://www.ps2on.com/cgi-bin/veure_grafic....wweop000b08.jpg

sorry ale czym ty się tu podniecasz? - Diabeu
Kenshin
Jak dlamnie te Jpgi wcale nie są takie zachwycające , wie ktoś może z kąd moge zassać filmiki prezentujące tę gre w trybie Online ??
SM1
Idź sobie do działu online i tam zadaj sobie to pytanko :wink: !
a na poważnie jeszcze nigdzie nie wylookałem - wiem że jest dostępna wersja dla testerów ale nikt w to nie grał i nie widział!?
Ficuś
Zajrzyjcie i obadajcie zawartość strony http:/killzone.ng-gamer.nl .Tam jest strasznie dużo fot i filmików z gameplaya killzona.Przecież taką jakością grafiki i klimatem killzona nie może poszczycić się żadna fps na ps2.Przecież ani MOH,RF2,czy timespliters to nic w porównaniu z killzonem.I słowo "halo killer" nie rozujmy jako "halo graphics killer" bo ps2 ma tylko 32mb pamięci i architekturę wyraźnie nie sprzyjającą tworzeniu fps więc wiadome jest że zaden fps na ps2 nie pokona wykonaniem halo2,CHoR czy też domm3 na Xbox.Killzone będzie najdoskonalszym graficznie fps na ps2,ale jego moc ma tkwić gdzie indziej.....w klimacie,i właśnie dlatego ta gra ma pokonać konkurencyjne fps na inne konsole i wierze że twórcom to się uda.Shellshock mimo mocnego silnika graficznego ma wiele niedoróbek(np.słabe tekstury,dorysowywyania się otocznia) i nie zawsze dobrego AI, ma REWELACYJNY KLIMAT i na 100% możemy po killzone spodziwac się analogicznie tego samego.A nie zapominajmy że Killzone jest najwazniejszym projektem holenderskiej firmy i niedoróbki techniczne Shellshocka napewno nie znajdą sie w KZ.Choć nieukrywam że nie wierze jakoś w to że Killzone zobaczymy jeszcze w tym roku....za dużo wg mnie technicznych potknięc w wersji beta by poprawiona gra wyszła za 2 miesiace
Ryo-San
Killzone będzie najdoskonalszym graficznie fps na ps2,ale jego moc ma tkwić gdzie indziej.....w klimacie,

dokladnie, moc ShellShocka też miała tkwić w "wybitnym" klimacie wojny wietnamskiej...ale niestety to nie pomoglo..wiec jak sami widzicie klimat to nie wszystko.
SM1
dokladnie, moc ShellShocka też miała tkwić w \"wybitnym\" klimacie wojny wietnamskiej...ale niestety to nie pomoglo..wiec jak sami widzicie klimat to nie wszystko.

miałem podobne obawy po zagraniu w ShellShocka, ale po ostatnie wizycie na oficjalnej stronie KillZone, uspokoiłem się! myślę, że zarówno klimat jak i grafa da radę!!!
SOAD
Oficjalnie został zapowiedziany komiks oparty o świat Killzone.
http://www.gameonly.pl/?dzial=komentarze&A...a=main&Aid=4115

Kenshin
Oficjalnie został zapowiedziany komiks oparty o świat Killzone.
http://www.gameonly.pl/?dzial=komentarze&A...a=main&Aid=4115

Wiadomo może czy ten komiks ma szanse na ukazanie się w Polsce ??
SOAD
Zapowiedz (playtest).
http://www.gameonly.pl/?konsola=ps2&dzial=...cbf6bd7f6b2cd46
Kenshin
Mam nadzieje że poprawią sterowanie z tego co opisywali w PE jest ono troche zamało dynamiczne , może w opcjach będzie ustawienie szybkości/ czułości na to co robi gracz na padzie .
2razyjot
Zapowiedz (playtest).  http://www.gameonly.pl/?konsola=ps2&dzial=zapowiedzi&id=156&PHPSESSID=5aa08f424a8f6dc25cbf6bd7f6b2cd46

Chyba przetlumaczony z innego serwisu bo niby skad mielibyscie demowke "Killzone"? Siec milczy na ten temat, zadnego przecieku nie bylo! icon_twisted.gif
Kenshin
Demówke Killzone możesz dostać w ultimie kupujac cos za trzysta złotych,
Albo wysyłając maila do sony pl o treści wkraczam do armii killzone! i podając adres imie i nazwisko na ltory ci wysylaja ta demowke.
Cegla
Zapowiedz (playtest).  http://www.gameonly.pl/?konsola=ps2&dzial=zapowiedzi&id=156&PHPSESSID=5aa08f424a8f6dc25cbf6bd7f6b2cd46

Chyba przetlumaczony z innego serwisu bo niby skad mielibyscie demowke \"Killzone\"? Siec milczy na ten temat, zadnego przecieku nie bylo! icon_twisted.gif

kilku (?) redaktorow GO pisze do N+ - to powinno wyjasnic sprawe...
red2000

ich chyba cos boli ,przeciez nie ma zadnej takiej osoby ktora by kupila demo za 300 zl !
Albo wysyłając maila do sony pl o treści wkraczam do armii killzone! i podając adres imie i nazwisko na ltory ci wysylaja ta demowke.

ja wyslalem smile.gif mam nadzieje ze dostane te demo smile.gif
Anonymous

ich chyba cos boli ,przeciez nie ma zadnej takiej osoby ktora by kupila demo za 300 zl !

ja wyslalem smile.gif mam nadzieje ze dostane te demo smile.gif

Na jaki adres im to wysłałeś?? I co dokładnie napisałeś??
SIKI
Ciekaw jestem ilu osobom Sony te demo wyśle ?? o_O
Anonymous

pierwsze 100 osób dostanie. Ja już pewnie sie nie załapałem :cry:
Kenshin

pierwsze 100 osób dostanie. Ja już pewnie sie nie załapałem :cry:

Ja pewnie też pewnie nie ale może, kto to wie :, mam nadzieje ze jednak sie mi udalo icon_twisted.gif
Ryo-San
w lubelskim Media Markt można sobie wlasnie poszpilac w to demo..ja jeszcze nie gralem..ale gral moj kumpel, ktory dosyc sceptycznie byl nastawiony do tej gry i..twierdzi ze gra jest naprawde świetna..nie pozostaje mi nic innego jak skoczyc do media i rzucic okiem na KZ..
Humulus XP
w lubelskim Media Markt można sobie wlasnie poszpilac w to demo..ja jeszcze nie gralem..ale gral moj kumpel, ktory dosyc sceptycznie byl nastawiony do tej gry i..twierdzi ze gra jest naprawde świetna..nie pozostaje mi nic innego jak skoczyc do media i rzucic okiem na KZ..

Heheh - miałem w niedzielę siedzieć na chrzcinach mojego siostrzeńca w Lublinie ale chyba już wiem jak spożytkuję ten czas icon_twisted.gif .
Arkady

Dzięki Ryo za cynk , pojadę w tym tygodniu, a czy się dopcham to juz inna bajka :roll: .Co do gry to brejdak już mi truje, że to będzie gra na 7, jeśli ma racje zatłuke dziada laugh.gif .To co mnie do tego tytułu ciągnie to brak potworów (nareście) i mam nadzieje że tak będzie przez całą gre.
YETI
No i jak wrazenia z gry w demo ?
Właśnie jestem po zapowiedzi z GO (gorąco polecam!). Gra jest zapowiedziana na którys tam paxdziernik ?
Ney82
Widzialem demo killzone w lubelskim MM (to ja bylem tym sceptycznie nastawionym kolegą Ryo-sana...:)) i musze przyznac ze grafika mnie zaskoczyla BARDZO (in plus oczywiscie).Kilmat super,bronie tez,postacie wygladaja naprawde swietnie,wszystko plynnie smigalo...Sam w ta gre nie gralem - patrzylem jak kumpel gra (kolejka duza byla):) i poki co nie mam jej w zasadzie nic do zarzucenia.Moze rzeczywiscie czasem przeciwnicy sie dziwnie zachowuja (jeden sie zaczal w miejscu obracac)no i karabin ma strasznie malego powera (duzo trzeba strzelac by zabic) ale wszystko to powinni naprawic do pelnej wersji (oby!).Zapowiada sie naprawde swietna gra...Obiektywnie jednak rzecz biorac (tylko nie bijcie):) z Halo2 nie ma szans przynajmniej u tych osob ktorym strzelanie do kosmitow nie przeszkadza...Chociaz subiektywnie w cale sie nie zdziwie jak Killzone wielu osobom bedzie sie podobalo bardziej (pod warunkiem ze gra przez caly czas trzyma taki wysoki poziom i nie bedzie tak poskryptowana ze nie bedzie sie chcialo do niej wracac).Tyle odemnie - jak sam zagram moze cos jeszcze napisze:)
Luke
Kumpel był na GameConwersion w Lipsku i mówi że całkiem nieźle prezentuje się gierka w pranu, oczekamy zobaczymy ale raczej nie zpieprzą-miejmy nadzieję :wink:
Kenshin
Jeśli któryś z was prenumeruje NEO+ wraz z najnowszym numerem dostanie demo Killzone ,szkoda że nie ja kurde.
Diabeu
icon_twisted.gif ta, i będzie jak poprzednio jak płytę "dodawali" - wątpię aby mieli tego tyle aby każdy prenumerator dostał icon_twisted.gif
dee
Haha,właśnie dostałem prenumeratę N+-z demkiem Killzone w środku.Bardzo ładnie,N+.Tylko,że kufa,PS2 nie mam na chacie,więc sprawdzę demko dopiero po południu.
Na kopercie z płytką mamy znaczek "16+".Czyli na jakieś krwawe akcyjki w grze nie ma co liczyć.
YETI
dee czyli mozemy sie spodziewac obszernej relacji w godzinach wieczornych ? wink.gif
MichAelis
Koniecznie by sie przydala takowa biggrin.gif
a moze chcesz sprzedac to demo ?? np MI smile.gif
Kenshin
Koniecznie by sie przydala takowa biggrin.gif
a moze chcesz sprzedac to demo ?? np MI smile.gif

Nie on chce sprzedać to demo mi :wink: , a tak namarginesie poczeka się jeszcze z tydzień i te dema będzie można kupować na allegro.
dee
Grałem trochę w to demo.Mamy do wyboru 2 epizody-w okopach i w pomieszczeniach.Kurfa, ta gra to mistrzostwo świata,totalny wypas,magafakincool Halokiller!!!Gram w te 2 epizody tydzień i jeszcze mi ma!!!o!!!To jest niewiarygodne,jak przełomową i niesamowita grą jest Killzone!Ta gra Was zmasakruje!!!Będziecie myśleć o Killzone w pracy,w czasie seksu i siedząc na klopie!!!Grafa,gameplay-to wszystko nie ma dziś konkurencji.No ,może Doom 3 na P4/4.2 GHz z 1024 MB RAM podskoczy Killzone.Ale też nie wiem!Panowie,mamy rewolucję.
...Halo....a cześć So...ehm,wiem wiem,miało być bez nazw i nazwisk...że co?...darmowe PS2 już się skończyły...jak to nie ma jak miały być?...przecież obiecaliście...No ,bez jaj,ja tu się produkuję,a wy co,za darmo to robię!!!...OK-trudno...a darmowe gry?...jak to nie ma?! ...darmowe gry też się skończyły?...no bez jaj...aaa,Gul...ekhm...on wszystkie zakosił?rozumiem,to w sumie ważniejsza osoba...ale nieładnie z waszej strony,była umowa...a jakieś breloczki czy koszulki?...co,też nie ma!..panowie,ja tu żenię bajer aż milo,a wy co?...to co mam robić...o nie tyle to ja nie będę czekał...będę prawdę pisać...ty też się wal,facet...to do zobaczenia
Ok,żarty żartami.Pograłem chwilę w demo-więc nie pokuszę się o jakieś ostateczne wyroki,ale KZ nie wstrząsnęło mną.Pierwszy główny grzech-gra jest cholernie anemiczna.Koleś rusza się bardzo wolno,co nie wróży dobrze rozgrywce(cały czas mówimy o single).Trochę sytuację ratuje bieg,ale po pierwsze-jest strasznie niewygodny.Musisz trzymać wciśnieto gałę analoga,IMO pomysł ssie na całej lini.Po drugie ,bieg jest ograniczony wskaźnikiem staminy,a ta konczy się dość szybko.
Grafa?Bardzo stonowana,szaro-bura.Ja wiem,paleta barw jak z
Silent Hilla.Ale to akurat nie zarzut.Wygląda nawet fajnie,no i mamy taki przyjemny ekranowy filtr.W otwartym terenie(epizod w okopach),nie widać nic ,co rzucało by o glebe.Sponiewierana wojną miejscówka-jakby z kroniki filmowej z czasów I wojny światowej.Kikuty drzew ,zasieki,okopy etc.Niezłe sylwetki ludzi,świetnie wyglądające bronie i raczej mała widoczność.Zapomnijcie o jakimś dalekim horyzoncie-wszystko w większej odleglości tonie w szaroburej mgle.Drugi epizod-w budynkach jest o wiele ładniejszy.Tyle tylko,że nawet jak na PS2-to nie żaden opad szczeny,żaden artyzm-po prostu solidna robota.Choć nie powiem,podwyższona rozdzielczość bardzo mi się podoba...Niektóre teksturki też.
Jak sie gra?Dużym plusem jest klimacik wojny-to akurat Guerrilla potrafi (w Shellshocku też klimat był największym plusem).Sugestywny design poziomów,wszechobecny wojenny zamęt,walące po uszach dźwięki-czuć,że nie jesteśmy na wycieczce za miasto.Walenie do wrogów nie nakręca jednak Bóg-wie-jak,nie miałem adrenalinowego boosta jaki towarzyszy mi chociażby w Burnout 3.Po prostu standardowy shooter fpp.Twoi kolesie biegają ,walczą,w okopach czasami jednak potrafią cię zablokować-całkiem jak w Shellshocku,w porownaniu do tego tytułu nie ma rewolucji.Nie wiem,może grałem zbyt krótko,moze za dużo widziałem gier,zbyt duże miałem oczekiwania...KZ to fachowy fps z mocarnym klimatem,ale nie jest to gra w której przeciętny gracz sie zakocha,nie mamy żadnej rewolucji.Przeszkadza ślamazarność rozgrywki.Jak na razie,nie zauważyłem też żadnego wybitnego algorytmu SI-ale ,kto wie,co będzie w reszcie poziomów finalnej wersji...Jeszcze pokatuję to demo,może coś mi się zmieni(naprawde ,nie czekam na telefon,z propozycją nie do odrzucenia-serio,serio).
Halo-killer?Buhaha!!!Do pierwszego Halo KZ nie ma co startować.Sorry, PS2'fanboys-try luck next time!
EDIT:Napis w demku głosi "Avaible in winter 2004"-czyli raczej w październiku/listopadzie nie zagramy w KZ.Oczywiście premiera Halo 2 nie ma tu nic do rzeczy;p
...Halo,kto mówi...a cześć...to jak z tymi breloczkami?...
SOAD
Skąd masz Demo KZ??

edited by Ryo-San

Haha,właśnie dostałem prenumeratę N+-z demkiem Killzone w środku.
Kenshin
Tzn jeśli poprawią sterowanie i szybkość rozgrywki to gra będzie na wypasie ?? :wink:
dee
Tzn jeśli poprawią sterowanie i szybkość rozgrywki to gra będzie na wypasie ?? :wink:

Ogólnie sterowanie jest świetne.Bardzo dobre obłożenie knefli na padzie ,tyle tylko,że kwestia biegu nie pasi mi.Jest za to bardzo przyjazne wspomaganie celowania.Po prostu grasz ,a nie walczysz z padem.
Szybkości nie poprawią-na to nie ma szans.Gra jest anemiczna!
A czy gra będzie wypasik?Nie wiem,mi się podoba,tyle tylko,że to nie żaden killer-a taką opinię przedstawiano tu i ówdzie.
Inne ciekawostki...W całym demie walczymy tylko z jednym rodzajem przeciwników-chyba,że cos przegapiłem.Hellghaści sa fajni,ale wszyscy tacy sami.To kiepski pomysł,mam nadzieję,że coś tam jeszcze dorzucą w kwestii przeciwników.
Ktoś tam (N+ chyba) pisali o odczczuwalnej sile rażenia broni.Nooo,nie wiem.Grałem sobie tym wielkim murzynem Rico z ogromnym gunem w łapie i jakoś waląc w hellghastów nie odczułem różnicy miedzy tym wielkim gunem,a zwykłym karabinem.Wróg przyjmuje serie z całkowitą obojetnością,wręcz dumą smile.gif-wyglada to jakby giwery strzelały grochem ,nie ołowiem.Animacji śmierci nie stwierdzono-ale to już wiecie choćby z PE.
No i pachnie skryptem.Misja w okopach.Odpieramy atak wroga.I jak byś się nie zachowywał,musisz po prostu odczekac jakiś czas,po któtrym pada komenda odwrotu i gra toczy się dalej.Docierasz do bunkra i znowu.trzeba wybić iluś tam hellgastów (ty sam lub sterowani przez konsolę kumple) i dopiero dzieje się coś tam innego,gra idzie do przodu.Albo misja w budynkach.Przebijasz sie przez dziedziniec,korytarz,pomieszczenie,wypadasz znów na dziedziniec...Surprise...wylądował dropship z posiłkami hellghastów.Za drugim,trzecim razem też-zawsze w tym samym momencie.Już jakby mniejsza niespodzianka...Coś czuję,że tak już będzie non-stop.
Czy pisałem już,że gra jest anemiczna?Chyba nie,więc uważajcie...GRA JEST ANEMICZNA!!!
SOAD
Czy KZ obsluguje mysz i klawiatura?? :?
Kenshin
Dzisiaj przyszedł domnie kumpel z Demem i potwierdzam gra jest strasznie ANEMICZNA, co do myszy i klawierki na 100% NIE
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.