JJ jak zwykle prezentuje zdrowe podejście do tematu. szkoda, że to nie jest zaraźliwe - z tego co widzę, przydałoby się to kilku osobom. wczoraj usnąłem przy Killzone. :-)
Nie ibaczej Senti, jestem niewiernym Tomaszem - nie uwierze, poki nie zobacze - znasz mnie zreszta nie od dzisiaj.
Zycie nauczylo mnie dystansu do tego, co mowia Tworcy nowej gry (co by nie mowic takie gadanie w superlatywach to czysta zagrywka marketingowa, pozniej zas wiele zmienic sie moze). Stad biora sie moje slowa, nic poza tym drodzy Panstwo!
Zycze sobie i Wam aby KillZone pokazalo, ze w kwestii FPS-ow PS2-ojeczka ma jeszcze wiele do pokazania, aczkolwiek zachowajcie przy tym nieco zdrowego rozsadku! Nie wierzcie we wszystko to, co napisza itp. Poza tym skoro N+ ocenia KZ na
8,9 zapowiadajac ta gre na morderce to zdrowy rozsadek podpowiada, ze chyba cos jednak do konca nie poszlo ok i w jakims stopniu zapowiedzi rozmijaja sie z gameplayem i wrazeniami z gry wlasciwej, nie uwazacie?
Konkluzja? Krotko i na temat - tak, jak staram sie unikac klopotow jak tylko moge tak nie chwale dnia przed zachodem slonca. Wydzie KillZone, zagram, ocenie i wtedy bedziemy mogli w pelni polemizowac. Obecnie mowie tylko tyle - nie wierzcie w to, co napisano!
No, ale w grafikę musisz uwierzyć, bo bardzo dużo osób widziało grę (demo na PE, w Lipsku, opisy w PSX ExtR) i tu nie ma dywagacji.. Pod tym względem KillZOne na PS2 rządzi...
EOT
Zrozum tylko, ze na grafike sklada sie - wyglad i SZYBKOSC, jesli gra bedzie miala wyrazne spadki w klatkach animacji to grafika moze i zabijac, co za przyjemnosc z takiej strzelaniny (w FPS-ach stala ramka to IMO obowiazek rzutujacy na caloksztalcie!)? Anyway SIKI sorry, jesli cos zle zabrzmialo - mam na glowie jutrzejsza ostra przeprawe slowna z szefostwem i jestem przybity - wybacz jesli Cie urazilem slowem. Sztama!