Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Ryo-San
lol - ocenami czytelnikow radze sie nie sugerować..bo oceny graczy to w wiekszosci oceny ludzi ktorzy danej gry nie lubią i wystawiają jej jak najniższe noty, lub glosują fanboje i bezmyslnie stawiaja grze full...dla porównania napisze ze ocena graczy GTA:SA na gamerankings.com to 6.6 ROTFL...a każdy kto w gre grał stawia jej 9+ i wyżej..podobnie jest z Halo 2(gra zbiera od graczy noty 9, 9+,10), (o KillZone celowo nie pisze bo oprocz dziennikarzy nikt jeszcze w ta gre nie gral)...dlatego oceny graczy rade wogole nie brac pod uwage..bo albo sa ewidentnie za niskie albo kosmicznie wysokie..poprostu przy tych ocenach nie ma pewnosci czy ktos kto zaglosował gral w tą gre itp...
CloudWalker
Ryo, oceny gry ktore zaprezentowales ze niby pochodza z magazynu EGM sa sfalszowane. Podal je jakis koles na forum IGN a nie zostaly zamieszczone w oficjalnym magazynie EGM, ktory robil do tej pory tylko preview tej gry, a nie review smile.gif
Tutaj masz wyjasnienie: http://killzone.ng-gamer.nl/forum/topic.ph...?id=1088&page=1

natomiast co do oceny Killzone przez IGN, to jest to bardzo podejrzane.... zobaczcie jak IGN ocenial inne FPSy na PS2

9.2 Red Faction 2
9.1 Half Life
9.1 Red Faction
9.1 Timesplitters 2
8.8 Quake III
8.6 Timesplitters
8.4 Star Wars: Battlefront
8.4 Unreal Tournament
8.1 James Bond 007: Nightfire
8.1 Warhammer 40,000: Fire Warrior
8.0 MoH: Frontline
8.0 MoH: Rising Sun
7.9 James Bond 007: Agent under fire
7.7 XIII
7.6 Return to Castle Wolfenstein

7.5 Killzone

6.2 Serious Sam
5.0 VietCong: Purple Haze
4.5 Soldier of Fortune: Gold
4.0 Tom Clancy's Ghost Recon

czy potrzeba komentarza jeszcze do tego ze ocena Killzona na IGN jest bezsensu ? Ktos to specjalnie zrobil i za bardzo odstaje od innych FPSow.
Killzone gorszy od XIII ????? nie rozsmieszajcie mnie panowie z IGN smile.gif
sentinel
czy potrzeba komentarza jeszcze do tego ze ocena Killzona na IGN jest bezsensu ?

komentarza nie, ale ze dwa zdania wyjaśniające dlaczego tak uważasz - jak najbardziej.

Killzone gorszy od XIII ????? nie rozsmieszajcie mnie panowie z IGN :)

ukończyłeś już obie gry? jeśli nie - nie rozśmieszaj mnie. :-)
CloudWalker
Sentinel, gralem w XIII, gram w Star Wars Battlefront, i gralem w demo Killzona... i te oceny IGN mnie smiesza. Killzone jest najlepszy z tych wszystkich gier..... wogole nie ma porownania...nawet MoH'a ocenili wyzej a to juz przeciez jest wogole porazka a nie gra smile.gif
Stachu
Nie wiem co jest grane ,bo na Killzone specjelnie nie czekałem i na FPSach też się zabardzo nie znam(nie przepadam za tym gatunkiem) ,ale coś mi się tu nie zgadza.

IGN nie jest jakimś specjalnym autorytetem ,bo lubią dawać dziwne oceny ,pozatym nie trzeba być jakimś wielkim znawcą żeby stwierdzić ,że Killzone jest lepszy chociażby od takiego Warhammer 40,000: Fire Warrior (8.1) czy MoH: Rising Sun (cool.gif.

Myśle ,że na ocene Killzona w IGN wpłyneły w znacznym stopniu przechwałki Sonu i wielki nadzieje recenzenta IGN.
Nie ma nic gorszego niż czekać na coś z utenskieniem i się roszczrować.Może pan recenzent naprawde uwierzył w Killzone jako ,,halo killera,,i się roszczarował.

No nic .Zagramy zobaczymy ,ale mimo wszystko uważam ,że IGN troche przesadził z tą oceną.
Tak uważam ,ale ja się przecież nie znam na FPSach.
dirtymike
Ja co prawda nie grałem w killzone, ale żeby ign dało mu ocene niższą niż medal of honor to jest bynajmniej nienormalne.
SIKI
TO ja nie wiem jakim gównem KillZone musiałobyć skoro jest gorsze od Medal of Honor 8O 8O 8O
Zresztą najlepiej poczekajmy do premiery i sami zagrajmy icon_twisted.gif
dirtymike
Premiera nadchodzi a ja mam coraz większe niepewności co do tej gry.
Thief
TO ja nie wiem jakim gównem KillZone musiałobyć skoro jest gorsze od Medal of Honor  8O  8O  8O 
Zresztą najlepiej poczekajmy do premiery i sami zagrajmy  icon_twisted.gif

Grałeś w to, mistrzu? :?
SIKI
Grałeś w to, mistrzu?

Tak, grałem w te (pipi) jakim jest Rising Sun i miałem b. duże wyrzuty sumienia, że 15zł straciłem :| :| :|
Partyzant
Recka w Neo+ juz jest i jestem zaskoczony że solidnie wypunktowano błędy i uchybiebienia tej pozycji. Ocena 8.9

Jestem jednak pewien że to najlepszy FPS na PS2.
Loto
Grałeś w to, mistrzu?

Tak, grałem w te (pipi) jakim jest Rising Sun i miałem b. duże wyrzuty sumienia, że 15zł straciłem :| :| :|

15zl??? tanei u was te "oryginały" biggrin.gif a jesli chodzi o killzone to wbijam w to co pisza gazety. ocenie gre jak samw to zagram
easye
Powiedzcie mi, czy przy Online gra traci na grafice, czy wszystko wyglada tak jak na Singla ?

Jednego nie rozumiem - ktos porownuje Killzone do HALO 1, piszac, ze sie nie umywa pod multi, odpisujecie, ze gra byla tworzona na Singla. Teraz wszyscy jednak sie jaraja multiplayerem przez siec. Jak to w koncu jest ? Zreszta - w ogole nie rozumiem, jak to moze byc fajna gra na multi. Przeciew to badziew. Fakt - gralem tylko na splicie, ale chyba zalozenia gry jakos diametralnie sie nie zmianily - no, ale ja jestem przeciez zaslepiony takimi tytulami jak HALO 1 i HALO 2, albo mam po prostu dobre porownanie...
2razyjot
Killzone: 8.0, 7.5, 8.0
Good: Fast gameplay, excellent music
Bad: Horrendous slowdown

Hm, lubie miec pesymistyczne (realistyczne - to czesto oznacza to drugie) podejscie do sprawy; bo jakby nie bylo strzelanina fpp z "koszmarnymi zwolnieniami" nie brzmi zachecajaco. Coz - zostaje tylko modlic sie w duchu, ze klimat jest NA TYLE rajcowny aby czlowiek przymknal oko (zobaczymy czy sie da, bo jesli gierka ma klatkowac co krok to ja to pi######e) na brak plynnosci. Anyway - czas pokaze ...
sentinel
Sentinel, gralem w XIII, gram w Star Wars Battlefront, i gralem w demo Killzona... i te oceny IGN mnie smiesza.

ja wcale nie twierdzę, że mnie nie śmieszą ;-), sugeruję tylko, iż komentowanie oceny danego tytułu bez wcześniejszego zaznajomienia się (czyt: solidnego pogrania, a najlepiej ukończenia) z pełną wersją to już lekka herezja. ;-)

Killzone jest najlepszy z tych wszystkich gier..... wogole nie ma porownania...

och, ale skąd ta pewność? nie grałeś przecież. :-)

nawet MoH'a ocenili wyzej a to juz przeciez jest wogole porazka a nie gra :)

najsłabsza część serii - fakt. ale do porażki to jeszcze troszkę jej brakuje. porażką to może być Kil... ekhem... oj, żebym za dużo nie powiedział. ;-)
easye
wujaszek - ale IGN ma najprawdopodobniej inna wersje. laugh.gif
Co do IGN zreszta to faktycznie cos dziwnego; jesli Medal of Honor Rising Sun zasluguje na 8.0, Warhammer Fire Warrior na 8.1 a Killzone na 7.5... Coz...
Aha - nie wiem czy gralismy (tzn. Neo i IGN) w ta sama wersje, ale autor zdaje sie pisze, ze w multi nie da sie grac z powodu skaczacej animacji. Kurcze no nie wiem... Wystawie Wam niedlugo zrzucony przez nas filmik z multiplayera w Online to sami zobaczycie.
M@IDEN
porównywanie killzona do halo 1/2 to jakaś żenada....ta gra jest "sztywna" :?
A halo cieszy mordek biggrin.gif
Liar
Grałem w demo, mnie pozamiatało
CloudWalker
porównywanie killzona do halo 1/2 to jakaś żenada....ta gra jest \"sztywna\" :?  

to prawda smile.gif Killzone to gra brutalno-wojenna w ktorej plujesz krwia i czujesz smrod rozkladajacych sie cial Helghastow.. natomiast w Halo sobie strzelasz do "wiewiorek" popijajac oranzade smile.gif
Obydwie gry maja zupelnie inne klimaty, jedna ma nas przerazic i wycisnac pot z podkoszulka a druga jest rozrywkowym komiksem.
easye
Takie bzdety to moga pisac ludzie, ktorzy w ogole w HALO nie grali.
Klimat wojny to nie tylko widocznosc na metr, klony i szare kolory... :roll:
W ogole porownywanie nawet tej gry, do HALO , ktora wyszla 2 lata temu to nieporozumienie. Zupelnie inna klasa.
M@IDEN
w halo np 2 tesz sie pluje krwią co easy question.gif szczególnie od sworda icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Green Goblin
porównywanie killzona do halo 1/2 to jakaś żenada....ta gra jest \"sztywna\" :?  

to prawda smile.gif Killzone to gra brutalno-wojenna w ktorej plujesz krwia i czujesz smrod rozkladajacych sie cial Helghastow.. natomiast w Halo sobie strzelasz do \"wiewiorek\" popijajac oranzade smile.gif
Obydwie gry maja zupelnie inne klimaty, jedna ma nas przerazic i wycisnac pot z podkoszulka a druga jest rozrywkowym komiksem.

lol co za brednie..czlowieku o czym Ty mowisz wogole...ide o zaklad ze nie grales wogole w Halo..tylko tak piszesz bo chyba zal Ci d..sciska ze srednia ocen Halo na gamerankings.com to 96% a KillZone moze o takiej sredniej zapomniec..Halo to kult a gwarantuje Ci ze nie osiagnelo by tego srzelając do "wiewiórek" looool...a pozatym jesli chodzi o tryb multiplayer(w ktorym Halo nie ma sobie równych na konsolach az do czasu Halo 2) to jak zapewne wiesz(a pewnie nie wiesz bo nie grales w Halo) nie strzela sie do wiewiorek tylko to zabojczych żołnierzy przyszłości w pięknych zbrojach itp..a Helghasci przy nich to zlepek teksturek miernej jakosci i ogolnie chlopcy na posylki...no a na dniach Halo 2..yeahhhhhhh.... icon_twisted.gif
Ryo-San
KONIEC icon_evil.gif KONIEC tych idiotycznych dyskusji KillZone vs Halo...nazwa tego tematu wskazuje na jedno - to jest temat o KillZone..i rozmawiamy tutaj tylko o KillZone...itp...jezeli ktos ma zamiar zarzucić tekst w stulu KillZone to syf a Halo rulezzz(lub vice versa) to niech zachowa to dla siebie...a Ty Maiden na przyszlośc nie pisz takich postów bo po pierwsze nic one nie wnoszą a po drugie sprowokowałes tym innych..
uszanujcie przedewszystkim siebie jako graczy i nie wrzucajcie sobie bo co to da? NIC...
EOT
CloudWalker
zal Ci d..sciska ze srednia ocen Halo na gamerankings.com to 96% a KillZone moze o takiej sredniej zapomniec..

Oczywiscie zgadzam sie z Ryo, ze klotnie ktora gra jest lepsza nie maja sensu, ale ja tylko w kwesti formalnej co do ocen rankingowych ...
Goblin, Socom 2 dostal oceny w rankingach 7.5/10 a dla mnie to jest najlepsza gra wszechczasow, tluke w nia od 1.5 roku i jeszcze mi sie nie znudzila, a wrecz przeciwnie.
Jak wiec widzisz ja sie nie kieruje rankingiem, dla mnie to Killzone moze miec i 2pkt a i tak bedzie hitem na wiele miesiecy grania.
palo
Killzone juz podobno jest w USA. Ja tam wierze w ten tytuł. Animacja może szarpać, ale jeżeli klimat będzie taki, jak się zapowiada, to nie mam pytań. Posłuze się tutaj przykładem Mafii na PS2 ( pisałem już o tym nie raz ). Pod wzgledem graficznym bieda, animka szarpie, wogule, to przpadkowych ludzi odrzuca od konsoli, a mimo to gra bardzo mi sie podobała. Wciągała jak cholera :!: Więc ja jak kolega wyżej też nie zważam na oceny. Znaczy przeglądam je, ale nie sugeruje sie tylko rankingami. Bo taki Driv3r dostał na gamespot i ign 5,4, a ciorałem w niego przez pół wakacji, więc ... :wink:

Co do HALO i wiewiórek, to się zgadzam. Kuzyn kupił x'a, więc mu ryłem beret, zeby załatwił to osławione HALO. Włączył i ... może ja nie czaje klimatu, może ta gra się zestarzała, ale juz nie będe go molestował, żeby sprawił sobie dwójkę ...
Loto
spoko ze bedzi taki klimat ale wole troche gorsza grafe i staly framerate niz takie "slajdy przy zadymie"
YETI
Na forum N+ Gulash podał link do filmiku prezentujacego gre przez siec.

http://www.neonizer.neostrada.pl/killzone-multi.wmv
(6:29)
CloudWalker
oprocz tego, ze animacja ludzikow jest tragiczna (chodza jakby mieli (pipi) w spodniach), to filmik zrywa kask smile.gif Killzone bedzie wymiatal w Online ....i o to chodzi smile.gif
Dzisiaj Gamespot ocenil Killzona 3/5 , skrytykowali tryb singla ale online napisali ze jest super !!!!!!!!!
Ryo-San

Dzisiaj Gamespot ocenil Killzona 3/5
nie Gamespot tylko Gamespy...
Gamespot zwleka z recenzją..mieli ją wrzucić wczoraj a jeszcze tego nie zrobili..pewnie dzisiaj sie pojawi...
Kenshin
Na forum N+ Gulash podał link do filmiku prezentujacego gre przez siec.

http://www.neonizer.neostrada.pl/killzone-multi.wmv 
(6:29)

cholera link juz niedziala sad.gif
Viruss
Killzone juz jest :!: Hell Yeah cool.gif
Ryo-San

Dzisiaj Gamespot ocenil Killzona 3/5
nie Gamespot tylko Gamespy...
Gamespot zwleka z recenzją..mieli ją wrzucić wczoraj a jeszcze tego nie zrobili..pewnie dzisiaj sie pojawi...

Gamespot pozwlekał z recenzją pozwlekał i gdyby to kogoś interesowało to wystawił KillZone ocene...6.9 8O co jest :?
SM1
nie należy sie sugerować ocenami serwisów!!! a zwłaszcza Gamespot! tam tylko nascar i NHL dostają najwyższe oceny!!! dochodzi do tego lokalny "patriotyzm"
muza na 7!!! Hehehe moja yamaszka mało nie „wypluła” okien z futryn, a sąsiedzi myślą, że wczoraj była u mnie anty terorka i zaciekle broniłem swojej "chacjenty"!!! ( z braku czasu dopiero w sobote zasiądę przy tym zacnym tytule/ 9!!! za klimat i dzwięk!!! a że są błedy?!... nikt nie jest doskonały.... :wink: )
Kenshin
Jezu jeszcze tyle dni do premiery Europejskiej moze ktos wie dlaczego dostaniemy Killzone dopiero 1 grudnia przecie byla zapowiadana na 20 listopada ??
SM1
http://www.gameonly.pl/index.php?konsola=ps2

a chłopaki twierdzą, że juz dzisiaj mozesz śmiało walić do MM biggrin.gif
Kenshin
Ale tam pisza o wersji dla usa a mi chodzi o Euro a i poczytaj komentarze do tego newsa biggrin.gif tam wyszlo najaw ze to o wersje dla jankesow chodzi cos by bylo nie tak gdyby to o Europe chodzilo
MichAelis
No to niezle... wczoraj kupilem GTA i mam grania na rok (?!) a jeszcze tyle gierek wychodzi, min. KillZone w ktore musze zagrac po multi smile.gif Tylko skad na to kase brac, no zobaczymy jak to bedzie i mam nadzieje ze KZ mnie nie zawiedzie.
easye
nie należy sie sugerować ocenami serwisów!!! a zwłaszcza Gamespot!

No tak - mozna bylo sie tego spodziewac, ze wszystkie serwisy beda spiskowaly przeciwko SONY. Cale szczescie, ze istnieje tak rzetelne pismo jak NEO Plus, ktore ocenilo ta gre uczciwie... laugh.gif
SM1
nie należy sie sugerować ocenami serwisów!!! a zwłaszcza Gamespot!

No tak - mozna bylo sie tego spodziewac, ze wszystkie serwisy beda spiskowaly przeciwko SONY. Cale szczescie, ze istnieje tak rzetelne pismo jak NEO Plus, ktore ocenilo ta gre uczciwie... :lol:

no tak, cały świat!!!! a ty wiesz to najlepiej bo przecież grałeś i wiesz juz wszystko ( a cytat wyrwałeś z kontekstu chłopczyku ) twoją pałę juz dawno wypalił zielony X? przeczytaj uważnie jeszcze raz mojego posta i zobacz za co daję notę - klimat i muza! jeżeli przypełzłeś tu aby mieszać, to rób to na pw albo w momencie kiedy sobie zagrasz w pełną wersję!
Green Goblin
..to wystawił KillZone ocene...6.9 8O  co jest :?

Lejdys and dżentelmen HALO KILLER HAS ARRIVED laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Bungie możecie sie pakować bo Halo i Halo 2 zostały pobite.. laugh.gif laugh.gif
Czytaliscie recke na GS? ogladaliscie video review? Gra zrecenzowana obiektywnie..jasno wypunktowane plusy i minusy..co chciec więcej..gra od recenzentów z tego co widać mocno oberwała za tego "Halo Killer'a"..błąd Sony ze takim slogan ochrzciłi tą gre..ludzie oczekiwali niewiadomo czego(każdy w duszy liczyl ze w koncu do niedobre i wogole beznadziejne Halo zostanie pobite laugh.gif ) a dostali średniaka..
Zachęcam do obejrzenia video review..widać ze gra jest cienka jak dupa węża..;/
Guerilla po raz kolejny pokazali ze są 2 ligowym developerem..
easye

no tak, cały świat!!!! a ty wiesz to najlepiej bo przecież grałeś i wiesz juz wszystko ( a cytat wyrwałeś z kontekstu chłopczyku ) twoją pałę juz dawno wypalił zielony X? przeczytaj uważnie jeszcze raz mojego posta i zobacz za co daję notę - klimat i muza! jeżeli przypełzłeś tu aby mieszać, to rób to na pw albo w momencie kiedy sobie zagrasz w pełną wersję!

Tak sie sklada, ze wlasnie gralem i jako jedyny pisalem, ze ta gra na Multi to calkowita porazka, bo single nawet milo mnie zaskoczyl.
Wtedy wszyscy odpowiadali, ze Multi w tej grze to tylko dodatek, a gra byla tworzona z mysla o rozgrywce dla pojedynczego gracza. Jak sie okazalo jednak, ze nawet to jest niewypalem (przez tragiczne AI przeciwnikow), to wszyscy nagle zmienili zdanie i zaczeli twierdzic, ze gra zarzadzi dopiero pod Online, grajac z zywym przeciwnikiem... laugh.gif
CloudWalker
singlowi gracze czekali na dobra gre singlowa, a onlineowcy na dobra gre online.... jak sie okazuje online jest lepszy niz singiel, co mnie osobiscie bardzo cieszy i łykam ta gre bez zastanowienia smile.gif
Drzyjcie ISA bo Polish Legion http://killzone.gamebattles.com/stats.php?id=288 nadchodzi ! smile.gif
dmlakers
Wlasnie od 2 godzin gram w pelna wersje KillZone (USA-NTSC) i z reka na sercu daje ocene 8.9 za rewelacyjny klimat, bardzo dobra muze i sfx, fajne bronie, super grafika no i oczywiscie bardzo dobry gameplay biggrin.gif Mowie oczywiscie o Singlu bo w Multi nie gralem sad.gif .
Ryo-San
ech widze ze co recke to KillZone zbiera większe baty..kolejny duży i popularny serwis wpakował grze note 6/10...i nie oszukujmy sie..skoro 4 tak potęzne serwisy punktują gre na średnio 6.5 to coś musi być nie tak...przeczytalem te recenzje..zobaczylem noty..i rozczarowałem sie cholernie..wiem wiem ze reckami czasami nie ma co sie sugerowac..ale chyba nie w wypadku gdy gra zbiera wszędzie podobne tak niskie noty....gry nie kupie bo ja musze najpierw wszystkie hity nabyć..a gry na 6-7 mogą poczekac albo mozna o nich poprostu zapomniec..;/
SIKI
Heh wydaje mi się, że Sont po prostu za dużo szumu narobiło wokół tej gry i nie sprostałą oczekiwaniom "Halo killera" ... Dlatego tak niskie noty ...
Spojrzałem na tą recke w GameSpot i patrze GRAFIKA 7 8O :| ke ??
Ryo-San

Spojrzałem na tą recke w GameSpot i patrze GRAFIKA 7  8O :| ke ??

wiesz pewnie koles nie nie porównywal jej do innych fppów na PS2 bo lepszej grafy nie ma..ale pewnie podciągną KillZone pod standardy grafy w innych wielkich fpp'ach(bo przecież KZ też mialo być wielkie) czyli: Doom 3, HL2,CoD, Riddick, Halo 2...a wtedy ocena 7 za grafe w KZ jest jak najbardziej na miejscu//
SIKI

Spojrzałem na tą recke w GameSpot i patrze GRAFIKA 7  8O :| ke ??

wiesz pewnie koles nie nie porównywal jej do innych fppów na PS2 bo lepszej grafy nie ma..ale pewnie podciągną KillZone pod standardy grafy w fpp czyli: Doom 3, HL2,CoD, Riddick, Halo 2...a wtedy ocena 7 za grafe w KZ jest jak najbardziej na miejscu//

No w sumie tak ... Ale powinni na to spojrzeć z innej strony i tą "8" za grafikę wystawić, bo to co wycisneli z PS2 jest kawałem b. dobrej roboty ...
Jak na długi weekend (święto 11 listopada) nie będe miał KillZone i Getaway2 to nie wiem chyba dostane świra w domu hyh.gif
McDrive
Jakoś mnie to nie martwi że KillZone dostał takie oceny. Tera to ciekawią mnie oceny GT killer'a laugh.gif
Red_XIII
Ja sie w ogole nie sugeruje ocenami Gamespotu. Getaway tez dostalo 6.9/10 (a przeciez jest uwielbiane przez graczy) a kazda Fifa dostaje co roku note w granicach 9/10 (lol). Zreszta, na Killzone i tak mi nie zalezy - gruba flote oszczedzam na GTA:SA i (w przyszlosci) MGS3, a nie jakiegos shooterka fpp.
Ryo-San
Tera to ciekawią mnie oceny GT killer'a laugh.gif

widze ze nie wiesz McDrive na czym polegają różnice obu tych killerów...
KillZone miało zostać Halo Killerem...jednak szanse już od pierwszych screenów miało minimalne..a dlaczego? ano dlatego że:
KillZone zostało zapowiedziane na maszyne słabszą technicznie niż ta na ktorej h.ula Halo.
Po drugie developer (Guerilla)nie był raczej w stanie podołac temu zadaniu;/ ponieważ jedyną grą jaką stworzyli był słaby Shellshock - oraz nie mieli doświadczenia w gatunku fpp.
a Forza Motorsport po pierwsze tworzona jest na maszyne mocniejszą technicznia niż ta na ktorej h.ula jej konkurent(czyt. GT)..
po drugie za developing gry zabrały się 3 potężne teamy:
Bizzare Creations
Digital Illusions
Microsoft Games Studio
jak widzisz 2 pierwsze mają na koncie takie świetne i kultowe wyscigi jak : Metropolis Street Racer, PGR 1/2, Rallisport Challenge 1/2, Midtown Madness seria. Natomiast Microsoft Game Studios ma na koncie olbrzmią ilość świetnych gier sportowych.. no i na koniec napomkne jeszcze o inżynierach Ferrari ktorzy też zaangażowani są w ten projekt..oraz skrobne słówko o masie ciekawych i przedewszystkim oryginalnych rozwiązan ktore będą w FM:system szkolenia kierowców, wizualizacja uszkodzeń, mega tunning - od naklejek na szybe po wymiane silnikow, model jazdy zmieniajacy sie wraz z uszkodzeniami, jedno konkretne uderzenie w COŚ i koniec wyścigu, online..Jak widac są to dosyć ciekawe rozwiązania, ktore mogą wniesc swieży powiew do gatunku racerów..a ktorych GT mieć nie będzie..
oki do czego zmierzam...ano zmierzam do tego że po pierwsze najpierw proponuje poczytac o GT Killerze a dopiero potem sie z niego wysmiewać..bo jak widzisz gra może okazać sie naprawde killerem(choć nie musi)..a po drugie widze ze Forza jest traktowana z usmiechem na twarzy jako GT Killer...a gdyby KillZone było tworzone przez 3 potęzne team'y, ktore mają juz na koncie swietne fpp'y (ID Software, Vivendi, Rare)...oraz gra tworzona by była na sprzęt mocniejszy niż Xbox - to czy wtedy nie zapowiadał by sie prawdziwy Halo Kiler?
dlatego jak widzisz roznice między Halo Killerem a GT Killerem są chyba znacze...oczywiście nie prorokuje ze Forza będzie lepsza od GT4..ale jestem pewien jednego Forza bankowo nie będzie grą na 6..
sorry za offtopa ale naprawde roznice miedzy tymi killerami są znacze i musialem dorzucić swoje 3 grosze..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.