Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
SM1
jednak nie myliłem się!!!! premiera PAL miała miejsce wczoraj!!! przynajmniej w UK!
(notka z oficjalnej strony

http://uk.playstation.com/games/gamesinfo0...TitleId=1051286
Kenshin
jednak nie myliłem się!!!! premiera PAL miała miejsce wczoraj!!! przynajmniej w UK!

Gdzie to jest tam napisane bo jesli ci chodzi oto ze obok mozliwosci gry jest Release Date to mozesz olac, SONY bardzo czest niektualizuje tego biggrin.gif
CloudWalker

bzdura, to info jest nieaktualne. Premiera PAL jest dokladnie za 27 dni http://killzone.ng-gamer.nl/
McDrive
Tera to ciekawią mnie oceny GT killer'a laugh.gif

widze ze nie wiesz McDrive na czym polegają różnice obu tych killerów...
KillZone miało zostać Halo Killerem...jednak szanse już od pierwszych screenów miało minimalne..a dlaczego? ano dlatego że:
KillZone zostało zapowiedziane na maszyne słabszą technicznie niż ta na ktorej h.ula Halo.
Po drugie developer (Guerilla)nie był raczej w stanie podołac temu zadaniu;/ ponieważ jedyną grą jaką stworzyli był słaby Shellshock - oraz nie mieli doświadczenia w gatunku fpp.
a Forza Motorsport po pierwsze tworzona jest na maszyne mocniejszą technicznia niż ta na ktorej h.ula jej konkurent(czyt. GT)..
po drugie za developing gry zabrały się 3 potężne teamy:
Bizzare Creations
Digital Illusions
Microsoft Games Studio
jak widzisz 2 pierwsze mają na koncie takie świetne i kultowe wyscigi jak : Metropolis Street Racer, PGR 1/2, Rallisport Challenge 1/2, Midtown Madness seria. Natomiast Microsoft Game Studios ma na koncie olbrzmią ilość świetnych gier sportowych.. no i na koniec napomkne jeszcze o inżynierach Ferrari ktorzy też zaangażowani są w ten projekt..oraz skrobne słówko o masie ciekawych i przedewszystkim oryginalnych rozwiązan ktore będą w FM:system szkolenia kierowców, wizualizacja uszkodzeń, mega tunning - od naklejek na szybe po wymiane silnikow, model jazdy zmieniajacy sie wraz z uszkodzeniami, jedno konkretne uderzenie w COŚ i koniec wyścigu, online..Jak widac są to dosyć ciekawe rozwiązania, ktore mogą wniesc swieży powiew do gatunku racerów..a ktorych GT mieć nie będzie..
oki do czego zmierzam...ano zmierzam do tego że po pierwsze najpierw proponuje poczytac o GT Killerze a dopiero potem sie z niego wysmiewać..bo jak widzisz gra może okazać sie naprawde killerem(choć nie musi)..a po drugie widze ze Forza jest traktowana z usmiechem na twarzy jako GT Killer...a gdyby KillZone było tworzone przez 3 potęzne team'y, ktore mają juz na koncie swietne fpp'y (ID Software, Vivendi, Rare)...oraz gra tworzona by była na sprzęt mocniejszy niż Xbox - to czy wtedy nie zapowiadał by sie prawdziwy Halo Kiler?
dlatego jak widzisz roznice między Halo Killerem a GT Killerem są chyba znacze...oczywiście nie prorokuje ze Forza będzie lepsza od GT4..ale jestem pewien jednego Forza bankowo nie będzie grą na 6..
sorry za offtopa ale naprawde roznice miedzy tymi killerami są znacze i musialem dorzucić swoje 3 grosze..

To że pracują 3 teamy nie znaczy że będzie lepsze od GT i jeszcze długo nie będzie.
easye
Dobre rozumowanie McDrive. Nie chodzi o to, ze 3 firmy pracuja nad ta gra, tylko jakie to firmy... :roll:
dante2003
A nad GT4 pracuje jedna firma, ale taka która sprzedała swoje wyścigi w ilości większej niż wyścigi tych trzech firm razem wzięte.
Ryo-San
A nad GT4 pracuje jedna firma, ale taka która sprzedała swoje wyścigi w ilości większej niż wyścigi tych trzech firm razem wzięte.

skoro juz jestemy przy liczbach to jak bym Ci wypisał ile gier zrobił Microsoft i w jakiej ilosci je sprzedał..to zdziwił byś sie mocno :lol

oki a tak wracając do tematu..to polecam video review na GS..tam widać jak na dloni że niestety KZ wypadło poprostu blado;/ z tego co widac po reckach to mamy takie drugiego Driv3r'a..mocne rozczarowania ale i tak komus przypadnie do gustu..no nic czekam na OBIEKTYWNĄ relacje kogoś z forum kto zagra w full'a..
mejooo
Niektore wypowiedzi sa starszne!Np od tego easye na kilometr siemierdzi zaslepieniem zielonego IXA!Wez synu nie pisz o niej tak zle bo spadnie sprzedaz tongue.gif
dante2003

skoro juz jestemy przy liczbach to jak bym Ci wypisał ile gier zrobił Microsoft i w jakiej ilosci je sprzedał..to zdziwił byś sie mocno :lol

oki a tak wracając do tematu..to polecam video review na GS..tam widać jak na dloni że niestety KZ wypadło poprostu blado;/ z tego co widac po reckach to mamy takie drugiego Driv3r'a..mocne rozczarowania ale i tak komus przypadnie do gustu..no nic czekam na OBIEKTYWNĄ relacje kogoś z forum kto zagra w full'a..

Wiem że M$ wydaje dużo gier więc napisałem wyścigi tych trzech firm razem wzięte, czyli Rallisport 1,2 , Midtown Madness 1-3, MSR, PGR 1,2. Ale to temat o KZ a nie o wyścigach więc kończę dyskusję.
YETI
Jak juz zostało podane w innym temacie przez Ryo oceny KZ z pisma EGM (USA)
7, 7.5, 8
SM1
Niedziela 07-11-04 godzina 10.00 przysiadam do Killzone (NTSC)
Niedziela 07-11-04 godz 22.30 uffff... zaliczone 5 epizodów z 11(poziom normal)!!!! Czy gra jest dobra? na tyle dobra, że złożyłem mapę z GTA:SA do pudełka i nie mogę doczekać się 16!!! co by odpalić gablotę i pogonić w stronę chaty celem rozgromienia kolejnych elitarnych jednostek Helghast-u :wink: !!! klimat zassał mnie bez reszty! czekam na PAL-owską wer!
SIKI
może coś więcej napiszesz ??
lukasz
na forum neo+ rozgorzała niezła sieka na temat killzone 0_o warto obadać.obrońcy versus realiści
SIKI
na forum neo+ rozgorzała niezła sieka na temat killzone 0_o warto obadać.obrońcy versus realiści
czytałem.... zlewam na to ... sam zagram to uwierze ..
mateuszgreloch
Mam zamiar zakupić tą gierkę i mam małe pytanko:
Jest jakaś różnica między NTSC-USA a Palem?
Obydwie są po Ang jednak czy różnią się czymś?
Mam dostęp do org. wersji z Usa i nie wiem czy kupić.
dante2003
W wersji PAL mają być poprawione błędy.
SIKI
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nie będzie żadnego porawiania błędów, a ja już jutro sam sprawdze czy KillZone mnie zawiódł czy sprostał moim oczekiwaniom ...
Napisze coś jutroo icon_twisted.gif
Tokar

Tya,nie ma to jak 10 stron na temat oceny IGNu =P
easye
Raczej na temat oceny Neo Plusa i oficjalnego magazynu Ps2, bo reszta serwisow punktuje w tych samych granicach...
SM1
Do oceny Killzone (moja opinia) serwisy podchodzą z dystansem, z przyczyn oczywistych!po haśle HALLLOOOO KILLLLER! Każdy cedzi i waży słowa! mówia,..... piękna grafika, niesamowity klimat.... a potem do.pier.@#@@! Jeżeli mieli by wystawiać ocenę wg dotychczasowych kryteriów to wyglądałoby to następująco:
Grafika - 9
Dźwięk - 9
Grywalność - 9
i specjalnie dla gry AI przeciwników - 7 (nie prawdą jest ze przeciwnicy to totalne barany kto grał w pełną wersie to wie :wink: )
średnia:8,5
Osobiście nie rozumie tego zamieszania: gra jest pyszna! Długa! Ładna! Dźwięk porywa! Nie widziałem zwolnień animki nawet przy największych rozpier!#!$#!!!! Czasami występuje dogranie texturek na obiektach nigdy obiektów!!! Czekam na PAL, bo przy NTSC wyświetlana jest co druga linia i muszę grać na panoramicznym obrazie ( NTSC nie razi tak na małych telewizorach)
_Gmeru_
Do oceny Killzone (moja opinia) serwisy podchodzą z dystansem, z przyczyn oczywistych!po haśle HALLLOOOO KILLLLER! Każdy cedzi i waży słowa! mówia,..... piękna grafika, niesamowity klimat.... a potem do.pier.@#@@! Jeżeli mieli by wystawiać ocenę wg dotychczasowych kryteriów to wyglądałoby to następująco:
Grafika - 9
Dźwięk - 9
Grywalność - 9
i specjalnie dla gry AI przeciwników - 7 (nie prawdą jest ze przeciwnicy to totalne barany kto grał w pełną wersie to wie :wink: )
średnia:8,5
Osobiście nie rozumie tego zamieszania: gra jest pyszna! Długa! Ładna! Dźwięk porywa! Nie widziałem zwolnień animki nawet przy największych rozpier!#!$#!!!! Czasami występuje dogranie texturek na obiektach nigdy obiektów!!! Czekam na PAL, bo przy NTSC wyświetlana jest co druga linia i muszę grać na panoramicznym obrazie ( NTSC nie razi tak na małych telewizorach)

Zgadzam się z Tobą w 101%. Gram od wczoraj i mam identyczne zdanie. 8)Może bym dał nawet więcej niż 8,5...Jezli chodzi o PS2 to pierwsza klasa.
SM1
gmeru!!!!! - cieszy mnie, że w końcu wypowiedział się ktoś, kto grał w pełna wersję a nie wkleja oceny z serwisów biggrin.gif Moja ocena to 9+/10- powyższy post to tylko symulacja oceny jakie powinny wystawić serwisy internetowe! sądząc po ich wypowiedzi!!!! wg mnie to brak jakiejkolwiek konsekwencji pomiędzy recenzją a oceną!!! Hasełko Halo Killler nie pomogło tej nietuzinkowej!!!! rewelacyjnej i miodnej produkcji!!!!!
Ryo-San
widze ze z Killzone robi sie nam drugi Driv3r(w kwestii ocen oczywiscie a dokladnie ich rozstrzału)..
SM1
widze ze z Killzone robi sie nam drugi Driv3r(w kwestii ocen oczywiscie a dokladnie ich rozstrzału)..

słuszna uwaga! rozstrzał w ocenach polega na tym, że oceniajacy dziela sie na tych co grali w dany tytuł i tych co nie grali i opierają sie na ocenach serwisów!!!
easye
Nie przesadzajmy, chyba nie chcesz powiedziec, ze wiekszosc zachodnich serwisow w ogole nie gralo.
Wydaje mi sie, ze te oceny sa spowodowane nie tylko glosna kampania reklamowa, ale takze tym, ze gra zapewne porownywana jest do tytulow na inne platformy i ich standardow.
SM1
easye!!! grasz w Killzone? będziesz grał? czy tak wypełzłeś żeby sobie coś tam skrobnąć nie z twojego ogródka? nie pierwszy raz z resztą!
easye
Zobacz - ja wypowiadam swoje zdanie, na temat, dlaczego takie oceny, a Ty od razu poddenerwowany mnie atakujesz. Gralem w Killzone bardzo dlugo i juz niejednokrotnie powtarzalem, ze gra na Singla bardzo pozytywnie mnie zaskoczyla. Jedyne do czego sie przyczepiam to Multi, ktory w/g mnie jest tragiczny...
SM1
easye - moim celem nie jest atakowanie!!! chodzi o to aby unikać porównań!!!! (i rozmawiamy o pełnej wersii gry nie o demówce right?!)
A skoro twierdzisz, że Killzone Ci się podoba to w czym problem?
I kiedy to udało Ci sie przetestować multi!!!!?????
Partyzant
Mam wersję NTSC od paru dni - gra mnie nie zawiodła ale nie spodziewałem się tutaj sieczki a'la QuakeWorld.
W singlu jest długo, trudno, ciekawie. Grafa na 9, dzwięk to absolutna 10, grywalnośc 9- (czasem wkrada się monotonia). W multi z botami za wile nie pograłem, gra rzadko zwalnia - raczej trzyma te 30 fps. Klim at obłędny, desing miażzy.

Najlepszy FPS na PS2. Czy lepszy od Halo??
NIech wypowie się osoba w miarę obiektywna , którav ma i PS2 i X-klocka.

Dałbym grze ocene 9 (może 9-)

Over&out cool.gif
SIKI
Myśle, że rozrzut ocen spowodowany jest tym, że inaczej do tytułu podchodzą osoby mające "tylko" PS2, a inaczej multiplatformowcy, którzy porównują grę do np Riddicka, Halo itp.
Inaczej do KillZone podejdą osoby grające tylko na PS2, a inaczej Xboxowcy...
SOAD
Grałem KZ demo. Lipa gra. Debil A.l. Zrezygnowałem zamówienia KZ.
lukasz

ROTFL!!!!

Inaczej pewnie do gry podejdzie kto przeszedł Dooma 3 i Halo.Mądre słowa.
SIKI
bogowie jak już wiemy ma problemy ze składnią i odmianą języka polskiego laugh.gif laugh.gif laugh.gif
KillZone poprzez swoje hasła reklamowe zapowiadało się na mega-hiper FPP... I widocznie w zagranicznych serwisach recenzowali je redaktorzy od FPP, któzy grali w Riddicka, Halo itp. I KillZone widocznie na tle Xboxowych FPP-ów wypada na 7,5, ale jak już mówiłem osoby mające tylko PS2 i słabego pieca podejdą do tej gry z dużym sentymentam, tak jak ja i mam nadzieje, że wreszcie sprawdze ją jutroo icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
easye
easye - moim celem nie jest atakowanie!!! chodzi o to aby unikać porównań!!!! (i rozmawiamy o pełnej wersii gry nie o demówce right?!)

Gralem podczas targow i Killzone mi sie podobal, ale jak widze opinie niektorych graczy, ze to gra wysmienita do Multi to padam ze smiechu.
Jasne - mozesz teraz mi napisac, ze Online jest o wiele lepszy od Splita, ale na boga - co Ci sie zmienia w samej rozgrywce, oprocz grafiki, ktora dzieki bogu nie wyglada jak na starym Ps 1 ?
KheeD

Ta lipa lol ... n/c ja gram w fulla i jakos nie wiedze debilnego A.I, (pipi) jest A.I a nie debilny, wspolpracuja ze soba, chowaja sie, to z lewej Ci wyjda to z prawej, jak 1 robi reload to informuje swoich etc. ja tu nie widze debilizmu, gram to wiem, a gamespot z ta ocena 6.9 to przesadzil lol, oni sie znaja na grach jak po ch*** ta gra zasluguje na 9/10 a nie 7 : ide grac dalej.
SM1

Gralem podczas targow i Killzone mi sie podobal, ale jak widze opinie niektorych graczy, ze to gra wysmienita do Multi to padam ze smiechu.
Jasne - mozesz teraz mi napisac, ze Online jest o wiele lepszy od Splita, ale na boga - co Ci sie zmienia w samej rozgrywce, oprocz grafiki, ktora dzieki bogu nie wyglada jak na starym Ps 1 ?

z tobą gada sie jak z betonem ( nie grasz to nie otwieraj paszczęki) możesz podać sobie rękę z tym kretynem soad- em, który tak jak ty, grał tylko w demo gry!!! widzisz klocu mam na stanie X i PS2!!! gdybym kupił X w dniu premiery Halo to pewnie bym sie zachwycał, ale kupiłem go jakieś dwa miechy temu i Halo dla mnie przy killzone to ... znaczy tyle, no może tyle.... Klimatem Killzone wali Halo na pysk co do grafiki to Halo wiedzie prym ( i takie są synku róznice ) Co do AI (to do ciebie soad- mała litera=brak szacunku dla twoje osoby bo albo wklejasz linka albo pierdniesz z dwa wyrazy bez komentarza) zależy od typu jednostek z jakimi masz do czynienia - std Helghast (czarny) zwykłe mięso armatnie, zaskoczysz go wszędzie!!! szare stroje - to jednoski szybkiego reagowania i cholernie ciężko go namierzyć!!! łyse pały elitarna jednostka, trzeba w niego władować cały magazynek i to jak ci pozwoli - obstawia bunkry i newralgiczne punkty pola walki! w miarę jak posuwa się akcja pojawiają się nowi przeciwnicy! teraz jestem na bagnach i detronizuję kolesi w jakiś dziwnych chełmach, dzięki którym mogę wywołać nalot na określony punkt!
Partyzant
Muszę napisac że grając pania Ninja (Luger) gra jest za łatwa( Normal) - jej pistolet w trypie R2 to masakra, ściagą za jednym strzałem prawie każdego i to z dużych odległości.

Szkoda że jednak gra nie jest pozbawiona wielu błedów. Ale i tak jest b. dobra
easye
SM1 ,to Ty jestes beton. Nie chrzan farmazonow, tylko powiedz mi w takim razie, co sie zmienilo w rozgrywce MULTI w pelnej wersji ? Juz nie trzeba wywalic 2 magazynkow amonicji by kogos zabic ? Gra nagle przyspieszyla ? Granatami sie teraz o wiele lepiej rzuca ? Po chugo mi piszesz o klimacie ? Cofnij sie pare stron czlowieku i przeczytaj, ze jedyne do czego mam zastrzerzenia to do multi :!:
SIKI
Wydaje mi się, że panowie z IGN i GameSpot, którzy receznzowali KillZone mają nad łóżkiem plakat Master Chief'a i musieli się z .CH%^EM na głowy pozamieniać ...
Pograłem dwie godziny i moge stwierdzić, że gra spełniła moje oczekiwania ...
Grafika - jest bardzo dobra, tekstury dają rade... DESIGN plansz jest klimatyczny i urywa łeb 8O
Muza jest świetnie dobrana, idealnie komponuje się z akcją ...
AI przeciwnikó jest OK, nie mam do zarzucenia nic, współpracują ze sobą, chowają się, przemieszczają się ...
Jedynym mankamentem jest to, że gdy są w oknach potrafią załapać zwieche na pare sec i można ich wtedy zdjąć.... Zdarza się to sporadycznie ...
Klimat urywa łeb... KillZone na pewno nie jest wolnym FPP... Może nie jest tak szybki jak Unreal Tournament, ale IMO speed gry jest akurat ....
Coż na koniec moge powiedzieć, że KillZone powinien dostać ocene 8-9 ... icon_twisted.gif
BTW. Multi sprawdzałem na offline i na prawdę nie jest zły hyh.gif
Także easye IMO z deka przesadzasz ...
easye
Nie jest zly ? Dla mnie split to juz totalna porazka. Nie dosc, ze lepsze bronie zaslaniaja 3/4 ekranu, to jeszcze grafika robi sie archaiczna. Ja grajac czesto nie wiedzialem nawet kto i skad do mnie wali...
YETI
Wydaje mi się, że panowie z IGN i GameSpot, którzy receznzowali KillZone mają nad łóżkiem plakat Master Chief'a i musieli się z .CH%^EM na głowy pozamieniać ... 

ROTFL!!!
Rozbawiłes mnie tym zdaniem laugh.gif
Podobno wersja gry która została dostarczona servisą w celu oceny nie była ukonczona w 100% (troche to dziwny ruch z strony Sony)
Podobno kilka servisow ma zamiar gre ocenic jeszcze raz.

A tu macie tekst który na forum N+ wkleił Gulash

Z forum amerykanskiego nieoficjalnego PSMa
"Hi all. I've actually been out for a while (vacation! whoo!) but I just have to chime in on the whole "is Killzone good/bad?" topic.

I reviewed the game for PSM. The issue with the review will be hitting soon, and, based on my opinion of the game, I scored it quite a bit higher than the online reviews you've been seeing.

From what I know, the online reviews were based on the same version of the game I played a month or so ago. It had level of detail and texture seam glitches, big framerate problems in one area, and, yes, nobody's mouths moved (well, maybe a couple did) when they spoke.

I brought all of these problems up to Sony, since some of them weren't on the caveat / "stuff that will be fixed before release" list we commonly get with review versions of games. I was assured by Sony that the framerate would be consistent and most, if not all, of the texture and LOD problems would be fixed.

Today I got the final, retail version of the game and popped it in. Low and behold, the framerate's good, the texture and LOD problems from the review build are largely fixed, and people's mouths move. In fact, the ally AI is even a bit better than it was in the review build, and I already thought it was pretty good on general grunts and great on your three squad-mates.

If anything, the game is better than what I reviewed, and the problems - which I took the time to ask Sony about, and expected to be fixed based on their promises - are gone.

BTW, I'm up and running on Killzone online - look for me as the very creatively named RandyPSM. There are a lot of people playing, and the servers are still being load balanced to reduce/eliminate lag, but it's tons of fun.

Hopefully our review and word of mouth will get more folks to buy this truly great game, and not be scared off by the early web reviews, which range from "hype busters" to wildly inaccurate.
Stachu
Ja jestem zupełnie obiektywny ,bo z grami FPP mam tyle doczynienia co z polskim HipHopem(znaczy mało ,bardzo mało).

Gdzieś już pisałem co sądze o ocenie Killzone więc sobie daruje tym razem.

Podobno mają oceniać giere jeszcze raz.Tym razem ocaniać mają goście bez tatuaży ,,XboX ,Halo ,Bungi ,Bill Gats,, na klacie.

Zobaczymy ,a sam się wypowiem do piero jak zagram.
W PIĄTEK.
KheeD
moze i jest gra za latwa jak sie gra pania Luger wink.gif ale przyznajcie ze ta bron rzadzi ghe ghe laugh.gif

PS. Gamespot to ch***
Ryo-San
nie wiem co chcecie od IGN i Gamespot'u bo akurat te serwisy dosyć wysoko wypunktowały gre...

SIKI - IGN i GS to masowo obiektywne serwisy..wystarczy porównac ich oceny ze średnia danej gry na gamerankings.com..wiec sorry ale te całe gadanie ze zjechali bo to bo tamto jest poprostu śmieszne...
Srwisy te splodzily juz tysiące recek i..akurat wszyscy uwzieli sie na biedne KillZone... laugh.gif
moja ironia nie odnosci sie oczywiscie do gry tylko do postów wszystkich którzy mają jakies "ale" do IGN i GS....
lukasz
nie wiem co chcecie od IGN i Gamespot'u bo akurat te serwisy dosyć wysoko wypunktowały gre...

SIKI - IGN i GS to masowo obiektywne serwisy..wystarczy porównac ich oceny ze średnia danej gry na gamerankings.com..wiec sorry ale te całe gadanie ze zjechali bo to bo tamto jest poprostu śmieszne...
Srwisy te splodzily juz tysiące recek i..akurat wszyscy uwzieli sie na biedne KillZone...

ehhh nie ma sensu rozpoczynać tej dyskusji również tu Ryo.PO orostu niektórzy zarzucają nieznajomość tematu największym zachodnim serwisom:/
KheeD
a bron od Rico to juz total ownage !!! TRATRTATRATRA icon_twisted.gif
Stachu
Nie chodzi o servisy ,ale o recenzentów-nie każdy ma racje.

tymbardziej ,że ta gra zbiera pochlebne opinie od ludzi ,którzy mieli z nią kontakt(ja jeszcze nie miałem więc na temat poziomu killzone nie bede się wypowiadał)

IGN nie jest żadnym autorytetem i to wszystko.

PS.(do tych co widzieli i grali w tą giere)Mam rozumieć ,że screny i filmy demonstracyjne kłamią ,są sfabrykowane ,a gra na żywo wygląda zupełnie inaczej-gorzej?

Skoro tak-to Sony leci w ch...
Skoro nie-to coś tu nie gra
CloudWalker

Srwisy te splodzily juz tysiące recek i..akurat wszyscy uwzieli sie na biedne KillZone...

ehhh nie ma sensu rozpoczynać tej dyskusji również tu Ryo.PO orostu niektórzy zarzucają nieznajomość tematu największym zachodnim serwisom:/

te "najwieksze zachodnie serwisy" sie zblaznily bo recenzjowaly beta wersje gry gdzie byly jeszcze bugi i niedorobki, a jak w widac w final wersji wszystko jest poprawione i gra chodzi miodzio. Skoro graczom sie ta gra bardzo podoba tzn. ze jest bardzo dobra , a to co pisza te erswisiki to ich sprawa.
KheeD
true true polac mu piwa, ja mam w (pipi)e te oceny z serwisow zagranicznych no i gamespot to mnie total wqrwil :I w extreme bankowo bedzie 8 wzwyz.
Danio
witam! dzisiaj wlasnie otrzymalem KILLZONE i naprawde jestem pod duzym wrazeniem! Początkowe intro jest poprostu zawodowo zrobione jak dla mnie ! Gra zasluguje na 8-9 ! Grafa jak na mozliwosci PS2 jest bardzo dobra! Misje pelne roznych atrakcji! AI przeciwnikow wcale nie jest gowniane! Szybko sie przemieszczaja, chowaja za roznego rodzaju rzeczami! Wala do ciebie gdy tylko sie wychylisz! Muza w pelni dopasowana do otoczenia! Mowiac krotko gra jest warta polecenia! Ja zamowilem i nie zaluje mojej decyzji! Cieszczie sie ludziska ze i na PS2 wychodze shootery!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.