http://www.consoleo.internauci.pl/ogm/rec-...c-killzone.html No i prosze 9/10.
A więc nie tylko nam Zabuza gra się podoba.
Im niby też Sony sypie kase? :wink:
A na poważnie.
OGM to najlepszy(bez 2 zdań)servis polskojęzyczny o grach.
SOLIDne recki ,fachowe opinie ,oceny uargumentowane sensownie i nie odstające od reszty(Killzone to wyjątek ,ale to właśnie oni mają racje)i dość szybkie newsy.
Na potwierdzenie tego ,że są dobrzy przeczytajcie tą właśnie recke.W sumie to to samo napisałem ja pare dni temu :wink: Nawet oceny się zgadzają.
Aaaaa.Chciałbym jeszcze coś zauważyć.
Naprawde tak wierzycie tym zachodnim servisom?
-Swego czasu coś mi dało do myślenia.Mianowicie ocena JAKa3-gra powyżej 9 ,dla niektórych wręcz gra ideał.
Na IGN dostał 9.6 na 10 ,a na GameSpy 3 na 5(w przeliczeniu na skale ign--6 na 10)Czy tylko mi się wydaje ,że coś jest nie tak ,a recenzent GameSpy to jakiś upośledzony debil(apropo-cały czas wspomina o tym ,że przeklinał grjąc w Jaka2

)
Co to ma do killzone?
Ano to ,że servisy nie zawsze muszą mieć racje ,a recenzeje często są kształtowane przez ,,widzimisie,, autora.
(Najlepiej sprawdzić samemu)
To ,że głupota GameSpy przy ocenie Jaka3(jakiśtam Tak2,,średniak,, dostał prawie 4.5 na 5)jest bardzo widoczna i aż kuje w oczy.
Sprawa Killzone jest adekwatna ,ale ma się ciut inaczej-gra została już dawno pogrzebana przez kampanie reklamową ,a poza tym nie posiada odpowiedniego zaplecza(poprzednika)więc brak mu renomy.W tym wypadku to ,że gra jest świetna nie ma nic do rzeczy.