Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Diabeu
icon_twisted.gif (pipi), KONIEC, załóżcie sobie temat "KZ - komentarze" i tam się tyrajcie icon_twisted.gif
OsciBosci
A dla twojej informacji posiadam wszystkie trzy konsole i kiedy mnie tylko najdzie ochota moge zagrac w jaka gre chce, nie gralem jeszcze w KZ i nie wmawiam nikomu ze ta gra nie jest dobra ale smieje sie z tych pajacow co sraja sie na zachodnie serwisy gdzie pracuje sztab fachowców ktorzy zapewne długo sie głowia nad tym jaka ocene wystawic danej grze zeby byla jak najbardziej obiektywna. A zdanie takich błaznów ktorzy maja tylko PS2 i probuja wzniesc na wyzyny gre na ktora bardzo czekali i nie chca sie pogodzic z prawda ze gra jest powiedzmy jest tylko dobra mozna sobie wsadzic w dupe. Do tego jeszcze niektorzy twierdza ze niektore zachodnie serwisy ocenili wersje beta co dla mnie jest paranoja. Dla czystej informacji: istnieje cos takiego jak wersja Review ktora co wieksze serwisy dostaja do oceny jeszcze przed premiera. Poza tym Sony niepozwoliłoby aby tak renomowane serwisy wystawiały oceny na podstawie wersji BETA!!
SM1
A dla twojej informacji posiadam wszystkie trzy konsole i kiedy mnie tylko najdzie ochota moge zagrac w jaka gre chce, nie gralem jeszcze w KZ i nie wmawiam nikomu ze ta gra nie jest dobra ale smieje sie z tych pajacow co sraja sie na zachodnie serwisy gdzie pracuje sztab fachowców ktorzy zapewne długo sie głowia nad tym jaka ocene wystawic danej grze zeby byla jak najbardziej obiektywna. A zdanie takich błaznów ktorzy maja tylko PS2 i probuja wzniesc na wyzyny gre na ktora bardzo czekali i nie chca sie pogodzic z prawda ze gra jest powiedzmy jest tylko dobra mozna sobie wsadzic w dupe. Do tego jeszcze niektorzy twierdza ze niektore zachodnie serwisy ocenili wersje beta co dla mnie jest paranoja. Dla czystej informacji: istnieje cos takiego jak wersja Review ktora co wieksze serwisy dostaja do oceny jeszcze przed premiera. Poza tym Sony niepozwoliłoby aby tak renomowane serwisy wystawiały oceny na podstawie wersji BETA!!

PEACE!!!! jak zwykle poszło o coś innego niż każdemu z nas chodziło!!!?
Ryo-San - woli X od blondynki :wink: a killer-san nie ma nic do gry, tylko irytuje go podważanie opinii znanych, nieomylnych, serwisów internetowych!!! My tu się żremy a wcałej europie leje się beaujolais!!! kończę i zrywam się!!! nie mogę pozwolić aby wino się zestarzało icon_twisted.gif
CloudWalker
dobra sonczcie tą kłotnie..bo jedyne do czego prowadzi to obrzucanie sie mięsem....
każdy ma inny gust a jak wiemy o gustach sie nie dyskutuje....

Ryo, najlepiej jakby fani Killzone mogli sobie o tej grze tutaj dyskutowac bez ciaglych atakow "zielonych ludzikow z innej konsoli" smile.gif To jest topic o Killzone a nie jakims tam "Halo 2" ktory malo kogo na PS2 interesuje smile.gif
Ale skoro oni nas ciagle atakuja, to nie dziwne ze bedziemy sie bronic i tez ich atakowac.... wtedy topic zejdzie na psy sad.gif
_Gmeru_
dobra sonczcie tą kłotnie..bo jedyne do czego prowadzi to obrzucanie sie mięsem....
każdy ma inny gust a jak wiemy o gustach sie nie dyskutuje....

Ryo, najlepiej jakby fani Killzone mogli sobie o tej grze tutaj dyskutowac bez ciaglych atakow \"zielonych ludzikow z innej konsoli\" smile.gif To jest topic o Killzone a nie jakims tam \"Halo 2\" ktory malo kogo na PS2 interesuje smile.gif
Ale skoro oni nas ciagle atakuja, to nie dziwne ze bedziemy sie bronic i tez ich atakowac.... wtedy topic zejdzie na psy sad.gif

A ja ci powiem, ze jestes mega lol z tym killzone i klanem laugh.gif Stary mam PS2 od zawsze(czytaj od samego początku-tak samo neta tez mam juz od czerwca 2003 roku -zapewne dłuzej niz ty bo wtedy byblo kilku graczy na krzyz online) i już mnie doprowadził do skrajności (czytaj kupiłem Xa). Pograłem w tego killzone i wielkie BUAHAHAHA poprostu żal mi Ciebie itpodobnych że stoicie w miejscu poprostu niewiesz co tracisz i niedziw sie ze posiadacze wielu platform jadą po killzone BO JEST (pipi) NIE FAJNE PRZY MEGA INFRASTRUKTURZE LIVE I np. Halo2(1) ZAGRALBYS to bys zmienił zdanie a tak...porazka a KILLZONE jest słaby : grafa przecietna w dzisiejszych czasach...muza tylko w pro logic....a grywalność moze i fajna ale dla mnie GRAFA + dzwiek satnowi 70% o tym ze gra jest grywalna. Poprostu oceny wszystkich pism i serwisów netowych są idelne dla tej gry nic dodac nic ujac. 7-moze 8 ALE BRON BOZE WIECEJ bo za co? laugh.gif Poprostu DOBRA GRA a miała byc za,(pipi)ista :?
CloudWalker

A ja ci powiem, ze jestes mega lol z tym killzone i klanem laugh.gif Stary mam PS2 od zawsze(czytaj od samego początku-tak samo neta tez mam juz od czerwca 2003 roku -zapewne dłuzej niz ty bo wtedy byblo kilku graczy na krzyz online) i już mnie doprowadził do skrajności (czytaj kupiłem Xa).

Twoja sprawa, ja nie mam zamiaru kupowac xboxa chociaz mnie na niego spokojnie stac (mam za to dwie PS2jki)

Pograłem w tego killzone i wielkie BUAHAHAHA poprostu żal mi Ciebie itpodobnych że stoicie w miejscu poprostu niewiesz co tracisz i niedziw sie ze posiadacze wielu platform jadą po killzone

To twoje zdanie, i gratuluje ci, ze sie rozwijasz smile.gif Ja wole PS2 i darmowe granie online, zamiast nabijania kiesy Billowi smile.gif Po prostu PS2 ma dla mnie klimat jakiego zadna inna konsola nie ma i miec nie bedzie.

ZAGRALBYS to bys zmienił zdanie a tak...porazka a KILLZONE jest słaby : grafa przecietna w dzisiejszych czasach...muza tylko w pro logic....a grywalność moze i fajna ale dla mnie GRAFA + dzwiek satnowi 70% o tym ze gra jest grywalna.

Dla mnie najwazniejsza jest grywalnosc ... grafa nie jest tak wazna.. zobacz sobie na Socom 2.... stara gra, grafika bez rewelacji a grywalnosc ??? MEGA GRYWALNOSC ! smile.gif

Poprostu  oceny wszystkich pism i serwisów netowych są idelne dla tej gry nic dodac nic ujac. 7-moze 8 ALE BRON BOZE WIECEJ bo za co? laugh.gif  Poprostu DOBRA GRA a miała byc za,(pipipi) :?

No to jej nie kupuj i idz sobie pisac w innym topicu jesli ci sie nie podoba ta gra.
Myslisz ze mnie zniechecisz do tej gry, bo jakis tam IGN wystawil jej niska ocene ? Ja w ta gre gralem i gram w demko i mi sie bardzo podoba, jest super, najlepszy FPP na PS2 jaki do tej pory wyszedl i na pewno go kupie i bede sie fajnie bawil. Dla mnie Killzone jest na 9.5 i wali mnie co inni o tym mysla smile.gif
izon
Po pierwsze: CludWalker wielkie poparcie dla Ciebie icon_twisted.gif A po drugie wracając do tematu to bylem ostatnio w Empiku grałem w Killzona i moge powiedziec ze to zdecydowanie najlepszy FPS na PS2.Nie bede porownywal go z pozycjami na X-kloca poniewaz to jest dzial PS2 a nie Xa
_Gmeru_

A ja ci powiem, ze jestes mega lol z tym killzone i klanem laugh.gif Stary mam PS2 od zawsze(czytaj od samego początku-tak samo neta tez mam juz od czerwca 2003 roku -zapewne dłuzej niz ty bo wtedy byblo kilku graczy na krzyz online) i już mnie doprowadził do skrajności (czytaj kupiłem Xa).

Twoja sprawa, ja nie mam zamiaru kupowac xboxa chociaz mnie na niego spokojnie stac (mam za to dwie PS2jki)

Pograłem w tego killzone i wielkie BUAHAHAHA poprostu żal mi Ciebie itpodobnych że stoicie w miejscu poprostu niewiesz co tracisz i niedziw sie ze posiadacze wielu platform jadą po killzone

To twoje zdanie, i gratuluje ci, ze sie rozwijasz smile.gif Ja wole PS2 i darmowe granie online, zamiast nabijania kiesy Billowi smile.gif Po prostu PS2 ma dla mnie klimat jakiego zadna inna konsola nie ma i miec nie bedzie.

ZAGRALBYS to bys zmienił zdanie a tak...porazka a KILLZONE jest słaby : grafa przecietna w dzisiejszych czasach...muza tylko w pro logic....a grywalność moze i fajna ale dla mnie GRAFA + dzwiek satnowi 70% o tym ze gra jest grywalna.

Dla mnie najwazniejsza jest grywalnosc ... grafa nie jest tak wazna.. zobacz sobie na Socom 2.... stara gra, grafika bez rewelacji a grywalnosc ??? MEGA GRYWALNOSC ! smile.gif

Poprostu  oceny wszystkich pism i serwisów netowych są idelne dla tej gry nic dodac nic ujac. 7-moze 8 ALE BRON BOZE WIECEJ bo za co? laugh.gif  Poprostu DOBRA GRA a miała byc za,(pipipi) :?

No to jej nie kupuj i idz sobie pisac w innym topicu jesli ci sie nie podoba ta gra.
Myslisz ze mnie zniechecisz do tej gry, bo jakis tam IGN wystawil jej niska ocene ? Ja w ta gre gralem i gram w demko i mi sie bardzo podoba, jest super, najlepszy FPP na PS2 jaki do tej pory wyszedl i na pewno go kupie i bede sie fajnie bawil. Dla mnie Killzone jest na 9.5 i wali mnie co inni o tym mysla smile.gif

Dyskutować to ja juz nie bede bo po co laugh.gif Powiem Ci tylko ze z wielka checia bym zapłacił na PS2 za neta gdyby byl taki zaj,ebisty jak na Xa a tak to nawet złamanego grosza bym niedał(i niedaje ) za taki shit..WYBACZ ale sam niewidzialem ze LIVE jest o tyle lepszy i niedziwie sie ze kase za to biora szkoda ze PS2 jest takie zacofane confused.gif w SOCOMA pogralbym se z takimi mozliwosciami jak na LIVE yhhh :cry: Poprostu poki niezaznalem LIVE to tez myslalem ze PS2 online to szczyt a tu sie okazuje ze PS2 to w nocniku siedzi icon_evil.gif
A socom to gra wyjatkowa i tam rzeczywiscie niepatrzy sie na grafe ale to ewenemant...nie mysl ze killzone sie zblizy do niego hahahaha jasneeee laugh.gif taki MOH Rising sun laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Powodzenia
_Gmeru_
Po pierwsze: CludWalker wielkie poparcie dla Ciebie icon_twisted.gif A po drugie wracając do tematu to bylem ostatnio w Empiku grałem w Killzona i moge powiedziec ze to zdecydowanie najlepszy FPS na PS2.Nie bede porownywal go z pozycjami na X-kloca poniewaz to jest dzial PS2 a nie Xa

tralalala a najpierw byla gadka ohhh to bedzie halo killer ohh i ahhh hahahaha a teraz: oh oh to nie dział Xbox ...prawda kole w oczy hhyhy laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
OsciBosci
Po drugie: gmeru wielkie poparcie dla Ciebie !!

*AssWalker

Jezeli tylko bierzesz pod uwage grywalnosc polecam kilka wibitnych gier: Pong, Tetris i Pacman.

Kup sobie jeszcze jeszcze osiem PS2. Jak je złaczysz to powstanie jeden PS2 Pro ktory bedzie o wiele lepszy od najlepszego kompa!!

A coz Ci Bill zrobil?? W sumie jego firmastworzyła xboxa ktory ma takie gry jak H2 cz NG.

Cu
easye
Ja tylko mam jedno pytanie do CloudWalker. Nie masz czasami nicku na forum Neo Plusa, jako The Zerter ?
CloudWalker
kilka sztuczek do Killzona smile.gif Przyda sie na polu walki.

Jak kogos denerwuje dluga animacja przeladowywania broni to mozna to latwo obejsc:
W momencie gdy zaczyna sie animacja przeladowania broni, ZMIEN bron, animacja zostanie przerwana a ty szybko wezmiesz druga bron (miejmy nadzieje ze naladowana), w miedzyczasie pierwsza bron ci sie w tle naladuje smile.gif
Druga mozliwosc szybszego przeladowania i ominiecia animacji, to szybkie dwa razy zmienienie broni. Animacja zmiany broni jest duzo krotsza niz animacja przeladowania niektorych giwer, tak wiec zaoszczedzamy pare sekund zawsze.

Potrojne strzelanie z shotguna:
By zwiekszyc sile ognia z shotguna, nacisnij obydwa przyciski fire naraz, wtedy masz potrojny wystrzal o bardzo duzej sile smile.gif

Szybka zmiana broni
W czasie biegu (L3) , pusc L3 i szybko zmien bron, nowa bron pojawi sie natychmiast automatycznie

Online - zabij swojego zabojce
To dziala tylko w online. Jak zostaniesz zabity, szybko rzuc granatem, granet bedzie lezal w miejscu twojego ciala, gdy wiec twoj zabojca podejdzie do ciebie by ci zabrac bron lub amunicje to granat wybuchnie i go zabije smile.gif ZEMSTA, hehe

WAR IS COMMING !!!!!

p.s. i od tej pory ignoruje posty "zielonych ufoludkow" w tym topicu smile.gif
OsciBosci
tylko ze jeden grał w Halo i KillZone a drugi tylko w KillZone... icon_twisted.gif
easye
No, a jak CloudWalker to The Zerter, to on jeszcze do zeszlego tygodnia nie gral, ani w to, ani w to, ale nasiepal na forum Neo chyba najwiecej postow w tym temacie... laugh.gif
OsciBosci
Bo on razem z Solid`em sa z jednej rodziny, ten tez nie grał w MGS3 a sie najwiecej wymadrza na temat niskich not.
M@IDEN
Mam ixa , mam ps2.gralem w oryginały

Halo2>Halo>killzone
izon
Ja tego nie rozumiem czemu w dziale o PS2 i o grze pt. Killzone muwi sie o Halo.Ja wiem ze Halo to (pipi)ista gra i duzo bardziej mi sie podoba niz Killzone ale to gry poczesci z innej beczki i NA INNĄ KOSOLE(jestesmy w dziale PS2)Kazdy ma prawo wyrazic swoją opinię i nie ma potrzeby najeżdżania na dany tytuł bo mi sie akurat Killzone bardzo podoba!!Pozdrawiam wszystkich co kochają gry a nie lamerów ktorzy wymądrzają sie na forum zamiast grać grać i jeszcze raz graćhyh.gif
Ryo-San
ok koniec panowie koniec dyskusji co jest lepsze: Xbox czy PS2..Halo czy KillZone...bo ta dyskusja będzie sie toczyla do usranej smierci...
dlatego prosze o:
dyskusje na temat KillZone osób, ktore grały w ten tytuł lub osób które czekają na ten szpil...
a fanów KillZone prosze o nieprowokowanie innych(czy. Halo fanów)...i vice versa...jezeli ktos ma ochote napisać ze Halo rulez(czy KillZone Rulezzz) to niech z sensem to uargumetuje..bo dyskusja na argumenty jest dużo ciekawsza niże bezsensowne obrzucanie sie błotem...
W przeciwnym wypadku będe zmuszony zamknąc ten temat...
dziękuje za uwage
Loto
ja tam nie mam nic do halo ( ktore jest super). nie rozumiem po co ta klotnia :? .
lukasz
mały Offtop.CloudWalker to na 100% thezerter czyli ginger i wojak zbanowany wcześniej.Poznać można to po poście z tymi sztuczkami(taki sam na forum neo dał) oraz po manii dawania takiej emotkionki smile.gif .kończe dyskusję z tym typem bo on nawet w KZ nie grał i ostatnio oceniał już pełna wersję po przeżyciach z dema i po tym co mu koledzy powiedzieli.do dyskusji niech włączą się ci co grali bo jakoś dostrzegłem takie uczucie.albo jesteś po stronie killzone albo przeciw.nie możesz być po środku laugh.gif warto zobaczyć co wywołuję napisanie jakiś nieprzychylnych słów na temat gry.
SIKI
o_O Niektózy chyba naprawde nie pojmą, że Halo i KillZone to dwie inne gry, ale podkreśle któryś tam raz, że PS2 otrzymała wreszcie dobrego FPP, a czy na miare Metroid Prime na GCN i HALO na X'a nie jest mi dane sie wypowiadać, bo tych konsol nie mam ...
easye
mały Offtop.CloudWalker to na 100% thezerter czyli ginger i wojak zbanowany wcześniej.Poznać można to po poście z tymi sztuczkami(taki sam na forum neo dał) oraz po manii dawania takiej emotkionki  smile.gif .kończe dyskusję z tym typem bo on nawet w KZ nie grał i ostatnio oceniał już pełna wersję po przeżyciach z dema i po tym co mu koledzy powiedzieli.do dyskusji niech włączą się ci co grali bo jakoś dostrzegłem takie uczucie.albo jesteś po stronie killzone albo przeciw.nie możesz być po środku laugh.gif warto zobaczyć co wywołuję napisanie jakiś nieprzychylnych słów na temat gry.

No to ja nie mam wiecej pytan.... laugh.gif
M@IDEN
i wszystko jasne laugh.gif .
Killzone jest naprawde konkretny na pewno najlepszy ffp na ps2 (hmm wiem ze to zabrzmi oporowo ale red faction 1 jest równierz NIESAMOWITY)....Czy na wszelkie konsolki question.gif .... :wink:
OsciBosci
o_O Niektózy chyba naprawde nie pojmą, że Halo i KillZone to dwie inne gry, ale podkreśle któryś tam raz, że PS2 otrzymała wreszcie dobrego FPP, a czy na miare Metroid Prime na GCN i HALO na X'a nie jest mi dane sie wypowiadać, bo tych konsol nie mam ...

wypowiem sie za Ciebie...NIE!!
Stachu
Bo on razem z Solid`em sa z jednej rodziny, ten tez nie grał w MGS3 a sie najwiecej wymadrza na temat niskich not.

Ty chyba naprawde masz coś nietak z rozumkiem

Jak nie kumasz co mam do przekazania to się nie udzielaj ,a przynajmniej nie pisz o mnie za moimi plecami.

O Killzonie mam napewno większe pojecie niż ty ,bo prawie kończe tą gre ,a zabawe z MGS3 już dawno sobie popsułem grając w demo ,czytając recki i spoilerowe opisy prze co zapoznałem się już z fabułą
OsciBosci

Ty chyba naprawde masz coś nietak z rozumkiem

mysle jednak ze to z toba jest ''srednio''

Jak nie kumasz co mam do przekazania to się nie udzielaj ,a przynajmniej nie pisz o mnie za moimi plecami.

LOL!! A jak wyglada pisania na forum nie za plecami??

O Killzonie mam napewno większe pojecie niż ty ,bo prawie kończe tą gre ,a zabawe z MGS3 już dawno sobie popsułem grając w demo ,czytając recki i spoilerowe opisy prze co zapoznałem się już z fabułą

gów.no masz w mozgu a nie pojecie. raz ze nie wiesz jakie ja mam o KZ, dwa jak mozesz wyrazac opinie na temat pełnej gry, grając wylacznie w demo??,trzy recki tez czytam i co z tego?? nie gralem w full wersje wiec sie nie udzielam i sie nie wyrazam opinii zreszta wzietych z kosmosu na temat ocen wystawionych przez innych ktorzy juz w nia grali...

przykro mi irytuje mnie twoja głupota dlatego na kazdy twoj beznadziejny post bede na ciebie najezdzał...

i od razu do innych myslacych na twoim poziomie. nie jestem negatywnie nastawiony do nowego MGS i jak tylko mi sie sciagnie zaraz w niego zagram...

A teraz jak wyglada twoj tok myslenia ale moimi zainteresowaniami. O kurna bardzo lubie DBZ, no to go sobie sciagne. Ale ze jestem wielkim fanem tej Mangi/Anime to ta gra musi byc przecudowna!! Co?? GS dał mu 82%. ehh frajerzy nie znaja sie!! DBZ jest cudowne i juz. to nic ze jeszcze nie gralem. to najlepsza gra pod sloncem i opinia tych cwokow jest poprostu chora!!

na stronie 1UP mozna zakladac grupy na temat swoich ulubionych gier. zbierz ekipe tzn. CloudWalker i gogo!!

EOT
izon

No sorry killer-san ale jeszcze pare postów wcześniej mówiłeś że sie nie wypowiadasz BO NIE GRALES W KILLZONA....to jak to wkoncu jest.A tak naprawde kazdy gra w to co lubi i dla niektorych jedna gra jest lepsza a inna gorsza nawet jak ci twoi specjaliści uwazaja inaczej np mi tak bardzo chwalony PoP sie zbytnio nie podobal.A niezbyt chwalony KZ bardzo ale to bardzo mi sie podoba biggrin.gif
CloudWalker
z grami jest jak z kobietami smile.gif Kazdemu sie podoba inna... to co z tego ze pol swiata wielbi Pamele skoro dla mnie to pasztet i 100 razy bardziej wole Demi Moore smile.gif I moze nie jest zbyt piekna ale ma klimat ..... i tak samo jest z Killzone.... gra wysmienita na PS2.....najlepszy FPP jaki do tej pory wyszedl, przecudowne opinie na temat opcji online..... czego wiec chciec wiecej by sie dobrze bawic smile.gif A ze niektorzy wola jednal plastikowa Pamele.. ich sprawa smile.gif
Ryo-San
ja tak na przyszlosc napisze..ze jakby ktos chcial opsiac swoje wrazenia z multi albo zapytac sie o cos odnosnie KillZone i Online to niech wali do dzialu online..tam jest temat KiiZone Online...wiec jakby co piszecie tam wszystko co dotyczy online'owego ciorania..a tutaj rozmawiamy o single'u itp...
a tak jeszcze przy okazji zapytam...co mi da zalogowanie sie na stronce
www.gamebattles.com ?
CloudWalker

a tak jeszcze przy okazji zapytam...co mi da zalogowanie sie na stronce
www.gamebattles.com ?

1. bedziesz mogl pisac na forum
2. bedziesz mogl zakladac klany
3. bedac w jakims klanie bedziesz mogl obserwowac ustawki na klanowki

to najczesciej uzywane opcje bedac zalogowanym.. reszty udogodnien nie uzywalem smile.gif
Stachu
przykro mi irytuje mnie twoja głupota dlatego na kazdy twoj beznadziejny post bede na ciebie najezdzał...  

ciekawe podejście.

,,Nie zgadzam się z kimś to bede na niego najeżdał,, laugh.gif

Jak chcesz dalej tak na mnie ,,najeżdzać,, laugh.gif to zapraszam na PW ,bo jedynie tematy zawalasz

A jeśli chodzi o mój tok rozumawania twoimi zainteresowaniami to chyba w temat żeś nie trafił ,bo mowa jest o Killzonie ,a nie o MGS3.
Tak się składa ,że ta gra jest poza moimi zainteresowaniami ,a bardzo mi się spodobała.

dwa jak mozesz wyrazac opinie na temat pełnej gry, grając wylacznie w demo??,trzy recki tez czytam i co z tego?? nie gralem w full wersje wiec sie nie udzielam i sie nie wyrazam opinii zreszta wzietych z kosmosu na temat ocen wystawionych przez innych ktorzy juz w nia grali...  

Raz-Wyrażam opinie na temat gry po przejściu dema ,bo dema właśnie po to są robione(żeby zapoznać się z grą przed kupnem pełnej)
Dwa-Recki czytasz?To powinieneś wiedzieć ,że za bardzo sie kupy nie trzymają(zarówno ta MGS3 na GS jak i Killzona)
Trzy-Mam gdzieś twoją opinie i daruj sobie to stałe ,,najeżdzanie,,na moją osobe ,bo śmieszny się już robisz.

A teraz jak wyglada twoj tok myslenia ale moimi zainteresowaniami
To też było bardzo...ciekawe ,ale nijak ma się do tematu
CloudWalker
najwiekszy niemiecki magazyn "PlayZone" www.play-zone.de ocenil w najnowszym grudniowym numerze Killzone na 90% (Hit Playzone i Hit Multiplayer)... jak widac europejczykom ta gra sie bardzo podoba smile.gif
OsciBosci

No sorry killer-san ale jeszcze pare postów wcześniej mówiłeś że sie nie wypowiadasz BO NIE GRALES W KILLZONA....to jak to wkoncu jest.A tak naprawde kazdy gra w to co lubi i dla niektorych jedna gra jest lepsza a inna gorsza nawet jak ci twoi specjaliści uwazaja inaczej np mi tak bardzo chwalony PoP sie zbytnio nie podobal.A niezbyt chwalony KZ bardzo ale to bardzo mi sie podoba biggrin.gif

a od czego jest internet?? juz gralem!!
lukasz
najwiekszy niemiecki magazyn \"PlayZone\" www.play-zone.de ocenil w najnowszym grudniowym numerze Killzone na 90% (Hit Playzone i Hit Multiplayer)... jak widac europejczykom ta gra sie bardzo podoba smile.gif

no tak już znamy przyczyny klęski KZ.Amerykanom się po prostu nie podoba!!! laugh.gif trochę śmieszne thezerter nie uważasz?ale w tym co piszesz jest ziarno prawdy.otóż gra niesamowicie się podoba Polakom ,którzy nie mogą znieść ataku na nią czy wytykania błędów -_-
PO prostu nie zaszła jeszcze poważna dyskusja.
Raz-Wyrażam opinie na temat gry po przejściu dema ,bo dema właśnie po to są robione(żeby zapoznać się z grą przed kupnem pełnej)  
Dwa-Recki czytasz?To powinieneś wiedzieć ,że za bardzo sie kupy nie trzymają(zarówno ta MGS3 na GS jak i Killzona)  

tylko dema często dają fałszywy obraz gry.Upiększają i okłamują właśnie żeby zachęcić :?.
recenzenci nie mają pojęcia?bo dają killzone noty w okolicy 72%?i ocenili MGS3 87%?nie grałeś w te gry a wiesz ,że to błędne oceny?no to niestety jesteś ślepym fanbojem.
CloudWalker
najwiekszy niemiecki magazyn \"PlayZone\" www.play-zone.de ocenil w najnowszym grudniowym numerze Killzone na 90% (Hit Playzone i Hit Multiplayer)... jak widac europejczykom ta gra sie bardzo podoba smile.gif

no tak już znamy przyczyny klęski KZ.Amerykanom się po prostu nie podoba!!! :

Jakiej kleski ? O czym ty mowisz ?
Killzone to najlepszy FPP na PS2, majacy juz status GOLD, sprzedajacy sie wysmienicie, oceny graczy na amerykanskich forumach rewelacyjne.... oceny teraz w pismach europejskich wysmienite.. nic tylko kupowac i sie zabijac, heh.. ja tam nie widze zadnej kleski, wrecz przeciwnie.
Te ataki wasze na ta gre tylko umacniaja jej fanow smile.gif
YETI
Właśnie ma ktos jakies dane sprzedazy KillZone.
palo
[oceny graczy na amerykanskich forumach rewelacyjne....

8O biggrin.gif

A wracając do tematu, to w killzone na pewno pogram, jak dobrze pójdzie, to juz w poniedziałek. Nie jestem jakimś mega-fanem FPP, więc moją opinią raczej się nie powinniscie sugerować, bo jedyne FPP jakie skończyłem, to MOH: RS laugh.gif
basbot11
cool.gif hi, KILLZONE mam od kilku dni troche pograłem i musze stwierdzić że jżeli spodobał ci sie MOH to KZ tymbardziej ci sie spodoba. a co do pruby zdetronizowania HALO to im nie wyszło, bo HALO to całkiem inny klimat jak dla mnie komiczny, szczegulnie śmieszne są te małe skrzeczące pokraki. ale HALO zabija speedem rozgrywki, wchodzisz do pomieszczenia i robisz rozpierduche, a KZ to raczej film wojenny ostry klimat, każdy ruch musisz zplanować bo chwila nieówagi i jesteś zimny, helghaści mają sokole oczy. w oba tytuły obecnie szarpie wię wiem co pisze icon_twisted.gif nara
lukasz

Killzone to najlepszy FPP na PS2, majacy juz status GOLD, sprzedajacy sie wysmienicie, oceny graczy na amerykanskich forumach rewelacyjne.... oceny teraz w pismach europejskich wysmienite.. nic tylko kupowac i sie zabijac, heh.. ja tam nie widze zadnej kleski, wrecz przeciwnie.

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/918762.asp
to jest KLĘSKA.To jest gra ,która miała zdetronizować obecnego króla fpp na konsole ,którego nazwy nie będe po raz enty przytaczał.wiesz sprzedaż nie równa jest dobrej grze.Driv3r też się świetnie sprzedał laugh.gif

zresztą zobacz na to http://www.gamerankings.com/itemrankings/s...mpleratings.asp
jak masz minimum revievs zero to killzone jest na 169 miejscu wśród najlepszych FPP.oczywiście pokazuję to gdyż jest to bardzo interesujące.przemyśleń stosownych dokonasz thezerter sam.
CloudWalker
lukasz, ty sobie czytaj rankingi ktore sa (pipi) warte, a ja sobie pogram w Killzona, ktory mi sie bardzo podoba smile.gif
gralem w demo, gralem pare godzin na Playstation Experience i gra jest cudo....... final wersja jest jeszcze bardziej dopracowana, wiec skoro juz samo demo i beta mi sie podobaly, to jestem pewien produktu finalnego. Zreszta wystarczy wejsc na pare forumow poswieconych tej grze, by sie przekonac, ze Killzone nie zawiodl, dal dokladnie to co chcielismy.
Owszem, brak 60fps, ale grywalnosc jest swietna w multi, grafika , muzyka i efekty specjalne sa niespotykane w innych tego typu grach na PS2, wiec ja nie mam zadnych rozterek. Łykam Kilzonika juz 1 grudnia i zaczynam wojne..... a ze ciebie tam nie bedzie na polu walki Lukaszku, to mnie to ani ziebi ani grzeje smile.gif Jak mawial pewiem zolnierz... "Hasta La Vista Babe"
OsciBosci
lukasz, ty sobie czytaj rankingi ktore sa (pipi) warte, a ja sobie pogram w Killzona, ktory mi sie bardzo podoba smile.gif

najlepszy FPP ale do czasu wyjscia TimeSplitter 3!! icon_twisted.gif
Stachu
nie grałeś w te gry a wiesz ,że to błędne oceny?

@lukasz

Nieee!Mowa o demie dotyczyła wyłącznie MGS3 ,bo Killzona mam już za sobą.

Twierdze ,że to błędne oceny ,bo się już zapoznałem z tym killzonem.Fanbojem też nie jestem ,bo nie lubie gier FPP(na killzona też specjalnie nie czekałem i moje zdanie jest jak najbardziej obiektywne)

Poprostu.Dostałem gierke i bardzo mnie zauroczył klimat.W ogóle gra mi przypadła do gustu.

Zreztą już pare stron temu dokładnie wyjaśniłem o co mi chodzi.Napisałem moje odczucia po przejściu gry.
Więc teraz to troche skróce:
Killzone to najlepszy FPP na PS2(to nie tylko moje zdanie),a dostał od GS i IGN mniejsze oceny niż byle Medal of Honor.Coś tu musi być nietak-tymbardziej ,że ta gra teraz zbiera bardzo przychylne recki.

no to niestety jesteś ślepym fanbojem.

Tak ,ale wyłącznie MGSa.
No i fanbojem ,ale nie ślepym.
SIKI

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/918762.asp
to jest KLĘSKA.To jest gra ,która miała zdetronizować obecnego króla fpp na konsole ,którego nazwy nie będe po raz enty przytaczał.wiesz sprzedaż nie równa jest dobrej grze.Driv3r też się świetnie sprzedał laugh.gif

zresztą zobacz na to http://www.gamerankings.com/itemrankings/s...mpleratings.asp
jak masz minimum revievs zero to killzone jest na 169 miejscu wśród najlepszych FPP.oczywiście pokazuję to gdyż jest to bardzo interesujące.przemyśleń stosownych dokonasz thezerter sam.

Heh dyskusja dwóch osób nt. KillZone ...
Jeden jest ślepym fanboy'em, a drugi troche przesadza ...
Dobra mam 15h, połowe gry i moge wystawić stosowną ocenę ....
8.7
PLUSY:
KLIMAT, grafika, muzyka, FPP na PS2 (o_O), żywotność, multiplayer (split screen), poziom trudności
MINUSY:
skrypt, czasem AI się gubi (b. rzadko)
to tyleee...
"Omaha Beach" w KillZone ciekawie wygląda .... icon_twisted.gif
easye
Siki - Ty masz jedna konsole, czy kilka ?
Diabeu
icon_twisted.gif
No i fanbojem ,ale nie ślepym.

właśnie o to chodzi icon_twisted.gif
Loto
troche malo rodzaji jednostek jest sad.gif
SIKI
easye: No właśnie niestety tylko jedną :| :| :|
lukasz
troche malo rodzaji jednostek  jest sad.gif

również na to zwróciłem uwagę.ja rozumiem realia wojny realizm umowny.no ale design i komentarze helghastów nudzą się po godzinie gry. :?
OsciBosci
easye: No właśnie niestety tylko jedną :| :| :|

To raczej grafika nie nalezy do plusów...
pozmu
sorry, czy ktoś kto posiada KZ może mi powiedzieć, czy jest w tej grze cooperative w trybie fabularnym?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.