Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: KillZone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
YETI
hmm..........podobno ma byc to Halo Killer smile.gif (oby tak było)
co sadzicie o tych wszystkich zapowiedziach
wszelkie newsy itp. walcie do tego tematu
-------------
PS.Podobno takiej grafiki jeszcze nie było na PS2 ^^
Boczek
http://www.killzone.2ya.com/
Marna ilość screenów ale dobre i tyle gra zapowiada sie dobrze.
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=9601
Jeszcze 2 inne screeny i info o grze.
ajakssx
Killzone na tych screenach prezentuje się nieziemsko i obawiam się,że twórcy chcąc zrobić tą gre w takiej oprawie ja na wcześniej wspomnianych obrazkach bendą zmuszeni przełożyć ten projekt na PS3...chcę przez to powiedzieć iż wątpie w to by PS2 takie coś pociągneło bo czy to możliwe by z EmotionEngine wycisnąć aż tyle soków question.gif...tak czy siak gra zapowiada się smakowicie...

podtrzymuje swoje zdanie...
YETI
ludzie ,ludzie
są nowe screeny!!!!(i to jeszcze ile!)

http://www.videogamerx.net/bbs/view.php?id...id=vx01&no=1438
@_@
-Sora-
Oł maj God! oby tego nie spartolili odpukać w niemalowane chyba cos na styl Avalon kto widzial to wie o czym mowie hmm....pogromca halo w pełni prawdopodobne!
Anonymous
Styl w jakim wykonana jest ta gra na mnie działa icon_twisted.gif . Niegłupio wygląda - klimat . Tylko ta po(pipi)a 'nazwa' robocza Halo-killer . Czyżby kompleks niższości panów z Sony wink.gif .
Cegla
wyglada nie zle ale rewolucji pokroju dooma czy HL nie ma
kotlet_schabowy
Nieźle się zapowiada. Mam nadzieję, że nie będzie nastawiona głównie na tryb on-line, bo to ostatnio modne, a nie chcę wydawać/nie mam kasy na NA. Zwykły Multi oraz rozbudowany Singel i będzie git !
alkosquad
Panie i panowie czy nie nauczyliscie się przez te kilka giercowania że screeny nigdy nie odzwiercedlają rzeczywstej grafiki w grze, niektóre wygladają mi na arty, a niektóre są byc moze ściagniete z sekwencji FMW, dopóki nie ujrze gry w akcji( jakiejś filmiki promujące grę) wsztrzymam się ze wstepnną oceną tego waszego potencjalnego hiciora.
YETI
Panie i panowie czy nie nauczyliscie się przez te kilka giercowania że screeny nigdy nie odzwiercedlają rzeczywstej grafiki w grze, niektóre wygladają mi na arty, a niektóre są byc moze ściagniete z sekwencji FMW, dopóki nie ujrze gry w akcji( jakiejś filmiki promujące grę) wsztrzymam się ze wstepnną oceną tego waszego potencjalnego hiciora.

A ja moge sie załozyc ze gra bedzie wygladała jeszcze lepiej niż na tych screenach.
zobaczycie......smile.gif
Polish_NEO
Gdybyś alkosquadzie umiał czytać to byś pewnie przeczytał o tym że pojawiły sie takie zażuty jednak zostały one zdementowane przes Sony i zostało jeszcze raz powiedziane że to screeny z gry,po drugie nie wiem czy to będzie taaka rewolucyjna gra zważywszy na to(chociaż bardzo się na tym nie znam więc mnie poprawcie jakby co) że procek ps2 pomimo ze silny nie bedzie w stanie odwzorowac tego wszystkiego co ma byc np w hl2 i inne podobne rzeczy,ale jakby nie było gdyby wycisnęli ok 95% mocy to bez wątpienia było by nieźle.
MichAelis
Ja zgadzam sie z Yetim...To bedzie cos wielkiego... PS2 jeszcze duzo moze
CELL7777
ta gra może być czymś przełomowym w grach video i to naprawdę wielkim ....po premierze KillZone może się okazać że HAlo tak przypadkiem umarło....
Pavlus
Moze w koncu wyciagneli z ps2 to, co nie udalo sie innym, jezeli tak to rewolucja jest blisko smile.gif .A sama gra zapowiada sie swietnie.
Sojer
Ja zgadzam sie z Yetim...To bedzie cos wielkiego... PS2 jeszcze duzo moze

Zgadzam sie z wami! PS2 rulaaa! To to jeszcze nic, ale jak MGS3 wyjdzie to ohohoho! cool.gif
Cegla
ta gra  może być czymś przełomowym w grach video i to naprawdę wielkim ....po premierze KillZone może się okazać że HAlo tak przypadkiem umarło....

Szczerze watpie i nie zapominajmy ze halo w nie jest same bo po boku stoja jeszcze hl 2 i doom 3 mysle ze na pokonanie tego pierwszego nie ma szans (ale byc moze mowie tak z mojej milosci do HALO smile.gif ) a z pozostalej dwojce mysle ze nie ma co gadac tylko obejzec trailer
Reset
Nie zapominajmy iż Halo wpierw było robione na ps2.Ta konsola sporo może i jeszcze napewno wszyskiego nie pokazała.Z drugiej strony mam w pamięci screeny z Gateway'a i chyba się wstrzymam z radochą aż wyjdą jakieś filmiki
Shiva
Tja, a jak myślisz, dlaczego osatecznie Halo na PS2 się nie pokazało...? Że pewnie kasa Billa...?
Reset
Niestety w tym biznesie (jak i w każdym innym) chodzi tylko o kasę.Dzięki kasie Halo jest na razie tylko na X'a (graficznie jest to bardzo dobry tytuł, ale po "cięciach" ps2 dałby radę to udźwignąć), VF:Evo (tu raczej o problemach graficznych na innych konsolach nie może być mowy) na ps2 a Resident Evil 4 tylko na Game Cube'a.
moll
Tja, a jak myślisz, dlaczego osatecznie Halo na PS2 się nie pokazało...? Że pewnie kasa Billa...?

Tiaa Shiva , a jak myslisz , dlaczego ostatecznie Halo na PC sie
nie pokazalo...(te pare lat temu)? Że pewnie kasa Billa...?
Tiaa Shiva , kto wykupil Bungie ? Pewnie Niny hehe.
Wiem , wiem Shiva czasami ma sie gorszy dzien , czasami sie nie mysli...

To tak na przyszlosc - ostatnio cos za pewny sie zrobiles , taka Alfa i Omega smile.gif . A krytyka by sie przydala , oj przydala.

pozdrawiam
moll
Shiva
Widzisz moll, najprościej jest zawsze powiedzieć, że "Bill zapłacił". Znasz sprawę? Pytam szczerze. Rozmawiałeś z programistami...? Ja nie, więc to tylko moje zdanie - może być tak samo trafne, jak i Twoje. Miłego dnia życzę, pędzę dopingować Wisełkę! smile.gif
moll
Widzisz moll, najprościej jest zawsze powiedzieć, że \"Bill zapłacił\". Znasz sprawę? Pytam szczerze. Rozmawiałeś z programistami...? Ja nie, więc to tylko moje zdanie - może być tak samo trafne, jak i Twoje. Miłego dnia życzę, pędzę dopingować Wisełkę! smile.gif

W sumie masz racje smile.gif Ja tez siadam przed telewizorkiem - moze mi sie humor poprawi wink.gif

pozdrawiam
moll
_RikkimarU_
teraz ps2 ma szanse na zemaste za halo icon_twisted.gif . A tak o samej grze to raczej będzie wypas (na podstawie neo+) skoro sony od razu wykupilo i zatajnilo całą sprawe ( jak z tym mario128 nintendo biggrin.gif ) dając pare screen-ów i odając iż to będzie halo-killer. ehhh

CZARNULA-rulaaa cool.gif
Dante
NBiech ta gra rozwali Halo na drobny maczek.
Będzie dobże.
Xarou
Hehe te screeny wyglądają:

po pierwsze: okropnie
po drugie: nie mozna na ich postawie nic powiedzieć o samej grze.

"ta gra może być czymś przełomowym w grach video i to naprawdę wielkim ....po premierze KillZone może się okazać że HAlo tak przypadkiem umarło...."

Ekhm powiedz mi prosze czym się sugerowałeś pisząc te słowa laugh.gif question.gif
Cegla

\"ta gra może być czymś przełomowym w grach video i to naprawdę wielkim ....po premierze KillZone może się okazać że HAlo tak przypadkiem umarło....\"

Ekhm powiedz mi prosze czym się sugerowałeś pisząc te słowa  laugh.gif question.gif

dobrze mowisz xarou smile.gif pewnie tym ze wydawca zapewnia smile.gif
Cegla
gdybym mial oceniac gry po jakosci shootow to ninja gaiden bedzie najlepsza gra na swiecie
YETI
gdybym mial oceniac gry po jakosci shootow to ninja gaiden bedzie najlepsza gra na swiecie

cegal czy ja oceniam gre po jakości shootów??
Cegla
nie cell to robi
snk
Już po screenach widać że Halo ma gorszą grafikę od KillZone smile.gif.

Nic nie mam do halo ale killZone będzie o wiele lepszy icon_twisted.gif
MechanicalGod
Co tu detronizować? Halo ssie na maska jak 99% FPS na konsole. Mam nadzieję, że KillZone będzie inną grą niż Halo, taką grą, która przekona mnie do FPS na konsoli.

Xarou

Nic nie mam do halo ale killZone będzie o wiele lepszy  :twisted:

LOL laugh.gif Po czym to sądzisz chłopaczku? Po tych okropnych obrazkach na których praktycznie nic nie widać?

MechanicalGod - brak mi słów fanboyu...
Goju
Racja Xarou cool.gif .
_Gmeru_
Co tu detronizować? Halo ssie na maska jak 99% FPS na konsole. Mam nadzieję, że KillZone będzie inną grą niż Halo, taką grą, która przekona mnie do FPS na konsoli.

hahahahaahahah co za kret sory ale piep.rzysz tak jak zadko kto tutaj
Tak tak HAlo jest kiepskie wogle beee i feee Szkoda mi cię jeżeli tak myslisz biedaku laugh.gif
Cegla

kurde stary nawrociles mnie . laugh.gif

Koles jest Dobry smile.gif
MechanicalGod

A to ciekawe, że mnie tak nazwałeś... zastanwawia mnie skąd te słowa. Nie wiem czy zauważyłeś przez te swoje xboxowe klapki na oczach, że pisałem ogólnie o FPS na wszystkie konsole. Eh...
Aaa właśnie, przeczytałem ten twój newsik na stronce, i normalnie mało co mi kret się nie wyśliznął ze śmiechu biggrin.gif
Trzymaj tak dalej. Fajny robisz kabaret. ... \"fanboyu\" hłe hłe nice.

Tak tak HAlo jest kiepskie wogle beee i feee Szkoda mi cię jeżeli tak myslisz biedaku

Mnie żal ciebie również, gdyż ja mam prawo myśleć tak jak myślę i tak jak mi pasuje, a ty masz prawo myśleć tylko tak jak inni. Natomiast co do bycia kretynem, bo to chyba chciałeś napisać... hmm... ciekaw jetem jakim trzeba być kretynem by tak układać zdania i kaleczyć mowę jak ty:] ?
_Gmeru_
Proponowałbym zrobić tu porządek ponieważ jest to temat o Kill Zone a nie o tym czy FPS na konsole sa fajne czy nie i nie bede sie tu kłócił z tym typkiem co pisze "fajne" rzeczy powyżej laugh.gif
Fokus

Nic nie mam do halo ale killZone będzie o wiele lepszy  :twisted:

Heh, moze zaczekasz az gra wyjdzie co? :?
Xarou

A to ciekawe, że mnie tak nazwałeś... zastanwawia mnie skąd te słowa. Nie wiem czy zauważyłeś przez te swoje xboxowe klapki na oczach, że pisałem ogólnie o FPS na wszystkie konsole. Eh...
Aaa właśnie, przeczytałem ten twój newsik na stronce, i normalnie mało co mi kret się nie wyśliznął ze śmiechu biggrin.gif
Trzymaj tak dalej. Fajny robisz kabaret. ... \"fanboyu\" hłe hłe nice.

Tak tak HAlo jest kiepskie wogle beee i feee Szkoda mi cię jeżeli tak myslisz biedaku

Mnie żal ciebie również, gdyż ja mam prawo myśleć tak jak myślę i tak jak mi pasuje, a ty masz prawo myśleć tylko tak jak inni. Natomiast co do bycia kretynem, bo to chyba chciałeś napisać... hmm... ciekaw jetem jakim trzeba być kretynem by tak układać zdania i kaleczyć mowę jak ty:] ?

O zobacz, czytać umiesz? A nie wyglądasz na takiego icon_twisted.gif Kaberety to robisz tutaj ty chłopaczku... Pisząc: "Co tu detronizować? Halo ssie na maska jak 99% FPS na konsole. Mam nadzieję, że KillZone będzie inną grą niż Halo, taką grą, która przekona mnie do FPS na konsoli. " narażasz się na taką opinię, a nie inną. Jest różnica w napisaniu: "HALO ssie na maxa", a "HALO nie przypadło mi do gustu/ nie podoba się... HEH
Neeldan
Eh Xarou czy ty nierozumiesz ze on napisal ze nie lubi FPP na konsole w tym Halo i ma nadzieje ze dzieki KillZone zmieni ten pogląd.
Powiedzial ogolnie, a ty juz najezdzasz na czlowieka. Opanuj sie troszke
Deks
Nie wnikam w wasze kłótnie, chciałbym się wypowiedzieć na temat gry... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

A więc chociaż ogólnie nie za bardzo trawię w ogóle tego gatunku (wyjątek właśnie Halo na x-a) to myślę iż ta gra może mieć w sobie niezły potencjał i będzie chyba jedyną grą na ps2 w swojej klasie- chociaż jestem zielony w temacie laugh.gif laugh.gif ....
easye
Ja nie rozumiem tylko jak mozna nazywac Halo Kilerem gre, ktora ma sie ukazac 2 lata później (jezeli nic nie przesuna...)
Przeciez nawet jakby byla lepsza, to naprawde nie ma sie czym chwalic !
Soul
Zapowiada sie ciekawie ale dopoki ta gra nie ujzy swiatla dzienego
nie ma co porownywac wiec nie klucic mi sie tu bo w Tube i po banie tongue.gif
btw "Dlamnie" Halo to nic wielkiego nie lubie takich gier wiec i to bedzie takim badziewiem jak Halo:]
Neeldan
Ja w Halo nie gralem dlatego co do tej gry wypowiadac sie nie bede tongue.gif , ale KillZone zapowiada sie ciekawie, choc jak to powiedzial kolega Easye, pewnie wyjdzie dopiero gdzies za 2 lata
jumbo
nowe screeny, nowe info. zapowiada sie (pipi) biggrin.gif

http://games.kikizo.com/news/200308/003.asp
Xarou
nowe screeny, nowe info. zapowiada sie (pipipi)  :D  
http://games.kikizo.com/news/200308/003.asp

Znowu porcja okropnych skanów... ohmy.gif Czekam na jakiś film z tej gry!
DMX
http://www.xboxonline.pl/text.php?id=29 poczytajcie sobie i sie posmiejcie.
Diabeu
icon_twisted.gif ROOOOTFL Xarou ty weź przestań robić z siebie pośmiewisko - wpierw fanboj Sony, potem X'a i jak jadem pluje - loool - żałosne na maxa icon_twisted.gif
Xarou
To jest tylko artykuł. A mogłem go napisać na różne sposoby. Nie wiem jak ty, ale texty typu: "ta gr bedzie lepsza od HALO, juz po pierwszych screenach to widac" jest warte skomentowania. Ja przedstawiłem tylko moje zdanie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.