Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie gry ukończyliscie na gc?
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3
piter_1111
Pare dni temu przeszlem baldur's Gate Dark Alliane-Polecam extra gra
consoleboy
Star fox adventures 8/10
Mortal Kombat Deception 7+/10
canabis
Ostatnio doszły RE4 i Wind Waker.
Ps: Szkoda że Assigment Ada można zaliczyć w godzine sad.gif

Za to mercenaries to po prostu POWER
dexx
ja dopiero zaczynam przygodę z GC narazie to MGS : TTS i walczę z Super Mario Sunshine , ale dopiero się rozkręcam icon_wink.gif
barcelona fan
ukończyłem re4,zelde wind waker,def jam ffny, timesplitters fp,spartan total warrior, metroid prime, nba street v3,GUN(ale (pipi)ista giera!!!!) właśnie męcze eternal darkness;)
dexx
mam nadzieję że za pare dni skończę Super Maro Sunshine , chcę teraz kupić metroid prime , to gra z typu must have dlatego muszę ją nabyć smile.gif
Marylin
Resident Evil 4
canabis
Dexx żebyś się nie rozczarował na tym MP, też myślałem że to za...ista gierka a się srodze zawiodłem. Zdecydowanie lepiej kupić RE4, na nim gwarantuje że się nie zawiedziesz wink.gif
dziki_dziku
QUOTE(canabis @ 9 02 2007, 13:04) *

Dexx żebyś się nie rozczarował na tym MP, też myślałem że to za...ista gierka a się srodze zawiodłem. Zdecydowanie lepiej kupić RE4, na nim gwarantuje że się nie zawiedziesz wink.gif

to zależy czego się po grze spodziewasz, dla mnie gra jest po prostu boska, ale to nie jest FPS, dla mnie to jest najlepsza przygodówka, może trochę z platformera ma, ale nie ma coi jej porównywać do RE4, to całkiem inna bajka
dexx
QUOTE(canabis @ 9 02 2007, 11:04) *

sprubuje zaryzykować , nie jest to moja ulubiona dziedzina ale słyszałem o tej grze same superlatywy więc może się skuszę smile.gif
canabis
QUOTE(dziki_dziku @ 9 02 2007, 21:00) *

QUOTE(canabis @ 9 02 2007, 13:04) *

to zależy czego się po grze spodziewasz, dla mnie gra jest po prostu boska, ale to nie jest FPS, dla mnie to jest najlepsza przygodówka, może trochę z platformera ma, ale nie ma coi jej porównywać do RE4, to całkiem inna bajka

Nie jestem idiotą nie porównuje RE do MP ;P
Fakt , pewnie dlatego się zawiodłem bo bardziej liczyłem coś na styl Halo z iXa, a tu zonk.
I grafika jakaś taka nie teges.

Dexx, wszystkiego trzeba spróbować wink.gif Może Ci się spodoba, są różne gusty.
sand
ja mam gc od tygodnia i narazie ukończyłem tylko

True crime new york city
Demon7777
Resident Evil Zero 2x
Resident Evil Remake 2x
Resident Evil 4 2x
Metal Gear Solid 2x
Mario Sunshire
I-Ninja
Wario Word

Całkiem nieźle jak na 1,5 miesiąca z konsolą tongue.gif

Pozdrawiam

sand
i co demon opłaca sie kupić wario word??odpisz mi tą gre;]
STIVI
ja skończyłem 1 raz Resident Evil 1 wink.gif i no odkryłem wszystko w Bloody Roar Primal Fury
Demon7777

Gra dość fajna, troche słaba fabuła, prawie żadna tongue.gif Ratujesz kolorowe skrzaty smile.gif Dość ciekawe lokacje, tylko strasznie krótka 5 światów i w każdym 2 lokacje (nie zadługie) + boss. Jeśli lubisz platformówki, powinno ci sie spodobać tongue.gif Mi całość zajeła kilka godziń. powiem tak jeśli trafisz okazje ok 30-35 zł można za nią dać, ale jeśli ktoś chce ponać 50zł to już se daruj smile.gif

Pozdrawiam
dexx
QUOTE(Demon7777 @ 11 02 2007, 18:35) *

Gra dość fajna, troche słaba fabuła, prawie żadna tongue.gif Ratujesz kolorowe skrzaty smile.gif Dość ciekawe lokacje, tylko strasznie krótka 5 światów i w każdym 2 lokacje (nie zadługie) + boss. Jeśli lubisz platformówki, powinno ci sie spodobać tongue.gif Mi całość zajeła kilka godziń. powiem tak jeśli trafisz okazje ok 30-35 zł można za nią dać, ale jeśli ktoś chce ponać 50zł to już se daruj smile.gif

Pozdrawiam

widziałęm okazje za 30 zł , chyba się skusze , lubie platformery , ale szkoda że ta jest krótka , spróbuje pomału grać wink.gif
sand
wiesz każdą gre można przejśc kilka razy;]
Demon7777
Można ale ja nie mam zamiaru tongue.gif

Pozdrawiam
SoNy
Na gc przeszlem Metal Gear Solid
dexx
QUOTE(sand @ 11 02 2007, 12:53) *

ja mam gc od tygodnia i narazie ukończyłem tylko

True crime new york city

i jak fajna gra ?? True Crime NYC ??
sand
Kozaczek.10/10.Świetna miasto,misje i grafika czynią ją lepsza od gta!.Przeszedłem ją w tydzień grając po 4-5 godzin dziennie.Fjane są nielegalne walki i wycigi uliczne
Sztajniec
Wybaczcie mój offtopic , ale Sand sobie chyba robi jajka wink.gif Przecież ta gra to straszny szit. Malutkie możliwości, grafika STRASZNIE słabiutka, do GTA nawet nie warto porównywać.

Ja rozumiem, że są różne gusta, ale... żeby 10/10?
sand
Wiesz:].Mi sie akurat grafika bardzo podoba smile.gif .Zobacz jakie jest miaso duże nie jak w sa blink.gif .Dobre jest to że możesz tuningowac tylko auta które kupisz.Tyle na temat excl.gif .To jest moje zdanie i jak chcesz to sobie je podwarzaj.

Ps.Przeszedłeś to chociaż? closedeyes.gif
consoleboy
kuna, panowie jak chcecie sie posprzeczac do załóżcie sobie nowy temat a przestancie offtopicowac w obecnym...

SSX3 9/10
Halcos
Czas gacka dobiegł już końca więc i ja napiszę co przeszedłem:
Metroid Prime - 2 razy
Metroid Prime 2
Zelda WW - 3 razy
Zelda TP
Zelda Master Quest
MGS TTS
Starfox Adventures
Resident Evil 4 - 5 razy
POP Two Thrones
Super Mario Sunshine
Luigi's Mansion
King Kong
Paper Mario 2
Dance Dance Revolution with Mario smile.gif
Chyba tyle
gato2002
Jak na razie tylko Resident Evil 4 - 3 razy
kakao11
Gacka mam od niedawna. Na razie przeszedlem:

Wario Ware Inc.
Pikmin
Prince Of Persia: The Two Thrones
sand
do mnie dochodzi

mario tennis 8/10
Beach spikers 8/20(dałbym 9 gdyby nie tryb kariery)
Demon7777
Ja kilka kolejnych dokładam tongue.gif

18 Wheeler American Pro Trucker 100% (chyba)
Crash Bandicoot The Wrath of Cortex
Sonic Adventure 2
Mario Golf

Mario Kart Double Dash
Tony Hawk’s Underground 2

Pozdrawiam
CassSept
Chyba to cała lista
Super Mario Sunshine
Super Smash Bros Brawl
Metroid Prime
Soul Calibur 2
Resident Evil 4
Donkeya Konga
Pokemon Colosseum
Mario Kart Double Dash
The Legend of Zelda: The Wind Waker
consoleboy
Dochodzi....
Call of duty finest hour 7/10 -------- gra jest tak zbugowa że spokojnie wszystkie bledy i niedoróbki mógłbym zawrzeć w 1,5 godzinnym filmie. Wstyd i gańba dla beta testerów!!!!
barcelona fan
CYTAT(barcelona fan @ 7 02 2007, 19:07) *
ukończyłem re4,zelde wind waker,def jam ffny, timesplitters fp,spartan total warrior, metroid prime, nba street v3,GUN(ale (pipi)ista giera!!!!) właśnie męcze eternal darkness;)

do tego doszło eternal darkness hehe niezła gierka tylko nie jest tak straszna jak czytałem w reckach
consoleboy
Dochodzi.....
Wave Race : Blue Storm 8-/10
Naruto: Clash of Ninja 2 7/10
Luigi 's Mansion 8-/10
Smuggler's Run: Warzones 8/10
Hunter: The Reckoning 6+/10
Pikmin 2 8+/10
Star Soldier 7/10
Rave Master -6/10
Medal of Honor : European Assault 8/10
Fight Night Round 2 -8/10
Baldur's Gate: Dark Alliance -9/10
sokol
Przeszedłem wszystkie tryby, zdobyłem wszystkie bonusy w takich grach jak:

1. Die Hard Vendetta.
2. Enter the Matrix.
3. Pikmin.
4. Resident Evil 4.
5. SSX Tricky.
6. Super Mario Sunshine.

Niektóre z tych gier poprzechodziłem w całości po kilka razy. Dopisałbym jeszcze Metroida, ale nie zlinkowałem go jeszcze z GBA aby ten nowy skafander czy cóś dostać i z nim przejść grę. Ale zaliczyłem go na najwyższym poziomie trudnosci na 100 procent. Ostatni boss to wrzód na tyłku.
sokol
Zapomniałem jeszcze o Eternal Darkness. tongue.gif
consoleboy
Dochodzi: Chibi Robo 8/10
Call OF Duty 2 Big Red One 8/10
Adventure Island -5/10
Killer 7 -9/10 <-------- Ocena wstępna, niedawno przeszyłem wiec, coś mi się z deczko zdo, że przesadziłem tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Bomberman Jetters -7/10
Mario Power Tennis 7/10
Star Fox Assult 7+/10
Capcom vs SNK 2 -8/10
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures -8/10
Dream Mix TV World Fighters 7+/10
Battle Stadium D.O.N 7+/10
Beach Spikers 8/10
Goldeneye: Rogue Agent 7/10
Bleach Tasogare Ni Mamieru Shinigami 2+/10
Masher
Ja przeszedłem:
Tales of Symphonia
Super Mario Sunshine
Luigi's Mansion
Paper Mario
Wario World
Zelda Wind Waker
Zelda Four Swords Adventures
Spiderman
Pokemon Colloseum
i to chyba wszystko cool.gif
Kroolik
Luigi's Mansion
Pikmin 2
Soul Calibur 2
Chibi-Robo
Dave Mirra Freestyle Bmx 2
Kelly Slater's Pro Surfer

dzięki Jiloo za pożyczenie GC. A w kolejce jeszcze parę tytułów... icon_twisted.gif
consoleboy
Dochodzi do listy....
XGRA : Extreme-G Racing Association 7+/10
Bzdurski
Miałem pożyczonego Gacława, więc skończyłem tylko Metal Gear Solid: Twin Snakes, za to przeszedłem go z 5 razy.
Czappi
Nie za dużo. Na GCN kupuje tylko exclusivy.

Resident Evil Zero
Resident Evil
Resident Evil 4
Resident Evil CV X
Eternal Darkness
Metal Gear Solid The Twin Snakes
Star Fox Adventures

Teraz gram w Super Mario Sunshine i Paper Mario TTYD.
sokol
Oto moje trofea. We wszystkich odkryłem wszystko co możliwe.

1. Die Hard Vendetta.
2. Enter the Matrix.
3. Eternal Darkness: Sanity's Requiem
4. Pikmin.
5. Resident Evil 4.
6. SSX Tricky.
7. Super Mario Sunshine.

Ostatnio z nawału obowiązków nie miałem zbyt czasu na granie, ale już wkrótce mam nadzieję zaliczę calaka w Tonym 3(zostało mi jeszcze przejść tylko dwoma postaciami).
barcelona fan
Hehe niezle:P Ja niesty 100%-entami moge sie tylko pochwalic w Metroid Prime i TimeSplitters:Future Perfect.A i Spartan Total Warrior:P
sokol
Dawno do tego tematu nie zaglądałem, więc muszę go uzupełnić. Lista trofeów wygląda następująco:

1. Die Hard Vendetta.
2. Enter the Matrix.
3. Eternal Darkness: Sanity's Requiem
4. Pikmin.
5. Resident Evil 4.
6. SSX Tricky.
7. Super Mario Sunshine.
8. Tony Hawk's Pro Skater 3.

Męczę aktualnie: Residenta 2, Soul Calibura 2, SSX 3, Star Wars: Rogue Leader, Zelda:WW, Tony 4.

Residenta próbuję przejść na S. Diabelsko trudno zawsze mnie ostatni boss rozwala, a nie mogę wcześnie savować, natomiast zużyć mogę tylko jednego herba przez cała grę confused.gif Jeżeli nie spełnię tych warunków to dupa z rangą confused.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.