Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie gry ukończyliscie na gc?
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3
nintendo
Ja tylko luigi's mansion bo od niedawna mam gacka (ok pol miesiaca)ale mecze wind wakera a potem ocarine...
popiel25
Mario Party 4 icon_twisted.gif
gamecubek
a ja ukonczyłem SMS,i koncze tojest odkryłem prawie wszystkie trasy w SSX-TRICKI smile.gif
Anonymous
Zelda:WW , Pikmin ...
JJJ
Zelda ww,def jam vendetta,ssbm,star wars rogule leader...mecze residenty
Cottage
Zelda WW , RE 1,2,3 ,Eternal Darknes ,007 AUF ,SMS ,Luigi M. ,Metroid Prime , Timespliters 2.
Mausy
Eternal Darkness
Metroid prime (twarda z niego sztuka)
Starfox adventures
Super MArio SonShine
Super Smash Bros. melee
Time Splitters (poziom easy)
Zelda: Wind Waker
"Pracuje nad" mster quest...
Kaxi
Wave Race (dwa razy)
Clone Wars
Eternal Darkness
Mario Party 4
Virtua Striker 3
Godzilla: DAMM
Wind Waker
Wario World
Bloody Roar
Foorman
W kolejności chronologicznej były to:

Super Mario Sunshine
Resident Evil (na easy i normal było łatwo - męczę się Chrisem na hardzie)
Burnout
Dave Mirra Freestyle BMX2
Winning Eleven 6: FE (wygrałem i zdobyłem wszystko, co się da na najwyższym poziomie trudności)
_Link_
Star Fox Adventure (łatwa giera)
Turok: Evolution
Fifa 2003
Mario Party4
Luigi's Mansion
A męczę Residenta, Zeldę i Metroida
^CzarnY
Super Mario Sunshine (wysoki poziom trudnosci, co tylko zwieksza satysfakcje - swietna gra)
Luigi's Mansion (latwe, proste, krotkie i miodne)
Star Fox Adventures (sredniak, zrzynka z Zeldy... dobrze wyposrodkowany czas gry)
Wind Waker (wszyscy wiemy o co chodzi, ale jak dla mnie za krotka)

jakies 2/3 RE1, koncze RE0 w tej chwili.
eliwis1
ja dopiero Zelde TWW ale męczę hją drugi raz i jestem w połowie....
Ali G
super smash bros (brakuje mi dwoch nagrod)
sms
luigi's mansion
resident evil
star fox adv
pikmin
wind waker
master quest
tony hawk 4 100%
rogue squadron
wave race 100 %
no i teraz wlasnie skonczylem franchise w nba 2k3

czekam na metroid prime
Ali G
dodam ze

residenta 9 razy
star foxa 3 razy
wind waker 2 razy

ufff

ale sie nagralem
nintendo
Wczoraj ukończyłem Wind Wakera i biore sie za ocarine
kubson
a ja skonczylem
resident 1
star wars rogue sqadron 2
spider man
ssx tricky
koncze teraz luigi smile.gif
no i czekam na wario smile.gif
SilverHairedDevil
[b]Zelda wind weaker ta gra mnie zazsała.
Kaxi
Wave Race (dwa razy)
Clone Wars
Eternal Darkness
Mario Party 4
Virtua Striker 3
Godzilla: DAMM
Wind Waker
Wario World
Bloody Roar

Do tego doszedł teraz Bomberman Generation.
gamecubek
no ja jeszcze dziśiaj skonczyłem wave race smile.gif
Balbiś
W takim razie i ja napisze co ukonczylem, niektore z tych gier jak np. zelda lub NBA street sa w trakcie meczenia, w reszcie widzialem napisy koncowe wink.gif

Bomberman Generations, Burnout 2: Point of Impact, Crazy Taxi, Enter the Matrix, James Bond 007 in... Agent Under Fire, Legend of Zelda: The Wind Waker, Lord of the Rings: The Two Towers, Luigi's Mansion, Medal of Honor: Frontline, Metroid Prime, Mortal Kombat: Deadly Alliance, NBA Street Vol. 2, NHL Hitz 20-03, Pikmin, Rayman 3: Hoodlum Havoc, Resident Evil, Resident Evil Zero, Sonic Adventure 2: Battle, SSX Tricky, Splinter Cell, Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader, Super Mario Sunshine, TimeSplitters 2, Wave Race: Blue Storm, X-Men: Next Dimension.

To wszsytko uff jest nawet troche tego wink.gif
Yorki
Ja przeszedłem Wave race'a i rockiego EtMatrix i to tyle chyba
Czaru
Spróbuje się wypowiedzieć na łatwiejszym poście tongue.gif
hehe wiec to jest tak
1. Re0
2. Eternal Darkness ( 3x razy )
3. Pikmin
4. Mario Party 4 ( tylko marianem sad.gif )
5. Metroid Prime ( Zostal mi tylko hard ze 100% itemsami ) smile.gif
6. Mario Sunshine ( bez wszystkich gwiazdek )

To tyle smile.gif))))
Pewnie nikt tego nie przeczyta tongue.gif Hehe
Czaru
upsssssssss jak moglem..... Zapomnialem o najwazniejszym, czyli pierwszej grze jaka dostalem tongue.gif Jeszcze Zelda
A tak na marginesie mozna powiedziec ze przeszedlem Smash Bros . Mam wszystkie postacie i plansze i ukończyłem 51 Events smile.gif
Kaxi
Ja ostatnio ukończyłem Super MOnkey Ball 2 co widac po moim podpisie zreszta.
gamecubek
ja ostatnio skonczyłem Wario world gierka spox tylko troche krótka :wink:
Kaxi
Krótka niesamowicie. W osiem godzin pęka. Ale i tak mi sie podoba. Fajny klimacik.
Cottage
Zelda WW , RE 1,2,3 ,Eternal Darknes ,007 AUF ,SMS ,Luigi M. ,Metroid Prime , Timespliters 2.

Do tej listy dopisuje jeszcze: Kelly Slater`s Pro Surfer ,ISS 2, Burnouta 2 i RE0
gamecubek
no wkoncu moge powiedzieć że wkoncu odkryłem wszystko co możliwe w SSX-TRICKI :wink:
Glucik
Mam doprawdy bogatą listę :

- Conflict : Desert Storm

Ale to powoli nadrabiam biggrin.gif
PEsEq
Super Smash Bros, Luigi's Mansion, Resident Evil 1, Star Fox Adventure, Pikmin (tu była jazda :!: ), Tony Hawk 4 (na PS2 też ukończyłem, i powiem że na DS2 :!: lepiej mi sie gra), Wave Race. I kończe obcowanie z tą konsolą... Sprzedaje ją... Potem pomyśle czy PS2 czy X'a... Musze zostawić se jedną konsole... Bo nie wiem w co grac.. którą konsole... i wogóle jazdy.. ale padło na GC... więc żegnaj GC icon_twisted.gif .

POKÓJ
Glucik
A ja właśnie tyle czasu już oszczędzam na GC >>> przez twoją wypowiedź zwątpiłem ohmy.gif
gamecubek
A ja właśnie tyle czasu już oszczędzam na GC >>> przez twoją wypowiedź zwątpiłem   ohmy.gif

daj se spokój gacek jest konsola wspaniała jeden bardziej woli xboxa a drugi gamecuba Nintendo ma w sobie wielki klimat i to jest ich maszyna napędowa myśle że zakup gamecuba jest inwestycja opłacalną popatrz na gry i zapowiedzi a i sama konsola sprzedaje sie coraz lepiej i przyszłosc gacka jest coraz lepsza
PEsEq
A ja właśnie tyle czasu już oszczędzam na GC >>> przez twoją wypowiedź zwątpiłem ohmy.gif

daj se spokój gacek jest konsola wspaniała jeden bardziej woli xboxa a drugi gamecuba Nintendo ma w sobie wielki klimat i to jest ich maszyna napędowa myśle że zakup gamecuba jest inwestycja opłacalną popatrz na gry i zapowiedzi a i sama konsola sprzedaje sie coraz lepiej i przyszłosc gacka jest coraz lepsza

TAK gadasz bo ją masz... Ja miałem trzy next.geny... miałem bo dzisiaj gacka sprzedałem... bo najgorzej u mnie sie spisywała.. nie lubie gier typu marian.. są wyjątki.. ale.. wole PS2 i X'a... ale na X'a też sie zbiera nara.. brak klimatu...
HunterX
- Zelda: Wind Waker (dwa razy) - zdobyte wszystko oprócz figurki Knuckle'a (mam jedno zdjęcie w aparacie aby móc jeszcze figurkę Knuckle'a zdobyć)
- Super Mario SunShine - ok. 90 gwiazdek

Ponadto dzisiaj skończyłem po raz drugi Metroid Prime, zdobywając dwie galerie obrazków (cel przechodzenia). Jeszcze tylko pozostaje mi Hard Mode, ale mimo wszystko muszę teraz odpocząć od Pani Samus Aran...
kilix
Smash Bros. Melee - wszystko zdobyte oprócz Trophy(287)
Super Mario Sunshine - 115 shine
Mario Kart - wszystkie postacie i autka
True
Resident evil - oba scenariusze na hard
THPS3 - 100%
wężyk
zelda WW-dwa razy
bornout 2-100%(wszystko na złoto)
doshin the giant(zryte jak ....)
Pikmin
kubson
a ja skonczylem  
resident 1  
star wars rogue sqadron 2
spider man  
ssx tricky
luigi mansion

dead to rights
the legend of zelda wind waker
minority report
viewtiful joe - 7 razy smile.gif
pn03
thps4 co prawda nie na 100% ale smile.gif
wta pro tennis tour czy jakos tak
pro rally
lord of the rings the two towers
def jam vendetta
to chyba tyle bo nie pamietam jakie gry mialem.
HunterX
Star Fox Adventures na 95%. Trzeba będzie kiedyś do gry wrócić i skończyć na stówę.
krilluch
Zelda Wind Waker
Viewtiful Joe
Metroid Prime
Super Mario Sunshine
Super Smash Bros. Melee
Soul Calibur 2
Zapewne cos pominalem.
Akuma
Ja ukonczyłem:
arrow.gif Metroid Prime
arrow.gif Super Mario Sunshine
arrow.gif WTA World Tour
Obecnie gram w Zelde ale mam nadzieje ze szybko jej nie skoncze -licze na długie godziny zabawy biggrin.gif.

TAK gadasz bo ją masz... Ja miałem trzy next.geny... miałem bo dzisiaj gacka sprzedałem... bo najgorzej u mnie sie spisywała.. nie lubie gier typu marian.. są wyjątki.. ale.. wole PS2 i X'a... ale na X'a też sie zbiera nara.. brak klimatu...

Ja z kolei najpierw miałem PS2 i dopiero później kupiłem Gacka. Kazdy lubi inne klimaty - dla mnie Gacław plus PS2 to idealne combo. Co ciekawe - z chwila zakupu Gacka PS2 włączam znacznie żadziej - najczesciej jak wpada kumpel.
Glucik
- JB:EON
- Spiderman
- Mario Sunshine
- Fredoom Fighters
Pysiol
Metroid Prime
Zelda WW
StarFox
MarioSS
Resident Evil
Eternal Darkness
Kiros
Ukonczylem:
MoHFrontline
Zelda:WW
Zelda:Okarina of Time
Blody Roar
NFSUnderground
RE1
Star Wars

Wszystkie gry ukonczylem na 100% Czyli zdobylem wszystko :wink:
Lecho
ja mam gacka od 3 dni i właśnie ukończyłem pierwszą gierke na tą konsole.Resident Evil ZERO i jest wypas
-Sora-
Sorry za Oftopa ale Kiros w jednym poście piszesz że nie ukończyłęś Zelde:WW a tu piszesz że ukończyłęś na 100% może się zdecydujesz;>?

Ja ukończyłem: Zelda:Ocarina of Time ;> (wiem sporo jak na osobe która nie ma GC;)
lysy1983
Rocky i RE1(w końcu)
Adamikos
Luigi's Mansion i Super Mario Sushine. Teraz mecze RE 1 i SSBM.
eldarion
Wind Waker
Medal of Honor Frontline
Metal Gear Solid Twin Snakes
Resident Evil
Resident Evil Zero
Resident Evil Code Veronica

Jestem przy koncu Metroid Prime i Eternall Darkness
wężyk
Zelda WW
Burnout 2
Super smash bros melle
Resident CV 1 płyta
BMX XXX
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.