Boże, AS, bez obrazy, ale czytając Twoje posty mam wrażenie, jakbyś był jakimś kilkunastoletnim (góra) bachorem nie rozumiącym zasad działania forum.
Czy widzisz gdzieś tutaj zdanie np.: \"wg mnie\"??? Niema!!
Nie widzę, ale to chyba jasne, że tutaj każdy pisze w swoim imieniu! W takiej sytuacji powinieneś teraz oblecieć WSZYSTKIE tematy na forum Extrima i zarzucić wszystkim, że nie wypowiadają się tylko za siebie. Wiadomo przecież, że gościu nie pisze za wszystkich. Nie przesadzaj, bo to jest śmieszne po prostu
A jeśli ktoś pisze oczymś, ze jest najlepsze to musi się znać na tym i porównać do wszystkiego z czym konkuruje. Nie można powiedzieć, ze cos jest najlepsze tylko z tego powodu, ze się w to zagrało. Nie grał napewno we wszystkie RGP to skąd ma wiedzieć, ze jest najlepszy? Pierwsze poznaj potem oceniaj.
Ty za to z pewnością grałeś we wszystkie

Sorki, ale jeśli ktoś ocenia grę ze swojego punktu widzenia, to ocenia ją pod pryzmatem tych gier, w które miał okazję grać. To chyba jasne, w końcu nie ma człowieka, który przeszedłby wszystkie gry, które się ukazały. Dlatego ocena nigdy nie będzie obiektywna. A to kolejne potwierdzenie tego, że jasnym powinno być, iż to, co każdy pisze jest tylko i wyłącznie jego zdaniem.
Co mu szkodzi dodać 1 wyraz. Jeśli nie napisze go to można pomyśleć sobie, że przeprowadzaj jakąś ankietę i wyszło mu to co wyszło. Mówie, że napisał by to przynajmniej we wstępie.
A co Tobie zaszkodzi trochę logiczniej pomyśleć i zastanowić się, czym jest forum? Miejsce gdzie możemy wyrazić swoje opinie i podyskutować na różne tematy. Czy nie jest dla Ciebie jasne, że przykładowo to wszystko, co piszę w tym momencie jest moim zdaniem? Jeśli nie, to może odpowiadając nie zwracaj się tylko do mnie, ale do wszystkich użytkowników
I teraz ty robisz problemy ja go tylko pouczam! Widze, że ciebie też będę musiał, ale to przy innej okazji : )
Nie, nie robię problemów, jedynie staram Ci się wytłumaczyć, że chyba trochę nie rozumiesz sensu istnienia czegoś takiego, jak forum. I uwierz mi, nie jesteś osobą, która mogłaby mnie czegokolwiek nauczyć