CHINDOOS
19 08 2003, 11:05
Dla maniaków konsolowego wrestlingu przygotowałem małą ankietę
"WWF Smackdown 2" - w niego gralem najwiecej, bodajze jeszcze na PSX'ie, innych odslon nie uswiadczylem takze nie ma co sie wypowiadac, a tym bardziej oddawac na nie glos ;p
W sumie mogli by zrobic gre o JCW! [Juggalo Championshit Wrestling]... z tego co wiem to niezla parodia... mogloby byc ciekawie hue hue
Tak samo jak pan owad wyrzej :wink:

.WWF Attitude tez był dobry ale jednak Smackdown 2 jest dla mnie najlepszy!
Mendrek
19 08 2003, 17:53
Eee czort tam wie ktory to byl smack, ale stawiam na
"WWE Smackdown Just Bring It"
niech bedzie, ze smackdown 2....
CHINDOOS
19 08 2003, 20:07
Hmm a ja mam problem bo nie wiem czy wybrac Smackdown 2 czy 4..Niby 4 ma lepsza grafe (wiadomo ze roznica miedzy ps2 a psx je kolosalna) ale nie sama grafika czlowiek zyje.Ulepszania sa ale mnie bardziej odpowiada klimat 2 chociaz wyzej stawiam na 4..Wiec jesli chodzi o spis gier ktore podales to Smackdown 4 wygrywa lecz to nie jest moj najlepszy wrestling...King of colosseum rzadzi! Polecam wam w to szarpnac gdzy laczy ona w sobie elementy arcade i symulacji a atmosfera walk jest zej%#sta (dla tych co czuja japonskie klimaty

) Btw Smackdown 5 zapowiada sie dobrze ale mam zle przeczuca ze to to samo co poprzednik (ze serii smackdown robi sie wrestlingowa Fifa ;/ )
WWF Smackdown 2!! Wg. mnie... NIC i NIKT nie przebije tej pozycji.. może sie myle.. ale jest to najlepszy Wrestling na konsole... Liczą nawet Next Geny... Oto moje zdanie...
POKÓJ
Meanthord
15 09 2003, 06:55
Witam,
dlaczego w ankiecie nie zauwazylem swietnego klasyka - WWF Wrestlemania - wydanego w 96 przez ACCLAIM? Dla mnie to jest najlepszy wrestling wszechczasow, nic go nie pobilo.
Pozdr.
Obecnie bez wątpienia najlepsze jest SmackDown! vs. RAW,pomimo że brakuje w niej gwiazd...
Ogólnie jestem maniakiem wrestlingu i cokolwiek by to nie było to łykam z miłą chęcią
Dzięki uprzejmości Kalego będziecie mogli ,,podziwiać" kilka moich ,,dzieł" na łamach PSX Extreme
Liquid Snake
20 03 2005, 10:12
O na drugim fotosie jest Marduk z Tekkena 4/5 ;D
Nie,na drugim zdjęciu jest William Scott Goldberg ,mierzący 193 cm,ważący 128 kg potwór który w WCW zanotował nieprawdopodobną serię walk bez porażki,ponad 13 miesięcy!
W ringu jest słaby,ale ze względu na jego gabaryty i aparycję dostał push (czyli wygrywał walki,dostawał sporo czasu antenowego,itp).
Uważaj, żeby ci nogawką nie pociekło!
Nic nie poradzę że jestem maniakiem wrestlingu i wiem o nim wszystko
A gdzie Rumble Roses???

Ja, w przeciwieństwie do mojego przedmówcy, nie znam sie ani troszeczkę na wrestlingu dlatego szczerze mówiąc jest mi obojętnie czy walcze jakims tam znanym wrestlingmanem czy innym goliatem... szczerze mówiąc, to patrząc czystm, męsko-obiektywnym okiem wolę jak na ekranie walczą wlestlerki... tym bardziej że nie znam sie na sławnych wlestlerach jest mi obojętnie czy są to licencjonowani wojownicy czy nie... a zdecydowanie od wojowników wolę wojowniczki

...a i szłyszałem że podobno system nie należy do najgorszych
Rumble Roses rzeczywiście jako gra nie jest zła,ba,jest bardzo ciekawa,ciosy są dobrze odwzorowane itp...ale dla mnie właśnie dużo znaczy licencja,bo jako WrestlingManiak wolę wykonywać The Rock Bottomy,Stunnery i inne ciosy właśnie moimi ulubieńcami,a nie skromno odzianymi choć seksownymi pannami
Jak ktoś ma pytanie co do wrestlingu,czy to na konsole,czy tego ,,prawdziwego wrestlingu" to walcie...ja nie gryzę (przynajmniej nie w dzień

)
W najnowszym numerze PSX Extreme znajdziecie 3 CAWy mojej roboty
Miłego tworzenia
Weeman - taka droba uwaga. Nie pisze sie kilku wypowiedzi pod rzad. Jest cos takiego, jak edycja posta.
Wiem wiem.Zrobiłem to naumyślnie,bo sporo czasu minęło od tamtych wcześniejszych postów,no ale okej,jak mus to mus szefie
Smackdown 2- oj grało się swego czasu, oj grało... przy okazji przypominały się stare czasy Tygrysiej Maski i walk wrestlingu w telewizji.
.:MicK:.
7 05 2005, 10:03
Może to nie ma w sobie dużo wrestlingu, ale napewno jest lepsze od tych wszystkich szmatławych WWF , WWE , WCW. Fujjj
.:MicK:.
7 05 2005, 10:04
A tym tytułem oczywiście jest bombowy , zawalisty , wypasiony DEF JAM : FIGHT FOR NY. Kocham tą grę.
Kiedy wyjdzie jakiś nowy Wrestling na PS2?Aktualnie pyakm w Smackdown! vs Raw,
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.