Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Project Gotham Racing 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
chudy
jak ci o to chodzi to wybór to Midtown Madness 3

Btw MM3+PGR2=Super giera by była
mig2701
Ludzie ,(pipi) myślenie nie boli.Czy już nikt nie potrafi wyczuć ironii  jeśli  zdanie  nie jest zakończone czymś takim ---> biggrin.gif  laugh.gif<-- ?To nie radzę np.sięgać do książek.Po prostu fakt jest faktem -PGR 2 jest zayebiście sterylne,wyludnione czasami jeździ się jak po jakieś makiecie z planu filmowego.Żadnego trafficu,przechodniów,jakiś elementów ożywiających te piękne widoki.Uwielbiam PGR2 ,ale to nie znaczy,że nie potrafię dostrzec elementów ,które można jeszcze dopieścić.Miasto powinno być miastem-żywym organizmem.

No własnie!

A tak z innej beczki jest jakas mozliwosc sciagnac paris booster pack bez xbox live jezeli tak to jak??
biggrin.gif
mig2701
Hahaha:D Bede go miałsmile.gif
Jedyne co to bede musiał zgrac gre na dysk:D
Mam nadzieje ze sie uda:D
jrena
:cry: daj znać co z tym nowym miastem czy ci działa , a jak tak to daj znac ludka z kąt to wziołes , jesli morzesz smile.gif
WooKIE
:cry: daj znać co z tym nowym miastem czy ci działa , a jak tak to daj znac ludka z kąt to wziołes , jesli morzesz smile.gif

Ile błędów question.gif :!: 8O Sorry za offtop ale nie mogłem sie powstrzymać... laugh.gif
jrena
sorki ale jestem dyzlektykiem mam nadzieje że to nieprzeszkadza :oops: mi terz z tym nie za wesoło ale ja tego niewybrałem sam ( wiesz już zato czemu jrena przez "j")
WooKIE
sorki ale jestem dyzlektykiem mam nadzieje że to nieprzeszkadza  :oops:  mi terz z tym nie za wesoło ale ja tego niewybrałem sam ( wiesz już zato czemu jrena przez \"j\")

Aha, no chyba, że tak <wyrozumialość_mode_on>. smile.gif A w PGR 2 męczę teraz w klasie mustangów na złoto i kurde troche mnie szlag trafia przy ostatnim wyścigu i cone'sach :x
Ryo-San
piep/szone cone'sy za chooja nie moge ich zaliczyc na złoto sad.gif
a tak BTW zaliczyl ktos cos na platyne. Przeciez z tą platyną to jest normalnie przegięcie pały. Trzeba byc jakims cyborgiem cool.gif
WooKIE
piep/szone cone'sy za chooja nie moge ich zaliczyc na złoto  sad.gif 
a tak BTW zaliczyl ktos cos na platyne. Przeciez z tą platyną to jest normalnie przegięcie pały. Trzeba byc jakims cyborgiem  cool.gif

Ja nie zaliczam nic na platyne, bo jak coś zrobie, to będę chciał potem mieć wszystkie takie medale, a to mnie wykończy psychicznie... tongue.gif Ale porównywałem swoje rekordy np. z Speed Camera lub niektorych Cone'sów i czasami zdarza mi się przebić Platyne icon_twisted.gif
chudy
ja jedynie na platyne zrobiłem Speed Camera (kilka ,ostatnie jest chyba nie wykonalne) i kilka wyścigów sorry ale ta gra nie na moje nerwy chce mieć jeszcze 2 pady w domu
Ozi
Ja mam 33 medale na platynę. biggrin.gif

Ktoś mi skasował temat więc pytam raz jeszcze - zna ktos metodę na zainstalowanie Paryża na przerobionym Xboxie?

Klimas (czy kto to był) dawaj to ca wklejałeś w tamtym temacie! icon_twisted.gif
Sim
Panowie nie chcac sie przechwalac udalo sie wczoraj zrobic wszystko na platyne za co dostalem TVR Cerbera Speed 12 wozeka ma niezly power nawet meras sie chowa laugh.gif
kraczek
piep/szone cone'sy za chooja nie moge ich zaliczyc na złoto  sad.gif 
a tak BTW zaliczyl ktos cos na platyne. Przeciez z tą platyną to jest normalnie przegięcie pały. Trzeba byc jakims cyborgiem  cool.gif

Wczoraj wymieniłem sie z qmplem ps2 za X'a , od razu zapusciłem PGR'a, i poziom trudnosci Expert to jest masakra, z 62 wyscigów tylko 3 platyny, (pipi) tej gry nie da sie chyba skończyc na 100%, a szczególnie Cone Challenge kórych nawt jednego na złoto nie mam. A jeżeli ktos to ukonczył to jest kawał debeściaka :wink:
Ryo-San
ciekawe jaki poziom pokaża gracze na tegorocznych WORD CYBER GAMES question.gif Jednym z kryteriów kwalifikacji powinno być wlasnie skatowanie PGR2 na 100% w Platynie cool.gif
a co do cones'ów to pewnie trzeba mieć wózek który sie na mase ślizga i kręcic 360 ale jak dla mnie zloto w cones'ach to czarna magia;/
kraczek
ciekawe jaki poziom pokaża gracze na tegorocznych  WORD CYBER GAMES  question.gif Jednym z kryteriów kwalifikacji powinno być wlasnie skatowanie PGR2 na 100% w Platynie cool.gif
a co do cones'ów to pewnie trzeba mieć wózek który sie na mase ślizga i kręcic 360 ale jak dla mnie zloto w cones'ach to czarna magia;/

W cones'ach na platynę trzeba walnąc cały przejazd w jednym combosie (chyba), co dla mnie, i na pawno również wielu innych osób jest niemożliwe. A co do WCB to byłby to niezły pomysł :wink:
Sim
moim zdaniem consy sa najlatwiejsze do zrobienia juz gorsze sa hot lapy bo tam nieraz trzeba dwa kolka przejechac
Ryo-San
moim zdaniem consy sa najlatwiejsze do zrobienia juz gorsze sa hot lapy bo tam nieraz trzeba dwa kolka przejechac

zeby tylko dwa. Ja wlasnie katuje 6 lapowy Hot Lap;/
kubson
ja dopiero zaczynam rozgrywke ale juz moge powiedziec ze gra wciaga maksymalnie smile.gif grafika klimat powala heh smile.gif
Ozi

Dokładnie. I trza przejechać perfekcyjnie... :? biggrin.gif
Sim
ja dopiero zaczynam rozgrywke ale juz moge powiedziec ze gra wciaga maksymalnie smile.gif grafika klimat powala heh smile.gif

Jezdzij kubek jezdzij moze cos z tego bedzie smile.gif
mario87
wgrałem ten dodatek z paryżem i nowymi furkami, samochody są w showroomie w pokoju xbox live wink.gif
powiedzcie mi tylko co moge zrobić żeby nimi pojeździć po Paryżu w single player? czy tymi samochodami moge jeździć tylko w multiplayerze i w showroomie?
Sim
Pytanie skad masz ten dodatek. Jezeli nie z serverow liva tylko z niewiadomo skad to Paryz nie dziala na przerobionej konsoli (z tego co wiem) sad.gif. A tymi wozkami pochulasz wszedzie tylko nie w kudos world series.
mario87
dodatek mam z torrenta, z xbox-sky......
Sim
te mario a nie pojezdzil bys z nami na xbc ?
mario87
narazie nie bo ciągne Helsinga i mech assault wink.gif pogadaj z Ozim, on w to grał na xbc icon_twisted.gif
Sim
Ozi ze tak powiem jest pewniakiem. Ale chcialby nagonic wiecej ludzi do jazdy. Moze jednak sie skusisz ? smile.gif
mario87
zależy kiedy wink.gif narazie jeszcze odkrywam samochody, bo jak wcześniej grałem to niemiałem zbyt dużego wyboru samochodów i to było raczej nierealne wygrać z kimś standardowym wozem, a i tak lepiej się jeździ tymi lepszymi wozami icon_twisted.gif
Sim
A jak idzie progress? Na pewno bedzie jakis rajd w weekend (ja bede probowal od jutra wieczor cos juz powalczyc).
Ozi
Następne screeny z nowego dodatku - samochodziki podobno niczego sobie natomiast lokacja "Long Beach"... podobno nudna. :?

http://www.xboxyde.com/news_804_en.html
Sim
Ale pewnie ci co nie maja wtyki do liva i sami sobie nie sciagna nie pograja (tak jak za paryzem, chociaz moze byc inaczej w co watpie) :? . A kiedy to ma wyjsc bo nie dopatrzylem sie daty ? (moze za slabo szukalem smile.gif). W garazu xbox liva jest 27 miejsc czyzby tyle mialo byc wozkow ?
el ZAX
Temat juz chyba zostal zapomniany, wiec napisze krotka opinie: zarąbista giera biggrin.gif W sumie juz dawno w to gralem, ale teraz sobie ja "odwiezam" i na nowo odkrywam power PGR2.
PS; Musze sciagnac ten dodatek!
Manor
to i ja napisze niewiele wnoszaca do tematu opinie, troche spozniona ale co tam smile.gif

mam giere od ok 2 tygodni (org. nowka za 80 blach, to sie oplaca smile.gif ), na liczniku 50 godzin gry i co moge powiedziec?

chyba jeszcze nigdy nie mialem takiej chetki, zeby wymasterowac jakas gre, jak sie da, kombinuje i kombinuje, choc wiem, ze zdobycie wsio na platyne to raczej ponad moje sily...

graficzka wypas, otoczenie, fury, porsche 911 smile.gif ; zniszczenia fur wydaja mi sie przereklamowane, ot, maska lekko sie gniecie (w przypadku dodge vipera przy predkosci 300 km/h dopiero widac jako takie uszkodzenia smile.gif ), ale wiele sie nie zawiodlem, nie wiem czy lepiej byloby jezdzic pod koniec jakimis wrakami, zreszta to nie WRC :wink: muza tez daje rade, fajny klimacik na stacjach, rrrrrrrrock italia rrrrrrradio :wink: , a najwiekszy czad to stacja frequency i taki jeden utworek tam puszczany...

model jazdy daje wiele radochy, co tu duzo mowic. Zadania w deche normalnie smile.gif cone..., speed camera - swietny pomysl

jakie sa wasze osiagniecia? poki co mam 51 zlota, 22 platyn i reszta srebra. Pytam aby sie dowartosciowac, ewentualnie zmusic sie do jeszcze ostrzejszego katowania gry smile.gif

i pytanie na koniec: czy da sie osiagnac w kalsie "Compact Car" w zadaniu speed camera platyne? trzeba rozpedzic sie do 149 km/h, niemal caly czas wychodzi mi 148 i nic ponadto, tyle wysilku przy tym zadaniu i zadnych rezultatow sad.gif
YETI
Mam pytanko, jak odsłuchac swoja muzyke w czasie jazdy.
Wchodze do opcji zaznaczam muzyke z HDD i nie wiem co zrobic dalej...
W czasie jazdy przeskakuje przez stacje radiowe ale nic z tego(myslalem ze wskoczy mi stacja z moja muzyka)

help smile.gif
Ryo-San
wciskasz START - wchodzisz do opcji - tam znajdujesz opcje z muzyką i wyłączas radio i włączasz CD albo Custom PGR2 SOUNDTRACK - CD to oczywiście Twoja muza - wczesniej wybierasz nazwe katalogu pod jakim masz muzyke cool.gif
Twoja muza moze leciec zarówno z CD jak i z radia(wtedy DJ cos tam gada i puszcza Twoją nute itp)
Po wcisnieciu prawego analoga(takie a'la R3) na gorze pojawia Ci sie co aktualnie leci - lewo prawo zmieniasz kawałki cool.gif
moglem cos pokręcic bo już długo nie gralem w PGR2 no ale napewno dasz rade cool.gif
raharu
jakie sa wasze osiagniecia? poki co mam 51 zlota, 22 platyn i reszta srebra. Pytam aby sie dowartosciowac, ewentualnie zmusic sie do jeszcze ostrzejszego katowania gry smile.gif

To Cię zmuszę do katowania:
Kudos World Series Status: 172/172 platyn.

Arcade Mode Status: 55 platyn, 5 gold.
WooKIE
Ja mam wszystko na złoto. Porównująć wyniki, nmógłbym mieć wiele na platyne, ale kurde nie chce sie za to zabierać, bo jak będe miał kilka, to potem zachce mi się mieć W S Z Y S T K O na platyne, a to bedzie wymagało, hmmmm, OGROMU pracy smile.gif Może, jak będe miał kupe wolnego czasu i rozluźnione nerwy :wink: to się za to zabiore, a narazie podziwiam moje wszystkie złota icon_twisted.gif

Najgorsze jest to, że bez przejścia całej gry na platyne nie odblokuje się wszystkich aut w grze, bo nie styka Tokenów... :? Wjazd na ambicje jest ogromny... cool.gif
Sim
Ja mam 86 platyn i 86 zlota w Kudos World Series dalo by rade wiecej ale narazie mi sie niechce, nie gralem juz dobrego miech nawet nie pamietam jak sie jezdzi cool.gif . To fakt ze trzeba wszystko na platyny zrobic zeby kupic wszystkie wozy ale co jest wazniejsze dostaje sie wtedy Speeda 12 maszyne trudna do opanowania i o ogromnej mocy. POWER

Manor a jak tam speed kamerka w klasie ultimate na platynke? icon_twisted.gif

SR3 Radical z LA pack lekka przeginka nikt nie ma szans nawet meras :?
Manor

Manor a jak tam speed kamerka w klasie ultimate na platynke? icon_twisted.gif  

trafiles kula w plot smile.gif akurat speed camery to dla mnie jedne z latwiejszych zadan (nie liczac tej nieszczesnej w compact car :? )

troche sie meczylem paganim i enzem, ale szybko skumalem ze koeniggseg ma najlepsze przyspieszenie, a nim to proscizna byla
Sim
:oops: Tego sie nie spodziewalem, a pozatym dzieki za maly hint icon_twisted.gif Ja tam sie nie bawilem z tym za duzo jak mi nie wychodzilo to dalem se spokoj kiedys sie zrobi. No i teraz sie zrobi :wink:
Dybcio
Ja mam 86 platyn i 86 zlota w Kudos World Series dalo by rade wiecej ale narazie mi sie niechce, nie gralem juz dobrego miech nawet nie pamietam jak sie jezdzi cool.gif

Stary RESPECT :wink: Ja tam giere mecze od ok. miesiaca, ukonczylem ja na brązach i srebrach, teraz zabieram sie na zaliczanie rajdow na zloto
PS. Pierwsza czesc giery (chodzi mi o Metropolis Street Racing z DC) i tak jest trudniejsza, tam naprawde jest Hardcore :wink:
Hazuki
Gierka Poezja...ale narazie ukonczyłem 7 pierwszych lig i wszedzie mam platyny... Boje sie zeby nie było za łatwo bo narazie nie włozyłem zbyt duzo wysiłku by tego dokonac... Oby Dalej było trudniej... Samą gierke oceniam Na MOCNĄ 9+ biggrin.gif
nWo
[b]A czy to nie jest ta gra w ktorej zbierasz kudosy ??
Ozi
[quote][b]A czy to nie jest ta gra w ktorej zbierasz kudosy ??
Zbierasz kudosy poprzez zdobywanie... medali (róznego koloru) :P Platynowe to te najlepsze.
konstant
Nie chcialem robic nowego watku, wiec po 6mies. przerwy dopisuje sie tu:
czy w tej grze mozna zobaczec normalne osiagi samochodow(wymiary, vmax, przyś. , moc itd)
te kwadraciki sa dobre dla dzieci :x :x :x
pioro2k4
Jest ktoś kto ma same platyny? Pytam z czystej ciekawości. Osobiście mam 140 złotych medali i 32 platyny. 911 GT1 wymiata, a TVR boje się myśleć!!! Ostatnio odpuściłem sobie bo po 6 miesiącach grania non stop człowiek nie jest w stanie normalnie funkcjonować ( przechodze gre drugi raz bo skasowały mi się sejwy z podobnym wynikiem). icon_evil.gif
Ryo-San
Jest ktoś kto ma same platyny?

no tutaj na forum nie widzialem kogoś WIARYGODNEGO..kto miałby same platyny...bo to totalny hardcore...
Ale pioro2k4 jak zobaczyłbys czasy wymiataczy w PGR2 na Xbox Live to opad szczeny gwarantowany o_O
np. najlepszy czas na serwerach Xbox Live na trasie Nurburgring wynosi:
5:55:684 8O Osiągnięty 13.06.2004 samochodem TVR CERBERA SPEED 12 przez kolesia o gamertagu:nicholas0202
nie wiem czy ten czas został pobity..bo w PGR2 na Lajwie gralem juz dosyc dawno..ale watpie...
gorillaz66
Został pobity smile.gif ,minimalnie (później wrzuce dane kto,ile)
edit> Ozi mnie wyprzedził dodam tylko że rekord padł dnia 4/9/2004 cool.gif
Ozi
General E Live - TVR Cerbera - 5:55.367

Masakra... cool.gif
pioro2k4
To się nazywa HARDKOR!!! Mój najlepszy wynik na Nurburgring to 6:35.965 (porsche 911 gt1) sad.gif Hahaha jaki jestem żałosny myślałem że to dobry czas.
Jest jakaś możliwość ściągnięcia filmiku z najlepszym przejazdem nie przez XBOX LIVE?
Czy jest jakiś sposób aby zdobyć TVRa bez zdobywania wszystkich platyn i ściągnięcia go przez XBOX LIVE?
gorillaz66
nie wiem bys musiał poszukac na jakis forach (chyba że ktos by nagrał i wrzucił na jakis serv)
TVR-a masz w booster packu (Paris..o ile dobrze pamiętam) jezeli masz konsole z udoskonaleniem to no problemo a jezeli dziewice to tylko xbox live

edit> a żebys widział replaya z ostatniego street race w kudos world series na nurburging 2 okrązenia koles o GT DYABLO wykrecił ponad 230 (lub 240) tys KUDOSÓW 8O i oczywiscie zajmuje 1 miejsce
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.