to i ja napisze niewiele wnoszaca do tematu opinie, troche spozniona ale co tam
mam giere od ok 2 tygodni (org. nowka za 80 blach, to sie oplaca

), na liczniku 50 godzin gry i co moge powiedziec?
chyba jeszcze nigdy nie mialem takiej chetki, zeby wymasterowac jakas gre, jak sie da, kombinuje i kombinuje, choc wiem, ze zdobycie wsio na platyne to raczej ponad moje sily...
graficzka wypas, otoczenie, fury, porsche 911

; zniszczenia fur wydaja mi sie przereklamowane, ot, maska lekko sie gniecie (w przypadku dodge vipera przy predkosci 300 km/h dopiero widac jako takie uszkodzenia

), ale wiele sie nie zawiodlem, nie wiem czy lepiej byloby jezdzic pod koniec jakimis wrakami, zreszta to nie WRC :wink: muza tez daje rade, fajny klimacik na stacjach, rrrrrrrrock italia rrrrrrradio :wink: , a najwiekszy czad to stacja frequency i taki jeden utworek tam puszczany...
model jazdy daje wiele radochy, co tu duzo mowic. Zadania w deche normalnie

cone..., speed camera - swietny pomysl
jakie sa wasze osiagniecia? poki co mam 51 zlota, 22 platyn i reszta srebra. Pytam aby sie dowartosciowac, ewentualnie zmusic sie do jeszcze ostrzejszego katowania gry
i pytanie na koniec: czy da sie osiagnac w kalsie "Compact Car" w zadaniu speed camera platyne? trzeba rozpedzic sie do 149 km/h, niemal caly czas wychodzi mi 148 i nic ponadto, tyle wysilku przy tym zadaniu i zadnych rezultatow