Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Project Gotham Racing 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
pioro2k4
Skąd można ściągnąć tego booster packa? biggrin.gif
konstant
Witam!
czy w tej grze mozna zobaczec normalne osiagi samochodow(wymiary, vmax, przyś. , moc itd) ??
te kwadraciki sa dobre dla dzieci :x :x :x
2razyjot
PGR nie pasuje mi w zadnym wypadku ... Nie grywalny model jazdy, grafika co prawda na poziomie ale co z tego gdy przy takim "B3" zwyczajnie wysiada ... dla mnie bezplciowa rozrywka po prostu.
pioro2k4
Mam takie małe pytanko. Czy ktoś ma pojęcie ile jedzie w tej grze na top speeda TVR? Wiem że jest najszybszy ale chciałem zobaczyć konkretne cyferki smile.gif
bartiz
PGR nie pasuje mi w zadnym wypadku ... Nie grywalny model jazdy, grafika co prawda na poziomie ale co z tego gdy przy takim \"B3\" zwyczajnie wysiada ... dla mnie bezplciowa rozrywka po prostu.

Chyba mylisz gry... laugh.gif

Gram dość często na Live, narazie 6 Kudos Rank niektórzy kolesie to są naprawde wymiatacze cool.gif Sciągnałem (kupiłem) sobie narazie dodatkowe miasto Paryż wraz z 7 wozami icon_twisted.gif Motyw ze sciąganiem ghost'ów to jest to :!: Szkoda, że narazie nie wychodzą jakieś nowe dodatki. Jak sie pogra dłużej w PGR2 a później odpali np. GT3 na PS2 to różnica jest ogromna :!:
Ozi
To się nazywa HARDKOR!!! Mój najlepszy wynik na Nurburgring to 6:35.965 (porsche 911 gt1)  :( Hahaha jaki jestem żałosny myślałem że to dobry czas.

Musiałbyś zobaczyć ten przejazd (btw - rekord znowu poprawiony). KOS-MOS! Nie dość, że gostek prowadzi furę jak po sznurku (nie ma bata - albo prowadzi fure analogiem albo kierownicą) to jeszcze do maximum wykorzystuje każde możliwe skróty... Ot dla przykładu:

Pod koniec pierwszej długiej prostej jest taki ostry zakręt w prawo, potem lekko w lewo i znowu mocno w prawo. Gostek tuż przed tą kombinacją wyhamowuje, lekko zaciąga ręczny ustawiając furę minimalnie, ale to minimalnie bokiem w lewo do trasy i z nosem tuż przed bandą, przez trawę mija ten zakręt... Próbowałem to wykonać ale to jest kosmicznie trudne. :P

Czy jest jakiś sposób aby zdobyć TVRa bez zdobywania wszystkich platyn i ściągnięcia go przez XBOX LIVE?

Jeśli masz przerobionego Xboxa to znajdziesz w necie \"packi\" z furami - ale tylko z furami. Nowych tras nie da się odpalić jeśli tego nie ściągniesz z serwerów XB Live.

edit> a żebys widział replaya z ostatniego street race w kudos world series na nurburging 2 okrązenia koles o GT DYABLO wykrecił ponad 230 (lub 240) tys KUDOSÓW   8O  i oczywiscie zajmuje 1 miejsce

To jest nic... :P

Obejrzyj sobie ghosta z przedostatniego wyścigu w \"Kudos World Series\" - Ultimate Car Class (nocny wyścig z 8 samochodami w Edynburgu by DYABLO). 6 okrążeń normalnego wyścigu na jednym combie!!! Tego się po prostu nie da opisać - ktokolwiek to jest po prostu perfekcyjnie czuje tą grę. \"Slajdy\" z nosem tuż przy bandzie, na normalnej prostej... coś nieprawdopodobnego. Autentycznie, kopara mi opadła do samej ziemi... :D

Mam takie małe pytanko. Czy ktoś ma pojęcie ile jedzie w tej grze na top speeda TVR? Wiem że jest najszybszy ale chciałem zobaczyć konkretne cyferki :)

Nie znam dokładnych danych ale na Nurburgringu przy drugim okrążeniu kiedy to fura rozpedza się do swojego maximum TVR osiąga jakieś 370 km/h.

PGR nie pasuje mi w zadnym wypadku ... Nie grywalny model jazdy, grafika co prawda na poziomie ale co z tego gdy przy takim \"B3\" zwyczajnie wysiada ... dla mnie bezplciowa rozrywka po prostu.

Po pierwsze - to zupełnie rożne gry. Po drugie - nie grywalny model jazdy??? Chyba żartujesz... ile w to grałeś? Pół godziny?

Jak sie pogra dłużej w PGR2 a później odpali np. GT3 na PS2 to różnica jest ogromna :!:

Na plus czy na minus dla PGR2? :P
bartiz
Ozi oczywiście in plus dla PGR2 icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif bez komentarza odnośnie tych wyników, nic tylko szacun dla typów co tak poginają wozami

cioram sobie na spokojnie, zbieram kudosy i kupuję bryki, przygotowania do gry online hehe

głupie pytanie: grając online wszyscy wybierają fury z jednej grupy wozów czy każdy bierze co chce? icon_twisted.gif
bartiz
Raz każdy bierze co chce a raz ten co jest hostem ustawia tak, że wszyscy mają takie same.

Ale często typy nawijają przez headset zeby brać to samo albo chociaż z tej samej klasy.
Sim
Mam takie małe pytanko. Czy ktoś ma pojęcie ile jedzie w tej grze na top speeda TVR? Wiem że jest najszybszy ale chciałem zobaczyć konkretne cyferki smile.gif

Konkretnie to 385 kmh tylko trzeba jechac "pod prad" na nurburgringu

Ty Ozi jak dal bys rade to zamiesc czasu z Liva do Moskwy
Ölschmitz
ej, jakim cudem zdobyc TVR Cerbera Speed 12? co trzeba zrobic?
Sim
1. Zdobyc wszystkie platyny w Kudos World Series
2. Sciagnac dodatek z Liva (chyba Paris Pack)
i bedziesz mial Speeda ale ostrezgam mimo iz jest to najmocniejsza fura w grze nie prowadzi sie jej lekko :? (jezeli stac cie na zrobienie platyn to bedziesz w stanie wykorzystac jego mozliwosci )
Ölschmitz
o kurde, wszystkie platyny? no way zioooom, trza zassac dodatek ;/

odkryłem gre na nowo. porzyczylem Xa kumplowi, ten caly czas gral w PGR2 i sie nakrecilem. gra jest fpisdetchke.
Ozi

Prosze bardzo... :P

KGB Corner - TVR Cerbera Speed 12 - 1:02.350
St Basil's Circle - Radical SR3 Turbo - 0:43.965
Kremlin 1 - Radical SR3 Turbo - 0:25.815
Lenin - Radical SR3 Turbo - 0:41.148
Kremlin 2 - Radical SR3 Turbo - 1:28.850
Red Square 1 - Radical SR3 Turbo - 1:51.199
Red Square 2 - Radical SR3 Turbo - 0:48.227
pioro2k4
Jeśli już odpowiadasz na takie pytania Ozi to mógł byś podać rekord w cone challange w Ultimate Car Class na trasie Florencji. biggrin.gif
Ozi
95974 - przejazd Porsche 911 GT1 by DYABLO.
pioro2k4

Jak zauważyłem większość rekordów ma DYABLO. Siakiś kot to musi być. 95974 kudosów w tej planszy to istny hardkor. Ja mam tam ok. 30 000 i więcej nie mogę.

Po skombinowaniu sobie nowych wózków znowu zacząłem grac w ta grę jak napalony szczeniak. TVR Cerbera Speed 12 (live) wymiata. Jest to najtrudniejszy do opanowania samochód z gry. Ale jak się go wyczuje to sprawia tyle radochy, że nie wiem jak to opisać(ah te uślizgi tylnich kół). Aktualnie bawię się nim na Nurburgringu i kręcę czasy. Mój najlepszy to 6:18,968 i na bank można dołożyć tam ze 4 sekundy.

Miłą niespodzianką jest Radical SR3 Turbo. Są zapowiedzi jakichś nowych dodatków? icon_twisted.gif
konstant

Prosze bardzo... tongue.gif

Co to za auto

question.gif
pioro2k4

Prosze bardzo... tongue.gif

Co to za auto

question.gif

http://www.xbox.com/en-US/pgr2/download4.htm
Drugi od góry. Taka płaszczka. Dwa razy lepiej trzyma się od mercedesa ale top speeda ma gorszego. Na krótkie i kręte trasy jest koza.
nWo
[b]cos takiego

Ozi

Jak zauważyłem większość rekordów ma DYABLO. Siakiś kot to musi być. 95974 kudosów w tej planszy to istny hardkor. Ja mam tam ok. 30 000 i więcej nie mogę.

Ano zdecydowaną większość rekordów w Cone Challenge ma DYABLO.

Mały tip co do tego rekordu - gostek po prostu znajduje miejsce w którm na danej trasie można kręcić "trzystasześćdziesiątki" - i w takim miejscu dokłada do przejazdu sporą ilość punktów. Do tego gdzie tylko się da wprowadza furę w poślizg zwiększając w ten sposób mnożnik. Jak już pisałem po prostu perfekcyjnie czuje tą furę... tongue.gif

Udało mi się spotkać kilku Polaków na Live grających w PGR2. Zarąbista sprawa móc sobie pogadać z rodakami. biggrin.gif Siła tej gry tkwi też w tym, że mozna sobie spokojnie porozmawiać podczas rozgrywki. Krótko mówiąc - polecam. cool.gif
konstant
Mam jeszcze 2 pyt:

1. Czy mozna zobaczec rzeczywiste osiagi samochodow, a nie te slupki ?? :x
2. Czy dodatek do PRG2 moza zaciagnac tylko z Live ???
pioro2k4
Mam jeszcze 2 pyt:  

Jeśli trochę pokombinujesz to nie będziesz musiał łączyć się z xbox live. Wystarczy mieć przerobiona konsole, kabel żeby połączyć ja z PC i program(i oczywiście pacz do PGRa). Dla chcącego nic trudnego. icon_twisted.gif
bartiz
Ja narazie sobie sicgnałem (za 3 funty) Paryż, nie mam kasy na koncie bo bym ten drugi sciągnął.

Widziałem kiedys to sciagniecia z neta ktorys z dodatków musicie poszukac.
konstant
Mam jeszcze 2 pyt:  

Jeśli trochę pokombinujesz to nie będziesz musiał łączyć się z xbox live. Wystarczy mieć przerobiona konsole, kabel żeby połączyć ja z PC i program(i oczywiście pacz do PGRa). Dla chcącego nic trudnego. icon_twisted.gif

A na 1 pytanie nie ma odpowiedzi ?
pioro2k4
Mam jeszcze 2 pyt:  

A na 1 pytanie nie ma odpowiedzi ?

Nie ma.
Są słupki bo to arcade a nie symulator wyścigów.
Taka odpowiedz cię zadowala question.gif
Bo powinna smile.gif
konstant
Dzieki. Wczesniej chyba ze 3x sie pytalem ale nikt nie odpowiedzial
Sim
Dzieki Ozi za te czasiki. Ostatnio ta gra ozyla na nowo musze w koncu zrobic arcade smile.gif
jaszczoor
Właśnie zamówiłem na allegro PGR2 z myślą o Xboxie którego będe miał w przyszły weekend wink.gif
W związku z tym mam małe pytanko: dużo ludzi gra w tą gre przez XBL! ??
bartiz
Tak, w to non stop ktoś gra smile.gif
konstant
Właśnie zamówiłem na allegro PGR2 z myślą o Xboxie którego będe miał w przyszły weekend wink.gif
W związku z tym mam małe pytanko: dużo ludzi gra w tą gre przez XBL! ??

Z cena tej gry sa niezle jaja:
na allegro nowka (PAL) kosztuje 40 zl, a na np DVD Carve 45$ ( :!: :!: :!smile.gif
Humulus XP
Też kupiłem swoją kopię (nówka!) za 45 zł - pewnie gdzieś wypuszczono zestawy Xbox + PGR2 gratis i ktoś na tym zbija kasę.
pioro2k4
Nówka 40 złoty!!!!!!! Lecę sobie zamówić.
Ta gra jest tego warta. Mam jedną kopie, ale już nie wyrabia. Przeważnie coś mi się rypie jak włanczam jakiś wyścig w Sydney icon_chainsaw.gif
jaszczoor
no ja właśnie też na allegro nówke za 45 zeta kupiłem wink.gif
Już nie mog esie doczekać aż w to zagram.Arghhhh wink.gif
konstant
Nówka 40 złoty!!!!!!!
TO jest błąd ortograficzny tongue.gif
pioro2k4
Konstant palisz czasem trawe?? Chyba tak.
Albo ja za dużo paliłem, bo za bardzo nie wiem o co ci chodzi.
Złoty jest dobrze napisane, nówka też, a może 40 jest źle question.gif icon_twisted.gif
konstant
Konstant palisz czasem trawe?? Chyba tak.
Albo ja za dużo paliłem, bo za bardzo nie wiem o co ci chodzi.
Złoty jest dobrze napisane, nówka też, a może 40 jest źle question.gif  :twisted:

Jesli jest 1(jeden) to mówi się złoty, 2(dwa) złote, powyżej 2 jest złotych. I jesli powiesz 40 złoty to to jest błąd ortograficzny.
BTW: jakiś czas temu na TVP2 byl ten gosc od Polskiego i wlasnie przez caly program to tlmaczyl...
pioro2k4
Jesli jest 1(jeden) to mówi się złoty, 2(dwa) złote, powyżej 2 jest złotych. I jesli powiesz 40 złoty to to jest błąd ortograficzny.
BTW: jakiś czas temu na TVP2 byl ten gosc od Polskiego i wlasnie przez caly program to tlmaczyl...

Dobry jesteś. Musze ci to przyznać. Ale może nie zauważyłeś że to kącik wyścigowy, a nie poprawnej polszczyzny.
Pozatym należy ci pogratulować wiedzy i wytrwałości w oglądaniu programów edukacyjnych smile.gif

PS. Prawdopodobnie chodzi ci o program prowadzony przez pana Miodka :wink:
konstant

Dobry jesteś. Musze ci to przyznać. Ale może nie zauważyłeś że to kącik wyścigowy, a nie poprawnej polszczyzny.
Pozatym należy ci pogratulować wiedzy i wytrwałości w oglądaniu programów edukacyjnych smile.gif

PS. Prawdopodobnie chodzi ci o program prowadzony przez pana Miodka :wink:

Dziekuję icon_twisted.gif
Ryo-San
a jak napisze 40 zeta to też bedzie zle o_O

Panowie moze jakis turniej na lajwie..;]
pioro2k4

No, jaki szczwany lis. Ma lajwa i szpanuje :wink:
konstant

Dla mnie lajv jest i bedzie tylko marzeniem...
pioro2k4

Dla mnie lajv jest i bedzie tylko marzeniem...

Dla większości jest to tylko marzenie sad.gif
Wiec spokojnie, nie jesteś sam.
jaszczoor
jeśli sie ma w miare dobre łącze to live! wcale nie jest jakąś niewykonalną rzeczą wink.gif Jak będe miał Xboxa w tym tygodniu (może w końcu) to planuje sobie założyć live! wink.gif
konstant
jeśli sie ma w miare dobre łącze to live! wcale nie jest jakąś niewykonalną rzeczą wink.gif Jak będe miał Xboxa w tym tygodniu (może w końcu) to planuje sobie założyć live! wink.gif

To jest jedyna przeszkoda...
jaszczoor
gra już do mnie dotarła, ale mam małe pytanko.
na pudełku jest napisane że to jest wersja francuska. Czy żeczywiście jest to tylko pudełko po francusku czy gra też?? Może ktoś ma tą wersje i wie wink.gif
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39203157
Ryo-San
gra już do mnie dotarła, ale mam małe pytanko.
na pudełku jest napisane że to jest wersja francuska. Czy żeczywiście jest to tylko pudełko po francusku czy gra też?? Może ktoś ma tą wersje i wie wink.gif   http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39203157

PGR2 to gra multi języczna...w zaleznosci od tego jaki ustawisz sobie jezyk w dashboardzie w Xboxie - w takim jezyku odpali sie gra:)
Humulus XP
Dokładnie tak jak powiedział Ryo - u tego samego gościa się zaopatrzyłem w swoją kopię. Szkoda tylko, że instrukcja jest po francusku ale za taką kasę mogłaby być i w języku Indian Navajo.
ping
a ja swojego PGRa kupiłem w folii oryginalnej (pieczęć microsoftu) za 50 zł na giełdzie smile.gif też francuz ale jestem zadowoony...
Ryo-San

np. najlepszy czas na serwerach Xbox Live na trasie Nurburgring wynosi:  
5:55:684  8O   Osiągnięty 13.06.2004 samochodem TVR CERBERA SPEED 12 przez kolesia o gamertagu:nicholas0202
nie wiem czy ten czas został pobity..bo w PGR2 na Lajwie gralem juz dosyc dawno..ale watpie...

Został pobity smile.gif ,minimalnie (później wrzuce dane kto,ile)
edit> Ozi mnie wyprzedził dodam tylko że rekord padł dnia 4/9/2004

General E Live - TVR Cerbera - 5:55.367

no i nicholas0202 wraca na pozycje lidera na torze Nurburgring..
koleś 22 stycznia 2005 wykręcił TVR CERBERA SPEED 12:
5:54:968
8O 8O
jak ktos nie widział tego przejazdu to polecam go obejrzec z czystej ciekawosci...MASAKRA poprostu

ps trzeba cinka poprosić zeby zgrał ten filmik i wrzucił na serwa to osoby ktore nie mają lajwa na loozaku by mogly sobie go zassac;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.