To się nazywa HARDKOR!!! Mój najlepszy wynik na Nurburgring to 6:35.965 (porsche 911 gt1) :( Hahaha jaki jestem żałosny myślałem że to dobry czas.
Musiałbyś zobaczyć ten przejazd (btw - rekord znowu poprawiony). KOS-MOS! Nie dość, że gostek prowadzi furę jak po sznurku (nie ma bata - albo prowadzi fure analogiem albo kierownicą) to jeszcze do maximum wykorzystuje każde możliwe skróty... Ot dla przykładu:
Pod koniec pierwszej długiej prostej jest taki ostry zakręt w prawo, potem lekko w lewo i znowu mocno w prawo. Gostek tuż przed tą kombinacją wyhamowuje, lekko zaciąga ręczny ustawiając furę minimalnie, ale to minimalnie bokiem w lewo do trasy i z nosem tuż przed bandą, przez trawę mija ten zakręt... Próbowałem to wykonać ale to jest kosmicznie trudne. :P
Czy jest jakiś sposób aby zdobyć TVRa bez zdobywania wszystkich platyn i ściągnięcia go przez XBOX LIVE?
Jeśli masz przerobionego Xboxa to znajdziesz w necie \"packi\" z furami - ale tylko z furami. Nowych tras nie da się odpalić jeśli tego nie ściągniesz z serwerów XB Live.
edit> a żebys widział replaya z ostatniego street race w kudos world series na nurburging 2 okrązenia koles o GT DYABLO wykrecił ponad 230 (lub 240) tys KUDOSÓW 8O i oczywiscie zajmuje 1 miejsce
To jest nic... :P
Obejrzyj sobie ghosta z przedostatniego wyścigu w \"Kudos World Series\" - Ultimate Car Class (nocny wyścig z 8 samochodami w Edynburgu by DYABLO). 6 okrążeń
normalnego wyścigu na jednym combie!!! Tego się po prostu nie da opisać - ktokolwiek to jest po prostu perfekcyjnie czuje tą grę. \"Slajdy\" z nosem tuż przy bandzie, na normalnej prostej... coś nieprawdopodobnego. Autentycznie, kopara mi opadła do samej ziemi... :D
Mam takie małe pytanko. Czy ktoś ma pojęcie ile jedzie w tej grze na top speeda TVR? Wiem że jest najszybszy ale chciałem zobaczyć konkretne cyferki :)
Nie znam dokładnych danych ale na Nurburgringu przy drugim okrążeniu kiedy to fura rozpedza się do swojego maximum TVR osiąga jakieś 370 km/h.
PGR nie pasuje mi w zadnym wypadku ... Nie grywalny model jazdy, grafika co prawda na poziomie ale co z tego gdy przy takim \"B3\" zwyczajnie wysiada ... dla mnie bezplciowa rozrywka po prostu.
Po pierwsze - to zupełnie rożne gry. Po drugie - nie grywalny model jazdy??? Chyba żartujesz... ile w to grałeś? Pół godziny?
Jak sie pogra dłużej w PGR2 a później odpali np. GT3 na PS2 to różnica jest ogromna :!:
Na plus czy na minus dla PGR2? :P