Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Project Gotham Racing 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
sterna
Nie sadze jak z nim gadalem to naprawde nie wiedzil nic o jedynce, a dla nas starych wyjadaczy najlepsze by bylo wlasnie porownianie icon_twisted.gif
xbos
Kurna musze sobie kupić... w weekend...chyba, że na giełdzie niebędą mieli... a gra pewnie bedzie (pipi)ista, (pipi)ista grafa, (pipi)ista zabawa, (pipi) trudna!!!
sterna
Tak wiemy ze masz nauke wiem ze gra jest pipipi ale tu ludzie chca konkretow a nie pieprzenia icon_evil.gif
Ölschmitz
ku,rwa racja, co by bylo gdyby kazdy zaczal pisac, ze gra bedzie super? mega-spam, a tego przeciez nie chcemy prawda CKNCTZKDB ;p (kto przetlumaczy ten skrot ma u mnie plusa ;p)
CKNWCTZKDB - Człowiek Który Nie Wie Co To Znaczy KDB ;p
SeJo
[quote]ku,rwa racja, co by bylo gdyby kazdy zaczal pisac, ze gra bedzie super? mega-spam, a tego przeciez nie chcemy prawda CKNCTZKDB ;p (kto przetlumaczy ten skrot ma u mnie plusa ;p)
CKNWCTZKDB - Człowiek Który Nie Wie Co To Znaczy KDB ;p
Człowiek Który Nie Wie Co To Znaczy KDB- mam plusa Dupku question.gif
marshall
Dobra pogralem troche i musze wam powiedziec ze giera zrywa beret,nie bede tu porownywal do poprzedniczki bo w nia nie gralem."Grafa" i odwzorowanie "miasta"wysmienite,a pisze"MIASTO"dlatego ze mialem okazje skonsultowac i samemu troche porownac STOCKHOLM w ktorym pare razy bylem i powiem wam ze poczulem sie jak w domu POWAGA a ze do konca nie bylem pewien tego co widze zawolalem siostry chlopa ktory pol zycia mieszkal w stolicy Sweden biggrin.gif i (pipi) nie uwierzycie ale zaczal mi rzucac nazwami ulic,nie wiedzac ze to tylko wycinek miasta powiedzial Cytat:Jak bedziesz jechal prosto ta ulica to wjedziesz zaraz do tunelu:To mowi samo za siebie.Dla mnie 10/10
Dalej "Muza"jakos specjalnie sie nie wybija,dla mnie kiszka po calosci moze czym dalej tym lepiej ale narazie 7/10
"Pozim trudnosci"uhuhuuu wysoki jak dla mnie :wink: trzeba niezle sie nakabinowac zeby zebrac PLATINUM ale starzy wyjadacze dadza sobie rade biggrin.gif 9/10
Dzisiaj jeszcze czeka mnie nocka z tym tytulem wiec jeszcze dokoncze biggrin.gif Ale ogolnie DLA MNIE 10/10
PS.Bylbym zapomnial oczywiscie PGR2 obsluguje Xbox Live&Link ale o tym chyba wszyscy wiedza biggrin.gif
Ryo-San
To juz coś marschall biggrin.gif oczywiscie wlasną muze mozna wwalać icon_twisted.gif bo jak nie to nie chce tej gry icon_twisted.gif
marshall
No mam dla ciebie dobra nowine obsluguje wlasne soundtracki wiec lykaj bez obaw jesli lubisz takie klimaty biggrin.gif
UPDATE:System link obluguje do 8 osob.Tylko zeby miec mozliwosc wyboru tras/samochodow trzeba je najpierw ukonczyc/zdobyc w Single biggrin.gif to tak jakby ktos liczyl tylko na Online (nie ma zmiluj)
Jest tez opcja Content Donload wiec niedlugo prawdopodobnie bedzie mozna sciagac jakies nowe trasy lub fury
Ryo-San
Łykam gre jak tylko ukaże sie w Palu czyli 28 listopada a opcja Xbox Live zarządzi( jak zwykle icon_twisted.gif )
Ozi
Juz sobie gram jak narazie super wypas,graficznie slicznie,plynnie wszystko smiga.Narazie tylko godz.czasu pogrywalem wiec duzo nie moge powiedziec,(dzisiaj nocka zarwana) he he a wieczorkiem sprawdze przez xbc ja sie prezentuje online biggrin.gif

Pieprzo.. szczęściarz! Ehhh, ależ mnie to boli!!! smile.gif
Brolin
Z roznych recenzji wynika ze o ile na poczatku poziom trudnosci jest jeszcze "jako tako" tak pozniej hardcore przebija nawet pierwsza czesc i, tu cytat z Teamxboxcom: "Events will be failed a lot of times on the higher difficulty levels even with what seems like perfect execution." Jak dla mnie lipa :cry:
Ryo-San
Z roznych recenzji wynika ze o ile na poczatku poziom trudnosci jest jeszcze \"jako tako\" tak pozniej hardcore przebija nawet pierwsza czesc i, tu cytat z Teamxboxcom: \"Events will be failed a lot of times on the higher difficulty levels even with what seems like perfect execution.\" Jak dla mnie lipa :cry:

Poziom trudności musi być wygórowany KONIEC KROPKA icon_twisted.gif icon_twisted.gif
xbos
Ja bym raczej dał możliwośc ustawienie poziomu trudności. Nielubie takiego HARDCORU... granie 10h w jedną trase z tymi samymi przeciwnikami :!: icon_evil.gif
sterna
ta gra MUSI miec wygorowany pozim trudnosci, na tym polega jej magnes i za to ja wlasnie kocham icon_twisted.gif
xbos
I od tego tak posiwiałeś i wyrosły Ci wąsy? laugh.gif
Anonymous
gierka ta to istny masakrik
xbos
Normalnie żelasko dla masochistów :wink:
sterna

Ech no comments ale jezeli juz to wyrosla mi brodka icon_twisted.gif
xbos

Ech no comments ale jezeli juz to wyrosla mi brodka icon_twisted.gif

Ty....no niewidze... musze wziąś lupe albo przeslij na forum nowe zdjęcie... bo to jest chyba stare icon_twisted.gif
Brolin
Z roznych recenzji wynika ze o ile na poczatku poziom trudnosci jest jeszcze \"jako tako\" tak pozniej hardcore przebija nawet pierwsza czesc i, tu cytat z Teamxboxcom: \"Events will be failed a lot of times on the higher difficulty levels even with what seems like perfect execution.\" Jak dla mnie lipa :cry:

Poziom trudności musi być wygórowany KONIEC KROPKA icon_twisted.gif icon_twisted.gif

Przez tydzien nie moglem przejsc chyba trzeciej czasowki w glownym trybie (tej w San Francisco). Odprawialem juz takie kosmosy i takie operacje ze glowa mala. No i nie udalo sie. Od tamtej pory gra lezy na polce, a chyba nie o to chodzi.
sterna
IMO o to wlasnie chodzi, to sie nazywa inna grupa docelowa icon_twisted.gif sorry no bonus za cienki jestes laugh.gif ja np jesli nie pasuje mi poziom jakiejs gry to siegam po inna ale wcale nie twierdze ze powinni obnizyc poziom tylko dlatego ze ja jestem takim leszczem smile.gif
Anonymous
Ja bym raczej dał możliwośc ustawienie poziomu trudności. Nielubie takiego HARDCORU... granie 10h w jedną trase z tymi samymi przeciwnikami :!:  :evil:
chyba w to nie grałes, jest 5 poziomów na każdy wyścig -novice -easy -medium -hard -expert

ale co prawda to prawda na hardzie jest trudno a na expercie texanska masakra piłą mechaniczną
xbos
Ja bym raczej dał możliwośc ustawienie poziomu trudności. Nielubie takiego HARDCORU... granie 10h w jedną trase z tymi samymi przeciwnikami :!:  :evil:
chyba w to nie grałes, jest 5 poziomów na każdy wyścig -novice -easy -medium -hard -expert

ale co prawda to prawda na hardzie jest trudno a na expercie texanska masakra piłą mechaniczną

Niegrałem w druga część...ale pierwsza była bez mozliwości ustawienie poziomu trudności... :!:
Brolin
IMO o to wlasnie chodzi, to sie nazywa inna grupa docelowa icon_twisted.gif  sorry no bonus za cienki jestes laugh.gif  ja np jesli nie pasuje mi poziom jakiejs gry to siegam po inna ale wcale nie twierdze ze powinni obnizyc poziom tylko dlatego ze ja jestem takim leszczem smile.gif

No ja nie wiem, do tamtej pory nie mialem problemow z zadnymi wyscigami, nawet licenjce na zloto w GT3 to byl pikus. A Ty mnie sterna nie podpuszczaj bo sie wkurze i bede siedzial nad PGR dopoki nie rozwale na 100% icon_twisted.gif
Anonymous

Niegrałem w druga część...ale pierwsza była bez mozliwości ustawienie poziomu trudności... :!:
no pierwsza tak, i te ostatnie levele! koszmar! a w dwójeczce jestem w 1/3 gry i juz robi sie zabawnie:)
xbos
A na jakim poziomie grasz..... VERY EASY laugh.gif question.gif
Anonymous
nie na bardzo very easy, a tak serio to na mediumie i hardzie
Brolin
A wiec w dwojce mozna wybrac poziom trudnosci question.gif 8O ŁAAA
Ryo-San
w jedynce poziom trudności bym odpowiedni- nie za łatwy nie za trudny" wiec w dwojce powinien byc taki sam, ale jak da sie zmieniać hmmmmm to głupie. Ciekawe jak sie Moskwa prezentuje icon_twisted.gif da sie przejechać przez ,mauzoleum Lenina icon_twisted.gif question.gif question.gif icon_twisted.gif
xbos
w jedynce poziom trudności bym odpowiedni- nie za łatwy nie za trudny\" wiec w dwojce powinien byc taki sam, ale jak da sie zmieniać hmmmmm to głupie. Ciekawe jak sie Moskwa prezentuje icon_twisted.gif da sie przejechać przez ,mauzoleum Lenina icon_twisted.gif  :?:  :?:  :twisted:
Dlaczego głupie? mi się to bardzo podoba... jestes laik przełanczasz niżej... jestes poyebany masochista wywyższasz poziom... :!:
Anonymous
w jedynce poziom trudności bym odpowiedni- nie za łatwy nie za trudny\" wiec w dwojce powinien byc taki sam, ale jak da sie zmieniać hmmmmm to głupie. Ciekawe jak sie Moskwa prezentuje icon_twisted.gif da sie przejechać przez ,mauzoleum Lenina icon_twisted.gif  :?:  :?:  :twisted:
małzoleum nie ma a przełanczanie to niezły pomysł, a w jedynce były masakryczny poziom (na ostatnich levelech)
maciek88
Mam PGR2 i mam problem icon_evil.gif Rozpakowuje to Winrarem, dochodzi do 94% i wyskakuje mi błąd: Only NTFS file system supports files larger than 4GB. Gdzie to zmienić w Winrarze? Pomóżcie mi bo ściagałem tą grę 3 dni i teraz nie mogę grac!!! Zwariuje!
KrisuX
to kara za nielegalny soft !
SeJo
małzoleum nie ma a przełanczanie to niezły pomysł, a w jedynce były masakryczny poziom (na ostatnich levelech)

Dlaczego głupie? mi się to bardzo podoba... jestes laik przełanczasz niżej... jestes poyebany masochista wywyższasz poziom... :!:

Kur,wa ludzie przełączać a nie przełanczać... skad wy jestescie??
TomisH
No jak skąd? :?

xbos z Przytkowic, a bronek z Czarnobyla - przecież jest jak byk napisane wink.gif
maciek88
Dzięki za pomoc :?
SeJo
bronek ma bana!

skad wiesz?:>
Ryo-San
bronek ma bana!

skad wiesz?:>

hmm nie czaisz bazy??? radoskur to bronek.LOL icon_twisted.gif
Dacior
[quote]Mam PGR2 i mam problem icon_evil.gif Rozpakowuje to Winrarem, dochodzi do 94% i wyskakuje mi błąd: Only NTFS file system supports files larger than 4GB

Po pierwsze musisz wiedzieć że żadna z opcji winrara nie jest odpowiedzialna za to. Są to po prostu ogrniczenia FAT32 w jakim zapewne pracuje twój dysk. Kiedyś miałem to samo gdy chciałem stworzyć iso na dvd. Jedyne co pomogło to przekonwertowanie systemu FAT na NTFS. Podam ci jak to zrobić na podstawie ńWinXP (pod 98 nie działa NTFS). Więc uruchamisz tryb poleceń i wpisujesz "convert x: /fs:ntfs /v" (gdzie "x" oznacza litere dysku przeznaczoną do konwersji). Potem pojawi ci się informacja o dezinstalacji woluminu i wybierasz opcję "nie", następnie pojawi się informacja o tym że konwersja zostanie dokonana przy njbliższym uruchomieniu systemu i teraz wybierasz opcję "tak". Włączasz od nowa komputer i powinno chulać.

P.S. Nie biorę odpowiedzialności jeśli ci coś nie wyjdzie smile.gif
maciek88
Wielkie dzięki Ci Dacior. Jutro Spórbuje.
maciek88
Sprawdziłem dzisiaj! Działa! Wielkie dzięki jeszcez raz! Masz u mnie browarka smile.gif
KrisuX
no spoko ! takie rzeczy sie zdarzaja nie tylko w Microsofcie ! heh...
maciek88
No, no... ładnie prezentuje sie ten nowy PGR. Szkoda tylko, ze zajmuje mi całą partycje smile.gif Zamierzam zmeczyc gre jak sie tylko da, wiec na razie odstawiam Vice City.

Plusy:
- ponad 2 GB muzyki!!! Czy dobrej to nie wiem, ale mysle, ze cos sie znajdzie. Ewentualnie wlasny soundtrack
- Mioooooodzio przez duże M
- piękne, licencjonowane fury, które...
- ...całkiem ładnie się "gniotą"
- inteligencja przeciwników (skurczybyki zajędżają, spychają...)
- garage! showroom! (widok FPP daje rade)
- fajne trasy, ale...

Minusy:
- ... wolałbym więcej zieleni
- chu.jowe replay'e (rozmyte otoczenie i slaba dynamika)
- przeciętne menu (porownujac do tego z jedynki)
- żądam dźwięków tłuczonego szkła, gniecionej karoserii i wycia silnika na mistrzowskim poziomie, jak w Colinie 4 icon_evil.gif

Jest dobrze, ale myślałem, że wywrze to na mnie większe wrażenie. Jestem cholernie wybredny icon_twisted.gif

Grafika - 9/10
Muzyka - wszedzie tam, gdzie jest mozliwosc wrzucenia wlasnego sountracku 10/10 smile.gif
Grywalnosc - 9/10
Siła rażenia - 7,5/10
WooKIE
Kurde musże jak najszybciej w to zagrać... icon_twisted.gif tongue.gif icon_twisted.gif
Anonymous
Nie chcę powtarzać tego co napisał Corpse . Dodam więc tylko , że super pomysłem było umiesczenie opcji SHOWROOM . Nie ma to jak przetestowanie fury , przed 'zakupem' . A tak na marginesie Enzo Ferrari to potęga , chyba najlepszy samochód kiedykolwiek przemieszczający się po drogach (zarówno tych wirtualnych jak i rzeczywistych) . Proponuję każdemu by się przejechał - niezapomniane wrażenia icon_twisted.gif .
maciek88
Grafika zdominowała konkurencje. Obecnie najładniejsza samochodówka na X'a. Raczej i na wszystkie next-geny, ale sie nie wypowiadam, bo nie posiadam. Na początku troszkę się zawiodłem (może dlatego, że ostatnio sie przygladam jak brejdak tłucze w APEXa). PGR2 ma realistyczną grafę, piękne przestrzenie, piękne budowle główne (bo te na poboczach nie kiedy są zbyt płaskie). Trasy we Florencji. Śliczne kamieniczki, łuki, asfalt z kostki, od ktorego słońce się pięknie odbija. Szkoda, że w Rosji twórcy nie postarali się o śnieg na drogach jak i okolicach. Niezłe urozmaicenie by było. Nocne partie w Sydney to... NFS Undergound smile.gif Musicie zobaczyc sami. Ide grac. Pozdro.
easye
Myslalem, ze PGR bedzie mial ladniejsza grafe od APEX (nawet jezeli chodzi o tla).
maciek88
Na pewno ma bardziej przemyslane trasy i nie nudzą się jak to było w APEXe. Po za tym mozemy jechac w deszczu czy w nocy. Jest tez bardzo fajny patent - przebieg fury pod prędkościomierzem smile.gif Gra tak wciąga, że szok!!!
maciek88
OŁ MADAFAKA! Chodzę sobie po tym moim garażu, spoglądam na ścianę i widze automat do gier. Podchodzeblizej,wciskam A i gram w jakąś oldskulową gierkę (latasz białym samolocikiem i rozwalasz inne kolorowe samolociki, zbierasz punkty, wsyztsko na czarnym tle), nieźle co? smile.gif Ta gra to mój nowy nałóg.
kobra
macie wersje NTSC czy PAL ?? bo nie wiem czy sie oplaca czekac na PAL'owska , czy beda jakies rozniece w tych wersjach ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.