Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: byl ff wiec niech bedzie vs...
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
red2000
tak se mysle ze zostawi fani ff wpisy to tez moga to robic vagrantowcy,wiec do dziela -zobaczymy ile jest fanow vagranta smile.gif
ps:chyba to jest oczywiste-zostawiam pierwszy wpis o tu smile.gif
VuLcAnO
<<<<<WPIS>>>>>
ex-death
Fan Squaresoftu się wpisuje :wink:
Adam First
no to niech bedzie : ja tisz - VS- calkiem dobra wysciguwka (chociarz i tak THPS rzondzi)
ok, ok, koniec zaruw wpisuje sie bo ja lubiec ta giera a nawet bardzio.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mati007
ja stawiam na vagrant story
Manor
dorzucam 3 grosze do tematu laugh.gif

------fan vagranta------- [ ale wku**iony, bo mu sejw padl przed ostatnim bossem, podczas drugiego przechodzenia icon_evil.gif ]
red2000
czy mi sie wydaje czy nie ma fanow vagranta czy wam sie nieche chociazby wpisac tych glupich 4 literek jakimi sa: "WPIS" co?
Picool
Maniak Vagranta jak również i Square zostawia także wpis.
yab
Jestem również fanem VS(byłem). Teraz czekam (yo Picool) na oryginał. Bo kopie kiedyś pchnąłem z konsolą :?

nara
marshall
WPIS ;-)
drk
wpis
KRELIAN
Z checia bym wstawil te 4 litery jako ze jestem fanem VS i wogole square ale za duzo jest przy tym pisania cool.gif
jasiek
wpis, taki typowo spamerski biggrin.gif

Nie zebym VS nie lubial...
True
<wpis> wink.gif
ostatnio zrobilem formata dysku i zapomnialem skopiowac sava z vs(gralem na emu), kur..a myslalem ze sie zabije. trzeba bedzie zaczac od nowa ;/
white-zombie
Melduje się FAN Vagranta i Squaresoftu.OUGH!!
simian raticus
Eee tam...robicie jakieś podziały, bo w sumie dość mam mówienia o "niedocenianych RPG"...AMEN!!!
Zemsta_Chomika
ja grałem w VS w japońskiej wersj i było troche dziwnie ale ogulnie klimat jest ok
tH3mOn
Hmm...

Tak zdecydowanie wpis, ta giera je przej#ba@o!!! W końcu zrobili tffóórcy FFT!!!

WPIS
Morty
nie lepiej zrobic temat o fanach Square? icon_twisted.gif
Jakim
Głupie te pomysły macie...jak każdy wymysli jakis temat typu: wpiszcie sie fani tej a tej gry to zabraknie miejsca di cholery!

WPIS hahahah ale fanem jestem
mr
Wpis icon_twisted.gif
Hela
Wpis biggrin.gif
lukasz
biggrin.gif
ds
geez, ale spamerskie tematy z serii '...niech zostawi tu wpis'... niekapuje was, ludzie, czemu ma to sluzyc?
Guados lord
I kolejny icon_twisted.gif WPIS icon_twisted.gif tym razem fana wszystkiego co dobre, czyl Vagranta.
LYM
wpis icon_twisted.gif
Pic
a ja pójdę na ugodę- Chrono Cross tongue.gif
nWo
[b]aha
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.