red2000
25 08 2003, 20:55
tak se mysle ze zostawi fani ff wpisy to tez moga to robic vagrantowcy,wiec do dziela -zobaczymy ile jest fanow vagranta
ps:chyba to jest oczywiste-zostawiam pierwszy wpis o tu
VuLcAnO
26 08 2003, 17:18
<<<<<WPIS>>>>>
ex-death
28 08 2003, 00:05
Fan Squaresoftu się wpisuje :wink:
Adam First
29 08 2003, 13:10
mati007
29 08 2003, 14:56
ja stawiam na vagrant story
dorzucam 3 grosze do tematu
------fan vagranta------- [ ale wku**iony, bo mu sejw padl przed ostatnim bossem, podczas drugiego przechodzenia

]
czy mi sie wydaje czy nie ma fanow vagranta czy wam sie nieche chociazby wpisac tych glupich 4 literek jakimi sa: "WPIS" co?
Maniak Vagranta jak również i Square zostawia także wpis.
Jestem również fanem VS(byłem). Teraz czekam (yo Picool) na oryginał. Bo kopie kiedyś pchnąłem z konsolą :?
nara
marshall
5 09 2003, 12:13
WPIS ;-)
Z checia bym wstawil te 4 litery jako ze jestem fanem VS i wogole square ale za duzo jest przy tym pisania
wpis, taki typowo spamerski
Nie zebym VS nie lubial...
<wpis>
ostatnio zrobilem formata dysku i zapomnialem skopiowac sava z vs(gralem na emu), kur..a myslalem ze sie zabije. trzeba bedzie zaczac od nowa ;/
white-zombie
31 10 2003, 17:57
Melduje się FAN Vagranta i Squaresoftu.OUGH!!
simian raticus
31 10 2003, 18:47
Eee tam...robicie jakieś podziały, bo w sumie dość mam mówienia o "niedocenianych RPG"...AMEN!!!
Zemsta_Chomika
20 11 2003, 19:04
ja grałem w VS w japońskiej wersj i było troche dziwnie ale ogulnie klimat jest ok
Hmm...
Tak zdecydowanie wpis, ta giera je przej#ba@o!!! W końcu zrobili tffóórcy FFT!!!
WPIS
nie lepiej zrobic temat o fanach Square?
Głupie te pomysły macie...jak każdy wymysli jakis temat typu: wpiszcie sie fani tej a tej gry to zabraknie miejsca di cholery!
WPIS hahahah ale fanem jestem
Wpis
Wpis
geez, ale spamerskie tematy z serii '...niech zostawi tu wpis'... niekapuje was, ludzie, czemu ma to sluzyc?
Guados lord
15 02 2004, 16:59
I kolejny

WPIS

tym razem fana wszystkiego co dobre, czyl Vagranta.
wpis
a ja pójdę na ugodę- Chrono Cross
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.