Hi, no wiec czy grał ktoś juz w ta gre na GaCku (premiera wersji PAL byla w maju...) Jesli tak to gdzie ją qpił, gdyz jescze w Polsce nie widziłem tej gry...Moze tez podac swoje wyniki....
A tak wogule to gra ktoś w tego shoterka, choćby na DC ?
p
p
Zagrac bym chcial, bo jak gra wyszla DC juz nie mialem. A podobno super wypas i cos nowego w starym gatunku. Niestety gra jest nieosiagalna w Polsce, a poza tym nie widze tlumow ktore beda sie zagrywac w shooterka 2D.
Splender
31 08 2003, 19:16
Ja bym to na pewno kupił, bo jestem fanem tego typu gier
dokladnie, gra ukazala sie w PALu juz w maju (GCN) jednak w bardzo maluych ilosciach w wiekszosci krajów europejskich, a co mowic w PL....
Nie ma tez przełącznika 60hz, ale ponoć zastosowano jakąś sztuczke, ze nie dokucza to zbyt, no i wycieli całą fabułe (!!!!!)...
gamecubek
5 09 2003, 07:31
ja sobie pykam w ta szpile na dreamie i musze powiedziec że jest rewelacyjna
(...) musze powiedziec że jest rewelacyjna
nie da sie ukryc, btw. moze jakies ciekawe high score posiadasz ?
gralem raz na dreamie i baaaaardzo zaluje ze na kostke w polsce jest niedostepna...
gamecubek
18 09 2003, 07:40
(...) musze powiedziec że jest rewelacyjna
nie da sie ukryc, btw. moze jakies ciekawe high score posiadasz ?
grałem tylko troche na dreamcasćie ale chwila spędzona z tą grą pozwala powiedzieć mi że gra wymiata
gamecubek
1 11 2003, 09:13
Ja bym to na pewno kupił, bo jestem fanem tego typu gier

to zasuwaj do telefonu i dzwon w swiatnintendo maja te gre na gacka :wink:
A ja wolałem wydać 350 zeta i kupić tą gre na poczciwego Dreamcasta, a dlaczego?? Bo jest poprostu lepsza, dużo lepsza
www.swiatnintendo.pl tam mozecie spełnic wasze mażenia

. Jest tam gdzieś na liście. Strona jest chyba obecnie w przebudowie,ale lada moment powinna wystartować.
A ja wolałem wydać 350 zeta i kupić tą gre na poczciwego Dreamcasta, a dlaczego?? Bo jest poprostu lepsza, dużo lepsza

po 1) 250 lub mniej jak poszukasz na ebeyach
po 2) wersja dc jest rzeczywiscie lepsza ale nie ma trubu netranking;//
Ryo-San
22 05 2004, 16:51
wlasnie zamowilem sobie z ebaya(fuck jaka ta gra jest tania), gral ktos na GCN w tego najlepszego shootera na świecie(no prawie najlepszego wyzej jest tylko Radiant Silvergun)
]-X-[Hunter][
22 05 2004, 17:29
No ja już ukończyłem ją kilka razy i niczym się nie różni od wersji DC (mam też importa z JAP). Więcej info na www.ikaruga.prv.pl moje stronce poświęconej tej grze (Pod patronatem DCFANS, gdzie jestem jednym z redaktorów).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.