Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Foorman
Wiecie jak jest. Polska piłka przechodzi trudny okres, a dobrych zawodników jak na lekarstwo. Prawda jest taka, że wszyscy zawodnicy mogą się nam jeszcze kiedyś przydać, toteż Janas nie chce ich wyrzucać...
A tak w ogóle moim zdaniem to nie wina piłkarzy, tylko debilnych działaczy klubów, którzy "straszą" piłkarzy do tego stopnia, że chłopaki nawet kadrę opuszczają icon_evil.gif

Jestem strasznie ciekaw postawy naszych z lepszym przeciwnikiem. Nie chcę być złym prorokiem, ale historia lubi się powtarzać. 4 lata temu Szwedzi pozbawili nas szans na udział w Euro 2000, a dziś mają szansę powtórzyć ten "wyczyn". I tak pewnie będzie. Są pewne przesłanki skłaniające do optymistycznego myślenia: w końcu w sobotę wygrali i może im się trochę morale podniosły smile.gif Prawdę mówiąc to w obecnej sytuacji bardziej liczę na to, że Węgry nie wygrają z Łotwą niż na to, że Polska nie przegra ze Szwecją. Tak czy siak, oby jedno z tych dwóch życzeń spełniło się, bo wtedy będzie nas czekał jeszcze jeden emocjonujący "mecz o wszystko" biggrin.gif

Dla mnie przede wszystkim szkoda zaprzepaszczonej szansy na gładki awans. Nawet jak dziś wygramy to nie zmieni to tego, że bardzo trudno będzie nam awansować nawet do baraży! A szkoda, bo tak łatwej grupy dawno nie mieliśmy... Można było się nawet pokusić o pierwsze miejsce, ale wpierw trzeba było wygrać 6 meczy ze słabszymi rywalami, a ze Szwecją wtedy różnie mogłoby być... Nie jestem w stanie odżałować straconych punktów u siebie z Łotwą i Węgrami... No a Szwedzi po prostu byli lepsi. Ale i tak mielibyśmy 5 pktów więcej i bylibyśmy na 1. miejscu (chyba), a mecz ze Szwecją zamiast być meczem ostatniej szansy, byłby meczem o wszystko!

Bym zapomniał o moim typie:
POLSKA - Szwecja 0:2
jumbo
moj typ:

POLSKA - SZWECJA 3:1

ide na rozmowe o robote i jak wroce to lepiej zeby czekaly tu dobre nowiny na mnie bo korwa....
Kaxi
Co do Oliego to poki co jestem wyrozumialy. Jesli zostanie powolany na mecz z wegrami a nie bedzie go to zaczne sie wkurzac.
Obsolete
Ojej. Huehuehe:P
DMX
2:0 taki wynik obstawilem na razie sie sprawdza
Sarni
Co do Oliego to poki co jestem wyrozumialy. Jesli zostanie powolany na mecz z wegrami a nie bedzie go to zaczne sie wkurzac.

Tja, ciekawe w jaki sposób wykurował się na mecz z Man Utd, skoro na Łotwę i Węgry go nóżka bolała laugh.gif Ludzie. On nie chce grać w kadrze, taka jest prawda.

Co do meczu - i bardzo dobrze, że nie pojedziemy na Euro, zrobilibyśmy z siebie pośmiewisko. Jedyna dobra akcja meczu to rajd Krzynówka, ale z jego wykończeniem było troszkę gorzej.

"Hajto zachował się jak profesor i wybił piłkę na rzut rożny" (cyt. komentatora), a tu zonk i 2:0 dla Szwecji po rogu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
rockatansky
...ciekawe na kogo trafimy w barażach... icon_twisted.gif
...nie jest dobrze... czasami zastanawiam się, czy jak przestanę w pewnym momencie oglądać mecz to "nasi" strzelą bramkę(i) i odrobią straty... tyle, że nigdy jeszcze tego nie sprawdziłem... teraz też tego nie zrobię - nie będę im ułatwiał zadania...
...wygranej CHCĘ !!!
Sarni
Jakich barażach ?!?!?!?!?!?!
Łotwa prowadzi z Węgrami 2:0 i pewnie wygra, w ten sposób będzie miała nad nami 3 pkt. Z Węgrami będzie ciężko, a poza tym nie byłbym taki pewien zwycięstwa Szwecji nad Łotwą (Szwedzi będą mieli pewien awans, pewnie wybiegną drugim składem, co by zawodników nie przemęczać i skończy się remisem).
rockatansky
...Janas wie co robi :wink: Szwedom dzisiaj oddał punkty, a oni dla nas wygrają z Łotwą... my wygramy z Węgrami i później z Walią... i jedziemy na Euro 2004... do tego czasu Janas nauczy naszych grać szybciej i przywieziemy medal... :wink:
...tak serio - czemu Janas sam sobie utrudnia życie?...
...czy Hajcie nie chciało się na Węgry przyjeżdżać?...
...gdzie znów poszedł Kryszał?...
...czemu Szymek znów miał tyle strat?...
...czemu panuje na boisku taki burdel?...
...czas już chyba najwyższy zatrudnić zagranicznego szkoleniowca - tego jeszcze nie było...
T_4_killer
ja bym ocenil ten mecz jako parodie polskiego futbolu. Juz widac jak nam brakuje do pilkarskiej Europy
Sojer
A na poprzednim meczu tak wspaniale było, a teraz? Co to miało być do ciemniej cippci laugh.gif
yaczes
A na poprzednim meczu tak wspaniale było, a teraz? Co to miało być do ciemniej (pipipi) :lol:

Co bylo wspaniale? O______o
Ty sie dobrze czujesz?:|
Dorian
i w pi icon_evil.gif zdu z polską reprezentacją icon_evil.gif brawa dla janasa za kosę od 67 min. icon_evil.gif i w ogóle za skład - Zewłakow question.gif kaleka nie obrońca a Szaranowicz: co moze janas w przerwie zrobic? zmienic Zewłakowa, ale za kogo przecież janas powolal tylko jednego lewego obrońcę biggrin.gif biggrin.gif KRZYNÓWEK + KOSA 8O 8O

basalaj do kozminskiego: duzo ich po tej stronie boiska co?
kozminski: no
mega zawodowi komicy sytuacyjni biggrin.gif
ironiss
Niestety Janas po raz kolejny potwierdził, że wprowadzanie zmian nie jest jego dobrą stroną. Kosowskiego powinien wpuścić od początku 2 połowy gdy już nie było co tracić, trzeba było zaryzykować; następnie wpuścił Kryszałowicza dla którego dobre przyjęcie piłki jest bardzo trudną sztuką, a który obecnie posiada wydolność mleczarza ( copyright Janek Tomaszewski laugh.gif ). Dla mnie Szwedzi są jednym z faworytów Euro 2004 ( podobnie jak Czesi), Mają zgraną drużynę, solidną w obronie i mającą ludzi w ataku których stać na spektakularne, nieprzewidywalne zagranie (Ljungberg, Ibrahimović). Oni w tym składzie grali od początku eliminacji i to musiało procentować. Ale paradoksalnie nie jesteśmy wcale dalej od baraży po tym meczu - Węgrzy pokazali że są w kiepskiej formie. Jeśli tylko w Budapeszcie wreszcie zagra Oli ( ma okazję, Hajty nie będzie icon_twisted.gif )i wyleczy się Głowacki, sądze że nasi wygrają.
DMX
Jakich barażach ?!?!?!?!?!?!
Łotwa prowadzi z Węgrami 2:0 i pewnie wygra, w ten sposób będzie miała nad nami 3 pkt. Z Węgrami będzie ciężko, a poza tym nie byłbym taki pewien zwycięstwa Szwecji nad Łotwą (Szwedzi będą mieli pewien awans, pewnie wybiegną drugim składem, co by zawodników nie przemęczać i skończy się remisem).

No ma 3 punkty przewagi ale jak bedzie po rowno to liczy sie dwu mecz, czyli 2:1 dla Polski. Szwedzi wygraja z Lotwa wystarczy sobie przypomniec ost eliminacje do EURO gdzie my gralismy z Szwecja o wszystko a oni o nic, i pojechali po nas dzieki czemu Anglicy zagraliw w barazach.

Ale i tak nie wygramy z Wegrami, bedzie pewnie remis laugh.gif
Sojer
A na poprzednim meczu tak wspaniale było, a teraz? Co to miało być do ciemniej (pipipi) laugh.gif

Co bylo wspaniale? O______o
Ty sie dobrze czujesz?:|

Myślałem że nasi więcej dostaną w dupe laugh.gif
easye
Jak zwykle - (pipi)ista obrona...
I jak zwykle - najlepszy Krzynowek...
Ale i tak nie wygramy z Wegrami, bedzie pewnie remis  laugh.gif

Oby :wink:
rekin
Nie przejmujcie się, przecież czeka nas jeszcze mecz ozstatniej szansy na Węgrzech laugh.gif . Po przerwie Janas powinien dokonać zmian, a nie czekać. Cz dobrze zrozumialem Kozmińskiego, ża w meczu byly "ciekawe jaskólki" ?
Zacytuję jednego z satyryków: "ja()nas nie widzę w M.E" laugh.gif .
Deks
I znów kolejny mecz ostatniej szansy- nie za dużo ich? ;p
Diabeu
icon_twisted.gif

olać ME, reforma Ligi, wyp/ierdol/ić cały zarząd PZPN

po Górskim to nasza rep. tylko pikuje pionowo w dół i aktualnie tak się zaryła w mule że nic nie widać - kompromitacja za kompromitacją icon_twisted.gif
ironiss
nie wiem na co liczyliście ale chyba na zbyt dużo. Ze Szwedami niewiele reprezentacji na świecie potrafiłoby wygrać, na pewno nie Polska. Pokazali nam miejsce w szyku ( o którym niektórzy zapomnieli).
Dorian
nie wiem po co liczymy na baraze, nawet jesli wygramy z Wegrami a Łotwa zbierze bęcki od Szwedów, to pewnikiem wylosujemy Anglię albo Holandię laugh.gif więc czas przygotowywać reprezentację laugh.gif na mistrzostwa swiata 2006 :wink:
safferon
coz, jednym krzynowkiem meczu nie dalo sie wygrac ;>
pozdrowienia dla pana jansa i wszytskich "patriotow" icon_twisted.gif
Sarni
My chyba gramy z 8 grupa- nie jestem pewny  

Że co ? W razie baraży nie ma zasad, jest losowanie icon_twisted.gif
R_L_S_
Niechce mi sie za bardzo komentowac tego co dzialo sie wczoraj powiem jedynie tyle ze Szwedzi sa o 2 klasy lepsi od wszystkich w grupie(pomijam san Marino-amatorzy) wiec zapewne wygraja z Łotwa tylko ze pewnie my nie pokonamy Wegrow ale jakby nie patrzec szanse na baraze wcale nie sa takie male...
yab
Kurde nie będzie grał Hajto, nie poradzimy sobie bez niego;)

nara
tooom19
Witam - tak więc byłem na meczu i dopiero teraz jestem w stanie cokolwiek napisać na ten temat smile.gif - Atmosfera na Meczu była super Stadion "prawie zapełniony" robi wielkie wrażenie aż włosy stają na głowie to nie to co ta gówniana Łazienkowska - i wszystko było by super gdyby nie ten początek 0:1 na 5 minut doping siadł ale potem Żuraw był bliski szczęścia i znów sie zaczeło wink.gif - do straty 2 bramki - ale potem - znowu było wesoło wink.gif - ATMOSFERA na MECZU była naprawde super polska też grała nie najgorzej - nie będe sie wdawał w szczegóły bo mi sie niechce - Faktem jest że będąc na meczu patrzy sie na to wszystko z nieco innej strony (perspektywy) - napewno byłbym bardziej zdenerwowany patrząc na to w TV - ale to naprawde super sprawa oglądać mecz i nie słuchać EXPERTÓW z tv a w szczególności pana BASAŁAJA - CIĄGLE jest SZANSA i ja w nią wierze że polska jest ją w stanie wykorzystać !!!

--------------M Pkt.
Szwecja 7 17
Łotwa 7 13
Węgry 7 11
Polska 7 10
San Marino 8 0

Szwecja wygrywa z Łotwą - bo wiem że szykują wielką Celebrowanie u siebie na zakonczenie Elminacji i zwycięstwo jest 100% pewne - sami szwedzi w wypowiedziach obiecali że nikomu nie przepuszczą i "remis ich u siebie nie interesuje" i niewyobrażam sobie żeby szwedzi chcieli świętować Awans po przegranym czy zremisowanym u siebie meczu wink.gif
POLSKA wygrywa na WĘGrzech (?) chyba specjalnie motywować ich nie trzeba będzie ........
A w barażach to jeszcze nie wiadomo kto na kogo trafi bo zasady jak i co mająbyć ustalone za 2 tygodnie - kto byto nie był i tak ich pokonamy wink.gif

WIERZE Że tak sie stanie - niech MOC będzie z WAMI wink.gif
yaczes
Pytanie: po co? Zeby dostac 5:0 w barazach?
Moze za 2 lata dojda jakies talenty (z U-21) i wtedy zaprezentujemy 'polish power!'.
Moze...
tooom19
ludzi nieznających sie na piłce nożnej prosze o nie wypowiadanie sie....
Sarni

Chesa nie nazywałbym osobą nie znającą się na piłce...

Co do baraży - nawet jak fartownie je przejdziemy, to ja naprawdę nie chce kompromitacji na Euro (pewnie będziemy losowani z ostatniego koszyka, toteż grupa będzie trudna i będziemy zbierać bęcki 0:5, 0:6 od każdego)... Ja bym wolał odpaść w eliminacjach niż sie później kompromitować. Poza tym w barażach na kogo byśmy nie trafili, to i tak odpadniemy, bo jesteśmy po prostu SŁABI.
tooom19

Co do baraży - nawet jak fartownie je przejdziemy, to ja naprawdę nie chce kompromitacji na Euro (pewnie będziemy losowani z ostatniego koszyka, toteż grupa będzie trudna i będziemy zbierać bęcki 0:5, 0:6 od każdego)... Ja bym wolał odpaść w eliminacjach niż sie później kompromitować. Poza tym w barażach na kogo byśmy nie trafili, to i tak odpadniemy, bo jesteśmy po prostu SŁABI.

Sarni to może od RAZU zlikwidujmy PZPN i wszystko co związane z polską piłka i przeprowadzmy sie do brazyli i cieszmy sie z sukcesów "naszej nowej reprezentacji ".....
nie rozumiem i raczej nigdy nie zrozumiem toku myślenia coniektórych - czyli ty byś wybrał "mniejsze zło" dla reprezentacji i wolabyś żeby zespół podłożył sie w barażach i było by ok - bo poco mamy gdzieś tam jechać na siakies Euro 2003 i denerwować sie jak też nasi tam wypadną - niech wogule polska piłka sie wypisze z UEFA i grajmy same mecze towarzyskie
co ty na to pełny relax co nie ? nie ma stresu nie ma emocji pełny LUZ...

kto wie może to jest sposób na uratownie polskiej piłki ??

GRATULACJE za właściwy tok myśleniowy - POKOJOWA nagroda NOBLA dla ciebie !!

........................
drk
BTW każdy sadzi że wygramy ze Szwecją a tu ...... zonk .
Juz wtedy każdy śadził że zagramy w barażach ale nie zapomijmy że gramy jeszcze 1 mecz i mamy tylko teoretycne szanse na awans do EURO. Szczerze wątpie zbyśmy pokonali Wegrów .
Tak więc raczej w tych barażach nie zagramy.
Sarni

Sarni to może od RAZU zlikwidujmy PZPN i wszystko co związane z polską piłka i przeprowadzmy sie do brazyli i cieszmy sie z sukcesów \"naszej nowej reprezentacji \".....
nie rozumiem i raczej nigdy nie zrozumiem toku myślenia coniektórych - czyli ty byś wybrał \"mniejsze zło\" dla reprezentacji i wolabyś żeby zespół podłożył sie w barażach i było by ok - bo poco mamy gdzieś tam jechać na siakies Euro 2003 i denerwować sie jak też nasi tam wypadną - niech wogule polska piłka sie wypisze z UEFA i grajmy same mecze towarzyskie
co ty na to pełny relax co nie ? nie ma stresu nie ma emocji pełny LUZ...

kto wie może to jest sposób na uratownie polskiej piłki ??

GRATULACJE za właściwy tok myśleniowy - POKOJOWA nagroda NOBLA dla ciebie !!

........................

Co to zlikwidowania PZPN - bardzo dobry pomysł, tyle, że nie likwidowałbym organizacji, lecz zmienił osoby zarządzające nimi.

Co do gry Polaków - stwierdzam po prostu fakty - Polska jest za słaba na Euro i nie ma co się oszukiwać. Nie chodzi mi o to, żebyśmy się podkładali w barażach, lecz o to, że nie chcę żebyśmy z taką grą awansowali do Euro fartownie (bo umiejętnościami raczej nie przewyższymy ani Walii, ani Chorwacji, a tym bardziej Hiszpanii i Anglii) i później się skompromitowali - wolałbym już, żebyśmy w tych Euro nie zagrali. Polacy tak słabo nie grali od dawna. Dużo lepiej graliśmy za Wójcika (walczyliśmy jak równy z równym z Anglią i Szwecja, a teraz nie możemy sobie z Łotwą i Węgrami poradzić), podobnie za Engela.
tooom19
taka rozmowa to niekoncząca sie opowieśc - JEDNO WIELKIE NARZEKANIE - nie chcesz żeby z taką grą Awansowali do EURO - ale do EURO nie awansują słabe zespoły - a skoro my mamy szanse jeszcze to chyba tacy słabi nie jesteśmy - może mam słabsze chcwile - ale nigdy bym nie przekreslił polskiej reprezentacji - i nie postawiłbym na nich krzyżyka ja to robią co niektórzy....

NIE TU JUŻ NIE MA PRAWDZIWYCH KIBICÓW - NIE MA SENSU NISZCZYĆ KLAWIATURY - NIE WIEM CO MYŚLEĆ O TYCH WYPOWIEDZIACH ale normalnie PŁAKAĆ Mi sie chce jak to czytam - ZERO WIARY w LEPSZE JUTRO - zero wszystkiego - to już chyba jest nieuleczalne w niektórych przypadkach .........
Sarni
Mam jeden zespół wobec którego jestem zawszę optymistą i zawszę w niego wierzę (bo mam do tego powody). W kwestii reprezentacji Polski jestem po prostu realistą, mimo, że chce dla niej jak najlepiej. Co do tego, że na Euro zagrają tylko dobre zespoły - zgadzam się, dlatego nie widzę dla nas miejsca. Jeśli Polacy pokonaliby po drodze do Euro jakieś solidne zespoły to uznałbym, że zasłużyli, ale jeśli my sobie nie radzimy ze średniakami pokroju Łotwy i Węgier, to o czym my wogóle mówimy ?
^CzarnY
do barazy awansujemy. nie wyobrazam sobie porazki z Wegrami, jesli dostaja od nedznej Lotwy 3:1 to nie ma o czym nawet mowic.

tak samo nie wyobrazam sobie, zeby Szwedzi nie wygrali ostatniego meczu przed wlasna publicznoscia, zwlaszcza z tak slabym rywalem...

wiadomo, ze zawsze znajda sie malkontenci ktorzy beda opluwac reprezentacje, ja jednak szukam pozytywow - w pierwszej polowie ofensywa byla chyba na najlepszym jak dotad za kadencji Janasa poziomie, pozostaje zal ze Kosowski nie wszedl wczesniej, powinien pasc honorowy gol.
poza tym, nalezal nam sie karny. wiem jedno - baraze mamy w kieszeni. I TAK, WCIAZ WIERZE!
Sarni
Co do wczorajszej gry - kilka akcji z naszej strony było bardzo dobrych, Krzynówek był IMO najlepszym zawodnikiem na boisku (wciąż żałuję sytuacji z bodajże 10. minuty), pod koniec meczu świetnie zaprezentował się Kosowski (pierwszy raz widziałem go w takiej dyspozycji, najlepszy strzał oddał z prawej nogi, co oni z niego w tych Niemczech zrobili 8O ). Żurawski i Saganowski zagrali dość dobrze, za to wprowadzanie Rasiaka i Krzyszałowicza było głupotą totalną, tym bardziej, że zastępował nimi Sagana i Żurawia. Najgorzej zagrał według mnie Michał Żewłakow. Poza tym Szymkowiak również nie błyszczał. Na pewno gra kleiła się duzo lepiej niż na Rasundzie, ale to wciąż nie jest to co graliśmy za Engela (wtedy nasza gra była po prostu ŁADNA). Wczoraj Szwecja przewyższała nas - grali mądrze, poza tym wystarczyło popatrzeć na ich akcje - nie mieli najmniejszych problemów z wychodzeniem na pozycje, aż dziw bierze, że nie wykorzystali kilku 100% w drugiej połowie.
Kaxi
Rasiak nie grał tak źle ale Kryszał mimo ze go lubie nie radzi sobie wogole w reprezentacji. Dla mnie wlasnie Paweł był najgorszy na boisku, a Kosowski i Kzynowek najlepsi z Polski.
ironiss
Co nie starczyło na Szwedów, powinno wystarczyć na Węgry, tzn. trzech zawodników prezentujących wysoki poziom ( Dudek, Bąk, Krzynówek ), trzech o dużych możliwościach lecz niespełnionych w reprezentacji ( Żurawski, Szymkowiak, Kosowski ) i pięciu przeciętniaków. Myśle icon_idea.gif że Janas koniecznie powinien wziąć dwóch z młodzieżówki : Milę ( lewa obrona ) i Madeja ( prawa pomoc ). Obaj mają wielkie możliwości i obaj przydaliby się reprezentacji - Mila jest wszechstronny (w Groclinie jest rozgrywającym ), ofiarny i ambitny w obronie, a także co ważne bardzo dobry w ataku ( z Węgrami musimy zaatakować ) , potrafiący wyprowadzić szybką kontrę, uruchomić długim,celnym podaniem napastników oraz mający silny i celny strzał ( zdobywa dużo bramek ). Madej z kolei jest dynamiczny, ma dobry drybling , dysponuje dobrym strzałem i jest w formie. Młodzieżówka ma już zapewniony awans, więc nie są tam potrzebni - pierwszej reprezentacji jak najbardziej :!:
tooom19
do barazy awansujemy. nie wyobrazam sobie porazki z Wegrami, jesli dostaja od nedznej Lotwy 3:1 to nie ma o czym nawet mowic.

tak samo nie wyobrazam sobie, zeby Szwedzi nie wygrali ostatniego meczu przed wlasna publicznoscia, zwlaszcza z tak slabym rywalem...

wiadomo, ze zawsze znajda sie malkontenci ktorzy beda opluwac reprezentacje, ja jednak szukam pozytywow - w pierwszej polowie ofensywa byla chyba na najlepszym jak dotad za kadencji Janasa poziomie, pozostaje zal ze Kosowski nie wszedl wczesniej, powinien pasc honorowy gol.
poza tym, nalezal nam sie karny. wiem jedno - baraze mamy w kieszeni. I TAK, WCIAZ WIERZE!

Ciesze sie że nie pozostałem jedynym wierzącym w sukces naszych na tym forum wink.gif

Co do meczu najbardziej mnie zawiódł Lewandowski - wogóle sie zdziwiłem że gra - prawa strona praktycznie nie istniała - czemu Kosowski nie grał od początku ? co na boisku robił Żewłakow i pan SObolewski ? Hajto nie grał źle poprostu nie miał wsparcia -
Atak to inna sprawa Żurawski nadal sie nie mógł przełamać a Saganowski poza 1 akcją niczego nie pokazał - zmiany jakie zrobił Janas niczego praktycznie nie zmieniły w grze - Jedynie KOsowski wprowadził nieco Ożywienia - Kryszałowicz ehh to już nie to co kiedyś - po jednej z jego akcji - w której to stracił piłke jeden z sektorów zaśpiewał mu gromkie \"OBudz sie czarny alibabo..\"
Mam tylko jedne zasadnicze pytanie : Co ODierdala JANAAS i czy to wogule jest trener ?

wypowiedz Tediego Lucica po meczu:

- Objęliśmy prowadzenie jeszcze szybciej niż na Rasundzie, co ułatwiło nam zadanie. Cieszę się z awansu do finałów mistrzostw Europy. Nie wiem, kto z naszej grupy powinien zagrać w barażach, bo Węgry, Łotwa i Polska prezentują podobną klasę. Z Łotyszami zagramy serio, więc nie traćcie jeszcze nadziei.  

kilka słów mi sie nie podobało ale ostatnie zdanie jak najbardziej ...więc mimo słów krytyki ja nie trace nadzieiii......
^CzarnY
w ogole podobaja mi sie wypowiedzi strony Szwedzkiej, bez zbednych pochlebstw itp, ale wciaz z szacunkiem (tak przed jak i po meczu).

dodam jeszcze, ze panowie Kaluzny i Wichniarek w moich oczach stali sie kompletnymi gowniarzami i nie zycze sobie, zeby kiedykolwiek w przyszlosci dostali powolanie do reprezentacji mojego kraju. nie zasluguja.
R_L_S_
Sarni: jedno male ale a skad wiesz jak bedzie grac za rok nasza reprezentacja?Zauważ ze co by nie mowic robimy postepy wygralismy z Łotwa moze w nie najlepszym stylu,przegralismy wprawdzie ze Szwecja ale nasi podjeli walke.
I nawet jesli mielimybysmy dostac baty bylbym za tym zeby nasi pojechali na Euro i mow co chcesz to jest mniejsza kompromitacja jak niezakwalifikowanie sie do barazy z takimi zespolami w grupie jak Wegry czy Łotwa...
Zreszta zeby myslec o wyjezdzie do Portugalii czeba poczekac na mecz z Wegrami i jesli go wygramy i bedziemy miec farta w losowaniu barazy.
rychu18
Co jak co ale ta porażka ze Szwecją nie była w złym stylu.Jak zobaczyłem w trakcie przerwy statystyki 2/3 i 2/3 ,strzały na bramkę ,pomyślałem sobie: no tak oni przełożyli te akcje na bramy a my...no cóż!Ale z pewnością nie brakowało akcyji,trochę tego sobiem było.Co jak co,dalej wierzę w zwycięstwa Polski w najbliższym meczu z Węgrami i kolejnych.Wszystko będzie po naszej myśli,Łotysze ,przepylą spotkanie ,my wygramy i bilans zrobi swoje.Piszcie co chcecie:obczerniajcie,najężdzajcie,cytujcie ja i tak trzymam się swojej opini.Szkoda mi wysiłku na odpisywanie.
yaczes
ZERO

Nie badz dla siebie taki surowy;>

Nigdy nie zrozumiem niektorych ograniczonych ludzi - mimo, ze nawet laik zauwazy, ze nasza gra jest o kant (pipi) roztrzaskac, to taki Toom19 ci powie, ze jest OK. What da fuck?--'
Sarni
Co jak co ale ta porażka ze Szwecją nie była w złym stylu.Jak zobaczyłem w trakcie przerwy statystyki 2/3 i 2/3 ,strzały na bramkę

Tak, tyle, że cały sens jest w tym, żeby umieć zdobyć tą bramkę. Akcje Szwedów zadziwiały mnie pomysłowością, bez problemu wychodzili na pozycje, czego w Polsce raczej nie było. W drugiej połowie Szwedzi mieli ze 3 sytuacje 100%, więc nie mów, że mecz był wyrównany, bo nie był.
Diabeu
ZERO

Nie badz dla siebie taki surowy;>

Nigdy nie zrozumiem niektorych ograniczonych ludzi - mimo, ze nawet laik zauwazy, ze nasza gra jest o kant (pipi) roztrzaskac, to taki Toom19 ci powie, ze jest OK. What da fuck?--'

icon_twisted.gif jak to łodafak? fanboje po prostu - mamy (pipi) a nie reprezentację ale nieeeeeeeeeeeeeee jest dooobrzeeeeeeeeeeeeeee - a chooya tam - śmieszne polaczki icon_twisted.gif
DMX
Witam  - tak więc byłem na meczu i dopiero teraz jestem w stanie  cokolwiek napisać na ten temat smile.gif  - Atmosfera na Meczu była super  Stadion \"prawie zapełniony\"  robi wielkie wrażenie  aż włosy stają na głowie to nie to co ta gówniana Łazienkowska  (...)  ATMOSFERA na MECZU była naprawde super polska też grała nie najgorzej

Chyba byles na innym meczu smile.gif Stadion nie byl prawie zapelniony tylko w polowie pusty. Sam Kosowski dla TVN powiedzial ze kibice zawiedli. Mowil ze co prawda kiepsko grali ale pilkarze mieli wrazenie jakby to byl sparing mogli bez problemow miedzy soba rozmawiac. Komentatorzy ze Szwecji powiedzieli ze stadion jest gigantyczny ale kibice przeszli bez wiary i wogole nie bylo ich slychac.
No ale trudno zeby bylo ich slychac jak na obiekt ktory miesci prawie 50 tys ludzi przyszlo mniej niz 20 tys. To nawet na Lechu byly by wolne miejsca.
rychu18
Co jak co ale ta porażka ze Szwecją nie była w złym stylu.Jak zobaczyłem w trakcie przerwy statystyki 2/3 i 2/3 ,strzały na bramkę

Tak, tyle, że cały sens jest w tym, żeby umieć zdobyć tą bramkę. Akcje Szwedów zadziwiały mnie pomysłowością, bez problemu wychodzili na pozycje, czego w Polsce raczej nie było. W drugiej połowie Szwedzi mieli ze 3 sytuacje 100%, więc nie mów, że mecz był wyrównany, bo nie był.

Sarna ,trzeba było jeszcze więcej zacytować moje zdania.Napisałem przecież ,że my mieliśmy tyle samo strzałów tylko oni ,przeerobili te sytuacje na bramy.
I nie pisałem ,że mecz był wyrównany...kolego!
DMX

Czlowieku gdyby nie Dudek w 2 polowie to moglo byc 5:0, 3 razy wychodzili sam na sam. Nie chce nawet ich widziec na EURO 2004 bo jak bedziemy grac z Hiszpanami czy Francja to bedzie taki wstyd. Niech buduja zespol od nowa, mlodziezowka zaczyna grac dobrze i moze w nastepnych eliminacjach...

OFFTOPIC:
Nie moglem sie powstrzymac: http://www.psxextreme.pl/forum/viewtopic.php?t=9661 laugh.gif Ty ale masz lep zryty laugh.gif
Sarni
OFFTOPIC:  
Nie moglem sie powstrzymac: http://www.psxextreme.pl/forum/viewtopic.php?t=9661  Ty ale masz lep zryty

Buahahahahahhahhahahahahahhahahahaha laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Na początku myślałem, że to jakiś stary post, ale patrze datę i niecały tydzień laugh.gif laugh.gif laugh.gif

RYCHU NA PREZYDENTA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.