Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Sparda
Z tego janasa to jest jełop i tyle.Karwan(lepszy on od kosy ale ebi jest dużo lepszy) i kałuzny(który mieści sie tylko w 11 naszej reprezantzcji) w wyjściowym składzie gdybym nir zobaczył na własne oczy to bym nie uwierzył.A brak saganowskiego na ławie ?.Lepszym trenerem byłby Star(wiecie tabelki i formacje drużyny to jego specjalności).
GOPA
nie wieze Rasiak na lawie ?? blagam tylko niech Janas nie mowi ze liczy na jego gre w powietrzu z wyspiarzami :? Nie no to juz wole Sagana niz Grzesia :cry: Oby wygrali ale niech Rasiak pokaze ze potrafi grac i strzelac bramki a nie robic ino jakies piruety na polu karnym przeciwnika laugh.gif
Sparda
Grześ wejdzie na 100% bo janas ma zasade -zawsze zdejmuj franka po 60 minucie.
Trezege
Yeah, tym razem w roli "eksperta" Materna. Wypas. Moze Dziekan znow pomyli czyjes nazwiska, jak kiedys Duff to byl Dufi czy Diuf.
Ryo-San
OMFG 8O Gmoch bedzie jednym z komentatorow...o_O
normalnie po 10 minutach bede plakal ze smiechu...
nie ogladalem meczu z azerami wiec zapytam - tam też Gmoch komentował?
GOPA
sama elita pilkarskiego swiata - Gmoch , Materna jeszcze ino brakuje Bodzia Smolenia laugh.gif Mam nadzieje ze bedzie analiza taktyczna Jacka Gmocha hyhy .......Her killer czy ja dobrze slyszalem biggrin.gif

Irlandia 5-4-1 katenaczio kuwa :?
Robak
Polska wygra 3-0. :wink:

Taka elita wśród gości to na pewno śmiesznie będzie... laugh.gif :wink:
deco
wygramy ze 4-1 bo postawilem kase na Was polaki:)
GOPA
do wszystkich tych co sikali pod siebie po wygranej 8-0 : uczcie sie czystej i madrej kalkulacji !! troszke lepsza druzyn i naszym orelkom juz tak dobrze nie idzie :?
Perzot
Stawiam na 2:0 dla polski...Martwi mnie bradzo słaba gra Krzynówka. No ale moze w 2 połowie sie obudzi :wink:
Kubaa__
do wszystkich tych co sikali pod siebie po wygranej 8-0 : uczcie sie czystej i madrej kalkulacji !! troszke lepsza druzyn  i naszym orelkom juz tak dobrze nie idzie :?

Dokladnie, zgodnie z przwidywaniami (przynajmniej moimi ;>) już nie jest tak pieknie jak w sobote. Troszke lepszy rywal i od razu schody.
ZNOWU szkoda, ze Zuraw nie strzelil (z wolnego), chłopakowi caly czas wiatr w oczy ;/.

EDIT :
Nie jest dobrze.
Rozgrzewa sie Rasiak.
Moze byc jeszcze gorzej....
babciahania
uff.. nareszcie Żurawski... w 86minucie...
EDIT..
no nareszcie koniec...
ale sie chłopcy męczyli... :x
Miłosz
Gooooooollaaaaaaaaaaaaasssssooooooooooooooooo!!

Anglia remisuje do przerwy z Azerami, idziemy na lidera grupy:P
Kubaa__
ahahahahahahahaha, szooook !!
I kto strzelił ?? Żuraw !! Caly czas marudzilem, ze nie ma chlopak szczescia, a tu w najwazniejszym momencie takie cos, niesamowiete ;>. Ale żeśmy ich porobili (granie na czas w ostatnich minutach rox ;>).
Partyzant
Wymęczone zwycięstwo ale jakże ważne!! Zwycięstwo się należało chociaż powinno być wyżej... Nie zagraiśmy za dobrze, walilismy głową w mur, ale szczęście sprzyja lepszym. Niech tylko Janas nie robi juz taich eksperymentów :?

Cieszmy się z 3 pkt - awans coraz bliżej tongue.gif

P.S. A Anglia juz wygrywa po golu Gerrarda sad.gif
Miłosz
Tak, niesamowicie ważne 3 pkt. dla Polaków, niestety Anglicy wygrywają już 1:0 po bramce Steven'a Gerrard'a.
Rozwalił mnie tekst Szpakowskiego: "Mila niczym Joe Cole..." laugh.gif
Mendrek
Aaaaah... Jak milo sie przezywa takie mecze. Dramatyczne dazenie do celu, i wreszcie happy end. I dobrze! Normalnie jak nic mi Irlandia przypominala Chelsea ;/ Trzymia sie w obronie, kurczowo, czychaja na blad... grrr... ale dostalo im sie, takich przeciwnikow az przyjemnosc lac! A jak nic mi Polska nieco Barca zapachniala, techniczny futbol, staranie sie o bramke... no i brak tego dokladnego wykonczenia tongue.gif Pare bledow... No i coz. Ale co ciekawe, po strzeleniu bramki nie robili tego pie.rdolonego sratenachio, tylko walczyli, i tak bylo zawsze. Rywalow zjadaly nerwy, w sumie fajnie jest wtedy wpakowac mu kolejne dwie bramki... Ladna gra wink.gif Brawo Polska!
_Globus_
Szpakowski może i czasem nie błyszczy formą, ale dziś mógł niektórych czegoś nauczyć - grać do końca! Dziękujemy Ci Maciek!

Azerowie już przegrywają 1:0, Austria-Walia 0:0.
Partyzant
Wreszcie jest jakiś styl reprezentacji, niektórzy piłkarze to europejski poziom, nie tracimy punktów ze słabszymi od siebie... Nie jest tak źle panowie cool.gif
Miłosz
Mendrek, z tą Barcą, to Cię chyba poniosło trochę wink.gif
Żuraw mógł zostawić piłkę Grzesiowi i byłbym jeszcze bardziej szczęśliwy, no ale od dawna wyczekiwałem bramki Żurawia.
Kubaa__
Szpakowski może i czasem nie błyszczy formą, ale dziś mógł niektórych czegoś nauczyć - grać do końca! Dziękujemy Ci Maciek!

Azerowie już przegrywają 1:0, Austria-Walia 0:0.

Tzn. co ?? Szpakowski ma na imie Maciek i strzelił gola laugh.gif .
No ale mimo wszystko mu dziekujemy ;>.
Mendrek
Mendrek, z tą Barcą, to Cię chyba poniosło trochę wink.gif  
Żuraw mógł zostawić piłkę Grzesiowi i byłbym jeszcze bardziej szczęśliwy, no     ale od dawna wyczekiwałem bramki Żurawia.

Ja nie mowie ze dorownywali klasa Barcy, ale po prostu troszke mi nia zapachnialo wink.gif Jak na nasz zespol to w sumie gralismy dobrze technicznie. No i czasami malo dokladnie tongue.gif
dante2003
Z tej jednej bramki cieszyłem się bardziej niż poprzednio z 8. Trzeba przyznać że bramkarz Irlandi dawał radę. terza tylko aby Anglia i Austria wtopiły icon_twisted.gif
Robak
No. Udało się. biggrin.gif Wymęczone co prawda, ale jest dobrze. biggrin.gif Liczą się 3 punkty. Należała się ta bramka Żurawskiemu. biggrin.gif

A Anglia już 2-0 prowadzi...
piotrekh3
Żurawskiemu bramka należała się w 100%, bo grał bardzo dobrze. Cieszę sie, że to własnie on strzelił. Ogólnie brawo Polacy !!!

A niech mi może ktoś powie czy tylko mi się wydaję, że Irlandczycy nie prezentują postawy sportowców. Przecież mają w eliminacjach tylko 3 (jeśli się nie mylę) punkty i powinno im zależeć żeby jakoś zagrać dobrze coś zdobyć. A oni kur.wa przyjeżdżają i od początku meczu grają na czas confused.gif Dla mnie ta drużyna reprezentuje poziom najniższy. To już Azerbejdżan przynjamniej walczy i pokazuje jakiś zapał i wolę walki !!!
GOPA
Rasiak !! co ?? ty h*uju laugh.gif Napisalem maila do Janasa dlaczego Ebi siedzial na lawie a Rasiak biegal po boisku :?
Panowie wy zostawcie ta Anglie w spokoju i patrzcie na to co sie dzieje w Austri !! 80.minuta i wciaz 0-0!!!!
_Globus_
Kubaa - obu panom dziękujemy ;D.

Wydaję ostateczny werdykt na Rasiaka - ZAKAZ WSTĘPU DO REPREZENTACJI :!: Odin i reszta, wybaczcie, że Wam nie wierzyłem. Rasiak w bardzo trudnej sytuacji nie pokazał nic, a raz, jeśli dobrze widziałem, nie zauwazył podanej do niego piłki. Fatalna zmiana dokonana przez Janasa, napastnik Derby County miał być asem z rękawa na Brytyjczyków, a poraz kolejny odwalił kwas...
Krzynówek - oj, słabizna w pierwszej połowie. Mila się nie popisał - kryzys formy się pogłębia, ale to przede wszystkim przez brak ogrania. Rząsa - gdyby nie łapnął kontuzji, mógł podarować jakiś prezent jakiemuś Scottowi czy innemu Smithowi. Reszta później.
Kubaa__

Żuraw mógł zostawić piłkę Grzesiowi

No wiesz, mógł, ale pewnie teraz by były posty typu : "no ku...wa jego mac, jak ten palant mógl tego nie trafic" ;>. Zuraw chyba wiedzial, ze w takim momencie nie mozna pozwolic sobie na taką loterie :wink: .
piotrekh3
Żurawskiemu bramka należała się w 100%, bo grał bardzo dobrze. Cieszę sie, że to własnie on strzelił. Ogólnie brawo Polacy !!!

A niech mi może ktoś powie czy tylko mi się wydaję, że Irlandczycy nie prezentują postawy sportowców. Przecież mają w eliminacjach tylko 3 (jeśli się nie mylę) punkty i powinno im zależeć żeby jakoś zagrać dobrze coś zdobyć. A oni kur.wa przyjeżdżają i od początku meczu grają na czas confused.gif Dla mnie ta drużyna reprezentuje poziom najniższy. To już Azerbejdżan przynjamniej walczy i pokazuje jakiś zapał i wolę walki !!!
Robak
No i jeszcze gdyby nie Taylor to na pewno tych bramek byłoby więcej. Kolo bronił bardzo dobrze. Jak dla mnie najlepszy zawodnik Irlandczyków z północy. smile.gif
przema
Janas jest głupi???czy jaki po cholere wystawił jakiegoś Karwana o Kałużnym nawet niewspomne.Fuks Fuks fuks.Myśleli że zagrają na przebój kiwkami że mają takie umiejętności że same się bramki strzelą.Dopiero po przerwie zaczęli walczyć dochodzić do każdej piłki.No ale KARWAN KAŁUŻNY i DREWNO ZAKAZ WSTĘPU DO POLSKI.ODEBRAĆ PASZPORTY WYWIEŚĆ NA SYBERIE laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
GOPA
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nastepne fartuchy !!! w samej koncowce 1-0 dla Austri :cry:
T_4_killer
Austria 1:0 Walia QWA!!! w 87min strzelili;/

Jednak Polska i tak da rade i awanasuje:D
_Globus_
Austria jednak wygrała 1:0. Szkoda... Angole dalej wygrywają 2:0.
deco
no nie.....co za austriacy:/ale chyba grają jeszcze z angolami i z nami w Polsce..wiec damy rade...

:!: ps.Trzeba przestawic zegar na forum bo jest jescze na nim stary czaS))) :!:
Perzot
Hmm...bardzo słaby mecz. Nie spodziewałem sie bo to 8:0 naprawde mnie "pobudzilo". Bramka strzelona dopiero w 85 minucie a sedzia i tak skonczyl 2 min przed koncem wiec jeszcze wszystko MOGŁO sie zdazyc :wink:
Pijaczyna
Nam sie usralo to usralo sie takze i Austriakom, takie szczescie...
Shanahan
Męczarnie naszych, ale nie co dzień przyjeżdżają Azerowie. Polacy mimo deklaracji o poważnym podejściu do przeciwnika wyszli trochę zaczadzeni 8:0 z soboty jakby czekając na kosmiczne błędy Irlandczyków. Najważniejsze jednak że wygraliśmy i nie ma co marudzić.

Dużo gorzej niż w sobotę zagrali środkowi obrońcy- i Bąkowi i Kłosowi przydarzyło sie parę baboli. Dużo gorzej od Sobolewskiego grał Kałużny- zmiana na Milę też niewiele dała- Mila jak przed wyjazdem do Austrii był chaotyczny i z lubością się przewracał tak jest chaotyczny i się przewraca. Rzadzizna. Nieudany mecz Krzynówka ( co on tak sie ślizgał ? - co trochę poślizg i gleba), ale asystę zaliczył. Najlepszy u nas Żuraw, dobrze grał też Baszczyński, najsłabsi Kałużny i Karwan oraz jako rezerwowi Mila i Rasiak.

Szkoda, że Austriacy ograli dwa razy Walię i wciąż depczą nam po piętach. Liczyłem , że utrzyma się to 0:0... Wszyscy licza że wejdziemy bezpośrednio z drugiego miejsca, ale trzeba zająć to drugie miejsce.
Najbliższy mecz- w czerwcu z Azerami- nie będzie takiego spaceru jak teraz, bo Azerowie z pewnością będą walczyli o zmazanie plamy z Warszawy, a u siebie są groźni- remisy z Walią i Irlandią i tylko 0:1 z Angolami.
deco
Widział ktos na jednej powtórce flage poloni...flaga polski z napisem kamienna???zawieszonej na zylecie?????/
_Globus_
Fajne podsumowanie:
\"8\" w sobotę, \"Żuraw\" w środę!

Anglia nas nie pobiła - wygrała u siebie tylko 2:0 laugh.gif wink.gif.

Austria pokonała Walię 1:0 (0:0) w meczu grupy 6 eliminacji MŚ 2006. Podopieczni Hansa Krankla pozostali na trzecim miejsce w tabeli i tracą do Polaków 4 punty.

Austriacy wygrali dzięki trafieniu Rene Aufhausera w 87. minucie spotkania. Austriacy dzięki wygranej nadal liczą się w walce o awans do przyszłorocznych finałów MŚ.  

Austria - Walia 1:0 (0:0)
Bramka: Rene Aufhauser (87 min.).

Odgapili od nas wink.gif.

Tabela:

1. Anglia 16
2. Polska 15
3. Austria 11
4. Irlandia Płn. 3
5. Walia 2
6. Azerbejdżan 2

Mogłoby być tak: wygrywamy z Austrią, Walią i Azerbejdżanem, Angole tracą punkty... Niee... Za trudne... Najważniejsze, to pokonać Austrię, jeśli stracimy jakieś punkty, mogą też Angole wygrać z Austriakami... Pożyjemy, zobaczymy.
dante2003
[quote]Austria pokonała Walię 1:0 (0:0) w meczu grupy 6 eliminacji MŚ 2006. Podopieczni Hansa Krankla pozostali na trzecim miejsce w tabeli i tracą do Polaków 4 punty.

Austriacy wygrali dzięki trafieniu Rene Aufhausera w 87. minucie spotkania. Austriacy dzięki wygranej nadal liczą się w walce o awans do przyszłorocznych finałów MŚ.  

Austria - Walia 1:0 (0:0)
Bramka: Rene Aufhauser (87 min.).[/quote]
Odgapili od nas wink.gif.[/quote]
Xeroboye. Ale i tak im skopiemy (pipi) laugh.gif
Clyde
Ufff.Więcej takich meczy naszych orłów to się nerwowo wykończę icon_evil.gif.
Strasznie ciężko gra się z drużyną ,która cały czas ma na własnej połowie 10 swoich zawodników.
Kałużny z obecną formą powinnien odpocząć od kadry.Truchtać to on sobie może w drodze powrotnej do klubu.
Bramkarz Irlandii Płn.,Taylor bronił jak natchniony,ale Żuraw w końcu go złamał.
Ale to co bronił austriacki bramkarz w meczu z Walią to było niesamowite,Normalnie gość miał'dzień konia'!Wszystko łapał.Gigg i Bellamy mieli po kilka setek.Walia powinna wygrać różnicą kilku bramek.Za to jego walijski odpowiednik puścił straszną 'szmatę' i Austria ciągle liczy się w naszej grupie.

Teraz w czerwcu wygrać z Azerami i kolejny krok do Mundialu zostanie zrobiony.
_Bardock
po cholere wystawił jakiegoś Karwana o Kałużnym nawet niewspomne.Fuks Fuks fuks.No ale KARWAN KAŁUŻNY i DREWNO ZAKAZ WSTĘPU DO POLSKI.ODEBRAĆ PASZPORTY WYWIEŚĆ NA SYBERIE laugh.gif  :lol:  :lol:  :lol:

Popieram, ci trzej to największe nieporozumienia, już lepiej żeby zagrali Smolarek i Kosowski
PS:
A co się dzieje z Gorawskim? :>
grosik
Mirek do Jacka, Jacek do Macka i sito.
A Grzesiu czynnie statystowal przy bramce, czyli zadanie wykonane laugh.gif
Il Capitano
Nie ważne w jakim stylu tego nikt nie będzie rozpamiętywał ,chociaż wydaje mi się że wspominany tutaj styl który jest na językach wielu formuowiczów nie był zły! W pierwszej połowie co prawda mieliśmy parę dogodnych sytuacji do ustrzelenia bramki. W drugiej było już lepiej ,znacznie szybszażywsza gra 'orłów' .Irlandia Płn. wyraźnie nastawiała się na skomasowaną obronę grając piątką w tyle. Nic nie pokazała! I mówić że remis 0:0 byłby znakomitym wynikiem nie przystoi<-- hi Sanchez! Dla nas bez wątpienia byłaby to ogromna porażka! Wprowadzenie Mili wg mnie okazało się bardzo dobrym posunięciem!
Widać było już dwóch ofensywnych pomocników którzy coś próbują przed polem karnym przeciwnika!Kąsali! Przed zmianą był osamotniony Szymkowiak i co za tym idzie rozgrywanie piłki w obrębie 20-30metrów przed bramką Taylora szło jak po gruzie, a raczej wogóle nie szło...! Piszcie co chcecie zmiana wg mnie przyniosła efekty w postaci grania szybką piłką po ziemi i strzał Mili miał już swoją wymowę przy zerowych intencjach ofensywnych Kałużnego! Tak trzymać! Powiedziałbym że wprowadzenie "Człowieka brzytwy" w szeregi ataku nic nie dało w przeciwieństwie do pierwszej zmiany! Najlepszą sytuację jaką miał Rasiak to niezauważone adresowane podanie przy którym wogóle nie wiedział co loto! Biegł sobie na bramkę Irlandii wogóle nie zważając na to co się dzieje lekko w tyle. Powinien wziąć przykład z Maćka Ż. który cofał się do linii pomocy aby wspomóc partnerów i rozgrywać piłkę. To jest przykład nowoczesnego napastnika który wie co zrobić, jak zrobić, jak zagrać,gdzie żagrać aby było skutecznie a zarazem efektownie. Podsumowując obydwie zmiany wyszły 50 na 50. Mila wywiązał się ze swojego zadania natomiast Rasiak wręcz przeciwnie, zawiązał mocno swoje zadanie, zresztą już nie po raz pierwszy...Jeżeli 'Janosik' dalej uparcie będzie powoływał tego napastnika niech jest świadom że on tylko zajmuje miejsce w kadrze...Przejdźmy do Bartosza Karwana którego występ zdziwił z pewnością nie tylko mnie. Gdybałem przed meczem pomiędzy dwojką Kosowski-Smolarek a moje gałki oczne przeżyły niemiłe rozczarowanie. Może Janas chciał jeszcze kogoś sprawdzić...? :? Nie wiem jakie były jego intencje ale z pewnością nie były dobre. Co do składu to:
Rasiak, Karwan i Kałużny są już na straconych pozycjach przynajmniej w moich oczach ,selekcjoner oczywiście widzi inaczej :roll:
Gra Krzynówka była szarpana ale to piłkarz który nie schodzi poniżej pewnego poziomu gry od czasów MŚ 2002. Reprezentacja wypada dosyć blado ale na jej tle zawse wyróżnia się Jacek. W tym meczu może nie imponował nadto ale szarpał i lekko mieszał w szeregach oponenta a same dośrodkowanie przy bramce mówi o klasie samej w sobie! Do wszystkich tutaj zgromadzonych: JACEK KRZYNÓWEK TO ŚWIATOWA KLASA ,jego grze może pozazdrościć nie jeden hiszpański, włoski czy angielski piłkarz!
Drybling na ponad przeciętnej, technika nienaganna, szybkość przyzwoita, strzał piorunująco-kapitalny!!!!!!!!!!! Jeżeli Tomek nie może to Maciek dopomoże cool.gif Ci panowie zasługują na wielkie uznanie! Żurawski już dawno powinien grać w dobrym zagranicznym klubie tak jak to czyni Dudek czy Krzynówek! Zainteresowanie wzrasta: kluby niemieckie i tureckie nie kryją zainteresowania jego osobą. Omówiłem już po krótce paru piłkarzy z przednich formacji, przejdźmy do szyków obronnych. Baszczyński to jak na razie pewniak na prawej obronie. W pamięci zapadły mi jego częste wypady w przód. Tak właśnie wygląda nowoczesny futbol. Obrońcy musowo włączają się do przodu aby stworzyć przewagę liczebną oraz wypracować dogodną sytuację dla partnerów. U Rząsy nie zauważyłem jakiś kardynalnych błędów, a miałem tego gracza mocno na uwadze. Jak wiadomo jest on niepewnym filarem obronnym który zamiast wspomagać naszych, ułatwia pracę rywalom. Nie mam prawie żadnych zarzutów do dwojki środkowych stoperów:Kłosa i Bąka którzy pomimo jednej wadliwej dziury pozwolili oddać strzał Quinnowi. Jurek cały czas uświadamia nas że jego czas w reprezentacji nie przemija. Podobnie jak z Krzynówkiem: JERZY DUDEK TO ŚWIATOWA KLASA(mimo iż nie ustrzega się błędów ale jak wiemy nie ma bramkarzy idealnych, każdy je popełnia).
Ogólnie rzecz biorąc na pochwałę zasługują kibice , pomimo iż nasze stadiony wołają o pomstę do nieba, ludność na nich zgromadzona stwarza specyficzną, magiczną aurę smile.gif Jeżeli ktoś wspomina tu o fuksie to występował on tylko po stronie przyjezdnych! Niech się cieszą że nie przegrali więcej! Ja natomiast jestem zadowolony grając z tak mocno cofniętym zespołem stworzyliśmy sobie naprawdę wiele okazji do zwyciężenia wyżej. Podam Wam teraz parę rezultatów z innych spotkań eliminacyjnych które mocno zadziwiają:
Estonia - Rosja 1:1
Izrael - Francja 1:1
Mołdawia - Norwegia 0:0
Urugwaj - Brazylia 1:1 (ehehe magii czar prysnął)
Jest jeszcze innych parę wyników które lekko szokują - odnosząc się do sobotniego spotkania bialo-czerwonych:
Macedonia - Rumunia 1:2 (nisko)
Grecja - Albania 2:0(tutaj mnie Hellada zaskoczyła, aż tyle)
Szwajcaria - Cypr 1:0(biały krzyż mógł wyżej)
Anglia - Azerbejdżan 2:0(z wynikiem blado ale gra to najwyższa półka, gol Gerrarda bez słów 8O )
San Marino - Belgia 1:2(u 'czerwonych diabłów' też niziuchno)
Chorwacja - Malta 3:0(wyżej, wyżej)

Tak więc dwumecz Polski to bez wątpienia wielki sukces i wielkie dla nas i nie tylko wydarzenie. Jeżeli mi się coś przypomni nie omieszkam skrobnąć.

BRAVO POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem dumny z reprezentacji ale z piłki klubowej ,ligi polskiej już nie icon_twisted.gif
arboos
Oczywiscie cieszy mocno wymęczone zwycięstwo, ale to co Janosik zrobił przed meczem ustalając skład to go chyba musiało prądem popier...lic.
Nieźle grających wczesniej na skrzydłach Kosowskiego i Smolarka zastąpił mocno przeciętnym Karwanem, który przez cały mecz nie zrobił absolutnie nic.
Kałużny to się chyba nadaje do czepania wiśni. Przez cały mecz nie zagrał ani razu do przodu, w przeciwienstwie do Sobolewskiego.
Rząsa po raz kolejny udowodnił że kryć to on raczej nie potrafi a i akcje ofensywne za bardzo mu nie wychodziły.
Raszta zagrała conajmniej poprawnie i nalezy się cieszyc ze zwycięstwa, bo dzisiaj z nikim nie jest łatwo wygrać.

I jeszcze do do Janasa to ja sie zastanawiam po jaką cholere Krzynówek w drugiej połowie biegał po prawej stronie. Wiadomo nie od dzis ze najwięcej pożytku jest z niego na lewej flance więc po co zmieniac ?
Ja tego nie rozumie.

No ale mam nadzieje ze po tym spotkaniu Janas wyciągnie odpowiednie wnioski i pojdzie po rozum do głowy !!!
grosik
Z Karwanem to chodzilo o Legie, ich stadion wiadomo i kibicow wiekszosc z Warszawy wiec ktos z ich skladu musial zagrac od poczatku.
Odin91
No cóż, 1:0 to też dobry wynik (jakże szczęśliwy dla Żurawskiego).

Chciałem też powiedzieć żebyście nie czepiali sie Krzynówka że nie dochodził do piłki czy tam nie wysuwał sie na czystą pozycje-Jacek był ciągle kryty i to dało sie zauważyć że ciągle jeden Irlandczyk za nim dreptał wink.gif

Frankowski- oj, tu mało nie brakowało na gol z przewrotki (trafił w obrońce). Chyba podobnie próbował strzelić Walii czy Austrii...

Nasi reprezentanci chyba za bardzo 'oblali' (w dosłownym znaczeniu icon_twisted.gif ) nasze zwycięstwo z Azerami-choć Irlandia grała futbol '10 piłkaży na obronie' to dość ciężko wychodziła nam gra pozycyjna.

Normalnie rozwalił mnie bramkarz Irlandzki :?
Kur.wa, wszystko bronił.
-Rzut wolny Żurawia pod poprzeczke-wałek, obroniony.
Wszystkie strzały dosłownie bronił :!: (oddaliśmy 9 strzałów celnych i 6 niecelnych.).
No cóż, liczymy dalej na tak ofensywną gre Polski.

Tip: Jeśli Janas następny raz nie wprowadzi skrzydłowych Krzynówek-Smolarek to przysięgam że zamorduje laugh.gif
Jakim cudem można eksperymentować w czasie eliminacji do MŚ ...
ech, nie ma to jak genialni trenerzy :?
przema
Widział ktos na jednej powtórce flage poloni...flaga polski z napisem kamienna???zawieszonej na zylecie?????/

a jak ktoś widział to co??? bezsensu post laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

no azerów trzeba będzie w czerwcu jakoś połknąć.Obawiam się meczu z walią u siebie bo to znowu wyspiarze znowu grający agresywny fubol a to oznacza męczarnie.Z austrią mecz będzie otwarty każdy wynik jest możliwy.A jeżeli będziemy już pewni awansu z drugiego miejsca to do angli pojedziemy po remis.Obawiam się też sytuacji że będą nam w tym meczu potrzebne jakieś punkty do awansu a to oznacza koniec marzeń.W barażach raczej szans niemamy
Maiden
Z Karwanem to chodzilo o Legie, ich stadion wiadomo i kibicow wiekszosc z Warszawy wiec ktos z ich skladu musial zagrac od poczatku.
ROTFL dlaczego w takim razie w meczu z azerami zagrał sagan ale tylko "ogon" question.gif ROTFL bez sensu rozumujesz laugh.gif

mnie jedno rozbawiło laugh.gif Polacy zaceli namietnie dosrodkowywac po zejsciu wyzej wspomnianego karwana zamiast wtedy gdy był on na boisku ( pomijam fakt ze zgory bylo wiadomo ze dosrodkowania w tym meczu to chybiony pomysl ) ... Chyba kazdy wie ze karwanpraktycznie wszystkie swoje bramki strzela glowa wszak ma niesamowity wyskok :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.