Arboos- jak Karwan nic nie robił? Mieszał trochę obrońców Irlandii. Ale muszę przyznać, że od początku meczu powinien grać Ebi. I własnie nie rozumiem też dlaczego Krzynówke grał na prawej stronie?:| Albo Sagan na trybunach?:| Zamiast dać mu szansę i zobaczyć co pokaże z Brytyjczykami to na stadion go posadził. Albo tak samo Kałużny- wiadomo, że Sobolewski powinien grać... Echh, ten Janas głupi jest.
Jacek Gmoch
31 03 2005, 18:57
Szkoda że nie było tej cizi co ostatnio w studiu hehe

bo ten staruch Materna mnie nie kręci
A meczyk niczego sobie, szkoda tylko że nasi tak rzadko stosowali "forczeking" obrońców i słabo grali "zoną".
Andrzej Strejlau
31 03 2005, 19:00
Jacku jesteś niepoprawnym żartownisiem.
Wszystkim paniom nalezy się szacunek, więc myslę że powinienes ja przeprosić i kupić kwiaty dla Pani. Mojej Gieni pewnie tez byłoby przykro... :oops:
cała ta szopka nie jest śmieszna.EOT.
W moich oczach mecz z Irlandczykami wyglądał beznadziejnie i trzeba cieszyć się, że skończył sie takim korzystnym dla naszej reprezentacji wynikiem. I nic tego nie zapowiadało. Janas powinien przestać z eksperymentami. Mocniejszy skład grał z Azerami, a roszady jakie czynił z Krzynówkiem były wielce ryzykowne. Gołym okiem widać, że gra na prawej mu nie leży. Karwan -że też musiał sobie o nim przypomnieć! Po otrzymaniu piłki odwracał się i szukał naszych obrońców. Tak się nie gra panie Bartku! Jedyne szarpnięcie wzdłuż pola karnego i dość niemiły dla bramkarza strzał nie zmienia mojej oceny: out. To samo Radek Kałużny. Najsłabszy zawodnik meczu. Jego zmianę zapiłem dużym łykiem piwka

. Występ Rasiaka jak zwykle nie wymaga komentarza...
Całą resztę zgrabnie opisał Cuzinho. Zwłaszcza część poświęcona Krzynówkowi i Żurawskiemu to sama prawda.
Jeszcze zdanie o tym siwku w czarnym stroju: sędzia kalosz! Czy zapomniał wziąść czerwonych katrek?
_Globus_
31 03 2005, 20:34
Jeszcze zdanie o tym siwku w czarnym stroju: sędzia kalosz! Czy zapomniał wziąść czerwonych katrek?
Na naszą korzyśc też trochę posędziował, np. skończył mecz 1,5 wcześniej

. Ale w pierwszej połowie to powinno się doliczyc trochę więcej, łączny czas przerw to spokojnie 5 min.!
Maiden napisał : ROTFL dlaczego w takim razie w meczu z azerami zagrał sagan ale tylko "ogon"

ROTFL bez sensu rozumujesz
--------------------------------------------------------------------------------------
A chocby dlatego ze liczba kibicow na tych oby dwoch meczach byla dosc rozniaca sie. Druga sprawa to to ze Janas w Warszawie przez kibicow Legii darzony jest olbrzymim szacunkiem, wiadomo za co.
Nazwiska pisze sie zaczynajac od duzej litery panie kolego

8
Widział ktos na jednej powtórce flage poloni...flaga polski z napisem kamienna???zawieszonej na zylecie?????/
a jak ktoś widział to co??? bezsensu post
no azerów trzeba będzie w czerwcu jakoś połknąć.Obawiam się meczu z walią u siebie bo to znowu wyspiarze znowu grający agresywny fubol a to oznacza męczarnie.Z austrią mecz będzie otwarty każdy wynik jest możliwy.A jeżeli będziemy już pewni awansu z drugiego miejsca to do angli pojedziemy po remis.Obawiam się też sytuacji że będą nam w tym meczu potrzebne jakieś punkty do awansu a to oznacza koniec marzeń.W barażach raczej szans niemamy
bo moj kumpel z klasy zagorzały kibic..chodzi na mecze na zyletke..smieje sie jakie to kibice legii robią akcje na kamiennej(taka zyleta na polonii) i mowil zawsze ze nigdy nic takiego nie bedzie mialo na zylecie...a jednak....Zyleta zdobyta::
Panie grosiku to wystawmy w chorzowie reprezentacje skladajca sie z pilkarzy ruchu chorzów...Też ludzie maja pomysly , gdyby bylo tak jak mówisz saganowki by grał za rasiaka ; a zreszta co sie kluce o bzdety
Pablo_el
1 04 2005, 07:07
Mysle ze Janas nie postawil na Smolarka bo bal sie o jego zdrowie - zobaczcie jak ostro grala Irlandia. A Karwan nie gral zle ale i nie fenomenalnie

Wazne ze powoli wraca do dawnej formy.
Czepiacie sie Krzynowka ze gra nie tak dobrze jak poprzednio. Uwazam ze zagral bardzo dobry mecz - zobaczcie ile razy byl faulowany.
Mila mial przeblyski - stworzyl sytacje dla Franka. Wiec jednak cos tam wniosl
Kaluzny i Rossi = tragedia. Szczegolnie irytujacy Kaluzny z tymi swoimi bardzo niedokladnymi dlugimi podaniam -> zal d*pe sciska patrzec na wrak pilkarza
Zwrocic uwage warto na bardzo dobry wystep Kielbowicza - widac ze w ataku radzi sobie bardzo dobrze

Ciekawe jak w obronie...
Jak ktos przyjerzdza murowac wlasna bramke i kosic zawodnikow rywala, to wynik nie moze byc inny niz 1:0. Kaluzny chyba nie wraca do formy bo nawet w 2 bundeslidze grzeje lawe. Krzynowek nie zagral jakiegos swietnego meczu, ale to dlatego, ze zwykle krylo go 2 rywali(jeden krycie indywidualne, a drugi w swojej strefie). Przechodzil na prawa strone by sie spod tego krycia uwolnic, ale jak juz pisalem, po drugiej stronie takze mial krycie strefowe. Rossi nie aanotowal jakichs fenomenalnych zagran, ale tez nic nie zdazyl powaznie skaszanic. Mila to jakas lajza, prawie wszystkie pilki jakie mial przy nodze to tracil, Szymek tez na pale gral wysokie pilki. NIemniej jednak cieszy zwyciestwo i kolejne 3 punkty.
Tak apropo :
Sędzia.(...)
Zapomniałem powiedzieć o '12 zawodniku Irlandii' :?
Takie coś niepowinno mieć miejsca :!:
Raz że wcześniej zakończył mecz a dwa że nawet rąk nie widział !
Tragedia. Chyba 2 razy Irlandczycy dotykali piłkę ręką a sędzia 'nic nie widziałem'.
Geez...a o czerwonej dla Irlandczyka za faul na Krzynówku od tyłu (końcówki meczu) też zapomniał :?
No ale mało tego :
Szwedzi nas Załotwili na ME.
Teraz sędzai też był Szwedem i mało co nas niezałatwił...
Nie no Odin, jak Ty cos napiszesz to normalnie smiech na sali.
Sędzia moze nie był najwyższych lotów ale na pewno nie pomagał Irlandczykom.
I nie ma co marudzic bo narazie te eliminacje gramy jak z nut, przynajmniej jesli chodzi o wyniki, bo z grą jest róznie raz lepiej raz słabiej, ale najwazniejsze jest to ze wygrywamy !!!
Nie no Odin, jak Ty cos napiszesz to normalnie smiech na sali.
Sędzia moze nie był najwyższych lotów ale na pewno nie pomagał Irlandczykom.
I nie ma co marudzic bo narazie te eliminacje gramy jak z nut, przynajmniej jesli chodzi o wyniki, bo z grą jest róznie raz lepiej raz słabiej, ale najwazniejsze jest to ze wygrywamy !!!
Nie no arboos jak ty coś napiszesz to ja sie zwijam ze śmiechu :roll:
Tobie chyba naprawde zależy dostać bana (a i choćby za ciągłe denerwowanie innych użytkowników).'Śmiszne'.
Aaa, sędzia nie pomagał Irlandczykom :roll: Faul na Krzynówku też był czysty i wogóle niewiadomo skąd sie wzięła ta 'żółta' ... :roll:
Co do gry 'naszych' to była dość dobra-ciężko gra sie z przeciwnikiem co gra ultra defensywnie... nawet Azerowie takiej defensywy nie grali.
No ale cóż-zwycięstwo jest, 3 pkt. są - więc jet dobrze.
Czekamy do czerwca na mecz z Azerami.
Odin za jakie krytykowanie ?
Moge sobie nawet 100 banów dostac, tylko ze narazie to nie wiem za bardzo za co ?
A mowienie ze sedzia był stronniczy mija sie z celem...
Zapomniełes chyba ze Irlandczycy dostali chyba z 6 żółtych kartek, za faul od tylu mogł sedzie pokazac czerwoną ,ale nie musiał, bo sytuacja wcale nie była bramkowa.
Jak juz napisałem wczesnie sędzia nie był najwyzszych lotów stąd się czasami mylił ale na pewno nie był stronniczy. A jakby chciał pomoc naszym rywalom to nie skonczyłby meczu 1.5 min przed czasem.
Wydaje mi sie ze nie jestes za bardzo obiektywny i patrzysz tylko przez pryzmat Polskiego szowinistycznego kibola !!
Panie grosiku to wystawmy w chorzowie reprezentacje skladajca sie z pilkarzy ruchu chorzów...Też ludzie maja pomysly , gdyby bylo tak jak mówisz saganowki by grał za rasiaka ; a zreszta co sie kluce o bzdety

Jak mecz jest w Chorzowie to Chorzowian na nim malutko, bo u nas na Śląsku to jest straszno bida.
Odin za jakie krytykowanie ?
Moge sobie nawet 100 banów dostac, tylko ze narazie to nie wiem za bardzo za co ?
A mowienie ze sedzia był stronniczy mija sie z celem...
Zapomniełes chyba ze Irlandczycy dostali chyba z 6 żółtych kartek, za faul od tylu mogł sedzie pokazac czerwoną ,ale nie musiał, bo sytuacja wcale nie była bramkowa.
Jak juz napisałem wczesnie sędzia nie był najwyzszych lotów stąd się czasami mylił ale na pewno nie był stronniczy. A jakby chciał pomoc naszym rywalom to nie skonczyłby meczu 1.5 min przed czasem.
Wydaje mi sie ze nie jestes za bardzo obiektywny i patrzysz tylko przez pryzmat Polskiego szowinistycznego kibola !!
Nie wiesz za co ? Poniżanie innych użytkowników. Ciągłe zaczepki, przecież to nie jest 1 raz że ty kogoś zaczepiasz/denerwójesz(tylko nie wyjeżdżaj z tekstami typu 'pokaż mi choćby jeden taki post').
6 żółtych kartek na 18 fauli :? - sędzia przynajmniej 2 razy mógł pokazać czerwień-nie zrobił tego.
Sytuacja z Krzynówkiem nie była może i bramkowa ale wychodził na czystą pozycje (na dośrodkowanie).
Ooo, no rzeczywiście. Zakończył mecz wcześniej bo pewnie sam nie wiedział która godzina

Przecież było widać że Polacy będą grać dalej na czas więc nie byłoby sensu.
Patrze przez Pryzmat Polskiego Szowinistycznego kibola ?
Nie. Ja po prostu jestem patriotą (nie Nacjonalistą) i patriotycznym kibicem.
To tak jakbyś źle życzył Polakom w eliminacjach :?
Nie wiesz za co ? Poniżanie innych użytkowników. Ciągłe zaczepki, przecież to nie jest 1 raz że ty kogoś zaczepiasz/denerwójesz(tylko nie wyjeżdżaj z tekstami typu 'pokaż mi choćby jeden taki post')...
...To tak jakbyś źle życzył Polakom w eliminacjach :?
Arboos,masakra nie? :wink:
Ty to masz nerwy,że się nie 'denerwójesz' jak musisz czytać coś takiego.
Dobre dobre rzeczywiście Clyde, ale co ja mam sie denerwowac? Mnie to bardziej smieszy niz denerwuje.
Odyn akurat ja uwazam sie za prawdziwego kibica zwłaszcza reprezentacji czy klubu ktoremu kibicuje i zawsze podczas meczu denerwuje sie jak nie wiem, wiec nie mow mi ze zle życze Polakom, bo mimo tego ze jestem całym sercem za nimi to jednak potrafie obiektywnie patrzec na całą sytuacje.
I denerwuje mnie to jak niektorzy ciągle szukają dziury w całym ze a to tu ktos nie gwizdnął reki a tu ktos nie dostał kartki a powinien czy jakies głupie gadanie ze sędzia był przeciwko nam jak ma zadnego sensownego potwierdzenia w rzeczywistosci.
Pozdro i sie nie spinaj !!!
arboos vs odyn hehehe co staracie sie dogonic aro i gope?
Spokojnie Mobius ja nie chce zadnej wojny ale jak ktos pisze głupoty to czasami sie nie moge powstrzymac od riposty.
I na pewno nie jest to po złości.

Jak mecz jest w Chorzowie to Chorzowian na nim malutko, bo u nas na Śląsku to jest straszno bida.
No to niech w płocku graJ elen z Geworyanem (zaraz napiszesz ze tam tez bieda) ... Zreszta nie bede sie z toba wykłucał...
_Globus_
2 04 2005, 16:48
Zakończył mecz wcześniej bo pewnie sam nie wiedział która godzina Przecież było widać że Polacy będą grać dalej na czas więc nie byłoby sensu.
Ale żeś się popisał, poraz kolejny...
Odyn akurat ja uwazam sie za prawdziwego kibica zwłaszcza reprezentacji czy klubu ktoremu kibicuje i zawsze podczas meczu denerwuje sie jak nie wiem, wiec nie mow mi ze zle życze Polakom, bo mimo tego ze jestem całym sercem za nimi to jednak potrafie obiektywnie patrzec na całą sytuacje.
I denerwuje mnie to jak niektorzy ciągle szukają dziury w całym ze a to tu ktos nie gwizdnął reki a tu ktos nie dostał kartki a powinien czy jakies głupie gadanie ze sędzia był przeciwko nam jak ma zadnego sensownego potwierdzenia w rzeczywistosci.
Pozdro i sie nie spinaj !!!
To może innaczej ci odpowiem :
Sędzia był okropny(nie wziął soczewek kontaktowych z domu czy jak

).
I popełniał błędy po obu stronach, ale z tego co pamiętam to były chyba dwie ręki Irlandczyków pod polem karnym (albo i nawet W polu karnym) z których mogłobybyć naprawde groźnie (raz Żuraw dobrze strzelił ale bramkarz piłke wybił..). Sędzia nie był przeciwko nam-sędzia popełnił więcej błędów przeciwko nam.
Clyde : Jezu, jakbyś czytał posty arboosa sprzed pary miesięcy (no powiedzmy od Listopada ubiegłego roku) to byś wiedział do czego pije.
Mobius: Tamtej parki to ja w życiu niedogonie. Taki dobry nie jestem
Globus: Jezu, uwierz mi że teł półtora minuty by nic nie zmieniło
Zresztą nie ma sie o co pluć-wygraliśmy i te 3 pkt się liczą.
Pozdro and peace 4 all (tak, ty arboos też

)
oj arbuz ale se grabisz

juz chyba drugi raz mnie przekrecasz
_Globus_
3 04 2005, 20:52
arboos vs odyn hehehe co staracie sie dogonic aro i gope?
mobius kurde GOPE jak juz nie przekrecaj mej ksywy bo to karalne jest hyhyhy Mnie to oni nigdy nie dogonia bo to trzeba lat treningu w zje*bywaniu ludzi :wink:
a tak na powaznie to sie uspokojcie bo piszecie brednie , kazdy szanujacy sie kibic europejski wie ze jakby reprezentacja Polski slkadala sie z zawodnikow Ruchu Chorzow to by z latwoscia zdobyli majstra swiata a tak to daja szanse innym hyhy Zreszta Ruch to SLAZAKI a nie POLAKI wiec nie mogliby grac w tejze reprezentacji

Z czego rżysz ? Siano czujesz czy jak ?
_Bardock
7 04 2005, 18:58
mnie jedno rozbawiło :lol: Polacy zaceli namietnie dosrodkowywac po zejsciu wyzej wspomnianego karwana zamiast wtedy gdy był on na boisku ( pomijam fakt ze zgory bylo wiadomo ze dosrodkowania w tym meczu to chybiony pomysl )
No i właśnie jedno takie dośrodkowanie przyniosło zwycięstwo w końcówce.
A zaczęli dośrodkowywać więcej, bo wszedł Rasiak, wcześniej też były dośrodkowania, tylko, że mniej.
Chyba kazdy wie ze karwan praktycznie wszystkie swoje bramki strzela glowa wszak ma niesamowity wyskok :roll:
No cóż... ja nie wiedziałem, że on ma jeszcze coś "niesamowitego"... widocznie mam spore zaległości z polskiej piłce...
przed nami meczyk z meksykiem.Zobaczyłem powołania i po kiego wafla jedzie tam frankowski???rodzine ma w stanach czy wycieczke chce se zrobić???
_Globus_
16 04 2005, 12:39
E no kuwa, co oni chcą samym Frankiem wygrać z Meksykiem na neutralnym boisku

Czarno to widzę...
Meczyk znowu w nocy jak z USA?

Oby nie, przecież teraz nie ma wakacji :?
Meczyk znowu w nocy jak z USA?

Oby nie, przecież teraz nie ma wakacji :?
Bo nie bedzie kiedy pić
A co do Franka-pewnie dlatego go wziął bo nie chce sie pogrążyć samym Saganem

kogo niby za niego powołać ?
Obstawiam wynik: (patriotyczny

) 2:1 dla naszych :roll:
Normalny : 2:2 lub 1:1
Frankowski dolaczyl w ostatniej chwili do kadry, zeby nie zawiesc milionowej polonii, ktora chciala poogladac kluczowych graczy dla "biało - czerwonych", a nie samych "Saganów" :wink:
Nie ma zadnego innego powodu, a w ogole rozgrywanie tego meczu rzeczywiscie jest zupelnie pozbawione sensu...
nie wiem po co ten mecz..tak daleko..chyba tylko dla polonii amerykansiej...a niech mają
Rafi: Dlaczego nie ma sensu ? Janas chce wypróbować kogo zostawić na rezerwie a kogo za przeproszeniem trzeba wydu.pić bo sie nie nadaje do kadry (z różnych względów). A może chce przeprowadzić jakieś taktyczne zmiany...?
_Globus_
20 04 2005, 21:41
Rafi: Dlaczego nie ma sensu ? Janas chce wypróbować kogo zostawić na rezerwie a kogo za przeproszeniem trzeba wydu.pić bo sie nie nadaje do kadry (z różnych względów). A może chce przeprowadzić jakieś taktyczne zmiany...?

Nawet ty dobrze wiesz, kogo wyupić z kadry nawet bez tego meczu. Jest paru takich delikwentów, nie?

Nawet ty dobrze wiesz, kogo wyupić z kadry nawet bez tego meczu. Jest paru takich delikwentów, nie?

Tia, np. Grzesiu Rasiak

Nie wiem kiedy on sie dostosuje do kadry :roll:
a ja uwazam ze rasialdo powinnien z anglikami zagrac w pierwszym skladzie bo on wie jak im brmay strzelac,co pokzuej w lidze
a ja uwazam ze rasialdo powinnien z anglikami zagrac w pierwszym skladzie bo on wie jak im brmay strzelac,co pokzuej w lidze
Nie wiem czy gra skrzydłami na dośrodkowania (w końcu jakoś Rasiak ma te gole niby strzelać) będzie mądra :? w końcu to właśnie Anglicy wiedzą jak sie przed tym bronić oraz jak w ten sposób strzelać gole...
Wolałbym widzieć jakiś inny sposób- drybbling czy cuś...
Nie wiem czy gra skrzydłami na dośrodkowania (w końcu jakoś Rasiak ma te gole niby strzelać) będzie mądra :? w końcu to właśnie Anglicy wiedzą jak sie przed tym bronić oraz jak w ten sposób strzelać gole...
t zle sie wyrazilem...nie powinnien al pewnie zagra bo tak Janas wymysli..tak mysle.........
t zle sie wyrazilem...nie powinnien al pewnie zagra bo tak Janas wymysli..tak mysle.........
Bądźmy dobrej myśli-nie zagra
_Globus_
22 04 2005, 19:25

Na pewno zagra, w końcu co to za reprezentacja bez Rasiaka. Grzesiu w październiku będzie po kilku meczach w Premiership i w pełni formy strzeleckiej.

Na pewno zagra, w końcu co to za reprezentacja bez Rasiaka. Grzesiu w październiku będzie po kilku meczach w Premiership i w pełni formy strzeleckiej.
Tak samo się mówiło przed meczem z Białorusią
_Globus_
3 05 2005, 14:40
Pozwolę sobie przytoczyć wypowiedź z forum Onet.pl
Polacy muszą wygrywać wszystko.
Wiadomą sprawą jest że aby awansować do niemieckiego mundialu bezpośrednio trzeba mieć jak najwięcej punktów.
Prawdopodobnym jest że ta sztuka nam się może udać. Każdy wie jak potrzebne są wygrane z Azerami, Austrią, Walią.
Ważna także jest zupełnie inna sprawa a mianowicie, sprawa rozstawienia w koszykach eliminacyjnych euro 2008.
Otóż w eliminacjach euro 2008 będzie 7 grup.Większość z nich to grupy 7-mio zespolowe.Jedna bedzie ośmiozespolowa. Awans do austriacko-szwajcarskiej imprezy uzyskają po dwie najlepsze druzyny z każdej grupy.Nie bedzie więc baraży, po praz pierwszy zresztą od bardzo długiego czasu.
Aby w tych eliminacjach uplasowac się w granicach drugiego koszyka, musimy więc zmieścić się w pierwszej 14-tce europejskich zespołów. Niestety nie będzie to łatwe, w przypadku każdego remisu,każdej porażki nasze szanse bedą maleć.
Rozstawienie drużyn odbywa się na podstawie współczynnika określającego średnią ilość punktów zdobytych w poprzednich dwóch eliminacjach. Tak więc jak łatwo się domyslić naszej reprezentacji bedą wliczane osiągnięcia w obecnych eliminacjach gdzie idzie nam bardzo dobrze, ale równiez niestety brane pod uwagę będą wszystkie mecze nieudanych dla nas eliminacji euro 2004.
Widać więc jak na dłoni jak ważny w obecnym systemie rozstawiania reprezentacji jest każdy dosłownie mecz.
Paradoksalnie nawet mając już zapewniony awans każdy mecz jest nadal bardzo ważny, bo w przyszłości może on zadecydować o przydziale do na przykład nizszego koszyka. Nie wolono zatem meczów eliminacyjnych nawet takich które nie wpłyną już na losy naszego awansu traktować ulgowo, podobnie w przypadku gdy na awans już nie mamy szans bo przez cały czas toczy się walka o naszą przyszłość. Od nas zależy czy będzie ona lepsza czy gorsza.
Biorąc pod uwage te wszystkie przepisy widać jak nieodpowiedzialne jest przechodzenie obok meczu jak kiedys zrobiła drużyna Engela która zaraz po wywalczeniu awansu poległa beztrosko na Białorusi 1:4.
W tej chwili Polska ze swoim współczynnikiem plasuje się w dolnych rejonach drugiego koszyka przyszłych eliminacji euro 2008. Trzeba pamiętac że grup będzie tylko siedem a więc jeśli chcemy zmieścic się w drugim koszyku nasze miejsce musi być co najmniej 14-te.
Każda wpadka działa jednak na niekorzyśc i spycha nas w dół.Na rozstawienia na koszyki nie ma wpływu wynik osiągniety na samej imprezie(Grecja 4-ty koszyk obecnych eliminacji).Musimy więc bezpiecznie wygrywać wszystkie mecze eliminacyjne jakie tylko będziemy w stanie wygrać.
*I ciekawostką jest także że gdyby Maciej Żurawski nie strzelił zwycięskiej bramki z Irlandia Północną na 4 minuty przed koncem, nasz współczynnik plasowałby nas obecnie na miejscach 14-15 ex equo z Łotwą a więc znależlibyśmy się na niebezpiecznej granicy 2-go i 3-go koszyka.To jeszcze bardziej tylko uwypukla jak bardzo ważny jest każdy mecz.
turn_, 2005-04-27 17:17
Interesujące, ciekawe czy Janas o tym wie...
Cytat z Onet.pl
Devaux nie rezygnuje z gry w reprezentacji Polski
Bohater finału Pucharu Ligi Francuskiej, mający polskie korzenie, Jean-Christophe Devaux, nie rezygnuje z gry w reprezentacji Polski.
- Złożyłem niezbędne dokumenty w konsulacie w Strasbourgu. Konsul obiecał mi, że już za kilka miesięcy mogę mieć polskie obywatelstwo Ważny był dokument, że nikt w rodzinie nie zrzekł się tego obywatelstwa. To powinno przyspieszyć procedurę - powiedział obrońca Strasbourga, który w finale Pucharu Ligi Francuskiej z Caen zdobył zwycięskiego gola.
Johnsonów nie brakuje, mamy kolejnego
kolejny sie chce w kraju wylansować heheh czego to niewymyślą
Tia, oczywiście-znowu bedzie podnieta jak z Klose i Johnsonem a i tak koleś bedzie mieć nas głęboko w...uszanowaniu

Już chyba cała Europa sie z nas nabija że zagraniczni piłkaże tylko chcą się 'wymediować' i zrobić hałas wokół własnej osoby dzięki reprezentacji i całemu Związku PZPN ...
świerczewski powołany do kadry za kałużnego zaczyna mi się robić niedobrze
QUOTE(przema @ 23 05 2005, 11:58)
świerczewski powołany do kadry za kałużnego zaczyna mi się robić niedobrze

Co za różnica-i jeden i drugi ch.uja robią w reprze więc mogą sie wymieniać

A nóż Świerczewski coś pokaże...

byleby nie był zmiennikiem Szymka !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.