Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
_Globus_
Kadra w komplecie:

Bramkarze: Jerzy Dudek (1973, Liverpool FC, Anglia, 50A), Artur Boruc (1980, Legia Warszawa, 6A), Marcin Cabaj (1980, Cracovia, 0A).

Obrońcy: Jacek Bąk (1973, RC Lens, Francja, 60A-2 gole), Tomasz Rząsa (1973, SC Heerenveen, Holandia, 27A-1 gol), Marcin Baszczyński (1977, Wisła Kraków, 19A), Tomasz Kłos (1973, Wisła Kraków 60A-4 gole), Maciej Stolarczyk (1972, Wisła Kraków, 7A), Tomasz Kiełbowicz (1976, Legia Warszawa, 7A), Jarosław Bieniuk (1979, Amica Wronki, 7A-1 gol).

Pomocnicy: Jacek Krzynówek (1976, Bayer Leverkusen, Niemcy, 49A-8 goli), Kamil Kosowski (1977, FC Kaiserslautern, Niemcy, 31A-3 gole), Sebastian Mila (1982, Austria Wiedeń, 17A-3 gole), Arkadiusz Radomski (1977, SC Heerenveen, Holandia, 10A), Mirosław Szymkowiak (1976, Trabzonspor, Turcja, 21A-2 gole), Radosław Sobolewski (1976, Wisła Kraków, 6A-1 gol), Marek Zieńczuk (1978, Wisła Kraków, 4A), Paweł Kaczorowski (1974, Legia Warszawa, 13A-1 gol), Bartosz Karwan (1976, Legia Warszawa, 21A-4 gole).

Napastnicy: Andrzej Niedzielan (1979, NEC Nijmegen, Holandia, 13A- 5 goli), Grzegorz Rasiak (1979, Derby County, Anglia, 18A-3 gole), Tomasz Frankowski (1974, Wisła Kraków, 10A-6 goli), Maciej Żurawski (1976, Wisła Kraków, 40A-11 goli).

Szkoda, że Ebiego nie ma, coś go tam boli. No i bardzo liczyłem na Arturka z berlińskiej Herthy - może następnym razem smile.gif.
Janas ciągle jest niekonsekwentny w kwestii trzeciego bramkarza, teraz jest nim Cabaj, ale w kolejce czekają jeszcze Kuszczak i Majdan. Tu bardzo dobrze, szkoda, że nie jest tak z obroną...
Odin91
No ludzie ?! Co tu tak cicho ? Mecz za chwile sie zacznie a wy nic nie piszecie tongue.gif
Obstawiam wynik 3:0 smile.gif

EDIT :
Syndrom Gołoty - minuta nie minęła i już Żurawski strzela na 1:0 hahaha.gif

EDIT 2 :

1:0 - wynik może być ale sposób gry zdecydowanie nie. Karwan - do domu człowieku. Co ty robisz w reprezentacji ?!
Cała kadra grała od niechcenia - czy była aż tak gorąco ? huh.gif
Ech, mam nadzieje że w meczu z Azerami bedzie lepiej.
Sparda
Ja powiem tylko tyle że z taką grą to Polska dostanie w Azerbejdzanie wiecej niż wygrała z nimi u siebie.
kempa
no bez przesady...
Sparda
QUOTE(kempa @ 29 05 2005, 18:46)
no bez przesady...
*

No fakt troche przesadziłem ale dziś to Albanczycy byli(przynajmiej moim zdaniem)zespołem lepszym
Odin91
QUOTE(Sparda @ 29 05 2005, 18:54)
QUOTE(kempa @ 29 05 2005, 18:46)
no bez przesady...
*

No fakt troche przesadziłem ale dziś to Albanczycy byli(przynajmiej moim zdaniem)zespołem lepszym
*

Lepszym nie byli (góra 2 groźne, dobrze dość wykonane akcje) ale ani jeden ani drugi zespół nie pokazał klasy. Można zawsze powiedzieć że brakowało Szymkowiaka czy Mili i bądź co bądź dobrego prawoskrzydłowego (Karwan ? hahaha.gif ) czyli Smolarka. Obrona ?...nie jestem pewien czy grał Głowacki (jakoś komentatorom sie nie chciało wymawiać nazwisk zawodników za często a niestety OBROŃCÓW jeszcze wszystkich nie rozpoznaje smile.gif poza Hajtą).
Kiełbowicz ? Radomski ? - pomyłka obydwoje. Jako tako dobrze zagrali(na tle naszej kadry) Baszczyński, Żurawski, Krzynówek i Boruc (on chyba najlepiej z nich wszystkich biggrin.gif ). I błagam selekcjonera : NIE-POWOŁUJ- !!KARWANA
No ale też należy pamiętać że graliśmy troche na półmetek bo w końcu to był mecz towarzyski i nikt nie chciał złapać kontuzji (kopnięcie Niedzielana to szczyt chamstwa).
No cóż - może być tylko lepiej biggrin.gif smile.gif
Sparda
Glowacki nie grał,a co do Karwana to zagrał fatalnie no ale 1 taki mecz każdemu sie może zdarzyć.Ale największym bledem Janasa jest powoływanie kosy-przecież on już miał tyle fatalnych spotkan i dalej powoływany a co najlepsze-gra w podstatowym składzie,narmalnie płakać sie chce.
kempa
Co do Kosowskiego, to jest to bardzo dobry zawodnik,który został "zniszczony" w Bundeslidze (który to juz przypadek ,gdy polski zawodnik wybiera sie na podbój bundesligi...i przestaje grac),ale fakt nie gra w klubie,nie jest w formie...bardzo lubie tego pilkarza,ale obecnie nie powinno byc dla Kosy miejsca w kadrze(przynajmniej w wyjsciowej jedenastce)

...czy mi sie zdawalo,czy w po boisku biegal Stolarczyk...?
Ölschmitz
Karwan odpie,rdalał konkretną szopkę, kojarzycie jak w ciagu chyba minut mial trzy glupie straty? lol. na prawa flanke musi byc Ebi, albo Kosa. Krzynowek jak zwykle dobrze, mieszal sie, czaem strzelal, wrzutki itp. zuraw - pewna brama, pewniak. franek spierd,olil taka jedna okazje, z ktorej chyba nawet ja bym trafil, sam na sam i pierdzielnal nad poprzeczka.

wierze w chlopakow, wywiozo 3 pkt. z Baku.
przema
mecz był do du** i taki też będzie w baku może 1-0 2-0 wygramy.a co to jest granie na półmetek blink.gif blink.gif ??
Maiden
Mecz był ż-e-n-u-j-a-c-y ... Dobrze że Boruc był nonie.gif
Odin91
QUOTE(przema @ 29 05 2005, 20:54)
.a co to jest granie na półmetek blink.gif  blink.gif ??
*

To jest gra od niechcenia, nie pełnią sił. Przeca chyba więcej stać naszą reprezentacje niż 'to to' co pokazali wczoraj smile.gif
Zresztą-nie było środkowych pomocników ani Ebiego więc co tu gadać - dno.
A tak wogóle - nie lepiej powołać zamiast Kosy(sorry man, ale jak nie grasz w klubie to nie grasz w reprze) Gorawskiego ? Przecież chłopak gra lepiej niż koleś który zawsze ma komentarz w studio "Kosowski... i za głębooooookie dośrodkowanie - piłka wyleciała na "ałt" " smile.gif
przema
a więc to jest gra na półgwizdka ziąąą smile.gif
przema
Gorawski?? a z jakiej racji do reprezentacji.Niedość że słabo gra to mu jeszcze zęba wyje****. środek musi wyglądać następująco: EBI po prawej KRZYNÓWEK po lewej SZYMKOWIAK I SOBOLEWSKI W ŚRODKU czy Janas to skuma dopiero jak przegramy??Czy wkońcu wypróbuje to ustawienie
_Globus_
Ofkoz przema masz racyję, ale takie chopki jak Mila Gora Zieńczuk na rezerwę pasują. Można by jeszcze wypróbować Kuszczuka, bo dawno w reprze chłopak nie grał (ale i podstaw do powoływań nie było...), ale czasu na to brak, niby Cabaja trza też obadać...
Ciągle wielki problem z obsadzeniem lewej obrony, Rząsa i Kiełbowicz cieńcy są. W ogóle obrona jest najgorszą formacją w drużynie i na razie nie zanosi się na poprawę...
Aha - ciągle czekam na blond-Arturka, w końcu ktoś musi u nas wymuszać jedenastki, Tomuś tego nie potrafi, jeno się w polu karnym koleboce z tą balą w kółko a i tak mu chopy o łeb wyższe ją zabierają wink.gif.
Sparda
QUOTE(HHGLOBUS @ 30 05 2005, 15:11)
Ofkoz przema masz racyję, ale takie chopki jak Mila Gora Zieńczuk na rezerwę pasują. Można by jeszcze wypróbować Kuszczuka, bo dawno w reprze chłopak nie grał (ale i podstaw do powoływań nie było...), ale czasu na to brak, niby Cabaja trza też obadać...
Ciągle wielki problem z obsadzeniem lewej obrony, Rząsa i Kiełbowicz cieńcy są. W ogóle obrona jest najgorszą formacją w drużynie i na razie nie zanosi się na poprawę...
Aha - ciągle czekam na blond-Arturka, w końcu ktoś musi u nas wymuszać jedenastki, Tomuś tego nie potrafi, jeno się w polu karnym koleboce z tą balą w kółko a i tak mu chopy o łeb wyższe ją zabierają wink.gif.
*

No ja dla Włodarczyka miejsca w kadrze nie widze bo są lepsi od niego(Jeleń,Slusarski,Sikora,Saganowski)a poza tym mu sie zdarzają rózne rzeczy:Czerwona kartka z Irlandią,ale najlepszy i tak był jego strzał w słupek w meczu z Austria Wiedeń laugh.gif
hahaha.gif
_Globus_
QUOTE(Sparda @ 30 05 2005, 16:36)
QUOTE(HHGLOBUS @ 30 05 2005, 15:11)
*

No ja dla Włodarczyka miejsca w kadrze nie widze bo są lepsi od niego(Jeleń,Slusarski,Sikora,Saganowski)a poza tym mu sie zdarzają rózne rzeczy:Czerwona kartka z Irlandią,ale najlepszy i tak był jego strzał w słupek w meczu z Austria Wiedeń laugh.gif
hahaha.gif
*

Ale ja miałem na myśli Wichniarka smile.gif On to karne wymuszać potrafi biggrin.gif
PS: Włodarczyk z Legii ma na imię Piotr, Artur Włodarczyk to... Shiva laugh.gif wink.gif
Sparda
No masz racje pomiliło mi sie
Odin91
QUOTE(przema @ 30 05 2005, 15:03)
Gorawski?? a z jakiej racji do reprezentacji.Niedość że słabo gra to mu jeszcze zęba wyje****. środek musi wyglądać następująco: EBI po prawej KRZYNÓWEK po lewej SZYMKOWIAK I SOBOLEWSKI W ŚRODKU czy Janas to skuma dopiero jak przegramy??Czy wkońcu wypróbuje to ustawienie
*

prawy środek, lewy środek i środkowy środek hahaha.gif icon_wink.gif (oczywiście wiem że chodziło ci o pomoc smile.gif ).
Z jakiej racji ? Widziałeś mecz Polska Białoruś czy przymykałeś oczy gdy ten zawodnik biegał z piłeczką ? No ja już wole Gorawskiego od Kosy czy Karwana ( hahaha.gif ) - oczywiście najlepiej jako zastępca Ebiego.

Globus: Pogieło cie ? Wichniarek ? Chyba pomyliłeś sie o jakieś 5 lat wstecz nonie.gif on teraz to rzeczywiście TYLKO wymuszać by coś umiał smile.gif
Atak jest dobry - Żurawski-Frankowski
lukasz
Co do Kosowskiego, to jest to bardzo dobry zawodnik,który został "zniszczony" w Bundeslidze
on jest tak beznadziejny ,że aż głowa mała.był jest i umrze jako beztalencie sztuczne wykreowane przez polskie media.pojechał za granice i wszyscy możemy zobaczyć jego miejsce w szeregu czyli ławka/trybuny.
to nie bundesliga jest zła tylko najczęściej polacy jacy tam trafiają.jak ktoś jest dobry to sie przebije bez problemu chociazby ebi,wałdoch,hajto,krzynówek.jak ktoś jest słaby to nic nie pomoże.
Maiden
No ja już wole Gorawskiego od Kosy czy Karwana ( hahaha.gif )

Gorwaski mówisz?Człowiek który nie łapie sie do podstawowej jedenastki a wyglada że niedułgo nie bedzie sie łapał do kadry meczowej w swoim klubie .
W sumie niełzy pomysł ...
Wiec ja ze swojej strony proponuje ustawienie na stoperze Jacka kowalczyka crazy.gif

Atak jest dobry Żurawski-Frankowski

Wyszło jaki jest swietny w meczu z Albania ... Choc fakt lepszego chyba na dzien dzisiejszy nie mamy ...

Co do karwana ... Faktycznie mecz z Albania miał "znakomity" ale z irlandią odwalił kawał dobrej roboty , poza tym należy pamietac że ten gracz potrafi grac naprawde SWIETNIE ... Smiem twierdzic ze to jego GOL strzelony wikingom zapewnił nam bilet do korei ...

Kiełbowicz jest cienki , Wystawmy wiec STOLARCZYKA nerd.gif
Proste że jasne !!!!! Mecz legia-Wisła ukazał wyszosc Stolarczyka w 100% , ponadto stolaczyk umie strzelac rzuty wolne [382]bow.gif

Hmmm po dłuszym namysle można by też dac narodowosc nikoli MIJAHAHAHHAHILICIOVI ( Tak to sie pisze ? wacko.gif )
Przydałby sie nam zawodnik tego formatu na lewej obronie blush.gif
_Globus_
Lol @-t M@iden, niezłe jaja, Odin się nadzieję na nie z razu wink.gif
Sparda
CYTAT
Co do Kosowskiego, to jest to bardzo dobry zawodnik,który został "zniszczony" w Bundeslidze
on jest tak beznadziejny ,że aż głowa mała.był jest i umrze jako beztalencie sztuczne wykreowane przez polskie media.pojechał za granice i wszyscy możemy zobaczyć jego miejsce w szeregu czyli ławka/trybuny.
to nie bundesliga jest zła tylko najczęściej polacy jacy tam trafiają.jak ktoś jest dobry to sie przebije bez problemu chociazby ebi,wałdoch,hajto,krzynówek.jak ktoś jest słaby to nic nie pomoże.

Kosowski był dobry graczem dopóki nie opuscił Wisły.Od tamtego czasu kosa to totalne dno,i raczej to sie już nie zmieni.
Odin91
QUOTE(@-t M@iden @ 31 05 2005, 09:04)
No ja już wole Gorawskiego od Kosy czy Karwana ( hahaha.gif )

Gorwaski mówisz?Człowiek który nie łapie sie do podstawowej jedenastki a wyglada że niedułgo nie bedzie sie łapał do kadry meczowej w swoim klubie .
W sumie niełzy pomysł ...
Wiec ja ze swojej strony proponuje ustawienie na stoperze Jacka kowalczyka crazy.gif

Atak jest dobry Żurawski-Frankowski

Wyszło jaki jest swietny w meczu z Albania ... Choc fakt lepszego chyba na dzien dzisiejszy nie mamy ...

Co do karwana ... Faktycznie mecz z Albania miał "znakomity" ale z irlandią odwalił kawał dobrej roboty , poza tym należy pamietac że ten gracz potrafi grac naprawde SWIETNIE ... Smiem twierdzic ze to jego GOL strzelony wikingom zapewnił nam bilet do korei ...
*

Co do Gory - CSKA Moskwa to nie jest słaby klub więc sie nie dziw że ma problemy z podstawową jedenastką...pojedź sobie do najbogatszego klubu w rosji i zobaczymy czy tobie też sie będą wszyscy przyglądać i klaskać co podejdziesz do piłki ... czy w Wiśle robi 'kariere' Omneonu ? (czy jak mu tam). Już nie. Głośno było chwila i już nic.

Żurawski-Frankowski ? Wolisz Niedzielana czy Wichniarka (hahaha.gif) ?
Zresztą jakby dostawali DOBRE piłki to by było więcej goli.

Karwan ? Do domu z nim prosze...
Sparda
Co do Gory - CSKA Moskwa to nie jest słaby klub więc sie nie dziw że ma problemy z podstawową jedenastką...pojedź sobie do najbogatszego klubu w rosji i zobaczymy czy tobie też sie będą wszyscy przyglądać i klaskać co podejdziesz do piłki ... czy w Wiśle robi 'kariere' Omneonu ? (czy jak mu tam). Już nie. Głośno było chwila i już nic.

Żurawski-Frankowski ? Wolisz Niedzielana czy Wichniarka () ?
Zresztą jakby dostawali DOBRE piłki to by było więcej goli.

Karwan ? Do domu z nim prosze...

O ile sie myle to Gorawski gra w Dynamo Moskwa a nie w CSKA
Partyzant
QUOTE(Sparda @ 31 05 2005, 14:11)
[

O ile sie myle to Gorawski gra w Dynamo Moskwa a nie w CSKA
*

A nie w FK Moskwa ?? tongue.gif
Maiden
Co do Gory - CSKA Moskwa to nie jest słaby klub więc sie nie dziw że ma problemy z podstawową jedenastką...

Zaraz to gorawski nie gra w Chelsea londyn mad.gif ??

Popowiedz=FK MOSKWA
Partyzant 101% racji

pojedź sobie do najbogatszego klubu w rosji i zobaczymy czy tobie też sie będą wszyscy przyglądać i klaskać co podejdziesz do piłki ... czy w Wiśle robi 'kariere' Omneonu ? (czy jak mu tam). Już nie. Głośno było chwila i już nic.

AAAAAAAA wiec grajki z naszej ligi , majstrowie polski nie daja rady z rywalizacja z rosjanami za to mogą walczyc z Owenem , Lampardem , i terrym blush.gif ??
No to fajnie jest w KFC laugh.gif
Zresztą jakby dostawali DOBRE piłki to by było więcej goli .

DOBRE PILKI ?? Przecierz KOSOWKI jest wedlug ciebie znakomity...
Hmmm mam pomysła powołajta Jakuba Błaszczykowskiego ninja.gif
co do krawana i domu ... Z taka znajomoscia footblolu ty lepiej wroc do PES'a o taktyka naszej repry nie zaprzataj sobie głowy

NB= Frankowski trafił w poprzeczke w sytacji w jakiej ja bym trafił w te bramke...
lukasz
karwan do domu bo zagrał jeden słaby mecz?rotfl on przynajmniej coś zrobił dla kadry(mecz z norwegią!!) a np.żuraw nad którym wielu tu chyba się masturbuje zanim zaczął jako tako grać dla kadry rozegrał najpierw chyba 20 czy 30 słabych meczy bez bramki.nawet niedawno sie śmiałem bo hajto miał więcej goli od asa wisły.
kempa
hehe...tak i niech Janas zrezygnuje też z Franka,bo zagrał jeden słabszy mecz i trafił w poprzeczke...a myślałem ,ze to ja mam krótką pamięc.

zagraliśmy słabo,ale z kim i w jakich okolicznościach???to był kur*wa tylko (pipi)a*ny sparing,czy dlatego,że wypadł słabo w kadrze ma nastąpic rewolucja?
Odin91
QUOTE(@-t M@iden @ 31 05 2005, 17:28)
Co do Gory - CSKA Moskwa to nie jest słaby klub więc sie nie dziw że ma problemy z podstawową jedenastką...

Zaraz to gorawski nie gra w Chelsea londyn mad.gif ??

Popowiedz=FK MOSKWA
Partyzant 101% racji

pojedź sobie do najbogatszego klubu w rosji i zobaczymy czy tobie też sie będą wszyscy przyglądać i klaskać co podejdziesz do piłki ... czy w Wiśle robi 'kariere' Omneonu ? (czy jak mu tam). Już nie. Głośno było chwila i już nic.

AAAAAAAA wiec grajki z naszej ligi , majstrowie polski nie daja rady z rywalizacja z rosjanami za to mogą walczyc z Owenem , Lampardem , i terrym blush.gif ??
No to fajnie jest w KFC laugh.gif
Zresztą jakby dostawali DOBRE piłki to by było więcej goli .

DOBRE PILKI ?? Przecierz KOSOWKI jest wedlug ciebie znakomity...
Hmmm mam pomysła powołajta Jakuba Błaszczykowskiego ninja.gif
co do krawana i domu ... Z taka znajomoscia footblolu ty lepiej wroc do PES'a o taktyka naszej repry nie zaprzataj sobie głowy

NB= Frankowski trafił w poprzeczke w sytacji w jakiej ja bym trafił w te bramke...
*

Ok, FK Moskwa smile.gif w rosyjskiej ekstraklasie są chyba z 4 zespoły w moskwie (czy tam 3) więc mogą mi sie mylić tongue.gif

Ja tam lubie Gore i wierze że lepiej by sobie poradził od 'rui Kosy' czy Karwana(ile to razy stracił piłke w ciągu minuty ? 3 ? z czego raz PODAŁ do albańczyka ehhh).
Za czasów grania w Wiśle bardzo dobrze mu szło i wierze że teraz także by sobie poradził(mam nadzieje że niedługo wywalczy sobie miejsce w podstawowej 11').
Owen, Lampard, Terry - fajne przykłady. Na jakim świecie ty żyjesz ? smile.gif Owen - Żurawski - niezgadniesz kto lepszy rolleyes.gif Lampard -powiedzmy że np. Krzynówek - dalej duża różnica. Terry vs Who ? Hajto ? smile.gif Kłos czy Głowacki ? huh.gif No weź przestań...kto ci powiedział że Polska reprezentacja jest lepsza od Angielskiej co ? smile.gif

Kosowski jest znakomity - tylko świnia nie zmienia poglądów...wole Ebiego czy Gore tongue.gif

Co do sytuacji Franka - każdy może gorzej zagrać chwile czy źle uderzyć (Karwan robił to caaały mecz smile.gif [kiedy grał icon_wink.gif]). Masz lepszy pomysł kogo dać na atak ? Słucham...

Ja moge ze swoją znajomością piłki nożnej wrócić PESa ? ok ale gdy ty wrócisz ze swoją znajomością piłki nożnej dalej sie napinać na podwórku bo jesteś conajmniej śmieszny. Może ty dasz jakieś propozycje kogo zmienić ? wacko.gif
Maiden
Ok, FK Moskwa smile.gif w rosyjskiej ekstraklasie są chyba z 4 zespoły w moskwie (czy tam 3) więc mogą mi sie mylić tongue.gif

Przecierz jestes nieomylny mellow.gif

Ja tam lubie Gore i wierze że lepiej by sobie poradził od 'rui Kosy' czy Karwana(ile to razy stracił piłke w ciągu minuty ? 3 ? z czego raz PODAŁ do albańczyka ehhh).

Czlowiek który grał w piłke w nowym sezonie w lidze rosyjskiej przez okrągłe 20 minut na pewno lepiej by sobie poradził , może nawet tak znakomicie jak z Danią w poznaniu happy.gif

Za czasów grania w Wiśle bardzo dobrze mu szło i wierze że teraz także by sobie poradził(mam nadzieje że niedługo wywalczy sobie miejsce w podstawowej 11').

Szło ? Czas przeszły hmmm ? Żeczywiscie jak na polske był wyróżniającym sie grajkiem...Nic wiecej.
Jak dla mnie na polska lige w skali o 1 do 10 to mocna siódemka i tyle .

Owen, Lampard, Terry - fajne przykłady. Na jakim świecie ty żyjesz ? smile.gif Owen - Żurawski - niezgadniesz kto lepszy rolleyes.gif Lampard -powiedzmy że np. Krzynówek - dalej duża różnica. Terry vs Who ? Hajto ? smile.gif Kłos czy Głowacki ? huh.gif No weź przestań...kto ci powiedział że Polska reprezentacja jest lepsza od Angielskiej co ?

Nikt tak nie mówi . PO prostu nie umiesz czytac ze zrozumieniem .

Co do sytuacji Franka - każdy może gorzej zagrać chwile czy źle uderzyć (Karwan robił to caaały mecz smile.gif [kiedy grał icon_wink.gif]). Masz lepszy pomysł kogo dać na atak ? Słucham...

Franek tak jak cała polska OPRÓCZ karwana ofkz zagrał REWELACYJNIE !!!!
Jedynym minusikiem jest zmarnowana sytuacja poza tym MASA asyst i goli przeciw klasowemu rywalowi jaki jest Albania ukazał klase tego zawodnika pinch.gif

Ja moge ze swoją znajomością piłki nożnej wrócić PESa ?

Na pewno ligi rosyjskiej , moskiewkich zepsołow jest pare a "El Gorito" gra w FK

napinać na podwórku

THX jest ładna pogoda z pewnoscia skorzystam happy.gif

Może ty dasz jakieś propozycje kogo zmienić ? wacko.gif

I Say:

--------------------------Maiden-----------------------------
Baszczynski--------- Klos ----Kowalczyk ---------Kuzera
----------------------Sobolewski----------------------------
Gora" el gol"---------------------------------Zienczuk-----
--------------------Szymkowiak----------------------------
-----------Zurawki-----------------frankowski-------------

Europo bój sie !!!!!!
Obysmy tylko nie trafili na Gruzinów lub norwegów bo cześc z proponowanych przezemnie piłkarzy chyba nie ma na nich sposobu sad.gif
_Globus_
[QUOTE]Czlowiek który grał w piłke w nowym sezonie w lidze rosyjskiej przez okrągłe 20 minut na pewno lepiej by sobie poradził , może nawet tak znakomicie jak z Danią w poznaniu happy.gif[QUOTE]
Kontuzja chłopak ma, nie? Szkoda go, z prawą stronę u nas krucho (zresztą nie tylko na tej pozycji...)...

[QUOTE]Szło ? Czas przeszły hmmm ? Żeczywiscie jak na polske był wyróżniającym sie grajkiem...Nic wiecej.
Jak dla mnie na polska lige w skali o 1 do 10 to mocna siódemka i tyle .[/QUOTE]
Uuuu, toś mocno zawyżył... góra 5 smile.gif

Krzynówka cosik boli, ale do Baku jedzie. W kadrze znalazł się też Rząsa, ale ten raczej pojedzie na pogrzeb Nowaka.
Pijany
Co do Gorawskiego to przez dlugi czas leczyl kontuzje wiec jak mial grac? Karwan gral dobrze w meczach ligowych Legii, meczu z Albania nie widzialem ale slyszalem ze straszna kaszana w wykonaniu naszych. Jedno jest pewne prawa pomoc od EL. MŚ 2002 ( gdzie dobrze gral wlasnie Karwan) jest slaba strona polskiej druzyny i na dzien dzisiejszy kogo by nie wystawil nie bedzie rewelacji wink.gif
_Globus_
Kurde, Jacka coś boli, mam dziwne przeczucie, że nie zagra. W ogóle jakoś czarno widzę to spotkanie, jak nie strzelimy szybko bramki, to może być lipa confused.gif.
W podstawowym składzie na ataku ofkoz gra Żuraw, jeno jeszcze nie wiadomo z kim. Wolałbym od początku Andrzeja, co by trochę wybiegał obrońców, cosik ustrzelił, a później Franuś wjedzie i dokończy dzieła, ma do tego smykałkę smile.gif. Nie możemy se pozwolić na stratę punktów z takim rywalem.
Odin91
'Dżizas' Maiden ... jak ja nie lubie legionistów tongue.gif i to nie ze względu na to że jestem fanem Wisły tylko że macie na nią jakiś kompleks smile.gif

"Przecierz jestes nieomylny " Wiem, wiem - jaka fucha taki respekt rolleyes.gif

"Czlowiek który grał w piłke w nowym sezonie w lidze rosyjskiej przez okrągłe 20 minut na pewno lepiej by sobie poradził , może nawet tak znakomicie jak z Danią w poznaniu "

Już ci powiedziano że miał kontuzje...można zaczekać, nie mówie żeby go w tej chwili powoływać na mecz z Azerami przeca...

"Szło ? Czas przeszły hmmm ? Żeczywiscie jak na polske był wyróżniającym sie grajkiem...Nic wiecej.
Jak dla mnie na polska lige w skali o 1 do 10 to mocna siódemka i tyle ."

Taaak ? A komu byś dał 10 ? Cantoro ? hahaha.gif na pewno Karwanowi hyh.gif Ja bym dał Gorze ok. 8-9

"Nikt tak nie mówi . PO prostu nie umiesz czytac ze zrozumieniem "

To dlaczego napisałeś że mamy walczyć z anglikami ? podałem przykłady mniej-więcej ich najlepszych zawodników trzech i naszych - to nie moja wina że jest kolosalna różnica...ale na Walie powinno styknąć hyh.gif

"Franek tak jak cała polska OPRÓCZ karwana ofkz zagrał REWELACYJNIE !!!!
Jedynym minusikiem jest zmarnowana sytuacja poza tym MASA asyst i goli przeciw klasowemu rywalowi jaki jest Albania ukazał klase tego zawodnika"

Fan Legii ziew.gif Jedna niewykorzystana akcja...ale już o strzelonych jego golach (vide mecz z Walią-kto poderwał team do gry co ?) nie pamiętasz...

"Na pewno ligi rosyjskiej , moskiewkich zepsołow jest pare a "El Gorito" gra w FK"

A tu sie sprzeczać nie bede bo sie nie interesuje ligą Rosyjską a że pomyliłem FK Moskwa z CSKA to chyba grzech nie jest zważywszy na to że się nimi nie interesuje.

"THX jest ładna pogoda z pewnoscia skorzystam "

idź, idź - a nóż ci sie jakaś panna pod nosem zahaczy bo chyba nie masz co robić w domu smile.gif

"--------------------------Maiden-----------------------------
Baszczynski--------- Klos ----Kowalczyk ---------Kuzera
----------------------Sobolewski----------------------------
Gora" el gol"---------------------------------Zienczuk-----
--------------------Szymkowiak----------------------------
-----------Zurawki-----------------frankowski-------------"

Ma...Mej...dajn...aa...Maaaajden....majden....a kto to jest ? hahaha.gif icon_wink.gif (tylko mi nie wyskakój z textem że nie wiem o co chodzi i wogóle ciemny jestem rolleyes.gif Jak już mówiłem - fan legii smile.gif smile.gif smile.gif
_Globus_
Kuzera?? ninja.gif Co to jest??!! blink.gif
lukasz
jak ja nie lubie legionistów  i to nie ze względu na to że jestem fanem Wisły tylko że macie na nią jakiś kompleks
LOOOOL
czego Legia ma mieć kompleks?zagracie kiedyś w LM(w ćwierćfinale icon_twisted.gif ) to porozmawiamy.kompleks to mogą mieć tylko i wyłącznie kibice Wisły.a tacy niedzielni kibice jak ty niedługo odejdą jak skończy sie era dominacji Wisły.najpierw troche poczytaj historie piłkiw tym kraju potem pisz takie posty.
Maiden
Już ci powiedziano że miał kontuzje...można zaczekać, nie mówie żeby go w tej chwili powoływać na mecz z Azerami przeca...

Karwan w meczu z Albania grał Z KONTUZJĄ ( min dla tego nie ma go dziś w Baku )
Taaak ? A komu byś dał 10 ? Cantoro ? hahaha.gif na pewno Karwanowi hyh.gif Ja bym dał Gorze ok. 8-9

Cantoro w formie ? Owszem dałbym 10tke .
o dlaczego napisałeś że mamy walczyć z anglikami ?

Błagam o politowanie , albo przeczytej ten fragment ponownie albo zaniechaj ninja.gif
Jedynym minusikiem jest zmarnowana sytuacja poza tym MASA asyst i goli przeciw klasowemu rywalowi jaki jest Albania ukazał klase tego zawodnika"

A w drugą strone tego nie odwrocisz wacko.gif ?
Fan Legii ziew.gif

Fan wisły ohmy.gif
A tu sie sprzeczać nie bede bo sie nie interesuje ligą Rosyjską

To G*****O wiesz o piłce ... Poczekaj dwa lata a ta liga bedzie porównywalna z Bundesligą ...
idź, idź - a nóż ci sie jakaś panna pod nosem zahaczy bo chyba nie masz co robić w domu smile.gif

A nio byłem i było fajnie , a co do reszty postu ...
Ja sie o to martwic nie musze , piszesz tak bo jestes zakompleksiony blush.gif ?
i wogóle ciemny jestem

Przyznał sie!!!!
Kuzera?? ninja.gif Co to jest??!! blink.gif

"Wielki" polski piłkarz !! Nie słyszajta o nim laugh.gif ?
LOOOOL
czego Legia ma mieć kompleks?zagracie kiedyś w LM(w ćwierćfinale icon_twisted.gif ) to porozmawiamy.kompleks to mogą mieć tylko i wyłącznie kibice Wisły.a tacy niedzielni kibice jak ty niedługo odejdą jak skończy sie era dominacji Wisły.najpierw troche poczytaj historie piłkiw tym kraju potem pisz takie posty.

True , True ...

BTW Nauczta sie cytowac bo twoejgo postu sie czytac nie dało...
Sado
Buhaha. Kompleks wisły? Nie zdaje mi się. Miałbym mieć kompleksy z ich powodu, bo nie potrafią wyeliminować Gruzinów czy innych Norwegów? Nie zdaje mi się rolleyes.gif
majkelek
Mój skład:
Dudek
Baszczyński Bąk Kłos Rząsa
Kałużny
Smolarek Krzynówek

Żurawski
Saganowski/Niedzielan Frankowski

Żurawskiego wystawił bym jak ofensywnego pomocnika, bo i tak w każdej akcji piłka przechodzi przez niego, a jak grał na tej pozycji to reprezentacja grała jakos ciekawiej. Kałużny żeby nie było luki między pomocą, a obroną Szymkowiak się do tego nie nadaje. Reszta chyba logiczna.
przema
a kałużny się nadaje hahaha.gif hahaha.gif

z tyłu sobolewski tylko i wyłącznie

a widzieliście jak młodzieżówka podtarła sobie dupe biało czerwonym strojem(czyli ośmieszyła się remisując z azerami) wstyd hańba niech niewracają do kraju.niech tylko jutro te łamagi się postarają biggrin.gif
lukasz
coś czuje ,że z pierwszą też może być taka bryndza jak z armienią(1:1).
Odin91
LOOOOL
czego Legia ma mieć kompleks?zagracie kiedyś w LM(w ćwierćfinale  ) to porozmawiamy.kompleks to mogą mieć tylko i wyłącznie kibice Wisły.a tacy niedzielni kibice jak ty niedługo odejdą jak skończy sie era dominacji Wisły.najpierw troche poczytaj historie piłkiw tym kraju potem pisz takie posty.

Właśnie o taki text mi chodziło - Legia jest lepsza od Wisły (ba, wygrywa z nią[sprzedany mecz tongue.gif]!) a niestety coś jej nie idzie 'gonienie' jej o mistrza polski...

Karwan w meczu z Albania grał Z KONTUZJĄ

Co nie zwalnia go z winy że podał do albańczyka closedeyes.gif

Cantoro w formie ? Owszem dałbym 10tke

ja cenie zawodników także za charakter a to co on czasem wyprawia (czasem z dyńki, czasem z łokcia...) to przechodzi najśmielsze oczekiwania. A note chodziło mi ogólną a nie za jeden mecz happy.gif

Fan wisły

A żebyś wiedział tongue.gif powinienem napisać 'fanboy' legii ale niech już tak bedzie...

To G*****O wiesz o piłce ... Poczekaj dwa lata a ta liga bedzie porównywalna z Bundesligą

jeszcze przed chwilą pisałeś ze zawodnik który w lidze rosyjskiej nie może znaleźć miejsca w 1 składzie nie nadaje sie do gry w reprezentacji a teraz piszesz że to bardzo dobra liga. Zresztą - krótka piłka : kogo chcesz na prawym skrzydle na rezerwie ? rozumiem że Ebi w pierwszym skłądzie a na rezerwe...?

A nio byłem i było fajnie , a co do reszty postu ...
Ja sie o to martwic nie musze , piszesz tak bo jestes zakompleksiony

To sie bardzo ciesze że wreszcie słuchanie mnie przyniosło ci jakiś pożytek hyh.gif
Taaak, jestem strasznie zakompleksiony i nie moge tego znieść że Wisła przegrała jeden mecz z legią - okropne. Ale sądze że lepsze to niż walczyć z Groclinem o miejsce wicelidera icon_wink.gif

Przyznał sie!!!!

Czytaj ze zrozumieniem icon_wink.gif

BTW Nauczta sie cytowac bo twoejgo postu sie czytac nie dało

niestety nie mam nadmiaru wolnego czasu więc musiałem się sprężać więc prosze wybacz mi że cie nie zacytowałem - teraz to zrobiłem - może byc ? wybaczysz mi ? rolleyes.gif

Sado: ale słuchaj - jeśli rozmawiam z jakimkolwiek fanem/kibicem legii to on zawsze sie stara mi udowodnić że jeko kochany klub jest lepszy od wisły choć nie może go za chu.ja dogonić w lidze.

EOT of Legia&Wisła
Maiden
"Właśnie o taki text mi chodziło - Legia jest lepsza od Wisły (ba, wygrywa z nią[sprzedany mecz tongue.gif]!) a niestety coś jej nie idzie 'gonienie' jej o mistrza polski.. "

W Dzisiejszych składach szanse są raczej nierówne . Umówmy sie Szala nie umywa sie np do kłosa . Ale ten sezon sie juz skonczył ... Choc z drugiej strony Legia zdemolowala wisłe 5-1...

"Właśnie o taki text mi chodziło - Legia jest lepsza od Wisły (ba, wygrywa z nią[sprzedany mecz tongue.gif]!) a niestety coś jej nie idzie 'gonienie' jej o mistrza polski..

"ja cenie zawodników także za charakter a to co on czasem wyprawia (czasem z dyńki, czasem z łokcia...) to przechodzi najśmielsze oczekiwania. A note chodziło mi ogólną a nie za jeden mecz "

CANTORO W FORMIE , napisalem przecierz ... W formie w jakiej był jescze 2 lata temu był zdecydowanie najlepszy na swojej pozycji w polsce .

" A żebyś wiedział tongue.gif powinienem napisać 'fanboy' legii ale niech już tak bedzie...
"
A ty czym niby jestes ?
Odp za ciebie...
Niedzielnym kibicem ...

"To sie bardzo ciesze że wreszcie słuchanie mnie przyniosło ci jakiś pożytek "
Widzisz slucham sie bo CZYTAM twoje posty po twoich wypowiedziach sadze że ty po moich " Przelatujesz " a potem odp nie na temat blink.gif

"eszcze przed chwilą pisałeś ze zawodnik który w lidze rosyjskiej nie może znaleźć miejsca w 1 składzie nie nadaje sie do gry w reprezentacji a teraz piszesz że to bardzo dobra liga. "

L-I-T-O-S-C-I . JUz ci pisalem ... Twoja " gwiazdeczka " Ostro dostalo po (pipi)e w dobrym klubie bo jak sie okazalo tam nie ma (pipi)nia sie ...
Polamal sie ( kurde nawet karza miesnie rozciagac blink.gif ) a co gorza walczyc nawet na treningu ( zlamanu zab blink.gif )
Jak przeczytalem komentarz El Gorito w sprawie ostrych trenigów mało sie nie posikalem ze smiechu , otóż powiedział

"Nie rozumiem trenera" laugh.gif laugh.gif

"Czytaj ze zrozumieniem "

xD kto to pisze xD
Może inaczej ty w ogóle STARAJ sie CZYTAC cool.gif
"niestety nie mam nadmiaru wolnego czasu więc musiałem się sprężać więc prosze wybacz mi że cie nie zacytowałem"

A mi sie wydaje ze nie umiales blush.gif
że Wisła przegrała jeden mecz z legią "]Mowisz o zblizajacej sie rocznicy meczu Wisla legia wygranego przez legie 12-0
"
baby.gif ??

Kochany ...Very true .
"jest lepszy od wisły"

Nio w ostanich 15 latach wyglada na to że tak ... Widizsz Od 15 lat Legia gra non stop o majstra czy to z ruchem , czy to z Lechem , czy widzewem , czy tez teraz wisła ... Ona jako jedyna nie tylko zagrala w LM ale zaszla w tych rozgrywkach bardzo wysoko ...
Po prostu legia zawsze gra o najwysze cele...
A wisła ? Wisla..Jak teraz nie wejda do LM to cupiał wszystkich wyprzeda ... W sumie nie dziwie sie temu zlodziejowi bo to co rozkradł po 89 wtopił w tele-fonice która od kilku miesiecy ma BARDZO powazne problemy $
Zresztą to widac po tabeli wszech-czasów smile.gif

PS= I jak sie czyta posta z takimi cytatami ? Moze jdnak je umiesczajmy co smile.gif
Pijany
Kogo obchodzi to co bylo 15 lat temu. Na dzien dzisiejszy liczy sie to ze w ciagu 7 lat Wisla zdobyla 5 tytulow, Legia 1. Na dzien dzisiejszy Wisła jest mocniejsza i zdobyla mistrza, natomiast Legia ma patent na Wislakow na Łazienkowskiej wygrywajac rok po roku. Pisze to jako kibic Cracovii i wezcie juz skonczcie ta smieszna gadke nie na temat.
lukasz
to oczywiste ,że Legia od kilku sezonów gra gorzej ale brednią jest pisanie o jakimś kompleksie.
Maiden
A czy ja mówie ze jest inaczej wink.gif ?

W Dzisiejszych składach szanse są raczej nierówne . Umówmy sie Szala nie umywa sie np do kłosa

Ale gadki o kompleksach są smieszne wink.gif
Odin91
CANTORO W FORMIE , napisalem przecierz ... W formie w jakiej był jescze 2 lata temu był zdecydowanie najlepszy na swojej pozycji w polsce .

Ciekawe - ja sądze że lepiej sobie radził Szymkowiak ale to już inny temat.

A ty czym niby jestes ?
Odp za ciebie...
Niedzielnym kibicem ...

napewno NIE jestem kibicem wisły bo nie jeżdże na mecze (daleko mam troche...) - jestem jej FANEM (nie wiem czy rozróżniasz te dwa wyrazy).

L-I-T-O-S-C-I . JUz ci pisalem ... Twoja " gwiazdeczka " Ostro dostalo po (pipi)e w dobrym klubie bo jak sie okazalo tam nie ma (pipi)nia sie ...
Polamal sie ( kurde nawet karza miesnie rozciagac  ) a co gorza walczyc nawet na treningu ( zlamanu zab  )
Jak przeczytalem komentarz El Gorito w sprawie ostrych trenigów mało sie nie posikalem ze smiechu , otóż powiedział

"Nie rozumiem trenera"

Dziwne tylko że ten rosyjski klub sie zainteresował nim a nie np. Żurawskim czy Szymkowiakiem czy Cantoro rolleyes.gif patrz że wolał Gore i to wydać na niego dużo pieniędzy. Zresztą powtarzam po raz e-nty KOGO CHCESZ NA REZERWIE NA PRAWYM SKRZYDLE ?

"Czytaj ze zrozumieniem "

xD kto to pisze xD
Może inaczej ty w ogóle STARAJ sie CZYTAC 

Ironia zamierzona - powtarzam - czytaj ze zrozumieniem hahaha.gif

Nio w ostanich 15 latach wyglada na to że tak ... Widizsz Od 15 lat Legia gra non stop o majstra czy to z ruchem , czy to z Lechem , czy widzewem , czy tez teraz wisła ... Ona jako jedyna nie tylko zagrala w LM ale zaszla w tych rozgrywkach bardzo wysoko ...
Po prostu legia zawsze gra o najwysze cele...
A wisła ? Wisla..Jak teraz nie wejda do LM to cupiał wszystkich wyprzeda ... W sumie nie dziwie sie temu zlodziejowi bo to co rozkradł po 89 wtopił w tele-fonice która od kilku miesiecy ma BARDZO powazne problemy

Tia, a to że jeszcze parenaście lat temu gdy grał Lato zdobywaliśmy wysokie miejsca w MŚ to znaczy że teraz też tak gramy ? Piłka sie zmienia - kluby sie zmieniają.

PS= I jak sie czyta posta z takimi cytatami ? Moze jdnak je umiesczajmy

A umieszczaj sobie je kiedy chcesz - mi to lata smile.gif
Maiden
Ciekawe - ja sądze że lepiej sobie radził Szymkowiak ale to już inny temat.

Cantoro w formie to równie wartosciowy zawodnik jak szymkowiak . ( jak dla mnie ) ...
Skoro nie jedzisz na mecze masz chociasz cyfre + czy swoje oceniasz piłkarzy na podstawie PS lub co gorsza PN laugh.gif ?

FAN
boyem laugh.gif ?

Ironia zamierzona - powtarzam - czytaj ze zrozumieniem

Zlituj sie i zaniechaj bo sie osmieszasz zreszta zaraz ci to udowodnie happy.gif

CYTAT
PS= I jak sie czyta posta z takimi cytatami ? Moze jenak je umiesczajmy...

A umieszczaj sobie je kiedy chcesz - mi to lata 

Mialem cos udowodnic ....
O czym ty w ogole piszesz ...??
KIEDY ?? Powinienes raczej powiedziec JAK
Przeczytaj co napisałem 3 razy zanim odpiszesz...

ROTFLMAO

to tez było zamierzone?

Co do mojego wyobraznia na temat prawej pomocy , winien tam grac smolarek lub wlasnie karwan . Eot .
Piłka sie zmienia - kluby sie zmieniają.
Coś takiego blink.gif Raz w zyciu sie z toba zgodze blink.gif
Dziwne tylko że ten rosyjski klub sie zainteresował nim a nie np. Żurawskim czy Szymkowiakiem czy Cantoro

A zacytuje ci MIELCARSKIEGO ciewkawe czy w ogole wiesz kto to jest ...
Wypowiedz udzielone w magazynie liga+ :
"Musze powiedziec ; z całym szancunkiem dla domiana że Rosjanie mocno za niego przełacili z czego możemy sie tylko cieszyc "

EOT.
_Globus_
Spie*dalać mi z tymi offtopami z mojego ulubionego tematu excl.gif mad.gif icon_evil.gif icon_chainsaw.gif aggressive.gif death2.gif

JACEK NIE GRA, GRA SEBA! Najważniejsza wiadomość. I tyle, obaczym już za nieco ponad godzinę.

SEBA pokaż wszystkim niedowiarkom swą potęgę, weź tak zapie*dol z wolnego albo coś wink.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.