Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
tooom19
Ches - wcale sie nie dziwie że nie potrafisz tego zrozumieć - ale to raczej świadczy o twoim ograniczeniu - nie raz nie dwa swoimi postami udowadniałeś swoją inność.....
BeSE - tak jestem fanbojem - który zawsze wierzy w swój kraj - niezależnie od aktualnej sytuacji ....cieszysz sie pewno że polska przegrała ..... ? ....tak jestem polaczkiem przyznaje ci racje .....
Emigracja rozwiąże twoje wszystkie problemy...
DMX - byłeś na meczu ? skąd masz takie dane o 20 tyś ?
ja wiem że było 32 tyś a stadion mieści 47 - jest duża różnica w oglądaniu na stadionie a w tv.......

FANBOJ mówi że jest dobrze i POZDRAWIA "prawdziwych kibiców"
Sarni
który zawsze wierzy w swój kraj - niezależnie od aktualnej sytuacji ....cieszysz sie pewno że polska przegrała ..... ?

Wierzyć, a chwalić słabą grę to dwie, inne rzeczy...
DMX

DMX - byłeś na meczu ? skąd masz takie dane o 20 tyś ?  
ja wiem że było 32 tyś a stadion mieści 47  -  jest duża różnica w oglądaniu na stadionie a w tv.......

FANBOJ mówi że jest dobrze i POZDRAWIA \"prawdziwych kibiców\"

Nie bylem na tym meczu ale na slaskim tak. I wiem ze ten stadion jest kiepski bo miedzy widownia a boiskiem jest jeszcze tor do zuzla i malo widac.

Cos mi sie zdaje ze Ty nie byles biggrin.gif Cytat z GW: "Rozczarowani kibice już kwadrans przed końcem spotknia opuszczali Stadion Śląski. Trudno będzie ich namówić, żeby wrócili na mecz reprezentacji." Swietna atmosfera tak icon_twisted.gif Jeszcze nie widzialem swietnej atmosfery na przegranym w beznadziejnym stylu meczu

"Żal było patrzeć, jak wielka różnica dzieli Polaków od Szwedów. " Slowa podsumujace ten mecz

A tu sa dane o meczu:

http://www1.gazeta.pl/sport/1,35351,1665765.html
tooom19
Tak masz racje nie byłem na meczu - kupiłem tylko sobie bilet żeby szpanować.. .. miałem sektor 36 i mimo utraty 2 barmek prawi przez cały mecz były churalne śpiewy - nie wiem jak to wyglądało w tv mnie sie podobało - co do wychodzenia to byli tacy co wychodził nawet w połowie i co tam mam to w (pipi)e - a tobie radze zmienić zródło informacji ... mimo słabszej postawy naszych i tak mi sie podobało...

i nie wierz we wszystko co mówią w tv - bo jak ciągle słysze o tych meczach ostatniej szansy to mi sie śmiać chce - przecież mecz ostatniej szansy miał być ze szwedami to jak to jest ?? cud ?

FANBOJ mówi że Będzie dobrze nie kompromitujcie sie więcej nie chce mi sie już pisać...
tooom19
Sarni - w którym poscie pochwaliłem gre polaków ? ja nie mówie że super grali - mieli słąbszy występ ale i tak awansujemuy do Euro 2004;)
EviLT
PAtriotyzm to jedno - a patrzec na gre partaczy ktorzy taka KASE za to biora ze nawet nie masz pojecia.

Uwazam ze polowa naszej reprezentacji na czele z HAJTA to banda frajerow ktorym zalezy tylko na kasie i slawie. I niech sie PIERD..LĄ

NAsza reprezentacja w pilce noznej nie ma nic wspolego z patriotyzmem, honorem czy nawet sportem - poprostu robia to dla KASY
DMX
Wiec twierdzisz ze Gazeta Wyborcza zrobila relacje ogladajac mecz w TV smile.gif No rzeczywiscie slabe zrodlo informacji. Tak wszystkie gazety klamia, telewizja klamie, atmosfera byla super, reprezebtacja gra super. Po co nam zmiany, lepiej by nie moze wink.gif Naglowki najwiekszych gazet w Polsce:
"Rzeczpospolita": Grali z nami jak z dziećmi
"Porażka ze Szwecją uświadomiła wszystkim po raz kolejny, że reprezentacja Polski nie ma czego szukać wśród najlepszych drużyn Europy.".
"PN": Tonący i brzytwa
"Co tu dużo gadać, jak nie ma o czym mówić. Gramy w piłkę słabiej od Szwedów i dlatego przegraliśmy. Różnica w umiejętnościach była tak duża, że nie dało się jej zmniejszyć samą wolą walki.".
"Gazeta Wyborcza": Wielka rzeź winiątek
"Pospolite ruszenie z Polski było zagubione i całkowicie bezradne wobec perfekcyjnie działającego szwedzkiego mechanizmu.".
"Super Express": Nie łudźmy się, nasza piłka jest na dnie
^CzarnY
malkontenctwo. ogladalem ten mecz, staram sie zachowywac obiektywizm i podtrzymuje swoja opinie.
yaczes
Sarni - w którym poscie pochwaliłem gre polaków ?  ja nie mówie że super grali - mieli słąbszy występ ale i tak awansujemuy do Euro 2004;)

Slabszy wystep?:)
A kiedy w takim razie byl dobry?
Tooom prostak jestes i prymityw.

Napisze ostatni raz, moze skumasz:

POLSKA JEST SLABA I TWOJE PIE.PRZ.ENIE TEGO NIE ZMIENI

PS. Patriotyzm, ty ograniczony czlowieczku, to nie jest wiara w reprezentacje pilki noznej.[/b]
rychu18
Co jak co ale ta porażka ze Szwecją nie była w złym stylu.Jak zobaczyłem w trakcie przerwy statystyki 2/3 i 2/3 ,strzały na bramkę

Czlowieku gdyby nie Dudek w 2 polowie to moglo byc 5:0, 3 razy wychodzili sam na sam. Nie chce nawet ich widziec na EURO 2004 bo jak bedziemy grac z Hiszpanami czy Francja to bedzie taki wstyd. Niech buduja zespol od nowa, mlodziezowka zaczyna grac dobrze i moze w nastepnych eliminacjach...

:

DMX nie 5 do 0.Tylko jakieś 5 do 2 lub 3.Szwedzki bramkarz też musiał interweniować.Gdyby nie on stracili by te dwie ,trzy brameczki.Co jak co ale 2/3 w tym dwie bramki ,chyba świadczy o tym,że chłopaki nie grzeszą wykończeniem akcji.Czemu się czepiasz?Wiem,że Dudi ,grał b.dobrze i nie mam mu nic do zarzucenia ,tylko piszę tutaJ o tym,że im wystarczyły dwie sytuacje do strzelenia bramki.
Deks
Ja tam nie wiem jak można jeszcze w pewnym sensie chwalić polską reprezentację po takim naprawdę żałosnym meczu...
tooom19
Ches - tak jestem prostak ,Fanboj , polaczek i PATRIOTA IDIOTA wink.gif
..... cieszysz sie prawda tak POLSKA jest SŁABA ale mnie to wali i mam w (pipi)e inne zdanie niż moje ...cieszysz sie x2 ?
hłe hłe prostak - to w twoim stylu - (daje sie we znaki brak wykształcenia)

narazie koncze ten temat najlepiej go zamknij bo nic ciekawego do niego nie wnosisz ani cała reszta ...miało być o meczach a jest o (pipi)e marynie - jest jak jest jednym sie to podoba innym nie - poczekam do Października do meczu z węgrami .... narazie
tooom19
AHa jeszcze warto wspomnieć o ostatniej wypowiedzi prezesa PZPN Michaa Listkiewicza :
"Zawiązaliśmy ze Szwedami koalicje Polsko - Szwedzką - nasza młodzieżówka wygrywa dla ich młodzieżówki z Wegrami a Seniorzy wygrywają u siebie dla nas Z Łotwą "

tak więc może dla niektórych to niewiele znaczy ale szanse rosną

POZDRAWIAM
Foorman
[quote=\"DMX\"][quote]
Cos mi sie zdaje ze Ty nie byles biggrin.gif Cytat z GW: \"Rozczarowani kibice już kwadrans przed końcem spotknia opuszczali Stadion Śląski. Trudno będzie ich namówić, żeby wrócili na mecz reprezentacji.\" Swietna atmosfera tak icon_twisted.gif Jeszcze nie widzialem swietnej atmosfery na przegranym w beznadziejnym stylu meczu

\"Żal było patrzeć, jak wielka różnica dzieli Polaków od Szwedów. \" Slowa podsumujace ten mecz
[/quote]

Oj DMX. Akurat kibiców to my mamy i tak wspaniałych i wyrozumiałych (tylko, że nieco bardziej wyrozumiali są w innych sportach smile.gif ) vide: siatkówka - najlepszy przykład to mecz Polska - Brazylia w (chyba) 1997r., w spodku, kiedy to nasi dostali seta 15:2 w plery, a na trybunach przez cały set kibice zagrzewali ich do boju. Z resztą byś kiedyś przyszedł na Lecha, albo nawet Widzew (gdzie kibice nigdy się nie odwracają od piłkarzy - tylko czasami od działaczy smile.gif )
easye
Ches  -  tak jestem prostak ,Fanboj , polaczek i PATRIOTA IDIOTA wink.gif
..... cieszysz sie prawda  tak POLSKA jest SŁABA  ale  mnie to wali i mam w (pipi)e inne zdanie niż moje  ...cieszysz sie x2 ?  
hłe hłe  prostak - to w twoim stylu - (daje sie we znaki brak wykształcenia)  

narazie koncze ten temat  najlepiej go zamknij bo nic ciekawego do niego nie wnosisz ani cała reszta ...miało być o meczach a jest o (pipi)e marynie - jest jak jest jednym sie to podoba innym nie  -   poczekam do Października do meczu z węgrami .... narazie

Stary - zobacz, co Ty z siebie robisz. Gramy (pipi), a Ty wciaz powtarzasz, ze to nie wazne, bo musimy wierzyc, bo jestes takim wielkim patriotom. Co to ma wspolnego z tym, ze nasi graja jak cioty !
Zreszta - wiesz co - na hugo mamy wchodzic do tych ME ? Zeby wstydu sie najesc...?
tooom19
co z siebie robie - ? no tak lepiej przyłączyć sie do reszty i ciągle nażekać na występy naszych - nie mówie że jest dobrze - ale wierze że bedzie lepiej - no ale przecież w "kupie" siła ?
tooom19
DMX - doping był - atmosfera też była - ale z Adamem michnikie-em niestety nie wygram - jak w Wyborczej napisali że było kiepsko - to pewnie tak było ;( -
yaczes
Pisz w jednym poscie Tooom.
Jedno z trzech ostrzezen:>
tooom19
A więc POZNALIŚMY już zasady losowania BARAŻY - nikt nie będzie rozstawiony żadnych przywilejów - wszystkie zespoły będą Losowane z Jednego KOSZYKA - możemy trafić na każdego - ale znając nasze szczęście będzie to HOlandia smile.gif

Na kogo możemy trafić :

G1
Słowenia
G2
Rumunia lub Dania
G3
Holandia
G4
Polska smile.gif
Węgry
Łotwa
G5
Islandia
Szkocja
G6
Grecja
Hiszpania
G7
Anglia
Turcja
G8
Chorwacja
Belgia
G9
Włochy
Walia
G10
Szwajcaria
Rosja
Irlandia
rychu18
Szczerze napisawszy to natrafienie na każdą drużynę z tego grona to nei lada przeprawa.No może poza wyjątkiem Łotwy(L
Jakuza
Jeśli przejdziemy Węgrów to dopiero wtedy będzie mogli mówić na kogo wpadnie w barażach ale znając nasze szczęście to pewnie na kogoś ciężkiego : Niemcy , Anglia , Turcja
R_L_S_
Kazdy mozliwy zespol do wylosowania jest lepszy od naszych wiec bedzie naprawde ciezko ;p
Ale nie zapominajmu ze najpierw trzeba wejsc do barazy.
rychu18
Damy rady:D
Jakuza
W meczu reprezentacji Polski z Węgrami napewno nie zagra Emanuel Olisadebe jak zawsze ten sam powód kontuzja
drk
W meczu reprezentacji Polski z Węgrami napewno nie zagra Emanuel Olisadebe jak zawsze ten sam powód kontuzja

To raczej jest pewne że Oli nie zagra.
Arek_
A więc POZNALIŚMY już zasady losowania BARAŻY - nikt nie będzie rozstawiony żadnych przywilejów  -  wszystkie zespoły będą Losowane z Jednego KOSZYKA  -  możemy trafić na każdego - ale znając nasze szczęście będzie to HOlandia :)
Na kogo możemy trafić :
G5
Islandia 
Szkocja
G6
Grecja 
Hiszpania

Ja chcem Islandię-wyjątkowy słabeusz lub Hiszpanię-ależ fajna masakra, co do Grecji to przesadziłeś, bo Hiszpania (chlip, chlip) już jej nie dogoni.
Kaxi
O żesz kurde
JUż wiadomo ze Oli nie wystapi w meczu z Wegrami. Kurde, zaczynam sie denerwowac. Nie bede go wyzywal bo to jest dobre dla rasistow ale neich on wreszcie zacznie grac. Bo dobry jest.
dee
Olego już nie raz na internetowych forach okrzyknięto niewdzięcznikiem,zdrajcą,leniem.A facet naprawdę ma klopoty ze zdrowiem.Gdy dawno temu stwierdzili to lekarze Birmingham,piłkarska polska obraziła się ,ze chlopakowi chcą zrujnować karierę.Niestety, chyba mieli rację.Niech porządnie się wyleczy,a jeszcze będziemy mieli z niego pociechę.Na dziś nie mamy lepszego napastnika od Olego będącego w pełni sił.
rychu18
(pipi) prawda!żadnej pociechy z niego nie będzie.skoro cały czas choruje to niech się weźmie za leczenie i nie kopie piłki.zresztą ,dobrym napastnikiem to on raczej nie jest.przepraszam ,że uraziłem ludzi dla których "bambus" to niezły napastnik.nie jestem też rasistą i nie popieram tego ale tego człowieka nie zdzierżę.
DMX
Ciekawe co mowil o Olim jak strzelal w kazdym meczu eliminacyjnym do MŚ 2002 laugh.gif Nigdy mu tego nie zapomne i dziekuje

PS Olisadebe nie bedzie gral juz do konca roku
Jakuza
Ciekawe co mowil o Olim jak strzelal w kazdym meczu eliminacyjnym do MŚ 2002  :lol: Nigdy mu tego nie zapomne i dziekuje  

PS Olisadebe nie bedzie gral juz do konca roku

Popieram przedmówcę bo Oli na strzelał w eliminacjach mistrzostw świata parę goli i jedną dołożył jeszcze na mundialu . Teraz ma kontuzje i wy wszyscy odwracacie się od niego mówiąc że jest taki i owaki .
rychu18
Ale po mistrzostwach świata za dużo nie pokazał.O "bambusie "mówiłem "czekoladowy strzelec"jeszcze przed MŚ ,DMX teraz mówię "drzewo bambusowe" które łamie się na różne strony.
Jakuza
Ale po mistrzostwach świata za dużo nie pokazał.O \"bambusie \"mówiłem \"czekoladowy strzelec\"jeszcze przed MŚ ,DMX teraz mówię \"drzewo bambusowe\" które łamie się na różne strony.

rasista...
rychu18
pisałem ,że nie jestem rasistą w poprzednim poście na poprzedniej stronie!!!Jakuza czytaj...
DMX
on nie jest rasista, on tylko nienawidzi czarnych :wink:
rychu18
eee,z Wami się nie da :wink:
^CzarnY
on nie jest rasista, on tylko nienawidzi czarnych wink.gif

wypraszam sobie wink.gif
anyway, Rychu... "drzewo bambusowe" i nie jestes rasista :>? a to ciekawe...
rychu18
to jest tylko taka metafora ,spokojna głowa Czarny

Tej Smolarek powraca do kopania piłki.Co jak co ale powinniśmy ujrzeć go w reprezentacji zaraz za napastnikami powinien obsługiwać ich dobrymi podaniami,kiedyś widziałem meczyk z jego udziałem i naprawdę zaskoczył mnie koleś pozytywnie.Co Wy o nim sądzicie?Janas powinien go powołać do reprezentacji?
Arek_
Bardzo się cieszę że reprezentacja nie jest już na dopingu, czyli nie gra już w niej Olisadebe i oby już nigdy nie grał. Jeśli ma już grać jakiś czarny to tylko po conajmniej mieszkaniu w Polsce od 15-nastego roku życia i mówiący po polsku, bo inaczej to zwykłe chamskie oszustwo, doping. Mi wygrywanie oszustwem nie daje żadnej satysfakcji.
simian raticus
Smolarek bije techniką całą kadrę (oprócz Olisadebe!), ale zjadły go kontuzje...pozatym coć tam trawki popalił!hehe!!!Trzeba wprowadzać młodych do kadry!!!
rychu18
Ja chcę Smolarka!!!!! smile.gif Jeżeli Janas pominie takiego piłkarza to ja już nie wiem kto będzie dobry.Jak myślicie,Smolarek mógłby zagrać przeciwko Węgrom już za 10 dni?!?!Teraz chyba żadnej kontuzji nie ma,co?
ironiss
nie napalajcie się na Smolarka i tak go nie weźmie ( IMO moim zdaniem chłop jest niezły, 2 lata temu jak był w formie, jechał z Włochami ostro , kiwał jak chciał - szkoda że inni nie dostosowali się do jego poziomu) myślę jeszcze z pół roku i powinien odzyskać formę. BTW Na kogo stawiacie z dwójki Mila i Burkhardt ( jednego Janas odeśle ) ? Ja osobiście jestem za Milą.
Sergio
Ja bym obu wywalił tongue.gif
Jakuza
Kiedy jest mecz i o której question.gif
dee
Kiedy jest mecz i o której  :?:

[size=18]11 pażdziernika 2003r. (sobota).Początek transmisji w TVP2 o 16.30.
dee
Kiedy jest mecz i o której  :?:

Jakuza
[quote][quote]Kiedy jest mecz i o której question.gif[/quote]

thx
DMX
Tak jest panowie juz w sobote kolejny mecz roku (cos ostatnio ich duzo). Juz mam zaklepane miejsce w pubie, koszulka i szalik gotowy biggrin.gif DO BOJU POLSKO .....
ironiss
Polska - Węgry, Szwecja,Łotwa,Szwecja czyli w sumie to już piąty mecz roku, mecz o być albo nie być (polska specjalność). Janas oczywiście nie byłby sobą gdyby na arcyważny mecz nie zrobił kilku experymentów. Podobno znana jest już wyjściowa jedenastka: Dudek-Kłos, Bąk, Rząsa - Żewłakow, Mila, Sobolewski, Szymkowiak, Krznówek - Żurawski, Rasiak. No tak żewłak na prawej pomocy, Rasiack w ataku, ustawienie 3-5-2, hmmm. No cóż pozostaje nam tylko wierzyć w naszych... DO PRZO-DUPO_LSKO
Gęsior
Mogę co najwyżej soczystego piarda puścić na ten mecz....Niech spier.... icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.