Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Odin91
Ok ok - obstawiam wynik : 3:1 ... i gola strzeli nam zapewne Giggs blush.gif
pozdro

EDIT:

Janas podał skład - w ataku Grzrgorz Rasiak oraz .... M A C I E J Ż U R A W S K I !!! cool.gif
Arox
Zaczyna się...
Obstawiam 2-0 dla Polski.
dmlakers
No i mamy przerwe a wynik 0-0 sad.gif .

Dodam że Czechy pokonały Armenie 4-1 a Szwecja remisuje z Węgrami 0-0. Wiec Czesi moga nam uciec ale chociaz Szwedzi na razie traca 2 punkty (oby ten wynik sie utrzymał do konca).

Zobaczymy co pokaza orzełki Dżanasa w 2 polowie laugh.gif
Ryo-San
Goal! Northern Ireland 1, England 0. David Healy (Northern Ireland) right footed shot from the right side of the box to the top left corner. Assisted by Steven Davis.

ahahahahaaa laugh.gif
Odin91
Sa sa sa sa !! cool.gif
No i Maciuś pokazał po co wybiegł na boisko - choćby i po to by wykonać karniaka biggrin.gif
Brawo polska ;]
Zaskoczył mnie mile 'Kosiarka' - dawno nie widziałem tak dobrego meczu w jego wykonaniu smile.gif
Żuraw wraz z Szymkowiakiem BARDZO dużo walczyli w środku pola i na obrzeżach pola karnego Walii - szkoda że Miruś nie trafił dwa razy w bramke (oba strzały ponad poprzeczką).
Rasialdo zagrał średnio - Franek chyba więcej powalczył (NA ZIEMI oczywiście bo w powietrzu nie ma co mówić tongue.gif ).
Jop zagrał dość dobrze - chyba lepiej od Kłosa icon_wink.gif
Boruc - spox.

PS. Teraz zobaczyłem jak Miruś skacze na Jopa gdy udzelał wywiadu dla TVP2 laugh.gif Szymek rządzi ! biggrin.gif
Odin91
QUOTE(Ryo-San @ 7 09 2005, 21:23)
Goal! Northern Ireland 1, England 0. David Healy (Northern Ireland) right footed shot from the right side of the box to the top left corner. Assisted by Steven Davis.

ahahahahaaa laugh.gif
*

ROTFL ! ohmy.gif blink.gif laugh.gif
Skąd tyś to wziął ??!! laugh.gif która min ? smile.gif
Kubaa__
Uff, pod koniec znowu chlopaki poszaleli. Ogolnie mecz ladny, zawiodlo troche to co nam czesto pomagalo - skutecznosc, ale wygralismy zasluzenie. Zaraz sie dowiemy czy jestemy w MŚ ;>.
Mendrek
No i jeszcze nie jestesmy... Szkoda.
Odin91
Szkoda - Szwecja wygrała (zlatan ty ch... zbirze... dry.gif ) ale... Anglia przegrała z Irlandią północną laugh.gif hahaha.gif No ! może jednak bedzie 1 miejsce !! biggrin.gif
Ölschmitz
powiem krotko: Ibrahimovic ch,uju:)

niezly mecz, duzo emocji. o ile sie nie myle to angole maja jeszcze zalegly mecz z austria. jak straca punkty to wchodzimy z pierwszego:) bo tera przegrali czyli mamy 5 pkt. przewagi, a oni jeden zalegly. moze byc roznie.
dmlakers
A jednak Szwecja wygrala 1-0 z Wegrami. Ibrahimovic w 91 minucie strzelil gola.
Natomiast Irlandia pokonala cienka Anglie 1-0 po bramce Healy'ego.

Wiec nadal jestesmy liderami grupy smile.gif
Kubaa__
LoL, 91 min. i ten palant musial strzelic gola ;/. Nigdy go nie lubilem, teraz to tym bardziej dry.gif . No a Anglia niezle wtopila, ale czapa.... huh.gif
Shiva
Chorwacja nie może wygrać ze Szwecją, albo Czechy z Holandią. I wtedy już przed meczem z Anglikami i tak jesteśmy w finałach. Ponadto mamy ogromną szansę na pierwsze miejsce, jeżeli Anglicy nie wtopią z Austrią (watpliwe), to wystarczy nam z nimi remis. Ogólnie jest więcej niż dobrze. smile.gif

shi
Odin91
Oj, coś czuje że w Manchester'ze bedzie ostra walka smile.gif na nasze szczęścia Anglia ma teraz jakiś kryzys w kadrze - oby go podtrzymała do końca tongue.gif
_Globus_
Ech Zlatan, Zlatan... trza było lepiej rok temu na ME karnego strzelić, a nie teraz się napinać tongue.gif (swoją drogą ciekawe jak bardzo sędzia pomógł Szwedom...). Dobrze jest panowie, cieszmy się, bo jest z czego, Angole przegrały, jeszcze walną remisik z Austrią (Ci też się dzisiaj popisali ;|) i jedziemy do Manchesteru zagrać im na fujarce, tututu... laugh.gif
lukasz
dobra stawiam tak.trzymajcie kciuki za holandie itd bo z taką grą w anglii polegniemy i to z 2:0.i niech nikogo nie dziwi dzisiejszy wynik!polacy zawsze słabo grali z angolami i nawet ci będąc w kryzysie potrafili nam wtrącić i tak samo będzie na old trafford.lliczmy na awans bezpośredni bo w barażach też daje małe szanse(perspektywa gry z francją lol).
dante2003
Anglia z Irlandią przegrała, czemu ma wygrać z nami?
_Globus_
Lukasz, jeżeli chciałeś nam popsuć humory to Ci się nie udało wink.gif.
Czekajmy również na mecz Czechów na wyjeździe z Finami. Sami, miszczu, nie daj im stuknąć! tongue.gif

PS: Właśnie zauważyłem, że jeśli Szwedzi wygrają na wyjeździe z Chorwacją, również mamy awansik. Lukajta:

- 08.10.2005 -
Chorwacja -:- (-:-) Szwecja
- 12.10.2005 -
Węgry -:- (-:-) Chorwacja
Szwecja -:- (-:-) Islandia

Tabela grupy 8.:

lp. drużyna m z r p pkt. bramki
1. Szwecja 8 7 0 1 21 27:2
2. Chorwacja 8 6 2 0 20 20:5
3. Węgry 8 4 1 3 13 13:12
4. Bułgaria 8 3 2 3 11 14:16
5. Islandia 9 1 1 7 4 13:24
6. Malta 9 0 2 7 2 3:31

Jesli Chorwaci przegrają ze Szwedami, to nawet zwycięstwo na wyjeździe z Węgrami nie zagwarantuje im awansu. Nie będzie też źle, jeśli np. oba mecze zremisują. Nie było by z kolei najlepiej, gdyby zdobyli w obu meczach 4 punkty, bo mogą nas połknąć stosunkiem bramkowym... Ale dobrze jest, ja osobiście liczę, że Anglia zremisuję z Austrią, choć grają u siebie... Musi być dobrze! cool.gif
Asteri><
Ze Zlatana kawał chama laugh.gif znowu ratuje dupe trzem koronom wacko.gif ma chłop styl w 91 min ehhh zresztą nie na darmo Capello mówił ze niedługo będzie on naprawde doby...
BTW Szwedzi ostatnio strasznie nam mieszają... przydało by sie w koncu odegrać na nich twisted.gif może na world cup... rolleyes.gif
_Globus_
Nie gadaj, patrz na mój poprzedni post - trzymajmy za nich kciuki, bo mogą nam Mundial załatwić wink.gif.
DecoT
Rasiak baardzo mnie zaskoczył i to z pozytywnej strony.
Nie ma co sie z niego śmiać,koles osiagnął batrdzo dużo,technike ma,przegląd pola(asysta) potrafi sie zastawić itp,szkoda tylko ze brakuje mu szybkosci...oj ale naprawde G.Rasiak jest bdb graczem i sie z niego nie smiejcie,bo jak powiedział Gmoch nasza kadra ma teraz zdecydowanie wiecej opcji w ataku niz Engel,wtedfy był tylko Oli a teraz mamy Rasiaka,Franca,Zurawia,Oliego,Niedzielana i kilku iinnycvh w obwodzie....
Jakuza
Popadacie w hurraoptymizm , jeszcze się okaże , że nie pojedziemy na te Mistrzostwa Świata unsure.gif , bo wszyscy liczą , kalkulują . Jeszcze się okaże , że to Szwecja , Czechy i Anglia zagrają nam na fujarce - tututu...tongue.gif

Co do meczu , typowy mecz walki w środku pola i skromne choć zasłużowe zwycięstwo naszej reprezentacji smile.gif - ot tyle odemnie wink.gif
dante2003
Mamy dużą szansę na awans, to by było dziwne gdyby wszystkie 7 meczów rywali ułożyło się nie po naszej myśli.
Shiva
Zrobiłem rozpiskę nastepnej kolejki w interesujacych nas grupach, zakładając każdy możliwy wynik. Wyglada to tak:

Obecna sytuacja w grupie:

1. Szwecja 8 7 0 1 21 27:2
2. Chorwacja 8 6 2 0 20 20:5

8 października Chorwacja - Szwecja 1:0, wtedy:

1. Chorwacja 9 7 2 0 23 21:5
2. Szwecja 9 7 0 2 21 27:3

I jest dupa zbita, bo Szwedzi mają lepszy bilans brakowy niż nasi.

8 października Chorwacja - Szwecja 1:1, wtedy:

1. Szwecja 9 7 1 1 22 28:3
2. Chorwacja 9 6 3 0 21 21:6

Mamy lepszy bilans bramkowy od drugiej Chorwacji i wchodzimy (chyba że przegramy później wysoko z Anglią).

Chorwacja - Szwecja 0:1, wtedy:

1. Szwecja 9 8 0 1 24 28:2
2. Chorwacja 9 6 2 1 20 20:6

Mamy pewny awans.

I sytuacja w innej grupie teraz:

1. Holandia 10 9 1 0 28 25:3
2. Czechy 10 8 0 2 24 32:10

8 października Czechy - Holandia 1:0, wtedy:

1. Holandia 11 9 1 1 28 25:4
2. Czechy 11 9 0 2 27 33:10

Czesi mogą mieć lepszy bilans bramek od nas i dupa zbita.

8 października Czechy - Holandia 1:1, wtedy:

1. Holandia 11 9 2 0 29 26:4
2. Czechy 11 8 1 2 25 33:11

Mamy pewny awans.

8 października Czechy - Holandia 0:1, wtedy

1. Holandia 11 9 1 0 31 26:3
2. Czechy 11 8 0 3 24 32:11

Mamy pewny awans. Oczywiście wszelkie te kalkulacje dotyczą sytuacji jeszcze przed naszym meczem z Anglią (12 października) i ewentualnej porażki z Angolami, którzy wręcz będą teraz musieli z nami wygrać.

Naprawdę ten na górze musiałby nas bardzo nie lubić, by w tej sytuacji kazać nam grać w barażach.

shi
_Globus_
No więc jak mówiłem, musimy trzymać kciuki za Szwedów, którzy imo są faworytami rywalizacji z Chorwacją, mimo iż zagrają na wyjeździe. A propos meczu na Old Trafford - zagramy bez Szymkowiaka, który łapnął już dwa żółtka i może sobie oglądać meczyk w którymś z tureckich pubów ;/.
Shiva
Bardziej za Holendrów, wystarczy żeby nie przegrali z Czechami (może być remis). Wówczas można olać już grupę ze Szwedami.

shi
_ARO__
ja tam wole trzymać kciuki za Autstrie tongue.gif mały remisik i zero omocji w meczu z Anglią biggrin.gif
Sergio
QUOTE(DecoT @ 7 09 2005, 22:31)
Rasiak baardzo mnie zaskoczył i to z pozytywnej strony.
Nie ma co sie z niego śmiać,koles osiagnął batrdzo dużo,technike ma,przegląd pola(asysta) potrafi sie zastawić itp,szkoda tylko ze brakuje mu szybkosci...oj ale naprawde G.Rasiak jest bdb graczem i sie z niego nie smiejcie,bo jak powiedział Gmoch nasza kadra ma teraz zdecydowanie wiecej opcji w  ataku niz Engel,wtedfy był tylko Oli a teraz mamy Rasiaka,Franca,Zurawia,Oliego,Niedzielana i kilku iinnycvh w obwodzie....
*

Gmoch miał dużo fajnych tekstów :> A Rasiak mnie do siebie nie przekonał, jestem za tym żeby w pierwszym składzie grał Franek. Przy okazji wymieniłbym też Rząsę tylko nie bardzo wiem na kogo tongue.gif
kempa
Panowie, jeśli nie awansujemy na przyszłoroczny mundial, to to będzie katastrofa. Nie wyobrażam sobie, zeby mogło nas tam zabraknąc.

Ale kur.wa jak zabraknie, to Zlatana zatłuke gołymi łapami closedeyes.gif
Geronimo
Shiva, ludzie jaka "dupa zbita"??? mad.gif troche obiektywizmu, przecież jesteśmy liderem twisted.gif z takim myśleniem to po kiego mamy jechać na WC ha??? Mamy pierwsze miejsce i tak ma być...., poco mają nasi jechachac do Angli na wycieczkę? Dzisiaj stali na tym pastwisku i na premie czekali, ale dupa zbita tongue.gif - ograjcie angoli ( potracili punkty z AUstria i ILRlandią to trudno żeby z liderem nie stracili, ghe ghe).
a tak pozatym - trzeba mieć straszne kompleksy zeby tak ciagle liczyć na potknięcia rywali - niech sobie ludzie zasłużą na Dojczewele... już mnie mdli jak słysze/widze te wszystkie obliczenia, kalkulacje itd. ... dajcie na luz!!! nasi odnieśli dość szczęśliwe,ale jednak!7 zwycięstwo z rzędu - chyba 1-szy raz w historii czy to was nie rusza???
kempa
Szczerze mówiąc, to mam to w du.pie ile zwycięstw i w jakim stylu odniesiemy...Liczy się przecież tylko awanas do Mistrzostw Śiata tongue.gif
Shiva
Geronimo, wyrażnie zaznaczyłem, że wszelkie te rozważania mają sens jeszcze przed naszym meczem z Anglią (i ewentualnej porażce z nimi). Szwedzi oraz Czesi grają 8 października, a my dopiero 12 października.

shi
rivo1986
Anglicy graja 8 pazdziernika z austria, 4 dni pozniej z nami. ja licze na male potkniecie becksa i spolki a w tym przypadku wszystkie rozliczenia odkladamy na bok i cieszymy sie z awansu biggrin.gif do tej pory powinien wrocic krzynowek co tylko ustabilizuje nasza ofensywe.kosowski jest dobry na tej pozycji ale czasami brakuje mu koncepcji.
szkoda ze w 1 polowie zuraw po niemal identycznej akcji ostatnio w celticu nie zdolal pokonac bramkarza. ale i tak jestem optymista przed najblizszym meczem z anglia bo w koncu mozemy z nimi powalczyc jak rowny z rownym. mamy kim postraszyc i to jest najwazniejsze icon_twisted.gif a jesli angole przegrywajaz irlandia polnocna to ja nie mam pytan... cool.gif

kurde lubie zlatana ale wczoraj mogl odpuscic sobie strzelanie dry.gif
:-:Macieq:-:
8 października Czechy - Holandia 1:0, wtedy:

1. Holandia 11 9 1 1 28 25:4
2. Czechy 11 9 0 2 27 33:10

Czesi mogą mieć lepszy bilans bramek od nas i dupa zbita.

Nie zapominajmy że Czesi grają jescze potem mecz z Finami którego wcale nie muszą wygrać.Jest jescze możliwość(mało prawdopodobna) że Armenia wygra z Andorą co spowoduje że to Andora zajmie ostatnie miejsce w grupie.I co to nam daje??a to że czesi wygrali z Andorą 8-1(dom) i 4:0(wyj.)więc w tych meczach mają bilans bramkowy 12-1,a wiadomo że mecze(w grupach 7 zespołowych) z ostatnią drużyną sie nie liczą.W takiej sytuacji Czesi w meczach z holendrami i Finlandią będą musieli mieć bilans bramkowy ok.6 na plusie(nie wiadoma jak zagra Polska z Anglią)co jest bardzo mało prowdobodobne.

Ale i tak najprostsza droga do MŚ to nie pszegranie z angolami

P.S.Przyjżał bym sie jescze sytuacji w grupie 8(szwecja,chorwacja)ale nie mam czasu teraz,bo musze iśc do szkoły.
Adi1975
Milo jest popatrzec jak w koncu po latach o naszej reprezentacji skopanej mowi sie nie tylko szmaciarze i patalachy, ale pilkarze i zespol... cos drgnelo, nie wiem co ale wisi mi to na maxa, jestem zwyklym kibicem ktory wkoncu po meczu napije sie piwka za zwyciestwo a nie z zalu! Przychylam sie do opini paru osob, ze nie ma co kombinowac(choc to takie polskie)z grupami, wynikami innych itd, bo na tym najczesciej moczymy dupska, ale po prostu jechac i skopac tych slabych jak nigdy dotad angielskich "gwiazdorow", bo kolejna okazja moze sie nadazyc za grubych pare latek... A i jeszcze temat Rasiaka, skoro tak duzo sie o nim mowi: widzieliscie ile gornych pilek w ataku po jego zejsciu wywalczyli nasi???? nie jestem trenerem, ale nikt mi nie powie ze ten kolo nie wie co to pilka nozna... Profesor panowie, profesor. pozdrowienia dla wszystkich, POLSKA GOLA!!!!!!!!
Tokar
Odstawiając na moment kalkulacje, jeszcze parę słów o wczorajszym meczu. 3 punkty cieszą, ale styl w jakich zostały zdobyte już mniej. Ja wiem, że w sobotę graliśmy ciężki (na własne życzenie ;p) mecz z Austrią, ale z przygotowaniem kondycyjnym naszych orzełków musi być coś bardzo nie ten teges, skoro po wymęczeniu bramki nasi po prostu przestali grać. Rozumiem, że mozna oszczędzać siły i bronić korzystnego wyniku (chociaż przy 1:0 jest to zawsze głupi pomysł), ale nie może być tak, że od 53 minuty drużyna po prostu stoi i od niechcenia macha nogami. Końcówka to już prawie powtórka z meczu z Austrią, nasi totalnie pogubieni, bodajże 4 razy pod rząd obrońcy nie są w stanie nawet wybić piłki na oślep do przodu (genialne kiksy) i ogólne wrażenie, że jeżeli mecz potrwa jeszcze 5 minut to nasi po prostu położą się na murawie : /

Niemniej jakieś tam plusy były. Kosowski pokazał się z zaskakująco dobrej strony. Szarpał, szarpał i w końcu wyszarpał (wymusił ? rolleyes.gif ) nam karnego. A już w ogóle hitem były całkiem udane dryblingi Rasiaka smile.gif
Asteri><
Czy ja wiem czy styl był zły, fakt faktem wygraliśmy tylko 1-0 ale weźmy pod uwage ze to przed ostatni mecz w grupie (nasz) i troche zimnych kalkulacji sie przyda, po co atakowac i stracic głupią bramke z kontry mad.gif (którą Walijczycy umieją grać) a która nam równie dobrze wychodzi tongue.gif Nasi dobrze wiedzą że są bardzo blisko mundialu i nie ma co ryzykować utraty punktów. Nie sądze że źle broniliśmy się, a wynik, styl? ja chce zoobaczyć ich w Niemczech, rolleyes.gif to będzie jujż zupełnie coś innego...

Najgorsza jest strata Szymkowiaka closedeyes.gif , bez niego będzie bardzo cieżko sad.gif , nie ma on godnego zastępcy, Żuraw bedzie musiał sie nabiegać... happy.gif bo Mila to cienias, DAWAĆ CANTORO DO KADRY laugh.gif (paszport chyba już ma...)
Jakuza
QUOTE(Asteri>< @ 8 09 2005, 11:18)
DAWAĆ CANTORO DO KADRY  laugh.gif (paszport chyba już ma...)
*

Taaa...ma Argentyński i Włoski...
helveg
moze to i lepiej zagrac bez szymka a za to dwoch defensywnych srodkowych pomocnikow co zabezpieczyloby niepewna obrone, ofensywa by szla skrzydlami (ebi i krzynowek), zuraw by do tylu sie cofal i stukal z dystansu a na szpicy rasialdo - normalnio kontry az milo sobie pomazyc

jednogo mozna byc pewnym, zapowiada sie super mecz na old traford smile.gif no i co wazniejsze - NICZEGO JESZCZE NIE WYWALCZYLISMY takze eliminacje to be continue...

btw brama zlatana wczoraj konkretna
kempa
Nie zgadzam się z Tobą, dla mnie Szymkowiak, to w tej chwili jeden z najważniejszych, a może nawet najważniejszy zawodnik naszej reprezentacji, który, pomijając to, że zawsze był świetny w odbiorze piłki, to na dodatek znacznie poprawił w ostatnim okresie grę w defensywie.
helveg
to ze jest on kluczowym graczem w druzynie to nie ulega watpliwosci, wg mnie rozprowadza pile az milo popatrzec, ale jednak jest on pomocnikiem ofensywnym, a z anglia mysle ze warto defensywnie zagrac - cos jak grecy na euro itp, przeszkadzac jak najwiecej anglikom i kontry, oczywiscie najlepsza obrona jest atak ale w meczu Polska Anglia mogloby sie to skonczyc szybkimi bramami na poczatku meczu i po zawodach, lepiej nie zostawiac samych baka i jopa/klosa/hajte z owenem i runim

oczywiscie to takie moje gdybanie, gramy bez szymka i juz, jak chcemy jechac do niemiec to trzeba umiec zagrac dobry mecz z anglia - jedyna klasowa druzyna w naszej grupie

oby powtorka z 73r. 1:1 moze byc smile.gif a pozniej polfinal z niemcami i deszcz juz im nie pomoze biggrin.gif
Asteri><
QUOTE(Jakuza @ 8 09 2005, 13:06)
*

*

Mauro stara sie o obywatelstwo a paszport ma dopiero otrzymac to chyba logiczne...
W jednym z wywiadów zadeklarował chęć gry dla polski (pół żartem pół serio ale pewniwe by nie odmówił happy.gif )
DecoT
ale to pewne ze Szymek nie zagra??
czy bedzie tak jak z tym ze po wygraniu z austrią jedzemiemy na MŚ?
:-:Macieq:-:
QUOTE(DecoT @ 8 09 2005, 17:24)
ale to pewne ze Szymek nie zagra??

Tak to pewne.

Nie za bardzo wiem o co ci chodzi.
Kmiot
QUOTE(:-:Macieq:-: @ 8 09 2005, 19:23)

Nie za bardzo wiem o co ci chodzi.
*

Chodzi mu zapewne o to, że TVP2 połowę Polski wprowadziło w błąd, twierdząc, że po wygraniu z Walią jedziemy na MŚ.
btw. myślałem, że mecz się pauzuje dopiero po 3 żółtych kartkach, a tu ktoś pisał, że Szymkowiak dostał drugą i pauzuje huh.gif
Sarge
Ja po ostatnim meczu wiele się nie zawiodłem. Zdaje się, że wszyscy po ostatnich meczach zaczęli oczekiwać, że reprezentacja będzie strzelać co najmniej po 3 bramki na mecz blink.gif ... Zwycięstwo cieszy, a styl wcale nie był najgorszy, po prostu Polska wykorzystała inną taktykę niż w meczu z Austrią - tam mocny pressing, który jednak w drugiej połowie dał o sobie znać (gra po prostu siadła). Tymczasem tutaj gra była spokojniejsza, a okazji nie brakowało, nie było widać takiego przemęczenia (przynajmniej mniej więcej do czasu 80 minuty). Najważniejsze że wygraliśmy, po prostu reprezentacja była mniej skuteczna niż ostatnio.

Ja się będę upierał, że Rasiak wciąż gra słabo. Radzę się dokładnie przyjrzeć jego grę - obserwowałem go uważnie w ostatnich meczach i co zauważyłem? Brak jakichkolwiek umiejętności w kwestii przetrzymania piłki i jej przyjęcia, co było widoczne już w pierwszej minucie w meczu z Walią, a poza tym było jeszcze wiele takich momentów - po prostu głupie straty, które marnowały cały wysiłek włożony w ostatnią akcję. Jedno mu muszę przyznać - potrafi odegrać głową do innego zawodnika, czy też strzelić bramkę w ten sposób. Ale naprawdę już daaaawno nie słyszałem, żeby Rasiak strzelił jakąkolwiek gramkę po akcji, czy dryblingu.

Odstawiając wszelkie spekulacje, nawet jeśli będziemy mieli zapewniony awans już na kilka dni przed meczem z Anglią (związane jest to z innymi spotkaniami, które odbędą się wcześniej), to i tak mam nadzieję, że Polska w końcu Anglików pokona - czas odrzucić wszelkie kompleksy, tym bardziej że angielska drużyna ostatnio gra średnio i myślę że mamy spore szanse NA DZIEŃ DZISIEJSZY. Jeśli kondycja obu zespołów się utrzyma do października, a Polacy się przeciwnika nie przestraszą, powinniśmy ich bez problemu pokonać happy.gif .
Pijany
Tylko po co nam Cantoro, skoro w bardzo dobrej formie jest jego klubowy kolega Radek Sobolewski. Jego zmiennik Radomski tez moze byc, pozatym wedlug mnie Cantoro jest w kiepskiej formie.
Greq(dudus)
Ale naprawdę już daaaawno nie słyszałem, żeby Rasiak strzelił jakąkolwiek gramkę po akcji, czy dryblingu.

Polska- Izrael.... cool.gif biggrin.gif smile.gif
Kubaa__
QUOTE(Greq(dudus) @ 8 09 2005, 20:43)
Ale naprawdę już daaaawno nie słyszałem, żeby Rasiak strzelił jakąkolwiek gramkę po akcji, czy dryblingu.

Polska- Izrael.... cool.gif biggrin.gif smile.gif
*

On tam strzelil bramke po akcji czy dryblingu ?? blink.gif Cos chyba zle widziales ;/.
Jakuza
QUOTE(Asteri>< @ 8 09 2005, 16:19)
QUOTE(Jakuza @ 8 09 2005, 13:06)
*

*

Mauro stara sie o obywatelstwo a paszport ma dopiero otrzymac to chyba logiczne...
W jednym z wywiadów zadeklarował chęć gry dla polski (pół żartem pół serio ale pewniwe by nie odmówił happy.gif )
*

To nie Mauro , a brukowce pokroju "Fuckt-u" dają mu obywatelstwo tongue.gif a to , że w jednym z wywiadów powiedział , że wyraża chęć , wcale nie czyni go Polakiem wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.